Na jau kur aš fainesnes rasčiau??  ..tik kad nieks su manim nedraugauja... Visos kažkur išsilaksčiusios... Pasigirsiu  : mano jaunėlė laimėjo pirmą vietą (plakatų konkursas"Europos sąjunga ir nediskriminacija") šian Vilniuje gavo medalį  ...Sekančiame etape jei europiniu lygiu laimės - važiuos į Briuselį  ...
praavil
2007 11 20, 14:36
QUOTE(RRege @ 2007 11 20, 16:17) Na jau kur aš fainesnes rasčiau??  ..tik kad nieks su manim nedraugauja... Visos kažkur išsilaksčiusios... Pasigirsiu  : mano jaunėlė laimėjo pirmą vietą (plakatų konkursas"Europos sąjunga ir nediskriminacija") šian Vilniuje gavo medalį  ...Sekančiame etape jei europiniu lygiu laimės - važiuos į Briuselį  ... Oho kokia šaunuolė  , o ką plakate pavaizdavo? kažkada ir aš palkatus kūriau ale tokių temų nebūdavo  kokią diskriminaciją pasirinko ? mir družba festival ar visų kraštų gėjai vienikimės
praavil
2007 11 30, 14:33
QUOTE(Senti @ 2007 11 29, 23:51)  esu daug gerų atsiliepimų girdėjusi apie tokius šokius....šaunuolė ... man irgi patiktų
QUOTE(praavil @ 2007 11 30, 15:33)  esu daug gerų atsiliepimų girdėjusi apie tokius šokius....šaunuolė ... man irgi patiktų  Galetu ir Fatali prisijungti prie mano strapaliojimų (netoli jos namelių viskas vyksta), plaukiotumem abi kaip gulbeles po visa sale
praavil
2007 12 04, 23:19
QUOTE(Senti @ 2007 12 03, 21:00) Galetu ir Fatali prisijungti prie mano strapaliojimų (netoli jos namelių viskas vyksta), plaukiotumem abi kaip gulbeles po visa sale  Bandyk prisišnekinti  , paskum parodytumėt mums šou programą prie progos  Oi geras  tik parašiau ir pareina ant monitoriaus kažkokia maksimos reklama su didžiuliu torto gabalu...nu taip į temą prie dietų skyrelio
Laba suleles Visos kazi kur issilaksciusios Saunuole tavo, Reginele, mazoji O kur tie sokiai vyksta - neblogai butu. Tik ar perdengimai atlaikys - labai jau sokeja imitusi buciau. Cia as apie save, jeigu ka. Vakar pas kardiologa buvau - pylos gavau, prigazdino, kad sirdies kraujagysles pradejo kalketi.....griezta dieta  Tai parejusi namo, kaip per paskutine vakariene, priedziau. Kol kas laikausi, bet dar ne vakaras. Pas mus orelis. vejas baisinis, marios per krastus liejasi. Lekiu dirbti, nes tris savaites su mazium namie prasedejos, apsirges truputi buvo. O as tuo ir naudojuos.
RamuneM
2007 12 23, 18:02
Utiuitiutė
2007 12 24, 21:15
Advento susikaupimas, ramybė ir rimtis, Kūčių vakarienės dvasia tegul pripildo Jūsų namus paslapties, jaukumo ir supratimo, tegul būna Jūsų ir Jūsų artimųjų širdys pilnos džiaugsmingo stebuklo laukimo.
Tegul baltas šv.Kalėdų angelas atneša širdims tikėjimą, viltims- išsipildymą. Šviesiai sutikite naują rytą, naujas viltis ir svajones, kurkite naujus tikslus ir įgyvendinkite juos. Džiaugsmingų švenčių!
Mergaitės, sveikiju visas su šv. Kalėdomis  . Linkiu kukliai - kad kalėdiniai kg greičiau išgaruotų. Turiu prikaupusi ne tik jų, susitiktume - nepažintumėt, kokia stora esu. ir viskas ne iš gero gyvenimo tame šaldytuve... Beje, sergu, sunkiai, aukšta temperatūra ir lovos rėžimas. Tokios tad man Kalėdos šiemet
RamuneM
2007 12 27, 20:38
Vitule, laikykis, nepasiduok. O aš va neseniai ištraukiau ir pasidėjau prieš akis nuotraukas, kur boulinge darėm ir man išvykimo proga padovanojot. Net apsiašarojau prisiminus. Manęs tai kol kas maistas neveikia ir svoris stovi kaip įbestas. Ir ačiū jam, kad jis toks  Visoms siunčiu Kalėdinį pyragą  ir linkiu, kad mūsų neištiktų tokios bėdos, ypač po švenčių
...RAMUNE>>>> su gimimo diena....
Aš palinkėsiu Tau dainų, kurių Tau mėnesiais užtektų, Aš palinkėsiu išdidumo iš ašarų, iš tyro juoko. Aš palinkėsiu Tau svajonių, kurios pavirsta tikrove. Aš palinkėsiu Tau nelengvo, tačiau prasmingo kelio. Aš palinkėsiu Tau mažai skausmų, o laimės daug be galo...
...Ir visas visas....su Naujaisiais.....
Ramunėlė, dideliausi sveikinimai gimtadienio proga Va tau keletas ramunėlių  Beje, kur tą mano nuotrauką ištraukei, gėdinausi parodyti  visoms Visas visas sveikiju su Naujais, linkiu pačių liekniausių metų  Ar sūrio jau užvalgėt?
Giedreee
2008 01 01, 21:44
RamuneM
2008 01 03, 04:39
Ačiū merginos už sveikinimus. Jų kaip niekada šiais metais daug gavau Čia jumi vaišės 
praavil
2008 01 03, 10:21
Labukas kudulkos  ... su atėjusiais naujaisiais Nu kiaulės metais ... kiauliškai kirtau ir lašinius kaupiau, tai dabar kaip žiurkiukas trupinėlius graušiu ir liekna patapsiu
Sveikos padružkės Su 2008-tais  ...šventimas užsitęsė  ,nes mano dukra sausio 1d. gimus. Šiandien stogas kilnojas, švenčia su draugais savo 16-tą gimtadienį RAUNĖLE, su praėjusiu gimtadieniu
žiuriu musų tema jau ko gero į 3 lapą nuėjusi .... vis užbėgu, pasižiūriu, bet dar po naujųjų metų musėt negrįžtat į kūdinimosi vėžes man tai kiaulės metai taip kiauliškai pasibaigė, kad šiais metais nekyla rankos kažko imtis ir kažką daryt .... visokios problemos darbe, kuriuos tikiuosi išsispres sausio 28 dieną nuvažiavus į Vilnių,.... o žinot kaip būna, kai nervas ima, taigi kemši viską kas nevietoje padėta  tada ir svarstyklės, kurios kaip gyvas priekaištas prie šaldytuvo padėtos ilsisi ramybėj, nebepadeda...
RamuneM
2008 01 20, 01:19
Gerai, kad pavadinime nėra konkrečios Kalėdų datos  tai galėsim iki kažkurių Kalėdų lieknėti Aš jau tingiu budinti merginas, nes gal tikrai reikia to žiemos miego Senti, viskas bus gerai, pamatysi.
Sveikos sauleles Kiaules metai pasibaige, bet kiauliski iprociai pasiliko Labai pasiilgau visu
praavil
2008 01 21, 10:21
 kriu kriu...nes kitokių žodžių nerandu
Nu ką, dar viena kiaulaitė parkriuksi... Tik aš jau nebe kiaulaitė o visas didžiulis paršas... Storas ir riebus.... Ką čia padarius, kaip susigriebus, miergai?  Gal nors po biški lendam iš to kiaulinyyyyko
RamuneM
2008 01 21, 16:10
Labas žiurkytės, kiaulytes palikim jau ramybėje Atsidarom savo nuotraukų vietelę ir ten kraunam savo fotkes, vieną kitą erzinam, lašinius ir t.t. rodom. Gal sakau kaip nors kils noras kitaip daryti. Aš vis dar džiaugiuosi, kad beveik nieko nedarydama (na, kasdien po valandą gaunasi pasivaikščiojimo gryname lauke) tą patį svorį išlaikau.
Tai ką, balerinkos, sukūdot visos, kad nebematau nei vienos
RamuneM
2008 01 29, 17:06
Aš į dangų spoksau ir grožiuosi visata
Eeeeeeiiiiiii merginos  , ar jau taip visos sukudot, kad ne sveikatos nebera klaviaturos mygtukais paklapseti? aš tai susiplanavau pietums su savo rankinuku turgelyje pro saldainiu skyrių prasinesti, bet kažkaip sažinė krimstelėjo į gerą vietą tai iškart čia atidūmiau...  o čia žiūriu visos saulėlydžiu grožisi Savaitgali namus tvarkiausi, spintas peržiurejau , taip sakant naujam sezonui ruosiuosi, tik kad ziuriu neturiu kuo pasigirti  paguoda bent jau tokia kad per žiemą ne tik kad nepriaugo nei vieno kg, bet dar kokie 5 ir nukrito ... (bet nėra ko girtis, nes baigus su jumis plepeti, mano svoris taip atgal vare, kad buvo gerokai aplenkęs ir pradinį taską kai su jumis kudintis buvau pradejusi  )
Sveikos merginos Juokingai mes čia  ,po vieną atsirandam, pašukaliojam, niekas neatsišaukia, tai ir vėl slepiamės kaip tos žiūrkės  . Tik va, manau, kad labai reikia vienai kitos palaikymo  , nes taip norisi vasarą nepuškuoti, o plaukti tarytum gulbė. O valios - nulis  , tai gal susigriebsim padružkės ?
praavil
2008 02 19, 11:12
Labukas...nat tikrai laikas būtų susigriebti...ale sunkiai sekasi...šiandien kone pusdienį laikaus nuo pagundų...jei vakaro (nakties) sulauksiu taip gražiai tai sakysiu kad nuo šiandien grįžtu į doros kelią  Kas su manim , na kas???
praavil, aš su tavim Nieks į užpakalį neįspiria, tai baigiu apsileist Vitule, pražuvelė retai pasirodo, o be jos namai liūdni  . Nėra kam sudrausminti. Ir Rege kaip gulbė išplaukė... AGFA , matyt, darbuose užsikniso
QUOTE(Dilgė @ 2008 02 20, 09:20) praavil, aš su tavim Nieks į užpakalį neįspiria, tai baigiu apsileist Vitule, pražuvelė retai pasirodo, o be jos namai liūdni  . Nėra kam sudrausminti. Ir Rege kaip gulbė išplaukė... AGFA , matyt, darbuose užsikniso  Labas, saulelės jūs mano
Vitulė, VALIO Papildyta:Pasakok, Vitule kaip laikais Aš tai bandau po truputį kratyti žiemos atsargas  ,kad prikaupiau , tai net įtarimai kai kam kilo, kad  ...
Tu net neklausk, esu baisulingai stora, nu ne tas žodis  Per tas statybas taip save pagrąžinau, kiekvieną nervatriopkę šaldytuve skandindama, kad dabar neįlendu į jokius rūbus ir svarbiausia, kad valios nebebėra nei kiek, ir dėl to taip pikta ant savęs, na bet kaip susiimti?
praavil
2008 02 20, 09:46
Nu pagyvėjimas... Et vakar vakare biškį nugrybavau...bet gal nebaisiai... jei visur tik mitas tai belieka tik porcijų mažinimas perpusiau
Mačiau tą laidą... Numesti tai aišku bet kokiu metodu galima, svarbiausia išlaikyti tą pasiektą rezultatą. Bile kiek kartų numetusi buvau, tik vis grįžtu prie to paties. Tikiu, kad mūsų svoris mūsų genuose užprogramuotas... Neėdu gi kaip kiaulius, ale visad grįžtu prie to paties. Man realiausias būdas atrodo maisto pakeitimas mažiau kaloringais vis tik.
tanitausa
2008 02 20, 21:45
labas merginos tikiuosi ir mane priimsit as tikra kubiete esu pries 7nis menesiu pagimdziau suneli ir va ka tik baigiau maitiniti tai nusprendziau kad nebera priezasciu del kuriu negaleciau laikytis dietos  buvau su nemazu antsvoriu jau pries nestuma o po jo dar tik antra diena laukausi dietos... esu ishbandziusi turbtu milijona dietu, bet visgi manau kad geriausia dieta yra ta kur neatsisakai kazko (nes ka grisi prie to akzko valgymo viskas ataugs atgal) o tiesiog mazinti porcijas, skaiciuoti kalorijas ir sportuoti. prie viso mano gerio dar priesh dvi savaites dare kelio operacija (kelias buvo mano "prizastis" kodel negaliu sportuoti) tai va dabar dar ir judu maziau dbaar kol kas tik antra dietos diena, bet pasiryzimo turiu 6 menesiams  taigi prisiduosiu vis kaip sekasi  vakar kazkaip visai nebuvo sunku, stengiausi buti uzsiemusi ir suvartojau 1140 kcal...ziureism kaip seksis toliau ... QUOTE(Vita @ 2008 02 20, 00:59) Mačiau tą laidą... Numesti tai aišku bet kokiu metodu galima, svarbiausia išlaikyti tą pasiektą rezultatą. Bile kiek kartų numetusi buvau, tik vis grįžtu prie to paties. Tikiu, kad mūsų svoris mūsų genuose užprogramuotas... Neėdu gi kaip kiaulius, ale visad grįžtu prie to paties. Man realiausias būdas atrodo maisto pakeitimas mažiau kaloringais vis tik.  as irgi ne karta esu nerealiai sukudus, ir kas ish to jei ne griztu prie to paties svorio tai dar didenis uzsiauginu as irgi sutinku kad cia genuose kazkas ne taip...irgi neesu is edriuu nu bet kas per neteisybe...
Lavinja
2008 02 22, 13:44
Pasakykit ir man kaip nerealiai sukūsti tada ir as gal sukusiu, o islaikyti nezinau pavyks ar ne, bet kad nors viena diena pagyvenciau be savo nereiklalingu 30 kg
Kaip nerealiai sukūsti aš nežinau Galiu patart kaip realiai sustorėti tanitausa, sveikinu su pypliuku  , kuo jis vardu ? Papildyta:Pas mus RRegė gerokai sukūdo  , bet jos valia geležinė Ir RamunėM prilaiko savo nudailintą kūną Aš tai bevalė
tanitausa
2008 02 22, 18:05
QUOTE(Dilgė @ 2008 02 22, 06:29) Kaip nerealiai sukūsti aš nežinau Galiu patart kaip realiai sustorėti tanitausa, sveikinu su pypliuku  , kuo jis vardu ? Papildyta:Pas mus RRegė gerokai sukūdo  , bet jos valia geležinė Ir RamunėM prilaiko savo nudailintą kūną Aš tai bevalė  Oscar'as  na as jau 4ta diena dietinuosi  kaip bebutu kesita nera taip sunku kaip galvojau  kazkaip, turbut pribrendau...nes kol kas jokiom pagundom nepasidaviau ir tiesa pasakiu ju nebuvo  tik viena kart man rodos biski porcijos dydi perdideli suvalgiau, bet kalorijas laikau tarp 1200 ir 1500 tikiuosi kita antradieni pasisverus apisdziaugti  o sustoreti ir as moku  galiu 5kg i savaite uszikrauti, jei reik patarimu kreipkites i az
o aš vakar Fatali su savo lelium Akropolyje netycia pagavusi buvau  ... tai pasibėdavojom abi merginos užaugusiu svoriu beveik valandele laiko ir išsiskirstėm kažko tokio nusipirkti, kad suvalgius dar ir svoris kristų... tik jaučiu apsirikusi busiu su savuoju pasirinkimu - suraičiau pusę karamelionio pyrago ir gulbe tikrai nepasijutau ...
Žinot, merginos, nesmerkim taip labai savęs dėl to, kad ką nors skanaus sugriaužiam Viena mano pažįstama yra pasakiusi ko reikia moteriai, kad ji būtų laiminga. Pasirodo, tai tik trijų dalykų  : 1. Išsimiegoti; 2. Skaniai pavalgyti; ir 3. Gero sekso . Tai va, Papildyta:Pasirodo,reikia tiek nedaug iki pilnos laimės
Kelias dienas merginos buvo sukrutusios, ir vėl visos dingo  ... aš tik nebusit kur įstrigusios tarp šaldytuvo lentynų?  tikriausiai lindot paskutinio glaistyto sūrelio "gelbėt"  merginos grįžkit...
QUOTE(Senti @ 2008 02 28, 22:55) Kelias dienas merginos buvo sukrutusios, ir vėl visos dingo  ... aš tik nebusit kur įstrigusios tarp šaldytuvo lentynų?  tikriausiai lindot paskutinio glaistyto sūrelio "gelbėt"  merginos grįžkit...  Intensyviai kraustausi  ....7-a savaitė... kovo 8 turėčiau baigti tą procesą
QUOTE(Vita @ 2008 02 28, 23:19) Intensyviai kraustausi  ....7-a savaitė... kovo 8 turėčiau baigti tą procesą  kur mergina kraustaisi?  Į ŠALDYTUVĄ????
Tyčiojies, mergina, ane?  Naujon trobon kanku. Ruoškis kibiriukus kelionėn, gausit su Fatali važiuot mano naujos pirtelės išbandyt
Sveikos merginos  Su Šventėm jau praėjusiom(ačiū dievui  ). Kaip pošventinis svoris?  Nėra norinčių kokią nors pavasarinę kg kratymo akciją pradėti? Aš kokius 3 kg turbūt priaugau  ..net bijau ant svarstyklių lipti  Gak ką nors paorganizuojam kartu? Vis smagiau būtų. Ar dar neatsibudot po žiemos miego? Ei atsibundam
RamuneM
2008 03 25, 17:56
QUOTE(RRege @ 2008 03 25, 18:22) Kaip pošventinis svoris?  Nėra norinčių kokią nors pavasarinę kg kratymo akciją pradėti? Aš kokius 3 kg turbūt priaugau  ..net bijau ant svarstyklių lipti  Gak ką nors paorganizuojam kartu? Vis smagiau būtų. Ar dar neatsibudot po žiemos miego? Ei atsibundam  Ieškau gerų svarstyklių, tai nežinau kaip po šventinis svoris laikosi  Kadangi čia pirmadienį visiems jau į darbą reikėjo, tai nebuvo kada prisigaudyti to šventinio svorio Aš tai tuoj eisiu teniso žaisti, tik dar tegu saulutė pakaitina daugiau. Dar kasdien po pusvalandį einu pasivaikščioti kalnais, tai irgi degina sankaupas. Gal dar ką nors sugalvosiu, nes reikia šiek tiek pagražinti gražias linijas savo
Brangiosios jūs mano, visas visas jus su šventėmis  Esu gi likusi be ineto, todėl ko gero manęs net nebepažįstate, todėl įmetu savo abrozėlį
praavil
2008 03 26, 16:34
QUOTE(Vita @ 2008 03 26, 17:27) Brangiosios jūs mano, visas visas jus su šventėmis  Esu gi likusi be ineto, todėl ko gero manęs net nebepažįstate, todėl įmetu savo abrozėlį  Labukas  kaip įsikraustėte? gal jau atsirado laiko atsipūsti ... labai reikia pavasarinio kilogramų apsišvarinimo akciją organizuot...vienišai man nesiseka tik pradedu nuo ryto ir pabaigiu vakare
QUOTE(praavil @ 2008 03 26, 17:34) Labukas  kaip įsikraustėte? gal jau atsirado laiko atsipūsti ... labai reikia pavasarinio kilogramų apsišvarinimo akciją organizuot...vienišai man nesiseka tik pradedu nuo ryto ir pabaigiu vakare  Lyg pati ne name gyveni.... Turi laiko atsipūsti?  Manau, kad dabar jau niekad nebeatsipūsiu Dėl akcijos labai sutinku  man irgi labai labai reikia, o tai nepažinsit rimtai mane pamatę - kiek manęs daug  Na ir ką siūlai?
|
|