Noreciau prisiversti ir testi mokytis anglu kalba. Gal yra dar tokiu Siauliuos? Galetum pameginti sukurti bureli(kaip Fainulka Vilniuje). Kartu bus idomiau ir linksmiau. Jungiames
la
AS UZ butu FAINA va dar ka katik radau(kitoj temoj) kad lyg nemokamai moko anglu TRAKU 8,reiktu pasiziurineti
ale as nezinau nieko
As net nezinau nuo ko pradeti. Gal kartu pagalvuosim
As siulau is pradziu issiaiskinti koks kieno lygis ir kokia medziaga turi. Pradesiu nuo saves. Lygis mano zemesnis negu vidutinis QUOTE(valiar @ 2007 12 05, 13:09) As net nezinau nuo ko pradeti. Gal kartu pagalvuosim As siulau is pradziu issiaiskinti koks kieno lygis ir kokia medziaga turi. Pradesiu nuo saves. Lygis mano zemesnis negu vidutinis Kazkaip sunku savo lygi ivertinti... Atrodo kazkada labai gerai zinojau ir snekejau, bet va apie 2-3 metus nekalbejau angliskai ir atrodo viska uzmirsau ir gramatika, ir zodziu daug nebezinau
Tai man iki Jusu lygio toli
oi,oi mano lygis tai 0 tai ka dabar darysim bet as tesiog nemoku viena QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 12 05, 17:54) oi,oi mano lygis tai 0 tai ka dabar darysim bet as tesiog nemoku viena Labai nebloga ta knygutė. Kadaise ir aš buvau užsikepusi viską nuo pradžių pasikartoti ir mokintis giliau. Bet pamažu tas entuziazmas išblėso Trakų 8 man rodos ten nemokamai mokina tie amerikoniukai iš kažkokios tai bažnytinės organizacijos. Bet ten su jais manyčiau neverta prasidėti, o tai nepaleis kol neišmoksi visų bažnytinių giesmių angliškai QUOTE(vilma Liu @ 2007 12 05, 20:57) Labai nebloga ta knygutė. Kadaise ir aš buvau užsikepusi viską nuo pradžių pasikartoti ir mokintis giliau. Bet pamažu tas entuziazmas išblėso Trakų 8 man rodos ten nemokamai mokina tie amerikoniukai iš kažkokios tai bažnytinės organizacijos. Bet ten su jais manyčiau neverta prasidėti, o tai nepaleis kol neišmoksi visų bažnytinių giesmių angliškai As tokiu dalyku tai bijau - dar itikins kuo nors ir pateksiu i kokia sekta Papildyta: QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 12 05, 17:54) oi,oi mano lygis tai 0 tai ka dabar darysim bet as tesiog nemoku viena Tai ir pradek nuo tos knygos. Tokios knygutes tikrai geri pradziamoksliai. As turiu vokieciu kalba per 30d. Kazkada buvau uzsivedusi mokytis. Paskaityk ta knygute, po temele i diena. Paskui galesi pasiimti kokia kita knygute - inernetine, ju pilna cia SM forume ir taip po truputi, po truputi...
nui as viena nesugebu mokintis visai
o su TRAKU gat,galimas daiktas
Na merginos, noreciau ir as prisijungti. Moku vidutiniskai, tik turiu kompleksu kalbeti...
QUOTE(diannute @ 2007 12 22, 00:15) Labutis
As nedingau, laukiu kol didesne hebra susirinks.
QUOTE(valiar @ 2007 12 22, 13:48) As nedingau, laukiu kol didesne hebra susirinks. Jauciu pirma susitikima kalbesime lietuviskai, nes visos nedristam Kiek skaiciau kita vilnieciu foruma, tai jos temomis pasiruosia zodzius, t.y. susikelia i foruma. Visos pasidomi tam tikra tema ir tada jau susirinkusios bendrauja ta tema. Gal ir mums taip vertetu. Galim isimesti visokiu nuorodeliu, kur galime paspresti gramatikos pratimus internete. Yra juk kur iskart istaiso. Pvz. isidedam, kad reikia isspresti siandien kazkoki pratima (viena ar kelis). Visos padarom, isidedam kiek padarem tame pratime klaidu, aiskinames jas visos kartu. O susitikimuose kazkokia tema diskutuojam, o cia forume gramatikos klausimais galim kalbeti QUOTE(Dija24 @ 2007 12 22, 20:37) Jauciu pirma susitikima kalbesime lietuviskai, nes visos nedristam Kiek skaiciau kita vilnieciu foruma, tai jos temomis pasiruosia zodzius, t.y. susikelia i foruma. Visos pasidomi tam tikra tema ir tada jau susirinkusios bendrauja ta tema. Gal ir mums taip vertetu. Galim isimesti visokiu nuorodeliu, kur galime paspresti gramatikos pratimus internete. Yra juk kur iskart istaiso. Pvz. isidedam, kad reikia isspresti siandien kazkoki pratima (viena ar kelis). Visos padarom, isidedam kiek padarem tame pratime klaidu, aiskinames jas visos kartu. O susitikimuose kazkokia tema diskutuojam, o cia forume gramatikos klausimais galim kalbeti
pamaciau, kad paminejot Traku gatve, tai norejau perspet, bet matau, kad yra kas zino, jog ten sekta
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 12 06, 13:11) nui as viena nesugebu mokintis visai o su TRAKU gat,galimas daiktas jei kalbam apie ta pati, tai ten sektantai (mormonaia r pan) moko, kur netoli ikalinimo istaigos..atseit, nemokamai ismokys, bet ten turesi klausytis apie dieva ir t.t. neprasidekit geriau. as asmeniskai nezinau anglu taisykliu, rasau, sakau, kaip man atrodo graziau. zinau laikus, bet visu mandrybiu, kazkaip ne didziausias mano minusas - skurdus zodynas, negaliu kalbet, nes zodziu daug nezinau Papildyta: QUOTE(Jautuke @ 2008 09 21, 22:08) su iesko zmoniu, kurie galetu bendraut su erasmus studentais, kakzur maciau skelbima (su centriniuose rumuose), jei kuri drasi - pirmyn
kadangi mokykloje mokiaus rusu ir vokiecius, o anglu kalba dabar butina, tai pradejau mokytis ir as ja. Na, atradau gera puslapi tai anglu24.lt, ten nusiperki pamokas, uz prieinama kaina, atsiuncia tau ja ir mokais. Man netgi labai pradejo patikti ir nebejauciu kazkokio streso. Kada turiu laiko tada ir pasimokau:)nebandet?
Renkama grupė eksperimentiniam anglų kalbos gramatikos mokymui. Visa papildoma informacija elektroniniu paštu. (rašykit: legwell@gmail.com ) Jūsų gyvenama vieta nesvarbi. Eksperimentinė grupė bus mokoma veltui, tai puiki galimybė jums. (Parašykite, koks šiuo metu jūsų anglų kalbos lygis).
|