Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kubas KMI>30, lieknėjimo etapas iki Kalėdų
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
RRege

Na jau kur aš fainesnes rasčiau?? schmoll.gif ..tik kad nieks su manim nedraugauja... verysad.gif cry.gif
Visos kažkur išsilaksčiusios... g.gif
Pasigirsiu ax.gif : mano jaunėlė laimėjo pirmą vietą (plakatų konkursas"Europos sąjunga ir nediskriminacija") šian Vilniuje gavo medalį 4u.gif ...Sekančiame etape jei europiniu lygiu laimės - važiuos į Briuselį ax.gif ...
praavil
QUOTE(RRege @ 2007 11 20, 16:17)
Na jau kur aš fainesnes rasčiau?? schmoll.gif ..tik kad nieks su manim nedraugauja... verysad.gif  cry.gif
Visos kažkur išsilaksčiusios... g.gif
Pasigirsiu ax.gif : mano jaunėlė laimėjo pirmą vietą (plakatų konkursas"Europos sąjunga ir nediskriminacija") šian Vilniuje gavo medalį 4u.gif ...Sekančiame etape jei europiniu lygiu laimės - važiuos į Briuselį ax.gif ...
*

Oho kokia šaunuolė thumbup.gif , o ką plakate pavaizdavo? kažkada ir aš palkatus kūriau ale tokių temų nebūdavo biggrin.gif kokią diskriminaciją pasirinko ? mir družba festival ar visų kraštų gėjai vienikimės cool.gif
Senti
o aš mergaitės pasigirsiu - šiandien šokiuose buvau, thumbup.gif ... taigi prikalbino mane (daug įkalbinėt nereikėjo, aš visur savanorė esu) pažystamos lankyt šokius vakarais - į savaitę vienas vakariukas toks išeina.. ten viskas be vyriškėlių vyksta, visos tokios vienišos be porų (visi porinai tuo mute vaikus namuose prižiūri), tai jau prisistrapaliojom doh.gif thumbup.gif sakėm dabar vakarėlių pažibos galėsim būt.... assa.gif assa.gif assa.gif
praavil
QUOTE(Senti @ 2007 11 29, 23:51)
o aš mergaitės pasigirsiu - šiandien šokiuose buvau, thumbup.gif ... taigi prikalbino mane (daug įkalbinėt nereikėjo, aš visur savanorė esu) pažystamos lankyt šokius vakarais - į savaitę vienas vakariukas toks išeina.. ten viskas be vyriškėlių vyksta, visos tokios vienišos be porų (visi porinai tuo mute vaikus namuose prižiūri), tai jau prisistrapaliojom  doh.gif  thumbup.gif  sakėm dabar vakarėlių pažibos galėsim būt....  assa.gif  assa.gif  assa.gif
*

thumbup.gif esu daug gerų atsiliepimų girdėjusi apie tokius šokius....šaunuolė ... man irgi patiktų 4u.gif
Senti
QUOTE(praavil @ 2007 11 30, 15:33)
thumbup.gif esu daug gerų atsiliepimų girdėjusi apie tokius šokius....šaunuolė ... man irgi patiktų  4u.gif
*

Galetu ir Fatali prisijungti prie mano strapaliojimų (netoli jos namelių viskas vyksta), plaukiotumem abi kaip gulbeles po visa sale thumbup.gif lotuliukas.gif
praavil
QUOTE(Senti @ 2007 12 03, 21:00)
Galetu ir Fatali prisijungti prie mano strapaliojimų (netoli jos namelių viskas vyksta), plaukiotumem  abi kaip gulbeles po visa sale  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

Bandyk prisišnekinti thumbup.gif , paskum parodytumėt mums šou programą prie progos mirksiukas.gif

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik parašiau ir pareina ant monitoriaus kažkokia maksimos reklama su didžiuliu torto gabalu...nu taip į temą prie dietų skyrelio blink.gif lotuliukas.gif
fatali
Laba suleles 4u.gif
Visos kazi kur issilaksciusios g.gif
Saunuole tavo, Reginele, mazoji 4u.gif
O kur tie sokiai vyksta - neblogai butu. Tik ar perdengimai atlaikys - labai jau sokeja imitusi buciau. Cia as apie save, jeigu ka.
Vakar pas kardiologa buvau - pylos gavau, prigazdino, kad sirdies kraujagysles pradejo kalketi.....griezta dieta doh.gif Tai parejusi namo, kaip per paskutine vakariene, priedziau. Kol kas laikausi, bet dar ne vakaras.
Pas mus orelis. vejas baisinis, marios per krastus liejasi.
Lekiu dirbti, nes tris savaites su mazium namie prasedejos, apsirges truputi buvo. O as tuo ir naudojuos.
RamuneM
Labas visos tos anos gražiosios 4u.gif

Visos iš to psiūtymo taip sukūdot, kad net išnykot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Utiuitiutė
Advento susikaupimas, ramybė ir rimtis, Kūčių vakarienės dvasia tegul pripildo Jūsų namus paslapties, jaukumo ir supratimo, tegul būna Jūsų ir Jūsų artimųjų širdys pilnos džiaugsmingo stebuklo laukimo.

Tegul baltas šv.Kalėdų angelas atneša širdims tikėjimą, viltims- išsipildymą. Šviesiai sutikite naują rytą, naujas viltis ir svajones, kurkite naujus tikslus ir įgyvendinkite juos. Džiaugsmingų švenčių!

user posted image
Paix
Mergaitės, sveikiju visas su šv. Kalėdomis 4u.gif . Linkiu kukliai - kad kalėdiniai kg greičiau išgaruotų. Turiu prikaupusi ne tik jų, susitiktume - nepažintumėt, kokia stora esu. ir viskas ne iš gero gyvenimo tame šaldytuve...
Beje, sergu, sunkiai, aukšta temperatūra ir lovos rėžimas. Tokios tad man Kalėdos šiemet doh.gif
RamuneM
Vitule, laikykis, nepasiduok.

O aš va neseniai ištraukiau ir pasidėjau prieš akis nuotraukas, kur boulinge darėm ir man išvykimo proga padovanojot. Net apsiašarojau prisiminus.

Manęs tai kol kas maistas neveikia ir svoris stovi kaip įbestas. Ir ačiū jam, kad jis toks hihihi.gif

Visoms siunčiu Kalėdinį pyragą
user posted image
ir linkiu, kad mūsų neištiktų tokios bėdos, ypač po švenčių
user posted image
AGFA
...RAMUNE>>>> su gimimo diena....

Aš palinkėsiu Tau dainų, kurių Tau mėnesiais užtektų,
Aš palinkėsiu išdidumo iš ašarų, iš tyro juoko.
Aš palinkėsiu Tau svajonių, kurios pavirsta tikrove.
Aš palinkėsiu Tau nelengvo, tačiau prasmingo kelio.
Aš palinkėsiu Tau mažai skausmų, o laimės daug be galo...

...Ir visas visas....su Naujaisiais.....
Paix
Ramunėlė, dideliausi sveikinimai gimtadienio proga wub.gif
Va tau keletas ramunėlių user posted image
Beje, kur tą mano nuotrauką ištraukei, gėdinausi parodyti doh.gif visoms blush2.gif
Visas visas sveikiju su Naujais, linkiu pačių liekniausių metų drinks_cheers.gif
user posted image
Ar sūrio jau užvalgėt? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Giedreee
Sveikutės mergučios 4u.gif

Sveikinu visas su Naujaisiais Metais ir linkiu viso ko geriausio mirksiukas.gif wub.gif wub.gif ...

Ramunėle su tortadieniu happybday.gif birthday.gif happybday.gif
RamuneM
Ačiū merginos už sveikinimus. Jų kaip niekada šiais metais daug gavau wub.gif
Čia jumi vaišės
user posted image
user posted image
praavil
Labukas kudulkos mirksiukas.gif ... su atėjusiais naujaisiais 4u.gif

Nu kiaulės metais ... kiauliškai kirtau ir lašinius kaupiau, tai dabar kaip žiurkiukas trupinėlius graušiu ir liekna patapsiu biggrin.gif
Dilgė
Sveikos padružkės 4u.gif
Su 2008-tais 4u.gif ...šventimas užsitęsė smile.gif ,nes mano dukra sausio 1d. gimus. Šiandien stogas kilnojas, švenčia su draugais savo 16-tą gimtadienį smile.gif

RAUNĖLE, su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif
user posted image
Senti
žiuriu musų tema jau ko gero į 3 lapą nuėjusi .... doh.gif
vis užbėgu, pasižiūriu, bet dar po naujųjų metų musėt negrįžtat į kūdinimosi vėžes tongue.gif
man tai kiaulės metai taip kiauliškai pasibaigė, kad šiais metais nekyla rankos kažko imtis ir kažką daryt .... visokios problemos darbe, kuriuos tikiuosi išsispres sausio 28 dieną nuvažiavus į Vilnių,.... o žinot kaip būna, kai nervas ima, taigi kemši viską kas nevietoje padėta doh.gif tada ir svarstyklės, kurios kaip gyvas priekaištas prie šaldytuvo padėtos ilsisi ramybėj, nebepadeda... unsure.gif
RamuneM
Gerai, kad pavadinime nėra konkrečios Kalėdų datos lotuliukas.gif tai galėsim iki kažkurių Kalėdų lieknėti lotuliukas.gif

Aš jau tingiu budinti merginas, nes gal tikrai reikia to žiemos miego hihihi.gif

Senti, viskas bus gerai, pamatysi.
fatali
Sveikos sauleles 4u.gif
Kiaules metai pasibaige, bet kiauliski iprociai pasiliko doh.gif
Labai pasiilgau visu wub.gif
praavil
4u.gif kriu kriu...nes kitokių žodžių nerandu blush2.gif
Paix
Nu ką, dar viena kiaulaitė parkriuksi... Tik aš jau nebe kiaulaitė o visas didžiulis paršas... Storas ir riebus.... Ką čia padarius, kaip susigriebus, miergai? doh.gif Gal nors po biški lendam iš to kiaulinyyyyko blush2.gif
RamuneM
Labas žiurkytės, kiaulytes palikim jau ramybėje tongue.gif

Atsidarom savo nuotraukų vietelę ir ten kraunam savo fotkes, vieną kitą erzinam, lašinius ir t.t. rodom. Gal sakau kaip nors kils noras kitaip daryti.

Aš vis dar džiaugiuosi, kad beveik nieko nedarydama (na, kasdien po valandą gaunasi pasivaikščiojimo gryname lauke) tą patį svorį išlaikau.
Paix
Tai ką, balerinkos, sukūdot visos, kad nebematau nei vienos doh.gif
RamuneM
Aš į dangų spoksau ir grožiuosi visata tongue.gif
user posted image
Senti
Eeeeeeiiiiiii merginos friends.gif, ar jau taip visos sukudot, kad ne sveikatos nebera klaviaturos mygtukais paklapseti? doh.gif
aš tai susiplanavau pietums su savo rankinuku turgelyje pro saldainiu skyrių prasinesti, bet kažkaip sažinė krimstelėjo į gerą vietą tai iškart čia atidūmiau... blush2.gif o čia žiūriu visos saulėlydžiu grožisi thumbup.gif
Savaitgali namus tvarkiausi, spintas peržiurejau , taip sakant naujam sezonui ruosiuosi, tik kad ziuriu neturiu kuo pasigirti blush2.gif verysad.gif paguoda bent jau tokia kad per žiemą ne tik kad nepriaugo nei vieno kg, bet dar kokie 5 ir nukrito ... (bet nėra ko girtis, nes baigus su jumis plepeti, mano svoris taip atgal vare, kad buvo gerokai aplenkęs ir pradinį taską kai su jumis kudintis buvau pradejusi doh.gif )
Dilgė
Sveikos merginos 4u.gif
Juokingai mes čia biggrin.gif ,po vieną atsirandam, pašukaliojam, niekas neatsišaukia, tai ir vėl slepiamės kaip tos žiūrkės biggrin.gif .
Tik va, manau, kad labai reikia vienai kitos palaikymo ax.gif , nes taip norisi vasarą nepuškuoti, o plaukti tarytum gulbė. O valios - nulis verysad.gif , tai gal susigriebsim padružkės ?
group.gif
praavil
Labukas...nat tikrai laikas būtų susigriebti...ale sunkiai sekasi...šiandien kone pusdienį laikaus nuo pagundų...jei vakaro (nakties) sulauksiu taip gražiai tai sakysiu kad nuo šiandien grįžtu į doros kelią ax.gif Kas su manim , na kas???
Dilgė
praavil, aš su tavim drinks_cheers.gif
Nieks į užpakalį neįspiria, tai baigiu apsileist blush2.gif
Vitule, pražuvelė retai pasirodo, o be jos namai liūdni verysad.gif . Nėra kam sudrausminti.
Ir Rege kaip gulbė išplaukė...
AGFA , matyt, darbuose užsikniso g.gif
Paix
QUOTE(Dilgė @ 2008 02 20, 09:20)
praavil, aš su tavim  drinks_cheers.gif
Nieks į užpakalį neįspiria, tai baigiu apsileist  blush2.gif
Vitule, pražuvelė retai pasirodo, o be jos namai liūdni  verysad.gif . Nėra kam sudrausminti.
Ir Rege kaip gulbė išplaukė...
AGFA , matyt, darbuose užsikniso  g.gif
*

Labas, saulelės jūs mano 4u.gif
Dilgė
Vitulė, VALIO 4u.gif clap.gif
Papildyta:
Pasakok, Vitule kaip laikais bigsmile.gif
Aš tai bandau po truputį kratyti žiemos atsargas ax.gif blush2.gif ,kad prikaupiau ,
tai net įtarimai kai kam kilo, kad nestuke.gif ... blush2.gif
Paix
Tu net neklausk, esu baisulingai stora, nu ne tas žodis blush2.gif Per tas statybas taip save pagrąžinau, kiekvieną nervatriopkę šaldytuve skandindama, kad dabar neįlendu į jokius rūbus ir svarbiausia, kad valios nebebėra nei kiek, ir dėl to taip pikta ant savęs, na bet kaip susiimti? verysad.gif
Dilgė
Dėl to "susiimti", tai ir man galvą skauda doh.gif
Tik taip norisi vasarą gulbe plaukt, o ne maišus ant kūno nešiot ax.gif
Papildyta:
Vieną vakarą per LTV kalbėjo apie dietas ir mitus. Kai paklausiau, tai visai pasimečiau. Pasirodo, kad maisto derinimo nauda - neįrodytas dalykas, Nevalgymas po 6 val. irgi mitas, nes po vakarienės turi praeiti tik 2-3 val., o mes gi neinam miegot 9 val.. Dieta pagal kraujo grupę irgi neįrodyta.
g.gif g.gif g.gif
praavil
Nu pagyvėjimas...
Et vakar vakare biškį nugrybavau...bet gal nebaisiai...

jei visur tik mitas tai belieka tik porcijų mažinimas perpusiau biggrin.gif
Paix
Mačiau tą laidą... Numesti tai aišku bet kokiu metodu galima, svarbiausia išlaikyti tą pasiektą rezultatą. Bile kiek kartų numetusi buvau, tik vis grįžtu prie to paties. Tikiu, kad mūsų svoris mūsų genuose užprogramuotas... Neėdu gi kaip kiaulius, ale visad grįžtu prie to paties. Man realiausias būdas atrodo maisto pakeitimas mažiau kaloringais vis tik.
tanitausa
labas merginos tikiuosi ir mane priimsit as tikra kubiete esu ax.gif
pries 7nis menesiu pagimdziau suneli ir va ka tik baigiau maitiniti tai nusprendziau kad nebera priezasciu del kuriu negaleciau laikytis dietos blush2.gif buvau su nemazu antsvoriu jau pries nestuma o po jo doh.gif
dar tik antra diena laukausi dietos...
esu ishbandziusi turbtu milijona dietu, bet visgi manau kad geriausia dieta yra ta kur neatsisakai kazko (nes ka grisi prie to akzko valgymo viskas ataugs atgal) o tiesiog mazinti porcijas, skaiciuoti kalorijas ir sportuoti.
prie viso mano gerio dar priesh dvi savaites dare kelio operacija (kelias buvo mano "prizastis" kodel negaliu sportuoti) tai va dabar dar ir judu maziau doh.gif
dbaar kol kas tik antra dietos diena, bet pasiryzimo turiu 6 menesiams biggrin.gif taigi prisiduosiu vis kaip sekasi tongue.gif
vakar kazkaip visai nebuvo sunku, stengiausi buti uzsiemusi ir suvartojau 1140 kcal...ziureism kaip seksis toliau ...

QUOTE(Vita @ 2008 02 20, 00:59)
Mačiau tą laidą... Numesti tai aišku bet kokiu metodu galima, svarbiausia išlaikyti tą pasiektą rezultatą. Bile kiek kartų numetusi buvau, tik vis grįžtu prie to paties. Tikiu, kad mūsų svoris mūsų genuose užprogramuotas... Neėdu gi kaip kiaulius, ale visad grįžtu prie to paties. Man realiausias būdas atrodo maisto pakeitimas mažiau kaloringais vis tik.
*

drinks_cheers.gif as irgi ne karta esu nerealiai sukudus, ir kas ish to jei ne griztu prie to paties svorio tai dar didenis uzsiauginu lotuliukas.gif
as irgi sutinku kad cia genuose kazkas ne taip...irgi neesu is edriuu nu bet kas per neteisybe...
Lavinja
Pasakykit ir man kaip nerealiai sukūsti tada ir as gal sukusiu, o islaikyti nezinau pavyks ar ne, bet kad nors viena diena pagyvenciau be savo nereiklalingu 30 kg 4u.gif
Dilgė
Kaip nerealiai sukūsti aš nežinau verysad.gif
Galiu patart kaip realiai sustorėti biggrin.gif blush2.gif ax.gif

tanitausa, sveikinu su pypliuku 4u.gif , kuo jis vardu ?
Papildyta:
Pas mus RRegė gerokai sukūdo thumbup.gif , bet jos valia geležinė ploja.gif
Ir RamunėM prilaiko savo nudailintą kūną ploja.gif

Aš tai bevalė doh.gif blush2.gif
tanitausa
QUOTE(Dilgė @ 2008 02 22, 06:29)
Kaip nerealiai sukūsti aš nežinau  verysad.gif
Galiu patart kaip realiai sustorėti  biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif
tanitausa, sveikinu su pypliuku  4u.gif , kuo jis vardu ?
Papildyta:
Pas mus RRegė gerokai sukūdo  thumbup.gif , bet jos valia geležinė  ploja.gif
Ir RamunėM prilaiko savo nudailintą kūną  ploja.gif

Aš tai bevalė  doh.gif  blush2.gif
*

Oscar'as tongue.gif
na as jau 4ta diena dietinuosi ax.gif kaip bebutu kesita nera taip sunku kaip galvojau g.gif kazkaip, turbut pribrendau...nes kol kas jokiom pagundom nepasidaviau ir tiesa pasakiu ju nebuvo g.gif tik viena kart man rodos biski porcijos dydi perdideli suvalgiau, bet kalorijas laikau tarp 1200 ir 1500 tikiuosi kita antradieni pasisverus apisdziaugti tongue.gif
o sustoreti ir as moku tongue.gif galiu 5kg i savaite uszikrauti, jei reik patarimu kreipkites i az lotuliukas.gif
Senti
o aš vakar Fatali su savo lelium Akropolyje netycia pagavusi buvau thumbup.gif ... tai pasibėdavojom abi merginos užaugusiu svoriu beveik valandele laiko ir išsiskirstėm kažko tokio nusipirkti, kad suvalgius dar ir svoris kristų... tik jaučiu apsirikusi busiu su savuoju pasirinkimu - suraičiau pusę karamelionio pyrago ir gulbe tikrai nepasijutau ... doh.gif lotuliukas.gif
Dilgė
Žinot, merginos, nesmerkim taip labai savęs dėl to, kad ką nors skanaus sugriaužiam ax.gif
Viena mano pažįstama yra pasakiusi ko reikia moteriai, kad ji būtų laiminga. Pasirodo, tai tik trijų dalykų bigsmile.gif :
1. Išsimiegoti;
2. Skaniai pavalgyti;
ir 3. Gero sekso .
Tai va, bigsmile.gif

Papildyta:
Pasirodo,reikia tiek nedaug iki pilnos laimės mirksiukas.gif
Senti
Kelias dienas merginos buvo sukrutusios, ir vėl visos dingo g.gif ... aš tik nebusit kur įstrigusios tarp šaldytuvo lentynų? nono.gif nono.gif tikriausiai lindot paskutinio glaistyto sūrelio "gelbėt" lens.gif merginos grįžkit... verysad.gif
Paix
QUOTE(Senti @ 2008 02 28, 22:55)
Kelias dienas merginos buvo sukrutusios, ir vėl visos dingo  g.gif ... aš tik nebusit kur įstrigusios tarp šaldytuvo lentynų? nono.gif  nono.gif tikriausiai lindot paskutinio glaistyto sūrelio "gelbėt"  lens.gif  merginos grįžkit...  verysad.gif
*

Intensyviai kraustausi blush2.gif ....7-a savaitė... kovo 8 turėčiau baigti tą procesą ax.gif
Senti
QUOTE(Vita @ 2008 02 28, 23:19)
Intensyviai kraustausi  blush2.gif ....7-a savaitė... kovo 8 turėčiau baigti tą procesą  ax.gif
*

kur mergina kraustaisi? blink.gif Į ŠALDYTUVĄ???? blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paix
Tyčiojies, mergina, ane? mirksiukas.gif Naujon trobon kanku. Ruoškis kibiriukus kelionėn, gausit su Fatali važiuot mano naujos pirtelės išbandyt lotuliukas.gif
RRege
Sveikos merginos 4u.gif Su Šventėm jau praėjusiom(ačiū dievui blink.gif ).
Kaip pošventinis svoris? ax.gif Nėra norinčių kokią nors pavasarinę kg kratymo akciją pradėti? Aš kokius 3 kg turbūt priaugau doh.gif ..net bijau ant svarstyklių lipti blink.gif Gak ką nors paorganizuojam kartu? Vis smagiau būtų.
Ar dar neatsibudot po žiemos miego? Ei atsibundam ax.gif
RamuneM
QUOTE(RRege @ 2008 03 25, 18:22)
Kaip pošventinis svoris? ax.gif  Nėra norinčių kokią nors pavasarinę kg kratymo akciją pradėti? Aš kokius 3 kg turbūt priaugau  doh.gif ..net bijau ant svarstyklių lipti blink.gif  Gak ką nors paorganizuojam kartu? Vis smagiau būtų.
Ar dar neatsibudot po žiemos miego? Ei atsibundam ax.gif

Ieškau gerų svarstyklių, tai nežinau kaip po šventinis svoris laikosi hihihi.gif Kadangi čia pirmadienį visiems jau į darbą reikėjo, tai nebuvo kada prisigaudyti to šventinio svorio ax.gif

Aš tai tuoj eisiu teniso žaisti, tik dar tegu saulutė pakaitina daugiau. Dar kasdien po pusvalandį einu pasivaikščioti kalnais, tai irgi degina sankaupas. Gal dar ką nors sugalvosiu, nes reikia šiek tiek pagražinti gražias linijas savo tongue.gif
Paix
Brangiosios jūs mano, visas visas jus su šventėmis
user posted image
Esu gi likusi be ineto, todėl ko gero manęs net nebepažįstate, todėl įmetu savo abrozėlį
user posted image
praavil
QUOTE(Vita @ 2008 03 26, 17:27)
Brangiosios jūs mano, visas visas jus su šventėmis
user posted image
Esu gi likusi be ineto, todėl ko gero manęs net nebepažįstate, todėl įmetu savo abrozėlį
user posted image
*

Labukas 4u.gif kaip įsikraustėte? gal jau atsirado laiko atsipūsti ...

labai reikia pavasarinio kilogramų apsišvarinimo akciją organizuot...vienišai man nesiseka tik pradedu nuo ryto ir pabaigiu vakare doh.gif

Paix
QUOTE(praavil @ 2008 03 26, 17:34)
Labukas  4u.gif kaip įsikraustėte? gal jau atsirado laiko atsipūsti ...

labai reikia pavasarinio kilogramų apsišvarinimo akciją organizuot...vienišai man nesiseka tik pradedu nuo ryto  ir pabaigiu vakare  doh.gif
*

Lyg pati ne name gyveni.... Turi laiko atsipūsti? mirksiukas.gif Manau, kad dabar jau niekad nebeatsipūsiu blush2.gif
Dėl akcijos labai sutinku user posted image
man irgi labai labai reikia, o tai nepažinsit rimtai mane pamatę - kiek manęs daug user posted image
Na ir ką siūlai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.