Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kubas KMI>30, lieknėjimo etapas iki Kalėdų
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Zuikių_dainos
QUOTE(RamuneM @ 2011 02 28, 16:28)
Jei atrodai maždaug taip ... imam tave  bigsmile.gif

*

Niu kažkaip taip ir atrodau, tik gymis šviesesnis ir barankos jau surytos pas many essen.gif Ta ana matyt daugiau valios turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paix @ 2011 02 28, 16:32)
Ramune, baik 2ia mano nuotraukas platinti  blush2.gif

Sveikas zuiki su dainom wink.gif Davai, siūlyk, reikai kažko spyrio vėl  doh.gif
*

Tai gal jūs pirma mane atspardykit - man vieno spyrio nepakaks lotuliukas.gif
Ti va ryt ir savo nekuklius duomenukus pristatysiu plačiai visuomenei ir ... reik startuot. Kaip tik ant kovo 1
Paix
Žinok mes čia tokios kad baisiai gėdimės visuomenei savo duomenis rodyt, tik tyliai pasisakom viena kitai, nu va ramune, kai sublogus, velniūkštis, bepigu jai.... Beje, fatali kai atsiuntė fotkes, tai nebepažinau, tiesiog balerinka ax.gif
RamuneM
QUOTE(Paix @ 2011 02 28, 16:51)
Žinok mes čia tokios kad baisiai gėdimės visuomenei savo duomenis rodyt, tik tyliai pasisakom viena kitai, nu va ramune, kai sublogus, velniūkštis, bepigu jai.... Beje, fatali kai atsiuntė fotkes, tai nebepažinau, tiesiog balerinka  ax.gif

Tokia? bigsmile.gif

user posted image
Paix
Nu ne, ir vėl mano fotkes reklamuoji.... blush2.gif
Fatali panašesnė į Pleseckają dabar doh.gif
Zuikių_dainos
Ačiū, kad gražiai priimat ir iki ryt... Prabudo mano demonai po pietų miego
RamuneM
QUOTE(Paix @ 2011 02 28, 17:02)
Nu ne, ir vėl mano fotkes reklamuoji.... blush2.gif
Fatali panašesnė į Pleseckają dabar  doh.gif

A tu ne tik foto modelis, bet ir balerina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip spėji visur hihihi.gif

Zuikių_dainos, iki greito mirksiukas.gif

Aš tai savo pūkuotus vaikučius į mokyklą išleidau, pasilikau vieną mažutėlį, rankinuką lotuliukas.gif

Na mano kilogramų šalyje, tai viskas pagal planą. Kaip visada po gimdymo netekau daugiau nei turėjau ir visiems kėliau pavydą. Kai atsidarė pieno fabrikas, tai pavydo jau nebekėliau, nes dalis kg sugrįžo ir nieko padaryti negaliu. Kol maitinsiu, tol jie mane maloniai stebės lotuliukas.gif Bet aš kiek galiu mankštinuosi, maitinuosi kiek galiu saikingai ... bet pačios suprantat: pieno fabrikas valdo, ne aš lotuliukas.gif Tai ko gero dar kokį pusmetį rimto užsiėmimo nebus, tik prevencija ax.gif O paskui jau vėl prieš Kalėdas prakaituosiu thumbup.gif
Zuikių_dainos
Laba rytą. Įmetu aš savo skaitliuką - 93,8, kmi - 36.... dabar biški leiskit pastaugti į eterį cry.gif
Dilgė
Sveikutės 4u.gif
Aš jus radau, super !!!
Nesitikėjau, maniau, kad visos jau lieknos ir gražios, kitose temose sukiojasi (pvz.: Graži, traukianti, gundanti... Maudymosi kostiumėliai ir bikini mirksiukas.gif )
Galvojau, kad viena likau tokia bevalė blush2.gif
Svarsčiau, kuo čia užsiimti, kad nors kiek patobulinčiau savo "dailų kūną" iki vasaros g.gif ir aptikau, kad mano senosios padružkės, dar kartais pasišneka internete.
Kaip smagu, kad jus aptikau bigsmile.gif

Pasiilgau jūsų.
Jei dar mane pamenat, tai esu Dilgė 4u.gif
visata1015
Labas rytas balerinkos 4u.gif
Nesulaukiu pavasario..dabar sedziu ir edu Nieko kitko nenoriu daryti-salta.
Gal bandom bendrai ka nors rimto nuveikti... drinks_cheers.gif kad nesusaltume?
Paix
Labas visoms, varau atšvesiu su kolegiais pavasarį - papirkom maximkoj vyno su nuolaida gera ir tada jau kūdinsiuos.... Davai duokit gerų pasiūlymų blush2.gif
Visata, kas nežino, tai mūsų balerina Fatali, jei ką mirksiukas.gif pasislėpusi
Zuikių_dainos
QUOTE(Paix @ 2011 03 01, 16:01)
Labas visoms, varau atšvesiu su kolegiais pavasarį - papirkom maximkoj vyno su nuolaida gera ir tada jau kūdinsiuos.... Davai duokit gerų pasiūlymų  blush2.gif
*

Ai kaip fainai ax.gif O aš kažkaip neatšvenčiau pavasario. Plius vakare atvykstu pas tėvus - o ten ant stalo negro bučiniai, sausainiai, torčiuks.... Bado man akis bjaurybės ... bet tiek to nepasiduosiu.
Neturiu aš kažkokios konkrečios strategijos. Bandysiu tiesiog neryt, o valgyt ( na ta prasme saiką įmesti ). Neturiu valios laikytis konkrečioms dietoms ( ypač, jei reikia neskaniai valgyti ).
O šiaip kai jau paima įkvėpimas kūdintis - kas kiek laiko sveriates - ar kasdien ar tik kartą į sav.?
Ir dar klausimas ne į temą - bandžiau prisirašyti ( na čia į tą surašymą 2011 gyventojų ), bet arba aš durna ( kas netgi labai tikėtina ), arba ten viskas užlužę. Gal kam pavyko netyčia?
AGFA
...visom privietikas......ir senukėm ir naujom....ir amžinai pavalgiusiom.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
....ryt varau į sporto klubą...pradesiu nuo to... thumbup.gif ....tik reiks kažkaip sudeginus kalorijas jų parvarius namo nepadaugint trigubai.... doh.gif
RamuneM
Man labai gerai veikia elementarus pakeitimas, tai laikimasisi šių penkių taisyklių:

5 AUKSINĖS VANDENS GĖRIMO TAISYKLĖS

1. Atsikėlus ryte išgeriame 1 stiklinę vandens ir po to nevalgome 1,5 - 2 val.

2. 30 min. prieš maisto vartojimą išgeriame 1 stiklinę vandens.

3. Vartodami maistą negeriame (po valgio negeriame apie 40 min.).

4. 30 min. prieš miegą išgeriame 1 stiklinę vandens.

5. Kai norime gerti - geriame vandenį.

Ir dar viena gera taisyklė: kai jaučiame norą valgyti, išgerti stiklinę vandens. Labai dažnai žmonės troškulį maišo su alkiu mirksiukas.gif
Paix
Labutės visos, sugrįžę net ir Dilgė su Agfa, nu dar Senti kažkur užkandžiauja, ale rasim ir ją mirksiukas.gif
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2011 03 01, 21:13)
1. O šiaip kai jau paima įkvėpimas kūdintis - kas kiek laiko sveriates - ar kasdien ar tik kartą į sav.?
2. Ir dar klausimas ne į temą - bandžiau prisirašyti ( na čia į tą surašymą 2011 gyventojų ), bet arba aš durna ( kas netgi  labai tikėtina ), arba ten viskas užlužę. Gal kam pavyko netyčia?
*

1. kai jau susiimu sveriuosi kiekvieną rytą tik atsikėlus, kol dar nepasirengus... Vajei, kaip senai tas buvo. Blyn, kaip reikai susiimt, kaip čia save papurtyti.
2. ne tik susirašiau, bet ir šeimyną surašiau, pradžioj ir man striginėjo, ale pvyko...
QUOTE(AGFA @ 2011 03 01, 21:35)
....ryt varau į sporto klubą...pradesiu nuo to... thumbup.gif ....tik reiks kažkaip sudeginus kalorijas jų parvarius namo nepadaugint trigubai.... doh.gif
*

Nu nevaryk pradžioj jau labai ant svorių, kad lašinukai raumenukais nepavirstų... Sporto klubas gerai, ale pareina pavasaris, daržiukas man, vejos pjovimas oi bus man sporto klubas blush2.gif
QUOTE(RamuneM @ 2011 03 01, 21:45)
Man labai gerai veikia elementarus pakeitimas, tai laikimasisi šių penkių taisyklių:
*

Va ir išbandysim, ale atsikelt 5 ryte kad išgert vandenį man nelabai pavyks.... Aš 7-ą pusryčiauju
Paix
user posted image
Zuikių_dainos
Ačiū už patarimus su vandeniu. Reikės pabandyti, nors kažkaip šaltuoju metu man jis sunkiai rijasi. Dabar pastebėjau, kad skysčių klausimu laikausi ant saldžios kavos. Dukra žiauriai nerami, vien naktį keliasi kokius 4-6 kartus pažįsti, keliasi ryte 6, sūnus eina miegoti 23, taip miego trūksta, kad kartais vos ant kojų pastoviu... tai ir laku viedrais tą kavą ( kadangi nemėgstu, tai cukraus užsivarau ). Įtariu, kad puntu vien nuo to cukraus.
Iš viso pas mane su tais gimdymais - žindymais gaunasi paradoksas. aš po gimdymo paprastai pasiekiu mažesnį svorį nei kad buvau prieš nėštumą, a po to išstorėju maitindama. O tai gi turėčiau lieknėti ( neva maitinimas atstoja 7 km bėgimą ) g.gif
RamuneM
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2011 03 02, 12:12)
Ačiū už patarimus su vandeniu. Reikės pabandyti, nors kažkaip šaltuoju metu man jis sunkiai rijasi. Dabar pastebėjau, kad skysčių klausimu laikausi ant saldžios kavos. Dukra žiauriai nerami, vien naktį keliasi kokius 4-6 kartus pažįsti, keliasi ryte 6, sūnus eina miegoti 23, taip miego trūksta, kad kartais vos ant kojų pastoviu... tai ir laku viedrais tą kavą ( kadangi nemėgstu, tai cukraus užsivarau ). Įtariu, kad puntu vien nuo to cukraus.
Iš viso pas mane su tais gimdymais - žindymais gaunasi paradoksas. aš po gimdymo paprastai pasiekiu mažesnį svorį nei kad buvau prieš nėštumą, a po to išstorėju maitindama. O tai gi turėčiau lieknėti ( neva maitinimas atstoja 7 km bėgimą )  g.gif

Ramiai, motin 4u.gif Tuoj tave atstatysiu į doros vėžes lotuliukas.gif

Rytinio vandens galima negerti tiems, kas neturi jokių bėdų su žarnynu, virškinimu, vidurių užkietėjimu. Jei turit tokių bėdelių, tai ta rytinė ankstyvoji vandens stiklinė BŪTINA. Išbandyta jau ne vieno žmogaus ir veikia mirksiukas.gif

Jei kavos iki to laiko negėrei, tai ir nepradėk gerti, ypač su daug cukraus. Nei tau, nei maitinančiam kūdikiui nėra gerai. Kava varo skysčius lauk ir šiaip nėra ji super duper gėrys mirksiukas.gif Bei neramią tavo pupą daro tongue.gif Nepykit kavos mėgėjai, mėgaukitės ramiai ja, bet čia Zuikiui smegenys tiesinu lotuliukas.gif Aš kavos negeriu. Turiu apie mėnesio mažesnį kiškutį tongue.gif Problemos žinomos irnesakyk.gif

Su svoriu irgi panašiai: pagimdau, netenku daugiau nei turėjau ir keliu visiems pavydą iki kol prasideda didysis maitinimas, pieno fabriko darbas. Grįžta kilogramai sau laimingi ir tupi bent man daugiausiai ant sėdimosios ir šlaunų. Nesuku galvos mirksiukas.gif Po truputį mankštinuosi, stengiuosi, kad daugiau neaugtų svoris, bet mesti labai neketinu, nes kenkia pienukui (bent jau pas mane tai taip. Tuoj pat sumažėja ir skonis gal pablogėja, nes nenoriai pradeda valgyti. Žodžiu, svarbiausia vaikutis šiuo periodu).

Jokiom neigiamom emocijoms kilogramų atžvilgiu. Tuoj paaiškinsiu elementarią teoriją. Kai tik pradedi apverkti kilogramų kiekį, tai nežinau kaip, bet sulekia kilogramų palaikimo komanda. Na dar to betrūko, kažkas verkia dėl jų, tai reikia paguosti ir ateina koks pradžioje 5 kg., paskui dar 5 kg. Na labas rytas, gal geriau nereikia.

Tai gi, atsistoji prieš veidrodį nuoga ir žiūri į save tol, kol ten pamatai ne kilogramus, o gražią moterį. Gali pririekti tokių pažiūrėjimų ne vieno. Tik prisimink, jei nors viena ašara ar pasibjaurėjimas, tai kilogramų palaikimo grupė atlėks. Jei netiki, gali kitą rytą pasisverti ir tikrai taip bus tongue.gif Kaip žinoti, kad prisišauki palaikimo grupę? Paprasta. Kai suvalgai 100g, o papildomai atsiranda 1 kg., tai vadinasi neteisingai galvoji apie savo kilogramus ax.gif

Kai veidrodyje pradedi matyti gražią moterį, kažkaip kilogramai susipranta, kad čia viskas gerai ir palaikimo grupės po truputį pačios išeina pas kitas, kurios tuo tarpu verkia dėl savo kilogramų. Tu lieki graži, tik su savo natūraliais kilogramais. Gal ne pačiais idealiausiais, bet pakankamai normaliais.

Kai baigsi maitinti, va tada jau bus kita terapija. Tada jau pasikalbėsim ką toliau daryti mirksiukas.gif Aš irgi dar maitinu, todėl kol kas stengiuosi išgyventi be kilogramų palaikimo grupės.

Ir bandau tobulai tų vandens taisyklių įgyvendinimą įvykdyti. Jis dar nėra pas mane pilnai įgyvendintas, kartais nesilaikau. Ir tai negerai blush2.gif

atigartaX
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif APLODISMENTAI UZ TOKIA KALBA
Sveikutes merginos o kiek atliekamu kg reikia turet kad papult i jusu VIPzona?
Zuikių_dainos
Laba visoms 4u.gif Buvau dingus, nes vaikiai apsirgo ( žiauriai, teko mažajai ir antibiotikų duoti ), tai nelabai ūpo buvo anei dietintis, anei bendrauti. Po kolkas mano rezultatai -2,6 kg. Kuklu, bet svarbu į priekį.
Papildyta:
QUOTE(atigartaX @ 2011 03 14, 23:25)
clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif APLODISMENTAI UZ TOKIA KALBA
Sveikutes merginos o kiek atliekamu kg reikia turet kad papult i jusu VIPzona?
*

drinks_cheers.gif dėl Ramunės posto. o dėl pliuso tai net nežinau... taip jei pagal kmi, tai pas many to viršaus yra 28 kokie.... kaip pas kitas mergaites, tai aš net nežinau ax.gif
RamuneM
Na kg. mes neskaičiojam biggrin.gif Esmė būti GRAŽIAI. O grožis ne nuo kg priklauso tongue.gif

Na ar sutinkat senbuvės? bigsmile.gif
Heineken
Ar yra gyvų, kubietės 4u.gif
Paix
Aišku yra, tupim lašinius apsikabinę... Sveikute 4u.gif
Kaip tik šiandien nutariau kažko vėl ta linkme imtis... Gal turi idėjų? mirksiukas.gif
Heineken
Mąstau šiandien, kaip pirmąjai dienai, po tortų, šašlykų ir picų pasidaryti iškrovos dienelę.
Gal kitokios, įdomesnės idėjos Jumyse verda? ax.gif

Sėdžiu tarp lašiniokų pasidėjusi kavos su pienu puodelį ir dūsauju.. kad tik pratempt biggrin.gif
Paix
Aš po 3 dienų sodyboj... Nuo bebro uodegu rūkytų iki ungurio, pica, šašlai ir panašūs dalykai... verysad.gif Tai šiandien pora sumuštinukų kuklių sulesiau ryte ir žiūriu darbely va į tą vandens butelį, kurį turiu išmaukt iki pietų.... Valausi atseit doh.gif
Galvoju šiandien save pakankint, pietums atsinešiau pora virtų kiaušinukų... Bet negi majonezo atsisakyt blush2.gif
Heineken
Aš taipogi po keletos dienų sodyboje, tiek grieko prisinešiau.. Ale man jo ir taip maža doh.gif
Vanduo - gerai. Dėl kiaušinukų, šaukštelis majonezo nepamaišys, manau, po tiek, kiek buvo skaniai susmagurauta per anas dienas. Žiūrėkis, jei slys be jo - pirmyn. Dar geriau. drinks_cheers.gif

Važiuosiu priduoti darbą vėliau, grįšiu apie popiet, o tada dantim į stalą žiūrėsiu, jau jaučiu.. Kai nevalgai, ir dienos lėčiau slenka, kai pavalgai, atrodo, kur valandos, juk dar tiek neišragauta lotuliukas.gif
Senti
oho, Kalėdos jau nebetoli, tai ir gyvastis musų temukėj atsirado thumbup.gif
o aš kaip tik prieš įlysdama čia, kolegės, kuri keliavo į turgų užsiprašiau varškės deserto ... 0,5 kg gabaliuko... biskvitas apačioje, o ant viršaas, daug saldžios (su želatinu) varškytės su džiovintais vaisiais.. tikras rojus mano pilvukui ... wub.gif
Paix
Senti, prismaugsiu... dar pakalbėk čia apie desertus.... gyva dviem kiaušais šiandien aš. ale be majonezo niekaip man jie nelindo....
Senti
ką ten kitą nervuosi, kai pati susivervinusi .. prašiau 0,5 kg deserto, o atnešė tik mažytį gabalėlį.. tik 350 gramų .. na sakykit mielosios - ar gali vargšas žmogus nuo tokio kąsnio sotus būti ... schmoll.gif
Paix
vadinas mano raganavimas suveikė tongue.gif Nėr ko čia girtis lotuliukas.gif
O va aš pietų kiaušais neapsiribojau - nusipirkau Malox tablečių, nes rėmuo taip suėdė mane, kad net pasijutau sublogus doh.gif
Heineken
Tortas su maskarpone ir čipsiukai su aitriu česnakiniu padažu, šašlykas.. iškrova vadinas doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Paix
Čia šiandien? Košmaras.... Tai aš čia viena dusinuos alkana ir pikta?
Heineken
taip, gimtadienis, te šokolado grūda dar.. ech, skanios kenksmingos nuodėmės. blink.gif
majonezą suvartojai ar atsilaikei?
Paix
Tavo gimtadienis?
Aišku kad su majonezu.... vakare bandysiu nevalgyt bulbų prie žuvies, grišiu vėlai šiandien...
Heineken
Ne, ne mano. Bent kolkas. cool.gif
išsitiesiau ant fotelio, žiūriu komediją, šokolado plytelę ( kad ją kur..) ir darbo rašymas.
Nuo rytojaus, pagaliau, nežada lietaus.
Paix
Dzin tas lietus, nuo jo lašiniai netirpsta.... Man vasariniai rūbai taip žiauriai susitraukė, kad verkt norisi.... verysad.gif
Heineken
o aš į šortus net rankos neįkišu, viskas maža, viskas tik pykint verčia. blink.gif
Paix
Na jei mane pykintų tiek neėsčiau. Blyn blyn, išvedė kolegius iš kelio, surijau tris saldainius.... o šitaip laikiausi visą dieną, ot kaip būna kai su jainais bernais kabinete sėdi doh.gif
Senti
va taip ... susibiesinau .. bash.gif
pagalvojau, kad nuo rugpjūčio 1 dienos saldumynų nemėgstu - todėl darbe ant sienos priklijavau lapelį su tokiu užrašu... smartass.gif
user posted image

Papildyta:
ir kopūstų sriubą nuo šiol virsiu va tokiais katilais...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Senti @ 2011 07 27, 10:06)
LABAI IEŠKAU, gal as turės parduoti nereikalingą turistinį katilą...
pageidautina talpa - virš 20 l
user posted image
Klaipėdoje, Siūlyti į AŽ
*

Paix
Ir aš visai nemėgstu saldumynų rolleyes.gif
Mano sąrašas būtų minimum 10 kartų ilgesnis... aš tiek daug ko "nemėgstu" nuo rugpjūčio 1d ax.gif lotuliukas.gif
RamuneM
Kad tik jumį padėtų 4u.gif

user posted image
Senti
Mergaitės....
Kalėdos artėja! ! !
Susiimam lotuliukas.gif
RamuneM
Beviltiška ... nebent iki kitų Kalėdų tongue.gif
Senti
Mergaitės... man labai fatali reikia...
gal kas kontaktus turit? ax.gif
Paix
Senti, ar radai fatali? Tik dabar uzmaciau kad ieskai...
Mergičkos, kaip sekasi svorį mest, kalędos gi jau bent kelios praėjo... lotuliukas.gif A-ūūūūūūū 4u.gif
RamuneM
Reikia turėti ką mesti nail.gif
Senti
Neradau ... turėjau vieną el.paštą - bet jokio atsakymo negavau sad.gif
o svorį tai metu ... kaip ir kiekvieni metai smile.gif ale kad nekrenta nė pro kur rupužokas...
RamuneM
QUOTE(Senti @ 2012 01 29, 11:06)
Neradau ... turėjau vieną el.paštą - bet jokio atsakymo negavau sad.gif

Jos skype yra įdėtas mob. numeris. Gal bandyk juo skambinti. Jei neturi jos skype, parašyk man į AŽ.
visata1015
Aciukas visom merginom uz rupesti. Susisiekem ir net mini metuka apturejom.
Pasiilgau musu vakarojimu prie kompo...
Senti
Aha,... po normalią picą sukirtom... kad tik neduok Dieve kokis gramulis nuo talijos nenukristų... lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.