muskietininke
2008 05 07, 15:20
QUOTE(tina2 @ 2008 04 29, 22:58) Mielosios, atsargiai su kojinemis matuojamomis denais, jos daro "meskos paslauga" ir visiskai negydo issipletusiu venu. Na gal tik apsaugo nuo salcio. Bet jei kojos tinsta, jauciat sunkumo jausma ir t.t. pirkit tikras laipsnisko suspaudimo (terapines kompresijos) kojines, kurios matuojamos ne denais, o mmHb (gyvsidabrio stulp) ir spaudzia ne visa koja, o laipsniskai ten kur reikia, kad pasiekti reikiama efekta. Esu rasiusi apie Venotrain kompresines kojines, taigi ju yra ir nestukem ... Nusipirkau ir as tokias pedkelnes 70 denu is vaistines. Jos nesciosioms del venu isipletimo. Ir tas kojos suspaudimo laipsnis skiriasi atskirose vietose: peda labiausiai apspausta o i virsu mazeja apspaudimas, pilvelio visai nespaudzia  . Tik gal tikrai reikejo vienu dydziu didesnes pirkt, nes kol uzsimaunu tenka paprakaituoti
Milduke
2008 05 28, 12:43
Sveikos, norejau paklausti, o 70 denu ne per storos tokiam metu laikui? na vasarai? pvz mano paskirta gimdymo data rugpjtis, o sijonu turiu, bet nemegstu be pedkelniu vaikscioti, o be ju gal per salta bus dabar.... na veliau tai nebus salta, bet dabar tai saltoka o su 70 denu gal per silta?
eglytelyte
2008 05 30, 19:56
As pirkau kompresines tai kol apsimaunu apacioj kur suspaudzia koja tai gerokai pavargstu  Bet nuo tinimo tai jos ne velnio nepadeda
nepatinka man pėdkelnės neščiom - tos paprastos kai atšilo ėmiau njaudoti priklijuojamas - super. nespaudžia visai kojų - kaip maniau, galvoju kad apspaus kai ims tinti, bet ne. tai tik dabar tą malonumą išbandžiau, anksčiau nesugalvojau kad jos aplamai geras daiktas
geguzevasaris
2008 08 12, 20:40
Įsigijau "Solidea" pėdkelnes nėštukėms, tai visaip raičiaus , kol iš trečio karto vieną pėdą apsitempiau  , paskui dar truputis kančių-ir visas apsimoviau, o dabar nusimaut neskubu, sakau gal tgruputį prasitepms ir kitąkart lengviau užsitempsiu.
geguzevasaris
2008 08 13, 16:52
Nu va, šiandien jau specialiai moviausi, kad pažiūrėčiau, ar tiek pat laiko vargsiu, kol užsitempsiu Bet šiaip tai esu labai patenkinta jomis  nors įsigijau jas profilaktikos sumetimais, dar kol kas netinstu. Galvoju dar vienas įsigyti, nors ir brangokos. Vaikštau visą dieną su jomis po namus ir jaučiu, kad dingo kai kurie nemalonumai, pvz., ilgiau pasėdėjus lengvai atsistoju, nebeskauda uodegikauliuo
electrica
2008 08 14, 17:27
o as turiu SISI firmos kojines nuo venu, bet nenescioms. Kaip manote, jeigu nestumas dar tik 3 men, ar jas nesioti galima? man kazkaip del pilvuko baisu, gal spaus  gal vis tik geriau specialias nusipirkti...
sveikos dar kartelį  mano fiore vis dar guli stalčiuje, nors esu pagimdžiusi  Vienerias užkabino dukrytė su kelnių "lipuškėm", neplyšo, bet ištempė siūlą, tad, nusipirkau kitas ir nešiojau, nesunešiojau. Tiesa, buvo žiema, tai pirkau 40den'ų. Jei neturite problemų su besiplečiančiomis venomis, tinstančiomis kojomis, o jums tiesiog reikalingos pėdkelnės po sijonuku, tai, nemanau, kad yra tikslas pirkti tas brangenybes.... Kaip čia kažkuri rašėt, fiorės pėdkelnių liemenį užsitempi iki pažastų  , pilveliui yra spec. "maišelis", man net diržo nebereikėjo, kažkaip, pėdkelnės švelniau prilaikė, be to, gaubė vis pilvuką... Taigi, pasvarstykite, ko jums reikia - pėdkelnių ar jau profilaktinių gaminių, atitinkamai ir ieškokite, bei nusiteikite tam skirti pinigėlių
Nerandu pedkelniu tokiu kokiu noriu Noriu juodu matiniu storu nepermatomu nestukems pas save mieste randu isvis tik 50 denu (permatomos) o drauge kaune dirba ortopediniam ir sake tos 140 denu permatomos tai kur isigyti nepermatomu nescioms  ? gal kas zinote  ?
Mamyyte
2008 10 30, 12:33
Pedkelniu manau galite rasti visose spec parduotuvese nesciosioms. Vilniuje O lia lia mama parduotuveje as pirkau kai man reikejo,bet maciau ir kitose yra.
S.N.A.S
2008 10 31, 20:45
QUOTE(Dolita @ 2008 10 28, 16:48) Nerandu pedkelniu tokiu kokiu noriu Noriu juodu matiniu storu nepermatomu nestukems tai kur isigyti nepermatomu nescioms  ? gal kas zinote  ? aš irgi tokių noriu ir kažkaip niekur akys neužkliuvo už tokių spec gal kas kur konkrečiai matė?
geguzevasaris
2008 11 01, 16:35
Aš turiu štai tokias, bet realiai jos tikrai matiškesnės  Užsisakiau Vadevitoj internetu.Labai man jos patiko, aišku brangokos.Turiu tik vienas , nes nesu pėdkelnių mėgėja.Labai ten liuks prilaikymas pilvuko, masažinis raštas ties šlaunimis ir sėdmenimis.Žodžiu, kam įdomu, pasiskaitys pačios .Tokios netiktų ? Štai tokios
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 01, 14:35) Aš turiu štai tokias, bet realiai jos tikrai matiškesnės  Užsisakiau Vadevitoj internetu.Labai man jos patiko, aišku brangokos.Turiu tik vienas , nes nesu pėdkelnių mėgėja.Labai ten liuks prilaikymas pilvuko, masažinis raštas ties šlaunimis ir sėdmenimis.Žodžiu, kam įdomu, pasiskaitys pačios .Tokios netiktų ? Štai tokiosTikrai gal neblogos, ir as bandysiu uzsisakyti. Tik kodel pasirinkote si modeli, o ne si Wonder Model Maman® pėdkelnės būsimoms mamoms, ar jos labai skiriasi?
geguzevasaris
2008 11 02, 22:07
QUOTE(AngelG @ 2008 11 02, 22:23) Tikrai gal neblogos, ir as bandysiu uzsisakyti. Tik kodel pasirinkote si modeli, o ne si Wonder Model Maman® pėdkelnės būsimoms mamoms, ar jos labai skiriasi? Nežinau, kodėl pasirinkau šias, gal todėl, kad kažkas jau jas rekomendavo čia  Kai užsisakiau, gavau labai greitai ir tvarkingai.Tuomet kilo azartas dar kažką užsisakyti iš šios firmos ir pasinaudojusi išpardavimu nusipirkau anticeliulitines -manau pravers PO GIMDYMO  Beje, ieškojau "Solidea" pėdkelnių parduotuvėse, tai nėščiosioms neturėjo, bet tas , kurias turėjo, buvo brangesnės nei užsisakant internetu
Aš rekomenduočiau pėdkelnes Relaxsan Maternity 140. tik reiktų pirkti dydžiu didesnes nei paprastas perkat.ir pilvelį gerai prilaiko,ir kojos netinsta man jas užsakė vaistinė iš Ortopedijos technikos Vilniuj
geguzevasaris
2008 11 03, 14:36
QUOTE(gida @ 2008 11 03, 00:56) Aš rekomenduočiau pėdkelnes Relaxsan Maternity 140. Jos yra pigesnės, nei "Solidea" ir skiriasi jų audimo raštelis. Dar relaxano reguliuojasi priekyje guma ir truputį žemesnės . Apžiūrėjau ir aš Ortopedijoje jas, bet jei reiktų pirkt antras, vistiek griebčiau "Solidea" Galima panagrinėti abi: Relaxan ir Solidea
geguzevasaris
2008 11 04, 21:56
Aš vėl atėjau pasidžiaugt pėdkelnėmis  Šiąnakt, kaip ir visas naktis ligšiolei, miegojau prie mikroventiliacijos( kitaip man oro trūksta  ) ir, matyt, pasikeitę orai užkabino mano jautrią vietą-nugarą. Tą skausmą labai gerai pažįstu, nes daugybę metų iki dabar yra tekę praeit visokius gydymo ir reabilitacijos būdus. Tai tuoj puoliau skaitinėt, kuo galėčiau pasitept, nes jaučiu, kad nepaeinu  Ogi niekuo man nepatariama tept. Tada prisiminiau, kad pėdkelnes stalčiuje turiu, apsimoviau pasisukiojau pusdienį su jomis ir palengvėjo mano skausmas, o dabar išvis nebeskauda  Spėju, kad padėjo tas masažinis korsetukas(kalbu apie vieninteles turimas "Solidea' pėdkelnes).
Sveikos, as tai iki siol nesiojau paprastas, tiesio po pilvu palikdavau ne iki galo apmautas.
As kazkaip tu nestukiniu nerandu reikiamu spalvu... Kuno spalvos man ziemai kazaip nelabai... juodu as isvis drabuziu nenesioju... o prie poros sarafanu man reiktu pilku, gal baltu, bordo dar noreciau, ir kad nepersvieciamos butu - gal teko tokiu matyt? po kelnem man pedkelniu kazkaip nereikia... niekada nenesiojau taip... tik prie sijonu...
Mamyyte
2008 11 06, 18:10
Na Solidea tikrai geros pedkelnes ir as tokias turejau  Ir dar po  buvau nusipirkusi masazuojancias nuo celiulito ir.t.t tikrai liuks,o ju rodos tai yra pirkti spec parduotuvese mamoms (Basanaviciaus g.16/5, O lia lia mama) nes as pati tai is ten pirkau ir kaina buvo 83lt ar kazkas panasaus.
pukepuke
2008 11 08, 13:40
QUOTE(Mamyyte @ 2008 11 06, 19:10) Na Solidea tikrai geros pedkelnes ir as tokias turejau  Ir dar po  buvau nusipirkusi masazuojancias nuo celiulito ir.t.t tikrai liuks,o ju rodos tai yra pirkti spec parduotuvese mamoms (Basanaviciaus g.16/5, O lia lia mama) nes as pati tai is ten pirkau ir kaina buvo 83lt ar kazkas panasaus.  Uzsakiau tokias vakar internetu, laukiu nesulaukiu, jau saltoka, mielai ir po kelnem uzsideciau Papildyta:QUOTE(laumi @ 2008 11 06, 19:10) Sveikos, as tai iki siol nesiojau paprastas, tiesio po pilvu palikdavau ne iki galo apmautas. As kazkaip tu nestukiniu nerandu reikiamu spalvu... Kuno spalvos man ziemai kazaip nelabai... juodu as isvis drabuziu nenesioju... o prie poros sarafanu man reiktu pilku, gal baltu, bordo dar noreciau, ir kad nepersvieciamos butu - gal teko tokiu matyt? po kelnem man pedkelniu kazkaip nereikia... niekada nenesiojau taip... tik prie sijonu... Man irgi visai patiktu spalvotos pedkelnes, bet specialiu neteko matyti, as galvoju kokias spalvotas tiesiog ant virsaus detis, nes pilvo nuogo nesinori palikti kai salta
Uzsisakiau ir as vienas, laukiu turi pristatyti. Gal kas uzsisakes yra ANti Trombo, tiesiog skaiciau kad rekomenduojama gimdymo metu ir po gimdymo apsiauti kojines nuo venu issipletimo ar pan. Tik neisivaizduoju, negi gimdant leidzia deveti savo kojines
pukepuke
2008 11 15, 21:24
Tai va, pagaliau gavau siuntini su pedkelnem, ir ka, ispakuoju, o ten ne ta spalva ideta  Uzsakinejau nero (juoda) o atsiunte bronzine, kuri man visiskai netinka Tai dabar laukiu pirmadienio, teks skambinti klausti ka jie gali pasiulyti del keitimo. Zodziu esu labai nusiminus, laukiau jau tu kojiniu labai, o cia va taip gavosi
QUOTE(pukepuke @ 2008 11 15, 19:24) Tai va, pagaliau gavau siuntini su pedkelnem, ir ka, ispakuoju, o ten ne ta spalva ideta  Uzsakinejau nero (juoda) o atsiunte bronzine, kuri man visiskai netinka Tai dabar laukiu pirmadienio, teks skambinti klausti ka jie gali pasiulyti del keitimo. Zodziu esu labai nusiminus, laukiau jau tu kojiniu labai, o cia va taip gavosi  As irgi uzsisakiau nero spalvos, tai sake nera, sake bus sia savaite, bet savaite baigesi. Tai skambinsiu pirmadieni, nes norisi tureti kuo greiciau.
pukepuke
2008 11 17, 11:30
QUOTE(AngelG @ 2008 11 16, 11:49) As irgi uzsisakiau nero spalvos, tai sake nera, sake bus sia savaite, bet savaite baigesi. Tai skambinsiu pirmadieni, nes norisi tureti kuo greiciau. Matai, mano uzsakymas tai buvo priimtas Bet ka tik jiems pasiskambinau, atsiprase ir zadejo atsiusti nero spalva, o sitas pasake kad dovanu galiu pasilikti  Na tikiuosi neapgaus ir atsius greitu metu Nes dabar atrodo kad labai graziai nesusipratima sutvarke
Jau ir as siandien gavau savo siuntinuka, esu patenkinta.  Del patogumo ir nesiojimo parasysiu veliau
VilijaVVK
2008 11 18, 08:21
sveikutes, perskaiciau kad PEDKELNIU VISOVEI buna nestukems, jo ji Traku g. vilniuje, visai man netoli, nuleksiu ir pasiziuresiu  reiks manau isigyti
Bluebell
2009 01 16, 22:27
as pirkau is mothercare dvejas tai gal po penkis svarus kainavo, labai fainos tik kad kad 20 denu tai per plonos dabar ziemai. dar is kitos prancuzu firmos internetu pirkau legingus tai gana brangus buvo, bet su specialiu dideliu pilvu tai patogios, karaliskos man jos tokios, tai lakstau laiminga
Tamuke*
2009 01 21, 22:06
QUOTE(AngelG @ 2008 11 17, 16:13) Jau ir as siandien gavau savo siuntinuka, esu patenkinta.  Del patogumo ir nesiojimo parasysiu veliau  Ir kaip tos pėdkelnės, ar padeda? Verta nusipirkti?
As turejau paprastas pedkelnes nesciosioms. Labai dziaugiuosi  nes visos nesciuju kelnes man spaude pilvuka, tai vaiksciojau su sijonais
QUOTE(Miena @ 2009 01 26, 21:56) As turejau paprastas pedkelnes nesciosioms. Labai dziaugiuosi  nes visos nesciuju kelnes man spaude pilvuka, tai vaiksciojau su sijonais  as turiu is ortopedijos technikos kompesines pedkelnes maxis. pilvuko nespaudzia o ir storos labai tai dabar ziema nesalta ...
Sveikos  Pedkelniu nestukems yra ir Kauno bazej, pedkelniu skyreliuose, 60 denu kainuoja 15-20lt
simoselis
2009 02 18, 09:42
O kokie tu pedkelniu privalumai?
as keleta nusipirkau bet kazkaip nebuvo man su jomis patogu, tas isiuvas pilvukui nepasiteisino man, vis tiek pasmukdavo ant vidurio pilvo ir nebudavo smagu, tdl as vis tiek po pilvu pasilikdavau...
MUSYTEJ
2009 02 27, 11:23
as nusipirkau vakar is vienos mamytes,ji pardavineja tik po 8 lt jos buna 20 ir 40denu,labai dziaugiuosi,nors isbandziau dar tik namie,nes dar per salta i lauka,bet pasirode labai neblogos,bus matyt,aki nojrs truputi atsils
Renata K
2009 05 25, 10:54
Bent Kaune tai pirkdavau akropolyje. Vienoj parduotuvej prastos 20 lt, o kitoj tikrai labai geros kokybes kaina 40 lt. Dar esu pirkus kotrynoj  va ten labiausiai patiko, kainavo irgi apie 40-50 lt
As petkelnes nestukems pirkau gariunu turgavieteje. 20 Denu kainavo apie 12lt. Tikrai patogios
Panamira
2009 06 02, 11:10
Nusipirkau ir neturėjau progos užsidėti  gal kam reikia 4 dydžio (arba L), galiu perleisti
Irishka...
2009 06 03, 16:31
pedkelniu nusipyrkt tai gal ir neproblema,o tai kaip juos nesiot vasara  ,70den gna stori ir bus laaabai karsta  ,ka daryt?be ju irgi negaliu,nes kojos skauda ir dar tos kapiliaros  ......tai ir nezinau
maidala
2009 06 04, 14:05
man teko pora kartu deveti pedkelnes, taciau specialiu nepirkau. Puikiai tiko tos kur prilimpa prie slaunu
Herrera
2009 07 13, 21:35
O jums kompresinės pėdkelnės neprasitampė po kiek laiko? Aš nešioju Relaxsan prilipinamas iki kirkšnies 140 denų, tai man jos po kokios savaitės pasidarė ne tokios prigludę, kaip buvo pačioj pradžioj. Gal čia taip ir turi būt? Nuo 11 sav. pastebėjau ryškėjančią veną, tai jas iškart ir nusipirkau, bet dabar žiūriu, kad ji man vis didėja, nepadeda nei pėdkelnės, nors nešioju jas ir namuose. Dabar todėl ir galvoju, kad truputį per daug prasitampė, tai gal todėl ir nėra reikiamo efekto, nu nežinau nė ką galvot
archangelele
2009 07 18, 11:08
drauge pirko ortopediniu prekiu parduotuvei ir sako kad payginus su kitomis jos geriausios
sveikos, beda su venom... apziurejau siandien kompresines kojines Bauerfeind firmos. nu gal jos ir labai labai geros, bet kainyte  gal turit kuri? Mazu verta tiek moket?
_Smalsutė_
2009 10 09, 13:49
Šiuo metu pėdkelnių nėštukėms yra Maximose - po 14 lt.  Mačiau juodas, tamsiai rudas - 40 denų, dar yra 60 denų, tik jos be pėdų.
karalaiti
2009 10 10, 09:38
Va pedkelniu kiek radau http://www.emama.lt/apatinis-trikotazas/pe...blauzdines.html . Tos kur maximoj po 15 lt, tai cia po 9,99Lt
Hopeidea
2009 10 15, 20:02
QUOTE(karalaiti @ 2009 10 10, 10:38) Va pedkelniu kiek radau http://www.emama.lt/apatinis-trikotazas/pe...blauzdines.html . Tos kur maximoj po 15 lt, tai cia po 9,99Lt  Pirkau iš čia viskas puikiai tiko, pirkau be pėdučių, nes mėgstu ožkos arba avies vilnos kojinytes apsimauti ant plikos kojos  Ir manau su dviem neišsiversiu, reikės dar užsisakyti..nes visas šaltasis sezonas priešakį Tik labai nepatiko, kad pristatymas tik kurjeriu dešimt litų...aš dažnai kulniuoju į paštą, tai man tiktų ir siuntimas paštu...tokio lengvo daiktelio kainuotų max keturi su puse lito  Deje, jie siuntimo paštu netaiko
_Smalsutė_
2009 10 15, 20:30
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 15, 21:02) Ir manau su dviem neišsiversiu, reikės dar užsisakyti.. Tik labai nepatiko, kad pristatymas tik kurjeriu dešimt litų... 10 litų?  Na tada jau tikrai labiau apsimoka pirkti iš Maximos (jei tik dar yra).
Hopeidea
2009 10 15, 21:21
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 15, 21:30) 10 litų?  Na tada jau tikrai labiau apsimoka pirkti iš Maximos (jei tik dar yra). Vilnietiems tai tikrai, ypač jei kokios vienos poros reikia...aš svarstau siųstis, nes Vilniuje nors tenka dažnai pabūvoti, vis gaila laiko po parduotuves( ypač Maximas) vaikščioti..norisi su artimaisiais pasibūti, o ne nuolaidas "medžioti"
*caffe macchiato*
2009 10 16, 10:54
Pedkelnes pirkau irgi turguje ir tik viena pora turejau, nes kai buvau  labiau patiko kelnes, dzinsai, bridzai ir t.t. Sijonu netukem net ir neturejau, daugiau pirkau tunikas
_Smalsutė_
2009 10 16, 14:30
QUOTE(Barbaryta @ 2009 10 16, 11:54) Pedkelnes pirkau irgi turguje ir tik viena pora turejau, nes kai buvau  labiau patiko kelnes, dzinsai, bridzai ir t.t. Nebuvai pilvota žiemą.  Per šalčius bent aš tai vien su džinsais nelabai pavaikščiočiau.
karalaiti
2009 10 16, 15:12
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 15, 21:02) Pirkau iš čia viskas puikiai tiko, pirkau be pėdučių, nes mėgstu ožkos arba avies vilnos kojinytes apsimauti ant plikos kojos  Ir manau su dviem neišsiversiu, reikės dar užsisakyti..nes visas šaltasis sezonas priešakį Tik labai nepatiko, kad pristatymas tik kurjeriu dešimt litų...aš dažnai kulniuoju į paštą, tai man tiktų ir siuntimas paštu...tokio lengvo daiktelio kainuotų max keturi su puse lito  Deje, jie siuntimo paštu netaiko  sveikos. matematika paprasta, - uzsisakau 3 vnt. pedkelniu is www.emama.lt po 9,99 lt.pristatymas dabar 8,99 lt. isvada:vienos pedkelnes man kainuoja 12,99 lt ir atnesa i namus. o tai ko nepirkt, mergikes?
|
|