Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškas virtuvės komplektas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Margita
QUOTE(Paja @ 2008 04 15, 19:36)
Pažiūrėkit skelbimų lentoj, pas Renax tikrai mačiau lygiai tokią pačią ir pradžiuginsit dukrytę puikiu daiktu. mirksiukas.gif  4u.gif
*

aciuks.gif 4u.gif
Margita
QUOTE(Paja @ 2008 04 15, 19:36)
Pažiūrėkit skelbimų lentoj, pas Renax tikrai mačiau lygiai tokią pačią ir pradžiuginsit dukrytę puikiu daiktu. mirksiukas.gif  4u.gif
*

Renax nesiunčia į kitus miestus verysad.gif .O mums labai reikia,ir norim didesnės.Gal matėt,kurioj parduotuvėj,ar kokioj urmo bazėj g.gif .Padėkit mirksiukas.gif .
renax
QUOTE(Margita @ 2008 04 23, 05:32)
Renax nesiunčia į kitus miestus verysad.gif .O mums labai reikia,ir norim didesnės.Gal matėt,kurioj parduotuvėj,ar kokioj urmo bazėj g.gif .Padėkit mirksiukas.gif .
*

Jei miestas kaunas atvezame , jei kitas deja jau nieko nepadesime sad.gif
MagnolijaB
Reikia atnaujinti šią temute smile.gif
Intensyviai ieškau dukriukui virtuvėlės
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal kurios jau turit? Ką galit pasakyti? Kur pirkot? Kiek mokėjot? Ar labai žaidžiat?
tavolaime
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 10 16, 14:41)
Reikia atnaujinti šią temute smile.gif
Intensyviai ieškau dukriukui virtuvėlės
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal kurios jau turit? Ką galit pasakyti? Kur pirkot? Kiek mokėjot? Ar labai žaidžiat?
*

Oi,kaip norėčiau savo dukriukui pirmosios virtuvėlės bigsmile.gif
prašau atsiliepkite,kas žinote kur galėčiau tokią įsigyti ir už kiek/Būsiu labai labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
MagnolijaB
Ir aš noriu, bet gerai pagalvojus vietos mažai namie labai tai noriu sumažinto varianto smile.gif
O dėl didelės rašiau jiems jusuvaikui atrašė, kad šiuo metu neturi, bet pasidomės ar gali užsakyti, kolkas neatrašė ar gali, bet jei ir jūs parašytumėt jiems, gal jie labiau suinteresuoti būtų pasistengti užsakyti šių virtuvėlių...
tavolaime
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 10 22, 15:05)
Ir aš noriu, bet gerai pagalvojus vietos mažai namie labai tai noriu sumažinto varianto smile.gif
O dėl didelės rašiau  jiems jusuvaikui atrašė, kad šiuo metu neturi, bet pasidomės ar gali užsakyti, kolkas neatrašė ar gali, bet jei ir jūs parašytumėt jiems, gal jie labiau suinteresuoti būtų pasistengti užsakyti šių virtuvėlių...
*

Ka tik jiems parasiau...O kazin mazdaug kokia galetu buti kaina siu virtuveliu? g.gif
MagnolijaB
QUOTE(tavolaime @ 2008 10 22, 18:24)
Ka tik jiems parasiau...O kazin mazdaug kokia galetu buti kaina siu virtuveliu? g.gif
*

pernai, kai man dar nebuvo aktualu, mačiau dideles pardavinėjo už 500lt. Akcija kažkokia buvo tai skelbimuose.lt naujas mačiau už 300 lt
Pvz Briusely tokia kainuoja 100e.
tavolaime
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 10 22, 17:51)
pernai, kai man dar nebuvo aktualu, mačiau dideles pardavinėjo už 500lt. Akcija kažkokia buvo tai skelbimuose.lt naujas mačiau už 300 lt
Pvz Briusely tokia kainuoja 100e.
*

Iki šiol dar negavau jokio atsakymo dėl tos virtuvėlės g.gif O kazin,kur dingo ta pirmoji didžioji virtuvėlė? unsure.gif
renax
user posted image
tokia tai zinau kur gaut biggrin.gif
fishke
QUOTE(tavolaime @ 2008 10 23, 22:26)
Iki šiol dar negavau jokio atsakymo dėl tos virtuvėlės g.gif O kazin,kur dingo ta pirmoji didžioji virtuvėlė? unsure.gif
*

na va, aš jau gavau verysad.gif neturės artimiausiu metu tikrai doh.gif
Renax, o kiek už tą mažesnę būtų galima įsigyt unsure.gif
fishke
QUOTE(renax @ 2008 10 24, 08:39)
user posted image
tokia tai zinau kur gaut  biggrin.gif
*

gal kuri vilnietė galėtų patarpininkauti blush2.gif a blush2.gif labai norim šitos virtuvės, bet esam per toli unsure.gif verysad.gif
mazyte
o musiske va tokia, irgi patenkti likom, dabar ne taip prilipusi prie jos kaip ka tik ispakuota buvo, bet zaidzia, juolab kad galima pakeisti ja, ji pati praso padaryti maza ir didele virtuve! siuntemesis JAV.
user posted image
user posted image
madam_qq
as savo vyresniajai (4.5 metu) irgi noriu virtuvele nupirkti...
tavolaime
QUOTE(fishke @ 2008 10 29, 14:05)
gal kuri vilnietė galėtų patarpininkauti  blush2.gif  a  blush2.gif  labai norim šitos virtuvės, bet esam per toli  unsure.gif  verysad.gif
*

Gal kas galėtų pasakyti kur ir už kiek galėčiau įsigyti šią virtuvę? g.gif
madam_qq
gavau siandiena Hobby hall kataloga. tai ten yra net TEFL virtuvele. itariu uzsisakysiu... ir kaina mazesne nei parduotuveje (120)
tavolaime
QUOTE(madam_qq @ 2008 11 03, 00:56)
gavau siandiena Hobby hall kataloga. tai ten yra net TEFL virtuvele. itariu uzsisakysiu... ir kaina mazesne nei parduotuveje (120)
*

O iš kur tu gavai tą katalogą?gal gali kaip nors įmesti tos virtuvėlės foto? ax.gif
Mama_Tania
QUOTE(tavolaime @ 2008 11 03, 23:33)
1. O iš kur tu gavai tą katalogą? 2. gal gali kaip nors įmesti tos virtuvėlės foto? ax.gif
*

2. Žaislinė virtuvėlė „Tefal“

user posted image user posted image

Kaina: 120.00 Lt

Šioje virtuvėlėje gaminsi aukščiausios klasės patiekalus. Atidarius dureles, orkaitėje su grotelėmis užsidega lemputė. Puodas jaukiai švilpia ant keramikinės plytelės, o laikrodyje gali pasitikrinti, ar jau laikas valgyti košę. Visi maisto gaminimui skirti įrankiai sudėlioti ant stalviršio, lentynose ir kabliukų.

Kartu 19 papildomų įrankių
Laikrodis
5 elektroniniai garsai
Energijos šaltinis p2 AA dydžio 1,5 V baterijos, LR6 (į kainą neįsk.)
Dydis (p x a x g): 31,5 x 60 x 58,5 cm
Prekės pristatymas pradedamas nuo spalio pab.

Pagaminta Kinijoje
Papildyta:

1. Nemokamo katalogo teiraukitės kioskuose „Lietuvos spauda“.

Katalogą galima užsakyti -> www.hobbyhall.lt (Katalogai nemokami.) arba peržiūrėti ten pat online 4u.gif

tavolaime
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 11 04, 10:03)

user posted image  user posted image

Šioje virtuvėlėje gaminsi aukščiausios klasės patiekalus. Atidarius dureles, orkaitėje su grotelėmis užsidega lemputė. Puodas jaukiai švilpia ant keramikinės plytelės, o laikrodyje gali pasitikrinti, ar jau laikas valgyti košę. Visi maisto gaminimui skirti įrankiai sudėlioti ant stalviršio, lentynose ir kabliukų.

Laikrodis
5 elektroniniai garsai
Pagaminta Kinijoje
Papildyta:

Katalogą galima užsakyti -> www.hobbyhall.lt (Katalogai nemokami.) arba peržiūrėti ten pat online 4u.gif
*

Vau,ačiū labai.Skubėsiu pažiūrėt.Labai norėčiau užsisakyti tokią kalėdoms wub.gif
Mama_Tania
QUOTE(tavolaime @ 2008 11 04, 12:11)
Vau,ačiū labai.Skubėsiu pažiūrėt.Labai norėčiau užsisakyti tokią kalėdoms wub.gif
*

sekmes 4u.gif
praneskit blush2.gif , ar patiko mirksiukas.gif
madam_qq
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 11 04, 12:24)
sekmes 4u.gif
*

As jau uzsisakiau smile.gif ziuresim ka gausim smile.gif
tavolaime
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 11 04, 12:24)
sekmes 4u.gif
*

Būtinai mirksiukas.gif Aš galvoju papildomai dar užsakyti daržoves už 34lt g.gif
Papildyta:
QUOTE(madam_qq @ 2008 11 04, 13:27)
*

thumbup.gif
O per kiek laiko kaži atsiunčia? g.gif
Aš noriu Kalėdoms-tai kada turėčiau daryti jau užsakymą blush2.gif ?
madam_qq
n, manau kad jau reik paskubeti, nes paskui itriu ir pas juos bums prasides...
Mama_Tania
QUOTE(madam_qq @ 2008 11 04, 13:27)
*

bigsmile.gif oho, kaip greitai, as tai jau senai svarstau, ar sudomins, nes maza mes turim, jau praeitais metais norejau, bet taip ir neuzsakiau... naujiesiems jau isrinkau ka noriu, tai palauksiu jusu atsiliepymu ir gal gimtadieniui blush2.gif

QUOTE(tavolaime @ 2008 11 04, 14:12)
Būtinai mirksiukas.gif Aš galvoju papildomai dar užsakyti daržoves už 34lt g.gif
*

4u.gif biggrin.gif
MagnolijaB
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 11 04, 11:03)

Laikrodis
5 elektroniniai garsai
Pagaminta Kinijoje
Papildyta:

*

Ir mes norim būtent šitos!!!
Skubu užsisakinėti thumbup.gif
Ačiū 4u.gif Mama_Tania
madam_qq
maniske tai jau seniai kliedi, kad virtuveles nori. tai as isivaizduoju kiek dziaugsmo bus thumbup.gif
MagnolijaB
QUOTE(madam_qq @ 2008 11 05, 13:48)
maniske tai jau seniai kliedi, kad virtuveles nori. tai as isivaizduoju kiek dziaugsmo bus  thumbup.gif
*

O pas mus aš kliedžiu virtuvėle, dukriukas dar nė nesupranta kas tai per geras daiktas biggrin.gif
madam_qq
paprasyk kaledu senio, gal tikra atnes? lotuliukas.gif
Mama_Tania
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 05, 11:20)
Ir mes norim būtent šitos!!!
Skubu užsisakinėti  thumbup.gif
Ačiū  4u.gif Mama_Tania
*

4u.gif nera uz ka

visu perkanciuju sia virtuvele prasau atsiliepymu blush2.gif

QUOTE(madam_qq @ 2008 11 05, 12:48)
maniske tai jau seniai kliedi, kad virtuveles nori. tai as isivaizduoju kiek dziaugsmo bus  thumbup.gif
*

biggrin.gif

QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 05, 13:40)
O pas mus aš kliedžiu virtuvėle, dukriukas dar nė nesupranta kas tai per geras daiktas biggrin.gif
*

lotuliukas.gif

fishke
mačiau Maximose yra būtent tokių kaip Hobbyhall, tik kad ji mums per žema g.gif vaikutis gaus atsiklaupęs žaisti ax.gif mes jau nupirkom Miele virtuvėlę, 96 cm aukščio , foto nete nerandu rolleyes.gif žiūrėsim kas per daiktas tongue.gif
MagnolijaB
QUOTE(fishke @ 2008 11 06, 11:38)
mačiau Maximose yra būtent tokių kaip Hobbyhall, tik kad ji mums per žema  g.gif vaikutis gaus atsiklaupęs žaisti  ax.gif  mes jau nupirkom Miele virtuvėlę, 96 cm aukščio  , foto nete nerandu rolleyes.gif  žiūrėsim kas per daiktas  tongue.gif
*

blink.gif verysad.gif O kaip aš tą faktą pražioplinau, negerai tokia mažutė, ta didžioji tai normalaus auksčio, o šita būtų kompaktiškesnė, bet jau labai sumažinta sad.gif
tavolaime
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 06, 13:25)
blink.gif  verysad.gif  O kaip aš tą faktą pražioplinau, negerai tokia mažutė, ta didžioji tai normalaus auksčio, o šita būtų kompaktiškesnė, bet jau labai sumažinta sad.gif
*

O kokio dydzio ta TEFAL virtuve?ar gera bus mano vaikui(dabar 90cm)?
fishke
QUOTE(tavolaime @ 2008 11 06, 13:59)
O kokio dydzio ta TEFAL virtuve?ar gera bus mano vaikui(dabar 90cm)?
*

na tai maždaug įsivaizduot juk galima g.gif aukštis 60cm cool.gif tai vadinas galės žaisti tik priklaupus ar pritūpus unsure.gif
tavolaime
QUOTE(fishke @ 2008 11 06, 14:03)
na tai maždaug įsivaizduot juk galima  g.gif  aukštis 60cm  cool.gif  tai vadinas galės žaisti tik priklaupus ar pritūpus  unsure.gif
*

doh.gif nu geras-visai neatkreipiau demesio...taip buvau pabludus del tos virtuves.Tai ka dabar daryti?is kur gauti normalaus dydzio virtuvike? unsure.gif
fishke
QUOTE(tavolaime @ 2008 11 06, 14:35)
doh.gif nu geras-visai neatkreipiau demesio...taip buvau pabludus del tos virtuves.Tai ka dabar daryti?is kur gauti normalaus dydzio virtuvike? unsure.gif
*

nedidelis pasirinkimas tokio aukščio virtuvėlių doh.gif Klaipėdos Akropolio Maximoj pataikėm ant žaislų užvežimo, tai buvo 2 rūšių normalaus aukščio virtuvėlės cool.gif viena Barbie, o kita Miele, berods 199 abi kainavo doh.gif ir tokią tefal mačiau, bet mažutė ji doh.gif jaučiu greitu laiku jų neliks, aišku jei dar išvis yra doh.gif pernai kai gruodį ieškojau, tai iššluota visur buvo unsure.gif ačiūdie, šiemet spėjau lotuliukas.gif
MagnolijaB
http://orange-baby.com/SHOP/3032160240542.html
va tik kinai į netą įdėjo paveiksliuką su vaiku, kad matyt santykį, o realiai manau daug kas apsigauna ir užsisako šias virtuvėlias kaip normalias sad.gif
fishke
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 06, 17:43)
va tik kinai į netą įdėjo paveiksliuką su vaiku, kad matyt santykį, o realiai manau daug kas apsigauna ir užsisako šias virtuvėlias kaip normalias sad.gif
*

drinks_cheers.gif labai reikia į išmatavimus žiūrėt doh.gif o pati vilnietė esi juk bigsmile.gif pas Renax nežiūrėjai?
tavolaime
QUOTE(fishke @ 2008 11 06, 15:46)
nedidelis pasirinkimas tokio aukščio virtuvėlių  doh.gif Klaipėdos Akropolio Maximoj pataikėm ant žaislų užvežimo, tai buvo 2 rūšių normalaus aukščio virtuvėlės  cool.gif  viena Barbie, o kita Miele, berods 199 abi kainavo  doh.gif  ir tokią tefal mačiau, bet mažutė ji  doh.gif jaučiu greitu laiku jų neliks, aišku jei dar išvis yra  doh.gif  pernai kai gruodį ieškojau, tai iššluota visur buvo  unsure.gif ačiūdie, šiemet spėjau  lotuliukas.gif
*

O kada jūs buvot Akropoly?Ar daug jų buvo?
Gal sakau šiemet jos nebus tokios "madingos" ir jų liks? g.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 06, 17:43)
*

Na sąžiningi tie kinai thumbup.gif Balionėlis jiems 4u.gif
fishke
mes buvom 5dienį, tai jau beveik prieš savaitę unsure.gif tokią kokią mes pirkom, iš viso jų buvo 3 , dar kitokių buvo bigsmile.gif mažu dar yra cool.gif tik tie žaislai sudėti ne žaislų take, bet čia iškart kai įeini per pagrindinį įėjimą ir kur visada kalėdiniai aksesuarai, velykiniai ir t.t. būna sudėti, na toj pirmoj " aikštelėj" cool.gif turbūt aiškiai čia suskėliau blush2.gif lotuliukas.gif
MagnolijaB
QUOTE(fishke @ 2008 11 06, 18:54)
drinks_cheers.gif  labai reikia į išmatavimus žiūrėt  doh.gif  o pati vilnietė esi juk  bigsmile.gif  pas Renax nežiūrėjai?
*

Man ta kur ji siūlo būtų jau kraštutinis atvejis, nelabai ji man graži wink.gif
geriau jau tada šitą
http://www.zaislandija.lt/mini-tefal-virtu...417.html#apacia
dabar, kai nusivyliau ta kurios norėjau, ko gero lauksiu šventinių nuolaidų ir žiūrėsiu vietoj kas bus tą pirksiu smile.gif
fishke
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 06, 18:04)
Man ta kur ji siūlo būtų jau kraštutinis atvejis, nelabai ji man graži wink.gif
geriau jau tada šitą
http://www.zaislandija.lt/mini-tefal-virtu...417.html#apacia
dabar,  kai nusivyliau ta kurios norėjau, ko gero lauksiu šventinių nuolaidų ir žiūrėsiu vietoj kas bus tą pirksiu smile.gif
*

bet šita man rodos irgi maža g.gif dar pasitikslink išmatavimus mirksiukas.gif ir atsiprašau, kad nuvyliau blush2.gif bet ko gero jei būtum nupirkus ir tik tada pamačius kokia realiai yra, manau būtų buvę dar liūdniau unsure.gif
MagnolijaB
QUOTE(fishke @ 2008 11 06, 19:05)
bet šita man rodos irgi maža  g.gif dar pasitikslink išmatavimus  mirksiukas.gif ir atsiprašau, kad nuvyliau  blush2.gif  bet ko gero jei būtum nupirkus ir tik tada pamačius kokia realiai yra, manau būtų buvę dar liūdniau  unsure.gif
*

Nea normali jau dabar atydžiai siūriu tongue.gif
Größe:
ca H 96 x T 40 x B 80 cm
Tik ji, kiek suprantu be garsiuku ir lempučių sad.gif
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfi...u=de_DE-1489004
Ne atsiprašau, o labai labai ačiū, kad nušvietei protus mums smile.gif, aš buvau jau užsakymą padarius blush2.gif , bet spėjau atšaukti tongue.gif
tavolaime
Fishke,tikrai dekui tau,kad apsvietei 4u.gif .Buciau ir uzsisakius doh.gif
Itarima man tiktai sukele kaina lotuliukas.gif
astama
QUOTE(Paja @ 2008 04 15, 20:36)
*

turime gan didele virtuvele kaina 450 nuleisciau su priedais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2008 11 06, 15:03)
na tai maždaug įsivaizduot juk galima  g.gif  aukštis 60cm  cool.gif  tai vadinas galės žaisti tik priklaupus ar pritūpus  unsure.gif
*

turiu gan auksta virtuvele kaina 450lt nuleiscaiu su priedais i skaipa nuotrauka atsiusciau
smile.gif
Papildyta:
turiu gan didele virtuvele nuotrauka siunciu i skype kaina 450lt nuleisciau su priedais 4u.gif
renax
QUOTE(astama @ 2008 11 08, 16:41)
turime gan didele virtuvele  kaina 450 nuleisciau su priedais  4u.gif
Papildyta:

turiu gan auksta virtuvele kaina 450lt nuleiscaiu    su priedais i skaipa nuotrauka atsiusciau
smile.gif
Papildyta:
turiu gan didele virtuvele nuotrauka  siunciu i skype kaina 450lt nuleisciau                      su priedais 4u.gif
*

Taigi maximoje Kleino miele didziule virtuve su priedais 3 simtai su trupuciu ivertinant kas duos nuolaida po kokios savaiteles wub.gif
Paja
QUOTE(astama @ 2008 11 08, 18:41)
turime gan didele virtuvele  kaina 450 nuleisciau su priedais  4u.gif
*

Tai, kad aciu, mes jau senokai turim ir neieskom. smile.gif
fishke
va, radau cool.gif mūsiškė tokia g.gif
user posted image
tavolaime
QUOTE(fishke @ 2008 11 10, 13:00)
va, radau  cool.gif  mūsiškė tokia  g.gif
user posted image
*

nu labai miela bigsmile.gif o cia ji po 199 g.gif
fishke
QUOTE(tavolaime @ 2008 11 10, 14:19)
nu labai miela bigsmile.gif  o cia ji po 199 g.gif
*

aga cool.gif nežinau, gal ir brangokai, bet jau kai pamačiau ir pajamiau, kad vėl nebūt "šaukštai po pietų " doh.gif lotuliukas.gif
MagnolijaB
QUOTE(fishke @ 2008 11 10, 14:00)
va, radau  cool.gif  mūsiškė tokia  g.gif
user posted image
*

fainute, man visai patinka smile.gif
Tik reik tokia rasti, prie namų Big'o maximoj nėr sad.gif Į Ukmergės vyrą siūsiu smile.gif Arba į Akropolį važiuot....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.