Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vienišės atostogos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4
mamulia
Kaip esat iprate atostogauti? Ar vaziuojat visur su vaikais ar svajojat vienos atitrukti nuo rutinos? Uzpraeita vasara susikroviau puse gyvenimo i automobili ir su abiem panickom islekiau i pajuri, ana vasara norejau pailset viena, su Smurka lekem i Turkija. O kaip jus? Ar jau planuojat atostogas?
Munė
Mano "atostogos" baigsis liepos 4, nes grįžtu į darbą kai mažiui sueis 6 mėn., prieš tai birželį visą sesija Kaune, taigi gegužę ir visus laisvus vasaros savaitgalius stengsiuosi maksimaliai išnaudoti su mažyliu. Man pačios geriausios atostogos būna kaime pas mamą mes gi iš ežerų krašto thumbup.gif , prie jūros nebuvau jau 2 metus g.gif Apie užsienį tik pasvajoju...
mamulia
o as apie kaima pasvajoju tik, nes visa gyvenima neturejau nei seneliu, nei giminiu kaime prie ezeru... Uztat turiu teta ir pusesere pajury wink.gif man lengviau nuvaryt i turkija nei rast kaima koki LT biggrin.gif
Plunksnė
Na, įkišiu ir aš trigrašį, nors jau savo dukrą ir auginu nebe viena. Ir kaip matot, ne tik dukrą ax.gif
Kai dar buvome vienos, mes su dukra apvažiavom visas tris Baltijos šalis. Išmaišėm skersai išilgai. Šiaip jau iki skyrybų jis pas mane palepus buvo, bet kelionės užgrūdino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar tikra keliauninkė. O pati šauniausia ir puikiausia buvo mudviejų kelionė į Turkiją prie 2 metus thumbup.gif

Mamulia, nepergyvenk blush2.gif Jei bus noras - turiu kuo puikiausią vienkiemį mirksiukas.gif Jei norėsi gamtos prieglobsčio, ramybės, o merginos - pievoje drugelius pagainiot, pauogauti ir pagrybauti biggrin.gif
*Fortūna*
o aš viena (vieniša) nemoku atostogauti... cry.gif
Munė
Nashle, tai ką darysi g.gif biggrin.gif
brangute
Pernai turejau pirmasias savo vienishes atostogas ir jos buvo thumbup.gif. Susikroviau i savo dviduri fiata visus keturis vaikus, daiktu 10ciai dienu, vezimeli, mama,pati siap taip isispraudziau uz vairo ir isdumem 10ciai dienu i Sventaja smile.gif Gyvenom praktiskai ant juros kranto, vaikai is ryto eidavo kol pusrycius pruosdavau prie juros pazaist thumbup.gif . Siemet butiani ta pati pakartosiu, busiu turbut apsigynus magistrini, del kurio dabar naktimis nemiegu, tadel jos man bus dar puikesnes...O seip tai svajoju apie Paryziu, Italija< Egipta, bet tai kolkas neigyvendinama svajone. Bet, manau, ateis ir tokia vasara mums su vaikais, kad dumsim kur nors i Norvegija.
Oi mamulia, priminei vasara. Dabar dar daugiau lauksiu. Ojetus, nieko daryyyyt nereiks. negi taip buna???
Aušrelė
Tiesa sakant dar nezinau, nes praitais metais vaikai dar visai mazi buvo, o siemet irgi nedideli tai kogero sodyboj busim smile.gif O kazkur toliau vaziuoti tai ir finansai man dar neleidzia reikia uz moksla moketi ir vaikus auginti, bet gal po kokiu triju metu tikrai manau isvaziuosiu kur nors smile.gif
mamulia
QUOTE(Plunksnė @ 2005 03 09, 23:09)

Mamulia, nepergyvenk  blush2.gif Jei bus noras - turiu kuo puikiausią vienkiemį  mirksiukas.gif Jei norėsi gamtos prieglobsčio, ramybės, o merginos - pievoje drugelius pagainiot, pauogauti ir pagrybauti  biggrin.gif
*

jeeee biggrin.gif o kur vienkiemis? wink.gif
*Fortūna*
QUOTE(Munė @ 2005 03 10, 15:27)
Nashle, tai ką darysi g.gif  biggrin.gif
*

tongue.gif eilinį kartą ieškosiu su kuo tai galėčiau padaryt... ax.gif
Meda_a
O as turiu tokia "rozine" svajone....
Labai noreciau kokiom 2-3 dienom prie juros nuvaziuot, bet viena...
Deja, ilgai laukus dar palauksiu... Jei pirmaji vaikiuka galeciau darzely palikt, tai kur antraji reiktu det - neisivaizduoju blink.gif
O taip noreciau pailset nuo visu ir pabut viena bent pora dieneliu... ax.gif
Munė
O aš bijau viena. Man naujose vietose apskritai negera vienai, reikia "vedlio". Pvz aš į Nidą viena bijau važiuoti, nes nežinau kur Klaipėdoj perkėla, nes nežinau jokių poilsio namų ir t.t. visokių barjerų prisigalvoju blink.gif
Elena4
Mes visur visos trys vaziuojam, susikraunam pilna bagazine turto ir varom thumbup.gif
Pavasari buvo Tunise, vasara ir prie juros kelis kartus vaziavom, ir prie ezero ilsejomes, ir i Trakus nulekiam, visa rudeni grybavom ( teisa su seneliai).
Kazkaip pas mane labai taip, sunku man be ju, todel ir tusausi visur kartu.....kartais pagalvoju, kad but gerai vienai su darugem kur isvaziuoti...bet sazine pradeda griauzti blush2.gif , gal sakysit kvaila, bet....
Buvau ir viena islekus kelis kartus anksciau, bet dabar kai jos ugtelejusios - tai mums tryse labai super mirksiukas.gif
Nuo antradienio i Druskininkus lekiam, kelias dieneles pasiprocedurinsim mirksiukas.gif
rasuliukas
Sveikos,na as jau 3 metus maziausiai atostogauju viena su Matu..ir pripratau,kitaip neissivaizduoju.Aisku,noreciau kur nors i uzsieni islekt viena ar su kokiu mylimuoju,bet kol kas puiku taip kaip yra.Gristant í Liet.vasaros atostogom jau antra vasara planuoju istrukt pasivaiksciot po Kopenhaga ,butiniausiai i Tivolli, parka ten,Matui neildomi atsiminimai.Lietuvoj visados norisi prie juros istrukti,bet jau ana vasara pakeiciau programa ir buvau savaite Druskininkuose,sia vasara noreciau kaimo turizma isbandyti,grazioj vietoj prie ezeru pailseti.Vis abejodavau,jog bus sunku vienai,bet nuo to situacija nepasikeisdavo,taigi nustojau abejoti,nerimauti,stengiuos dziaugtis tai ka turiu-savo brangiausia suneli ir dalintis su juo graziausiom akimirkomis..gyvenimas per trumpas liudeti,nerimauti..uztenka jau ir dabar esamu rauksleliu ax.gif
Rinesa
O mes su sunum per paskutinius du metus apvaziavom puse Europos... Smagu. Ispudziu pilni. Atvirai sakant, pagalvojus, kad reiktu vaziuot vienai... kazkaip nejauku. Nors siemet sukasi mintys apie kokia stovykla sunui, o sau, pvz... kelione i Druskininkus... ax.gif
rasuliukas
Rinesa,saunuole!
Norejau paklaust kiek tavajam sunui metu,jei nepaslaptis ax.gif

Jei gali butinai vaziuok pailset i Druskininkus,jei negali viena,tai nors su sunum,ten yra uzimtumo kambarys,su kompiuteriais ir kt.zaidimais,tai tavasis galetu pabut,kol tu procedurinsies mirksiukas.gif
+ dviraciu nuoma,grazus miskas,ramybe..eh..
Bite_Maja
Laukiu nesulaukiu atostogų vacation4.gif
Šiandien tiek prisiskaičiau apie Latvijos pajūrį - žmonių, ten sako, gerokai mažiau nei Palangoje ir šiaip dar begalybę privalumų radau (neveltui sakoma, kas ieško tas randa tongue.gif )
Va ėmiau regzti planą su vaiku ten nukeliauti, tikriausiai liepos pirmoje pusėje. Ir kelias ne toks tolimas, ir šiaip gal kiek įdomiau nei lietuvos pajūryje, bent jau vien dėl to, kad nebuvome nė karto.
gal kas norėtų prie mūsų prisijungti? Būtų labai smagu ax.gif

brangute
Galvoju varyt prie jūros su vaikais, bet mane domintų kainų skirtumas ir be to, pasų reikia vaikams turbūt, o ir tėvo sutikimo išvažiuoti į užsienį?
arden
skaitau apie Jūsų planus ir selė tįsta ax.gif deja, šiemet ir vėl mums nepavyks su mažium prie jūros nusigauti cry.gif
Bite_Maja
QUOTE(brangute @ 2005 06 05, 13:23)
Galvoju varyt prie jūros su vaikais, bet mane domintų kainų skirtumas ir be to, pasų reikia vaikams turbūt, o ir tėvo sutikimo išvažiuoti į užsienį?
*

Tėvo sutikimo nereikia, kai yra teismo nustatyta vaiko gyvenamoji vieta su mama. Tik reikia turėti notaro patvirtinta kopiją. Bent jau taip man sakė sienos apsaugos tarnyba, kai skambinau. Man tai ypatingai aktualus klausimas, nes tėtis toli nuo Lietuvos. O paso tai jau tikriausiai reikia.

Aš planuoju keliauti su palapine tourist5.gif ir vaikas pritaria, kad taip daug įdomiau smile.gif
Vieta palapinei vienai nakčiai kempinge, kuris turi virtuvę, dušą ir t.t. kainuoja 1,5 lato. Čia vėl gi informacija nepatikrinta, o tokia, kuri skelbiama internetiniame puslapyje.
Bet kuriuo atveju, tam tikri netikėtumai tik suteikia kelionei žavesio ir "neišdildomų" įspūdžių tongue.gif
Bite_Maja
QUOTE(gelmytė @ 2005 06 05, 14:11)
skaitau apie Jūsų planus ir selė tįsta  ax.gif  deja, šiemet ir vėl mums nepavyks su mažium prie jūros nusigauti  cry.gif
*

Gelmyte, kodėl?
Mes su vaiku būdavo sugalvojam ir pirmyn. Neturėjome mašinos, važiavom su traukiniu. Ir dabar būtent tą kelionę traukiniu vaikas dažnai atsimena thumbup.gif

arden
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 06 05, 17:49)
Gelmyte, kodėl?
Mes su vaiku būdavo sugalvojam ir pirmyn. Neturėjome mašinos, važiavom su traukiniu. Ir dabar būtent tą kelionę traukiniu vaikas dažnai atsimena thumbup.gif
*

finansai, finansai ir dar kartą finansai cry.gif cry.gif cry.gif
AIRRA
Kiek paskaičiau tai visos beveik jau su didelesniais vaikučiais,o aš suku galvą kaip man šią vasarą prie jūros su dukryte nulėkus? Kaip ji ištvertų ilgą kelionę,kokių daiktų pasiimti ir ar poilsio namai nors kiek pritaikyti su tokiu mažu vaiku,nes mums reikės lovytės,kadangi neturiu maniežo ir dar daugybė klausimų kyla...Gal galit patart?
P.s.važiuočiau greičiausiai į Šventąja.
brangute
Vežkis vežimą ir migdyk jame. Arba šalia savęs. Kai vaikelis nedidelis, problemų mažiau, patikėk...Su didesniais praeit gatve neįmanoma kurorte, rėkia klykia, to nori ano nori... O su mažuliu smile.gif pamigdei vežime ir viskas. Su lovyte kambario tikrai nebūna. Bent jau Šventojoj. Rekomenduoju nuomotis pas žmones, darbininkų gatvėj yra toks geltonas namas, numerio nepamenu, ten nebrangu ir fainai, nuo jūros netoli...
Kelionę ištvers, į mašiną paimk žaislų, gėrimo, ir pamatysi, kaip viskas gerai bus. Aš pernai variau su 8 mėn leliuku ir man buvo žymiai lengviau nei šiemt su pusantriniu... Turbūt nei nepasirįšiu..
Patarimai prie jūros būnant -nuomokis kambarį, kad būtų ir virtuvė - pavojinga tose kavinėse ištisai valgyt, kartais visko būna, kas gali sugadinti atostogas. Būtina imtis vežimą, nors ir atrodo, kad užima daug vietos ir be jo išsiversi - neišsiversi be vežimo, nors vaikas ir vaikšto... schmoll.gif
O šiaip atostogaut su vaiku yra be galo smagu..
*geltona
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 06 04, 22:08)
gal kas norėtų prie mūsų prisijungti? Būtų labai smagu ax.gif
*

Maja, mes norėtumėm ax.gif , bet ar jums į kompaniją tiktumėm? g.gif turbūt su panašaus amžiaus vaikučiu norėtumėt?
Bite_Maja
QUOTE(Rii @ 2005 06 21, 19:04)
Maja, mes norėtumėm ax.gif , bet ar jums į kompaniją tiktumėm?  g.gif turbūt su panašaus amžiaus vaikučiu norėtumėt?
*

Rii 4u.gif , jei tavęs ir tavo mažylio negasdina , kad mes su palapine thumbup.gif
Labai myliu mažus vaikučius, varom thumbup.gif
Fire
Esu buvusi ne kartą Latvijoje, ten smagiau pailsėti, kai nori ramybės, nes žmonių praktiškai visai nėra. Tiesa, vykdavom į giminaičio sodybą, o dabar ten bus užimta sad.gif Bet nieko, tikriausiai vyksime į Neringą (Pervalką) Tai pats mažiausias miestelis Neringoje, galima rasti ir už 15 Lt/para žmogui. Tiesa, su maisto gaminimu kiek sunkiau, nes virtuvė bendra, nors mes dažnai kavinėje pavalgom - vaikinas juk jau didelis rolleyes.gif Mašinos neturiu, iš Vilniaus iki pat miestelio važiuoja autobusas. Gegužės 27-29d. buvom su sūnum ir mano drauge nulėkę, tai pasiėmėm gerą kambarį (trivietis, naujai renovuotas, su WC, dušu, mini virtuvyte), sumokėjom abi po 80 Lt už dvi paras. Nemažai, bet pasilepinom, juolab, kad už kelionę nereikėjo mokėti - draugės bendradarbis nuvežė thumbup.gif
*geltona
Maja, smagu, kad tiktumėm į kompaniją 4u.gif
bet... dėl palapinės nežinau g.gif dar nei vienos nakties nemiegojom palapinėj, o dab tai iš laringito bandom išsikapstyt verysad.gif nežinau, ar įsidrąsinsiu...
AIRRA
Planuoju važiuoti rugpjūčio mėn.kokiai savaitukei prie jūros-į Šventają arba Juodkrantę.Gal kuri mamytė palaikytų mums kompaniją-visgi būtų smagiau 4u.gif
boruze keturtaske
QUOTE(AIRRA @ 2005 06 22, 18:39)
Planuoju važiuoti rugpjūčio mėn.kokiai savaitukei prie jūros-į Šventają arba Juodkrantę.Gal kuri mamytė palaikytų mums kompaniją-visgi būtų smagiau 4u.gif
*

Mes dažnai Juodkrantėj sukinėjames, tai jei nuprėsi pailsėt Juodkrantėj parašyk, susmatysim drinks_cheers.gif
AIRRA
QUOTE(brangute @ 2005 06 21, 14:26)
Vežkis vežimą ir migdyk jame. Arba šalia savęs. Kai vaikelis nedidelis, problemų mažiau, patikėk...Su didesniais praeit gatve neįmanoma kurorte, rėkia klykia, to nori ano nori... O su mažuliu smile.gif pamigdei vežime ir viskas. Su lovyte kambario tikrai nebūna. Bent jau Šventojoj. Rekomenduoju nuomotis pas žmones, darbininkų gatvėj yra toks geltonas namas, numerio nepamenu, ten nebrangu ir fainai, nuo jūros netoli...
Kelionę ištvers, į mašiną paimk žaislų, gėrimo, ir pamatysi, kaip viskas gerai bus. Aš pernai variau su 8 mėn leliuku ir man buvo žymiai lengviau nei šiemt su pusantriniu... Turbūt nei nepasirįšiu..
Patarimai prie jūros būnant -nuomokis kambarį, kad būtų ir virtuvė - pavojinga tose kavinėse ištisai valgyt, kartais visko būna, kas gali sugadinti atostogas. Būtina imtis vežimą, nors ir atrodo, kad užima daug vietos ir be jo išsiversi - neišsiversi be vežimo, nors vaikas ir vaikšto... schmoll.gif
O šiaip atostogaut su vaiku yra be galo smagu..
*

Kad su tais vežimais ir problema gaunasi-turiu vieną didelį ir sunkų,kuriame mažoji miega dienomis ir sportinį kur kas lengvesnį,bet miegoti tai jame neitin patogu,juo labiau visą naktį.Su manim niekada nemiegojo,nemanau kad šis variantas mums tiks..O pas mus labai sunku su miegojimais-nors dieną lūžta kaip miegoti nori,bet jau užmigdyti-tai pražilti galima ir turi būti tyla,ramybė.Todėl lauke nemiega,o jau kaip pavydas ima žiūrint į kitų parpenčius vaikus verysad.gif
Užtai ir bijau kad man bus ne poilsis,o vienos bėdos doh.gif Nežinau,bet turbūt neteks šią vasarą prie jūros pabūti cry.gif ,kaip ir praeitą cry.gif
AIRRA
Labai noriu prie jūros,bet vienai liūdna ir brangu cray.gif ir mano mazgė mėgsta kompaniją.Gal atsiras mamytė kuri irgi neturi su kuo važiuoti????
brangute
na, aš irgi norėčiau prie jūros, bet su manim bet kam dar labiau būtų ne poilsis, o siaubiakas. Biski kompanijos prilaikau normaliai smile.gif todėl ir nesisiūlau 4u.gif
blondine
Aš irgi pasiryžusi patraukti į Palangą viena su vaikais. Būsiu liepos antroje pusėje, jei dar kuri būsit - galėsim susibėgti.
O va vėžimėlio problema dabar ir man aktuali. Mažajai tai aš būtinai imsiu, bet aš mąstau dabar apie savo "didžiuką". Kilometrą kokį tai is nueis, na gal pusantro, max - du. Bet nuo ten kur aš gyvensiu iki Palangos parko turbūt kokie du. O taip norėtųsi pasivaikščioti toliau, ne tik aplink poilsio namus.
Tai sumąsčiau, kad man reikia sportinio vežimėlio dvynukams, kad reikalui esant susodinčiau abu - ir tolyn. Jie miega, o aš sau vaikštau. O dieną prie jūros važiuočiau su vienviečiu savo "skėtuku".
Tai va kaip sumąsčiau, ir dabar suku galvą iš kur gauti tą dvynukų vežimėlį savaitei.
Beje, gal kuri pažįstat kokią mamytę, kurios vaikiukai jau paaugo, vežimo nebenaudoja, o jis kur nors sklepuke ilsisi. Gal išnuomotų man savaitei. Pažadu visaip kaip atsilyginti.
boruze keturtaske
nu geras, pasiūliau kompaniją Juodkrantėj, o mano balso nieks neišgirdo. Nu ir NEREIKIA tease.gif NA IR NEREIKIA MES IR TAIP GERAI PASIILSĖSIM.Norėjau tik būti draugiška bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif
AIRRA
QUOTE(muselyte @ 2005 06 25, 11:56)
nu geras, pasiūliau kompaniją Juodkrantėj, o mano balso nieks neišgirdo. Nu ir NEREIKIA tease.gif NA IR NEREIKIA MES IR TAIP GERAI PASIILSĖSIM.Norėjau tik būti draugiška bye1.gif  bye1.gif  bye1.gif  bye1.gif  bye1.gif  bye1.gif
*

Išgirdo išgirdo 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,tik neskubėjau atsakyti nes nežinia kada važiuosiu.Kai jau žinočiau tada ir kreipčiausi tiesiogiai... ax.gif
boruze keturtaske
QUOTE(AIRRA @ 2005 06 26, 23:06)
Išgirdo išgirdo 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,tik neskubėjau atsakyti nes nežinia kada važiuosiu.Kai jau žinočiau tada ir kreipčiausi tiesiogiai... ax.gif
*

blush2.gif blush2.gif
AIRRA
O dabar stipriai pasidžiaugsiu-šį savaitgalį buvau nulėkusi į Nidą clap.gif Labai labai netikėtai išpuolė ta kelionė.Tik sąžinė graužė, nes važiavau viena,dukrytę palikau su močiute cray.gif
Buvo labai labai daug žmonių,daug vaikučių su vežimukais-man taip buvo pavydu žiūrėti į tokias šeimas,toks nuostabus pasitaikė oras,o mano kleckutė liko namuose.Jei dukrytei būtų kokie keli mėnesiai,būtų kur kas lengviau-beveik visą kelią pramiegotų,o dabar sunkiai ištvertų tą kelionę,nes sėdėt vienoj vietoj nemėgsta. cry.gif
Akrile
QUOTE(blondine @ 2005 06 25, 09:27)
Aš irgi pasiryžusi patraukti į Palangą viena su vaikais. Būsiu liepos antroje pusėje, jei dar kuri būsit - galėsim susibėgti.
O va vėžimėlio problema dabar ir man aktuali. Mažajai tai aš būtinai imsiu, bet aš mąstau dabar apie savo "didžiuką". Kilometrą kokį tai is nueis, na gal pusantro, max - du. Bet nuo ten kur aš gyvensiu iki Palangos parko turbūt kokie du. O taip norėtųsi pasivaikščioti toliau, ne tik aplink poilsio namus.
Tai sumąsčiau, kad man reikia sportinio vežimėlio dvynukams, kad reikalui esant susodinčiau abu - ir tolyn. Jie miega, o aš sau vaikštau. O dieną prie jūros važiuočiau su vienviečiu savo "skėtuku".
Tai va kaip sumąsčiau, ir dabar suku galvą iš kur gauti tą dvynukų vežimėlį savaitei.
Beje, gal kuri pažįstat kokią mamytę, kurios vaikiukai jau paaugo, vežimo nebenaudoja, o jis kur nors sklepuke ilsisi. Gal išnuomotų man savaitei. Pažadu visaip kaip atsilyginti.
*

Na, atleiskite, kad ilindau i jusu tema, bet vienise su buvusi kokius gerus 3 metus, per kuriuos teko visur su savo maziumi vazineti (dabar jau jis didysis) - tiesiog gal vertetu paieskoti kokio nuomos punkto su vezimeliais Palangoje ar kitame pajurio miestelyje??
Kai buvau paskutini karta Palangoje (o tai buvo labai senai), tai maciau gatveje issirikiavusias bobeles su vezimeliais ir uzrasu ``nuomoju``. Tai gal, pagalvojau, siomis dienomis ir nuomos punktai atsirado?
Geru jums atostogu!
*Fortūna*
Na, grįžom ir mes po šiokių tokių atostogų iš Nidos pajūrio smile.gif
Žinot, ką sėdėdama pliaže pagalvojau? Ogi tą, kad atostogaut tokioms kaip mes smile.gif iš tikro šauniausia kelioms susiburt į kompaniją ir su vaikučiais sau vargo nematytume...nes kai atsiranda šalia vyriškis, tai vistiek problemų padaugėja tam tikra prasme smile.gif (aš čia,aišku,sakau š vienos pusės g.gif) tai jis pliaže būt nemato prasmės,... tai žuvys mariose nekimba blyn...biggrin.gif visiem kimba, o jam ne...tai knarkia naktį, kad vaiką prižadina...biggrin.gif
ech...be reikalo per vėlai sumąsčiau. Sakiau: kitą kartą tokios klaidos nedarysiu. Namie kas kita, o atostogų metu, tai bendri interesai yra ko gero mamyčių su vaikučiais ir paprasčiau ir neliūdna būtų tikrai.
Bishojo
QUOTE(blondine @ 2005 06 25, 10:27)
*

Va liepos paskutinę savaitę aš būsiu Palangoj smile.gif Važiuoju su mama, bet kompanijos pasibūti kartu visai norėčiau biggrin.gif
nuodeme
P A S I Ū L Y M A S
Rugpjūčio 15 - 20 dienomis atostogauju Nidoje įmonės poilsiavietėje. Gavau 3-vietį kambarį. Man ir mano vaikui trijų lovų yra smarkiai per daug, nes mes miegam iš viso vienoj lovoj. Taigi, galiu paimti dar vieną mamytę su atžala. Jei vis dar turėsiu auto, galėsiu nuvežti. Išlaidas dalintume per pusę: kelionė į abu galus ~140 LT, keltas + ekologinis mokestis 56 LT, nakvynė už 6 dienas 144 LT.
Ria
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 18, 09:42)
P A S I Ū L Y M A S
Rugpjūčio 15 - 20 dienomis atostogauju Nidoje įmonės poilsiavietėje. Gavau 3-vietį kambarį. Man ir mano vaikui trijų lovų yra smarkiai per daug, nes mes miegam iš viso vienoj lovoj. Taigi, galiu paimti dar vieną mamytę su atžala. Jei vis dar turėsiu auto, galėsiu nuvežti. Išlaidas dalintume per pusę: kelionė į abu galus ~140 LT, keltas + ekologinis mokestis 56 LT, nakvynė už 6 dienas 144 LT.
*

Nurodytos islaidos tai yra puse, ar 100%?
nuodeme
100%.
Aquamarine
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 18, 08:42)
P A S I Ū L Y M A S
*

Net keista, toks superinis pasiulymas ir niekas nestveria g.gif Kai perskaiciau, maniau, kad eiles rikiuosis...
nuodeme
Aga, aš irgi panašiai tikėjausi. Dar galvojau, kaip čia teks rinktis nugalėtoją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif O matyt teks pačiai norinčių ieškot blink.gif
Jei rimtai, tai pirmenybę teikčiau tom, su kuriom esu susipažinus, bet kad išvis norinčių nėra cry.gif
pavasare
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 18, 08:42)
P A S I Ū L Y M A S
*

Aš labai norėčiau su savo mažium nuvažiuoti, jei pavyktų atostogų išsiprašyti ax.gif
*Fortūna*
Ir aš labai norėčiau, bet atostogų jau nebeturėsiu... cry.gif Manau, kad tikrai atsiras galinčių ir norinčių smile.gif ir be konkursio čia nebus pasieita...Atostogaut Nidoj yra tikra palaima 4u.gif
Fire
Aš tai labai norėčiau ir iš kart būčiau parašiusi, tik mano berniokas jau nemažas ir nelabai lengvo charakterio, kažin ar tiktumėm į kompaniją g.gif o be to, 21 d. seneliai jį vežasi į Pervalką, kur tą paskutinę naktį reiktų pasidėt... verysad.gif
Linkiu rasti gerą kompaniją ir gerai pailsėt 4u.gif
AIRRA
Mielai prisijungčiau,bet mums biskį per ilgai.Kokių 3-4dienų per akis,nes butą perkam,todėl striuka ir su laiku ir su finansais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.