Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vienos mamos išpažintis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3
*Lyra*
QUOTE(nepriklausoma @ 2010 03 13, 16:41)
man labai patiko, tokia ramybė ir šiluma padvelkė iš šio pasakojimo, net pačiai atsirado daugiau jėgų "dirbant mama"  ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai padvelke siluma ir dvasine stiprybe. wub.gif
zverelis2
Tiesiog nuostabi ir labai grazi istorija smile.gif
ylli
Skaičiau tą knygą smile.gif Turiu pasakyt,kad man labai patiko.Ir man į rankas pakliuvo pačiu laiku. Tiesiog viename ar kitame pasakojime atrandi savo situacija,pamatai,kad ne tu viena turi tokių rūpesčių,problemų.Bet labiausiai sužavėjo tų moterų optimizmas ir teigiamas požiūris į gyvenimo sunkumus. Nors knygoje yra ir religinio atspalvio,bet tikrai nepersūdyta (kaip kažkas rašė).
September_Lady
Na o man tas religinis poziuris cia nepatinka vienu aspektu g.gif vargu ar gali siais laikais patiketi Dievui savo vaikus ir tiketis, kad jis jais pasirupins, jei mama nebegales unsure.gif labai neracionalus poziuris blink.gif

as manau vistik reikia galvot apie savo galimybes vaikams suteikti visokeriopa parama gyvenant siam pasaulyje mirksiukas.gif
*Pu-pa*
Labai šaunu,daugiau tokių mamų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Alsė
Siai mamytei pradzia buvo sunki,bet ji nepasidave ir zenge toliau wub.gif tokios mamos yra pavyzdys thumbup.gif
JolitaS.
na nepykit mielosios bet nesutiksiu kad pradzia buvo sunki juk iskart su vyru nusprende kad ji liks namie vaikus augint reiskia aprupinta buvo moterele bustu maistu ir t.t.ir dar mat kad nenuobodziautu mokytis kanklem grot nusprende.pataisykit gal as klystu bet turint du vaikus mazus nuobodu neturetu buti o dar kur visi buities darbai.saunoule ji kad gimdo ir augina vaikus bet cia ne tikejime esme viska nuleme finansinis stabilumas nes dauguma is musu vistik grista i darba nors ir tiki dieva nes pinigu reikia seimai
rasiux-
Iš daugelio čia pasisakiusių supratau, kad laiminga šeima įmanoma tik prabangiame name ir šakėmis vartomose pinigų krūvose.
Mano anyta užaugino 4 vaikus likusi našle, kai vyriausiajai (dar ir visiškai neiįgaliai) buvo 14 metų, mažiausiam- 8. Su nuostata, kad neturint pinigų, vaikų neįmanoma užauginti- tai ji juos visus turėjo į vaikų namus atiduoti. Bet gilaus tikėjimo palaikoma užaugino visus, kad ir ne pasaulio stebuklais, bet sąžiningais, padoriais žmonėmis.
Pavydėjau jai tokio nuoširdaus tikėjimo ir pasitikėjimo Dievu. Tik tokiu būdu moteris turėjo pakankamai jėgų išauklėti savo būrelį vaikinų. Aišku, gal kiek "skystokai" atrodydavo jos garūs savo tikėjimo propagavimai, bet tai niekis palyginus su jos nudirbtu darbu.
Tokią pačią pagarbą reiškiu ir temos autorei, kuri nesigėdi, kad ir netiesiogiai prisipažinti, kad jai sunku auginti tiek vaikų, ir ji pagalbos ieško aukštesniame lygyje.
_Foxy_
Nors šios moters motinos karjeros pradžia buvo sunki, bet vėliau ji tapo šios srities profesionale. Šaunuolė.
Aš visiškai pritariu, kad reikia džiaugtis vaikais nuo pat mažumės, reikia džiaugtis kiekviena akimirka, o ne atkentėti tą laiką. Jei nori matyti tik blogą, visuomet rasi prie ko prikibti, tačiau galima stengtis įžiūrėti ir gerus dalykus. Kiekvieną skruostu nuriedėjusią ašarą atperka vaiko šypsena, prisiglaudimas, bučkis, žodis "mama".
Nuo pat to meto, kai pastojau, tapau labai labai laiminga ... Nors įsivaizdavau, kad turėti vaiką yra nuostabu, tačiau to, kaip jaučiuosi dabar - neįsivaizdavau. Aš tikrai noriu dar vaikų ir tai tikriausiai yra mano pašaukimas ...
Ketinome lauktis vaikų, kai tvirčiau atsistosime ant kojų (tarytum bus atliekamų pinigų vaikui), tačiau ačiū Dievui, kad apsigalvojome ir nusprendėme, kad nėra ko laukti. Juk niekada pinigų ir materialinių gėrybių nebus per daug, o vis mažai ... Dabar turime nuostabią dukrytę. Dabar žinau, kad vaikas ne pablogina finansinę šeimos situaciją, o priverčia stengtis dėl geresnės ...
GIEDRŪNĖ
Aš manau kad ji šaunuolė thumbup.gif
luckyme
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 05 13, 20:20)
Ketinome lauktis vaikų, kai tvirčiau atsistosime ant kojų (tarytum bus atliekamų pinigų vaikui), tačiau ačiū Dievui, kad apsigalvojome ir nusprendėme, kad nėra ko laukti. Juk niekada pinigų ir materialinių gėrybių nebus per daug, o vis mažai ... Dabar turime nuostabią dukrytę. Dabar žinau, kad vaikas ne pablogina finansinę šeimos situaciją, o priverčia stengtis dėl geresnės ...
*

drinks_cheers.gif o mama saunuole,mano pusbrolio seimos istorija panasi,kolkas augina 4 pagrandukus ir tai,manau,dar ne pabaiga rolleyes.gif
Vilma-Ieva
Smagu, kad moteris savo pašaukimą atrado. Ir tikėjimas, ir vaikai yra didelės vertybės.
Rygben
Sauni istorija!
Jei ji tikra tai as labai dziaugiuosi uz visa seimyna,nes manau kiekvienas zmogus stengiasi atrasti savo vieta pasulyje,profesijoje,su issrinktu zmogumi,susilauktais vaikais.
Skaitant sia istorija uzlieja tokia maloni laimes ir silumos banga...gal kad as labai jautri ir man lengva isijausti ir isgyventi i kito zmogaus pasakojima smile.gif
Labai noreciau suzinoti sios knygos pavadinima ir kur galetu placiau paskaityti apie toliau besipleciancia istorija nes manau tektu suzinoti daugiau idomesniu situaciju smile.gif
Is anksto aciu smile.gif

Sekmes autorei! smile.gif
smalsiuke333
manau kad tai moteris ir mam iš DIDŽIOSIOS RADĖS, daugumai reikėtu pasimokytiiš tokios mamos wub.gif
Beatarum
Sauni istorija, zaviuosi tokia mama wub.gif
Moxe
Šaunuolė. Bet manau, kad kiekvienai savo: viena jaučia palaimą augindama vaikus, kita - darydama karjerą. Kitos per vidurį (svarbu, kad jaustųsi laimingos) mirksiukas.gif
jurgaite
Šešių broliukų kompaniją papildė mergyte
http://tavovaikas.lt/Straipsniai/Seimu-ist...as-Dievo-dovana
Lauritaaa
Man patiko, saunuole mamyte thumbup.gif
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(iCute @ 2007 11 14, 08:40)

Jūsų vaikai nėra jūsų.
  Jie - savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros.
  Jie atėjo per jus, bet ne iš jūsų,
  Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso.
  Jūs galite jiems atiduoti savo meilę, bet ne mintis,
  Nes jie turi savąsias.
  Jūs galite priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
  Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalit aplankyti.
  Jei galit, siekit būti į juos panašūs, bet nesistenkit juos padaryti panašius į savę.
  Nes gyvenimas neina atgal ir negaišta vakarykščioj dienoj.

Kahlilis Džibranas. "Pranašas"
*

drinks_cheers.gif
aimute
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 05 14, 22:04)
Smagu, kad moteris savo pašaukimą atrado. Ir tikėjimas, ir vaikai yra didelės vertybės.
*

drinks_cheers.gif su siuo pasakymu. svarbu, kad ji rado gyvenimo pilnatve ir ramybe 4u.gif
lyggi..
Nesuprantu, kodel sita tema paskelbta. Cia daug yra istoriju, sita labai miela, bet ar verta specialiai aptarineti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.