Sveikutės lieknuolės Skelbiu ikišventinį lieknėjimo maratoną! Kas už ? Papildyta:Merginos, greit sugrįžtat! Jau vėl naujus Namučius turime Šūkavau, šūkavau,...ale mūsų Vita savo namais rūpinasi  , Agfa neatsišaukė  ..teko man , kaip statybos inžinierei sukurti naujus namus. Tikiuosi, kad vėl juose rinksimės ir dalinsimės savo džiaugsmais ir rūpesčiais, o svarbiausia - palaikysime viena kitą nelygioje kovoje su kilogramais
O norinčiom prisiminti senesnius laikus: Mūsu pasiplepėjimai
Labas vakaras, su įkurtuvėmis
praavil
2007 10 30, 22:59
Labukas... RRege  ... Ateisim butinai ateisim
Sentinel
2007 10 31, 03:09
Na ir aš registruojuosi į "kubietes"  Ačiū už naujus namučius
QUOTE(Sentinel @ 2007 10 31, 05:09) Na ir aš registruojuosi į "kubietes"  Ačiū už naujus namučius  Sveikutės Dėkui, kad atsiliepėt (...da ne visos  ) Na kadangi buvom "kubietės"( Kubas KMI>30, Mes vis dar svajojame būti lieknos  ) tai manau ir būsim toliau...
praavil
2007 10 31, 21:38
QUOTE(AGFA @ 2007 10 31, 23:27) O ką..... kubiečių tautybės moterts buna tokios..... kaip čia išsireiškus  ... sultingos
Labavakarą Ar yra gyvų? Ką valgėt pietum? O vakarienei? Aš tai da užsiiminėju sadomazochizmu...kepu, gaminu šeimynai visokių skanumynų, o pati tik pauostau  ....ir daržoves graužiu Neišmokau kaip įdėti nuotraukas,o tai parodyčiau kokių čeburekų ir keksiukų kepėm  ...man kaip sakoma: per barzdą varvėjo,o burnoj neturėjau  . Vita, negaliu atsidžiaugti Tupperware indu mikrobangei:  sau vištienos krūtinėlės 300gr pasigaminu per 10min!!  Ir visad greit ir šviežiai paruoštas patiekalas  Tikrai liuks  dalykas, ypač laukiu kai darbe įruoš virtuvėlę: tada bendradarbėm demonstruosiu kaip galima ne pasišildyti,o pasigaminti greit.
Kaip įkelti nuotrauką?
Giedreee
2007 11 04, 19:06
QUOTE(RRege @ 2007 11 04, 18:39) Kaip įkelti nuotrauką?  sveikos gyvos  , bandyk su šia programa
Bandymas pirmas [URL=  ]Išbandymas čeburekais  [/URL] Valio Ačiū Giedreeeee, pavyko Papildyta:Bandymas antras :  kvapas buvo skanus !!
Giedreee
2007 11 04, 23:18
QUOTE(Giedreee @ 2007 11 05, 01:18) Labuks, Gundykitės ir jūs  , negi man vienai tik uostyt tenka, jum tik pažiūrėt Svoris kristi sustojo kai pradėjau į racioną įjungti mėsytę  ..biškį naudoju druskos ir salotom ir mėsai, nu negaliu jau, kaip neskanu Bet jaučiuosi daug palengvėjusi, būtent tie kg mane labiausiai nervavo. Labai abejoju  ar pavyks da tuos 3kg norimus numesti, na bebent koks vienas da nukris, labai jau savęs nespausiu
praavil
2007 11 05, 11:26
QUOTE(RRege @ 2007 11 05, 11:02) Labuks, Gundykitės ir jūs  , negi man vienai tik uostyt tenka, jum tik pažiūrėt Svoris kristi sustojo kai pradėjau į racioną įjungti mėsytę  ..biškį naudoju druskos ir salotom ir mėsai, nu negaliu jau, kaip neskanu Bet jaučiuosi daug palengvėjusi, būtent tie kg mane labiausiai nervavo. Labai abejoju  ar pavyks da tuos 3kg norimus numesti, na bebent koks vienas da nukris, labai jau savęs nespausiu  Šaunuolė pradedu bandyti, tikiuosi pavyks
QUOTE(praavil @ 2007 11 05, 13:26) ...pradedu bandyti, tikiuosi pavyks  Pradėk  Ir ne tik bandyti  Tada tikrai pavyks
Ar dar nepradėjot galvot apie ateinančias šventes???
praavil
2007 11 05, 14:01
QUOTE(RRege @ 2007 11 05, 14:59) Ar dar nepradėjot galvot apie ateinančias šventes???  Ale gražios moteros
Laba, tylu..... Pravil, kaip sekasi pradėti?
Sveikos kubietės Oi, RRegiuk, nu niekaip neapsisprendžiu dėl tos dietos  ,negaliu be mėsos  .Vieną dieną dar kaip nors, bet toliau ...va ir sėdžiu susimąsčius  ,o Kalėdos ant nosies su visu savo svoriu
QUOTE(Dilgė @ 2007 11 07, 17:47) Sveikos kubietės Oi, RRegiuk, nu niekaip neapsisprendžiu dėl tos dietos  ,negaliu be mėsos  .Vieną dieną dar kaip nors, bet toliau ...va ir sėdžiu susimąsčius  ,o Kalėdos ant nosies su visu savo svoriu  Labutis ,pražuvėle Na manau gali bandyti tą dietą nuo 3-ios savaitės (su 300gr mėsos ar žuvies dienai)+ žalios daržovės, bei varškė , jogurtas, kefyras iki 5% ir keletas nesaldžių vaisių į dieną. Manau tikrai kris svoris, nėra reikalo savęs kankinti jei visai negali be mėsos, na bet aš jokių rūkytų gaminių nevalgau Na pabandyt gali nors savaitėlę
praavil
2007 11 07, 16:32
geda2: nekaip... sakai jungtis prie taves nuo mėsinės savaitės gal ir nebloga įdėja
RamuneM
2007 11 07, 17:02
Labas šaunuolės, Jūs tik visos laikykitės, o aš prisidėsiu kai tik galėsiu. iš profilio aišku kuo su vyru laisvalaikiu užsiimam, todėl kai tik nors koks įtarimas sukrebžda, aš mestu bet kokias dietas ir stipresnius sportavimus bei laukiu mmm  Jei sulauksiu, vėl pradėsiu save "alinti"
QUOTE(praavil @ 2007 11 07, 18:32) geda2: nekaip... sakai jungtis prie taves nuo mėsinės savaitės gal ir nebloga įdėja  Junkis Jei be mėsos negali,tai nuo 3-ios savaitės tiks
Laba rytelį visoms Merginos, laikykitės bent kokios dietos  , neįsivaizduojat kaip smagu kai jautiesi "palengvėjęs  , kelnės vo ne krenta, sijonai sukasi, liuks  Nesimatavau cm, bet ant drabužių labai jaučiu. Džinsus vasarą pirkau 34dydį, dabar 31 matavausi  Bet svoris daugiau nelabai krenta, bet da sportuoju 2-kart į savaitę, gal raumenukai sunkėja  Bet man tai nelabai svarbu, svarbu kad jaučiuosi daug lengvesnė ir lieknesnė (beveik liekna  ). Kviečiu jungtis
praavil
2007 11 08, 11:09
QUOTE(RRege @ 2007 11 08, 09:58) Laba rytelį visoms Merginos, laikykitės bent kokios dietos  , neįsivaizduojat kaip smagu kai jautiesi "palengvėjęs  , kelnės vo ne krenta, sijonai sukasi, liuks  Nesimatavau cm, bet ant drabužių labai jaučiu. Džinsus vasarą pirkau 34dydį, dabar 31 matavausi  Bet svoris daugiau nelabai krenta, bet da sportuoju 2-kart į savaitę, gal raumenukai sunkėja  Bet man tai nelabai svarbu, svarbu kad jaučiuosi daug lengvesnė ir lieknesnė (beveik liekna  ). Kviečiu jungtis  Labas lieknuole Nu dar keli tokie užkrečiantys postai ir suveiks o tau jau trečia savaitė ar dar ne...kaip ten produktai išsidėlioja...kažkur rašėt
Labutis Su mėsa ir žuvim man tinka Nors 100 gr mėsos - sutinku  ,pasirašau RRegiuk, o kur galėčiau pažiūrėt, kaip ką ir kiek vartot ? Baisiai norisi palengvėt
QUOTE(praavil @ 2007 11 08, 13:09) Labas lieknuole Nu dar keli tokie užkrečiantys postai ir suveiks o tau jau trečia savaitė ar dar ne...kaip ten produktai išsidėlioja...kažkur rašėt  QUOTE(Dilgė @ 2007 11 08, 13:26) Labutis Su mėsa ir žuvim man tinka Nors 100 gr mėsos - sutinku  ,pasirašau RRegiuk, o kur galėčiau pažiūrėt, kaip ką ir kiek vartot ? Baisiai norisi palengvėt  QUOTE(Dilgė @ 2007 11 08, 13:42) Nu šaunuolės, merginos Tikrai junkitės - nepasigailėsit, nes gera savijauta po kokios 1,5 savaitės (ir noras vakarais nusiaubti šaldytuvą išblės  ) tikrai atpirks "susilaikymo kančias" Daba darbe stalčiuj visad turiu pomidoriukų, morkytę, ridikėlį kokį kad "kirminą" į darbo pabaigą užmarinti. Po piet visi kavą geria kokius saldainius šlamčia,o aš morkytę pasipjaustau (dantis savo gražiuosius saugau  ) ir kava užgeriu. Tiesa, jau minėjau, kad kavą pasigardinu 0,5šaukštelio medaus (ne cukraus!) ,dirbtinių saldiklių nepernešu - jie man šleikštūs:mmm . Šian pietum pusė skarpionžuvės filė (300gr) (vakar mikrobangėj patroškinau su trup.svogūno ir žolių prieskoniais bei citrinos sultim) ir pasidariau daržovių salotų su trup.grūdėtos varškės (4,3% riebumo) bei nat8raliu jogurtu(4,4% riebumo). Man tas jogurtas daba atrodo kaip grietinė riebus  . O vakarienei bus virtas kiaušinis ir salotų užsitaisysiu bliūdą  Be to da išgeriu kefyro arba pasukų ir vienas obuolys lieka (vieną suvalgau prieš piet, kitą - į darbo pabaigą). Vakar ,tiesa, neatsilaikiau, gerą saują spanguolių prarijau (jas ruošiau - tryniau su medum žiemai), bet kadangi jos nesaldžios, tai nuodėmės tame nemačiau. Na , žodžiu, mėsytė ar žuvytė (300gr) + kiaušinis (kurį ne visada suvalgau,nes daržovių prikertu) + daržovės + iki 5% varškė,jogurtas,kefyras + 3 nesaldūs (daba antaniniai kokie skanūs  ) obuoliai ir gyventi galima
Mėgstu skorpionžuvę  ,niam  , o kaip RRegiuk, tu ją mikrobangėje troškini ?  Ar skanu ? Aš tai džiuvesėliuose apvolioju ir pakepinus troškinu, bet taip gal kolorijų daugiau
QUOTE(Dilgė @ 2007 11 08, 17:00) Mėgstu skorpionžuvę  ,niam  , o kaip RRegiuk, tu ją mikrobangėje troškini ?  Ar skanu ? Aš tai džiuvesėliuose apvolioju ir pakepinus troškinu, bet taip gal kolorijų daugiau  Nei džiuvesėlių nei jokių riebalų negalima, tai paprasčiausiai supjaustau juostelėm, įberių žolelių mišinio, truputį česnaku pabarstau (džiovintos granulės),supjaustau svogūniuko sumaišau ir troškinu Tupperwaro inde skirto mikrobangėje greit gaminti. Po 8-10 min patiekalas paruoštas  Taip pat ir vištienos krūtinėlę gaminu. Manau galima pakepti ar patroškinti be riebalų ant keptuvės ant mažos ugnies ,pamaišant. Tas Tupperware indas išties labai patogus greitam gaminimui. PVZ: viena ir dvi bulvės išverda (be vandens) jame per kelias minutes. Mūsų Vita užsiima tų indų platinimu. Jie nepigūs, nes yra pagaminti iš plastmasės be kenksmingų medžiagų, bet labai atsiperka,pvz indai ir dėžutės kuriuose laikant produktus jie ilgai išlieka šviežūs.
Labadziena  , Na lygtai jau ir pirmadienis  ..kur visos dingot? Sentinel, kai tik laikelio atrasiu tau informaciją lietuvių kalba ir brūkštelsiu į AŽ, o šian iki vakaro užsikasus darbais juodai,  ..vakar iki 2 val, nakties dirbau....nes buvau Vilniuj, o reikia dar darbą šian klientui atiduoti, ech....nuplauks mano anglų kursai, nes galiu juose užmigti..
RamuneM
2007 11 12, 14:03
QUOTE(RRege @ 2007 11 12, 14:21) Labadziena  , Na lygtai jau ir pirmadienis  ..kur visos dingot? Nu gi nusimaudžiau ir pasisvėriau. Žiūrau, kad puskilogramio trūksta. Tai dabar ir galvoju: ar čia iš meilės džiustų ar iš pavydo, kad taip kitos lieknėja
QUOTE(RamuneM @ 2007 11 12, 16:03) Nu gi nusimaudžiau ir pasisvėriau. Žiūrau, kad puskilogramio trūksta. Tai dabar ir galvoju: ar čia iš meilės džiustų ar iš pavydo, kad taip kitos lieknėja  Tai aišku ,kad iš meilės  ....kai vyras šalia, tai turėtų ir daugiau nutirpti.. Bet kad čia savo svorį užrašei?  Gal tavo svarstyklės blogai rodo? pagal vaizdą turėtų būti 60...
RamuneM
2007 11 12, 15:20
QUOTE(RRege @ 2007 11 12, 15:59) Bet kad čia savo svorį užrašei?  Gal tavo svarstyklės blogai rodo? pagal vaizdą turėtų būti 60... Žinok mano kaulai sunkūs  Kažkada gražioje jaunystėje esu svėrusi 53 kg, tai atrodžiau labai baisiai: vieni kaulai ir skūra. O už komplimentą, tai ačiū  Ir dar, svarstyklės tai tokios pobaisės pas mane, nes pagailėjau piginų geresniam pirkti. ai, kam reikia gero daikto, kuris sveria svarais
QUOTE(RamuneM @ 2007 11 12, 17:20) Žinok mano kaulai sunkūs  Kažkada gražioje jaunystėje esu svėrusi 53 kg, tai atrodžiau labai baisiai: vieni kaulai ir skūra. O už komplimentą, tai ačiū  Ir dar, svarstyklės tai tokios pobaisės pas mane, nes pagailėjau piginų geresniam pirkti. ai, kam reikia gero daikto, kuris sveria svarais  O mano stambūs kaulai  ir nuo jų labai jau sunkiai lašiniai tirpsta Galvoju gal tie svarai sunkesni?
Laba sauleles Spejau akim permesti jusu paplepejimus...mirstu be kompo Tik labai gaila, bet artimiausiu metu jis i mano pirkiniu sarasa neitrauktas Gyvenu labai liudnai : darbas - namai. Treciadieni pusdieniui buvom nuleke i Kauna, bet viskas buvo suplanuota labai tiksliai, tik valandele pavalgyt teturejau. Kai centralizuotai veza negali rinktis. O as laukiu dukrytes , MB pargryztanciu... Kilogramu pasaulyje labai nelinksma. Baigiu darbeli, lekiu namo. Laikykites.
Sentinel
2007 11 13, 22:33
Niu sveikos margaitės  Žinokit,nuo ateinančio pirmadienio ir aš pradedu laikytis jūsų dietos  Nu ir sugundėt
QUOTE(Sentinel @ 2007 11 14, 00:33) Niu sveikos margaitės  Žinokit,nuo ateinančio pirmadienio ir aš pradedu laikytis jūsų dietos  Nu ir sugundėt  Labutis, Kodėl nuo pirmadienio tik?  Iki Kalėdų da reik spėt "išeiti" iš dietos
Laba dienelė Taigi mano dietos jau 5-a savaitė prasidėjo  Per keturias savaites nukrito 5 kg  , taigi savo pradinį tikslą pasiekiau, belieka įsitvirtinti jame ..Savaitgalį mano vyresnėlės gimtadienis, kepsiu picas, ruošiu varškinį tortuką, visokių skanumynų vaikų vaišėm bus  ..O tai tai bus išbandymas  Per tas 4-ias savaites - nei lašo jokio alkoholio neteko ragauti, o šeštadienį žadu turbūt nusižengti ir taurę raudono vyno su svečiais (vaikų tėvais) išragausiu.....užkąsiu salotom ir lašiša Kaip sekasi, merginos?  Na pasirodykit, gi, o tai čia aš pati sau tik giriuosi  ...balsas tyruose....
Sentinel
2007 11 15, 22:23
Sveikutės mergaitės  Kaip jūs laikotės ? Aš pakalbėjau su drauge, kuri nusimano apie sveiką maitinimąsi tai patarė ir man pradėt tokį dalyką... Sakiau reiks bandyti ir man, o jei nepasiseks - imsiuos jūsų dietos  Tepadeda man Dievas....
praavil
2007 11 16, 08:24
QUOTE(Sentinel @ 2007 11 16, 00:23) Sveikutės mergaitės  Kaip jūs laikotės ? Aš pakalbėjau su drauge, kuri nusimano apie sveiką maitinimąsi tai patarė ir man pradėt tokį dalyką... Sakiau reiks bandyti ir man, o jei nepasiseks - imsiuos jūsų dietos  Tepadeda man Dievas....  labukas ... kas per dalykas ? Pašnibždėk ką Nu RRege šaunuolė  ... o aš kažko vis laukiu
Sentinel
2007 11 16, 14:12
QUOTE(praavil @ 2007 11 16, 09:24) labukas ... kas per dalykas ? Pašnibždėk ką Tai yra maisto produktų derinimas... Valgai viską, kas sveika ir nėra riebu(valgai kokia 5 kartus į dieną) .Ryte turi gaut angliavandenių, pietums karšto būtinai, vakarienei - baltymų.Na kaip žiūrėjau į pavyzdį, tai 1500kalorijų reik per dieną suvartot, tada svoris krenta. Jei daugiau info nori nueik į www.dieta.lt
pamačiau aš tuos čeburekus pirmam lape ir aplekiau uždususi  ziūriu dietinatės jūs čia prieš šventės, šaunuolės..  aš tai kažkaip valios neturiu... nors paskutiniu metu ziuriu jau vel i senuosius džinsiukus isispraudžiau, tai vilties dar yra kad ir as kelis kg iki švenčių numesiu... tiesiog, šiaip... mažiau per dieną suėdant..
[URL=  ]Gimtadienio picos...[/URL] ir dar tortas, varškės pyragas, mišrinės....  ..apsivalgiau žiauriai  ...šian ..tik sportas, baseinas ,pirtis ir...1litras kefyro
praavil
2007 11 18, 19:24
QUOTE(RRege @ 2007 11 18, 19:36) [URL=  ]Gimtadienio picos...[/URL] ir dar tortas, varškės pyragas, mišrinės....  ..apsivalgiau žiauriai  ...šian ..tik sportas, baseinas ,pirtis ir...1litras kefyro  Labai gražiai atrodo tavo picos milžinės  ... bet mane domina ne jos  o orkaitė...planuojam pirkti naują viryklę ... reika patarimo...į ką atkreip dėmesį renkantis  nes jei tokias picas įdėčiau į savo orkaitę tai jau nekažkaip iškeptų...
QUOTE(praavil @ 2007 11 18, 21:24) Labai gražiai atrodo tavo picos milžinės  ... bet mane domina ne jos  o orkaitė...planuojam pirkti naują viryklę ... reika patarimo...į ką atkreip dėmesį renkantis  nes jei tokias picas įdėčiau į savo orkaitę tai jau nekažkaip iškeptų...  Sveikutė Aš, remontuodama virtuvę, labai ilgai rinkausi ir dujinę kaitlentę ir elektrinę orkaitę. Šiuos abejus buitinius prietaisus pirkau "Laumartoje' AdresasEsu labai patenkinta abejais pirkiniais: dujinė kaitlentė ATAG firmos (ji tiesa buvo tuo metu palyginus su kitų firmų skardinėm kaitlentėm daug brangesnė  ,bet dar dėl to nei kar nepasigailėjau  ), na o elektrinė orkaitė pirkau "Electroliux" irgi labai liuks Rinkdamasi orkaitę, žiūrėjau kad mažiau būtų sensorinių mygtukų: kepimo operaciją ir temperatūrą nusistatau pati. Ją galimą užprogramuoti kad pati reikiamu metu įsijungtų ir išsijungtų, bet tai išbandžiau tik kelis kartus, nes kai gaminu tai būnu namie Na dar svarbu kad būtų ventiliatoriaus apsauga-tinklelis, ir grotelių bei kepimo skardų laikiklius galima būtų išimti ir išveisti, nes kai kepama apsitaško. Na ir pas mane yra net trys skardos kepimui ir vienos grotelės. Stiklas yra keturgubas, todėl kepant net aukštose tmperatūrose,išorė neįkaista ir saugi vaikam jei prisiliestų Manau dabar ne taip paprasta išsirinkti kai tokia gausybė pasiūlos  ...aš visas parduotuves buvau aplaksčius,konsultantai jau pažinojo Na bet savo pasirinkimu esu labai patenkinta ir tikrai galiu rekomenduoti ir tau
Sentinel
2007 11 19, 20:30
Sveikutės, kaip laikotės? Man šiandien pirma diena, kai gyvenu be riebaus maisto  Galvojau, kad bus sunku, bet nė velnio  Gal čia tik pirma diena tokia lengva, bus matyt...
Labutis, Man sunkiausia buvo trečioji savaitė. Daba jau penkta eina...su apsivalgymo šetadieniu  ir iškrovos sekmadieniu  Atrodo tų dviejų dienų rezultatas -0,5kg
praavil
2007 11 20, 12:58
QUOTE(RRege @ 2007 11 19, 23:48) Labutis, Man sunkiausia buvo trečioji savaitė. Daba jau penkta eina...su apsivalgymo šetadieniu  ir iškrovos sekmadieniu  Atrodo tų dviejų dienų rezultatas -0,5kg  Labukas ...nugi sudžiūsi ir išeisi iš mūsų tarpo  gėda bus su meškom draugauti Dėkui už atsakyma apie vyrykles...
|
|