man reikia parašyti gražų kvietimą į suaugusio žmogaus gimtadienį. Gal kas turite tekstų ar pavyzdžių?
Mielos mamos,
man reikia parašyti gražų kvietimą į suaugusio žmogaus gimtadienį. Gal kas turite tekstų ar pavyzdžių?
Čia linksmiem draugam tiktų:
Vienas silkė, du agurkai Ir degtinės dar turiu. Jei šių vaišių nesipurtai, Į gimtadienį kviečiu
Sveikos
Gal kas esat rase kvietima arba zinot, kaip turi skambeti jo tekstas? Reikia parasyti kvietimus 50-mecio baliui, nurodant vieta, laika ir aprangos koda. Nezinau, kaip graziai viska sudeliot. Gal gali padeti? Labai dekui visoms is anksto
Gal visgi kas nors zino, kaip rasyti kvietima?
dress code kiek zinau yra rasomas prie pabaigos, pries vieta ir laika
man irgi reikia teksto grazaus, bet i 1-riu metu vaikelio gimtadieni
pleessss gal zinot ka nors grazuas ir linksmo QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 04 13, 08:38) Čia linksmiem draugam tiktų: Vienas silkė, du agurkai Ir degtinės dar turiu. Jei šių vaišių nesipurtai, Į gimtadienį kviečiu mano tetis sita eilerastuka biski pakeite: Viena silke, du agurkus ir degtines pripirkau. jei siu vaisiu nesipurtai i gimatdieni kvieciu teciui sueis 50. uzrase pakvietima ir apacioj dar parase,kad apie dalyvavima pranestu telefonu. tai gimines puole skambint ir sakyt: ar as dar spejau bent jau ant silkes uodegos? kitas: kiek zinau silkes jau nebeuzteks man, bet gal bent agurko liko zodziu aciu uz sita tekstuka!
Merginos, gal turite kvietimą į klasiokų susitikimą
O tau reikia oficialaus ar paprasto? Mes esam rašę:
Mielas/a .............., kviečiame į ...... laidos susitikimą, kuris įvyks š.m. ............. mėn. ....... d. .....:..... val. ...................kavinėje (adresas..................). Prisiminsime senus gerus mokyklinius laikus. Prašome nepamiršti puikios nuotaikos! Apie dalyvavimą praneškite ............., tel.:.................
šitas geras, bet norisi kažko su jumoru
Sveikos mamytės,
Išnaršiau beveik visą internetą, bet niekur taip ir neradau kvietimo šablomo į gimtadienį. Už poros mėn. organizuoju dukrytės pirmąjį gimtadienį, todėl teko pačiai sukurti kvietimą. Jei kuriai reikia, rašykit - atsiųsiu (prisegti čia forume nepavyko Na, per likusį laiką toliau planuosiu, kokias dekoracijas daryti, kaip viską puošti, rinksiu receptus ir žaidimus
Jau išsiunčiau
Beje, vietoj to eilėraštuko, galima dėti ir kitokius žodžius. Man dar labai patiko šie: Kas kiek paauga per metus? Zuikutis net penkis kartus! Ir tu stiebiesi sitaip greit... Tai kiek gi spejo tau sueit?.. Dar paaiškinimas, kaip įkelti savo vaikiuko nuotrauką (nes dabar ant mano kvietimo uždėta mano dukrytės foto Sėkmės visoms. Tikrai gaunasi
Taigi, keliu kvietima.
Labai labai grazus. O cia tekstas, jei piesinelyje nelabai matosi: Tavo vaikiškas mažas pasaulis Dar apgaubtas stebuklų skraiste, Ir veidukas dar švyti kaip saulė, Kai miegodama šypsais sapne. Tu tyra ir trapi asmenybė, Dar nei melo, klastos nežinai. Tavo vaikiškas mažas pasaulis Tegul būna ilgai, dar ilgai.... ![]() O tu viska darei su kokia programa? Wordu?
Taip, su wordu. O gal kaip nors išeitų prisegti, kad kiekviena mam galėtų atsidaryti wordą ir išsisaugoti.
Gal ir galima cia per worda prisegti, bet sito tai as nemoku
QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 11 01, 19:47) Sveikos mamytės, Išnaršiau beveik visą internetą, bet niekur taip ir neradau kvietimo šablomo į gimtadienį. lietuvių kalba ieškojai? Anglų ir rusų kalbomis pakankamai daug yra Įkeliu kelis pavyzdėlius kvietimo fonui ir keli su kvietimo tekstu. Vyresniems vaikams įdomesnius variantus įkelsiu vėliau. patarimai, kaip pasidaryti ir užrašyti pakvietimą vaiko gimtadieniui rusų kalba
dar viena porcija
![]() ![]() ![]()
Aciu Srauniau uz puikia nuoroda!!! Ne tiek dziaugiuosi sablonais, kiek spalvinimo paveiksliukais
Dar prisiminiau - http://www.plumparty.com/partysupplies/invites.html Cia taip pat idomiu variantu yra
sraunius labai kritikuoja tai kazkaip nelabai jau cia noras didelis yra deti ta pakvietima kaip sakmba . nu bet idesiu mazdaug kaip skamba. ten dariau mergaites 2- metukai buvo gimtaidenis ir buvo teminis vakarelis pasku salies veikejai.
as isiuntinejau ji elektroniniu pastu visiems, nedariau ten jokiu pakvietimu. Tapu tapu per miglas, Per rasotas pievutes, Rudenėlis atkeliauja Su spalvotų lapų sauja... s.m. spalio 5 diena 19 val. pas senele viloje (gatve .1-2) Raudonkepuraite- Odeta sves savo 2 metuku gimciuka. Kvieciame atvykti ir sudalyvauti pasaku salies gyventojus. (dalyvavimas apsirengus butinas, be aprangos bus neileidziami apsauginio vilko pilko )programoje bus zaidimu, nominaciju ir daug kitu idomybiu . Maloniai lauksime atvykstanciu. (tik po vieno sakinio buvo paveiskliuku prideta) niu toky sugalvojau pakvietima. bent mano draugai suprato ir atvyko visi persirenge.
na va su Jusu pagalba mums gavosi vat toks kvietimukas, galima padaryti foto atelje ir gaunasi kaip nuotraukyte, ir kainuoja nedaug
[attachmentid=128202 nesuprantu kodel neleidzia ideti didesnes nuotraukos
Gal dar žinote,kokių nors šmaikščių tekstui kvietimui? O gal butent 18-to gimtadienio proga? Būčiau labai dėkinga
O man reiketu grazaus teksto kvietimams i krikstynas
oi koks geras tas pakvietimas su silkem liuxs
Teminam vakareliui bandyciau rasti paveiksliuka pagal tema,ir paemus koki smaikstu eilerasti,eiles anekdota, pakeisti kai kuriuos zodzius...na,kad butu i tema...
Idomiai skambetu "perdaryti" vaikiski eilerasciai QUOTE(Daile @ 2008 03 05, 23:47) Teminam vakareliui bandyciau rasti paveiksliuka pagal tema,ir paemus koki smaikstu eilerasti,eiles anekdota, pakeisti kai kuriuos zodzius...na,kad butu i tema... Idomiai skambetu "perdaryti" vaikiski eilerasciai o mes viena karta darem tokius naujametinius pakvietimus...i zodi iterpem h raide, arba k...pakeitem h. Pvz. Bhrangieji, siu mhetu bhalandzio 23 tena(tipo diena) ir t.t. Vhisu labaj labaj laukhiam
o gal kas turyt suaugusio zmogaus gimtadieniui sablono?
padekite reik pakvietimo gimtadieniui ir krykstinoms viskas viename , bet gimtadienis yra suaugusio o krykstinos vaikelio
QUOTE(Skorpe @ 2008 05 07, 12:12) stai ir musu kvietimai i gimtadienio svente. Sakykit, o kaip jus padarot toki kvietima ant nuotraukos? Su Paintu, ar kokia kitokia programele? Aciu
O geras
Aciu Papildyta: QUOTE(Arminux @ 2008 04 02, 12:35) va tokį KVIETIMĄ galima pasidaryti kompiuterio pagalbą........... Sitas dar labai idomus, bet kaip ten pakeisti nuotrauka? Siaip tai vis ieskojau kokiu tai sablonu su "Ratais" bet kolkas, nieko ypatingo neradau QUOTE(Murgita @ 2008 07 03, 12:15) O geras Aciu Papildyta: Sitas dar labai idomus, bet kaip ten pakeisti nuotrauka? Siaip tai vis ieskojau kokiu tai sablonu su "Ratais" bet kolkas, nieko ypatingo neradau cia daryta su photoshop programa, susirask temele kur apie photoshopa, ten turetum rasti ir su ratais pavyzdeliu
Aš padariau paprasčiau
Pirmiau norėjau atspausdinti ant paprasto popieriaus (iš vienos pusės atvirukas, iš kitos tekstas) ir įlaminuoti. Bet pasinaudojau foto popierium
labai fainas pakvietimas.
jo tas popierius labai gerai mano sesuo savo MB dare toky laikrastuka apie ji tai visa info spauzdino ant o lapo.... labai liuksiskas gavosi laikrastukas ir pigiau gaunasi nei laminuoti. Musiskis kvietimas
nežinau kur kreiptis,tai rašau jums..gal žinote kur man rasti humoro forma diplomų ar padėkos raštų?
pabandyk diplomu paieskoti temoje valentino diena
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...1990&st=216 ten daug kas diplomus dare. tau tik reikes pakeisti kazka kazko pasiieskoti nete o gal kazkkas ir tiks
Du gyvenimai, dvi širdys
Atrado vienas kitą draugystėje, Amžiams susivienijo meilėje. Kviečiame būti mūsų švečiais, Kai vienas kitam duosime Amžinosios meilės priesaiką 2008 m. rugpjūčio 25 d., šeštadienį, 14.00 Šv.Antano bažnyčioje, Kaune. Papildyta: Gerb. ..............................................................., Maloniai kviečiu į mano 50ties metų Jubiliejaus šventę, kuri įvyks šių metų rugpjūčio 29 dieną, Kaune. Pagarbiai ......................... Prašau pranešti apie savo dalyvavimą iki rugpjūčio 1 d. Programa: 18.00 vakaro pradžia boulingo klube X, Taikos pr. 158, Kaunas. 20.00 šventinė vakarienė restorano X banketinėje salėje, Taikos pr. 1 Kaunas. arba Gerb. ..............................................................., Kviečiu Jus į mano 50ties metų Jubiliejaus šventę, kuri įvyks 2008 m. spalio 2 dieną Druskininkuose, restorano X banketinėje salėje, Taikos pr. 1. Prašau patvirtinti savo dalyvavimą. Pagarbiai ......................... Papildyta: Maloniai kviečiame Jus į mūsų vestuves, kurios vyks š.m. rugpjūčio 14 d., šeštadienį. Ceremonijos pradžia 11:20 Kauno Rotušėje. Vestuvių pokylio pradžia 7 valandą vakaro, X sodyboje. Pageidautume, kad damų aprangoje būtų rožinės spalvos akcentas, vyrų baltos. Dovanas ketiname išsirinkti patys taip sumažinsime rūpesčių Jums. Be vestuvių vaišių, mes taip pat pasirūpinome ir Jūsų nakvyne. Lauksime Jūsų atvykstant. Pagarbiai....................................... Papildyta: Labas rytas suraitytas, Klevo lapais nusagstytas. Gal tie lapai susimils ir sveteliais man pabirs? Pasiilgau jau tavęs, kepsim minkštas bandutes... Tai kaip?
stai mano pakvietimas
norejau kazkokio kitokio kvietimo savo gimtaideniui tai padariua toky http://www.youtube.com/watch?v=uKUzitQENf4...re=channel_page
cia nuorodele ir isiuntinejau per
as irgi padariau pakvietimus sunaus gimtadieniui, kurie bus skirti vaikams, o kitus tevams, nes ir mano gimtadienis, tai tevam su musu bendra nuotrauka. Dariau programa Magic Photo Editor, man labai aptiko si programa, bet ten bandomoji versija tai tik kuri laika galima ja naudotis...
Prieš keletą dienų į rankas pateko labai smagus dalykas - Laisvalaikio skrynelė, joje pateikiama apie 300 įvairiausių žaidimų ir užduočių bei idėjų, kaip įdomiai surengti vaiko gimimo dieną ar suaugusiųjų vakarėlį, siūlomi vaišių receptai, gimtadienio scenarijus, mįslės, pjesės bei scenos vaizdeliai, eiliuoti linkėjimai ir tostai.Nurašiau kvietimus Sulaukiau savo pirmojo jubiliejaus - 10 metų. Ta proga norėčiau susitikti su savo draugais. Manau mano kaimynai nepyks, jei šiek tiek patriukšmausime ![]() nuo 15 iki 18 valandos. Nenustebčiau, jei atsivestum jam kaulų neturėsiu, nebent pyragaičių. Laukiu Tavęs šeštadienį.Tavo draugė Julija, kuri dievina narcizų kvapą. ![]() Ar nori pasvajoti po žvaigždėtu dangum? Tėveliai mano gimimo dienos proga rengia dviejų dienų žygį į mišką. Jei nebijai lapių, kiškių ir šernų, mėgsti parymoti prie laužo, tai keliaukim kartu! Kepsime miegosim palapinėse. Jeigu tėveliai Tavęs vienos (-o) neišleis, tegu važiuoja kartu su mumis. Dideliam būry jokie miško žvėrys nebaisūs.Nepatikėsi man jau 8- neri. Tėvai su broliu ketina surengti ta proga iškylą sode. Jei mėgsti skrudintas dešreles, vertini apelsinų sultis ir netatsisakai - atvažiuok pas mus į sodą. Net jeigu ir nemėgsti šių vaišių - vis tiek nepatingėk atvažiuoti. Tavęs laukia žaidimai, pramogos ir siurprizai.Kviečiu Tave į vakarėlį "Pagaliau penkeri". Vakarėliui prašyčiau paruošti teminį pasirodymą (tai galėtų būti dainelė, gal koks pokštas, susijęs su skaičiumi 5). bus ko užkrimsti Piratų susitikimo vieta - ...., veiksmo laikas .... d., ... val.,P.S. atsinešk 5 maišelius geros nuotaikos. Ir nepamiršk pranešti, ar galėsi dalyvauti. Užuominos apie būsimas vaišes: svečių garbei kepsime vištą su obuoliais; gali ateiti alkanas - Tavęs laukia keptos dešrelės; bus ko užkrimsti - sumuštinių ir pyragaičių; Tu tikriausiai nudžiugsi - nebus sumuštinių, bet galėsi pasigardžiuoti tortu, desertu ir ledais
Artėja ir mano sunelio gimtadienis, turi uminute laiko, tai žiūrinėjuosi
Pernai kvietima dariau power pontu (skaidres) idomiai gavosi, ideciau, bet nezinau kaip sita faila cia ikelti O kaip jus siunciate? skaiciau, viena mamyte rase irgi skype siunte... O kaip kitos?Gal ir pasto paslaugom naudojates? QUOTE(insk @ 2009 03 09, 12:48) Pernai kvietima dariau power pontu (skaidres) idomiai gavosi, ideciau, bet nezinau kaip sita faila cia ikelti atsakant šioje temoje galima prisegti failą, galbūt ir MS powerpoint'ą galima, pabandyk QUOTE(insk @ 2009 03 09, 12:48) O kaip jus siunciate? Gal ir pasto paslaugom naudojates? manau maloniausia būtų, jei vaikas įteiktų savo rankų darbo kvietimą ir asmeniškai įteiktų, jei yra galimybė, svečiui
kvietimų pvz., gal kam pravers
|