QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 11:44) as su broliu skiriames 2,5 metu (lytis skirtingos) tik nesupratau ar pataikom i sia teorija ar ne o is tikruju tai manau, kad tie laiko tarpai tai visiska nesmone, visaip buna ir pametinukai skirtingi, ir dideliais tarpais skirtingu lyciu. relaiai, tai netikiu, kad galima lyti suplanuoti
Tarp mano mergyciu 10 metu skirtumas, tarp manes ir seses 7metai, o tarp seses berniuku 15metu! Taip, kad nemanau, kad turi kokios reiksmes
O pas dvejus draugus yra poreles, ir pas abejus skirtumas tarp vaiku 2,5 metu.... QUOTE(Gabimile @ 2007 11 03, 12:10) Tarp mano mergyciu 10 metu skirtumas, tarp manes ir seses 7metai, o tarp seses berniuku 15metu! Taip, kad nemanau, kad turi kokios reiksmes O pas dvejus draugus yra poreles, ir pas abejus skirtumas tarp vaiku 2,5 metu.... matai tarp bernu 15 metu Papildyta: QUOTE(La princesse @ 2007 11 03, 11:55) as su broliu skiriames 2,5 metu (lytis skirtingos) tik nesupratau ar pataikom i sia teorija ar ne o is tikruju tai manau, kad tie laiko tarpai tai visiska nesmone, visaip buna ir pametinukai skirtingi, ir dideliais tarpais skirtingu lyciu. relaiai, tai netikiu, kad galima lyti suplanuoti matai lyginis skaicius o tutri broli kuris speju vyresnis QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 10:44) tarp mano vaiku skirtumas 3metai ir viena saviaite. pirmas berniukas, antra mergyte...
sakai gali turėti įtakos
greičiau aš jau sakyčiau pasižiūrėt kažkokią statistiką pas vyrą šeimoj, jo tėvas, senelis ir dar giliau, kaip buvo, gal kokios tendencijos yra, bet ir tai kaži kas per kartas einant gali įtakoti, na bt esu girdėjus sakant, kad jei senelis turėjo tik sūnūs, tėvas ir tai didesnė tikimybėė kad ir dabartiniai kartai daugiau bus sūnų aš kažkur daug žiūrėt negaliu, bet maniškio tėvas yra iš 5 ar 6 asmenų tai dydžioji moteriška pusė, mb iš 12 asmneų šeimos, iš jų, 3 broliai ir 9 seserys (čia afrikoj tokios šeimos jei ką tai mano atveju tas dėsningumas kaip ir galioja
MALUMA, o Tu ne per daug apsėsta viso šito reikalo esi?
O jūs su vyru apie įsivaikinimą nekalbat?
skaičiau nuo galo temas, radau šitą. Įdomumo dėlei galiu parašyti sesės variantą.
Vyresnėliam 17ka(vasaris), viduriniąjam 16ka(kovas) jauniausiai ir panelei va tik ką buvo 11. skirtumas 5 ir 6 metai su broliais.
Atleiskite, tačiau ir aš netikiu, kad vaiko lyti galima suplanuoti.
QUOTE(HappyAngel @ 2007 11 20, 22:44) MALUMA, o Tu ne per daug apsėsta viso šito reikalo esi? O jūs su vyru apie įsivaikinimą nekalbat? 100% procentų pritariu šiai minčiai. Iš to didelio noro turėti tam tikros lyties kūdikį , gali tiek priežasčių prisigalvoti QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 11:44) Tarp vaiku skirtumas 2 metai 11 men, berniukas ir mergaite. O pas teta buvo 5 mergaites (labai berniuko norejo ir vis bande
Tarp manęs ir brolio - 7 metai skirtumas
tarp manęs ir brolio 5 metų skirtumas
Tarp manes ir brolio 2metai ir 19 dienu skirtumas, jis vyresnis. Mano tetis is 6 vaiku seimos: Brolis gimes 1926m pavasaris, sesuo 1928m pavasaris, brolis 1932m vasara, sesuo 1935 pavasaris, mano tetis 1937m ruduo, sesuo 1945m ziema. Mano mociutei buvo 19 metu kai pirma vaika gimde, paskutini 38-39 metu. Skirtumai tarp visu vaiku skirtingi, tai gi isvada, kad metai tarp vaiku reiksmes neturi
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 09:44) tarp mano berniukų 6-ių su puse metų skirtumas
Netikiu, kad metai turi itakos lyciai, mano vyresne sese 28m. po pusantru metu brolis, po dar 5m as,o dar po beveik 10m jauniausias brolis. Pasiseke mano tevams,vaikai kaip pagal uzsakyma: mergaite, berniukas,mergaite, berniukas
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 11:44) sveika, šiuo metu ar sutapimas ar kaip, bet mano draugė,kuri turi dukrytę laukiasi sūnaus 2 metai tarpas, kita, taip pat 2 metų tarpas: pirmas sūnus, antra dukra. Taip,kad manau kaip bus taip jau..
Sveikos,
paskaitinėjau temelę ir negaliu neįkišti savo trigrašio. Visos mes žinom, kad vaiko lytis priklauso nuo X ir nuo Y chromosomų. Ir dar piukiai žinom, kad moters kiaušinėlis turi chromosomą X. Vadinasi vaiko lytis priklauso tik nuo tėčio X arba Y. Manau kad laiko skirtumas tarp vaikų neturi nieko bendro su lytim. Manau visada yra tikimybė 50% susilaukti dukrytės ir 50% susilaukti berniuko. Beja, Rasinka neleis sumeluot
na tarp musu su broliu metai ir 3 men skirtumas, as vyresne
Manau kad neturi metai itakos lyciai
kiek man suprantama..ka jau vyrukas ten pasejo..ar y ar X tas ir bus
Tarp dukrytės ir sūnelio skirtumas 6 metai ir 1 mėnuo
Turiu 2 seseris. Tarp manęs ir viduriniosios sesers skirtumas 4 metai ir 1,5 mėnesio, tarp manęs ir mažosios sesers skirtumas- 6 metai ir 4,5 mėnesio. Tad tarp seserų skirtumas gaunas 2 metai ir beveik 6 mėnesiai.
Išvis nelabai tikiu, kad kažkokiais išskaičiavimais, pagal mėnesius, metus, metų skirtumus galima būtų suplanuoti vaiko lytį Kažkada buvau girdėjusi, kad jei gimsta pametinukai, tai būtinai būna skirtingų lyčių. Bet irgi kažkaip nepasitivirtina 100 proc. Aplink draugai su pametinukais ne vienas, bet visi su vienos lyties vaikučiais: arba berniukais, arba mergytėm
Tarp sūnelio ir dukrytės amžiaus skirtumas 2 metai ir 8 dienos.
Net ne zinau ar tai tiesa
bet 3 vaikas buvo planotas ir pagal karendori skaiciavom kad iseitu mergaite ir gimtu 2009-09m nes kas menesi turim gimtadienus
tarp manes ir mano brolio 3m.o tarp mano vyro ir jo brolio taip pat 3m skirtumas
Nežinau, ar gali būti koks nors ryšys tarp metų skirtumų ir vaikų lyčių
Tarp manęs ir vyresnės sesers 4 m, o tarp panęs ir jaunesnės - 7 m. Ir ką - trys seserys
Lytis priklauso tik nuo to vieno konkretaus spermatoziodo kuris apvaisino jūsų kiaušialąstę. Laikas neturi jokios įtakos, kaip ir oro temperatūra, mėnulio fazė ir visi kiti gamtos stebuklai. Visada gali būt sutapimų ir t.t. bet mielos moterys, prisiminkite, kad jūsų vaikų lytis priklauso tik nuo to kuris - berniukiškas ar mergaitiškas jūsų vyro spermatozoidas apvaisino kiaušinėlį.
na as irgi tais visais metu skirtumais nelabai tikiu
va su vyru suplanavome antra vaikiuka po 14m ir vel gime sunus,bet visikai nesvarbu kas svarbu,kad sveikas ir laimingas auga musu mazylis
nesamone metu skirtumas ir lyties itakojimas.. mano tetis su savo sese yra metu skirtumo, o va mamos pusbrolis turi 2 berniukus, tarp kuriu visi 16 metu skirtumas ( na ten gavosi jiems gyvenime toks siurprizas, kad buvo soke visi.. daktarai sake, kad jo zmonai nebebuvo sansu isvis tureti vaiku, o po 16 metu viena menesi nesulauke mm
MB is gausios ir misrios seimos, tai pas ji issidestymas toks: brolis, po 1 metu brolis, po 9 metu sese, po metu MB, po 8 metu brolis, po metu sese, po 5 metu vel sese. o va MB broliai turi tik berniukus, vienas turi 3, kitas netgi 4 ( vyriausi 2 skiriasi 2 metais, tada kitas seka po 8 metu ir mazelis dar po 4 metu)
mes esam kerurios seses: gimiau as. po triju metu kita sese, dar po metu trecia, o dar po penkiolikos ketvirta
QUOTE(*Agė* @ 2010 04 10, 21:21) Lytis priklauso tik nuo to vieno konkretaus spermatoziodo kuris apvaisino jūsų kiaušialąstę. Laikas neturi jokios įtakos, kaip ir oro temperatūra, mėnulio fazė ir visi kiti gamtos stebuklai. Visada gali būt sutapimų ir t.t. bet mielos moterys, prisiminkite, kad jūsų vaikų lytis priklauso tik nuo to kuris - berniukiškas ar mergaitiškas jūsų vyro spermatozoidas apvaisino kiaušinėlį. pilnai pritariu
nu dar tokios nesamones neteko girdeti
Sutinku su tomis, kurios teigia, kad metų skirtumas vaiko lyčiai neįtakoja
Tarp mano mergaičių 6 metai. Manau, kad su tuo pačiu vyru būčiau sulaukusi ir trečios mergaitės Kitas vyras ir ...auginu sūnų
Kazkaip dauguma aplik turi poreles jei tarpas ne didesnis kaip 2 m. Manu,kad pastojus po gimdymo po kokiu meteliu galima tiketis kitokios lyties,nes ten kazkas pas mama su krauju darosi,na ir tas gimdymas isbalansuoja organizma.Moteris nebetokia kokia buvo pries pastodama,buna susilpnejus(kalbu apie laikotarpi po gimdymo,kol viskas sugryzta i vezias) .Bet veliau tikrai nemanau,kad reiksmes yra tas amziaus skitrumas.
Mes su sese 6.5m skirtumas
Aš irgi manau, kad amžiaus skirtumas įtakos neturi, bet esu girdėjus tokią teoriją, kad kas 4 ar 5 metus keičiasi tikimybė pagimdyt kitos lyties kūdikį
Tarp manęs su sese 5m ir 3mėn skirtumas
QUOTE(Daiva41 @ 2010 05 27, 10:35) Sutinku su tomis, kurios teigia, kad metų skirtumas vaiko lyčiai neįtakoja Tarp mano mergaičių 6 metai. Manau, kad su tuo pačiu vyru būčiau sulaukusi ir trečios mergaitės Kitas vyras ir ...auginu sūnų o cia jau niekas negali garantuoti QUOTE(Amžina studentė @ 2010 05 28, 22:28) Aš irgi manau, kad amžiaus skirtumas įtakos neturi, bet esu girdėjus tokią teoriją, kad kas 4 ar 5 metus keičiasi tikimybė pagimdyt kitos lyties kūdikį as kaip suprantu ta ir yra tikroji teorija-ne vaiku metu skirtumas lyti lemia,o 4-5 metu ciklai,kadangi nuo vyro viskas priklauso, tai gal ir yra kokia tikimybe kad 5mecio ciklai egzistuoja.. nors kai paziurejau Wiva ka parasius, tai ta 5mecio teorija sugriauta kaip sovietu sajunga planuojanciom linkim sveiku leliuku! pati ir jungiuos prie ju QUOTE(Rasulita @ 2010 06 16, 22:47) as kaip suprantu ta ir yra tikroji teorija-ne vaiku metu skirtumas lyti lemia,o 4-5 metu ciklai,kadangi nuo vyro viskas priklauso, tai gal ir yra kokia tikimybe kad 5mecio ciklai egzistuoja.. nors kai paziurejau Wiva ka parasius, tai ta 5mecio teorija sugriauta kaip sovietu sajunga planuojanciom linkim sveiku leliuku! pati ir jungiuos prie ju O as girdejau, kad is tikruju ne nuo tecio priklauso kokios lyties kudikis bus, o nuo mamos
Manau yra gimines genu, nes pas mano gimine ir pas vyro vien pulkas vyru, tai dukros susilaukti itariu bus sudetinga
|