Labas mamytes.Gal kas nors žino kur galima nupirkti pėdkelnės nėštukei.
labas
musu temelej kaip tik viena busima mamyte isgyre pedkelnes spec. nestukem, kurias pirko ,,hales'' turguj, kainavo 18lt. tai ne 60 ar 80 spec parduotuvej
Na, aš turguj nepirksiu, jau nusivylusi esu turginiais dydžiais
Įdomu, kur geriau pirkti - nėščiųjų parduotuvėse ar ortopedinių prekių parduotuvėse
pedkelniu visove prekiauja - 18lt.
ir siaip visose pedkelniu spec pardese ju yra
Aš pirkau "Būk mama", 50 denų, mokėjau man atrodo ne taip jau ir brangiai
QUOTE(Karmen @ 2007 11 03, 18:13) Aš šiandien laikinam nešiojimui tokias nusipirkau- kainavo vos 18lt, bet jos nėra tos "tikrosios"
o gal zinot kur klaipedoj yra tokiu pedkelniu?
QUOTE(Will @ 2007 11 05, 22:59) Aš šiandien laikinam nešiojimui tokias nusipirkau- kainavo vos 18lt, bet jos nėra tos "tikrosios" Zinoma kompresija skiriasi, reik atsizvelgti i venu issipletimo lygi. Siaip mano venos linkusios plestis, paveldejau is mamos. Jos jau gan neblogai svieciasi
maciau CUP'e pirmam aukste, salia Triumfo parduotuves, bet as jau buvau nusipirkusi
pirkau ortopedijos pard. Karoliniskese; l. geros man atrodo apie 3o lt. kainavo; o kitas storesnes 140 den. - Zveryne ortopedijos prekese apie 80 lt. kainavo.
Sveikutes nestukes,as tai pirkausi euro vaistinei,kainavo 48lt.,bet vertos tu pinigeliu kadangi isties kokybiskos . Galima pareguliuoti apimti pagal savo pilvuko dydi.
QUOTE(Will @ 2007 11 05, 22:59) Aš šiandien laikinam nešiojimui tokias nusipirkau- kainavo vos 18lt, bet jos nėra tos "tikrosios" Tai tokios jau spec. tikrai yra brangesnes, bet jeigu perki tik tiek, kad pilvelio nespaustu-tuomet kaina apie 20lt. as kaune mokejau (12lt), nes man kol kas nereikia jokiu nuo venu pletimosi ir skysciu kaupimosi... QUOTE(angi @ 2007 10 31, 15:27) labas musu temelej kaip tik viena busima mamyte isgyre pedkelnes spec. nestukem, kurias pirko ,,hales'' turguj, kainavo 18lt. tai ne 60 ar 80 spec parduotuvej abejoju, kad jos kompresines..tikriausiai paprastos pedkelnes nesciosioms. o parduotuvej brangiau, nes ten visos profilaktines kompresines Papildyta: QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 01, 21:08) Tai tokios jau spec. tikrai yra brangesnes, bet jeigu perki tik tiek, kad pilvelio nespaustu-tuomet kaina apie 20lt. as kaune mokejau (12lt), nes man kol kas nereikia jokiu nuo venu pletimosi ir skysciu kaupimosi... tai jos yra profilaktines,kad ir nebutu venu pletimosi ir skysciu kaupimosi..kol problemu nera tai gerai, spec.pedkelnes ir skirtos padeti, kad problemu neatsirastu Papildyta: QUOTE(Will @ 2007 11 05, 22:59) Aš šiandien laikinam nešiojimui tokias nusipirkau- kainavo vos 18lt, bet jos nėra tos "tikrosios" man ortopedinej paaiskino, kad gydytojas turi parinkti, jei reikia jau gydomuju pedkelniu, t.y. jei jau yra problemu. Tai gydytojas ivertins, kaip dideles tos problemos ir parinks. Jei problemu ypatingu dar nera, tai parduodami profilaktines pedkelnes. jos buna tik 70 ar 140 denu. man paaiskino , kad visiskai uztenka 70, jei dar problemu nera
pedkelniu nenessiojau, bet kompresines kojines labai tiko
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 01, 20:08) Tai tokios jau spec. tikrai yra brangesnes, bet jeigu perki tik tiek, kad pilvelio nespaustu-tuomet kaina apie 20lt. as kaune mokejau (12lt), nes man kol kas nereikia jokiu nuo venu pletimosi ir skysciu kaupimosi... Jei venos neisipletusios nereiskia, kad nereikia. Pas mane net nesimato venu po oda, visi medikai turi problemu, kol suranda pas mane vena, kai reikia kraujo paimt, bet gydytoja patare per nestuma vis tiek nesiot specialias pedkelnes. Kadangi buvo vasara, tai as pirkau kojines iki keliu. Tikrai pajauciau skirtuma, su tom kojinem tikrai ilgiau nepavargusi isvaiksciodavau QUOTE(ritoolia @ 2007 12 14, 16:25) Jei venos neisipletusios nereiskia, kad nereikia. Pas mane net nesimato venu po oda, visi medikai turi problemu, kol suranda pas mane vena, kai reikia kraujo paimt, bet gydytoja patare per nestuma vis tiek nesiot specialias pedkelnes. Kadangi buvo vasara, tai as pirkau kojines iki keliu. Tikrai pajauciau skirtuma, su tom kojinem tikrai ilgiau nepavargusi isvaiksciodavau Gal ir teisingai, bet man gine nesake is vis nieko apie pedkelnes QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 16, 17:50) Gal ir teisingai, bet man gine nesake is vis nieko apie pedkelnes Na man irgi gine nieko nesake del pedkelniu, ir is tikro nelabai inai zino, kaip ten reikalai yra su mano kraujagyslem. Bet as manau, jei oda yra balta ir daug kapiliaru odos isoreje, pedkelnes reikia nesioti. Manau cia kiekviena asmeniskai turetu nuspresti. Siandien buvau uzsukusi i Solidea atstovybe, ten jie prekiauja spec nesciosioms pedkelnem ir kojinaitem kompresinem. Ir net nustebau, kad yra tokios dideles nuolaidos, net 40 proc. Tai tikrai nepagailesiu pinigeliu ir nusipirksiu, sveikata brangiau Ai ir dar taip idomiai mane apsviete, kad netgi yra tokios kaip gimdymo kojines
as nenesioju visai, ir nereikia
olialia mama parduotuvej
http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html
as tai pedkelnes pirkausi mama+ parduotuvej kauno senamiesty
Siaip tai pedkelniu nestukems yra beveik kiekvienoje pedkelniu parduotuveje.
As irgi siandien nusipirkau. tai pedkelnes kaip pedkelnes (50 denu), tik tai guma nespaudzianti pilvuko
Kaip tik siandien pirkau pedkelnes nestukems "Pirmas zingsnis" parduotuveje, iskarto nubegau ir apsimoviau, nes paprastos jau labai pilveli kankino, bet sitos irgi nesuzavejo.... Vos pradejus mautis jau sunervino, kad neturi jokio tamprumo, labai stipriai apspaudzia koja. Suprantu, kad venoms gal ir gerai, bet jau savijauta, nezinau kaip iki vakaro istempsiu
Reikes man nusipirkti kojines kompresines, nes pedkelniu nesioti negaliu, didelis diskomfortas, o va kojinaites galeciau nesioti
as pirkau pedkelnes nestukemas su 70 den, kojoms labai faina buvo, bet tepanesiojau pora dienu, nes pilvui tai laaaaaaaabai nepatogu - aptempia ir verzia, tai dabar mastau, gal prakirpt?
Klaipedoje tai ju yra ortopedijos technika Mazvydo alejoje as 3-jas pirkau tai vienos kaip man ir atlieka nespejau beuzsidet nes lovos rezima turiu
Nuo siandien Mamos stiliaus parduotuvej Flagamane (2a, uz Zygio batu) galite isigyti pedkelniu specialiai nescioms (Solidea firma) kazkur po 30 Lt. Labai didelis ispardavimas. Paskubekit, kol dar yra pasirinkimas.
As pirkau tai solidea pedkelnes,tikrai vertos tu pinigeliu ir zinau kad po nestumo ju yra typo nuo celiulito ir t.t reiks pabandyti,jos brangios bet manau verta mesti viena karta daugiau negu kad kas savaite po 18lt ,o ju yra spec busimoms mamoms parduotuvese.
vilniuje "mamu zona" net keliu firmu (iskaitant ir solidea'os) pedkelnemis (tiek ortopedinemis, tiek paprastomis ivairiu denu) bei ortopedinemis puskojinemis nesciosioms prekiauja. ir kainos tikrai padorios
Nusipirkau ir aš tas specialias nėščiųjų pėdkelnes. Jos kompresinės, 140denų ir dar pilvo dydis reguliuojasi. Tik dar nebuvau užsidėjus, tai negaliu pasakyti ar patogios bus nešiojant....
Ir aš nusipirkau kompresines kojines Relaxan firmos 70 den. Šiandien pirmą dieną užsidėjau. Vienintelė problema buvo jas apismauti, teko pavargti
QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:51) Klaipedoje tai ju yra ortopedijos technika Mazvydo alejoje as 3-jas pirkau tai vienos kaip man ir atlieka nespejau beuzsidet nes lovos rezima turiu Pritariu Neblogos, bet man kompresinės geriau
Sveikutes,
As pirkau paprastas pedkelnes nestukems, 40 den, man patiko Kadangi pilvukas dar nera didelis, o paprastos pedkelnes spaudzia, sios tiko puikiausiai- uzsitraukia aukstai, nespaudzia ir yra vietos (toks kaip 'maiselis') augsianciam pilvuikui. Pirkau CUP'e 1 aukste, pedkelniu parduotuveje, 27 Lt
Olialiamama parduotuvėje mačiau ir Fiore paprastu nėščiosioms pėdkelnių ir solidea kompresiniu ir dar visokiu ten mačiau.
Pedkelnes su gydytojo rekomendacija pirkau Klaipedoj Mazvydo al. Ortopedijos parduotuvej,mokejau 52lt.Galvojau istempsiu visam laikotarpiui,deja,jau prireike siuti
Nesioju ir as tas nestukiskas pedkelnes su atskiru reguliuojamu pilvu, pagal dydi. Super , esu patenkinta, kojos nepavargsta, netinsta. Pilvuko man neverzia, galima gi pesisegti taip kad butu patogu, as dar auksciau uztempiu. Tik vienas minusas jas uzsideti! Dedavausi kokias desimt min atsigulusi, atsistojusi is pradziu vyras uzdedavo..
dabar ismokau greiciau su jomis susitvarkyti.
Tokių kojinių galima rasti ir Lindex'e (Gedimino9)
Fiore pėdkelnių yra agu.lt
Kai aš laukiausi, Eurovaistinėje buvau įsigijusi Relaxan firmos pėdkelnes
o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų
QUOTE(dei @ 2008 03 28, 09:21) o nuo kurio laiko jūs rekomenduojate jas pradėti dėvėti, ar kada pačios pradėjote. Man dar nelabai daug laiko - 17sav, problemų lyg ir nėra, bet norėčiau kad jų ir neatsirastų Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau.. Siaip gali isigyti paprastu O kompresines maziausiai 70 den, tai greit bus per karsta.. pavasaris.. QUOTE(Rittule @ 2008 03 28, 09:17) Jei tu kalbi apie kompresines kojines, tai jos rekomenduotinos, kai kojos linkusios i tynima, arba pavargsta greiciau.. Siaip gali isigyti paprastu O kompresines maziausiai 70 den, tai greit bus per karsta.. pavasaris.. bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17) bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? <reguliuojamu> turi omenyje sagutemis? man tai nespaudzia ir virsuje.. pilvukui yra tokia kaip "kisene", kuri pleciasi pagal pilvuka, o virsuje guma, bet ji neisirezia i oda gal pas tave ten daugiau lasiniuku..
man galima sakyti pasiseke su penkelnemis. mama uzmate skuduryne naujas pedkelnse spec.
QUOTE(Izaa @ 2008 03 28, 11:17) bet tos paprastos nestukems buna be reguliuojamo pilvuko, o man buten ir spaudzia daugiausia virsuje o ne pati pilvuka, o ar tik kompresines buna su reguluojamu pilvuko dydziu virsuje????? aš nusipirkau ne kompresines. užsidėjau vieną kartą ir padėjau į šalį. daba jau pavasaris, tai tiesiog kojines prie blauzdos prisispaudžiamas nešioju ir labai gerai
man irgi labai patiko Fiore pedkelnes is agu.lt, jos gan minkstos, ir nepaisant kad 20den, tfu tfu nesioju jau visa savaite.
tik labai juokingos man jos susirode kaip issitraukiau nes ten tikrai dideliam pilvukui padaryta, ir uzsitempia iki pazastu beveik ir tikrai rekomenduociau jas. tik gaila kad uzsisakydama tik vienas pasemiau, nes nezinojau kokia ju kokybe, dabar imciau bent trejeta. tik siuo metu nieko is agu.lt nereikia, o vien uz pedkelnes moket siuntimo mokesti nelabai apsimoka
Sveikos,
o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau? Arteja vasara, o dauguma pedkelniu labai storos... QUOTE(renatyte.r @ 2008 04 26, 17:40) Sveikos, o man iskilo klausimas: pirkti pedkelnes, specialiai nesciosioms, ar dirza-korseta? Kas patogiau ir geriau? Arteja vasara, o dauguma pedkelniu labai storos... ..kad siek tiek skiriasi siu daiktu paskirtis...
Mielosios,
atsargiai su kojinemis matuojamomis denais, jos daro "meskos paslauga" ir visiskai negydo issipletusiu venu. Na gal tik apsaugo nuo salcio. Bet jei kojos tinsta, jauciat sunkumo jausma ir t.t. pirkit tikras laipsnisko suspaudimo (terapines kompresijos) kojines, kurios matuojamos ne denais, o mmHb (gyvsidabrio stulp) ir spaudzia ne visa koja, o laipsniskai ten kur reikia, kad pasiekti reikiama efekta. Esu rasiusi apie Venotrain kompresines kojines, taigi ju yra ir nestukem ... QUOTE(Rittule @ 2008 04 26, 22:22) ..kad siek tiek skiriasi siu daiktu paskirtis... Aciu uz info, Rittule Man iki siol kojos netino... Ir pilvas dar nera toks didelis, kad maisytu vaikscioti. Tik striju atsirodo ant slaunu! Bijau, kad ir ant pilvo gali issokti... Kremai nebepadeda, reikia imtis rimtesniu priemoniu |