Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anglų kalba
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
valiar
Noreciau prisiversti ir testi mokytis anglu kalba. Gal yra dar tokiu Siauliuos? Galetum pameginti sukurti bureli(kaip Fainulka Vilniuje). Kartu bus idomiau ir linksmiau. Jungiames thumbup.gif
*sniegena*
QUOTE(valiar @ 2007 11 04, 15:19)
Noreciau prisiversti ir testi mokytis anglu kalba. Gal yra dar tokiu Siauliuos? Galetum pameginti sukurti bureli(kaip Fainulka Vilniuje). Kartu bus idomiau ir linksmiau. Jungiames thumbup.gif
*

bigsmile.gif Bandau jungtis 4u.gif
KAS DAR ??? bigsmile.gif
sidabrineplastake
la mirksiukas.gif
AS UZ mirksiukas.gif kaip tik tuom noreciau uzsiimti ,bedarbe esu
thumbup.gif savarankiskai tai ne krust schmoll.gif

butu FAINA mirksiukas.gif
va dar ka katik radau(kitoj temoj) kad lyg nemokamai moko anglu TRAKU 8,reiktu pasiziurineti g.gif
vilma Liu
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 11 21, 16:04)
la mirksiukas.gif
AS  UZ mirksiukas.gif kaip tik tuom noreciau uzsiimti  ,bedarbe esu
thumbup.gif  savarankiskai tai ne krust schmoll.gif

butu FAINA mirksiukas.gif
va dar ka katik radau(kitoj temoj) kad lyg nemokamai moko anglu  TRAKU 8,reiktu pasiziurineti g.gif
*

Idomu kas ten moko?
sidabrineplastake
ale as nezinau nieko schmoll.gif
Dija24
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 11 28, 21:42)
ale as nezinau nieko  schmoll.gif
*

Sveikutes 4u.gif
Bandau ir as jungtis wink.gif Tai nuo ko pradedam mokytis wink.gif
valiar
As net nezinau nuo ko pradeti. Gal kartu pagalvuosim g.gif . Kokie bus pasiulymai? biggrin.gif
As siulau is pradziu issiaiskinti koks kieno lygis ir kokia medziaga turi.
Pradesiu nuo saves. Lygis mano zemesnis negu vidutinis blush2.gif (skaityti, rasyti dar kazkaip moku, bet sneketi ne schmoll.gif ) Turiu kompiuterinini varianta Tell me More ir dar ivairiausiu knygu: Anglijskij sag za sagom (rusiskas variantas. bet labai geras su audio kasetem) ir t.t.
Dija24
QUOTE(valiar @ 2007 12 05, 13:09)
As net nezinau nuo ko pradeti. Gal kartu pagalvuosim  g.gif . Kokie bus pasiulymai? biggrin.gif
As siulau is pradziu issiaiskinti koks kieno lygis ir kokia medziaga turi.
Pradesiu nuo saves. Lygis mano zemesnis negu vidutinis blush2.gif (skaityti, rasyti dar kazkaip moku, bet sneketi ne schmoll.gif ) Turiu kompiuterinini varianta Tell me More ir dar ivairiausiu knygu: Anglijskij sag za sagom (rusiskas variantas. bet labai geras su audio kasetem) ir t.t.
*

Kazkaip sunku savo lygi ivertinti... Atrodo kazkada labai gerai zinojau ir snekejau, bet va apie 2-3 metus nekalbejau angliskai ir atrodo viska uzmirsau ir gramatika, ir zodziu daug nebezinau doh.gif Tai dabar ziurineju visokias knygutes internetines, kuriu prideta i tema "mokykimes anglu kalba savarankiskai". Siaip paprastame bendravimo lygyje su kokiu uzsienieciu susikalbeciau, aisku ne idealiai, bet manau suprastume vienas kita. Tik va jau kokios verslo kalbos ar medicinos terminu tai nezinau...
valiar
Tai man iki Jusu lygio toli blush2.gif Tai ka dabar daryti? rolleyes.gif Nebent Jus busite mano mokytoja biggrin.gif
Dija24
QUOTE(valiar @ 2007 12 05, 16:27)
Tai man iki Jusu lygio toli  blush2.gif Tai ka dabar daryti?  rolleyes.gif Nebent Jus busite mano mokytoja biggrin.gif
*

Is manes nekokia mokytoja butu, nes paciai dar mokytis ir mokytis.
sidabrineplastake
lotuliukas.gif la mirksiukas.gif
oi,oi mano lygis tai 0 doh.gif
tai ka dabar darysim g.gif as turiu viena knyga tik ANGLUKALBA PER 30dienu
bet as tesiog nemoku viena blush2.gif
vilma Liu
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 12 05, 17:54)
lotuliukas.gif la  mirksiukas.gif
tai  ka dabar darysim g.gif as turiu viena knyga tik ANGLUKALBA PER 30dienu
*

Labai nebloga ta knygutė. Kadaise ir aš buvau užsikepusi viską nuo pradžių pasikartoti ir mokintis giliau. Bet pamažu tas entuziazmas išblėso verysad.gif
Trakų 8 man rodos ten nemokamai mokina tie amerikoniukai iš kažkokios tai bažnytinės organizacijos. Bet ten su jais manyčiau neverta prasidėti, o tai nepaleis kol neišmoksi visų bažnytinių giesmių angliškai tongue.gif
Dija24
QUOTE(vilma Liu @ 2007 12 05, 20:57)
Labai nebloga ta knygutė. Kadaise ir aš buvau užsikepusi viską nuo pradžių pasikartoti ir mokintis giliau. Bet pamažu tas entuziazmas išblėso verysad.gif 
Trakų 8 man rodos ten nemokamai mokina tie amerikoniukai iš kažkokios tai bažnytinės organizacijos.  Bet ten su jais manyčiau neverta prasidėti, o tai nepaleis kol neišmoksi visų bažnytinių giesmių angliškai tongue.gif
*

As tokiu dalyku tai bijau - dar itikins kuo nors ir pateksiu i kokia sekta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 12 05, 17:54)
lotuliukas.gif la  mirksiukas.gif
tai  ka dabar darysim g.gif as turiu viena knyga tik ANGLUKALBA PER 30dienu
*

Tai ir pradek nuo tos knygos. Tokios knygutes tikrai geri pradziamoksliai. As turiu vokieciu kalba per 30d. Kazkada buvau uzsivedusi mokytis. Paskaityk ta knygute, po temele i diena. Paskui galesi pasiimti kokia kita knygute - inernetine, ju pilna cia SM forume ir taip po truputi, po truputi...
sidabrineplastake
nui as viena nesugebu mokintis visai blush2.gif
o su TRAKU gat,galimas daiktas g.gif as ir pagalvojau kad gali mokinti toj SEKTOJ doh.gif brrrrr
diannute
Na merginos, noreciau ir as prisijungti. Moku vidutiniskai, tik turiu kompleksu kalbeti...
Dija24
QUOTE(diannute @ 2007 12 22, 00:15)
Na merginos, noreciau ir as prisijungti. Moku vidutiniskai, tik turiu kompleksu kalbeti...
*

Labutis 4u.gif Tik, kad dingusi kazkur pati organizatore g.gif blush2.gif Tai ar yra daugiau merginu norinciu mokintis? As irgi jauciu kompleksa kalbeti, vis atrodo, kad kiti pasijuoks ar tai is tarimo ar is padarytu klaidu...
valiar
As nedingau, laukiu kol didesne hebra susirinks. biggrin.gif As irgi labai dideli kompleksa turiu blush2.gif Gal mes organizuosim susirinkima ir pradesim po biske. Atsinesim medziaga, kuria turime, o ten bus matyti kaip toliau. Kokiu dar bus pasiulymu?
Dija24
QUOTE(valiar @ 2007 12 22, 13:48)
As nedingau, laukiu kol didesne hebra susirinks. biggrin.gif  As irgi labai dideli kompleksa turiu  blush2.gif  Gal mes organizuosim susirinkima ir pradesim po biske. Atsinesim medziaga, kuria turime, o ten bus matyti kaip toliau. Kokiu dar bus pasiulymu?
*

Jauciu pirma susitikima kalbesime lietuviskai, nes visos nedristam lotuliukas.gif Nu, bet manau po truputi ir isivaziuosim wink.gif
Kiek skaiciau kita vilnieciu foruma, tai jos temomis pasiruosia zodzius, t.y. susikelia i foruma. Visos pasidomi tam tikra tema ir tada jau susirinkusios bendrauja ta tema. Gal ir mums taip vertetu.
Galim isimesti visokiu nuorodeliu, kur galime paspresti gramatikos pratimus internete. Yra juk kur iskart istaiso. Pvz. isidedam, kad reikia isspresti siandien kazkoki pratima (viena ar kelis). Visos padarom, isidedam kiek padarem tame pratime klaidu, aiskinames jas visos kartu.
O susitikimuose kazkokia tema diskutuojam, o cia forume gramatikos klausimais galim kalbeti mirksiukas.gif Kaip manot?
valiar
QUOTE(Dija24 @ 2007 12 22, 20:37)
Jauciu pirma susitikima kalbesime lietuviskai, nes visos nedristam lotuliukas.gif  Nu, bet manau po truputi ir isivaziuosim wink.gif
Kiek skaiciau kita vilnieciu foruma, tai jos temomis pasiruosia zodzius, t.y. susikelia i foruma. Visos pasidomi tam tikra tema ir tada jau susirinkusios bendrauja ta tema. Gal ir mums taip vertetu.
Galim isimesti visokiu nuorodeliu, kur galime paspresti gramatikos pratimus internete. Yra juk kur iskart istaiso. Pvz. isidedam, kad reikia isspresti siandien kazkoki pratima (viena ar kelis). Visos padarom, isidedam kiek padarem tame pratime klaidu, aiskinames jas visos kartu.
O susitikimuose kazkokia tema diskutuojam, o cia forume gramatikos klausimais galim kalbeti  mirksiukas.gif Kaip manot?
*

drinks_cheers.gif
Jautuke
pamaciau, kad paminejot Traku gatve, tai norejau perspet, bet matau, kad yra kas zino, jog ten sekta unsure.gif kaip tik nuomuojuos kambary priesais ju pastata, bet tikrai negundo manes ta organizacija. Siaip istoriju nezinau kaip ten kas vyksta, bet jei sveiko proto yra, tai zmogus jau po pirmo karto pabega. Tad mokykites savarankiskai wink.gif o geriausia, pabandykit susirast uzsienieti pasnekova, juk nekainuoja smile.gif
Obuolių Delčia
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 12 06, 13:11)
nui as viena nesugebu mokintis visai blush2.gif
o su TRAKU gat,galimas daiktas g.gif as ir pagalvojau kad gali mokinti toj SEKTOJ doh.gif brrrrr
*

jei kalbam apie ta pati, tai ten sektantai (mormonaia r pan) moko, kur netoli ikalinimo istaigos..atseit, nemokamai ismokys, bet ten turesi klausytis apie dieva ir t.t. neprasidekit geriau.
as asmeniskai nezinau anglu taisykliu, rasau, sakau, kaip man atrodo graziau. zinau laikus, bet visu mandrybiu, kazkaip ne schmoll.gif
didziausias mano minusas - skurdus zodynas, negaliu kalbet, nes zodziu daug nezinau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jautuke @ 2008 09 21, 22:08)
i wink.gif o geriausia, pabandykit susirast uzsienieti pasnekova, juk nekainuoja smile.gif
*

su iesko zmoniu, kurie galetu bendraut su erasmus studentais, kakzur maciau skelbima (su centriniuose rumuose), jei kuri drasi - pirmyn ax.gif
jautruole3
kadangi mokykloje mokiaus rusu ir vokiecius, o anglu kalba dabar butina, tai pradejau mokytis ir as ja. Na, atradau gera puslapi tai anglu24.lt, ten nusiperki pamokas, uz prieinama kaina, atsiuncia tau ja ir mokais. Man netgi labai pradejo patikti ir nebejauciu kazkokio streso. Kada turiu laiko tada ir pasimokau:)nebandet?
MrsRAT
Renkama grupė eksperimentiniam anglų kalbos gramatikos mokymui. Visa papildoma informacija elektroniniu paštu. (rašykit: legwell@gmail.com ) Jūsų gyvenama vieta nesvarbi. Eksperimentinė grupė bus mokoma veltui, tai puiki galimybė jums. (Parašykite, koks šiuo metu jūsų anglų kalbos lygis).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.