Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pėdkelnės nėštukėms?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4
oliusik
Labas mamytes.Gal kas nors žino kur galima nupirkti pėdkelnės nėštukei.
angi
labas 4u.gif

musu temelej kaip tik viena busima mamyte isgyre pedkelnes spec. nestukem, kurias pirko ,,hales'' turguj, kainavo 18lt. tai ne 60 ar 80 spec parduotuvej mirksiukas.gif
oliusik
[quote=angi,2007 10 31, 15:27]
labas 4u.gif

musu temelej kaip tik viena busima mamyte isgyre pedkelnes spec. nestukem, kurias pirko ,,hales'' turguj, kainavo 18lt. tai ne 60 ar 80 spec parduotuvej mirksiukas.gif
*

[

Ačiu labai.Nuvažiuosiu paieškosiu
Kerė
Na, aš turguj nepirksiu, jau nusivylusi esu turginiais dydžiais doh.gif
Įdomu, kur geriau pirkti - nėščiųjų parduotuvėse ar ortopedinių prekių parduotuvėse g.gif Nėščiųjų parduotuvėse dvigubai trugubai pigiau išeina blink.gif Įdomu, ar labai skiriasi jos g.gif
Žm@nytė
pedkelniu visove prekiauja - 18lt.

ir siaip visose pedkelniu spec pardese ju yra thumbup.gif tik aisku NE prekybos centruose schmoll.gif
Karmen
Aš pirkau "Būk mama", 50 denų, mokėjau man atrodo ne taip jau ir brangiai smile.gif
another
QUOTE(Karmen @ 2007 11 03, 18:13)
Aš pirkau "Būk mama", 50 denų, mokėjau man atrodo ne taip jau ir brangiai  smile.gif
*

Aš šiandien laikinam nešiojimui tokias nusipirkau- kainavo vos 18lt, bet jos nėra tos "tikrosios" nestuke.gif pėdkelnės, nes per plonos ir šiaip niekuo nesiskiria nuo paprastų, tik tiek, kad pilvukas tempiasi. Šiaip nestuke.gif pėdkelnės turi būti 70-140 denų, kompresinės, pėdose turi būti spec įsiuvai- tuomet saugoma nuo venų plėtimosi, kojų tinimo bei nuovargio ir skysčių kaupimosi ax.gif O pilvuke būna specialus tinklinis įsiuvas. Dar rekomenduojama, kad specialias nestuke.gif pėdkelnes parinktų gydytojas, nes jos būna skirtingos (berods tas kompresinis poveikis skiriasi g.gif )
w.o.w.
o gal zinot kur klaipedoj yra tokiu pedkelniu? bigsmile.gif
indra*
QUOTE(w.o.w. @ 2007 11 06, 12:47)
o gal zinot kur klaipedoj yra tokiu pedkelniu? bigsmile.gif
*

ir kaune? g.gif
delniukai
QUOTE(Will @ 2007 11 05, 22:59)
Aš šiandien laikinam nešiojimui tokias nusipirkau- kainavo vos 18lt, bet jos nėra tos "tikrosios" nestuke.gif pėdkelnės, nes per plonos ir šiaip niekuo nesiskiria nuo paprastų, tik tiek, kad pilvukas tempiasi. Šiaip nestuke.gif pėdkelnės turi būti 70-140 denų, kompresinės, pėdose turi būti spec įsiuvai- tuomet saugoma nuo venų plėtimosi, kojų tinimo bei nuovargio ir skysčių kaupimosi  ax.gif  O pilvuke būna specialus tinklinis įsiuvas. Dar rekomenduojama, kad specialias nestuke.gif pėdkelnes parinktų gydytojas, nes jos būna skirtingos (berods tas kompresinis poveikis skiriasi  g.gif )
*

Zinoma kompresija skiriasi, reik atsizvelgti i venu issipletimo lygi. Siaip mano venos linkusios plestis, paveldejau is mamos. Jos jau gan neblogai svieciasi verysad.gif . Su pirmu vaikiuku nesiojau spec kojines 70 d., pirkau Buk mama pardej. Buvo dar ir 140 d. bet tikrai butu per stiprios buve, nes ir tas vos apsimoviau doh.gif . Dabar turiu Solidejos pedkelnes, taip pat spec. man jos thumbup.gif
gabr
maciau CUP'e pirmam aukste, salia Triumfo parduotuves, bet as jau buvau nusipirkusi
pirkau ortopedijos pard. Karoliniskese; l. geros man atrodo apie 3o lt. kainavo; o kitas storesnes 140 den. - Zveryne ortopedijos prekese apie 80 lt. kainavo.
loresa
Sveikutes nestukes,as tai pirkausi euro vaistinei,kainavo 48lt.,bet vertos tu pinigeliu kadangi isties kokybiskos . Galima pareguliuoti apimti pagal savo pilvuko dydi. nestuke.gif
Primadona-A
Aš šiandien laikinam nešiojimui tokias nusipirkau- kainavo vos 18lt, bet jos nėra tos "tikrosios" nestuke.gif pėdkelnės, nes per plonos ir šiaip niekuo nesiskiria nuo paprastų, tik tiek, kad pilvukas tempiasi. Šiaip nestuke.gif pėdkelnės turi būti 70-140 denų, kompresinės, pėdose turi būti spec įsiuvai- tuomet saugoma nuo venų plėtimosi, kojų tinimo bei nuovargio ir skysčių kaupimosi  ax.gif  O pilvuke būna specialus tinklinis įsiuvas. Dar rekomenduojama, kad specialias nestuke.gif pėdkelnes parinktų gydytojas, nes jos būna skirtingos (berods tas kompresinis poveikis skiriasi  g.gif )
*

Tai tokios jau spec. tikrai yra brangesnes, bet jeigu perki tik tiek, kad pilvelio nespaustu-tuomet kaina apie 20lt. as kaune mokejau (12lt), nes man kol kas nereikia jokiu nuo venu pletimosi ir skysciu kaupimosi... ax.gif
Natelė
QUOTE(angi @ 2007 10 31, 15:27)
labas  4u.gif

musu temelej kaip tik viena busima mamyte isgyre pedkelnes spec. nestukem, kurias pirko ,,hales'' turguj, kainavo 18lt. tai ne 60 ar 80 spec parduotuvej  mirksiukas.gif
*

abejoju, kad jos kompresines..tikriausiai paprastos pedkelnes nesciosioms. o parduotuvej brangiau, nes ten visos profilaktines kompresines
Papildyta:
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 01, 21:08)
Tai tokios jau spec. tikrai yra brangesnes, bet jeigu perki tik tiek, kad pilvelio nespaustu-tuomet kaina apie 20lt. as kaune mokejau (12lt), nes man kol kas nereikia jokiu nuo venu pletimosi ir skysciu kaupimosi... ax.gif
*

tai jos yra profilaktines,kad ir nebutu venu pletimosi ir skysciu kaupimosi..kol problemu nera tai gerai, spec.pedkelnes ir skirtos padeti, kad problemu neatsirastu
Papildyta:
*

man ortopedinej paaiskino, kad gydytojas turi parinkti, jei reikia jau gydomuju pedkelniu, t.y. jei jau yra problemu. Tai gydytojas ivertins, kaip dideles tos problemos ir parinks. Jei problemu ypatingu dar nera, tai parduodami profilaktines pedkelnes. jos buna tik 70 ar 140 denu. man paaiskino , kad visiskai uztenka 70, jei dar problemu nera
Izabelė :)
pedkelniu nenessiojau, bet kompresines kojines labai tiko smile.gif
ritoolia
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 01, 20:08)
*

Jei venos neisipletusios nereiskia, kad nereikia. Pas mane net nesimato venu po oda, visi medikai turi problemu, kol suranda pas mane vena, kai reikia kraujo paimt, bet gydytoja patare per nestuma vis tiek nesiot specialias pedkelnes. Kadangi buvo vasara, tai as pirkau kojines iki keliu. Tikrai pajauciau skirtuma, su tom kojinem tikrai ilgiau nepavargusi isvaiksciodavau
Primadona-A
QUOTE(ritoolia @ 2007 12 14, 16:25)
Jei venos neisipletusios nereiskia, kad nereikia. Pas mane net nesimato venu po oda, visi medikai turi problemu, kol suranda pas mane vena, kai reikia kraujo paimt, bet gydytoja patare per nestuma vis tiek nesiot specialias pedkelnes. Kadangi buvo vasara, tai as pirkau kojines iki keliu. Tikrai pajauciau skirtuma, su tom kojinem tikrai ilgiau nepavargusi isvaiksciodavau
*

Gal ir teisingai, bet man gine nesake is vis nieko apie pedkelnes schmoll.gif tai as pirkau tik tam, kad nesalciau savo dubces blink.gif bet as nenesioju niekada pedkelniu, tai man kazkoks kosmaras ir sitos doh.gif bet ka padarysi...
Lamerita
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 16, 17:50)
Gal ir teisingai, bet man gine nesake is vis nieko apie pedkelnes schmoll.gif tai as pirkau tik tam, kad nesalciau savo dubces blink.gif bet as nenesioju niekada pedkelniu, tai man kazkoks kosmaras ir sitos doh.gif bet ka padarysi...
*

Na man irgi gine nieko nesake del pedkelniu, ir is tikro nelabai inai zino, kaip ten reikalai yra su mano kraujagyslem. Bet as manau, jei oda yra balta ir daug kapiliaru odos isoreje, pedkelnes reikia nesioti. Manau cia kiekviena asmeniskai turetu nuspresti. Siandien buvau uzsukusi i Solidea atstovybe, ten jie prekiauja spec nesciosioms pedkelnem ir kojinaitem kompresinem. Ir net nustebau, kad yra tokios dideles nuolaidos, net 40 proc. Tai tikrai nepagailesiu pinigeliu ir nusipirksiu, sveikata brangiau smile.gif
Ai ir dar taip idomiai mane apsviete, kad netgi yra tokios kaip gimdymo kojines smile.gif
kristule666
as nenesioju visai, ir nereikia
Mamyyte
olialia mama parduotuvej
http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html
Skaistulia
as tai pedkelnes pirkausi mama+ parduotuvej kauno senamiesty smile.gif solidea su paskirstyta kompresija ir tais padukais, tai nenusivyliau thumbup.gif buvo ir su mikromasazu pedkelniu nestukem, ir paprastu veneziana pedkelniu pritaikytu pilvukui nestuke.gif
balta avyte
Siaip tai pedkelniu nestukems yra beveik kiekvienoje pedkelniu parduotuveje.
As irgi siandien nusipirkau. tai pedkelnes kaip pedkelnes (50 denu), tik tai guma nespaudzianti pilvuko nestuke.gif
ruta_zalia
Kaip tik siandien pirkau pedkelnes nestukems "Pirmas zingsnis" parduotuveje, iskarto nubegau ir apsimoviau, nes paprastos jau labai pilveli kankino, bet sitos irgi nesuzavejo.... Vos pradejus mautis jau sunervino, kad neturi jokio tamprumo, labai stipriai apspaudzia koja. Suprantu, kad venoms gal ir gerai, bet jau savijauta, nezinau kaip iki vakaro istempsiu doh.gif doh.gif doh.gif Gerai, kad nors pilvukui patogu, o mokejau 56 Lt.
Primadona-A
Reikes man nusipirkti kojines kompresines, nes pedkelniu nesioti negaliu, didelis diskomfortas, o va kojinaites galeciau nesioti ax.gif
Shalna
as pirkau pedkelnes nestukemas su 70 den, kojoms labai faina buvo, bet tepanesiojau pora dienu, nes pilvui tai laaaaaaaabai nepatogu - aptempia ir verzia, tai dabar mastau, gal prakirpt? g.gif
pukuotukas
4u.gif as va pirkau ortopedijos parduotuvej spec nestukem pilvukui laaaabai patogu nestuke.gif thumbup.gif yra sagutes ir eina padidint pagal pilvuka nestuke.gif , o kaina tikrai normali 55lt ax.gif ten laipsniskai paskirstyta kompresija apsaugo nuo venu varikozes thumbup.gif relaxsan firmos
Klaipedoje tai ju yra ortopedijos technika Mazvydo alejoje ax.gif
as 3-jas pirkau tai vienos kaip man ir atlieka nespejau beuzsidet nes lovos rezima turiu verysad.gif jei kam reiktu prasom 4u.gif rolleyes.gif
Adore
Nuo siandien Mamos stiliaus parduotuvej Flagamane (2a, uz Zygio batu) galite isigyti pedkelniu specialiai nescioms (Solidea firma) kazkur po 30 Lt. Labai didelis ispardavimas. Paskubekit, kol dar yra pasirinkimas.
Mamyyte
As pirkau tai solidea pedkelnes,tikrai vertos tu pinigeliu ir zinau kad po nestumo ju yra typo nuo celiulito ir t.t reiks pabandyti,jos brangios bet manau verta mesti viena karta daugiau negu kad kas savaite po 18lt ,o ju yra spec busimoms mamoms parduotuvese.
THAI
vilniuje "mamu zona" net keliu firmu (iskaitant ir solidea'os) pedkelnemis (tiek ortopedinemis, tiek paprastomis ivairiu denu) bei ortopedinemis puskojinemis nesciosioms prekiauja. ir kainos tikrai padorios thumbup.gif
Diija
Nusipirkau ir aš tas specialias nėščiųjų pėdkelnes. Jos kompresinės, 140denų ir dar pilvo dydis reguliuojasi. Tik dar nebuvau užsidėjus, tai negaliu pasakyti ar patogios bus nešiojant.... g.gif Tiesa, jų kaina ortopedijos centre - 53lt.
Mintė
Ir aš nusipirkau kompresines kojines Relaxan firmos 70 den. Šiandien pirmą dieną užsidėjau. Vienintelė problema buvo jas apismauti, teko pavargti lotuliukas.gif O šiaip savijauta su jomis puiki, kojos tokios lieknos biggrin.gif Ir labai keista, tokios kietos kojinės, o jokio nemalonaus spaudimo pojūčio, atrodo prie odos priaugo thumbup.gif Man ir ne nėštumo metu vasarą venos turi polinkį plėstis, tai čia puikus atradimas. Tik dar neįprastas tas tinklelis pilvukui, bet visai kitas reikalas kai nebespaudžia. Pirkau Ortopedinio parduotuvėje, mokėjau 43 Lt
-ciute-
QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:51)
4u.gif as va pirkau ortopedijos parduotuvej spec nestukem pilvukui laaaabai patogu  nestuke.gif  thumbup.gif yra sagutes ir eina padidint pagal pilvuka nestuke.gif , o kaina tikrai normali 55lt  ax.gif  ten laipsniskai paskirstyta kompresija apsaugo nuo venu varikozes thumbup.gif   relaxsan firmos
Klaipedoje tai ju yra ortopedijos technika Mazvydo alejoje ax.gif
as 3-jas pirkau tai vienos kaip man ir atlieka nespejau  beuzsidet nes lovos rezima turiu verysad.gif  jei kam reiktu prasom 4u.gif  rolleyes.gif
*

Pritariu thumbup.gif aš irgi relaxan nešioju, pirkau Kaune ortopediniame, mokėjau apie 40 Lt (70 denų). Tik galiu perspėti, kad pirktumėt vienu dydžiu didesnes, nes aš pvz iki nėštumo nešiojau antrą, tai relaxan trečias man kaip tik - į antrą neįlysčiau niekaip schmoll.gif , nes jos juk kompresinės. Dar pasikeitimui turiu paprastas nėščiosiom - ne kopresines, Fiore firmos, pirkau bazėje, kainavo 13 Lt.
Neblogos, bet man kompresinės geriau 4u.gif
Rittule
Sveikutes,
As pirkau paprastas pedkelnes nestukems, 40 den, man patiko thumbup.gif
Kadangi pilvukas dar nera didelis, o paprastos pedkelnes spaudzia, sios tiko puikiausiai- uzsitraukia aukstai, nespaudzia ir yra vietos (toks kaip 'maiselis') augsianciam pilvuikui.
Pirkau CUP'e 1 aukste, pedkelniu parduotuveje, 27 Lt
Mamyyte
Olialiamama parduotuvėje mačiau ir Fiore paprastu nėščiosioms pėdkelnių ir solidea kompresiniu ir dar visokiu ten mačiau.
Jonuse
Pedkelnes su gydytojo rekomendacija pirkau Klaipedoj Mazvydo al. Ortopedijos parduotuvej,mokejau 52lt.Galvojau istempsiu visam laikotarpiui,deja,jau prireike siuti verysad.gif
ishiri
Nesioju ir as tas nestukiskas pedkelnes su atskiru reguliuojamu pilvu, pagal dydi. Super , esu patenkinta, kojos nepavargsta, netinsta. Pilvuko man neverzia, galima gi pesisegti taip kad butu patogu, as dar auksciau uztempiu. Tik vienas minusas jas uzsideti! Dedavausi kokias desimt min atsigulusi, atsistojusi is pradziu vyras uzdedavo..
dabar ismokau greiciau su jomis susitvarkyti.
spurrga
Tokių kojinių galima rasti ir Lindex'e (Gedimino9)
Mrs. R
Fiore pėdkelnių yra agu.lt
Vilioklė
Kai aš laukiausi, Eurovaistinėje buvau įsigijusi Relaxan firmos pėdkelnes nestuke.gif Šiaip kojinės tikrai šaunios, bet kol aš į jas rytais įsisprausdavau doh.gif Deja, džiaugiausi jomis neilgai, nes suplėšiau besisprausdama į jas.. ir daugiau nebepirkau ax.gif
dei
o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų mirksiukas.gif
Rittule
QUOTE(dei @ 2008 03 28, 09:21)
o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų  mirksiukas.gif
*

Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau..
Siaip gali isigyti paprastu nestuke.gif pedkelniu, jos kaip ir visos, tik vietos pilveliui yra smile.gif As tokias nusipirkau VCUP'e 1 a.
O kompresines maziausiai 70 den, tai greit bus per karsta.. pavasaris.. thumbup.gif
Izaa
QUOTE(Rittule @ 2008 03 28, 09:17)
Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau..
Siaip gali isigyti paprastu  nestuke.gif pedkelniu, jos kaip ir visos, tik vietos pilveliui yra smile.gif As tokias nusipirkau VCUP'e 1 a.
O kompresines maziausiai 70 den, tai greit bus per karsta.. pavasaris..  thumbup.gif
*

bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? g.gif
Rittule
QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17)
bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? g.gif
*

<reguliuojamu> turi omenyje sagutemis?

man tai nespaudzia ir virsuje.. pilvukui yra tokia kaip "kisene", kuri pleciasi pagal pilvuka, o virsuje guma, bet ji neisirezia i oda thumbup.gif

gal pas tave ten daugiau lasiniuku.. ax.gif
Spangalytė
man galima sakyti pasiseke su penkelnemis. mama uzmate skuduryne naujas pedkelnse spec. nestuke.gif 70 den po 3-5 lt., deja plonesniu tik viena pora buvo. Tai teks dar nusipirkti nes orai syla. beja pasiskaicius forume buvau maloniai nustebinta, kad nestuke.gif petklniu kaina tokia pat kaip ir paprastu. maniau teks pakloti zymiai daugiau. na gaila, kad kompresines tokios brangios, bet teks pirkti, nes su venom problemos doh.gif
doris
QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17)
*

aš nusipirkau ne kompresines. užsidėjau vieną kartą ir padėjau į šalį. doh.gif pilvą spaudė.

daba jau pavasaris, tai tiesiog kojines prie blauzdos prisispaudžiamas nešioju ir labai gerai rolleyes.gif
adiavvv
man irgi labai patiko Fiore pedkelnes is agu.lt, jos gan minkstos, ir nepaisant kad 20den, tfu tfu nesioju jau visa savaite.
tik labai juokingos man jos susirode kaip issitraukiau smile.gif
nes ten tikrai dideliam pilvukui padaryta, ir uzsitempia iki pazastu beveik smile.gif nieko neverzia
ir tikrai rekomenduociau jas. tik gaila kad uzsisakydama tik vienas pasemiau, nes nezinojau kokia ju kokybe, dabar imciau bent trejeta.
tik siuo metu nieko is agu.lt nereikia, o vien uz pedkelnes moket siuntimo mokesti nelabai apsimoka sad.gif
renatyte.r
Sveikos,
o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau?
Arteja vasara, o dauguma pedkelniu labai storos...
Rittule
QUOTE(renatyte.r @ 2008 04 26, 17:40)
Sveikos,
o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau?
Arteja vasara, o dauguma pedkelniu labai storos...
*

..kad siek tiek skiriasi siu daiktu paskirtis... ax.gif dirzas tai prilaiko pilvuka, ortopedines kojines (dazniausiai jos 70 den)- labiau tinka kai tinsta kojos, o paprastos nestukiu pedkelnes tai labiau tinka kasdienai ir tuomet kai neturi kazkokiu nusiskundimu, jos tiesiog su tokia "kisene" pilvukui ir nespaudzia jo.. smile.gif
tina2
Mielosios,

atsargiai su kojinemis matuojamomis denais, jos daro "meskos paslauga" ir visiskai negydo issipletusiu venu. Na gal tik apsaugo nuo salcio. Bet jei kojos tinsta, jauciat sunkumo jausma ir t.t. pirkit tikras laipsnisko suspaudimo (terapines kompresijos) kojines, kurios matuojamos ne denais, o mmHb (gyvsidabrio stulp) ir spaudzia ne visa koja, o laipsniskai ten kur reikia, kad pasiekti reikiama efekta. Esu rasiusi apie Venotrain kompresines kojines, taigi ju yra ir nestukem ...
renatyte.r
QUOTE(Rittule @ 2008 04 26, 22:22)
..kad siek tiek skiriasi siu daiktu paskirtis... ax.gif dirzas tai prilaiko pilvuka, ortopedines kojines (dazniausiai jos 70 den)- labiau tinka kai tinsta kojos, o paprastos nestukiu pedkelnes tai labiau tinka kasdienai ir tuomet kai neturi kazkokiu nusiskundimu, jos tiesiog su tokia "kisene" pilvukui ir nespaudzia jo..  smile.gif
*

Aciu uz info, Rittule 4u.gif
Man iki siol kojos netino... Ir pilvas dar nera toks didelis, kad maisytu vaikscioti. Tik striju atsirodo ant slaunu! Bijau, kad ir ant pilvo gali issokti...
Kremai nebepadeda, reikia imtis rimtesniu priemoniu smile.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.