Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tai problema?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
3in1
Musu maziukui pusantru metuku, jis jau kokius pora menesiu kai susinervuoja pradeda dauzyti galva i ka papuola. Patranko ir vel gerai. Ir tai buna daug kartu per diena.
baby_Danyal
pas mus ir ta pati problema,tik kad jis dauzo ne kada susinervuoja,o visada kada yra proga,pvz jei sedi vezimeli,maitinimo kedutej ar net lovytej ir jei sudraudziu dar stipriau pradeda.Negalim taip niekur ir sodint.Tai as buvau issikvitus daktare,sake koki menesi duot valerijono po lasiuka kasdien.Nezinau ar padeda,nes tik sios savaites gale atsius mus tuos lasiukus. ax.gif
lpd
Sveikos, kiekviena savizala yra negerai ko gero maziukai, priklausomai nuo situacijos taip reiksia savo pykti, ar siekia atkreipti demesi. Kiekvienas atvejis yra individualus, todel jeigu elgesys nesikeicia galima nueiti konsultacijiai pas vaiku psichologa ax.gif
R.A.
Mano maziausiasis irgi kartais dauzo galvyte rolleyes.gif Pastebiu, kad tai atsitinka, kai kazko negauna, tada buna kritimas ant zemes, zyzimas ir dauzymas i zeme unsure.gif As nekreipiu demesio, iseinu isvis is kambario. Pamates, kad jokio efekto, nurimsta. Kartais tenka "uzkalbint danti". Tiesiog pasiimu koki zaisla ir pradedu zaist, pasakot ir pan. Iskart stojas ir prieina arciau, susidomi, papraso duot jam pabandyt smile.gif

Buvo keli atvejai, kad ir naktim, per miegus girdisi, kaip dejuoja ir dauzo i pagalvyte verysad.gif Va tokiu atveju, pasak psichologus (kiek skaiciau), reik pazadint, iskelt is lovytes arba apslakstyt vandeniu. Vel uzmigs, bet jau miegos ramiai.

ZInot, ka pastebejau, kad taip buna, kai buna lb audringa diena, kai daug kur pabunam, palakstom arba po darzelio....
Lince J
Maniskei 1.5men ir kai supykta pradeda su delniukais musti per veida ir verkti ,ir sako popa .nezinau kaip elgtis ,kaip reaguoti ar nekreipti demesio? verysad.gif g.gif
Vike
kiek man teko skaityti, tai yra negerai. Galima bandyti vaiko dėmesį nukreipti kitur, paimti ant rankyčių ir sudominti kuo nors kitu, svarbu neparodyti, kad galvos trankymas jus "sudomino" ir į tai atkreipėte dėmesio. Pyktis šiuo atveju nebūtų išeitis.
Stellute
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 10 31, 05:26)
pas mus ir ta pati problema,tik kad jis dauzo ne kada susinervuoja,o visada kada yra proga,pvz jei sedi vezimeli,maitinimo kedutej ar net lovytej ir jei sudraudziu dar stipriau pradeda.Negalim taip niekur ir sodint.Tai as buvau issikvitus daktare,sake koki menesi duot valerijono po lasiuka kasdien.Nezinau ar padeda,nes tik sios savaites gale atsius mus tuos lasiukus. ax.gif
*

Pas mus panasi problema, bet ne sedint o kartais dauzo i lovugali, i siena ir ziuri kaip reaguosiu, jei atkreipiu demesi i tai kad daro negerai, pradeda dauzyt dar labiau. Apskritai pastebejau toki dalyka,ka draudi pradeda daryti dvigubai pvz.sakau neciulpk pirstuko tai specialiai demonstratyviai ikisa paciulpia iskisa nusijokia ir vel ta pati...
smilgeleee
Mes irgi turim tokia pačią bėdą , daužo galvą kur papuolė doh.gif ,susinervina ir trinkt ,dažniausiai parpuolęs ant grindų,ir trenkia ,kad net suskamba visos grindys,o kartais buna taip ,guli sau ramiai ant grindų ir tranko be jokios priežąsties,kartais net nebekreipiu dėmesio,net nežinau ar čia toks dėmesio reikalavimas g.gif
3in1
Na pastebejau, kad mano mazyliukas intensyviai dauze galvyte, pastarasias 3 dienas doh.gif . Sias dienas jis buvo perdetai irzlus ir nesukalbamas. Nusiraminus pamaciau, kad tai kaltas buvo dygstantis dantukas bigsmile.gif Prasikale jis, vaikiukas apsiramino ir galvytes sitaip nebedauzo smile.gif
Taciau kai smarkiai susinervina, jei kas nepavyksta staigiai puola prie kokios sienos arba krenta ant grindu.
Zodziu tikiuosi, kad tai nervai kalti ir oziukai tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.