RamuneM
2010 08 18, 17:30
Beje, pati geriausia dieta, kurią esu išbandžiusi ir veikia 100%, tai meilės sau dieta. Ne egoizmas, kad viskas tik man ir dėl manęs, ne pusiau nevalgymai ir sekimai ką į burną dedam, o meilė sau ... suvokimas, kad esam tobulos, gražios, nesigailim savęs dėl niekų, nebaram savęs, neskriaudžiam ir kitiems neleidžiam. Tiesiog atrandam savo stiprias savybes ir jas dar labiau parodom, o silpnas pamilstam arba keičiam į kažką kitą. Paprastas testas ar mylim save. Atsistoji prieš veidrodį ir pasakai ką galvoji apie tą atvaizdą kurį matai. Jei jame nematai nieko gražaus, patrauklaus ir t.t., tai nemyli savęs nei trupučiuką. Aš kai pirmą kartą tai dariau, tai mačiau kažkokį apgailėtiną vaizdą. Bet tai buvo jau labai labai seniai. Dabar matau labai gražią moterį ir nei truputį neprastėjančią, kad ir kas jai gyvenime nutinka. Ana vis gražėja, tobulėja ir visaip meilesnė tampa  Kilogramai patys lekia nuo manęs, kai jiems laikas lėkti. Negali jie darkyti gražaus ir mielo žmogaus
QUOTE(RamuneM @ 2010 08 18, 18:30) Beje, pati geriausia dieta, kurią esu išbandžiusi ir veikia 100%, tai meilės sau dieta. Ne egoizmas, kad viskas tik man ir dėl manęs, ne pusiau nevalgymai ir sekimai ką į burną dedam, o meilė sau ... suvokimas, kad esam tobulos, gražios, nesigailim savęs dėl niekų, nebaram savęs, neskriaudžiam ir kitiems neleidžiam. Tiesiog atrandam savo stiprias savybes ir jas dar labiau parodom, o silpnas pamilstam arba keičiam į kažką kitą. Paprastas testas ar mylim save. Atsistoji prieš veidrodį ir pasakai ką galvoji apie tą atvaizdą kurį matai. Jei jame nematai nieko gražaus, patrauklaus ir t.t., tai nemyli savęs nei trupučiuką. Aš kai pirmą kartą tai dariau, tai mačiau kažkokį apgailėtiną vaizdą. Bet tai buvo jau labai labai seniai. Dabar matau labai gražią moterį ir nei truputį neprastėjančią, kad ir kas jai gyvenime nutinka. Ana vis gražėja, tobulėja ir visaip meilesnė tampa  Kilogramai patys lekia nuo manęs, kai jiems laikas lėkti. Negali jie darkyti gražaus ir mielo žmogaus  ....kai pažiūriu į veidrodį, tai net papūrto.....kokia dar meilė sau. O kai atidarau šaldytuvą....tada oi kaip save myliu....
QUOTE(AGFA @ 2010 08 19, 10:04) ....kai pažiūriu į veidrodį, tai net papūrto.....kokia dar meilė sau. O kai atidarau šaldytuvą....tada oi kaip save myliu....  Prieš atidarant šaldytuvą labai sveika susipurtyt - daugiau meilės tada į skrandį telpa
RamuneM
2010 08 19, 12:22
Ot kokios  Aš joms apie meilę sau, o jos apie meilę tik vienai kūno dalelei - skrandžiui. Va visą reikia save mylėti, o ne tik mažytę vietelę
RamuneM
2010 08 19, 18:18
QUOTE(Paix @ 2010 08 19, 13:27) Už smegenis didesnė?  Nepatikėsiu
QUOTE(RamuneM @ 2010 08 19, 18:18) Už smegenis didesnė?  Nepatikėsiu  Nu kiek gi tų blondinės smegenų Beje, mūsų Indriux jau -iene patapo
RamuneM
2010 08 19, 18:38
QUOTE(Paix @ 2010 08 19, 19:25) Nu kiek gi tų blondinės smegenų Pas mane blondinę, tai anų daug QUOTE(Paix @ 2010 08 19, 19:25) Beje, mūsų Indriux jau -iene patapo Ana dabar jaunamartė? Tai tada jiems reikia namo:  ... ir lovos:
mamuke68
2010 08 27, 18:34
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 27, 19:34) ....rodikliai įspūdyngi. Išduok paslaptį kokiais metodais?
mamuke68
2010 08 28, 19:48
QUOTE(AGFA @ 2010 08 28, 10:26) ....rodikliai įspūdyngi. Išduok paslaptį kokiais metodais?  metodai (tiksliau metodas) labai radikalus ir negrįžtamas...
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 28, 20:48) metodai (tiksliau metodas) labai radikalus ir negrįžtamas... ...plačiau prašom....
RamuneM
2010 09 16, 20:30
Per vieną dieną netekau 7 kilogramų, per kitas keturias paras dar 2 kilogramų  Tai gi, iš viso netekau šiai dienai, 9 kilogramų O ką jūs veikiat šiuo klausimu?  Aš kaip matote, ruošiuosi Kalėdom
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 16, 21:30) Per vieną dieną netekau 7 kilogramų, per kitas keturias paras dar 2 kilogramų  Tai gi, iš viso netekau šiai dienai, 9 kilogramų O ką jūs veikiat šiuo klausimu?  Aš kaip matote, ruošiuosi Kalėdom  ...su kuom sveikint?...
RamuneM
2010 09 17, 18:04
QUOTE(AGFA @ 2010 09 17, 16:49) ...su kuom sveikint?... Skyrelis "Sportas ir dietos", tai aišku su kuo sveikinti
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 17, 19:04)  ...per dieną?....prajuokinai ir siunti ne į tą skyrelį...
RamuneM
2010 09 17, 19:21
Na gerai pasportavau, paskui 9 mėnesius laikiausi dietos ir paskui per kelias minutes netekau 9 kilogramų  Na visai tinku šitam skyreliui Rugsėjo 12 gimė sūnus Tomas.
RamuneM
2010 09 18, 03:18
Bet aš tai nemiegoti ir nepasigirti čia atėjau  Iki šių Kalėdų žadu gazele tapti  Nebeleisiu tinginiauti  Apimtis matuosim, kilogramus skaičiuosim ir kitaip juokus krėsim, o su jais kūnu bei dvasia gražėsim
RamuneM
2010 10 07, 16:14
visata1015
2010 10 25, 12:00
RamuneM
2010 10 25, 17:12
QUOTE(visata1015 @ 2010 10 25, 13:00) Dėkui už sveikinimus Neišjudinu aš merginų niekaip ... Nesiruošia anos Kalėdoms su mumis nors tų ką nori daryk
QUOTE(visata1015 @ 2010 10 25, 13:00) ..bandom...gal turi konkretų pasiūlymą,....kaip?
Ramunele, sveikinimai dideliausi susilaukus amerikoniuko  Agfa, taigi visata ne tik kad nika pakeite, ale baisiausiai dar is sublogo....
QUOTE(Paix @ 2010 10 25, 21:37) Agfa, taigi visata ne tik kad nika pakeite, ale baisiausiai dar is sublogo.... ...taigi fataly...rupupupu...
Sveikos merginos... o štai ir aš atsiradau nu žinokit antra diena "žaidžiu" dietą... Dieta pagal spalvas tai va... pirmadienį yra valgomas tik raudonos spalvos augalinis maistas, įdomumo dėlei galima ir rengtis kažką raudono, ar šiaip kokiais raudonais aksesuarais pasipuošti... na vienu žodžiu - raudona diena:) beje, vakar pietums sugriaužiau ryšulėlį ridikėlių, ir gerą saują raudonų džiovintų vyšnių... (namuose jau damušinėjau sėkmadienį keptą žuvį) antradienis - oranžinis maistas... jau svaigstu kaip per pietus leksiu pirkti 2 persimonus  ir saują džiovintų abrikosų.... (vakare išsivirsiu ryžių košės su tais abrikosais).. šiandien mano 2 kolegės prisijungė prie mano spalvų akcijos - tai viena pirmą kartą gyvenime įlindo į oranžinį golfuką - super atgijo mergina, o kita tokiu gražiu gintariniu vėrinių, tokiu masyviu pasipuošusi ... trečiadienis - geltonas maistas, rytoj manau meliono eilė, nes apelsinų visai nesinori .... tik va nežinau ką reiks vakare namo grįžus valgyt... gal kokios kukuruzų kruopų košės - juk geltona bus ketvirtadienis - žalias maistas... na čia jau kaikokių daržovių sulakstysiu iki turgaus... ne bėda.... penktadienis - žydra, sakė šiaip galima daryti iškrovos dieną... bet jei jau aš 4 dienas normaliai ėdus nebūsiu, tai nebus ką ir išsikrauti ... penktadieniui kažką rimtai pagalvoti reiks šeštadienis - mėlyna, sekmadienis - violetinė... - čia kadangi spalvos kaip ir labai panašios, tai galima valgyti tą patį maistą,... bet ką mes mėlyno valgomo turim - neišmastau  na žinau tik tiek, kad pirksiu baklažanų, ir kažką su jais gaminti reiks.... žinoma, čia tik kaip žaidimas, bet smagu ... nes valgomi ir tokie produktai pro kuriuos mes gal būt ir parduotuvėse dažnai praeinam, o ir mokomės pamilti visas spalvas, o ne vien tik juodą mylėti, ir sakyti, kad ji mums geriausiai tinka
RamuneM
2010 10 27, 17:09
Senti, smagiai sugalvota. Va tau papildysiu ką radau:
Pirmadienis: Beets Blood oranges Cherries Cranberries Guava Papaya Pink grapefruit Pink/Red grapefruit Pomegranates Radicchio Radishes Raspberries Red apples Red bell peppers Red chili peppers Red grapes Red onions Red pears Red peppers Red potatoes Rhubarb Strawberries Tomatoes Watermelon
Antradienis:/Trečiadienis:
Apricots Butternut squash Cantaloupe Cape Gooseberries Carrots Golden kiwifruit Grapefruit Lemon Mangoes Nectarines Oranges Papayas Peaches Persimmons Pineapples Pumpkin Rutabagas Sweet corn Sweet potatoes Tangerines Yellow apples Yellow beets Yellow figs Yellow pears Yellow peppers Yellow potatoes Yellow summer squash Yellow tomatoes Yellow watermelon Yellow winter squash
Ketvirtadienis:
Artichokes Arugula Asparagus Avocados Broccoflower Broccoli Broccoli rabe Brussel sprouts Celery Chayote squash Chinese cabbage Cucumbers Endive Green apples Green beans Green cabbage Green grapes Green onion Green pears Green peppers Honeydew Kiwifruit Leafy greens Leeks Lettuce Limes Okra Peas Sno Peas Spinach Sugar snap peas Watercress Zucchini
Penktadienis: (tu rašai žydra, aš radau, kad balta)
Bananas Brown pears Cauliflower Dates Garlic Ginger Jerusalem artickoke Jicama Kohlrabi Mushrooms Onions Parsnips Potatoes Shallots Turnips White Corn White nectarines White peaches
Šeštadienis:/ Sekmadienis:
Black currants Black salsify Blackberries Blueberries Dried plums Eggplant Elderberries Grapes Plums Pomegranates Prunes Purple Belgian endive Purple Potatoes Purple asparagus Purple cabbage Purple carrots Purple figs Purple grapes Purple peppers Raisins
QUOTE(RamuneM @ 2010 10 27, 17:09) Penktadienis: (tu rašai žydra, aš radau, kad balta) na man sakė kad žydra... bet manau kad gali būti tikti ir balta, nes balta tai nėra ta tikroji spalva, nes ji neturi jokio spalvos pigmento savyje... nes mums buvo užsiminta apie ryžius, jie buvo pateikti kaip pavyzdys, nes jie irgi tokie "bespalviai" yra .... beje, šiandien suvalgiau 3 bananus... (ir nuo kolegos dešros gabaliuką nulaužiau) o iš geltonos spalvos - tik plaukų gumytė plaukuose geltona buvo  bet užtat darbe mano 3 moteriškės kaip rožės geltonos sėdėjo ...
Pas mane trečia diena ruda.... tos saulegrazos sokolade tokios rudos ir tokios skanios
QUOTE(Paix @ 2010 10 27, 21:26) Pas mane trečia diena ruda.... tos saulegrazos sokolade tokios rudos ir tokios skanios  ...kada imsim...ar gavai asortimentą...pas mane jau norinčiųųųųų.....
eij merginos... kas čia spalvas man maišot... rytoj - griežtai žalia spalva.. aš jau svaigtu, galvodama kaip per pietus kaposiu žalias alyvuoges ir avokadą
visata1015
2010 11 01, 18:49
Merginos, o balta nisraine tinka baltai spalvai - labai as ja megstu, tik tingiu gaminti Vakar Maximoj radau kazkokias salotas su varskes kukuliukais. Labai patiko. Ten obuoliai, salierai, cesnakai ir varske.s kukuliukai.
metaliste
2010 11 02, 12:47
Sveikos, kaip supratau priemat moteriskes kuriu KMI didesnes nei 30?
oj, metaliste, mes čia visas priimam... svarbiausias atrankos kriterijus - geras jumoro jausmas Papildyta:Fatali ... žinau aš tą mišrainę su varškės kukuliukais, superinė man... tik man ta varškė rutuliukais nesukimba, kad ir kaip lipinčiau ...
akvilyte
2010 11 02, 14:14
QUOTE(visata1015 @ 2010 11 01, 18:49) Merginos, o balta nisraine tinka baltai spalvai - labai as ja megstu,
 oi negaliu  tik reikia laaaaaaabai daug majonezo pridėt kad sudėtiinių dalių spalvas gerai permuštų
visata1015
2010 11 14, 18:15
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 02, 16:14)  oi negaliu  tik reikia laaaaaaabai daug majonezo pridėt kad sudėtiinių dalių spalvas gerai permuštų  Tada bandom
RamuneM
2010 11 29, 17:43
Ataskaita: dviejų savaičių bėgyje atsisveikinau su keliais kilogramais ir dabar esu priešnėštuminio svorio. Naujas tikslas: iki Kalėdų pasiekti idealaus, savo supratimu, svorio. Liko pamesti 5 kg. Ką kitos veikiat?
akvilyte
2010 11 29, 18:38
QUOTE(RamuneM @ 2010 11 29, 17:43) Ką kitos veikiat?  šaltai žiemai ruošiamės ir riebalų atsargas kaupiam
RamuneM
2010 11 29, 19:04
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 29, 19:38) šaltai žiemai ruošiamės ir riebalų atsargas kaupiam  Na jei taip pigiau pražiemoti, tai sėkmės 
akvilyte
2010 11 29, 20:24
QUOTE(RamuneM @ 2010 11 29, 19:04) Na jei taip pigiau pražiemoti, tai sėkmės ajaaaaaaaaaaaazau  vos nepaspringau  gerai kad obuolį vagiau o ne tortą
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 29, 20:24) ajaaaaaaaaaaaazau  vos nepaspringau  gerai kad obuolį vagiau o ne tortą  ...vagei?....
RamuneM
2010 12 31, 23:16
Visas su Naujaisiais:
atigartaX
2011 01 31, 11:32
Sveikutes mergyckos, o kodel cia taip tylu? Gal sakau visos jau pasieket savo issvajota kmi? Velykos arteja tai gal pas kuria dar liko koks lasinukas? ZIURIU IKI NAUJUJU CIA BUVO TAIP LINKSMA. Ar galeciau ir as cia pabut? Mano kmi 31 su kapeikom. vajezau kiek as cia klausimu prirasiau
RamuneM
2011 01 31, 15:12
Žiemos miegu visos miega Pabus tik Valentino švęsti:
atigartaX
2011 01 31, 17:01
Tai kad iki valentynkes ne kazin kas liko gal reiktu prabust!
Zuikių_dainos
2011 02 28, 15:17
Laba, ar yra gyvų čia? o ar reik naujų jums  , mielai prisidėčiau pažudyti vieną kitą gramą iki šventų ( nu gerai ne vieną kitą gramą o kokis 30000 )... noriu draugijos taip sakant  Startuočiau nuo ryt
RamuneM
2011 02 28, 15:28
Jei atrodai maždaug taip ... imam tave
Ramune, baik 2ia mano nuotraukas platinti Sveikas zuiki su dainom  Davai, siūlyk, reikai kažko spyrio vėl
RamuneM
2011 02 28, 15:38
QUOTE(Paix @ 2011 02 28, 16:32) Ramune, baik 2ia mano nuotraukas platinti Na matai, kaip paprasta tave atrasti  Į paiešką įvedžiau du žodžius: fat and beautiful ir gavau tavo nuotrauką
Kad man jau nebe beautiful... pavasaris, o aš ne tik kad baronkose, ale ant pilvo kokios trys minimum lašinių baronkos... Kaip čia susigriebus?  reikia kažką daryt, drastiškai negaliu, esu rizikos grupėj, sakė rezonansinės ligos išlys po visų bėdų.... tai turiu pamažėl, bet labai labai reikia
|
|