Papasakosiu ir as savo dukrytes gimima.
Visa tai prasidejo daugiau nei pries 2 metus. Labai norejom vaikelio. Ilgai laukti nereikejo. Viena diena, nesulaukusi "tu" dienu, supratau, esanti 99%

Nubegau i vaistine, nusipirkau nestumo testa. Laukiau nekantriai vakaro, kada gris vyras ir darysime kartu

Mano spejimai pasitvirtino: nescia!!! Nemoku aprasyti to jausmo, kai abu pamatem 2 bruksnelius, liudijancius, kad nuo sios dienos viskas bus kitaip. Dar ir siandien gerai prisemenu ta jausma, ir baime, ir dziaugsmas, ir dar daugybe pojuciu- juk nuo sios dienos as esu nebe viena!!!
Dienos bego, nestumas praejo labai gerai ir greitai. Su didziuliu nekantrumu laukem savo dukrytes. Jau nuo 5,5 men zinojom, kad gims mergyte. Kokie nuostabus ir pilni spelioniu buvo tie vakarai, kai kalbedavom su mazyle, dainuodavom jai ir bandem isivaizduoti, i ka ji panasi. Dabar jau aisku- tikra tervelio kopija

Planuota gimimo diena buvo birzelio 7. O ji pradejo belstis jau birzelio 3-iosios vakare. Ta diena is pat ryto dar apsilankiau pas savo gydytoja, ji tik pasake, va, vaikelis jau geroj padety... Taip ir nebegrizau i namus. Nes atsitiko tai, ko labiausiai nenorejau- pradet gimdyt gatvej

Jokiu saremiu nejutau, tik vis nesupratau, kas ten bega

Tai prasidejo apie 20 val. O apie 22 val. buvom klinikoj. Buvo tuoj pat patikrintas sirdutes ritmas, atlikta echoskopija ir pasakyta, kad jau siandien namo nebeisleis. Buvau laiminga, bet kartu ir jaudinausi. Pagaliau atejo taip ilgai laukta diena. Visada jauciau, kad gimdymas praeis labai greitai ir be skausmu. Taip ir ivyko. Planavau gimdyti vandenyje, bet nespejau, nes viskas ivyko labai greitai. Iki 23.30 nieko nejutau, nors vandenys jau buvo nubege. Tada suleido skatinamuju. Pradejau justi saremius, prasidejo gimdymas. O nakti, 1.08 val. jau laikiau savo angeleli! Ji buvo tokia mazute, tokia grazute ir taip graudziai verke. Kai mane nuveze i palata, niekaip negalejau uzmigit, vis bandziau atkurti gimdyma ir ta jausma. Pagaliau as mama! Dabar mano dukrytei 1.9 m, bet regis, viskas vyko katik...