Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kubas KMI>30, lieknėjimo etapas iki Kalėdų
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
RRege
Sveikutės lieknuolės 4u.gif
Skelbiu ikišventinį lieknėjimo maratoną! Kas už ? ax.gif
Papildyta:
Merginos, greit sugrįžtat!
Jau vėl naujus Namučius turime 4u.gif
Šūkavau, šūkavau,...ale mūsų Vita savo namais rūpinasi blink.gif , Agfa neatsišaukė schmoll.gif ..teko man , kaip statybos inžinierei sukurti naujus namus. thumbup.gif
Tikiuosi, kad vėl juose rinksimės ir dalinsimės savo džiaugsmais ir rūpesčiais, o svarbiausia - palaikysime viena kitą nelygioje kovoje su kilogramais drinks_cheers.gif
RRege
O norinčiom prisiminti senesnius laikus:
Mūsu pasiplepėjimai
Paix
Labas vakaras, su įkurtuvėmis 4u.gif drinks_cheers.gif
praavil
Labukas... RRege 4u.gif thumbup.gif ...
Ateisim butinai ateisim ax.gif
Sentinel
Na ir aš registruojuosi į "kubietes" lotuliukas.gif Ačiū už naujus namučius mirksiukas.gif 4u.gif
RRege
QUOTE(Sentinel @ 2007 10 31, 05:09)
Na ir aš registruojuosi į "kubietes"  lotuliukas.gif  Ačiū už naujus namučius  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Sveikutės 4u.gif
Dėkui, kad atsiliepėt (...da ne visos g.gif ) thumbup.gif
Na kadangi buvom "kubietės"( Kubas KMI>30, Mes vis dar svajojame būti lieknos mirksiukas.gif ) tai manau ir būsim toliau... lotuliukas.gif
AGFA
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kubietes..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
hi.gif
praavil
QUOTE(AGFA @ 2007 10 31, 23:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kubietes..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
hi.gif
*

O ką..... kubiečių tautybės moterts buna tokios..... kaip čia išsireiškus g.gif ... sultingos biggrin.gif mirksiukas.gif

RRege
Labavakarą 4u.gif
Ar yra gyvų? g.gif

Ką valgėt pietum? O vakarienei? mirksiukas.gif
Aš tai da užsiiminėju sadomazochizmu...kepu, gaminu šeimynai visokių skanumynų, o pati tik pauostau schmoll.gif ....ir daržoves graužiu doh.gif
Neišmokau kaip įdėti nuotraukas,o tai parodyčiau kokių čeburekų ir keksiukų kepėm thumbup.gif ...man kaip sakoma: per barzdą varvėjo,o burnoj neturėjau doh.gif .
Vita, negaliu atsidžiaugti Tupperware indu mikrobangei: thumbup.gif sau vištienos krūtinėlės 300gr pasigaminu per 10min!! thumbup.gif Ir visad greit ir šviežiai paruoštas patiekalas lotuliukas.gif Tikrai liuks thumbup.gif dalykas, ypač laukiu kai darbe įruoš virtuvėlę: tada bendradarbėm demonstruosiu kaip galima ne pasišildyti,o pasigaminti greit. thumbup.gif
RRege
Kaip įkelti nuotrauką? verysad.gif g.gif
Giedreee
QUOTE(RRege @ 2007 11 04, 18:39)
Kaip įkelti nuotrauką?  verysad.gif  g.gif
*

sveikos gyvos 4u.gif ,

bandyk su šia programa

RRege
Bandymas pirmas bigsmile.gif

[URL=user posted image]Išbandymas čeburekais smile.gif[/URL]

Valio thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū Giedreeeee, pavyko thumbup.gif
Papildyta:
Bandymas antras : mirksiukas.gif

user posted image

kvapas buvo skanus !! doh.gif
Giedreee
Nu ir gundai čia tais skanumynais ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif

Šaunuole matau nemažai jau svoriuko pametei mirksiukas.gif
RRege
QUOTE(Giedreee @ 2007 11 05, 01:18)
Nu ir gundai čia tais skanumynais  ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Šaunuole matau nemažai jau svoriuko pametei  mirksiukas.gif
*

Labuks,
Gundykitės ir jūs tongue.gif , negi man vienai tik uostyt tenka, jum tik pažiūrėt mirksiukas.gif
Svoris kristi sustojo kai pradėjau į racioną įjungti mėsytę g.gif ..biškį naudoju druskos ir salotom ir mėsai, nu negaliu jau, kaip neskanu schmoll.gif
Bet jaučiuosi daug palengvėjusi, būtent tie kg mane labiausiai nervavo. Labai abejoju g.gif ar pavyks da tuos 3kg norimus numesti, na bebent koks vienas da nukris, labai jau savęs nespausiu ax.gif
praavil
QUOTE(RRege @ 2007 11 05, 11:02)
Labuks,
Gundykitės ir jūs tongue.gif , negi man vienai tik uostyt tenka, jum tik pažiūrėt mirksiukas.gif
Svoris kristi sustojo kai pradėjau į racioną įjungti mėsytę g.gif ..biškį naudoju druskos ir salotom ir mėsai, nu negaliu jau, kaip neskanu  schmoll.gif
Bet jaučiuosi daug palengvėjusi, būtent tie kg mane labiausiai nervavo. Labai abejoju g.gif  ar pavyks da tuos 3kg norimus numesti, na bebent koks vienas da nukris, labai jau savęs nespausiu ax.gif
*

Šaunuolė thumbup.gif

pradedu bandyti, tikiuosi pavyks mirksiukas.gif
RRege
QUOTE(praavil @ 2007 11 05, 13:26)
...pradedu bandyti, tikiuosi pavyks  mirksiukas.gif
*

Pradėk 4u.gif Ir ne tik bandyti mirksiukas.gif Tada tikrai pavyks thumbup.gif
RRege
Ar dar nepradėjot galvot apie ateinančias šventes??? mirksiukas.gif

user posted image
praavil
QUOTE(RRege @ 2007 11 05, 14:59)
Ar dar nepradėjot galvot apie ateinančias šventes??? mirksiukas.gif

user posted image
*

Ale gražios moteros biggrin.gif

RRege
Laba, tylu..... schmoll.gif
Pravil, kaip sekasi pradėti? ax.gif
Dilgė
Sveikos kubietės 4u.gif lotuliukas.gif
Oi, RRegiuk, nu niekaip neapsisprendžiu dėl tos dietos g.gif ,negaliu be mėsos verysad.gif .Vieną dieną dar kaip nors, bet toliau ...va ir sėdžiu susimąsčius blink.gif ,o Kalėdos ant nosies su visu savo svoriu doh.gif
RRege
QUOTE(Dilgė @ 2007 11 07, 17:47)
Sveikos kubietės  4u.gif  lotuliukas.gif
Oi, RRegiuk, nu niekaip neapsisprendžiu dėl tos dietos  g.gif ,negaliu be mėsos  verysad.gif .Vieną dieną dar kaip nors, bet toliau ...va ir sėdžiu susimąsčius  blink.gif ,o Kalėdos ant nosies su visu savo svoriu  doh.gif
*

Labutis ,pražuvėle 4u.gif
Na manau gali bandyti tą dietą nuo 3-ios savaitės (su 300gr mėsos ar žuvies dienai)+ žalios daržovės, bei varškė , jogurtas, kefyras iki 5% ir keletas nesaldžių vaisių į dieną. Manau tikrai kris svoris, nėra reikalo savęs kankinti jei visai negali be mėsos, na bet aš jokių rūkytų gaminių nevalgau blink.gif
Na pabandyt gali nors savaitėlę mirksiukas.gif
praavil
geda2: nekaip...

sakai jungtis prie taves nuo mėsinės savaitės gal ir nebloga įdėja bigsmile.gif
RamuneM
Labas šaunuolės,

Jūs tik visos laikykitės, o aš prisidėsiu kai tik galėsiu. iš profilio aišku kuo su vyru laisvalaikiu užsiimam, todėl kai tik nors koks įtarimas sukrebžda, aš mestu bet kokias dietas ir stipresnius sportavimus bei laukiu mmm tongue.gif Jei sulauksiu, vėl pradėsiu save "alinti" tongue.gif
RRege
QUOTE(praavil @ 2007 11 07, 18:32)
geda2: nekaip...

sakai jungtis prie taves nuo mėsinės savaitės gal ir nebloga įdėja  bigsmile.gif
*

Junkis thumbup.gif
Jei be mėsos negali,tai nuo 3-ios savaitės tiks thumbup.gif
RRege
Laba rytelį visoms 4u.gif
Merginos, laikykitės bent kokios dietos biggrin.gif , neįsivaizduojat kaip smagu kai jautiesi "palengvėjęs thumbup.gif , kelnės vo ne krenta, sijonai sukasi, liuks thumbup.gif Nesimatavau cm, bet ant drabužių labai jaučiu. Džinsus vasarą pirkau 34dydį, dabar 31 matavausi ax.gif Bet svoris daugiau nelabai krenta, bet da sportuoju 2-kart į savaitę, gal raumenukai sunkėja g.gif Bet man tai nelabai svarbu, svarbu kad jaučiuosi daug lengvesnė ir lieknesnė (beveik liekna mirksiukas.gif ).
Kviečiu jungtis lotuliukas.gif
praavil
QUOTE(RRege @ 2007 11 08, 09:58)
Laba rytelį visoms 4u.gif
Merginos, laikykitės bent kokios dietos biggrin.gif , neįsivaizduojat kaip smagu kai jautiesi "palengvėjęs thumbup.gif , kelnės vo ne krenta, sijonai sukasi, liuks thumbup.gif  Nesimatavau cm, bet ant drabužių labai jaučiu. Džinsus vasarą pirkau 34dydį, dabar 31 matavausi ax.gif  Bet svoris daugiau nelabai krenta, bet da sportuoju 2-kart į savaitę, gal raumenukai sunkėja g.gif  Bet man tai nelabai svarbu, svarbu kad jaučiuosi daug lengvesnė ir lieknesnė (beveik liekna mirksiukas.gif ).
Kviečiu jungtis lotuliukas.gif
*

Labas lieknuole thumbup.gif
Nu dar keli tokie užkrečiantys postai ir suveiks rolleyes.gif
o tau jau trečia savaitė ar dar ne...kaip ten produktai išsidėlioja...kažkur rašėt g.gif

Dilgė
Labutis 4u.gif
Su mėsa ir žuvim man tinka bigsmile.gif
Nors 100 gr mėsos - sutinku drinks_cheers.gif ,pasirašau thumbup.gif
RRegiuk, o kur galėčiau pažiūrėt, kaip ką ir kiek vartot ? g.gif
Baisiai norisi palengvėt ax.gif
Dilgė
Praavil, radau kur paskaityti apie dietą
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...60565&st=12
RRege
QUOTE(praavil @ 2007 11 08, 13:09)
Labas lieknuole  thumbup.gif
Nu dar keli tokie užkrečiantys postai ir suveiks  rolleyes.gif
o tau jau trečia savaitė ar dar ne...kaip ten produktai išsidėlioja...kažkur rašėt  g.gif
*

assa.gif assa.gif

QUOTE(Dilgė @ 2007 11 08, 13:26)
Labutis  4u.gif
Su mėsa ir žuvim man tinka  bigsmile.gif
Nors 100 gr mėsos - sutinku   drinks_cheers.gif ,pasirašau  thumbup.gif
RRegiuk, o kur galėčiau pažiūrėt, kaip ką ir kiek vartot ?  g.gif
Baisiai norisi palengvėt  ax.gif
*

irnesakyk.gif

QUOTE(Dilgė @ 2007 11 08, 13:42)
Praavil, radau kur paskaityti apie dietą
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...60565&st=12
*

Nu šaunuolės, merginos thumbup.gif
Tikrai junkitės - nepasigailėsit, nes gera savijauta po kokios 1,5 savaitės (ir noras vakarais nusiaubti šaldytuvą išblės doh.gif ) tikrai atpirks "susilaikymo kančias" biggrin.gif
Daba darbe stalčiuj visad turiu pomidoriukų, morkytę, ridikėlį kokį kad "kirminą" į darbo pabaigą užmarinti. Po piet visi kavą geria kokius saldainius šlamčia,o aš morkytę pasipjaustau (dantis savo gražiuosius saugau ax.gif ) ir kava užgeriu. Tiesa, jau minėjau, kad kavą pasigardinu 0,5šaukštelio medaus (ne cukraus!) ,dirbtinių saldiklių nepernešu - jie man šleikštūs:mmm .
Šian pietum pusė skarpionžuvės filė (300gr) (vakar mikrobangėj patroškinau su trup.svogūno ir žolių prieskoniais bei citrinos sultim) ir pasidariau daržovių salotų su trup.grūdėtos varškės (4,3% riebumo) bei nat8raliu jogurtu(4,4% riebumo). Man tas jogurtas daba atrodo kaip grietinė riebus doh.gif . O vakarienei bus virtas kiaušinis ir salotų užsitaisysiu bliūdą biggrin.gif Be to da išgeriu kefyro arba pasukų ir vienas obuolys lieka (vieną suvalgau prieš piet, kitą - į darbo pabaigą).
Vakar ,tiesa, neatsilaikiau, gerą saują spanguolių prarijau (jas ruošiau - tryniau su medum žiemai), bet kadangi jos nesaldžios, tai nuodėmės tame nemačiau.
Na , žodžiu, mėsytė ar žuvytė (300gr) + kiaušinis (kurį ne visada suvalgau,nes daržovių prikertu) + daržovės + iki 5% varškė,jogurtas,kefyras + 3 nesaldūs (daba antaniniai kokie skanūs thumbup.gif ) obuoliai ir gyventi galima thumbup.gif
Dilgė
Mėgstu skorpionžuvę essen.gif ,niam thumbup.gif , o kaip RRegiuk, tu ją mikrobangėje troškini ? g.gif Ar skanu ? Aš tai džiuvesėliuose apvolioju ir pakepinus troškinu, bet taip gal kolorijų daugiau g.gif
RRege
QUOTE(Dilgė @ 2007 11 08, 17:00)
Mėgstu skorpionžuvę  essen.gif ,niam  thumbup.gif , o kaip RRegiuk, tu ją mikrobangėje troškini ?  g.gif  Ar skanu ? Aš tai džiuvesėliuose apvolioju ir pakepinus troškinu, bet taip gal kolorijų daugiau  g.gif
*

Nei džiuvesėlių nei jokių riebalų negalima, tai paprasčiausiai supjaustau juostelėm, įberių žolelių mišinio, truputį česnaku pabarstau (džiovintos granulės),supjaustau svogūniuko sumaišau ir troškinu Tupperwaro inde skirto mikrobangėje greit gaminti. Po 8-10 min patiekalas paruoštas thumbup.gif Taip pat ir vištienos krūtinėlę gaminu. Manau galima pakepti ar patroškinti be riebalų ant keptuvės ant mažos ugnies ,pamaišant.
Tas Tupperware indas išties labai patogus greitam gaminimui. PVZ: viena ir dvi bulvės išverda (be vandens) jame per kelias minutes. Mūsų Vita užsiima tų indų platinimu. Jie nepigūs, nes yra pagaminti iš plastmasės be kenksmingų medžiagų, bet labai atsiperka,pvz indai ir dėžutės kuriuose laikant produktus jie ilgai išlieka šviežūs.
RRege
Labadziena g.gif ,
Na lygtai jau ir pirmadienis blink.gif ..kur visos dingot?
Sentinel, kai tik laikelio atrasiu tau informaciją lietuvių kalba ir brūkštelsiu į AŽ, o šian iki vakaro užsikasus darbais juodai, doh.gif ..vakar iki 2 val, nakties dirbau....nes buvau Vilniuj, o reikia dar darbą šian klientui atiduoti, ech....nuplauks mano anglų kursai, nes galiu juose užmigti.. g.gif
RamuneM
QUOTE(RRege @ 2007 11 12, 14:21)
Labadziena g.gif ,
Na lygtai jau ir pirmadienis blink.gif ..kur visos dingot?

Nu gi nusimaudžiau ir pasisvėriau. Žiūrau, kad puskilogramio trūksta. Tai dabar ir galvoju: ar čia iš meilės džiustų ar iš pavydo, kad taip kitos lieknėja g.gif
RRege
QUOTE(RamuneM @ 2007 11 12, 16:03)
Nu gi nusimaudžiau ir pasisvėriau. Žiūrau, kad puskilogramio trūksta. Tai dabar ir galvoju: ar čia iš meilės džiustų ar iš pavydo, kad taip kitos lieknėja  g.gif
*

Tai aišku ,kad iš meilės thumbup.gif ....kai vyras šalia, tai turėtų ir daugiau nutirpti.. mirksiukas.gif
Bet kad čia savo svorį užrašei? g.gif Gal tavo svarstyklės blogai rodo? pagal vaizdą turėtų būti 60... blink.gif
RamuneM
QUOTE(RRege @ 2007 11 12, 15:59)
Bet kad čia savo svorį užrašei?  g.gif Gal tavo svarstyklės blogai rodo? pagal vaizdą turėtų būti 60... blink.gif

Žinok mano kaulai sunkūs ax.gif Kažkada gražioje jaunystėje esu svėrusi 53 kg, tai atrodžiau labai baisiai: vieni kaulai ir skūra. O už komplimentą, tai ačiū wub.gif Ir dar, svarstyklės tai tokios pobaisės pas mane, nes pagailėjau piginų geresniam pirkti. ai, kam reikia gero daikto, kuris sveria svarais hihihi.gif
RRege
QUOTE(RamuneM @ 2007 11 12, 17:20)
Žinok mano kaulai sunkūs  ax.gif  Kažkada gražioje jaunystėje esu svėrusi 53 kg, tai atrodžiau labai baisiai: vieni kaulai ir skūra. O už komplimentą, tai ačiū  wub.gif  Ir dar, svarstyklės tai tokios pobaisės pas mane, nes pagailėjau piginų geresniam pirkti. ai, kam reikia gero daikto, kuris sveria svarais hihihi.gif
*

O mano stambūs kaulai doh.gif ir nuo jų labai jau sunkiai lašiniai tirpsta schmoll.gif
Galvoju gal tie svarai sunkesni?
fatali
Laba sauleles 4u.gif
Spejau akim permesti jusu paplepejimus...mirstu be kompo doh.gif
Tik labai gaila, bet artimiausiu metu jis i mano pirkiniu sarasa neitrauktas verysad.gif
Gyvenu labai liudnai : darbas - namai.
Treciadieni pusdieniui buvom nuleke i Kauna, bet viskas buvo suplanuota labai tiksliai, tik valandele pavalgyt teturejau. Kai centralizuotai veza negali rinktis.
O as laukiu dukrytes , MB pargryztanciu...
Kilogramu pasaulyje labai nelinksma.
Baigiu darbeli, lekiu namo. Laikykites.
Sentinel
Niu sveikos margaitės 4u.gif Žinokit,nuo ateinančio pirmadienio ir aš pradedu laikytis jūsų dietos thumbup.gif Nu ir sugundėt lotuliukas.gif
RRege
QUOTE(Sentinel @ 2007 11 14, 00:33)
Niu sveikos margaitės  4u.gif Žinokit,nuo ateinančio pirmadienio ir aš pradedu laikytis jūsų dietos  thumbup.gif  Nu ir sugundėt  lotuliukas.gif
*

Labutis,
Kodėl nuo pirmadienio tik? g.gif Iki Kalėdų da reik spėt "išeiti" iš dietos mirksiukas.gif
RRege
Laba dienelė 4u.gif
Taigi mano dietos jau 5-a savaitė prasidėjo smile.gif Per keturias savaites nukrito 5 kg thumbup.gif , taigi savo pradinį tikslą pasiekiau, belieka įsitvirtinti jame g.gif
..Savaitgalį mano vyresnėlės gimtadienis, kepsiu picas, ruošiu varškinį tortuką, visokių skanumynų vaikų vaišėm bus doh.gif ..O tai tai bus išbandymas doh.gif Per tas 4-ias savaites - nei lašo jokio alkoholio neteko ragauti, o šeštadienį žadu turbūt nusižengti ir taurę raudono vyno su svečiais (vaikų tėvais) išragausiu.....užkąsiu salotom ir lašiša ax.gif
Kaip sekasi, merginos? g.gif Na pasirodykit, gi, o tai čia aš pati sau tik giriuosi schmoll.gif ...balsas tyruose.... schmoll.gif
Sentinel
Sveikutės mergaitės 4u.gif Kaip jūs laikotės ? Aš pakalbėjau su drauge, kuri nusimano apie sveiką maitinimąsi tai patarė ir man pradėt tokį dalyką... Sakiau reiks bandyti ir man, o jei nepasiseks - imsiuos jūsų dietos biggrin.gif Tepadeda man Dievas.... lotuliukas.gif
praavil
QUOTE(Sentinel @ 2007 11 16, 00:23)
Sveikutės mergaitės  4u.gif Kaip jūs laikotės ? Aš pakalbėjau su drauge, kuri nusimano apie sveiką maitinimąsi tai patarė ir man pradėt tokį dalyką... Sakiau reiks bandyti ir man, o jei nepasiseks - imsiuos jūsų dietos  biggrin.gif Tepadeda man Dievas....  lotuliukas.gif
*

labukas ... kas per dalykas ? Pašnibždėk ką mirksiukas.gif

Nu RRege šaunuolė 4u.gif ... o aš kažko vis laukiu doh.gif
Sentinel
QUOTE(praavil @ 2007 11 16, 09:24)
labukas ... kas per dalykas ? Pašnibždėk ką  mirksiukas.gif
*

Tai yra maisto produktų derinimas... Valgai viską, kas sveika ir nėra riebu(valgai kokia 5 kartus į dieną) .Ryte turi gaut angliavandenių, pietums karšto būtinai, vakarienei - baltymų.Na kaip žiūrėjau į pavyzdį, tai 1500kalorijų reik per dieną suvartot, tada svoris krenta. Jei daugiau info nori nueik į www.dieta.lt ax.gif mirksiukas.gif
Senti
pamačiau aš tuos čeburekus pirmam lape ir aplekiau uždususi blush2.gif ziūriu dietinatės jūs čia prieš šventės, šaunuolės.. thumbup.gif aš tai kažkaip valios neturiu... nors paskutiniu metu ziuriu jau vel i senuosius džinsiukus isispraudžiau, tai vilties dar yra kad ir as kelis kg iki švenčių numesiu... tiesiog, šiaip... mažiau per dieną suėdant.. blush2.gif
RRege
[URL=user posted image]Gimtadienio picos...[/URL]

ir dar tortas, varškės pyragas, mišrinės.... doh.gif ..apsivalgiau žiauriai doh.gif ...šian ..tik sportas, baseinas ,pirtis ir...1litras kefyro schmoll.gif
praavil
QUOTE(RRege @ 2007 11 18, 19:36)
[URL=user posted image]Gimtadienio picos...[/URL]

ir dar tortas, varškės pyragas, mišrinės.... doh.gif ..apsivalgiau žiauriai doh.gif ...šian ..tik sportas, baseinas ,pirtis ir...1litras kefyro schmoll.gif
*

Labai gražiai atrodo tavo picos milžinės biggrin.gif ... bet mane domina ne jos ax.gif o orkaitė...planuojam pirkti naują viryklę ... reika patarimo...į ką atkreip dėmesį renkantis rolleyes.gif nes jei tokias picas įdėčiau į savo orkaitę tai jau nekažkaip iškeptų... doh.gif
RRege
QUOTE(praavil @ 2007 11 18, 21:24)
Labai gražiai atrodo tavo picos milžinės  biggrin.gif ... bet mane domina ne jos  ax.gif  o orkaitė...planuojam pirkti naują viryklę ... reika patarimo...į ką atkreip dėmesį renkantis  rolleyes.gif nes jei tokias picas įdėčiau į savo orkaitę tai jau nekažkaip iškeptų... doh.gif
*

Sveikutė 4u.gif

Aš, remontuodama virtuvę, labai ilgai rinkausi ir dujinę kaitlentę ir elektrinę orkaitę. Šiuos abejus buitinius prietaisus pirkau "Laumartoje' Adresas
Esu labai patenkinta abejais pirkiniais: dujinė kaitlentė ATAG firmos (ji tiesa buvo tuo metu palyginus su kitų firmų skardinėm kaitlentėm daug brangesnė blink.gif ,bet dar dėl to nei kar nepasigailėjau smile.gif ), na o elektrinė orkaitė pirkau "Electroliux" irgi labai liuks thumbup.gif
Rinkdamasi orkaitę, žiūrėjau kad mažiau būtų sensorinių mygtukų: kepimo operaciją ir temperatūrą nusistatau pati. Ją galimą užprogramuoti kad pati reikiamu metu įsijungtų ir išsijungtų, bet tai išbandžiau tik kelis kartus, nes kai gaminu tai būnu namie lotuliukas.gif
Na dar svarbu kad būtų ventiliatoriaus apsauga-tinklelis, ir grotelių bei kepimo skardų laikiklius galima būtų išimti ir išveisti, nes kai kepama apsitaško.
Na ir pas mane yra net trys skardos kepimui ir vienos grotelės. Stiklas yra keturgubas, todėl kepant net aukštose tmperatūrose,išorė neįkaista ir saugi vaikam jei prisiliestų smile.gif
Manau dabar ne taip paprasta išsirinkti kai tokia gausybė pasiūlos doh.gif ...aš visas parduotuves buvau aplaksčius,konsultantai jau pažinojo biggrin.gif
Na bet savo pasirinkimu esu labai patenkinta ir tikrai galiu rekomenduoti ir tau smile.gif
Sentinel
Sveikutės, kaip laikotės? Man šiandien pirma diena, kai gyvenu be riebaus maisto lotuliukas.gif Galvojau, kad bus sunku, bet nė velnio irnesakyk.gif Gal čia tik pirma diena tokia lengva, bus matyt...
RRege
Labutis,
Man sunkiausia buvo trečioji savaitė. Daba jau penkta eina...su apsivalgymo šetadieniu blush2.gif ir iškrovos sekmadieniu mirksiukas.gif Atrodo tų dviejų dienų rezultatas -0,5kg doh.gif
praavil
QUOTE(RRege @ 2007 11 19, 23:48)
Labutis,
Man sunkiausia buvo trečioji savaitė. Daba jau penkta eina...su apsivalgymo šetadieniu blush2.gif  ir iškrovos sekmadieniu mirksiukas.gif Atrodo tų dviejų dienų rezultatas -0,5kg doh.gif
*

Labukas ...nugi sudžiūsi ir išeisi iš mūsų tarpo ax.gif gėda bus su meškom draugauti biggrin.gif

Dėkui už atsakyma apie vyrykles...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.