isejus111
2010 11 30, 13:32
QUOTE(virginx @ 2010 11 29, 18:31) o kiap jums tai patiktu? Grizta vaikas namo ir tu is jo suzinai kas tai yra "kampas" man tai liudna  arba, uzdaromas vienas kitam kambaryje ne verkia, o zviegia........... Cia as apie Zirniuku grupe ir apie aukletoja ANA. Auklyte Irina ir aukletoja Lina tikrai puikios ir pateisina visus lukescius. Bet va Ana ir uzkliuvo  o taip norejosi, kad viskas eitusi sklandziai.. niu liudziu  nu jooo maniskis tai pasakojo kad isveda i kita grupe tuos kurie neklauso..
QUOTE(matukoniene @ 2010 11 30, 14:32) nu jooo maniskis tai pasakojo kad isveda i kita grupe tuos kurie neklauso.. aha man irgi šitą pasakojo
virginx
2010 12 06, 19:46
...........kaip uzdaromas vaikas kambaryje tai tikrai maciau pati............ o i kampa statyti vaiko kuriam 2 metukai grieztai nepatartina....... kad butu tik vienas vaikas kuris zino kas yra kampas, dar suabejociau........, bet kai atsirado daugiau tokiu ziopliuku, kurie draugauja jau su kampu budami 2 metuku.............patikekit, nebeturiu zodziu...........
QUOTE(virginx @ 2010 12 06, 20:46) ...........kaip uzdaromas vaikas kambaryje tai tikrai maciau pati............ o i kampa statyti vaiko kuriam 2 metukai grieztai nepatartina....... kad butu tik vienas vaikas kuris zino kas yra kampas, dar suabejociau........, bet kai atsirado daugiau tokiu ziopliuku, kurie draugauja jau su kampu budami 2 metuku.............patikekit, nebeturiu zodziu........... O auklėtojai nieko nebandėt sakyt?
kristilav
2010 12 26, 20:41
QUOTE(mimka @ 2010 09 20, 09:31) aš manau kad grynas oras dar niekam nepakenkė mano vaikas namie savaitgaliais kai miegam visada pradarom langą. Jei bus lemta susirgt susirgs ir prie uždarų langų ir neišėjęs į lauką   Grynas gal ir nepakenktu,bet turi buti vedinama kada vaiku nera grupeje,to labiau ne kai jie miega.O tai ir buna kaip as kaskada gyrdejau pokalbi autobuse aukletuju(ar padejeju).Viena skundiesi kad labai daug grupeje vaiku,pavargsta.O kita atsake,kad buvo irgi daug vienu momentu ,tai jinai kai vaikai miegojo atidare langa tie susile islipo is lovu,va ir puse grupes nera,serga,moka tipo ne uz kieki.Stipresni gal ir nesusirgs,bet...
QUOTE(kristilav @ 2010 12 26, 21:41)  Grynas gal ir nepakenktu,bet turi buti vedinama kada vaiku nera grupeje,to labiau ne kai jie miega.O tai ir buna kaip as kaskada gyrdejau pokalbi autobuse aukletuju(ar padejeju).Viena skundiesi kad labai daug grupeje vaiku,pavargsta.O kita atsake,kad buvo irgi daug vienu momentu ,tai jinai kai vaikai miegojo atidare langa tie susile islipo is lovu,va ir puse grupes nera,serga,moka tipo ne uz kieki.Stipresni gal ir nesusirgs,bet... Čia aišku yra didelė problema, bet ne tik mūsų darželio, visur tokių auklėtojų yra, nes deja didelė dalis nejaučia malonumo dirbdamos, kaip ir kitose sferose
Liusijaa
2011 04 14, 14:56
Sveikos mamytes! Gal kas siais metais leidziat savo maziukus i lopseli? Budtu idomu pabendrauti Mes eisim nuo rugpjucio, dar nezinau i kokia grupe pateksim, noreciau i Zirniuku, tada ziureciau pro langa kai mano Pupa lauke laika leis
giedre009
2011 04 16, 18:28
Sveiki, mano mergytei 2 metai, bet mes gyvenam kitam rajone. Noreciau paklausti kaip jus patekot, kada uzsiraset i darzeli?
ausmare
2011 04 21, 10:46
QUOTE(giedre009 @ 2011 04 16, 19:28) Sveiki, mano mergytei 2 metai, bet mes gyvenam kitam rajone. Noreciau paklausti kaip jus patekot, kada uzsiraset i darzeli? mane irgi tai domina:(
Rudnosiene
2011 04 21, 19:14
I si darzeli patenkama kaip ir i visus. Pagal gyvenama vieta, pagal tam tikras bendras lengvatas. Uzsirasyti reikia kuo anksciau. Bendra tendencija - padidejus gimstamumui po prailgintu motinystes atostogu ir pagerintu ismoku, lopselines grupes vieta deficitas Siais metais mano mazoji pradejo eiti i darzeli. Vyras buvo uzrases senaji adresa (ne darzelio teritorijos) rasydamas prasyma i darzeli. Nepaisant to, kad vyresnele irgi lanko si darzeli, jaunele atsidure uz borto - berods 48 numeriu, nors pagal optimistines prognozes planavo atidaryti 3 grupes (lopselyje 15 vaiku grupeje). Tik pataisius klaida su adresu, pakilome i 3 vieta. Reziume- neturint galimybes deklaruoti gyvenama vieta darzelio "apylinkej" sansai beveik nuliniai...
Kas lankete Zuikuciu grupe, gal galetumete papasakoti placiau kaip aukletojos, grupe?
Karamele
2011 08 18, 14:48
ir man taipat idomu suzinot apie zuikucius Papildyta:su tais kampais ir vedimais i kita grupe ir man nepatinka. musu vyresnioji eina -tai sake pas juos pastoviai gazdina kita grupe ir pan, ir net isveda.tai maniske bijo eit i darzeli nors jai 5m.lankom antri metai darzeli. sakau o tave vede, ne bet sake kai ji verke mamytes jog nori -sake neverk nes eisi i kita grupe. truko man kantrybe ir nuejau pakalbet su akletoja, sako, taip mes gazdinam viskuo, daktarais, santechnikais ir pan. sakau tai zema...sake eikit i kita darzeli, tipo pas juos tokia taktika darzelio. bet kai pasneku su kitais zmonem, tai suprantu jog as neisigalvoju ir kitiems is sono atrodo jog negalima taip elgtis su vaikais. as suprantu, ju daug,vieni klauso ,kiti ne. kitiems pasake ir jie nebedaro ir neima i galva, o maniske jautri-ji girdi darzeli tik aukletojos kalba- ( cia ne tik jai skirta buna) ko reki, nedaryk to, eisi i kita grupe ir pan. jos zaidimai namie tokie prasidejo zaidzia su lelem ir sneka taip, baisu....pati girdejau kaip aukletoja reke ant vaiku, net baisu buvo, nes ji nemate jog as atejau per pietus paimt savosios.tai baisu kaip su mazaja bus...jos nepastumdys:) nesusitvarkys ir i kita grupe, o ji pas mus meltanti ir dustanti  kazi kaip tu zuikuciu aukletojos
*LATINA*
2011 10 19, 18:56
Mano vyresnele lanke Nykstuku grupe - superine aukletoja Rita O ir pats darzelis labai patiko! Aplinka graziai sutvarkyta
AnaSong
2012 01 25, 15:28
ar jus lankot montesorines grupes darzelyje? kiek "kainavo" patekti i darzeli?
mamyciuke20
2012 02 02, 20:52
QUOTE(AnaSong @ 2012 01 25, 15:28) ar jus lankot montesorines grupes darzelyje? kiek "kainavo" patekti i darzeli?  Kiek zinau, montesoriniu grupiu darzelyje nera.
Rudnosiene
2012 02 03, 09:22
Anksciau buvo montesori grupe. Oficialiai dabar taip nesivadina, taciau taiko tuos metodus, nes dirba tos pacios aukletojos. Tai "Smalsuciu" grupe.
Patenkti i darzeli nieko nekainavo, nes priklauso pagal gyvenama vieta - nei "siuliau", nei "prase ar tikejosi".
mamyciuke20
2012 02 03, 20:05
QUOTE(Rudnosiene @ 2012 02 03, 09:22) Anksciau buvo montesori grupe. Oficialiai dabar taip nesivadina, taciau taiko tuos metodus, nes dirba tos pacios aukletojos. Tai "Smalsuciu" grupe. Patenkti i darzeli nieko nekainavo, nes priklauso pagal gyvenama vieta - nei "siuliau", nei "prase ar tikejosi". Nemanau,kad tai motesori gr., jei tik taiko kaikuriuos metodus.Jei butu tokia gr., tai apie ja butu informacij ir daugiau skelbiama, reklamuojama
Rudnosiene
2012 02 03, 20:16
QUOTE(mamyciuke20 @ 2012 02 03, 20:05) Nemanau,kad tai motesori gr., jei tik taiko kaikuriuos metodus.Jei butu tokia gr., tai apie ja butu informacij ir daugiau skelbiama, reklamuojama  As ir nesakiau, kad ji yra montesori  Joje dirba tos pacios aukletojos, kurios anksciau tokioje dirbo. Anksciau tokia grupe buvo. Darzelyje yra Valdorfo grupe - "Spinduliukai", jei jums aktualu "profiliuotos".
|
|