QUOTE(posa @ 2007 02 19, 20:57) Mes lankome Smalsuciu grupe... Labai faina musu aukletoja Loreta, vaikuciai ja labai myli ir teveliams ji patinka, o vat su Regina sunkiau  , gerai, kad ji ne pagrindine aukletoja, tai ne tiek daug su vaikais ir buna... Auklyte Onute irgi gera, myli vaikus, labai tvarkinga moteris, valo, plauna pastoviai  Galiu tik pasakyti savo vaiko zodzius, kurie viska ir pasako: "Loreta su Onute mane myli, o Regina - ne"  Bet ir tokia patirtis vaikui yra naudinga, kol neskriaudziamas ir saugus, tegul patiria, kad ne visi aplinkiniai ji myli...  O del direktores, tai galiu tik tiek pasakyti, kad kai jus priims i darzeli, daugiau su ja reikalu kaip ir neturesit... todel labai nervintis neverta Butinai parasyk kaip seksis pas direktore ir i kokia grupe pakliusit, galesiu pasiklausinet apie busimas jusu aukletojas  Niu as ka tik is darželio  Užrašė i Smalsučių grupe Tai dabar jau turesite viska issamiai papasakoti Turetume pradėti eiti nuo baladžio mėn. Kaip ten grupėje reikalai?? Ar sąlygos normalios, mes jau galėsime prisidėti prie aplinkos gerinimo  Gal kokį kilimą gerą reiks vaikams nupirkti ar ką
QUOTE(Poskis @ 2007 02 20, 13:45) Niu as ka tik is darželio  Užrašė i Smalsučių grupe Tai dabar jau turesite viska issamiai papasakoti Turetume pradėti eiti nuo baladžio mėn. Kaip ten grupėje reikalai?? Ar sąlygos normalios, mes jau galėsime prisidėti prie aplinkos gerinimo  Gal kokį kilimą gerą reiks vaikams nupirkti ar ką  Ot tai kaip smagu! Tai jau galesiu viska ir papasakot, kas tik domina... Musu grupej langai pakeisti, nauji, kilimas yra, nezinau, net demesio nekreipiau koks jis ten... Zinau tik, kad vaikams zaislu mazoka, mes jau visus, su kuriais nezaidziam is namu isnesem  o dabar organizuojam, kad ir kiti teveliai prisidetu, kas menesi skelbiam kokia akcija (pvz: delioniu, knyguciu, lavinamuju zaidimu ir t.t.), tai kas gali, prisideda, kas perka, kas is namu panaudota atnesa... Na, kai pradesit lankyti, tada ir jus galesit prisideti... Labai lauksim ir manau, kad susitiksim  Jei domina dienotvarke, tvarka, ar kitokie kokie klausimai kyla, tai klausk! Gal uzeisit kada susipazinti su aukletojom ir vaikuciais? Kaip dukrytes vardas?
QUOTE(posa @ 2007 02 20, 14:23) Ot tai kaip smagu! Tai jau galesiu viska ir papasakot, kas tik domina... Musu grupej langai pakeisti, nauji, kilimas yra, nezinau, net demesio nekreipiau koks jis ten... Zinau tik, kad vaikams zaislu mazoka, mes jau visus, su kuriais nezaidziam is namu isnesem  o dabar organizuojam, kad ir kiti teveliai prisidetu, kas menesi skelbiam kokia akcija (pvz: delioniu, knyguciu, lavinamuju zaidimu ir t.t.), tai kas gali, prisideda, kas perka, kas is namu panaudota atnesa... Na, kai pradesit lankyti, tada ir jus galesit prisideti... Labai lauksim ir manau, kad susitiksim  Jei domina dienotvarke, tvarka, ar kitokie kokie klausimai kyla, tai klausk! Gal uzeisit kada susipazinti su aukletojom ir vaikuciais? Kaip dukrytes vardas? Dukryte vardu Eva Dziaugiuosi, kad grupe bent jau su gerais langais O del žaislu tai išsprendžiamas klausimas, pas mus visokiu pilna, kita vertus tevai turetu negaileti vaikams bent jau po viena koki lavinama žaisla nupirkti i grupe žaisti.. Reiktu aišku gal užeiti kada su auklėtojom susipažinti, bent jau pamatytume kaip ta piktoji atrodo.. O nuo keliu Jus ateinate i darželi?? Kada pasiimate?? Ar ten yra miegamieji atskirai patalpoje?? Ar visi miega pietu?? Jus miegat??
QUOTE(Poskis @ 2007 02 21, 17:47) tevai turetu negaileti vaikams bent jau po viena koki lavinama žaisla nupirkti i grupe žaisti.. Reiktu aišku gal užeiti kada su auklėtojom susipažinti, bent jau pamatytume kaip ta piktoji atrodo.. O nuo keliu Jus ateinate i darželi?? Kada pasiimate?? Ar ten yra miegamieji atskirai patalpoje?? Ar visi miega pietu?? Jus miegat??  Labai smagu, kad bus dar viena mamyte, kuri masto panasiai.... Nes, kaip bebutu liudna, nelabai teveliai puola rupintis zaisliukais... O aukletoja Regina nera pikta, gal as netinkamai apibudinau  Gal ji tiesiog nemoka bendrauti ir su vaikuciais neuzsiima, tiesiog prabuna savo laika ir tiek... Bet siaip ji geras zmogus, tikrai vaikuciu neskriaudzia, nerekia Mes einam nuo 8 val, tada jie kaip tik eina i sporto sale daryti manksta, o 8.20 - pusryciai. Pietus 11.40, grize po pietu eina i tualeta, rengiasi ir gula i lovytes pietu miegelio...Miega jie toj pacioj grupej, kur ir zaidzia, ten yra tokios istraukiamos lovytes, kaip stalciai. Patalyne duoda darzelis, savo nesti nereikia, yra skalbyklele, kur skalbiama ta patalyne  Mano sunus jau nuo sausio miega ir pietu miegeli darzelyje, siaip tai visi vaikuciai miega, bet buna, kad kuris neuzmiega, tai paguli ramiai tada... Kelia juos 15 val, rengiasi, sukuojasi, o 15.40 - vakariene. As sunu pasiimu po vakarienes, 16 val. Pirmadieni ir treciadieni, kai buna sokiai, ateinu 16.30, po sokiu. Tai va tiek trumpai apie dienotvarke, galite pradeti pratintis prie tokio rezimo...Po to legviau bus...  Dar galiu patarti, kad pamokytumete dukra, jei dar nemoka, nusirengti, apsirengti, nueiti i tualeta..., nusiprausti rankytes, nusisluostyti, nes tai jie daro vieni patys, zinoma, aukletojos padeda, bet tik tada, kai nieko neiseina vaikuciui paciam... Jei reiktu dar kokio patarimo, mielai padesiu! Iki
Mes irgi lankeme smalsuciu grupe,ta pati Regina ir liko iki siol,nors sunus jau 3 klase lanko.Kiek zinau ji visiems teveliams nepatinka,nuolatos tokia pasiputisi budavo o ir vaiku nemyli.O ta Loreta ar tokia jauna.Nes buvo tokia sauni mergina,nu super,idomu ar ji dar dirba ten
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 02 22, 17:09) Mes irgi lankeme smalsuciu grupe,ta pati Regina ir liko iki siol,nors sunus jau 3 klase lanko.Kiek zinau ji visiems teveliams nepatinka,nuolatos tokia pasiputisi budavo o ir vaiku nemyli.O ta Loreta ar tokia jauna.Nes buvo tokia sauni mergina,nu super,idomu ar ji dar dirba ten Musu aukletoja Loreta nera jauna, nu, kokiu 40 tai jau turi, man atrodo... Bet labai sauni ir faina, o svarbiausia, kad visi vaikai ja myli ir ji juos taip pat... jolita.martyna, o musu keliai forume tai vis susitinka
O jusu abieju avatarai vienodi, tai as tik aki užmečiau ir nesupratau iš pradžiu.. pagalvojau kas čia su kuo susirašinėja.. Mums direktorė sakė, kad pratintis prie darželio tipo po kelias valandas negalima  , tipo netraumuokite vaiko, reikia atvesti ir palikti pusei dienos, tada pasiimti, po to pietu miegui palikti ir t.. Kaip Jus galvojate?? Jei as ja atvešiu 8val. tai pirma diena kada man ja paimti?? Galvoju gal per kokias 2 savaites priprastu
QUOTE(Poskis @ 2007 02 23, 10:48) O jusu abieju avatarai vienodi, tai as tik aki užmečiau ir nesupratau iš pradžiu.. pagalvojau kas čia su kuo susirašinėja.. Mums direktorė sakė, kad pratintis prie darželio tipo po kelias valandas negalima  , tipo netraumuokite vaiko, reikia atvesti ir palikti pusei dienos, tada pasiimti, po to pietu miegui palikti ir t.. Kaip Jus galvojate?? Jei as ja atvešiu 8val. tai pirma diena kada man ja paimti?? Galvoju gal per kokias 2 savaites priprastu  As tai siulau neklausyti jokiu direktoriu,  o ziureti pagal vaika, juk pati jauti kaip tavo vaikui geriau butu... As pirmas pora dienu pati buvau su sunum po kelias valandas, po to palikau viena keliom valandom, o po to, kai jis niekaip nepriprato, teko net kelis menesius palikti ji tik iki pietu miego.... Kiekvienas vaikas kitoks ir adaptuojasi skirtingai... Kiekvienam reikia laiko skirtingai... O del ju vaiku netraumavimo, tai geriau patyletu...  Man sunus pasakojo, kaip kitos grupes aukletoja, neapsikentusi jo verkimo ( paliktas jis labai verkdavo), sake, kad jei jis nenustos verkti, neateis mama jo pasiimti...  Svarbiausia yra uztikrinti vaika, kad tikrai ateisi ir kada, mes ir dabar visada susitariam, kada as ateisiu, jam taip saugiau, kai jis zino ( po vakarienes, ar po sokiu...) Mums labai padejo Linos Sakalauskaites knygute "Kas yra vaiku darzelis", kiekviena vakara sunus prasydavo ja paskaityti  Ten , gale knygutes yra ir patarimai, kaip vaika pratinti prie darzelio, tikrai protingi ir geri patarimai
Sveikutės, mes irgi lankom šį darželį, tiesa, šiuo metu pertrauka nuo darželio, nes turim naujagimį namie ir labai bijom net menkiausios slogos, ką jau ir bekalbėt, kai gripai siaučia Poski, tikrai pritariu posai, kad nekreipk dėmesio ką sakė direktorė, žiūrėk, kaip vaikui geriau. Pati žinai savo mažylės būdą, žinai kaip reaguoja į naują aplinką, į naujus žmones ir jei tavo dukružei nors kiek nedrąsu, stenkis savo buvimu padėt jai įsilieti į grupę. Aš ir su savuoju mažyliu kelias dienas pabuvau grupėj. Tiesa, auklėtojos atsiklausiau ar netrukdysiu ir ji mielai man leido pasilikt. Pirmą kartą pabuvau kartu valandėlę, kitą dieną jau trumpiau, atsiklausiau jo ir jis pats mane paleido, pasakiau, kad tuoj grįšiu, tik į parduotuvę nueinu ir iškart pareisiu pasiimt...na bent jau jam tai suvokiamas laiko tarpas, kad tikrai greit pareisiu, nes pasakymas "pareisiu už valandos", maniškiui dar visai nieko nereiškia  O grupėj mes abudu žaislus apžiūrinėdavom, knygas, dėliones dėliodavom, o kai tik pradedi ką nors skaityt ar žaist greit prisistato kiti vaikučiai ir taip po truputį susibendrauja ir pradeda žaist tarpusavyje. Kai įsižaisdavo, tada aš ar auklėtoja paklausdavo maniškio ar mama jau gali eit  Bet visada aiškiai nusakydavau, kada grįšiu pasiimt. Maniškis darže pabūdavo tik iki pietų miegelio, būtume jau ir prisipratinę būt visą dieną, bet kad tos ligelės, peršalimai išima iš rikiuotės dviem-trim savaitėm  O ir suvalgymu pas mus prastai, nevalgo darželyje, arba taip menkai, kad pusbadžiu temptų visą dieną Bet žiūriu lyg specialiai būtų grupių auklėtojos taip sugrupuotos, nes pas mus grupėj irgi viena labai miela auklėtoja, labai puiki auklytė, o antroji auklėtoja tokia tikrai nepersistengianti mylėt ir užsiimt vaikais  Ir vaikas visai kitaip į grupę eina, kai viena ir kai kita dirba.
QUOTE(posa @ 2007 02 23, 12:00) As tai siulau neklausyti jokiu direktoriu,  o ziureti pagal vaika, juk pati jauti kaip tavo vaikui geriau butu... As pirmas pora dienu pati buvau su sunum po kelias valandas, po to palikau viena keliom valandom, o po to, kai jis niekaip nepriprato, teko net kelis menesius palikti ji tik iki pietu miego.... Kiekvienas vaikas kitoks ir adaptuojasi skirtingai... Kiekvienam reikia laiko skirtingai... O del ju vaiku netraumavimo, tai geriau patyletu...  Man sunus pasakojo, kaip kitos grupes aukletoja, neapsikentusi jo verkimo ( paliktas jis labai verkdavo), sake, kad jei jis nenustos verkti, neateis mama jo pasiimti...  Svarbiausia yra uztikrinti vaika, kad tikrai ateisi ir kada, mes ir dabar visada susitariam, kada as ateisiu, jam taip saugiau, kai jis zino ( po vakarienes, ar po sokiu...) Mums labai padejo Linos Sakalauskaites knygute "Kas yra vaiku darzelis", kiekviena vakara sunus prasydavo ja paskaityti  Ten , gale knygutes yra ir patarimai, kaip vaika pratinti prie darzelio, tikrai protingi ir geri patarimai  Nu kaip as siaubingai dekinga uz patarimus Butinai nusipirksiu knyga ir skaitysim Papildyta:QUOTE(laiva @ 2007 02 23, 14:05) Sveikutės, mes irgi lankom šį darželį, tiesa, šiuo metu pertrauka nuo darželio, nes turim naujagimį namie ir labai bijom net menkiausios slogos, ką jau ir bekalbėt, kai gripai siaučia Poski, tikrai pritariu posai, kad nekreipk dėmesio ką sakė direktorė, žiūrėk, kaip vaikui geriau. Pati žinai savo mažylės būdą, žinai kaip reaguoja į naują aplinką, į naujus žmones ir jei tavo dukružei nors kiek nedrąsu, stenkis savo buvimu padėt jai įsilieti į grupę. Aš ir su savuoju mažyliu kelias dienas pabuvau grupėj. Tiesa, auklėtojos atsiklausiau ar netrukdysiu ir ji mielai man leido pasilikt. Pirmą kartą pabuvau kartu valandėlę, kitą dieną jau trumpiau, atsiklausiau jo ir jis pats mane paleido, pasakiau, kad tuoj grįšiu, tik į parduotuvę nueinu ir iškart pareisiu pasiimt...na bent jau jam tai suvokiamas laiko tarpas, kad tikrai greit pareisiu, nes pasakymas "pareisiu už valandos", maniškiui dar visai nieko nereiškia  O grupėj mes abudu žaislus apžiūrinėdavom, knygas, dėliones dėliodavom, o kai tik pradedi ką nors skaityt ar žaist greit prisistato kiti vaikučiai ir taip po truputį susibendrauja ir pradeda žaist tarpusavyje. Kai įsižaisdavo, tada aš ar auklėtoja paklausdavo maniškio ar mama jau gali eit  Bet visada aiškiai nusakydavau, kada grįšiu pasiimt. Maniškis darže pabūdavo tik iki pietų miegelio, būtume jau ir prisipratinę būt visą dieną, bet kad tos ligelės, peršalimai išima iš rikiuotės dviem-trim savaitėm  O ir suvalgymu pas mus prastai, nevalgo darželyje, arba taip menkai, kad pusbadžiu temptų visą dieną Bet žiūriu lyg specialiai būtų grupių auklėtojos taip sugrupuotos, nes pas mus grupėj irgi viena labai miela auklėtoja, labai puiki auklytė, o antroji auklėtoja tokia tikrai nepersistengianti mylėt ir užsiimt vaikais  Ir vaikas visai kitaip į grupę eina, kai viena ir kai kita dirba. O Jums smagu, leliuka nauja seimos nari turite kaip mano dukra reikalauja brolio ir sesers, nes jai net vieno nepakaktu, reikia abieju
Posa o kur Jus ta knyga pirkote?? As nerandu knygynuose
QUOTE(Poskis @ 2007 02 23, 14:47) O Jums smagu, leliuka nauja seimos nari turite kaip mano dukra reikalauja brolio ir sesers, nes jai net vieno nepakaktu, reikia abieju  Maniškis irgi ir brolio ir sesers reikalavo, gimė brolis, dabar toliau reikalauja sesers QUOTE(Poskis @ 2007 02 24, 23:30) Posa o kur Jus ta knyga pirkote?? As nerandu knygynuose  Aš irgi šia knygele susidomėjau, bet kol kas tik internete paieškojau, kur rast, tai ši knyga yra "Mūsų knyga" išleista, o čia šios leidyklos knygynų sąrašėlis http://www.musuknyga.lt/lt.php/knygynai/mk...s_littera/29137 ir elektroninė parduotuvė yra
QUOTE(Poskis @ 2007 02 25, 00:30) Posa o kur Jus ta knyga pirkote?? As nerandu knygynuose  Labutis As pati ta knyga pirkau Gedimino prospekte, kur yra tas knygynas prie MacDonaldo, dabar tiksliai nezinau pavadinimo... Bet pirkau dar rudeni, nezinau, ar dabar dar yra...
Radau "mandarine", as galvojau cia suaugusiems vadovas  , o cia pasirodo vaikui.. Mums labai patiko
QUOTE(Poskis @ 2007 02 26, 21:46) Radau "mandarine", as galvojau cia suaugusiems vadovas  , o cia pasirodo vaikui.. Mums labai patiko  O tai tau! As juk sakiau, kad sunus prasydavo skaityti kas vakara...  Net nepagalvojau, kad suklaidinau
QUOTE(posa @ 2007 02 23, 11:04) Musu aukletoja Loreta nera jauna, nu, kokiu 40 tai jau turi, man atrodo... Bet labai sauni ir faina, o svarbiausia, kad visi vaikai ja myli ir ji juos taip pat... jolita.martyna, o musu keliai forume tai vis susitinka  Palauk primink kur mes dar buvome susitikusios  matyt skleroze,atsimenu tave,bet kokioje temoje  ir nepamenu
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 03 01, 10:57) Palauk primink kur mes dar buvome susitikusios  matyt skleroze,atsimenu tave,bet kokioje temoje  ir nepamenu  oi, visu temu net ir nepamenu...  "Savo vaikus auginam patys" , "3 lt uz valanda" , "Gydytojas dirzas" , "Vaikas pas aukle, turincia savo vaika" , "Kas geriau: aukle, ar privatus darzelis".... O dabar dar ir cia susitikom...
Poskis, na kaip, ar jau ruosiates i darzeli? Laukiam nesulaukiam
O mums siandien skambino darzelio direktore,klause,ar pradesim nuo pavasario lankyti.Atidejom iki kito rudens
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 04, 16:40) O mums siandien skambino darzelio direktore,klause,ar pradesim nuo pavasario lankyti.
dar ir taip buna???
o kas cia tokio?  daug kur skambina, nes nori suzinoti kiek vaiku lankys, kaip grupes sudarineti.
QUOTE(pipyte @ 2007 04 04, 18:37) o kas cia tokio?  daug kur skambina, nes nori suzinoti kiek vaiku lankys, kaip grupes sudarineti.  Na nezinau ar daug,bet kiek draugai turi vaiku,tai tikrai niekam neskambina.Patiems teveliams reikia eiti ir klausti,o jei praleisi eile,tai jau tavo pacios beda butu.Todel ir nustebau nes negirdetas dalykas
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 04, 20:59) Na nezinau ar daug,bet kiek draugai turi vaiku,tai tikrai niekam neskambina.Patiems teveliams reikia eiti ir klausti,o jei praleisi eile,tai jau tavo pacios beda butu.Todel ir nustebau nes negirdetas dalykas  As irgi del tos pacios priezasties nustebau, nes niekada tokio dalyko girdejus nebuvau  Gal taip ir turetu buti, bet , kaip zinia, praktika kitokia
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 04, 21:59) Na nezinau ar daug,bet kiek draugai turi vaiku,tai tikrai niekam neskambina.Patiems teveliams reikia eiti ir klausti,o jei praleisi eile,tai jau tavo pacios beda butu.Todel ir nustebau nes negirdetas dalykas  Nu gal ir nedaug kur  bet skambina
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 04, 20:59) Na nezinau ar daug,bet kiek draugai turi vaiku,tai tikrai niekam neskambina.Patiems teveliams reikia eiti ir klausti,o jei praleisi eile,tai jau tavo pacios beda butu.Todel ir nustebau nes negirdetas dalykas  Na ir mums prieš pradedant lankyti darželį vedėja paskambino: patikslino, ar tikrai ketinam lankyti ir suderinom laiką, kada ateisim, nes rudenį formuojant lopšelinę grupę buvo pageidaujama, kad mažiai nebūtų suvesti į darželį per vieną dieną,o "įsijungtų" per kelias savaites  Taigi geranoriškas darželio administracijos elgesys, matyt, nėra visiška retenybė
QUOTE(dange @ 2007 04 04, 22:28) Na ir mums prieš pradedant lankyti darželį vedėja paskambino: patikslino, ar tikrai ketinam lankyti ir suderinom laiką, kada ateisim, nes rudenį formuojant lopšelinę grupę buvo pageidaujama, kad mažiai nebūtų suvesti į darželį per vieną dieną,o "įsijungtų" per kelias savaites  Taigi geranoriškas darželio administracijos elgesys, matyt, nėra visiška retenybė  Matyt,bet keista ir tiek,nes kai sunui reikejo eiti i ta pati darzeli,tai nieks neskambino,pati laksciau ir klausinejausi kada
Dovile B.
2007 04 16, 18:14
labutis, Siandien nuveikem gera darba, pazinejomes po arciausiau namu esancius darzelius.Visos direktores nerealiai skirtingos.Labiausiai nepatiko kodelciuko direktore, kuri musu akivaizdoje reikalavo kisio, bet kai mes nieko nepasliulem pasake, kad vietu nera ir mes neesam siam darzeliui priklausomi (pagal gyvenamaja vieta).tad net negali musu uzrasyt i eile.Pikciausia tame, kad kai rode sarasele priimtu vaiku tai ten buvo is musu namo priimtas vaikas  , o sake visai kitaip.ir nemanau, kad grupe sudarys is 12 vaiku
QUOTE(Dovile B. @ 2007 04 16, 20:14) labutis, Siandien nuveikem gera darba, pazinejomes po arciausiau namu esancius darzelius.Visos direktores nerealiai skirtingos.Labiausiai nepatiko kodelciuko direktore, kuri musu akivaizdoje reikalavo kisio, bet kai mes nieko nepasliulem pasake, kad vietu nera ir mes neesam siam darzeliui priklausomi (pagal gyvenamaja vieta).tad net negali musu uzrasyt i eile.Pikciausia tame, kad kai rode sarasele priimtu vaiku tai ten buvo is musu namo priimtas vaikas  , o sake visai kitaip.ir nemanau, kad grupe sudarys is 12 vaiku  O as is patikimu saltiniu(paciu darbuotoju) girdejau,kad kysio neima ir net neverta siulyti  .kai ejau uzrasineti pirma sunu mane informavo,bet reikia pamineti,kad prisidesi prie darzelio,kad paremsi kada reika  .Kadangi visa tai zinojau,mano sunu prieme is karto,nors buvom uzsirase visai nesenai,pries 3 menesius
Dovile B.
2007 04 16, 19:14
[quote=jolita.martyna,2007 04 16, 19:38] O as is patikimu saltiniu(paciu darbuotoju) girdejau,kad kysio neima ir net neverta siulyti  .kai ejau uzrasineti pirma sunu mane informavo,bet reikia pamineti,kad prisidesi prie darzelio,kad paremsi kada reika  .Kadangi visa tai zinojau,mano sunu prieme is karto,nors buvom uzsirase visai nesenai,pries 3 menesius  patikek manim tikrai matesi ir ji leido suprasti ,kad kazko laukia...labai dziaugiuosi del jusu...reikejo tau pabut musu vietoj..labai dziaugiuosi,jog nieko ir nepasiuliau:), nes su tokiais zmonemis maziausiai norisi bendraut.Kaip rasiau, llabiausiai nepatiko,kad is musu namo vaika prieme, o mums net neleido prasymo parasyt:
[quote=Dovile B.,2007 04 16, 21:14] [quote=jolita.martyna,2007 04 16, 19:38] O as is patikimu saltiniu(paciu darbuotoju) girdejau,kad kysio neima ir net neverta siulyti  .kai ejau uzrasineti pirma sunu mane informavo,bet reikia pamineti,kad prisidesi prie darzelio,kad paremsi kada reika  .Kadangi visa tai zinojau,mano sunu prieme is karto,nors buvom uzsirase visai nesenai,pries 3 menesius  patikek manim tikrai matesi ir ji leido suprasti ,kad kazko laukia...labai dziaugiuosi del jusu...reikejo tau pabut musu vietoj..labai dziaugiuosi,jog nieko ir nepasiuliau:), nes su tokiais zmonemis maziausiai norisi bendraut.Kaip rasiau, llabiausiai nepatiko,kad is musu namo vaika prieme, o mums net neleido prasymo parasyt: [/quote] Na net nezinau  kiek zinau ji labai bijo imti todel ir neima  O man kaip tik pasake net nebandyk pasiulyti.Taip ir ji tada delse,bet is kart kitaip pradejo sneket kai pasisiuliau kad padesiu darzeliui,dar paklause kur vyras dirba,na supratau,kad ar bus naudingas.  na nesisielok,zinok tikrai ne geriausias darzelis,kaip rasiau,as ne visai patenkinta buvau darzelio aukletojomis  sekmes jums kuo didziausios
QUOTE(Dovile B. @ 2007 04 16, 20:14) patikek manim tikrai matesi ir ji leido suprasti ,kad kazko laukia...labai dziaugiuosi del jusu...reikejo tau pabut musu vietoj..labai dziaugiuosi,jog nieko ir nepasiuliau:), nes su tokiais zmonemis maziausiai norisi bendraut.Kaip rasiau, llabiausiai nepatiko,kad is musu namo vaika prieme, o mums net neleido prasymo parasyt:
O blogiausia, kad su ta direktore daugiau bendrauti ir nereikia. (O gal geriausia )  Mano sunus lanko si darzeli, tai su direktore mes ir tebendravom ta vieninteli karta, kai uzrasinejom sunu. Po to gyvenimas sukasi apie aukletojas, ir jeigu su jom pasiseka, visai nesvarbu, kokia ten ta direktore yra...  Nenusimink, labai gerai tave suprantu, kai as ieskojau darzelio vaikui, man ne vienam buvo parodytos durys...  Zinoma, sis darzelis ne pats geriausias, bet mano sunui cia visai patinka, reikalai susitvarke, jis priprato ir noriai eina, o man tai ir yra svarbiausia. Viena musu grupes aukletoja superine  ismoko eilerasciu, daineliu. Taip kad del direktores nesuk sau galvos, o darzeli linkiu surasti pati geriausia!!!
QUOTE(posa @ 2007 04 16, 22:02) O blogiausia, kad su ta direktore daugiau bendrauti ir nereikia. (O gal geriausia )  Mano sunus lanko si darzeli, tai su direktore mes ir tebendravom ta vieninteli karta, kai uzrasinejom sunu. Po to gyvenimas sukasi apie aukletojas, ir jeigu su jom pasiseka, visai nesvarbu, kokia ten ta direktore yra...  Nenusimink, labai gerai tave suprantu, kai as ieskojau darzelio vaikui, man ne vienam buvo parodytos durys...  Zinoma, sis darzelis ne pats geriausias, bet mano sunui cia visai patinka, reikalai susitvarke, jis priprato ir noriai eina, o man tai ir yra svarbiausia. Viena musu grupes aukletoja superine  ismoko eilerasciu, daineliu. Taip kad del direktores nesuk sau galvos, o darzeli linkiu surasti pati geriausia!!! taip butent su direktore reeeeetai teks susidurti,na neduok dieve kas atsitiktu ar kokie konfliktai
Netikiu, kad čia apie Kodėlčiuko vedėją
Dovile B.
2007 04 17, 11:04
QUOTE(Varėnė @ 2007 04 17, 11:32) Netikiu, kad čia apie Kodėlčiuko vedėją  nieks tau ir nesako, kad tiketum.jei jums taip nenutiko tai dziaukites.Jus taip snekat tarytum ten buvot jus, o ne as
QUOTE(Dovile B. @ 2007 04 17, 12:04) nieks tau ir nesako, kad tiketum.jei jums taip nenutiko tai dziaukites.Jus taip snekat tarytum ten buvot jus, o ne as  Man labai keista, nes kai prieš beveik 2 metus staiga likom be auklės ir mums reikėjo, kad mažių priimtų i daržą vos ne nuo sekančios dienos, jokių sąlygų nebuvo. Nieko nenešėm ir net nesiūlėm jokios paramos (nors dabar ją teikiam, pervesdami 2proc.). Ji labai maloniai priėmė. Ir po to kiek teko bendraut susirinkimų metu bei skambinti į darželį paklaust, kaip mažius jaučiasi, visada labai mielai nuneša ragelį į grupę, na labai malonus žmogus
QUOTE(Varėnė @ 2007 04 17, 13:11) Man labai keista, nes kai prieš beveik 2 metus staiga likom be auklės ir mums reikėjo, kad mažių priimtų i daržą vos ne nuo sekančios dienos, jokių sąlygų nebuvo. Nieko nenešėm ir net nesiūlėm jokios paramos (nors dabar ją teikiam, pervesdami 2proc.). Ji labai maloniai priėmė. Ir po to kiek teko bendraut susirinkimų metu bei skambinti į darželį paklaust, kaip mažius jaučiasi, visada labai mielai nuneša ragelį į grupę, na labai malonus žmogus  Na kad labai malonus zmogus,tai.......  daug kartu teko susidurti su ja normaliai bendraudavom ir aptardavome viska,bet tikrai ne tas zmogus kuris yra malonus.Savoka malonus zmogus reiskia ka kita  Nieko pries ja neturiu,bet kai pabendrauju su tikrai maloniu zmogumi supranti tada kas is pareigos,o su kuriuom tikria malonu bendrauti.Beje cia tik mano nuomone
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 17, 16:13) Na kad labai malonus zmogus,tai.......  daug kartu teko susidurti su ja normaliai bendraudavom ir aptardavome viska,bet tikrai ne tas zmogus kuris yra malonus.Savoka malonus zmogus reiskia ka kita  Nieko pries ja neturiu,bet kai pabendrauju su tikrai maloniu zmogumi supranti tada kas is pareigos,o su kuriuom tikria malonu bendrauti.Beje cia tik mano nuomone  Sutinku, bet kad būtent ji man pasirodė maloni ne iš pareigos. Paskutinius kelis mėnesius neturėjau reikalų, negi žmogus taip pasikeitė? Nors iš tikrųjų koks skirtumas - juk svarbiau, kad auklėtojos būtų geros, o ne vadovė
QUOTE(Varėnė @ 2007 04 17, 17:19) Sutinku, bet kad būtent ji man pasirodė maloni ne iš pareigos. Paskutinius kelis mėnesius neturėjau reikalų, negi žmogus taip pasikeitė? Nors iš tikrųjų koks skirtumas - juk svarbiau, kad auklėtojos būtų geros, o ne vadovė  Pirma karta as bendravau su ja pries 8 metus  paskutini karta pries puse metu,kiek kartu bendravau tiek kartu tas pats ispudis  O bendravau tikrai nemazia.Nemanau,kad galetu per menesi kita pasikeisti,juk jau tiek kartu ir ivairiose situacijose ja maciau  beto telefonu kalbejau irgi visai nesenai. Na gal jau superine nuotaika buvo,ai suprasi cia kas kaip
raganiukė78
2007 06 01, 13:23
Sveiki, na va mes irgi užsirašėm į kodėlčiuką, nuo rudens bandysim keliauti, jei nepersigalvosim iki to laiko. vyras užrašė telefonu, tik rugpjūčio mėn reiks dokumentus nunešt
Noriu paklaust mamyčių - ar jums nekelia nerimo, kad darželis ir jo teritorija yra šalia aukštos įtampos laidų? Nesu specialistė, nežinau, koks yra leistinas saugus atstumas iki jų, bet tas faktas mane kažkaip sulaiko, nors tikrai perskaičiau pakankamai teigiamų ir išsamių atsiliepimų apie "Kodėlčiuką".
QUOTE(raganiukė78 @ 2007 06 01, 14:23) Sveiki, na va mes irgi užsirašėm į kodėlčiuką, nuo rudens bandysim keliauti, jei nepersigalvosim iki to laiko. vyras užrašė telefonu, tik rugpjūčio mėn reiks dokumentus nunešt  įdomiai čia o aš šiandien buvau nuėjus tai direktorė sako nėra vietų, įeilę užrašė bet sako vilčių nėra mano dukra taip pat 2005 gimimo...kažkokia mistika su tais daržais....gal su pinigais reikia eiti ir mums vieta atsiras
raganiukė78
2007 06 05, 07:30
gal todėl, kad jūs iš pašilaičių, o mes rygos g adresu užrašėm. sakė bus jau sudarytos 3 mažulių grupės.
keista apie naujas grupes net neužsiminė  tik sako kad viskas jau perpildyta...pagal gyv vietą mes "žemynai" priklausom bet ten tą patį direktorė šneka kad vietų nėra...pati sakė eikit į aplinkinius darželius rašytis....šiandien dar vienam buvom "žiede" ir vėl ta pati litanija"nėra vietų' nebežinau ką daryti
raganiukė78
2007 06 05, 17:00
paprašyk, kad tau raštiškai parašytų, kad nėra vietų, ir pasakyk, kad nori tą popierių į savivaldybę nešti ir t.t. iškart atsiras
*Gabriella*
2007 06 06, 21:49
QUOTE(raganiukė78 @ 2007 06 05, 18:00) paprašyk, kad tau raštiškai parašytų, kad nėra vietų, ir pasakyk, kad nori tą popierių į savivaldybę nešti ir t.t. iškart atsiras O ka daryt jei labai reikia darzelio nuo rudens, o vietu niekur nera- na direktores parodo susni prasymu ir sako mazai vilties Apejau aplink save 5 darzelius
QUOTE(raganiukė78 @ 2007 06 05, 18:00) paprašyk, kad tau raštiškai parašytų, kad nėra vietų, ir pasakyk, kad nori tą popierių į savivaldybę nešti ir t.t. iškart atsiras tame darželyje kur mums pagal rajoną priklauso t.y. "žemyna" tai tikrai vietų nėra, nes kai atėjom prie direktorės kabineto stovėjo kelios auklėtojos su vaikais ir spendė klausimą kur vaikus migdyti nes lovų neužtenka o kituose gal rimtai mėginti raštiško atsakymo  tik va baisus kad tokiom priemonėm "įkišus" vaiką į darželį po to kokių nemalonumų neiškiltų
QUOTE(ciocia @ 2007 06 07, 23:02) tame darželyje kur mums pagal rajoną priklauso t.y. "žemyna" tai tikrai vietų nėra, nes kai atėjom prie direktorės kabineto stovėjo kelios auklėtojos su vaikais ir spendė klausimą kur vaikus migdyti nes lovų neužtenka o kituose gal rimtai mėginti raštiško atsakymo  tik va baisus kad tokiom priemonėm "įkišus" vaiką į darželį po to kokių nemalonumų neiškiltų  Taip,kadangi sunus lanke,tai tkrai zinau visa situacija sitame darzelyje  Didesnese grupese,lovu trukumas buna,tai per pietus,kas nenori miegoti eina zaisti i lego kambari.
NA, MES IRGI UZSIRASEM I KODELCIUKA, eisim nuo rugpjucio i snekuciu grupe. aukletoja Nijole Simeliene. gal kas galite parasyti, ka apie ja zinote?gal yra ir busimu ,,grupioku"?
|
|