ar girdejote apie maksties siaurinimo operacijas?
as nesioju geisos kamuoliukus - pirkau sex schope - tipo maksties raumenis stiprina.
pasidalinkime patirtime
moterys, pasidalinkite patirtimi, kaip jum spo gimdymo ar nejauciate, kad makstis isplatejo ir santykiaujant jau nebe tik malonumas- makstis lyg maziau apspaudzia vyro varpa?
ar girdejote apie maksties siaurinimo operacijas? as nesioju geisos kamuoliukus - pirkau sex schope - tipo maksties raumenis stiprina. pasidalinkime patirtime
na, as po gimdymo nejauciu jokio skirtumo, o ir vyras sako, kad viskas ten kaip po senovei.
O as po gimdymo patyriau didziuli soka - nebepazistu savo kuno. Erdves tokios, jog vyra reikia uz ausu laikyti, kad neismuktu. Ten, kur buvo anksciau jautriausios vietos, dabar atrodo lyg ju visai nebutu, nors praejo jau beveik metai po gimdymo, bet jautrumas nebeatsistato. Gal pasirodysiu egoiste, bet jei buciau zinojusi, kad taip atsitiks, buciau rinkusis cezari, mat pirma vaika gimdziau per cezari ir po jo jauciausi kaip mergaite. Juokingiausia, kad po antro gimdymo lytinis potraukis sustiprejo, myletis noriu, o malonumo - perpus. Apie maksties siaurinimo operacijas girdejau, bet kaip ten numatuoti ir pasakyti, kiek reikia susiaurinti, juk nepasakysi - padarykit tokia, kaip buvo.
delikati temele, man atrodo visos kazka daugiau ta tema galetu pasakyti, bet...
kad makstis man paplatejo tai as aisku jauciu, ne siaubingai, bet naturalu, kad nebe taip kaip buvo iki vaiko, juk ne juokas pagimdyti, raumenys jau atgal tikrai visiskai nesugris, bet kita vertus, man iki gimdymo keletas pozu nelabai patiko, buvo skausminga ir tt, tai dabar tokiu problemu ner, o vyrui irg turbut viskas normal, o siaip gal tas paplatejimas salyginis dalykas, nes pagrinde paplateja ieiga i maksti, o ten reikia stiprint raumenukus, turiu omeny tarpvietes raumenukus, o nemanau, kad maksties raumenims kazkokie rutuliukai tures efekta, tai aisku tik mano nuomone
Po pirmo gimdymo mano makstis TIKRAI nepasikeite
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 12, 12:20) Gal ne taip supratai, norge, aš labai prieš užsisėdėjimą, nutukimą ir apsileidimą. Tai yra problema, bet pats priejimas prie problemos mane kąsdina Tipo tu taip nedarysi, tai aš kitą susirasiu arba neisirodysiu su tavimi, kad nebūtų gėda, še pinigų daryk kąnors. Nesigirdi jokio supratimo, tiesiog reikalavimas rezultato.. Aš tai taip neįpratus... Man tai apskritai tokia situacija skamba dirbtinai. Nebuna taip- op, priaugau tona, tada vyras staiga pasikeite, lyg koki slapta mygtuka nuspaudus, liepe susitvarkyt, bo kitaip iseis. Nebuna taip. Griztant prie temos- nematau problemos, jei tokiu atveju vyras pasakytu, kad jaucia dideli pasikeitima ne i gera puse. Kai pacios kalbam apie moteris lovoje, tai kvykiam kiek galim, kad reikia ziuret saves, kad vyrui issakyt savo norus reikia ir t.t. O vyras mat turi sedet kaip pele po sluota, lybintis, orgazmus vaidint ir but dekingas, kad su juo apkritai miegat. Ni. Vyras issako jums problema ir iesko sprendimo. Ir puiku. O tos basnios apie kategoriskus tonus, apie grasinimus - na, nezinau, gal ir gyvena kokiam gudziam kaime koks apkiautes Amele, gal istekejo uz jo akla ir kurcia moteriske, gal taip ir bendrauja porele- staltiese kelelis. QUOTE(norge @ 2005 06 12, 13:38) O tos basnios apie kategoriskus tonus, apie grasinimus - na, nezinau, gal ir gyvena kokiam gudziam kaime koks apkiautes Amele, gal istekejo uz jo akla ir kurcia moteriske, gal taip ir bendrauja porele- staltiese kelelis. Oi-jo-joj, kiek tu dar mažai tuomet mačius (neįsižeisk Beje, prieš tai rašei, kad toks dalykas, kaip makšties išplatėjimas - mitas, o dabar jau stoji piestu, kad reikia paisyti vyro ir tam mitui darytis operaciją QUOTE(SVAJA31 @ 2005 06 11, 23:10) Pratimai ne visada padeda. Kartais, jei gimdymas užsitęsia, jei vaikutis didelis, gimdymas be epiziotomijos - tikrai pratimų neužtenka. Tiesa, rašau tik iš teorijos - mano situacija kaip tik priešinga, nes reikėtų ne siaurint, o platint QUOTE(asMona @ 2005 06 12, 08:20) O jos vyras buvo toks, sakyčiau, nelabai tolerantiškas ir prie pinigo diedas, tai davė pinigų ir liepė eiti operaciją darytis. Ir dar pagrasino, kad priešingu atveju susiras meilužę, kurios skylutė bus normalaus dydžio. Ir operavosi vargšė moterėlė - ką jau čia bepadarysi Na, tokie, kur grasina, jog meilužę susiras, paprastai ir susiranda QUOTE(Eku @ 2005 06 12, 14:13) Pratimai ne visada padeda. Kartais, jei gimdymas užsitęsia, jei vaikutis didelis, gimdymas be epiziotomijos - tikrai pratimų neužtenka. Tiesa, rašau tik iš teorijos - mano situacija kaip tik priešinga, nes reikėtų ne siaurint, o platint NA va o man kai gimdziau dukra tada kirpo,o paskui pasake uzsiuvom kaip celkute! QUOTE(norge @ 2005 06 12, 12:38) Man tai apskritai tokia situacija skamba dirbtinai. Nebuna taip- op, priaugau tona, tada vyras staiga pasikeite, lyg koki slapta mygtuka nuspaudus, liepe susitvarkyt, bo kitaip iseis. Nebuna taip. Griztant prie temos- nematau problemos, jei tokiu atveju vyras pasakytu, kad jaucia dideli pasikeitima ne i gera puse. Kai pacios kalbam apie moteris lovoje, tai kvykiam kiek galim, kad reikia ziuret saves, kad vyrui issakyt savo norus reikia ir t.t. O vyras mat turi sedet kaip pele po sluota, lybintis, orgazmus vaidint ir but dekingas, kad su juo apkritai miegat. Ni. Vyras issako jums problema ir iesko sprendimo. Ir puiku. O tos basnios apie kategoriskus tonus, apie grasinimus - na, nezinau, gal ir gyvena kokiam gudziam kaime koks apkiautes Amele, gal istekejo uz jo akla ir kurcia moteriske, gal taip ir bendrauja porele- staltiese kelelis. Buna,kad nestumo metu svoris nesuvaldomai ima augti ir to priezastis visai ne persivalgymas. Tada vyras ima zmonos vengti, susiranda meiluze ir pashlo pajehalo.... Tai cia moters apsileidimas? Tai vyras-kiaule. Beje,kazkada pazinojau vyra, is isores labai grazu ir simpatiska
na siaubas, kokiu istorijeliu prirasyta apie vyrus kiaules... O beje, tokie visai ne gudziam kaime buna...labai daug tokiu tarp itin geras pajamas gaunanciu, nes mano, kad viska gali nusipirkt. na tai ir mergiote renkasi pagal skoni, kuris kinta pas ji gan greit.
Manau, kad neverta cia sukt galvos. Jei jau toks vyras, tai kam zemintis, lyg del jo ir gyveni ant svieto. Ir isvis, gi ne vienintelis yra. Tiesiog moteriskes bijo kazka keist savo gyvenime..seima, pastovumas... Bet nusizeminimas negelbes. taip ir verkslens visa likusi gyvenima. Linkiu, kad taip ne vienai neatsitiktu!
O beje, kokie cia tie pratimai minimi? Kegelio?
Vat butent, nezinau kur pachiai reikia gyventi, kad tokiu spaudziamu moteru nematyti.. Ju abstu, o ypach tokiu, kurios labai jaunos ishtekejo ir nespejo gauti ishsilavinimo. Tuomet jos jauchiasi laaaabai priklausomos nuo vyro pinigu. Ta vyrai ir naudoja.. Duok Dieve, kad pavyktu apsaugoti savo dukras nuo tokio likimo..
...ir duok dieve,kad lietuvoj pakeistu istatymus del vaiku islaikymo.
Svarbiausia, kad po gimdymo smegenys nesusiaurėtų, tada ir visą kitą galima kažkaip išspręsti
Po gimdymo makštis ne tai,kad"paplatėja",tačiau tampa elastingesnė,paslankesnė.Tčiau tai labiau priklauso nuo bendro organizmo hormoninio fono, raumenų būkles,antsvorio.
Žinoma,jei moteris gimdė daug kartų, gimdymų metu traumavosi aplinkiniai audiniai, makštis gali ir nebeatgauti pradinės būklės. Tačiau tokiu atveju labai padeda dubens dugno,tarpvietės raumenų treniravimavimas. -------------------- Rita Matulionytė Gydytoja akušerė-ginekologė Tel.: 868530021; 2312337 Darbo vieta: ginekologinis kabinetas ,,Neliga'' Rūdininkų 6 ikėliau forumo konsultuojančios ginekologės atsakymą apie... pasikeitimus, turbūt diskusija bus išsisėmus
kadangi mano abu vaikučiai gimė virš 4 kg, tai iš tikrųjų susidūriau su problema, kad makštis taip ir neatgavo pradinės būklės ir dar gimda šiek tiek žemyn pasislinko. Mano ginekologė irgi pirmiausiai patarė daryti fizinius pratimus, kurie išdalies pagerintų būklę ir pratimai tikrai padėjo. Todėl neskubėčiau daryti plastinės operacijos, nors, jei pinigų ir noro yra, kodėl gi nepasidaryti ir netapti sau ir vyrui gražesne
Jei vyras moteri, kaip cia pasakius - NUPIRKO, tai ir nori kad ta preke ir neprarastu prekines isvaizdos. Ar ne paciu moteru kalte? Zinau begales moteru,merginu, kuriom svarbu kad tik vyras geras pajamas turetu, kad tik islaikytu ir niekas daugiau. Jausmu dazniausiai nebuna, o po to skundziasi su manimi nesiskaito! Nusipirko - tai ir nesiskaito! Kai seimoje viskas grista jausmais,pagarba, meile tokios problemos lieka nuosalyje ir issisprendzia savaime.
Bet cia jau kaip ir ne visai i tema. O Kegelio pratimai tikrai geras dalykas, ir vyras vis primena, kad tik daryciau. Musu seimoje seksas svarbus dalykas ir pratimukus darau NE DEL VYRO IR NE DEL SAVES - DEL MUSU ABIEJU.
O Kegelio pratimai tikrai geras dalykas.
Gal yra kur nors internete aprašyti šie pratimukai? Man labai jie praverstų
sveikos mamos. noriu pasidalinti su jumis delikacia problema, kuri man jau kelia nerima. dar idomu, ar kam taip buvo.
gimdymo metu, kaip pasake gydytoja, "truputi iplyso makstis". susiuvo, padare gal 8, gal 10 siuliu. slapintis galejau be problemu, truputi skaudejo sedint. praejus 6 savaitems sugalvojau pasiziureti, kaip ten atrodo. ir kazkaip net negera pasidare - man pasirode, kad iplysau, o daktarai paliko nesusiuta...kazkaip apacioj praplatejo pati maksties anga, ten matosi pora siuliu, ir kazkaip ten viskas (isorine maksties dalis, slaple) lyg isvirte...zodziu, isorine jos dalis labai PRAPLATEJO apie seksa net pagalvot negaliu visom prasmem (bandem su vyru, bet jis net nespejo ieiti, as apsiblioviau ir is skausmo, ir is baimes, kad dar labiau skaudes). aisku, as eisiu pas gydytoja, bet iki tol sugalvojau siaip dar su jumis pasidalinti, kad neisproteciau...negi taip ir liks visam gyvenimui?
Mes tai santykius bandem atnaujinti gal po kokiu 9 savaiciu. Ir patikek, ne ka geriau buvo
kantrybes
man buvo baime pries gimdyma, kad makstis labai issiples ale viskas grizo i vietas
Na Borderline, pamatysi po keliu menesiu viskas susitvarkys, juk negali tiketis, jog po gimdymo viskas bus kaip buve, ir laikas siuo atveju, pats geriausias vaistas, pamatysi! Kantrybes
na, truputi nuraminot. aciu. va butent, nereikia gal ten ziurineti. dabar, kol neskauda, viskas ok. paziuresiu, ka pasakys gydytojas. nors baisu, ka pagalvoji...jau pradedu mastyt, gal tikrai geriau planuotas cezaris??? na, bet tai visai kita tema. sekmes visoms.
Ghm...tai jus TEN ziurit?
sekmes pas gydytoja ir
galiu pasakyti kad man po pusantru metu netinkama poza skauda jauciuos kaip pirma kart tai ka tu mamuk nori palauk biskiu kantrybes
Nieko sau, moteriskes, o kaip jus TEN ziurite? As pagimdziau pries dvi savaites, mane taip pat siuvo, bet as turbut negaleciau tenai ka apziurineti,
Na, žinot, kaip čia pasakius, prieš gimdymą man makštis buvo gal per siauroka, na, žinot apie ką, o pagimdžius viskas išėjo tik į gerą ir seksiukas pasidarė fainesnis
tai aisku, su veidrodziu. net neisivaizduoju, kaip galima neziureti, juk tai toks svarbus organas, per kuri slydo kudikis, juk idomu kaip ten viskas pasikeite.
ir as su veidrodziu ziurejau
na, mes su vyru
Nors ir išliko keleta pozų, kai atsiranda nemalonus jausmas. Bet ką nrėt, gimdymas tai ne ką mažesnė operacija nei apendicitas ar dar daugiau. O po visų operacijų juk pilnai atsistatoma tik po 2 metų.
as irgi su veidrodeliu pasiziurejau
mes pabandem, tiksliau bandem pabandyt po 5 sav, tai taigi galiu palinket visom kantrybes, tikrai viskas bus ok, nes makstis nepasikeicia, o prasiplete lytines lupos seksui tikrai jokios reiksmes neturi
Mes taip pat su vyru patyrėm seksualinių nesklandumų.Iš pradžių jutau begalinį skausmą santykių metu.Po 6men. nuėjau pas ginekologą,pasakė- viskas garai sugijję,gal tai psichologinė problema,gal mat aš bijau santykiauti.Parašė žvakučių nuo skaumo KETONAL, įsidėti pusvalandį prieš santykius. Gal kiek ir padėjo, bet nesamonė-galvok apie tą žvakutę, po to- kada čia preis tas pusvalandis,po žvakutės kažkaip ten visai nebe taip.Be to kartais norisi spontaniškumo, kai viskas mechaniškai, tai nesąmonė.
Borderline pabandyk atsipalaiduoti
Aš tai patyriau savo kailiu
Man ten niekas absoliučiai nepraplatėjo, nes ir lytines lūpas siuvo, todėl viskas atrodo kaip ir iki gimdymo. Randukas yra tik viduje.
O dėl mylėjimosi, manau, kad tai grynai psichologinė problema, na be abejo dar viskas priklauso ir nuo organizmo. Aš apskritai linkusi labai greitai gyti, tai man viskas susitvarkė po 6 sav. Mylėjomės ir net pirmą kartą beveik visai neskaudėjo, tiesiog šiek tiek veržė, atrodė, kad ten siauriau nei buvo p.s. tiesiog stenkitės kuo daugiau atsipalaiduoti, negalvoti, kad skaudės, nes jeigu makšties raumenys bus įsitempę tikrai gali skaudėti. Dar vienas dalykas... Žinojau, kad vyrui norisi mylėtis, bet jis manęs nė kiek nespaudė ir neragino, mat jam buvo labai baisu, kad man skaudės, todėl mylėjomės būtent tada, kai norėjosi man. Visiškai atsipalaidavau ir skausmo nebuvo. Sekmės ir nebijokite!
Mane irgi kirpo ir po to siuvo. Bet kiek ziurinejausi tai lyg viskas vietoj, tik kad siulai dar nevisiskai istirpe. Na, ka noret, juk tik dvi savaites dar tepraejo... O myletis kaip noriu tai netas zodis, tik dar truputi skauda tarpviete, o ir tas 6 savaites butinai islauksiu. Ner cia ko skubet, kad paskui klykciau is skausmo.
nu duodat dziazo ,ziurinetis su veidrodukais
Na mes ir turime siokiu tokiu problemu.Myletis galiu tik labai svelniai ir letai,nes kitaip ziauriai skauda pilvo apacia.atrodo per giliai ikisa ir skausmas nerealus.Nesuprantu kodel,juk jau praejo beveik puse metu ir tuo labiau,kad man dare cezari.
Pas mane taip pat, kol nesugyję buvo, atrodė baisiai.Apsižiūrėti tiesiog turėjau,nes prausiantis labai jau ten viskas baisiai atrodė,o kai apsižiūrėjau nusiraminau šiek tiek.Su vyrų mylėtis pradėjom beveik po 2 mėn po gimdymo.Neskaudėjo nei trupučio,gal todėl kad vyras labai švelnus buvo ir stengėsi neužgaut.Dabar lytiniai santykiai kur kas geresni
Sėkmės.Tikiu kad viskas susitvarkys:)
http://www.phudson.com/GENITAL/labioplasty.html
tiesiog nukopijuokit ir paziurekit - manau komentaru nereikia. niekada niekas nebus taip kaip buvo kazkada iki gimdymo - bukime protingos ir realistes. tiesiog tie pasikeitimai vienoms didesni, kitoms mazesni, na o trecioms tragiski....
Čia dar nieko baisaus. Man po gimdymo susidarė makšties hematoma, po kurios gavosi infekcija ir visus siūlus turėjo ištraukti. Taip ir likau nesusiūta. O mylėtis galėjau pradėti normaliai gal tik po 6-8 mėn.
Pasiskaiciau cia ne kuriu pasisakymus, kad viskas pas jas atrodo kaip iki gimdymo ir pasakiau savo ginekologei, tai ji taip juokes, sake per 30 darbo metu, tokiu stebuklu dar nemate. jau jei jus teko kirpti arba savaime plysot, reiskia jusu tarpvietes oda neelastinga, ir ji taip niekad nebesusitrauks kaip iki gimdymo. be to susiuva tai tiksliai tiek kiek prakerpa, nes kitaip zaizda liktu. ir skirtumas tikrai yra, gal jus saves pries gimdyma nebuvot apsiziurejusios. tiesiog tas skirtumas nera toks didelis ir nieks ten tragiskai neatrodo, mano vyras pvz net neatsimena kad pries gimdyma atrode kitaip.
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 18, 16:03) Na mes ir turime siokiu tokiu problemu.Myletis galiu tik labai svelniai ir letai,nes kitaip ziauriai skauda pilvo apacia.atrodo per giliai ikisa ir skausmas nerealus.Nesuprantu kodel,juk jau praejo beveik puse metu ir tuo labiau,kad man dare cezari. hm... nenoriu gasdinti bet man taip pat ilga laika buvo (net pasokdavau nuo to duriancio skausmo atrodydavo pervere mane tenai
O man atrodo, jog pokyčiai po gimdymo- tai labai individualu.Vienoms gyja greičiau, kitoms- ilgiau, bet kad viskas vėl atsistato kaip kad iki gimdymo- tai nelabai tikiu
Man gimdymo metu plyšo kaklelis, tiesiog sutrūkinėjo, nes gimdymas buvo skatintas, o išorėje kirpo vienoje vietoje. Po gimdymo siuvinėjo mane valandą laiko. Išorėje susiuvo labai gražiai, net nesimato, kad buvo kirpta.
Pradžioj ir man labai skaudėdavo, po trijų mėnesių dar po truputį skaudėjo, o dabar visai nebeskauda. |