Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Salmutes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
jurgita_b
Papasakosiu ir as savo dukrytes gimima.
Visa tai prasidejo daugiau nei pries 2 metus. Labai norejom vaikelio. Ilgai laukti nereikejo. Viena diena, nesulaukusi "tu" dienu, supratau, esanti 99% nestuke.gif Nubegau i vaistine, nusipirkau nestumo testa. Laukiau nekantriai vakaro, kada gris vyras ir darysime kartu smile.gif Mano spejimai pasitvirtino: nescia!!! Nemoku aprasyti to jausmo, kai abu pamatem 2 bruksnelius, liudijancius, kad nuo sios dienos viskas bus kitaip. Dar ir siandien gerai prisemenu ta jausma, ir baime, ir dziaugsmas, ir dar daugybe pojuciu- juk nuo sios dienos as esu nebe viena!!!
Dienos bego, nestumas praejo labai gerai ir greitai. Su didziuliu nekantrumu laukem savo dukrytes. Jau nuo 5,5 men zinojom, kad gims mergyte. Kokie nuostabus ir pilni spelioniu buvo tie vakarai, kai kalbedavom su mazyle, dainuodavom jai ir bandem isivaizduoti, i ka ji panasi. Dabar jau aisku- tikra tervelio kopija tongue.gif
Planuota gimimo diena buvo birzelio 7. O ji pradejo belstis jau birzelio 3-iosios vakare. Ta diena is pat ryto dar apsilankiau pas savo gydytoja, ji tik pasake, va, vaikelis jau geroj padety... Taip ir nebegrizau i namus. Nes atsitiko tai, ko labiausiai nenorejau- pradet gimdyt gatvej biggrin.gif biggrin.gif Jokiu saremiu nejutau, tik vis nesupratau, kas ten bega rolleyes.gif Tai prasidejo apie 20 val. O apie 22 val. buvom klinikoj. Buvo tuoj pat patikrintas sirdutes ritmas, atlikta echoskopija ir pasakyta, kad jau siandien namo nebeisleis. Buvau laiminga, bet kartu ir jaudinausi. Pagaliau atejo taip ilgai laukta diena. Visada jauciau, kad gimdymas praeis labai greitai ir be skausmu. Taip ir ivyko. Planavau gimdyti vandenyje, bet nespejau, nes viskas ivyko labai greitai. Iki 23.30 nieko nejutau, nors vandenys jau buvo nubege. Tada suleido skatinamuju. Pradejau justi saremius, prasidejo gimdymas. O nakti, 1.08 val. jau laikiau savo angeleli! Ji buvo tokia mazute, tokia grazute ir taip graudziai verke. Kai mane nuveze i palata, niekaip negalejau uzmigit, vis bandziau atkurti gimdyma ir ta jausma. Pagaliau as mama! Dabar mano dukrytei 1.9 m, bet regis, viskas vyko katik...
Lali
Kaip gerai, kad viskas taip lengvai ir graziai praejo...
Aukit didutes... 4u.gif
Erina
Kaip faina, kad viskas taip greit praėjo. Ach, kokios jūs jau didelės...
Virdzinija
Daugiau tokiu sviesiu prisiminumu apie gimdyma! thumbup.gif
jurgita_b
QUOTE(Lali @ 2005 03 07, 15:59)
Kaip gerai, kad viskas taip lengvai ir graziai praejo...
Aukit didutes...  4u.gif
*

Tau linkiu irgi gero ir greito gimdymo mirksiukas.gif
siaulietuke
4u.gif
happymama
trumpai ir graziai wub.gif 4u.gif
Šypsenėlė24
Kaip smagu skaityti apie greitus ir lengus gimdymus thumbup.gif
Lineja 29
Smagu skaityti tokias istorijas wub.gif Iškart drasiau pasijauti wub.gif
daluzenik
4u.gif Sveikinu
Labai grazi duryciu nuotrauka
ingere
Mano gimdymas irgi buvo lengvas ir aš po gimdymo negalėjau užmigti (nors gydytojos primygtinai prašė paiilsėti)...drinks_cheers.gif Istorija graži, jausminga... wub.gif
Sela:)
Smagu,kai lengvas gimdymas thumbup.gif . Sekmes jums 4u.gif
CRCgirl
Trumpai-aiskiai-graziai wub.gif Sveikinam 4u.gif
evilish
smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.