Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar metai tarp vaikų turi įtakos lyčiai?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
MALUMA
mirksiukas.gif sveikutes blush2.gif kadangi planuosiu ketvirta blush2.gif negaliu prasaut pro sali. blush2.gif girdejau kad skirtumas tarp vaiku turi y=itakos lyciai g.gif tarp pirmo ir antro leliaus yra 3 metai skirtumas ir man zmones sakydavo per anksti.jei atseitbutu 4 metai butu skirtinga lytis .tarp trecio ir antro 6 metai bet pirmo 9 metai skirtumas g.gif ir vel sako paskubejai pusmeti doh.gif .tad norejau paklaust koks tarpas tarp jusu vaikuciu g.gif ar turu itakos lyginis tarpas mergytei pvz. berniukui 10 mergytei 2 ir taip toliau g.gif netingekit parasyt blush2.gif aciu
Solopgang
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 11:44)
mirksiukas.gif sveikutes  blush2.gif  kadangi planuosiu ketvirta  blush2.gif  negaliu prasaut pro sali.  blush2.gif  girdejau kad skirtumas tarp vaiku turi y=itakos lyciai  g.gif  tarp pirmo ir antro leliaus yra 3 metai skirtumas ir man zmones sakydavo per anksti.jei atseitbutu 4 metai butu skirtinga lytis .tarp trecio ir antro  6 metai bet pirmo 9 metai skirtumas  g.gif  ir vel sako paskubejai pusmeti  doh.gif  .tad norejau paklaust koks tarpas tarp jusu vaikuciu  g.gif  ar turu itakos lyginis tarpas mergytei pvz. berniukui 10 mergytei 2 ir taip toliau  g.gif  netingekit parasyt  blush2.gif  aciu
*

as su broliu skiriames 2,5 metu (lytis skirtingos) biggrin.gif
tik nesupratau ar pataikom i sia teorija ar ne g.gif

o is tikruju tai manau, kad tie laiko tarpai tai visiska nesmone, visaip buna ir pametinukai skirtingi, ir dideliais tarpais skirtingu lyciu.
relaiai, tai netikiu, kad galima lyti suplanuoti schmoll.gif
Delija
Tarp mano mergyciu 10 metu skirtumas, tarp manes ir seses 7metai, o tarp seses berniuku 15metu! Taip, kad nemanau, kad turi kokios reiksmes 4u.gif
O pas dvejus draugus yra poreles, ir pas abejus skirtumas tarp vaiku 2,5 metu....
MALUMA
QUOTE(Gabimile @ 2007 11 03, 12:10)
Tarp mano mergyciu 10 metu skirtumas, tarp manes ir seses 7metai, o tarp seses berniuku 15metu! Taip, kad nemanau, kad turi kokios reiksmes 4u.gif
O pas dvejus draugus yra poreles, ir pas abejus skirtumas tarp vaiku 2,5 metu....
*

matai tarp bernu 15 metu g.gif
Papildyta:
QUOTE(La princesse @ 2007 11 03, 11:55)
as su broliu skiriames 2,5 metu (lytis skirtingos)  biggrin.gif
tik nesupratau ar pataikom i sia teorija ar ne  g.gif

o is tikruju tai manau, kad tie laiko tarpai tai visiska nesmone, visaip buna ir pametinukai skirtingi, ir dideliais tarpais skirtingu lyciu.
relaiai, tai netikiu, kad galima lyti suplanuoti  schmoll.gif
*

matai lyginis skaicius o tutri broli kuris speju vyresnis blush2.gif
Solopgang
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 12:14)
matai lyginis skaicius o tutri broli kuris speju vyresnis  blush2.gif
*

jaunesnis brolis blush2.gif gime,kai man buvo 2,5 metu ax.gif
cenzura
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 10:44)
mirksiukas.gif sveikutes  blush2.gif  kadangi planuosiu ketvirta  blush2.gif  negaliu prasaut pro sali.  blush2.gif  girdejau kad skirtumas tarp vaiku turi y=itakos lyciai  g.gif  tarp pirmo ir antro leliaus yra 3 metai skirtumas ir man zmones sakydavo per anksti.jei atseitbutu 4 metai butu skirtinga lytis .tarp trecio ir antro  6 metai bet pirmo 9 metai skirtumas  g.gif  ir vel sako paskubejai pusmeti  doh.gif  .tad norejau paklaust koks tarpas tarp jusu vaikuciu  g.gif  ar turu itakos lyginis tarpas mergytei pvz. berniukui 10 mergytei 2 ir taip toliau  g.gif  netingekit parasyt  blush2.gif  aciu
*

tarp mano vaiku skirtumas 3metai ir viena saviaite. pirmas berniukas, antra mergyte...
grange
sakai gali turėti įtakos g.gif nu gal, bet kažko abejočiau, jau kokie ten pas vyrioką plaukioja, tokie, kaip gi buvusių vaikų amžius gali įtakoti?

greičiau aš jau sakyčiau pasižiūrėt kažkokią statistiką pas vyrą šeimoj, jo tėvas, senelis ir dar giliau, kaip buvo, gal kokios tendencijos yra, bet ir tai kaži kas per kartas einant gali įtakoti, na bt esu girdėjus sakant, kad jei senelis turėjo tik sūnūs, tėvas ir tai didesnė tikimybėė kad ir dabartiniai kartai daugiau bus sūnų g.gif

aš kažkur daug žiūrėt negaliu, bet maniškio tėvas yra iš 5 ar 6 asmenų tai dydžioji moteriška pusė, mb iš 12 asmneų šeimos, iš jų, 3 broliai ir 9 seserys (čia afrikoj tokios šeimos jei ką laugh.gif ) vienas brolis, iš dvynių (ne mb iš dvynių, bet kiti du broliai dvyniai ) irgi turėjo 3 dukras ir sūnų,(miręs deja..) kitas brolis deja neturi vaikų na ir liko mb, kur neaišku ir ką turės.
tai mano atveju tas dėsningumas kaip ir galioja g.gif
HappyAngel
MALUMA, o Tu ne per daug apsėsta viso šito reikalo esi? ax.gif Skaičiau Tavo ankstesnio planavimo eigą ir apie nusivylimą gimus sūneliui. O kas, jei ketvirtas ir vėl sūnelis? Juk viską išbandei, nejaugi nemanai, kad gamtai neįsakysi? Kad gali planuot kiek tik nori, bet gamtos nepergudrausi?
O jūs su vyru apie įsivaikinimą nekalbat? ax.gif
grange
skaičiau nuo galo temas, radau šitą. Įdomumo dėlei galiu parašyti sesės variantą.

Vyresnėliam 17ka(vasaris), viduriniąjam 16ka(kovas) jauniausiai ir panelei va tik ką buvo 11. skirtumas 5 ir 6 metai su broliais. 4u.gif
Liucija77
Atleiskite, tačiau ir aš netikiu, kad vaiko lyti galima suplanuoti. g.gif kažką esu girdėjusi, bet tai tebuvo tik bandymai, kurie neturėjo 100% rezultatų
plato
QUOTE(HappyAngel @ 2007 11 20, 22:44)
MALUMA, o Tu ne per daug apsėsta viso šito reikalo esi?  ax.gif Skaičiau Tavo ankstesnio planavimo eigą ir apie nusivylimą gimus sūneliui. O kas, jei ketvirtas ir vėl sūnelis? Juk viską išbandei, nejaugi nemanai, kad gamtai neįsakysi? Kad gali planuot kiek tik nori, bet gamtos nepergudrausi?
O jūs su vyru apie įsivaikinimą nekalbat?  ax.gif
*

100% procentų pritariu šiai minčiai. Iš to didelio noro turėti tam tikros lyties kūdikį , gali tiek priežasčių prisigalvoti doh.gif Pritariu Grangei, kad turi įtakos, kokios lyties vaikai buvo pas tavo vyrą šeimoje, kažkur skaičiau, ir aplinkinių šeimose, giminėj, ir tai pasitvirtina.
baubukai
mirksiukas.gif sveikutes  blush2.gif  kadangi planuosiu ketvirta  blush2.gif  negaliu prasaut pro sali.  blush2.gif 
*

Tarp vaiku skirtumas 2 metai 11 men, berniukas ir mergaite. O pas teta buvo 5 mergaites (labai berniuko norejo ir vis bande biggrin.gif ), skirtumai tarp ju ir 3 ir 4 metai budavo. Na uztat anukeliu daugiau berniuku turi mirksiukas.gif
Hmmm...
Tarp manęs ir brolio - 7 metai skirtumas smile.gif
kristyyynyte
QUOTE(Hmmm... @ 2008 04 02, 13:14)
*

o tarp manes ir brolio lygiai 6 metai skirtumas , tiksliai 6 metai ir 5 dienos !!!
Gailė
tarp manęs ir brolio 5 metų skirtumas
tasha
Tarp manes ir brolio 2metai ir 19 dienu skirtumas, jis vyresnis. Mano tetis is 6 vaiku seimos: Brolis gimes 1926m pavasaris, sesuo 1928m pavasaris, brolis 1932m vasara, sesuo 1935 pavasaris, mano tetis 1937m ruduo, sesuo 1945m ziema. Mano mociutei buvo 19 metu kai pirma vaika gimde, paskutini 38-39 metu. Skirtumai tarp visu vaiku skirtingi, tai gi isvada, kad metai tarp vaiku reiksmes neturi schmoll.gif
skruzde
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 03, 09:44)
*

tarp mano berniukų 6-ių su puse metų skirtumas unsure.gif
Li
QUOTE(Hmmm... @ 2008 04 02, 13:14)
*

kaip ir tarp mūsų su broliu drinks_cheers.gif aš vyresnė ax.gif
doviliuke
Netikiu, kad metai turi itakos lyciai, mano vyresne sese 28m. po pusantru metu brolis, po dar 5m as,o dar po beveik 10m jauniausias brolis. Pasiseke mano tevams,vaikai kaip pagal uzsakyma: mergaite, berniukas,mergaite, berniukas thumbup.gif
Rasinka
*

sveika,
šiuo metu ar sutapimas ar kaip, bet mano draugė,kuri turi dukrytę laukiasi sūnaus 2 metai tarpas, kita, taip pat 2 metų tarpas: pirmas sūnus, antra dukra.
Taip,kad manau kaip bus taip jau.. mirksiukas.gif
viltea
Sveikos,

paskaitinėjau temelę ir negaliu neįkišti savo trigrašio. Visos mes žinom, kad vaiko lytis priklauso nuo X ir nuo Y chromosomų. Ir dar piukiai žinom, kad moters kiaušinėlis turi chromosomą X. Vadinasi vaiko lytis priklauso tik nuo tėčio X arba Y. Manau kad laiko skirtumas tarp vaikų neturi nieko bendro su lytim. Manau visada yra tikimybė 50% susilaukti dukrytės ir 50% susilaukti berniuko. bigsmile.gif

Beja, Rasinka neleis sumeluot mirksiukas.gif , ji man buvo išskaičiavus dukrytę, bet gimė sūnus wub.gif .
moggie
na tarp musu su broliu metai ir 3 men skirtumas, as vyresne smile.gif nemanau, kad cia yra deningumas kazkoks tokiais atvejais... mano mociute gimde 6 vaikus, pirmos 3 mergaites, o tada ir berniukai pasipyle, tik vat dabar nepaskaiciuosiu kiek ten tarp ju yra tiksliai skirtumas g.gif
** Svaja**
Manau kad neturi metai itakos lyciai tongue.gif
kiek man suprantama..ka jau vyrukas ten pasejo..ar y ar X tas ir bus smile.gif Pas mus tikx o vyrukai turi ir Xir Y mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Inesa*
Tarp dukrytės ir sūnelio skirtumas 6 metai ir 1 mėnuo
Svajūnė
Turiu 2 seseris. Tarp manęs ir viduriniosios sesers skirtumas 4 metai ir 1,5 mėnesio, tarp manęs ir mažosios sesers skirtumas- 6 metai ir 4,5 mėnesio. Tad tarp seserų skirtumas gaunas 2 metai ir beveik 6 mėnesiai.

Išvis nelabai tikiu, kad kažkokiais išskaičiavimais, pagal mėnesius, metus, metų skirtumus galima būtų suplanuoti vaiko lytį g.gif

Kažkada buvau girdėjusi, kad jei gimsta pametinukai, tai būtinai būna skirtingų lyčių. Bet irgi kažkaip nepasitivirtina 100 proc. Aplink draugai su pametinukais ne vienas, bet visi su vienos lyties vaikučiais: arba berniukais, arba mergytėm ax.gif
juratux2004
Tarp sūnelio ir dukrytės amžiaus skirtumas 2 metai ir 8 dienos.
VI-VA-VI
Net ne zinau ar tai tiesa ax.gif pas mane 1 vaikas berniukas 1994m, 2 mergaite 1996m ,o trecia irgi mergaite 2007m 4u.gif
bet 3 vaikas buvo planotas ir pagal karendori skaiciavom kad iseitu mergaite ir gimtu 2009-09m wub.gif
nes kas menesi turim gimtadienus thumbup.gif
Ziedlapiux
tarp manes ir mano brolio 3m.o tarp mano vyro ir jo brolio taip pat 3m skirtumas ax.gif
DoviN
Nežinau, ar gali būti koks nors ryšys tarp metų skirtumų ir vaikų lyčių g.gif
Tarp manęs ir vyresnės sesers 4 m, o tarp panęs ir jaunesnės - 7 m. Ir ką - trys seserys biggrin.gif ir aplnik pasižvalgius, tai kažkaip nesiseka jokios teorijos išvesti....
*Agė*
Lytis priklauso tik nuo to vieno konkretaus spermatoziodo kuris apvaisino jūsų kiaušialąstę. Laikas neturi jokios įtakos, kaip ir oro temperatūra, mėnulio fazė ir visi kiti gamtos stebuklai. Visada gali būt sutapimų ir t.t. bet mielos moterys, prisiminkite, kad jūsų vaikų lytis priklauso tik nuo to kuris - berniukiškas ar mergaitiškas jūsų vyro spermatozoidas apvaisino kiaušinėlį.
ingrica
na as irgi tais visais metu skirtumais nelabai tikiu schmoll.gif
va su vyru suplanavome antra vaikiuka po 14m ir vel gime sunus,bet visikai nesvarbu kas svarbu,kad sveikas ir laimingas auga musu mazylis wub.gif thumbup.gif
auxxe
nesamone metu skirtumas ir lyties itakojimas.. mano tetis su savo sese yra metu skirtumo, o va mamos pusbrolis turi 2 berniukus, tarp kuriu visi 16 metu skirtumas ( na ten gavosi jiems gyvenime toks siurprizas, kad buvo soke visi.. daktarai sake, kad jo zmonai nebebuvo sansu isvis tureti vaiku, o po 16 metu viena menesi nesulauke mm smile.gif )
MB is gausios ir misrios seimos, tai pas ji issidestymas toks: brolis, po 1 metu brolis, po 9 metu sese, po metu MB, po 8 metu brolis, po metu sese, po 5 metu vel sese.
o va MB broliai turi tik berniukus, vienas turi 3, kitas netgi 4 ( vyriausi 2 skiriasi 2 metais, tada kitas seka po 8 metu ir mazelis dar po 4 metu)
Zemaiciuke
mes esam kerurios seses: gimiau as. po triju metu kita sese, dar po metu trecia, o dar po penkiolikos ketvirta lotuliukas.gif . tai ir irodymas kad jokios itakos skirtumas tarp metu neturi, jei taip jau lemta tai gal ir penkta mergaite butu buvus lotuliukas.gif
Wild Pearl
QUOTE(*Agė* @ 2010 04 10, 21:21)
Lytis priklauso tik nuo to vieno konkretaus spermatoziodo kuris apvaisino jūsų kiaušialąstę. Laikas neturi jokios įtakos, kaip ir oro temperatūra, mėnulio fazė ir visi kiti gamtos stebuklai. Visada gali būt sutapimų ir t.t. bet mielos moterys, prisiminkite, kad jūsų vaikų lytis priklauso tik nuo to kuris - berniukiškas ar mergaitiškas jūsų vyro spermatozoidas apvaisino kiaušinėlį.
*

pilnai pritariu drinks_cheers.gif jau kuriam spermatozoidui pirmam pavyks pasiekti finisa tokia lytis vaikiuko ir bus biggrin.gif mirksiukas.gif
*Lukro*
nu dar tokios nesamones neteko girdeti doh.gif ir ko tik zmones neprisigalvoja blink.gif
vanesa9
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 05 25, 14:32)
nu dar tokios nesamones neteko girdeti  doh.gif  ir ko tik zmones neprisigalvoja  blink.gif
*

drinks_cheers.gif gryna nesamone, tikrai ne metu skirtume vaiko lytis schmoll.gif
Daiva41
Sutinku su tomis, kurios teigia, kad metų skirtumas vaiko lyčiai neįtakoja biggrin.gif
Tarp mano mergaičių 6 metai.
Manau, kad su tuo pačiu vyru būčiau sulaukusi ir trečios mergaitės biggrin.gif
Kitas vyras ir ...auginu sūnų smile.gif
IngridaHA
Kazkaip dauguma aplik turi poreles jei tarpas ne didesnis kaip 2 m. Manu,kad pastojus po gimdymo po kokiu meteliu galima tiketis kitokios lyties,nes ten kazkas pas mama su krauju darosi,na ir tas gimdymas isbalansuoja organizma.Moteris nebetokia kokia buvo pries pastodama,buna susilpnejus(kalbu apie laikotarpi po gimdymo,kol viskas sugryzta i vezias) .Bet veliau tikrai nemanau,kad reiksmes yra tas amziaus skitrumas.
Mes su sese 6.5m skirtumas
Amžina studentė
Aš irgi manau, kad amžiaus skirtumas įtakos neturi, bet esu girdėjus tokią teoriją, kad kas 4 ar 5 metus keičiasi tikimybė pagimdyt kitos lyties kūdikį g.gif
caramelcandy
Tarp manęs su sese 5m ir 3mėn skirtumas 4u.gif
Novia
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 05 28, 21:28)
Aš irgi manau, kad amžiaus skirtumas įtakos neturi, bet esu girdėjus tokią teoriją, kad kas 4 ar 5 metus keičiasi tikimybė pagimdyt kitos lyties kūdikį  g.gif
*

man rodos si teorija bus kilus is kraujo atsinaujinimo.. bet ir ji nera 100 proc. rodiklis rolleyes.gif
Wild Pearl
QUOTE(Daiva41 @ 2010 05 27, 10:35)
Sutinku su tomis, kurios teigia, kad metų skirtumas vaiko lyčiai neįtakoja biggrin.gif
Tarp mano mergaičių 6 metai.
Manau, kad  su tuo pačiu vyru būčiau sulaukusi ir trečios mergaitės biggrin.gif
Kitas vyras ir ...auginu sūnų smile.gif
*

o cia jau niekas negali garantuoti rolleyes.gif biggrin.gif as ta pati vyrta turiu bet irgi auginu dvi mergytes o treciaji berniuka smile.gif taip kad galejo buti ir su buvusiu vyru sunelis mirksiukas.gif cool.gif cia jau kaip sakoma loterija tongue.gif
Wiva
QUOTE(caramelcandy @ 2010 05 30, 01:28)
Tarp manęs su sese 5m ir 3mėn skirtumas  4u.gif
*

O tarp manes su broliu 5m. 7men. skirtumas thumbup.gif
Rasulita
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 05 28, 22:28)
Aš irgi manau, kad amžiaus skirtumas įtakos neturi, bet esu girdėjus tokią teoriją, kad kas 4 ar 5 metus keičiasi tikimybė pagimdyt kitos lyties kūdikį  g.gif
*

as kaip suprantu ta ir yra tikroji teorija-ne vaiku metu skirtumas lyti lemia,o 4-5 metu ciklai,kadangi nuo vyro viskas priklauso, tai gal ir yra kokia tikimybe kad 5mecio ciklai egzistuoja.. g.gif tik neaisku kur ju atskaitos taskas doh.gif nu zodziu,bandysim mes ta teorija patvirtint tongue.gif po 9men gal zinosim ar teisybe...turim 1,8m berniuka..planuojam mergaite-siaip jokio skirtumo kas bus,bet ir mergaites labai norim,tai jei gims mergaite-teorija patvirtinsim ir galesim knyga rasyt lotuliukas.gif
nors kai paziurejau Wiva ka parasius, tai ta 5mecio teorija sugriauta kaip sovietu sajunga lotuliukas.gif
planuojanciom linkim sveiku leliuku! pati ir jungiuos prie ju smile.gif
Linukas-0131
QUOTE(Rasulita @ 2010 06 16, 22:47)
as kaip suprantu ta ir yra tikroji teorija-ne vaiku metu skirtumas lyti lemia,o 4-5 metu ciklai,kadangi nuo vyro viskas priklauso, tai gal ir yra kokia tikimybe kad 5mecio ciklai egzistuoja.. g.gif tik neaisku kur ju atskaitos taskas doh.gif  nu zodziu,bandysim mes ta teorija patvirtint tongue.gif po 9men gal zinosim ar teisybe...turim 1,8m berniuka..planuojam mergaite-siaip jokio skirtumo kas bus,bet ir mergaites labai norim,tai jei gims mergaite-teorija patvirtinsim ir galesim knyga rasyt  lotuliukas.gif 
nors kai paziurejau Wiva ka parasius, tai ta 5mecio teorija sugriauta kaip sovietu sajunga lotuliukas.gif
planuojanciom linkim sveiku leliuku! pati ir jungiuos prie ju  smile.gif
*

O as girdejau, kad is tikruju ne nuo tecio priklauso kokios lyties kudikis bus, o nuo mamos blink.gif Naujausiais duomenimis, vienu metu i kiausialaste patenka ne vienas vienintelis (kaip mokykloje moke) grikiukas, o desimtys ar net simtai ju, - o kiausialaste pati atsirenka kuri priimti, pagal savo kazkokius kriterijus - sveikuma, atitikima genams ar dar kazka, - tiksliai ka net ir nezinau... Bet faktas, kad cia nuo musu, o ne nuo musu vyru priklauso, kokios lyties kudiki turesim 4u.gif
agute07
Manau yra gimines genu, nes pas mano gimine ir pas vyro vien pulkas vyru, tai dukros susilaukti itariu bus sudetinga verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.