Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikis ir pirtis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
sianakt
Kiek girdėjau, suomiai vos ne savaitės mažučius neša į pirtį.. tik svarbu atvėsimo temperatūta negali būti mažesnė nei 20laipsnių, o ir pirtyje nereikia daugiau nei 60... gal reiktų artėjant prie metukų ir man savąjį "pakaitint" nunešti, bent jau padukus, kad sušiltų g.gif
Nemezide321
Kam kūdikiui pirtis? aplamai perkaitinti kūdikį net kai prausiat pavojinga.
egvida
Esu įsitikinusi, kad pirtis ne kūdikiui. Juk pertis apskritai patariama tik sveikata nesiskundžiantiems suaugusiesiems, o ką jau kalbėt apie vaikutį...
Zhiema
nematau nieko blogo jei su protu 4u.gif buvau nusinešus 8 mėn savo pupą, nes atvėso baseine ax.gif pasodinau bliūde ant grindų ir buvo liux thumbup.gif aišku, pabuvom gal 5-7min
2Ditute

Aš savo klecką irgi trumpam nusinešu ( kokiom 5 min.) Aišku, temperatūra būna kokių 60-50. Manau, kad nieko blogo tame nėra ax.gif
begotatas
vaikas pats puikiai parodo, ar jam tinka smile.gif pora kartu kudiki bandem isinesti - be sansu. o praejo metukai ir dabar verziasi, taip kad, viskam savas laikas.
Aleila
Nebandziau, bet tikrai nesivesiu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.