Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas pereina iš lopšelio grupės į darželio gru..
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Ramunėlė*
Sveiki ..mano vaikas 3m pereina iš lopšelio į darželio grupę..ko galiu tikėtis.?.Ar kas susidūrėt su sunkia adaptacija, būtent perėjimas iš vienos lopšelinės grupės į vyresniają?..Įdomi jūsų patirtis. Dėkui ax.gif
blue kristal
Mano sunus irgi ,budamas 3metu perejo is lopselio i darzelio grupe.tai labai greitai adaptavosi,jam netgi labiau patiko darzelio grupeij, nes ten buvo ir vyresniu uz ji vaiku ir darbelius idomesnius dare, o lopselio grupej jam ne labai patiko,nes jis su mazesniais vaikais ne galejo normaliai bendrauti,nes dauguma is ju ne mokejo dar gerai kalbeti.
gutė pinkutė
Mes perėjom iš lopšelio į darželį, ir dar iš kart į mišrią grupę, tai aš pergyvenau, kad lopšeliuose, jis buvo didžiausias, o čia mažiausias, ar nekils kokių problemų, plius lopšeliuose jis turėjo mergaitę, kuri jam labai patiko ax.gif
Pirmą saviatę buvo ašaryčių,kad ne tie žaislai, kiti vaikai, bet apsisprato, ir dabar jam čia žymiai geriau thumbup.gif
Bekasė
dukrai perejimo nesijaute, nes tame darzelyje buvo tokia tvarka, kad aukletojos gavusios grupe ja ir turi. aukletojos keiteciasi tik ikimokyklineje grupeje.
Pries tai buvusiam darzelyje tvarka buvo kitokia. Buvo atskiros lopselio ir darzelio aukletojos, atskiros grupes, bet kazkokiu problemu nepastebejau, nes tas kelimas nevyksta nuolat, kad va sukako vaikui trys metai ir keliauja jau i darzelio grupe - perskirtoma budavo 1-2 kartus metuose, todel pereidavo keli vaikai ir jiems jau turint salia draugu adaptacija vykdavo labai savaime be stresu.
Darbeliu ar uzsiemimu gausos irgi nepasijaute, nes ir lopselyje aukletojos stengdavosi uzsiimti su vaikais, juolab, kad ir skirtumas tarp vaiku nebudavo didelis, nes i lopseli priimdavo tik dvimecius.
O dabar dukra pateko i vyresne grupe. Kitais metais dalis vaiku pateks jau i ikimokykline grupe. Svarstau ka su dukra daryti g.gif
juoduke
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 11 04, 14:52)
Sveiki ..mano vaikas 3m pereina iš lopšelio į darželio grupę..ko galiu tikėtis.?.Ar kas susidūrėt su sunkia adaptacija, būtent perėjimas iš vienos lopšelinės grupės į vyresniają?..Įdomi jūsų patirtis. Dėkui ax.gif
*

nuo rugsėjo mano vaikinukas perėjo į darželinukų grupę, taigi perėjo kartu ir visi vaikučiai iš lopšiukų, tik dar keli nauji atėjo,tai va visi savi
kaip sakant, tik va bėda buvo kad ne tos auklėtojos buvo,pirma diena taip verkė
ir šaukė kad nenoriu aš čia būti, bet nieko praėjo kelios dienos ir vaikinukas mano apsiprato
dabar eina noriai,jam patinka
, bet ir būna dienų kai nenori eiti į darželį.o šiaip viskas gerai. thumbup.gif
azen
pas mus lopselinokai rugsejo menesi keliauja i darzelio grupe visi kartu, tad kai kartu draugai tai ir adaptuotis lengviau, vyresnioji adaptavosi per pirmas 5 min. bigsmile.gif beje toj pacioj grupej ir iki mokyklos jau sedi thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.