norim rasytis i si darzeli, nes labai jau sugunde aplinka ir isorine tvarka, o ir siaip atsiliepimai kiek matau geri.
Gal mamytes papasakos kokiu naujesniu atsiliepimu
aciu
Pakeliu tema i virsu
norim rasytis i si darzeli, nes labai jau sugunde aplinka ir isorine tvarka, o ir siaip atsiliepimai kiek matau geri. Gal mamytes papasakos kokiu naujesniu atsiliepimu aciu
Ar teisybė, kad šiame darželyje neliko Montesori grupės. Prieš gal porą metų iš šios grupės išėjo auklėtoja Rasa, o paskui ir Odeta. Taip kad dirbančių pagal šią metodiką kaip ir neliko
Mano dičkis šį darželį lankė, buvau patenkinta, išskyrus ikimokyklinę grupę. Dabar laikas galvoti apie mažių. Įdomu būtų išgirsti į kokias grupes priimami 2-mečiai kleckiukai, turiu omeny ar tik į lopšelines, ar ir į kitas.
Panasu kad i sita darzeli niekas neina
Kilstelnu temą, nes jau aktualu tampa, į kurį darželį mažių užrašyti.
mano dukra vaiksto i si darzeli ir neko bloga apie si darzeli pasakyti negaliu... grazi aplinka,geri zmones ten dirba...ji eina i gintareli grupe tai aules ten labai geros ir labai gerai priziuri vaikus
Mes buvom nueje i si darzeli, tikejomes uzsirasyt, bet deja isgirdom kad mes ne is ju teritorijos ir mums paskutiniu atveju skambintu
tik keisti tie darzeliai, gyveni vos per gatve nuo jo o jau nebepriklausai QUOTE(bluse @ 2007 07 12, 10:10) Mes buvom nueje i si darzeli, tikejomes uzsirasyt, bet deja isgirdom kad mes ne is ju teritorijos ir mums paskutiniu atveju skambintu tik keisti tie darzeliai, gyveni vos per gatve nuo jo o jau nebepriklausai gal domejaisi del montesori grupes? ar dar ten yra? o kaip suzinot koks darzelis tau priklauso pagal gyvenama vieta?
sveikutes mano dukra lanke si darzeli nuo pradzios iki galo dabar jau eina i mokykla i antra klase bet darzeliu likau patenkinta del rinkliavos nieko blogo pasakyti negaliu nes per visa laika kol lankem nedaviau nei cento o ir niekas nereikalavo,nebent jeigu grupeje ko nors prirekdavo tai susidedavom ir nupirkdavom,turiu omeni tai knyguciu tai zaislu ar zaidimu.dukra is pradiu lanke zuikuciu grupe,paskui perejo i drugeliu o paruosiamaja lanke pas rita ir maryte o auklyte buvo berods inga.aukletojos
tiesa gal kas kitais metais zada vesti mazylius i si darzeli butu idomu pabendrauti.
QUOTE(barbyte-pupyte @ 2007 08 28, 13:46) Nuo praitu metu sitos aukletojos turi nauja grupe Nykstukus, mano dukryte ja lanko. Esu labai patenkinta aukletojom ir darzeliu, vaikas eina noriai. Nuo puses rugpjucio vis klausinejo, ar jau baigesi atostogos ir kada i darzeli Jau uzrasem ir mazaja. QUOTE(miskouoga @ 2007 09 05, 12:29) Nuo praitu metu sitos aukletojos turi nauja grupe Nykstukus, mano dukryte ja lanko. Esu labai patenkinta aukletojom ir darzeliu, vaikas eina noriai. Nuo puses rugpjucio vis klausinejo, ar jau baigesi atostogos ir kada i darzeli Jau uzrasem ir mazaja. mes taip pat lankome nykstuku grupe
musu vyresnioji lanke si darzeli.puikus darzelis,nuostabios aukletojos,silta maloni aplinka,tik geri prisiminimai apie varpeli,ko tikrai nepasakyciau apie kitus seskines ir netik darzelius.Seimininkele ir aukletojos
Dabar mes jau antroje klaseje,o i si darzeli labai noreciau vesti jaunesniaja dukra,tik jau nebegyvename seskineje ir kazin ar priimtu mus i valdorfo grupe,idomu kiek ji kainuoja,nes girdejau kad reikia moket brangiau.gal kas galit parasyt kuo ji skiriasi nuo kitu grupiu
O kaip gyvenancios ne Seskineje patekot i si darzeli? mes vien ne ju teritorijai priklausom, nors gyvenam kitoj gatves pusej, bet musu neprieme ir nenorejo uzrasyt
Sveiki varpeliečiai
Gal yra vaikučių, kurie planuoja pradėti lankyti šį darželį nuo rudenio? Aš esu užrašiusi savo pupą. Būtų įdomu išgirsti senbūvių atsiliepimus, pastebėjimus apie šį darželį? Ir apie Montesori grupę
Beje, kur Jūs randate informaciją, kada vyksta atvirų durų dienos darželyje? Norėčiau apsilankyti ir apsižvalgyti
Man irgi įdomu būtų sužinot kada būna tos atvirų durų dienos
beje į kokią grupę geriausiai vesti vaiką maždaug 2 metukų kažkaip keista girdėt kai tom pačiom auklėtojom vieni džiaugiasi kiti skundžiasi
kai užrašiau dukrą į šį darželį, pavasario pabaigoj, ar vasarą, nepamenu tiksliai, gavau laiškutį iš jų, kad įvyks susirinkimas - susipažinimas. Tada surinko visus tėvus "naujokus", apvedė per visą darželį, grupes, tada susirinkom aktų salėj ir visi turėjo surašyti į kokias grupes norėtų leisti savo brangenybes.
QUOTE(Auges @ 2008 02 24, 14:22) kai užrašiau dukrą į šį darželį, pavasario pabaigoj, ar vasarą, nepamenu tiksliai, gavau laiškutį iš jų, kad įvyks susirinkimas - susipažinimas. Tada surinko visus tėvus "naujokus", apvedė per visą darželį, grupes, tada susirinkom aktų salėj ir visi turėjo surašyti į kokias grupes norėtų leisti savo brangenybes. Supratau, ačiū o kaip apsispręst į kokią grupę leist? ką toje Montessori veikia kitaip nei kitose? QUOTE(mimka @ 2008 02 24, 13:25) Aprašyt ką jie veikia kitaip nei kitose negaliu, nes nežinau Nors maniškė lanko Spinduliukų grupę (jie dirba pagal Valdorfo kryptį), aprašyt ką jie daro kitaip irgi negalėčiau, nes nežinau ką daro ir ko nedaro kitos grupės Na mūsiškiai vieną dieną per savaitę patys valgyt gamina, dirba su vilną (nežinau ar kitos grupės tą daro ar ne). Aš užrašinėjau mažąjį iškarto į Spinduliukų grupę, nes aukletojos pažįstamos ir labai Papildyta: QUOTE(*Deimantas* @ 2007 09 25, 11:10) ..... i valdorfo grupe,idomu kiek ji kainuoja,nes girdejau kad reikia moket brangiau.gal kas galit parasyt kuo ji skiriasi nuo kitu grupiu Spinduliukų grupė kainuoja tiek pat kiek ir kitos grupės, t.y. išlaikymas už dieną ir auklėjimą ir tas pats kaip ir visose grupėse. Grupės fondas tai yra atskira kalba smulkiau galiu parašyt až QUOTE(Auges @ 2008 02 24, 15:39) Aprašyt ką jie veikia kitaip nei kitose negaliu, nes nežinau Nors maniškė lanko Spinduliukų grupę (jie dirba pagal Valdorfo kryptį), aprašyt ką jie daro kitaip irgi negalėčiau, nes nežinau ką daro ir ko nedaro kitos grupės Na mūsiškiai vieną dieną per savaitę patys valgyt gamina, dirba su vilną (nežinau ar kitos grupės tą daro ar ne). Aš užrašinėjau mažąjį iškarto į Spinduliukų grupę, nes aukletojos pažįstamos ir labai Papildyta: Spinduliukų grupė kainuoja tiek pat kiek ir kitos grupės, t.y. išlaikymas už dieną ir auklėjimą ir tas pats kaip ir visose grupėse. Grupės fondas tai yra atskira kalba smulkiau galiu parašyt až Na supratau, visos krupės užsiima kažkokia menine ar savarankiška veikla
reikėtų pasiskaityti apie pačią Montessori metodiką
Gal kas turit žinių kada bus atvirų durų diena
Sveikos mamytes
Mamkos, nuo kokio amžiaus priima vaikučius į šitą darželį? Ar priima mažesnius nei 2 metai? Tokius, kur dar su pamperiais bėgioja ir valgyt patys sunkiai moka?
QUOTE(Karalaitė @ 2008 04 19, 23:18) Mamkos, nuo kokio amžiaus priima vaikučius į šitą darželį? Ar priima mažesnius nei 2 metai? Tokius, kur dar su pamperiais bėgioja ir valgyt patys sunkiai moka? Mes kai ėjom užsirašinėt tai sakė kad nuo 2 metų tik priima
sveikos,
mano dukra eina i montesori grupe ("smalsuciu"). kiek zinau ju buvo anksciau 2, liko tik si. montesori metodas taikomas tik dalinai, iki pietu: rytinis pasisveikinimas rate, pokalbiai, veliau kiekvienas vaikas pasitiesia kilimeli ir dirba su ivairiom pasirinktom priemonem(deliones, puzles, verimai, sagos, spalvos, dydziai, plauna, lygina ir t.t.). grupeje yra ivairaus amziaus vaiku: nuo 3 iki 6. atskiras miegamasis. aukletojos iki pietu buna dvi, po pietu leika viena. nusiskundimu del aukletoju neturiu, nors ir labai nesizaviu:) vienu metu dukra labai nenorejo eiti i darzeli, tai visaip per pasakas, zaidimus bandziau isklausti ar ne aukletojos kaltos, NE, JOS VAIKU NESKRIAUDZIA:) tik jauciasi maziuku ir dickiu konkurencija. didieji valdo:) bet taip mes mokomes bendrauti.. ir yra darbelio namuose su aiskinimais. manau situo klausimu grupeje aukletojoms reiktu padirbeti... bet tai tik mano nuomone... mano vaikui patinka, o nuo kitu metu eis ir brolis kartu. beje, grupeje nemazai vaiku po 2 is seimos:) kas dar.. grupeje buna tylu, nes vaikai pastoviai uzimti. penktadieniais buna zailsu diena, kada kiekvienas vaikas gali atsinesti is namu zaisliuka (grupeje zaislu nedaug ir su jais zaisti galima po pietu miegelio). kada vaiksciojau per atviru duru diena po grupes, tai nuo zaislu, spalvu ivairoves net akys pavargo, o montesori grupeje viskas labai minimalistiskai, nereziant akiu. man tai labai patiko, nes zaislu ir namie be galo be krasto, o be to ir pasiilgsta ju:) tai tiek:) prirasiau rasineli:) sekmes jums mamytes:) tiesa del mokescio: yra grupes susitarimas kiekviena menesi geranoriskai i grupes biudzeta po 20lt. bet kas nenori/negali - jokios prievartos.. kazkaip visi tevai geranoriski:) ir dar yra papildomi uzsiemimai, kuriuos vaikai nori lanko, nori ne: keramika:40Lt sokiai: 20Lt anglu:? peduciu manksteles:? QUOTE(pjer @ 2008 05 04, 19:51) sveikos, O koks išsamus pasakojimas mes eisim į lopšelinukų grupę nuo rugpjučio pradžios
pjer, o kuriuos šokius lankot?
Maniškė lanko šokius, tai moku po 30 Lt, keramika 40 Lt, dar yra anglų, krepšinis (bent jau rudenį buvo renkama grupė), Pop šou, bet jų kainų nežinau QUOTE(Auges @ 2008 05 04, 21:14) pjer, o kuriuos šokius lankot? Maniškė lanko šokius, tai moku po 30 Lt, keramika 40 Lt, dar yra anglų, krepšinis (bent jau rudenį buvo renkama grupė), Pop šou, bet jų kainų nežinau atsiprasau, uz netiksluma: sokiai: 30lt (tik truputi sirgom tai maziau mokejom ir parasiau mazesne suma del kitu bureliu nezinau..
Sveikos mamytės, kiek Montesori grupėje yra vaikų?
pakeliu temą į viršų
gal kas ruošiatės eiti nuo rudens kaip naujokai? kada reiktų nueit ar sutartį kokią pasirašyt ar kažką, nes vyras buvo susirinkime ir viską pamiršo
montesori grupeje apie 17 vaiku
Sakykit, gal kas zinot kada sitam darze yra priemimo valandos? kada butu galima ateit pasisneket su direktore, apie darza pasiklausinet, grupiu dydi, papildomus uzsiemimus ir t.t......
QUOTE(Agenka @ 2008 06 28, 09:42) Sakykit, gal kas zinot kada sitam darze yra priemimo valandos? kada butu galima ateit pasisneket su direktore, apie darza pasiklausinet, grupiu dydi, papildomus uzsiemimus ir t.t...... Apie tokius dalykus telefonu derinama su pačia direktore QUOTE(Agenka @ 2008 06 28, 10:01) Aciu nėr už ką
mes šiemet einam į priešmokyklinukų grupę? kas palaikys kompaniją?
QUOTE(Auges @ 2008 08 01, 11:12) Labas Auges Esu naujoke "cia" ir vilniuje. labai paprastai pavyko uzrasyti vaika i priesmokyklinuku grupe "Varpelyje": uzejau, paklausiau ar yra vietu, dave uzpildyti prasyma ir viskas. Direktores pavaduotoja sake, kad bus dvi grupes priesmokyklinuku, gal papuls vaikiukai kartu
maniškė jau seniai lanko
tai problemų su patekimu nėra QUOTE(mimka @ 2008 05 15, 17:17) pakeliu temą į viršų gal kas ruošiatės eiti nuo rudens kaip naujokai? kada reiktų nueit ar sutartį kokią pasirašyt ar kažką, nes vyras buvo susirinkime ir viską pamiršo Siandien kaip tik kalbejau su direktore apie tai
O gal kas gali pasidalint nuomonem apie aukletojas darzelinuku bei grupes? nes irgi planuojam prisijungt prie kolektyvo, tai idomu apie aukletojas kazkokias nuomones isgirst.....
Na kažkokių nuomonių galima rasti per 8 šios temos puslapius
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 08 05, 17:20) Siandien kaip tik kalbejau su direktore apie tai Tai jau viskas aišku QUOTE(Rudnosiene @ 2008 08 06, 15:53) I kokia grupe eisit? Kada pradedat? Mes eisim nuo rugsejo 29d. i Boruziuku grupe Mes nuo ryt eisim po kelias valandas pratintis |