Musu maziukui pusantru metuku, jis jau kokius pora menesiu kai susinervuoja pradeda dauzyti galva i ka papuola. Patranko ir vel gerai. Ir tai buna daug kartu per diena.
pas mus ir ta pati problema,tik kad jis dauzo ne kada susinervuoja,o visada kada yra proga,pvz jei sedi vezimeli,maitinimo kedutej ar net lovytej ir jei sudraudziu dar stipriau pradeda.Negalim taip niekur ir sodint.Tai as buvau issikvitus daktare,sake koki menesi duot valerijono po lasiuka kasdien.Nezinau ar padeda,nes tik sios savaites gale atsius mus tuos lasiukus.
Sveikos, kiekviena savizala yra negerai ko gero maziukai, priklausomai nuo situacijos taip reiksia savo pykti, ar siekia atkreipti demesi. Kiekvienas atvejis yra individualus, todel jeigu elgesys nesikeicia galima nueiti konsultacijiai pas vaiku psichologa
Mano maziausiasis irgi kartais dauzo galvyte
Buvo keli atvejai, kad ir naktim, per miegus girdisi, kaip dejuoja ir dauzo i pagalvyte ZInot, ka pastebejau, kad taip buna, kai buna lb audringa diena, kai daug kur pabunam, palakstom arba po darzelio....
Maniskei 1.5men ir kai supykta pradeda su delniukais musti per veida ir verkti ,ir sako popa .nezinau kaip elgtis ,kaip reaguoti ar nekreipti demesio?
kiek man teko skaityti, tai yra negerai. Galima bandyti vaiko dėmesį nukreipti kitur, paimti ant rankyčių ir sudominti kuo nors kitu, svarbu neparodyti, kad galvos trankymas jus "sudomino" ir į tai atkreipėte dėmesio. Pyktis šiuo atveju nebūtų išeitis.
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 10 31, 05:26) pas mus ir ta pati problema,tik kad jis dauzo ne kada susinervuoja,o visada kada yra proga,pvz jei sedi vezimeli,maitinimo kedutej ar net lovytej ir jei sudraudziu dar stipriau pradeda.Negalim taip niekur ir sodint.Tai as buvau issikvitus daktare,sake koki menesi duot valerijono po lasiuka kasdien.Nezinau ar padeda,nes tik sios savaites gale atsius mus tuos lasiukus. Pas mus panasi problema, bet ne sedint o kartais dauzo i lovugali, i siena ir ziuri kaip reaguosiu, jei atkreipiu demesi i tai kad daro negerai, pradeda dauzyt dar labiau. Apskritai pastebejau toki dalyka,ka draudi pradeda daryti dvigubai pvz.sakau neciulpk pirstuko tai specialiai demonstratyviai ikisa paciulpia iskisa nusijokia ir vel ta pati...
Mes irgi turim tokia pačią bėdą , daužo galvą kur papuolė
Na pastebejau, kad mano mazyliukas intensyviai dauze galvyte, pastarasias 3 dienas
Taciau kai smarkiai susinervina, jei kas nepavyksta staigiai puola prie kokios sienos arba krenta ant grindu. Zodziu tikiuosi, kad tai nervai kalti ir oziukai |