Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kubas KMI>30, lieknėjimo etapas iki Kalėdų
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
RamuneM
Beje, pati geriausia dieta, kurią esu išbandžiusi ir veikia 100%, tai meilės sau dieta. Ne egoizmas, kad viskas tik man ir dėl manęs, ne pusiau nevalgymai ir sekimai ką į burną dedam, o meilė sau ... suvokimas, kad esam tobulos, gražios, nesigailim savęs dėl niekų, nebaram savęs, neskriaudžiam ir kitiems neleidžiam. Tiesiog atrandam savo stiprias savybes ir jas dar labiau parodom, o silpnas pamilstam arba keičiam į kažką kitą.

Paprastas testas ar mylim save. Atsistoji prieš veidrodį ir pasakai ką galvoji apie tą atvaizdą kurį matai. Jei jame nematai nieko gražaus, patrauklaus ir t.t., tai nemyli savęs nei trupučiuką.

Aš kai pirmą kartą tai dariau, tai mačiau kažkokį apgailėtiną vaizdą. Bet tai buvo jau labai labai seniai. Dabar matau labai gražią moterį ir nei truputį neprastėjančią, kad ir kas jai gyvenime nutinka. Ana vis gražėja, tobulėja ir visaip meilesnė tampa ax.gif Kilogramai patys lekia nuo manęs, kai jiems laikas lėkti. Negali jie darkyti gražaus ir mielo žmogaus tongue.gif
AGFA
QUOTE(RamuneM @ 2010 08 18, 18:30)
Beje, pati geriausia dieta, kurią esu išbandžiusi ir veikia 100%, tai meilės sau dieta. Ne egoizmas, kad viskas tik man ir dėl manęs, ne pusiau nevalgymai ir sekimai ką į burną dedam, o meilė sau ... suvokimas, kad esam tobulos, gražios, nesigailim savęs dėl niekų, nebaram savęs, neskriaudžiam ir kitiems neleidžiam. Tiesiog atrandam savo stiprias savybes ir jas dar labiau parodom, o silpnas pamilstam arba keičiam į kažką kitą.

Paprastas testas ar mylim save. Atsistoji prieš veidrodį ir pasakai ką galvoji apie tą atvaizdą kurį matai. Jei jame nematai nieko gražaus, patrauklaus ir t.t., tai nemyli savęs nei trupučiuką.

Aš kai pirmą kartą tai dariau, tai mačiau kažkokį apgailėtiną vaizdą. Bet tai buvo jau labai labai seniai. Dabar matau labai gražią moterį ir nei truputį neprastėjančią, kad ir kas jai gyvenime nutinka. Ana vis gražėja, tobulėja ir visaip meilesnė tampa  ax.gif Kilogramai patys lekia nuo manęs, kai jiems laikas lėkti. Negali jie darkyti gražaus ir mielo žmogaus  tongue.gif
*

....kai pažiūriu į veidrodį, tai net papūrto.....kokia dar meilė sau. O kai atidarau šaldytuvą....tada oi kaip save myliu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Senti
QUOTE(AGFA @ 2010 08 19, 10:04)
....kai pažiūriu į veidrodį, tai net papūrto.....kokia dar meilė sau. O kai atidarau šaldytuvą....tada oi kaip save myliu.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Prieš atidarant šaldytuvą labai sveika susipurtyt - daugiau meilės tada į skrandį telpa lotuliukas.gif
RamuneM
Ot kokios tongue.gif Aš joms apie meilę sau, o jos apie meilę tik vienai kūno dalelei - skrandžiui. Va visą reikia save mylėti, o ne tik mažytę vietelę tongue.gif
Paix
Ramunėle, ta vietelė, kaip tu sakai, pas mus nėra labai jau mažytė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
RamuneM
QUOTE(Paix @ 2010 08 19, 13:27)
Ramunėle, ta vietelė, kaip tu sakai, pas mus nėra labai jau mažytė  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Už smegenis didesnė? bigsmile.gif Nepatikėsiu irnesakyk.gif
Paix
QUOTE(RamuneM @ 2010 08 19, 18:18)
Už smegenis didesnė?  bigsmile.gif  Nepatikėsiu irnesakyk.gif
*

Nu kiek gi tų blondinės smegenų doh.gif

Beje, mūsų Indriux jau -iene patapo 4u.gif
RamuneM
QUOTE(Paix @ 2010 08 19, 19:25)
Nu kiek gi tų blondinės smegenų  doh.gif

Pas mane blondinę, tai anų daug bigsmile.gif

QUOTE(Paix @ 2010 08 19, 19:25)
Beje, mūsų Indriux jau -iene patapo  4u.gif

Ana dabar jaunamartė? bigsmile.gif

Tai tada jiems reikia namo:

user posted image

... ir lovos:

user posted image

mamuke68
Per Kalėdas norėčiau sverti 80 kg...Kažin pavyks g.gif g.gif g.gif
AGFA
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 27, 19:34)
Per Kalėdas norėčiau sverti 80 kg...Kažin pavyks g.gif  g.gif  g.gif
*

....rodikliai įspūdyngi. Išduok paslaptį kokiais metodais? g.gif
mamuke68
QUOTE(AGFA @ 2010 08 28, 10:26)
....rodikliai įspūdyngi. Išduok paslaptį kokiais metodais? g.gif
*

metodai (tiksliau metodas) labai radikalus ir negrįžtamas...
AGFA
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 28, 20:48)
metodai (tiksliau metodas) labai radikalus ir negrįžtamas...
*

...plačiau prašom.... mirksiukas.gif
RamuneM
Per vieną dieną netekau 7 kilogramų, per kitas keturias paras dar 2 kilogramų bigsmile.gif Tai gi, iš viso netekau šiai dienai, 9 kilogramų bigsmile.gif

O ką jūs veikiat šiuo klausimu? hihihi.gif Aš kaip matote, ruošiuosi Kalėdom lotuliukas.gif
AGFA
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 16, 21:30)
Per vieną dieną netekau 7 kilogramų, per kitas keturias paras dar 2 kilogramų  bigsmile.gif Tai gi, iš viso netekau šiai dienai, 9 kilogramų  bigsmile.gif

O ką jūs veikiat šiuo klausimu? hihihi.gif Aš kaip matote, ruošiuosi Kalėdom  lotuliukas.gif
*

...su kuom sveikint?... g.gif
RamuneM
QUOTE(AGFA @ 2010 09 17, 16:49)
...su kuom sveikint?... g.gif

Skyrelis "Sportas ir dietos", tai aišku su kuo sveikinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
AGFA
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 17, 19:04)
Skyrelis "Sportas ir dietos", tai aišku su kuo sveikinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

g.gif ...per dieną?....prajuokinai ir siunti ne į tą skyrelį... biggrin.gif
RamuneM
Na gerai pasportavau, paskui 9 mėnesius laikiausi dietos ir paskui per kelias minutes netekau 9 kilogramų tongue.gif Na visai tinku šitam skyreliui lotuliukas.gif

Rugsėjo 12 gimė sūnus Tomas.
AGFA
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 17, 20:21)
Na gerai pasportavau, paskui 9 mėnesius laikiausi dietos ir paskui per kelias minutes netekau 9 kilogramų  tongue.gif  Na visai tinku šitam skyreliui  lotuliukas.gif

Rugsėjo 12 gimė sūnus Tomas.
*

...nu pagaliau.....pasidavei.... biggrin.gif ...sveikinu sveikinu sveikinu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

MIERGOOOOOSSSSS.....AR GIRDĖJOT.......PAS RAMUNEM GIMĖ SŪNUS.....
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
RamuneM
Bet aš tai nemiegoti ir nepasigirti čia atėjau tongue.gif Iki šių Kalėdų žadu gazele tapti lotuliukas.gif Nebeleisiu tinginiauti tongue.gif Apimtis matuosim, kilogramus skaičiuosim ir kitaip juokus krėsim, o su jais kūnu bei dvasia gražėsim wub.gif
visata1015
Ramunele didziausi sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif susilaukus sunelio 4u.gif
Merginos, kaledos ne uz kalnu... pabandom blush2.gif
RamuneM
QUOTE(visata1015 @ 2010 10 25, 13:00)
Ramunele  didziausi sveikinimai  clap.gif  clap.gif  clap.gif susilaukus sunelio  4u.gif
Merginos, kaledos ne uz kalnu... pabandom  blush2.gif

Dėkui už sveikinimus 4u.gif

Neišjudinu aš merginų niekaip ... Nesiruošia anos Kalėdoms su mumis nors tų ką nori daryk hihihi.gif
AGFA
QUOTE(visata1015 @ 2010 10 25, 13:00)
Ramunele  didziausi sveikinimai  clap.gif  clap.gif  clap.gif susilaukus sunelio  4u.gif
Merginos, kaledos ne uz kalnu... pabandom  blush2.gif
*

..bandom...gal turi konkretų pasiūlymą,....kaip?
Paix
Ramunele, sveikinimai dideliausi susilaukus amerikoniuko wink.gif

Agfa, taigi visata ne tik kad nika pakeite, ale baisiausiai dar is sublogo....
AGFA
QUOTE(Paix @ 2010 10 25, 21:37)

Agfa, taigi visata ne tik kad nika pakeite, ale baisiausiai dar is sublogo....
*

...taigi fataly...rupupupu... doh.gif
Senti
Sveikos merginos...
o štai ir aš atsiradau drinks_cheers.gif
nu žinokit antra diena "žaidžiu" dietą... Dieta pagal spalvas mirksiukas.gif
tai va...
pirmadienį yra valgomas tik raudonos spalvos augalinis maistas, įdomumo dėlei galima ir rengtis kažką raudono, ar šiaip kokiais raudonais aksesuarais pasipuošti... na vienu žodžiu - raudona diena:) beje, vakar pietums sugriaužiau ryšulėlį ridikėlių, ir gerą saują raudonų džiovintų vyšnių... (namuose jau damušinėjau sėkmadienį keptą žuvį)
antradienis
- oranžinis maistas... jau svaigstu kaip per pietus leksiu pirkti 2 persimonus smile.gif ir saują džiovintų abrikosų.... (vakare išsivirsiu ryžių košės su tais abrikosais)..
šiandien mano 2 kolegės prisijungė prie mano spalvų akcijos - tai viena pirmą kartą gyvenime įlindo į oranžinį golfuką - super atgijo mergina, o kita tokiu gražiu gintariniu vėrinių, tokiu masyviu pasipuošusi ...
trečiadienis - geltonas maistas, rytoj manau meliono eilė, nes apelsinų visai nesinori .... tik va nežinau ką reiks vakare namo grįžus valgyt... gal kokios kukuruzų kruopų košės - juk geltona bus smile.gif
ketvirtadienis - žalias maistas... na čia jau kaikokių daržovių sulakstysiu iki turgaus... ne bėda....
penktadienis - žydra, sakė šiaip galima daryti iškrovos dieną... bet jei jau aš 4 dienas normaliai ėdus nebūsiu, tai nebus ką ir išsikrauti ... penktadieniui kažką rimtai pagalvoti reiks g.gif
šeštadienis - mėlyna, sekmadienis - violetinė... - čia kadangi spalvos kaip ir labai panašios, tai galima valgyti tą patį maistą,... bet ką mes mėlyno valgomo turim - neišmastau unsure.gif na žinau tik tiek, kad pirksiu baklažanų, ir kažką su jais gaminti reiks....
žinoma, čia tik kaip žaidimas, bet smagu ... nes valgomi ir tokie produktai pro kuriuos mes gal būt ir parduotuvėse dažnai praeinam, o ir mokomės pamilti visas spalvas, o ne vien tik juodą mylėti, ir sakyti, kad ji mums geriausiai tinka thumbup.gif
RamuneM
Senti, smagiai sugalvota. Va tau papildysiu ką radau:

Pirmadienis:
Beets
Blood oranges
Cherries
Cranberries
Guava
Papaya
Pink grapefruit
Pink/Red grapefruit
Pomegranates
Radicchio
Radishes
Raspberries
Red apples
Red bell peppers
Red chili peppers
Red grapes
Red onions
Red pears
Red peppers
Red potatoes
Rhubarb
Strawberries
Tomatoes
Watermelon

Antradienis:/Trečiadienis:

Apricots
Butternut squash
Cantaloupe
Cape Gooseberries
Carrots
Golden kiwifruit
Grapefruit
Lemon
Mangoes
Nectarines
Oranges
Papayas
Peaches
Persimmons
Pineapples
Pumpkin
Rutabagas
Sweet corn
Sweet potatoes
Tangerines
Yellow apples
Yellow beets
Yellow figs
Yellow pears
Yellow peppers
Yellow potatoes
Yellow summer squash
Yellow tomatoes
Yellow watermelon
Yellow winter squash

Ketvirtadienis:

Artichokes
Arugula
Asparagus
Avocados
Broccoflower
Broccoli
Broccoli rabe
Brussel sprouts
Celery
Chayote squash
Chinese cabbage
Cucumbers
Endive
Green apples
Green beans
Green cabbage
Green grapes
Green onion
Green pears
Green peppers
Honeydew
Kiwifruit
Leafy greens
Leeks
Lettuce
Limes
Okra
Peas
Sno Peas
Spinach
Sugar snap peas
Watercress
Zucchini

Penktadienis: (tu rašai žydra, aš radau, kad balta)

Bananas
Brown pears
Cauliflower
Dates
Garlic
Ginger
Jerusalem artickoke
Jicama
Kohlrabi
Mushrooms
Onions
Parsnips
Potatoes
Shallots
Turnips
White Corn
White nectarines
White peaches

Šeštadienis:/ Sekmadienis:

Black currants
Black salsify
Blackberries
Blueberries
Dried plums
Eggplant
Elderberries
Grapes
Plums
Pomegranates
Prunes
Purple Belgian endive
Purple Potatoes
Purple asparagus
Purple cabbage
Purple carrots
Purple figs
Purple grapes
Purple peppers
Raisins

Senti
QUOTE(RamuneM @ 2010 10 27, 17:09)
Penktadienis: (tu rašai žydra, aš radau, kad balta)
*

na man sakė kad žydra... bet manau kad gali būti tikti ir balta, nes balta tai nėra ta tikroji spalva, nes ji neturi jokio spalvos pigmento savyje... nes mums buvo užsiminta apie ryžius, jie buvo pateikti kaip pavyzdys, nes jie irgi tokie "bespalviai" yra ....
beje, šiandien suvalgiau 3 bananus... (ir nuo kolegos dešros gabaliuką nulaužiau) o iš geltonos spalvos - tik plaukų gumytė plaukuose geltona buvo lotuliukas.gif bet užtat darbe mano 3 moteriškės kaip rožės geltonos sėdėjo ... thumbup.gif
Paix
Pas mane trečia diena ruda.... tos saulegrazos sokolade tokios rudos ir tokios skanios blush2.gif
AGFA
QUOTE(Paix @ 2010 10 27, 21:26)
Pas mane trečia diena ruda.... tos saulegrazos sokolade tokios rudos ir tokios skanios  blush2.gif
*

...kada imsim...ar gavai asortimentą...pas mane jau norinčiųųųųų..... doh.gif
Senti
eij merginos... kas čia spalvas man maišot... rytoj - griežtai žalia spalva.. aš jau svaigtu, galvodama kaip per pietus kaposiu žalias alyvuoges ir avokadąsmile.gif
visata1015
Merginos, o balta nisraine tinka baltai spalvai - labai as ja megstu, tik tingiu gaminti ax.gif
Vakar Maximoj radau kazkokias salotas su varskes kukuliukais. Labai patiko. Ten obuoliai, salierai, cesnakai ir varske.s kukuliukai.
metaliste
Sveikos,
kaip supratau priemat moteriskes kuriu KMI didesnes nei 30?
Senti
oj, metaliste, mes čia visas priimam...
svarbiausias atrankos kriterijus - geras jumoro jausmas thumbup.gif
Papildyta:
Fatali ... žinau aš tą mišrainę su varškės kukuliukais, superinė man... tik man ta varškė rutuliukais nesukimba, kad ir kaip lipinčiau ... doh.gif
akvilyte
QUOTE(visata1015 @ 2010 11 01, 18:49)
Merginos, o balta nisraine tinka baltai spalvai - labai as ja megstu,

lotuliukas.gif oi negaliu thumbup.gif tik reikia laaaaaaabai daug majonezo pridėt kad sudėtiinių dalių spalvas gerai permuštų lotuliukas.gif
visata1015
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 02, 16:14)
lotuliukas.gif  oi negaliu  thumbup.gif  tik reikia laaaaaaabai daug majonezo pridėt kad sudėtiinių dalių spalvas gerai permuštų  lotuliukas.gif
*

Tada bandom blush2.gif
RamuneM
Ataskaita: dviejų savaičių bėgyje atsisveikinau su keliais kilogramais ir dabar esu priešnėštuminio svorio.

Naujas tikslas: iki Kalėdų pasiekti idealaus, savo supratimu, svorio. Liko pamesti 5 kg.

Ką kitos veikiat? tongue.gif
akvilyte
QUOTE(RamuneM @ 2010 11 29, 17:43)
Ką kitos veikiat?  tongue.gif
*

šaltai žiemai ruošiamės ir riebalų atsargas kaupiam bigsmile.gif
RamuneM
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 29, 19:38)
šaltai žiemai ruošiamės ir riebalų atsargas kaupiam  bigsmile.gif

Na jei taip pigiau pražiemoti, tai sėkmės tongue.gif

user posted image

user posted image

akvilyte
QUOTE(RamuneM @ 2010 11 29, 19:04)
Na jei taip pigiau pražiemoti, tai sėkmės  tongue.gif

ajaaaaaaaaaaaazau swoon.gif vos nepaspringau doh.gif gerai kad obuolį vagiau o ne tortą biggrin.gif
AGFA
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 29, 20:24)
ajaaaaaaaaaaaazau swoon.gif vos nepaspringau  doh.gif  gerai kad obuolį vagiau o ne tortą  biggrin.gif
*

...vagei?.... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
RamuneM
Visas su Naujaisiais:

user posted image
atigartaX
Sveikutes mergyckos, o kodel cia taip tylu? Gal sakau visos jau pasieket savo issvajota kmi? Velykos arteja tai gal pas kuria dar liko koks lasinukas? ZIURIU IKI NAUJUJU CIA BUVO TAIP LINKSMA. Ar galeciau ir as cia pabut? Mano kmi 31 su kapeikom. vajezau kiek as cia klausimu prirasiau doh.gif
RamuneM
Žiemos miegu visos miega lotuliukas.gif

Pabus tik Valentino švęsti:

user posted image
atigartaX
Tai kad iki valentynkes ne kazin kas liko gal reiktu prabust! bigsmile.gif
Zuikių_dainos
Laba, ar yra gyvų čia? o ar reik naujų jums ax.gif , mielai prisidėčiau pažudyti vieną kitą gramą iki šventų ( nu gerai ne vieną kitą gramą o kokis 30000 )... noriu draugijos taip sakant blush2.gif Startuočiau nuo ryt
RamuneM
Jei atrodai maždaug taip ... imam tave bigsmile.gif

user posted image
Paix
Ramune, baik 2ia mano nuotraukas platinti blush2.gif

Sveikas zuiki su dainom wink.gif Davai, siūlyk, reikai kažko spyrio vėl doh.gif
RamuneM
QUOTE(Paix @ 2011 02 28, 16:32)
Ramune, baik 2ia mano nuotraukas platinti  blush2.gif

Na matai, kaip paprasta tave atrasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Į paiešką įvedžiau du žodžius: fat and beautiful ir gavau tavo nuotrauką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paix
Kad man jau nebe beautiful... pavasaris, o aš ne tik kad baronkose, ale ant pilvo kokios trys minimum lašinių baronkos...
Kaip čia susigriebus? blush2.gif reikia kažką daryt, drastiškai negaliu, esu rizikos grupėj, sakė rezonansinės ligos išlys po visų bėdų.... tai turiu pamažėl, bet labai labai reikia blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.