Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pėdkelnės nėštukėms?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4
muskietininke
QUOTE(tina2 @ 2008 04 29, 22:58)
Mielosios,

atsargiai su kojinemis matuojamomis denais, jos daro "meskos paslauga" ir visiskai negydo issipletusiu venu. Na gal tik apsaugo nuo salcio. Bet jei kojos tinsta, jauciat sunkumo jausma ir t.t. pirkit tikras laipsnisko suspaudimo (terapines kompresijos) kojines, kurios matuojamos ne denais, o mmHb (gyvsidabrio stulp) ir spaudzia ne visa koja, o laipsniskai ten kur reikia, kad pasiekti reikiama efekta. Esu rasiusi apie Venotrain kompresines kojines, taigi ju yra ir nestukem ...
*

Nusipirkau ir as tokias pedkelnes 70 denu is vaistines. Jos nesciosioms del venu isipletimo. Ir tas kojos suspaudimo laipsnis skiriasi atskirose vietose: peda labiausiai apspausta o i virsu mazeja apspaudimas, pilvelio visai nespaudzia thumbup.gif . Tik gal tikrai reikejo vienu dydziu didesnes pirkt, nes kol uzsimaunu tenka paprakaituoti g.gif biggrin.gif
Milduke
Sveikos,
norejau paklausti, o 70 denu ne per storos tokiam metu laikui? na vasarai? pvz mano paskirta gimdymo data rugpjtis, o sijonu turiu, bet nemegstu be pedkelniu vaikscioti, o be ju gal per salta bus dabar.... na veliau tai nebus salta, bet dabar tai saltoka o su 70 denu gal per silta? g.gif

eglytelyte
As pirkau kompresines tai kol apsimaunu apacioj kur suspaudzia koja tai gerokai pavargstu smile.gif Bet nuo tinimo tai jos ne velnio nepadeda schmoll.gif
sultys
nepatinka man pėdkelnės neščiom - tos paprastos
kai atšilo ėmiau njaudoti priklijuojamas - super. nespaudžia visai kojų - kaip maniau, galvoju kad apspaus kai ims tinti, bet ne. tai tik dabar tą malonumą išbandžiau, anksčiau nesugalvojau kad jos aplamai geras daiktas
geguzevasaris
Įsigijau "Solidea" pėdkelnes nėštukėms, tai visaip raičiaus , kol iš trečio karto vieną pėdą apsitempiau doh.gif , paskui dar truputis kančių-ir visas apsimoviau, o dabar nusimaut neskubu, sakau gal tgruputį prasitepms ir kitąkart lengviau užsitempsiu.
geguzevasaris
Nu va, šiandien jau specialiai moviausi, kad pažiūrėčiau, ar tiek pat laiko vargsiu, kol užsitempsiu thumbup.gif
Bet šiaip tai esu labai patenkinta jomis g.gif nors įsigijau jas profilaktikos sumetimais, dar kol kas netinstu. Galvoju dar vienas įsigyti, nors ir brangokos. Vaikštau visą dieną su jomis po namus ir jaučiu, kad dingo kai kurie nemalonumai, pvz., ilgiau pasėdėjus lengvai atsistoju, nebeskauda uodegikauliuo ax.gif
electrica
o as turiu SISI firmos kojines nuo venu, bet nenescioms. Kaip manote, jeigu nestumas dar tik 3 men, ar jas nesioti galima? man kazkaip del pilvuko baisu, gal spaus g.gif
gal vis tik geriau specialias nusipirkti...
Mrs. R
sveikos dar kartelį smile.gif

mano fiore vis dar guli stalčiuje, nors esu pagimdžiusi smile.gif Vienerias užkabino dukrytė su kelnių "lipuškėm", neplyšo, bet ištempė siūlą, tad, nusipirkau kitas ir nešiojau, nesunešiojau. Tiesa, buvo žiema, tai pirkau 40den'ų. Jei neturite problemų su besiplečiančiomis venomis, tinstančiomis kojomis, o jums tiesiog reikalingos pėdkelnės po sijonuku, tai, nemanau, kad yra tikslas pirkti tas brangenybes....
Kaip čia kažkuri rašėt, fiorės pėdkelnių liemenį užsitempi iki pažastų smile.gif , pilveliui yra spec. "maišelis", man net diržo nebereikėjo, kažkaip, pėdkelnės švelniau prilaikė, be to, gaubė vis pilvuką...

Taigi, pasvarstykite, ko jums reikia - pėdkelnių ar jau profilaktinių gaminių, atitinkamai ir ieškokite, bei nusiteikite tam skirti pinigėlių 4u.gif
Sals@
Nerandu pedkelniu tokiu kokiu noriu verysad.gif
Noriu juodu matiniu storu nepermatomu nestukems g.gif
pas save mieste randu isvis tik 50 denu (permatomos) doh.gif
o drauge kaune dirba ortopediniam ir sake tos 140 denu permatomos doh.gif
tai kur isigyti nepermatomu nescioms g.gif g.gif ?
gal kas zinote blush2.gif ?
Mamyyte
Pedkelniu manau galite rasti visose spec parduotuvese nesciosioms. Vilniuje O lia lia mama parduotuveje as pirkau kai man reikejo,bet maciau ir kitose yra.
S.N.A.S
QUOTE(Dolita @ 2008 10 28, 16:48)
Nerandu pedkelniu tokiu kokiu noriu  verysad.gif
Noriu juodu matiniu storu nepermatomu nestukems  g.gif
tai kur isigyti nepermatomu nescioms  g.gif  g.gif ?
gal kas zinote blush2.gif ?
*

aš irgi tokių noriu ir kažkaip niekur akys neužkliuvo už tokių spec nestuke.gif
gal kas kur konkrečiai matė?
geguzevasaris
Aš turiu štai tokias, bet realiai jos tikrai matiškesnės smile.gifUžsisakiau Vadevitoj internetu.Labai man jos patiko, aišku brangokos.Turiu tik vienas , nes nesu pėdkelnių mėgėja.Labai ten liuks prilaikymas pilvuko, masažinis raštas ties šlaunimis ir sėdmenimis.Žodžiu, kam įdomu, pasiskaitys pačios .Tokios netiktų ?

Štai tokios

AngelG
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 01, 14:35)
Aš turiu štai tokias, bet realiai jos tikrai matiškesnės smile.gifUžsisakiau Vadevitoj internetu.Labai man jos patiko, aišku brangokos.Turiu tik vienas , nes nesu pėdkelnių mėgėja.Labai ten liuks prilaikymas pilvuko, masažinis raštas ties šlaunimis ir sėdmenimis.Žodžiu, kam įdomu, pasiskaitys pačios .Tokios netiktų ?

Štai tokios
*

Tikrai gal neblogos, ir as bandysiu uzsisakyti. Tik kodel pasirinkote si modeli, o ne si Wonder Model Maman® pėdkelnės būsimoms mamoms, ar jos labai skiriasi?
geguzevasaris
QUOTE(AngelG @ 2008 11 02, 22:23)
Tikrai gal neblogos, ir as bandysiu uzsisakyti. Tik kodel pasirinkote si modeli, o ne si Wonder Model Maman® pėdkelnės būsimoms mamoms, ar jos labai skiriasi?
*

Nežinau, kodėl pasirinkau šias, gal todėl, kad kažkas jau jas rekomendavo čia biggrin.gif Kai užsisakiau, gavau labai greitai ir tvarkingai.Tuomet kilo azartas dar kažką užsisakyti iš šios firmos ir pasinaudojusi išpardavimu nusipirkau anticeliulitines -manau pravers PO GIMDYMO ax.gif Beje, ieškojau "Solidea" pėdkelnių parduotuvėse, tai nėščiosioms neturėjo, bet tas , kurias turėjo, buvo brangesnės nei užsisakant internetu mirksiukas.gif
gida
Aš rekomenduočiau pėdkelnes Relaxsan Maternity 140.
tik reiktų pirkti dydžiu didesnes nei paprastas perkat.ir pilvelį gerai prilaiko,ir kojos netinsta thumbup.gif
man jas užsakė vaistinė iš Ortopedijos technikos Vilniuj
geguzevasaris
QUOTE(gida @ 2008 11 03, 00:56)
Aš rekomenduočiau pėdkelnes Relaxsan Maternity 140.

*

Jos yra pigesnės, nei "Solidea" ir skiriasi jų audimo raštelis. Dar relaxano reguliuojasi priekyje guma ir truputį žemesnės . Apžiūrėjau ir aš Ortopedijoje jas, bet jei reiktų pirkt antras, vistiek griebčiau "Solidea" biggrin.gif
Galima panagrinėti abi:
Relaxan ir Solidea
geguzevasaris
Aš vėl atėjau pasidžiaugt pėdkelnėmis biggrin.gif Šiąnakt, kaip ir visas naktis ligšiolei, miegojau prie mikroventiliacijos( kitaip man oro trūksta biggrin.gif ) ir, matyt, pasikeitę orai užkabino mano jautrią vietą-nugarą. Tą skausmą labai gerai pažįstu, nes daugybę metų iki dabar yra tekę praeit visokius gydymo ir reabilitacijos būdus. Tai tuoj puoliau skaitinėt, kuo galėčiau pasitept, nes jaučiu, kad nepaeinu blink.gif Ogi niekuo man nepatariama tept. Tada prisiminiau, kad pėdkelnes stalčiuje turiu, apsimoviau pasisukiojau pusdienį su jomis ir palengvėjo mano skausmas, o dabar išvis nebeskauda thumbup.gif Spėju, kad padėjo tas masažinis korsetukas(kalbu apie vieninteles turimas "Solidea' pėdkelnes).
laumi
Sveikos,

as tai iki siol nesiojau paprastas, tiesio po pilvu palikdavau ne iki galo apmautas.

As kazkaip tu nestukiniu nerandu reikiamu spalvu... Kuno spalvos man ziemai kazaip nelabai... juodu as isvis drabuziu nenesioju... o prie poros sarafanu man reiktu pilku, gal baltu, bordo dar noreciau, ir kad nepersvieciamos butu - gal teko tokiu matyt? po kelnem man pedkelniu kazkaip nereikia... niekada nenesiojau taip... tik prie sijonu...
Mamyyte
Na Solidea tikrai geros pedkelnes ir as tokias turejau nestuke.gif smile.gif Ir dar po nestuke.gif buvau nusipirkusi masazuojancias nuo celiulito ir.t.t tikrai liuks,o ju rodos tai yra pirkti spec parduotuvese mamoms (Basanaviciaus g.16/5, O lia lia mama) nes as pati tai is ten pirkau ir kaina buvo 83lt ar kazkas panasaus. thumbup.gif
pukepuke
QUOTE(Mamyyte @ 2008 11 06, 19:10)
Na Solidea tikrai geros pedkelnes ir as tokias turejau  nestuke.gif smile.gif Ir dar po  nestuke.gif  buvau nusipirkusi masazuojancias nuo celiulito ir.t.t tikrai liuks,o ju rodos tai yra pirkti spec parduotuvese mamoms (Basanaviciaus g.16/5, O lia lia mama) nes as pati tai is ten pirkau ir kaina buvo 83lt ar kazkas panasaus.  thumbup.gif
*

Uzsakiau tokias vakar internetu, laukiu nesulaukiu, jau saltoka, mielai ir po kelnem uzsideciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laumi @ 2008 11 06, 19:10)
Sveikos,

as tai iki siol nesiojau paprastas, tiesio po pilvu palikdavau ne iki galo apmautas.

As kazkaip tu nestukiniu nerandu reikiamu spalvu... Kuno spalvos man ziemai kazaip nelabai... juodu as isvis drabuziu nenesioju... o prie poros sarafanu man reiktu pilku, gal baltu, bordo dar noreciau, ir kad nepersvieciamos butu - gal teko tokiu matyt? po kelnem man pedkelniu kazkaip nereikia... niekada nenesiojau taip... tik prie sijonu...
*

Man irgi visai patiktu spalvotos pedkelnes, bet specialiu neteko matyti, as galvoju kokias spalvotas tiesiog ant virsaus detis, nes pilvo nuogo nesinori palikti kai salta schmoll.gif
AngelG
Uzsisakiau ir as vienas, laukiu turi pristatyti. Gal kas uzsisakes yra ANti Trombo, tiesiog skaiciau kad rekomenduojama gimdymo metu ir po gimdymo apsiauti kojines nuo venu issipletimo ar pan. Tik neisivaizduoju, negi gimdant leidzia deveti savo kojines g.gif
pukepuke
Tai va, pagaliau gavau siuntini su pedkelnem, ir ka, ispakuoju, o ten ne ta spalva ideta doh.gif Uzsakinejau nero (juoda) o atsiunte bronzine, kuri man visiskai netinka doh.gif
Tai dabar laukiu pirmadienio, teks skambinti klausti ka jie gali pasiulyti del keitimo. Zodziu esu labai nusiminus, laukiau jau tu kojiniu labai, o cia va taip gavosi doh.gif
AngelG
QUOTE(pukepuke @ 2008 11 15, 19:24)
Tai va, pagaliau gavau siuntini su pedkelnem, ir ka, ispakuoju, o ten ne ta spalva ideta doh.gif Uzsakinejau nero (juoda) o atsiunte bronzine, kuri man visiskai netinka doh.gif
Tai dabar laukiu pirmadienio, teks skambinti klausti ka jie gali pasiulyti del keitimo. Zodziu esu labai nusiminus, laukiau jau tu kojiniu labai, o cia va taip gavosi doh.gif
*

As irgi uzsisakiau nero spalvos, tai sake nera, sake bus sia savaite, bet savaite baigesi. Tai skambinsiu pirmadieni, nes norisi tureti kuo greiciau.
pukepuke
QUOTE(AngelG @ 2008 11 16, 11:49)
As irgi uzsisakiau nero spalvos, tai sake nera, sake bus sia savaite, bet savaite baigesi. Tai skambinsiu pirmadieni, nes norisi tureti kuo greiciau.
*

Matai, mano uzsakymas tai buvo priimtas g.gif
Bet ka tik jiems pasiskambinau, atsiprase ir zadejo atsiusti nero spalva, o sitas pasake kad dovanu galiu pasilikti thumbup.gif Na tikiuosi neapgaus ir atsius greitu metu bigsmile.gif
Nes dabar atrodo kad labai graziai nesusipratima sutvarke bigsmile.gif
AngelG
Jau ir as siandien gavau savo siuntinuka, esu patenkinta. 4u.gif Del patogumo ir nesiojimo parasysiu veliau wink.gif
VilijaVVK
sveikutes, perskaiciau kad PEDKELNIU VISOVEI buna nestukems, jo ji Traku g. vilniuje, visai man netoli, nuleksiu ir pasiziuresiu smile.gif reiks manau isigyti g.gif thumbup.gif
Bluebell
as pirkau is mothercare dvejas tai gal po penkis svarus kainavo, labai fainos tik kad kad 20 denu tai per plonos dabar ziemai.
dar is kitos prancuzu firmos internetu pirkau legingus tai gana brangus buvo, bet su specialiu dideliu pilvu tai patogios, karaliskos man jos tokios, tai lakstau laiminga thumbup.gif
Tamuke*
QUOTE(AngelG @ 2008 11 17, 16:13)
Jau ir as siandien gavau savo siuntinuka, esu patenkinta.  4u.gif  Del patogumo ir nesiojimo parasysiu veliau wink.gif
*

Ir kaip tos pėdkelnės, ar padeda? Verta nusipirkti? 4u.gif ax.gif
Miena
As turejau paprastas pedkelnes nesciosioms. Labai dziaugiuosi thumbup.gif nes visos nesciuju kelnes man spaude pilvuka, tai vaiksciojau su sijonais ax.gif
jevcia
QUOTE(Miena @ 2009 01 26, 21:56)
As turejau paprastas pedkelnes nesciosioms. Labai dziaugiuosi  thumbup.gif  nes visos nesciuju kelnes man spaude pilvuka, tai vaiksciojau su sijonais  ax.gif
*

as turiu is ortopedijos technikos kompesines pedkelnes maxis. pilvuko nespaudzia o ir storos labai tai dabar ziema nesalta ... 4u.gif
Beirut
Sveikos smile.gif Pedkelniu nestukems yra ir Kauno bazej, pedkelniu skyreliuose, 60 denu kainuoja 15-20lt mirksiukas.gif
simoselis
O kokie tu pedkelniu privalumai? 4u.gif
Sals@
as keleta nusipirkau bet kazkaip nebuvo man su jomis patogu, tas isiuvas pilvukui nepasiteisino man, vis tiek pasmukdavo ant vidurio pilvo ir nebudavo smagu, tdl as vis tiek po pilvu pasilikdavau...
MUSYTEJ
as nusipirkau vakar is vienos mamytes,ji pardavineja tik po 8 lt jos buna 20 ir 40denu,labai dziaugiuosi,nors isbandziau dar tik namie,nes dar per salta i lauka,bet pasirode labai neblogos,bus matyt,aki nojrs truputi atsils
Renata K
Bent Kaune tai pirkdavau akropolyje. Vienoj parduotuvej prastos 20 lt, o kitoj tikrai labai geros kokybes kaina 40 lt. Dar esu pirkus kotrynoj thumbup.gif va ten labiausiai patiko, kainavo irgi apie 40-50 lt
beatek
As petkelnes nestukems pirkau gariunu turgavieteje. 20 Denu kainavo apie 12lt. Tikrai patogios thumbup.gif
Panamira
Nusipirkau ir neturėjau progos užsidėti ax.gif gal kam reikia 4 dydžio (arba L), galiu perleisti mirksiukas.gif
Irishka...
pedkelniu nusipyrkt tai gal ir neproblema,o tai kaip juos nesiot vasara g.gif ,70den gna stori ir bus laaabai karsta unsure.gif ,ka daryt?be ju irgi negaliu,nes kojos skauda ir dar tos kapiliaros doh.gif ......tai ir nezinau verysad.gif
maidala
man teko pora kartu deveti pedkelnes, taciau specialiu nepirkau. Puikiai tiko tos kur prilimpa prie slaunu thumbup.gif rolleyes.gif
Herrera
O jums kompresinės pėdkelnės neprasitampė po kiek laiko? Aš nešioju Relaxsan prilipinamas iki kirkšnies 140 denų, tai man jos po kokios savaitės pasidarė ne tokios prigludę, kaip buvo pačioj pradžioj. Gal čia taip ir turi būt? Nuo 11 sav. pastebėjau ryškėjančią veną, tai jas iškart ir nusipirkau, bet dabar žiūriu, kad ji man vis didėja, nepadeda nei pėdkelnės, nors nešioju jas ir namuose. Dabar todėl ir galvoju, kad truputį per daug prasitampė, tai gal todėl ir nėra reikiamo efekto, nu nežinau nė ką galvot verysad.gif
archangelele
drauge pirko ortopediniu prekiu parduotuvei ir sako kad payginus su kitomis jos geriausios
hela77
sveikos,
beda su venom... apziurejau siandien kompresines kojines Bauerfeind firmos. nu gal jos ir labai labai geros, bet kainyte doh.gif gal turit kuri? Mazu verta tiek moket?
_Smalsutė_
Šiuo metu pėdkelnių nėštukėms yra Maximose - po 14 lt. smile.gif Mačiau juodas, tamsiai rudas - 40 denų, dar yra 60 denų, tik jos be pėdų.
karalaiti
Va pedkelniu kiek radau http://www.emama.lt/apatinis-trikotazas/pe...blauzdines.html . Tos kur maximoj po 15 lt, tai cia po 9,99Lt 4u.gif
Hopeidea
QUOTE(karalaiti @ 2009 10 10, 10:38)
Va pedkelniu kiek radau http://www.emama.lt/apatinis-trikotazas/pe...blauzdines.html . Tos kur maximoj po 15 lt, tai cia po 9,99Lt  4u.gif
*

Pirkau iš čia viskas puikiai tiko, pirkau be pėdučių, nes mėgstu ožkos arba avies vilnos kojinytes apsimauti ant plikos kojos ax.gif Ir manau su dviem neišsiversiu, reikės dar užsisakyti..nes visas šaltasis sezonas priešakį doh.gif
Tik labai nepatiko, kad pristatymas tik kurjeriu dešimt litų...aš dažnai kulniuoju į paštą, tai man tiktų ir siuntimas paštu...tokio lengvo daiktelio kainuotų max keturi su puse lito cool.gif Deje, jie siuntimo paštu netaiko verysad.gif
_Smalsutė_
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 15, 21:02)
Ir manau su dviem neišsiversiu, reikės dar užsisakyti..
Tik labai nepatiko, kad pristatymas tik kurjeriu dešimt litų...
*

10 litų? blink.gif Na tada jau tikrai labiau apsimoka pirkti iš Maximos (jei tik dar yra).
Hopeidea
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 15, 21:30)
10 litų? blink.gif Na tada jau tikrai labiau apsimoka pirkti iš Maximos (jei tik dar yra).
*

Vilnietiems tai tikrai, ypač jei kokios vienos poros reikia...aš svarstau siųstis, nes Vilniuje nors tenka dažnai pabūvoti, vis gaila laiko po parduotuves( ypač Maximas) vaikščioti..norisi su artimaisiais pasibūti, o ne nuolaidas "medžioti" doh.gif
*caffe macchiato*
Pedkelnes pirkau irgi turguje ir tik viena pora turejau, nes kai buvau nestuke.gif labiau patiko kelnes, dzinsai, bridzai ir t.t. Sijonu netukem net ir neturejau, daugiau pirkau tunikas mirksiukas.gif
_Smalsutė_
QUOTE(Barbaryta @ 2009 10 16, 11:54)
Pedkelnes pirkau irgi turguje ir tik viena pora turejau, nes kai buvau  nestuke.gif  labiau patiko kelnes, dzinsai, bridzai ir t.t.
*

Nebuvai pilvota žiemą. mirksiukas.gif Per šalčius bent aš tai vien su džinsais nelabai pavaikščiočiau.
karalaiti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 15, 21:02)
Pirkau iš čia viskas puikiai tiko, pirkau be pėdučių, nes mėgstu ožkos arba avies  vilnos kojinytes apsimauti ant plikos kojos ax.gif Ir manau su dviem neišsiversiu, reikės dar užsisakyti..nes visas šaltasis sezonas priešakį doh.gif
Tik labai nepatiko, kad pristatymas tik kurjeriu dešimt litų...aš dažnai kulniuoju į paštą, tai man tiktų ir siuntimas paštu...tokio lengvo daiktelio kainuotų max keturi su puse lito cool.gif Deje, jie siuntimo paštu netaiko verysad.gif
*

sveikos. matematika paprasta, - uzsisakau 3 vnt. pedkelniu is www.emama.lt po 9,99 lt.pristatymas dabar 8,99 lt. isvada:vienos pedkelnes man kainuoja 12,99 lt ir atnesa i namus. o tai ko nepirkt, mergikes? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.