As pradejau fiksuoti ,manau bus idomu dukrytems apie save zinoti, is kai kuriu savo "bajeriu" pasijuokti.
As ir pati pas savo mama atsimenu klausinedavau, ka as darydavau vienoj ar kitoj situacijoje.
Sveikos mamytes, ar uzrasinejate savo vaikuciu pasiekimus?pirmuosius gugavimus, kad a pirma karta nusisypsojo ir t.t.
As pradejau fiksuoti ,manau bus idomu dukrytems apie save zinoti, is kai kuriu savo "bajeriu" pasijuokti. As ir pati pas savo mama atsimenu klausinedavau, ka as darydavau vienoj ar kitoj situacijoje.
as irgi fiksuoju specialioje knyguteje
aha pasižymiu knyguteje
as turiu tokia grazia zalia uzrasu knygele nupirkusi, kietu virseliu su paveiksleliais, ir ten kas menesi aprasau, ka naujo sunelis padare, ka ismoko, ko ragavo, ka ypatingo nuveike etc, na toks iseina menesiarastis
mano mama vede toki albuma su nuotraukomis ir dienorasciu- labai miela dabar ji pavartyti
Mes irgi turim kudikio knygele
Aš irgi stengiuosi pasižymėti pasiekimus (kai nepasimiršta
As taip pat stengiuosi aprasyti savo maziukes pasiekimus, taip pat tais pasiekimais pasidalinu ir cia - supermamose. Mano mama ir tokia knygele pylde, tai tikrai smagu pavartyti man ja
QUOTE(pupux @ 2007 11 04, 15:28) Sveikos mamytes, ar uzrasinejate savo vaikuciu pasiekimus?pirmuosius gugavimus, kad a pirma karta nusisypsojo ir t.t. As pradejau fiksuoti ,manau bus idomu dukrytems apie save zinoti, is kai kuriu savo "bajeriu" pasijuokti. As ir pati pas savo mama atsimenu klausinedavau, ka as darydavau vienoj ar kitoj situacijoje. Turim knygute, i kuria rasom pasiekimus, pirmuosius sypsnius, gugavimus ir t.t., klijuojam nuotraukas. Stengiames nieko nepraleisti.
IR MES UZSIRASINEJAME SAVO PASIEKIMUS
As bandziau fiksuoti, kazkokioje reklamineje knyguteje, specialiai tam skirtoje, kuria atnese sesele. Dabar jau senokai to nedariau. Fiksuok nefiksaves, vistiek uzaugs ir viska padarys ka jam reikia. Todel kazkaip geriau pagalvojusi, imu nebesuprasti fiksavimo prasmes. Jei dar turi mergaite, galbut jai bus kazkada idomu, kada isdygo koks dantukas. As turiu berniuka, kuriam tikrai manau ateity bus tai giliai nesvarbu
as neturiu kas man papasakos kokia as buvau mazyte, bet kazkaip nepasigendu gal kad susitaikiau su ta mintim jog nieko nesuzinosiu. Bet mano visi pazystami niekina tokius tevu poelgius nesupranta kokiu tikslu jie tai dare.Vienos drauges mama yra sudejusi kai kuriuos ju zaislus tai sake uzknisa nei mes su jais zaidziam nei musu vaikai su tais zaislais zais. Kitas pazystamas per gimtadieni uzsipuole savo mama kodel jinai nuolat primena koks jis buvo mazas. ir dar daug is pazystamu esu girdejusi neigiamu pasisakymu ir kas keisciausia nei vieno teigiamo tad kartais pagalvoju ar verta ar neuzgaus vaikai sirdies atstume visa si darba.
o man smagu kai mama pasakoja kokia buvau kokias skadas kreciau
Mes irgi turim labai grazia knygute "Penkeri mano gyvenimo metai.vaikystes prisiminimai", cia ir uzrasinejam visus sugebejimus bei pasiekimus
Siandien Mano Ugniuke pirma karta pasaukus vardu sypsojosi ir sypsojosi.Ir taip daug kartu
Ji jau seniai sypsojosi, bet miegodama, nesamoningai.O siandien.. Papildyta: QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 06, 00:27) as neturiu kas man papasakos kokia as buvau mazyte, bet kazkaip nepasigendu gal kad susitaikiau su ta mintim jog nieko nesuzinosiu. Bet mano visi pazystami niekina tokius tevu poelgius nesupranta kokiu tikslu jie tai dare.Vienos drauges mama yra sudejusi kai kuriuos ju zaislus tai sake uzknisa nei mes su jais zaidziam nei musu vaikai su tais zaislais zais. Kitas pazystamas per gimtadieni uzsipuole savo mama kodel jinai nuolat primena koks jis buvo mazas. ir dar daug is pazystamu esu girdejusi neigiamu pasisakymu ir kas keisciausia nei vieno teigiamo tad kartais pagalvoju ar verta ar neuzgaus vaikai sirdies atstume visa si darba. nu tikrai nemanau, kad pakenktum uzrasinedama pagrindinius ivykius.Jei neprireiks, ati neprireiks.Galiausiai pati perversi karts nuo karto ir tai prisiminimai uzplus Na, jei mama tai daro liguistai, tai as isivaizduoju, kad uzknisa. Mano draugo mama padaovanojo jam 18-ojo gimtad proga albuma, kuriame yra jo nuotraukos nuo 1m iki 18m. t.y 18 nuotrauku fotkintu kas metus
mes irgi rasome savo pasiekimus spec knygeleje
gavom dovanu toki albuma, mielai rasom kartu su teciu, manau tikrai vaikui bus idomu paskaityti kai suaugs
as irgi rasau visus"pirma karta".Manau kazkada ir mazajai bus labai ydomu paskaityt.
Taip, uzsirasineju.
Manau idomu bus ir jam paciam uzaugus, o taip pat ir man auginant antra-trecia vaika bus ka palyginti.
as taip pat uzrasineju
Uzsirasineju viska, nes ir mano mama rase ka as darydavau, tai labai fainai paskaitinet. tikiu, kad ir mazylei, kai paaugs bus idomu
turiu "kudikio albuma" i kuri uzrasineju svarbiausius ivykiu, bet dar papildomai uzvedziau stora sasiuvini, kuriamia irgi viska uzrasineju, nes kudikio albumas tik iki metu . manau vaikui uzaugus bus tikrai idomu
nieko neuzrasineju
as vyresneliui uzrasinejau, o mazajai kazkaip tai ne
kai pagimdziau drauge padovanojo knygute,tai ten viska ir fiksuojam
Mums taip pat drauge knygele padovanojo.
Viska fiksuoju specialioje knygeleje "Penkeri gyvenimo metai"
aš taip pat fiksuoju mažojo pasiekimus specialioje knygelėje, o kadangi ten išskirti ne visi dalykai, tai dar užvedžiau atskirą sąsiuvinį, kur rašau kaip dienoraštyje apie savo sūnelio pasiekimus ir kitus dalykėlius
viska fiksuoju i kudikio knyga!
As viska uzsirasau specialioje kudikio knygeleje, ir nuotraukyciu iklijuoju, ir pedute su rankyte anspauda padariau.
Mes irgi gavome dovanų kūdikio albuma, bet kažkaip man jis nepatinka
Tikrai viska rasau i kudikiu knygas
Fiksuoju kada ka ismoko, kada ka pradejo valgyt ir t.t. Kudikio knygoje. Kai bus metukai planuojam ispausti pedutes ir rankutes atspaudus
Mes irgi viską užrašinėjame kūdikio knygoje,vėliau bus įdomu pasižiūrėti,o ir dabar jau kai ko nebeatsimenam,tai galim pasižiūrėti
mes irgi turime toki albuma.vyras padovanojo kai is ligonines musu aukseli parsivezem
Pasižymiu ir aš savo sūnelio pasiekimus
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 03 19, 12:54) aš taip pat fiksuoju mažojo pasiekimus specialioje knygelėje, o kadangi ten išskirti ne visi dalykai, tai dar užvedžiau atskirą sąsiuvinį, kur rašau kaip dienoraštyje apie savo sūnelio pasiekimus ir kitus dalykėlius AS lygiai taip pat pildau speciala knygute , o siaip sasvini rasau dienorasciu abiem suneliam.
Turim net dvi spec knygutes ir abi jas saziningai pildau kaz nedingtu joks pasiekimas
Mes turim viena knygute ir saziningai pildom.
su pirma saziningai,o su antru tai ir pamirstu,labai jau greitai laikas bega,nespeju
rašau viską į užrašų knygutę, kurią pildau nuo vaiko gimimo.
reikės kažkada nusipirkti gražią vaiko knygą ir surašyti ten visus svarbesnius įvykius bet šiaip kol kas atmintim nesiskundžiu ir viską prisimenu
Rašau į užrašų knygutes. Man ir dabar įdomu palyginti abiejų dukryčių pasiekimus
As taip pat pildau knygele ir i foto albuma klijuoju nuotraukeles, tik va lieka tuscios vietos, ir norejau paklausti mamytes, kaip ja uzpildote??? ka nors iklijuojate??? nupiesiate ar kaip kitaip?? o gal yra kur nors atskira temele??? aciu visoms??
Turim ir mes grazia knyga, stengiuosi pildyti kruopsciai. Taip pat dovanu gavom vaikiska foto albuma, tik niekaip neprisiruosiu foto padaryt, kad suklijuoti. O knygeleje kur liks tuscios vietos iklijuosiu nuotraukyciu
QUOTE(Monali @ 2009 01 23, 17:53) Turim ir mes grazia knyga, stengiuosi pildyti kruopsciai. Taip pat dovanu gavom vaikiska foto albuma, tik niekaip neprisiruosiu foto padaryt, kad suklijuoti. O knygeleje kur liks tuscios vietos iklijuosiu nuotraukyciu i knyga mes irgi klijuojame nuotraukyciu, bet nezinau ka daryti su albumu, nes i albumo puslapi telpa tik dvi nuotraukos, trecia niekaip QUOTE(XVXVX @ 2009 01 23, 18:00) i knyga mes irgi klijuojame nuotraukyciu, bet nezinau ka daryti su albumu, nes i albumo puslapi telpa tik dvi nuotraukos, trecia niekaip Tarpuose gali piesti ka nors, ar uzrasus kokius rasyt po nuotraukom pvz: kokia data, kokia svente, kiek laiko vaikuciui. Paskui yra pirkti visokiu lipduku graziu, juos kai kur gali paklijuot, kuo ivairiau tuo graziau ir idomiau QUOTE(Monali @ 2009 01 23, 18:09) Tarpuose gali piesti ka nors, ar uzrasus kokius rasyt po nuotraukom pvz: kokia data, kokia svente, kiek laiko vaikuciui. Paskui yra pirkti visokiu lipduku graziu, juos kai kur gali paklijuot, kuo ivairiau tuo graziau ir idomiau nezinojau apie lipdukus, reikes paziureti, aciu uz info
geda prisipazinti, bet esu pradejusi ir uzleidusi
mes pildom pasiekimu knyga
Vyresniojo pasiekimų niekur nerašiau
Mažylei rašiau dienoraštuką lygiai iki metų,kurį per pirmąjį gimtadienį daviau visiems svečiams pavartyti,padariau pasiekimų plakatėlį su nuotraukom O va albume jos tik kelerių mėnesių nuotraukos,vis neprisiruošiu padaryt kitas,kompe yra,pasižiūrim ir tiek išvada tokia,kad su abeis vaikais apsileidau
o as nepildau
|