Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Turkų angoros
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Katės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Bratz
Labutis viseims kurie myli katytes,laikau turku angoros negrynaveisle,noriu suzinoti apie sia veisle kuo daugiau? biggrin.gif
*Marija*
Galiu pasidalint esamoms problemoms ax.gif Esu kaip ir daugelis gyvunu myletoja. 4u.gif Siuo metu "bendrauju" su katem ir susiduriau su tokia problema - mano kate kurcia unsure.gif Kaip ir priklauso jos veisles katytem ax.gif Iki siol tai nesudarydavo dideliu problemu (tik viena karta, kai pabego is namu blink.gif ), o dabar mano namuose atsirado kaciukas (gatvej rastas verysad.gif ) ir niekaip negaliu susikalbeti su savo katyte, kad ji priimtu ta kaciuka (negirdi juk manes, o kaip kitaip jai paaiskinsi, kad tai maziukas ir jo skriausti negalima bash.gif). Suprantu, kad ji labai islepinta, visas demesis buvo skirtas jai irnesakyk.gif (ji is tu kaciu, kuriom reikia DAUG bendravimo), o cia dabar atsirado kazkoks mazius, kuris sedi ant mamos ranku ir dar lenda prie jos sventos uodegos mega_shok.gif fool.gif Gal kas patars, kaip ja pripratint prie kaciuko ir susvelnint padeti, nes gyvenu kaip karo lauke cray.gif
Bratz
labutis,noriu suzinoti kodel ji needa sauso kaciu edalo? jei tuoj bus 4men o ji dar vis laka piena ar gali kas nors jai atsitikti nuo pieno?ar galima ja pabarti? nes kiek zinau kates yra kerstingos. ji yra mano draugo lepunele biggrin.gif o as tik kaip maisto dave. ar jos tikrai tikios zaismingos kaip isiaudrina neturi ribu. cia pirma mano kate gyvenime,as anksciau auginau sunis. smile.gif
*Marija*
Gali buti, kad jai tiesiog tas maistas neskanus, galit pabandyti nusipirkti sveriamo keliu rusiu ir tada galesit issirinkti, koks jai labiausiai patinka. O koki butent duodi? Siaip taip ilgai pienuko geriau neduot, reikia pratinti prie vandenuko. As dabartini savo kaciuka per kelias dienas pripratinau. Tarkim, is pradziu duodi tik 2 kartus per diena, po dienos kitos tik 1 karta ir galiausiai turetu atprasti. O ji tik piena laka ar dar ka nors valgo? O kates tikrai labai kerstingos doh.gif Jusu kaciukas girdi, t.y. nera kurcias? listen.gif O del lakstymo, tai visi kaciukai labai judrus ir angoros niekuo nenusileidzia, mano iki metu buvo visai paselus, nors ir dabar kartais duoda dziazo assa.gif yahoo.gif
Indraa-
QUOTE(Bratz @ 2007 11 09, 16:42)
jei tuoj bus 4men o ji dar vis laka piena ar gali kas nors jai atsitikti nuo pieno?

negalima pienelio. Kačiukai neįsisavina laktozės ir paleidžia viduriukus.

Kokiu maistu šeriate?
perlyte
as taip pat namuose laikau 4menesiu turku angora ir noreciau paklausti ka daryti su kate, kuri visikai neklauso seimininko, ji pleso tapetus, dauzo vazas, karstosi ant spintos ir viska ten isvarto, iskapsto visas geles..nebezinau ka daryti, ji visiskai nereguoja i barima, musima ar kitas priemones, prasau patarkit!
*Marija*
Tokia pat nuostabia isdykele turiu. Siaip kol mazute buvo, baisiai dukdavo, bet su amzium ir protas ateina ax.gif Nelabai daug, bet ateina mirksiukas.gif . As viska bandziau det arba kazkur auksciau, kur ji nepasiekdavo, arba slepti kazkur. O jusiske girdi? Mano tai kurcia, tai ir bart nelabai iseina, tik pirstu pamojuot, i kuri ji nelabai ir reaguoja ir dar, be to, ir atgal gali suduot doh.gif

QUOTE(perlyte @ 2008 01 03, 20:18)
na mano katyte ne kurcia, bet kartais manau jog speceliai apsimeta manes negirdinti, jau tokia neklauzada, neimanoma suvaldyti. Ji kaip mazas vaikas, visur reikia eiti is paskos ir ziureti ka daro, na nejaugi visada taip bus? juk kazkada ir vaikais reikes rupintis, tai ka reikes daryt su kate? g.gif
*

Truputi paaugs ir praes tai, bus isdykele, bet jau nebe tokia mirksiukas.gif
TuTse
Sveikutes. smile.gif internete beklaidziojanti ieskant savo katinuko veisles,netycia cia radau temele apie turku angoros katinukus. biggrin.gif dar paziurejau *Marija* idetas jos katytes foto, tai net nustebau.. bigsmile.gif nes jos katyte 1:1 kaip mano katinas Snieckus. biggrin.gif ir manieros, ir akys skirtingos, viskas tas pats> bigsmile.gif
anileve
As ir tokia kurtuole baltuole turiu:) kadangi esu super kaciu myletoja viska kenciam:) ji spicialiai viska meto ant zemes: vazas, geles, telefonus ir kita. pasiziuri. garso negirdi ir nuslepsi kaip niekur:) mes kai norim pabarti aptaskom ja vandeniu:)) turi darbuotis kol isislaizo tai aprimsta. saukiam barbendami i zeme. arba zvilgsniais. maniskiai jau 3 metukai tai pripratom. didelis pliusas kad nebijo vazinetis. taigi tampausi kaip rankinuka, ir i kaima ir siaip i keliones. sunys loja, masina uzia o jai ne motais:P~ kaime vasara paleidziu, tai laksto, labai atsargi, per gatve eidavo atsargiai. visada gryzdavo nakciai i kambari. aisku buvo situaciju kai riekejo gelbet, nes 7 sunys aplink medi suko, o katukas net sysiu is abimes apsidares buvo nejo islipt;) bet zodziu sauni kate, kuri "sauniai" pukuojasi, yra tikra siemininke, vsiai nemegsta buti prie zmoniu, ta prasme ant keliu, ar tampoma. skaiciau kad ji mieliau renkasi grindis ar kietesni pavirisu kad girdetu vibravima.

dabar isikrausciau as, tai baltoji liko su tevais, o as turiu kita mazule. tai ja vezuosi visada kai varau pas tevus. is pradziu baltoji, snypste, nenorejo net paziuret i ta puse, ir ant manes purkstavo.o po to taip susidraugavo. dabar atvarau uzdedu mazyle ant baltosios, ta atsimerkia nei soka nei ka. randa uzsiiemima, duksta dviese, nereikia nei vazu dauzyt nei kitaip i save demesi atkreipt.
tiesa kaip jusu su miaukimu? baltuke kartais taip uzriaumoja savo balso negirdedama kad ohohoho:) o kartais kaip delfinas, visai be garso ziopcioja;))
uj tos kates wub.gif
Papildyta:
drauges
Tiffany
kokia simpatinga nuotraukyte wub.gif wub.gif

kazkada labai senai turejom pilka turku angora katina, niu fantastika thumbup.gif
man patiko tai, kad musu 2 sunys - suomiu laika ir azijos aviganis - jo vengdavo, namuose tupedavo per vidury kambario, tai sunys apeidavo ir net net nekliudydavo, o tas kaip karalius. Kadangi gyvenam nuosavam name, tai visi aplinkiniai kiemai buvo jo valdos ir katinai jo bijodavo tongue.gif
gaila nuotraukos neturiu mano grazuolio doh.gif
nijona
user posted image

4u.gif Labas! Ir aš tokią gražuolę turiu. Vardu Gudrė, 3,5 metų. Viena akytė mėlyna, kita - žalia. Mažytė buvo nedraugiška, bet kai paaugo pasidarė labai meili... ax.gif
*Marija*
o mano isdykele sedi dabar prie vazos ir jau kesinasi i mano gelytes g.gif oj, tuoj nebeislaikys mano nervai blush2.gif
nijona
4u.gif O maniškė antra diena kažkokia mieguista...Va ir dabar sapnuodama kažką apie mamą pasakė smile.gif . Vakar tai mano puokštę pamerktą ''sutvarkė'', pabariau - tai labai įsižeidė ir kelias valandas su manim nekalbėjo. Paskui įkando į koją - atsikeršijo- ir vėl gera ax.gif

QUOTE(*Marija* @ 2008 04 09, 10:29)
va to as irgi nesuprantu, maniske irgi tokia jau kerstinga, tik pabandyk pamaskatuot pirstu pries nosi, iskart prades galvot kersto plana. Gali kokia valanda uz kokio kampo sedet ir laukt manes, kad galetu netiketai ikast ar idrekst  doh.gif
*

Matyt jų tokia rūšis - truputį agresyvios g.gif Kartais net be priežasties laukia koridoriuj už kampo ir griebia už kojos, ypač kai su ilgu chalatu vaikštau. Dar aš mėgstu sėdet susiraičius ant fotelio - tai atbėgus į kulną įkanda ir nubėga, gal toks jos žaidimas? O pirštus tai labai mėgsta kandžioti... Bet vis tiek ji mano mieliausia 4u.gif
*Marija*
pas mus kai antras isdykelis atsirado, tai truputi ramiau pasidare, nes jis labai jau nori jos kompanijos ir nuolat lenda prie jos lotuliukas.gif bet ka jie dviese padare su mano chalatu, tai oj doh.gif sianakt irgi buvo kazkoks labai didelis susidomejimas mano kojom ir pirstais, tik nezinau, kuris cia taip savo mile rode g.gif

QUOTE(nijona @ 2008 04 09, 13:51)
4u.gif mane irgi naktį už kojos piršto traukė , nes maisto nakčiai per mažai įpyliau biggrin.gif O koks tavo antrasis?
*

paprastas toks konteinerinis hihihi.gif
nijona
4u.gif Tie ''konteineriniai'' dažniausiai būna patys meiliausiuser posted image Aišku, jei tik sveiki. Aš turėjau tokį, tai labai buvo neatsargus, vis bėgdavo po mašinom pasėdėt, tai ir neišsaugojau...
*Marija*
Maniskis tai i lauka neina, nebent pas veterenara ar seneliu aplankyt blush2.gif Va bus silciau, vaziuosim kur pasizmonet, ar prie kokio ezero. Angora tai visada kartu visur vaziuodavo, bet ji turi savo pliusu - negirdi, tai gal todel ne taip jai ir baisu, o su mazium turbut sunkiau bus. Nors gal prisimins savo kudikyste ir pats i lauka prades prasytis rolleyes.gif
Jis, tiesa sakant, veisles neturi, o tik statusa - jis mano, tuo viskas ir pasakyta mirksiukas.gif
*Marija*
Va taip mes iskylaudavom ana vasara

cia su mociute lotuliukas.gif

user posted image

o cia pasislepe nuo uodu

user posted image
nijona
4u.gif Na žinai, maniškės gudrutės sesė dvynė. Tik Gudrės dešinė akutė mėlyna. Girdėti tai kartais girdi, kartais ne, čia kaip jai patinka. Kai vitaminą krapštau tai iš karto atlekia, o kai šiaip kam šaukiu, tai ''negirdi''. Vetas sakė, kad turėtų būti kurčia, bet aš nelabai tikiu. Labai bijo fejerverkų - lekia po vonia slėptis. Maža bijojo ir sunkvežimiu garsų, ir į lauką nenori eit - tik į balkoną. Kai nusivežam į sodą, tai pasislepia po namelio pamatais ir vos iškrapštom , kai reikia namo važiuot. Ten nei ėda, nei geria. Ot bėda. Ir nepripranta. g.gif
*Marija*
Maniske irgi kaip ir kartais kazka girdi, kai buna garsas aukstu decibelu, o siaip gestais bendraujam ax.gif O musu kairioji akyte melyna tongue.gif O fejerverkus labai graziai stebejom per langa per naujaka newyear.gif
nijona
4u.gif Labas!
Nešiau katę į kliniką - gavo dozę nuo kirminų. Dėl visa ko, nes šiaip lyg ir neturi, bet jau laikas skiepams, tai profilaktiškai nepakenks. Vargšelė - taip ji bijo svetimų žmonų- net nagus man į petį suleido kol laikiau ant rankų...
*Marija*
Labuka. O mes nuo kirminuku namie valgom, be to, dviguba doze blush2.gif nes per pirma karta niekad nepavyksta jos praziodint ir normaliai ikist tos tabletes doh.gif
nijona
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 12, 18:27)
Labuka. O mes nuo kirminuku namie valgom, be to, dviguba doze blush2.gif  nes per pirma karta niekad nepavyksta jos praziodint ir normaliai ikist tos tabletes doh.gif
*

4u.gif
Todėl mes ir nešam vetui, nes irgi namie nepavyksta. O ten skystą tikslią dozę tiesiai į burnytę ir tvarka
*Marija*
Toki dalyka iskart prisiminiau, po sterelizacijos, atrodo, eidavom i proceduras, o paskui dar kazkokiu svirstamu vaistuku israse, jau neatsimenu kam, ir pasake, kad, tarkim, 3 dienas is eiles reikes tuos vaistukus jai svirkst namie. Aisku, man nepavyko to padaryt, atvaziavau i veterinarke, ten is manes pasijuoke, kad nesugebu katei vaistu suleist, o kai patys bande, tai ji taip reke, kad visi darbuotojai suleke i ta kabineta ziuret, ka ten be narkozes pjauna doh.gif Tai ir padariau isvadas, kad tik butiniausiu atveju reikia su ja pas vetus eit blush2.gif
nijona
Tai tavoji vargšiukė tur būt vetams alergiją jaučia, gal nuo sterilizacijos? Mes tai jai nieko nedarėm - per morčių nunešam vaistų suleist ir ramu. Aišku - išeina brangokai, bet mūsų tokia mažytė - gaila kankint. Gudrė šiaip svetimų nemėgsta, bet pas vetą eina ramiai. Net laikyt nereikia kai vaistus leidžia. Tik kad tų žmonių amžinai pilna - kol sulaukiam eilės tai ne vienoj vietoj lieka nagų žymės doh.gif
*Marija*
Kai ja tik paemem, ja prikankino vetai, tai uztat ju ir nemegsta ir siaip labai jau kaprizinga, jai ka nors padaryt praktiskai neimanoma doh.gif , pvz, nagus tik viena karta jai apkirpo ir tai tik tada, kai ji buvo dar po narkozes neprabudus. Kitaip neimanoma, toki skandala pakelia, kad siaubas. O maudomes su kokiais koncertais - vargsai kaimynai doh.gif
nijona
Su nagais ir mes vargstam, tikriau vyras vargsta. Jis ir maudo, ir šukuoja - žodžiu jam galima, manęs tiems darbams neprisileidžia smile.gif
*Marija*
QUOTE(nijona @ 2008 04 13, 21:06)
Su nagais ir mes vargstam, tikriau vyras vargsta. Jis ir maudo, ir šukuoja - žodžiu jam galima, manęs tiems darbams neprisileidžia smile.gif
*

katyte ar vyras neprisileidzia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nijona
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 13, 21:23)
katyte ar vyras neprisileidzia? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif Katytė... Man kartais net pikta - valgydinu, tualetą valau, miegot lenda prie manęs, bet šeimininku pripažįsta tik vyrą. Jis ne kiekvieną dieną būna - dirba Vilniuj, bet kai tik grįžta, tai katė kaip priklijuota prie jo, akių nenuleidžia, nuo kelių nenulipa biggrin.gif ,jam net nekanda, o man dažnai tenka. Ir kur ta teisybė? biggrin.gif
LaiLaa
QUOTE(nijona @ 2008 04 13, 21:51)
lotuliukas.gif Katytė... Man kartais net pikta - valgydinu, tualetą valau, miegot lenda prie manęs, bet šeimininku pripažįsta tik vyrą. Jis ne kiekvieną dieną būna - dirba Vilniuj, bet kai tik grįžta, tai katė kaip priklijuota prie jo, akių nenuleidžia, nuo kelių nenulipa biggrin.gif ,jam net nekanda, o man dažnai tenka. Ir kur ta teisybė? biggrin.gif
*

Matai, tu jai patarnauji, tai ir laiko tave už tarnaitę biggrin.gif O vyras jau šeimininkas biggrin.gif Beje labai smagu "sutikti" irgi alytiškę, mylinčią kates mirksiukas.gif
nijona
QUOTE(LaiLaa @ 2008 04 13, 22:00)
Matai, tu jai patarnauji, tai ir laiko tave už tarnaitę  biggrin.gif O vyras jau šeimininkas  biggrin.gif Beje labai smagu "sutikti"  irgi alytiškę, mylinčią kates  mirksiukas.gif
*

Labas rytasuser posted image
Taigi , kad kaip tarnaitė... g.gif , na, gal ir draugė smile.gif
Kaip smagu, kad yra alytiškiųuser posted image drinks_cheers.gif
*Marija*
O pas mus tai atvirksciai - abu katinuzikai mano. MB truputi prisibijo, bet ir ji gali is uz kokio kampo uzpulti, ar per galva nakti prasinesti blush2.gif , bet vis tiek as ju mama ir mane labiausiai myli ax.gif gal del to, kad abu nuo pat mazumes uzauginau g.gif bet MB daznai net pavydi hihihi.gif
nijona
Pas mus , turbūt, kaip ir su vaikais: mamą myli, bet nebijo, tėvą myli ir bijo, nes tas ir su šlepete kartais užploja biggrin.gif
vilrita
Labutis 4u.gif Labai norėčiau paklausti ar priimsite mus į savo tarpą?Auginu katiną jis yra maišytas Turkų Angoras su Rusų mėlynuoju.Na,taip sakė veterinarė blush2.gif Tad ar priimsite mano Angoriuka,draugauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilrita @ 2008 04 14, 21:26)
Labutis 4u.gif Labai norėčiau paklausti ar priimsite mus į savo tarpą?Auginu katiną jis yra maišytas Turkų Angoras su Rusų mėlynuoju.Na,taip sakė veterinarė blush2.gif Tad ar priimsite mano Angoriuka,draugauti biggrin.gif
*

Tiesa mano katinuko vardas ir yra Angoras hi.gif
nijona
QUOTE(vilrita @ 2008 04 14, 21:29)
Papildyta:

*

Sveika atvykusiuser posted image
Papasakok daugiau apie Angoriuką. Mano Gudrė irgi trupučiuką turi Rusų Mėlynųjų kraujo- jos močiutė buvo truputį ''padykus''. g.gif biggrin.gif
*Marija*
QUOTE(vilrita @ 2008 04 14, 21:29)
Papildyta:

*

Laba laba, aisku, kad priimsim 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir dar labai noretumem isvysti foto tavo Angoro ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nijona @ 2008 04 14, 21:44)
Sveika atvykusiuser posted image
Papasakok daugiau apie Angoriuką. Mano Gudrė irgi trupučiuką turi Rusų Mėlynųjų kraujo- jos močiutė buvo truputį ''padykus''. g.gif biggrin.gif
*

ir kas jai per orlaide mirktelejo? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nijona @ 2008 04 14, 19:10)
Pas mus , turbūt, kaip ir su vaikais: mamą myli, bet nebijo, tėvą myli ir bijo, nes tas ir su šlepete kartais užploja biggrin.gif
*

ir balso uztenka, o kurciajai vien zvilgsnio, tai kad ir slepeciu nereikia net nusiiminet blush2.gif lotuliukas.gif
nijona
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 14, 21:54)
Laba laba, aisku, kad priimsim  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir dar labai noretumem isvysti foto tavo Angoro ax.gif
Papildyta:

ir kas jai per orlaide mirktelejo? lotuliukas.gif
Papildyta:

ir balso uztenka, o kurciajai vien zvilgsnio, tai kad ir slepeciu nereikia net nusiiminet  blush2.gif  lotuliukas.gif
*

bigsmile.gif Kad gerai tos istorijos ir nežinau - viskas vyko Kėdainiuose. Tik tiek, kad buvo dingus savaitę ir vos šeimininkės iš proto neišvarius. O kai atsivedė vaikučius, tai buvo 1 kačiukas beveik kaip mėlynukas, o katytės angoriukės. O, net eiliuotai gavosi biggrin.gif
Dėl šlepetės - gavo vieną kartą, kai muzikinį centrą nuo spintelės numetė... Nors išsigando gal daugiau už vyrą - raminau visą vakarą(prie vyro nėjo,po koldra pas mane palindo) smile.gif
*Marija*
QUOTE(nijona @ 2008 04 14, 21:59)
bigsmile.gif Kad gerai tos istorijos ir nežinau - viskas vyko Kėdainiuose. Tik tiek, kad buvo dingus savaitę ir vos šeimininkės iš proto neišvarius. O kai atsivedė vaikučius, tai buvo 1 kačiukas beveik kaip mėlynukas, o katytės angoriukės. O, net eiliuotai gavosi biggrin.gif
Dėl šlepetės - gavo vieną kartą, kai muzikinį centrą nuo spintelės numetė... Nors išsigando gal daugiau už vyrą - raminau visą vakarą(prie vyro nėjo,po koldra pas mane palindo) smile.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau lyciu diskriminacija biggrin.gif
maniskiai kartais, jei ka jau grandiozinio pridaro, tai issigasta ir apsikakuoja hihihi.gif bet iki tuliko speja nubegt, bet jau kaip jie ten dalinasi g.gif lieka paslaptim rolleyes.gif
vilrita
Ačiū už priėmimą flirt.gif Mano Angorui liepos mėn.bus 3metai.Dėl nuotraukos įdėjimo,nemoku blush2.gif Tačiau kada paprašysiu kad kas pamokytų ax.gif
Mano Angoriukas gyvena bute,tačiau vasaros metu mes vežamės jį į sodą,o ten jis laksto kur nori.Tik labai nepatinka(dainuoja visą kelia)kai važiuojame su mašina verysad.gif Mano dukrytė yra 6metų,tai ji vadina savo broliuku lotuliukas.gif ,nes jis su ja net žaidžia gaudynių,su kamuoliu.Labai nemėgsta būti vienas,todėl kai išeiname turime užraišioti stalčius nes viska išmėto.Kai būname virtuvėja,o jis pvz.;kambaryje,tai jis net duris lupa kad tik būti su mumis smile.gif Miega mano kambaryje,atsikelia tik tada kai pabundu aš,o tada prieina prie balkono durų ir pasiprašo į savo dėžutę balkonia.Mes jį iškastravome,kas metus skiepiname nes vasara būna laukia,tiesa kartais net širdis sustoja kai šauki o jis neatbėga,tačiau pasirodo būna į kokį medį įlipias ir stebi mus iš viršaus biggrin.gif Mūsų šeima jį labai mylime wub.gif ,ir kartais mums atrodo kad jis šunkatė,nes kai kurie jo poelgiai visai ne katiniški.Kaip atnešimas žaislinės pelės,kad vėl numestume,gaudynės,pribėgimas prie durų kai kas paskambina,o galiausia net šnypštimas jei kas vakaria atidaro kambario duris kaip mes miegame.Labai dukryte gina ir jai aš supykus uždarau jos kambario duris tai jis tol miauks,kol aš jo neįleisiu pas dukryte jos paguosti.
Nežinau koki būna Turkų Angorai,bet mano Angoriukas va toks wub.gif thumbup.gif
*Marija*
Skaitau ir nesuprantu, ar cia apie mano Aliska parasyta, ar tiesiog jie tokie panasus mirksiukas.gif blush2.gif
del nuotraukytes, gali man atsiust, ikelsiu. O paciai reiketu sukurti albuma, tarkim, http://photobucket.com/ ir tada is ten drasiai galesi kelt nuotraukytes. 4u.gif
Akmeja
sveiki, turku angoros augintojai.... 4u.gif gal galite patarti, kur galeciau isigyti sios veisles kaciuka? Visur ieskau, visas svetaines islandziojau...nera.... verysad.gif Kazkada laikem toki katina.. bet deja jo jau nebera....Todel nostalgija ir begaline simpatija sios veisle katems vercia vel imtis paiesku.. buciau labai dekinga uz bet kokia info ... smile.gif 4u.gif
*Marija*
QUOTE(Akmeja @ 2008 04 15, 22:09)
sveiki, turku angoros augintojai.... 4u.gif gal galite patarti, kur galeciau isigyti sios veisles kaciuka? Visur ieskau, visas svetaines islandziojau...nera.... verysad.gif  Kazkada laikem toki katina.. bet deja jo jau nebera....Todel nostalgija ir begaline simpatija sios veisle katems vercia vel imtis paiesku.. buciau labai dekinga uz bet kokia info ... smile.gif  4u.gif
*

Su mielu noru padeciau, bet mes sterilizuoti hihihi.gif o nebandei per skelbimus ieskot? g.gif Manau, turetu but.
vilrita
Labutis Akmeja 4u.gif Tikrai norėčiau padėti,bet aš savo Angoriuka gavau dovanų,tad nežinau kur jį gavo mirksiukas.gif Aš turėjau trumpą laiką šuniuką,tačiau už dabartinį katiną nieko geriau nėra thumbup.gif Tai ir draugas,ir nuotaika pakelia,o kai reikia tiesiog atsigula šalia ir raminančiai murkia wub.gif
Sėkmės ieškant katinuko,tikrai pažiūrėkite skelbimuosia ten juk turėtų būti g.gif
Marija norėjau paklausti,o kaip man jum atsiųsti blush2.gif ,nes nelabai žinau blush2.gif ?
nijona
QUOTE(Akmeja @ 2008 04 15, 22:09)
sveiki, turku angoros augintojai.... 4u.gif gal galite patarti, kur galeciau isigyti sios veisles kaciuka? Visur ieskau, visas svetaines islandziojau...nera.... verysad.gif  Kazkada laikem toki katina.. bet deja jo jau nebera....Todel nostalgija ir begaline simpatija sios veisle katems vercia vel imtis paiesku.. buciau labai dekinga uz bet kokia info ... smile.gif  4u.gif
*

Labas visomsuser posted image
Mes irgi savąją gavom dovanų... Pas vyrą paklausiu, kai grįš. Žinau, kad keli jo draugai irgi turi angoriukus, tai gal ką ir žinos... g.gif
*Marija*
QUOTE(vilrita @ 2008 04 16, 10:52)
Marija norėjau paklausti,o kaip man jum atsiųsti blush2.gif ,nes nelabai žinau blush2.gif ?
*

mano e-mail'as marija.md@gmail.com 000164.gif
nijona
Labas 4u.gif
Senokai buvau - vis to laiko nelieka...
Mano katytei kažko pradėjo akytės traiškanot, o pas vetą nėra kada nunešt, nes išeinu ryte, o grįžtu sutemus. Kaži, jeigu aš jai pavalyčiau savo akių lašiukais? Ar nebuvo jūsiškėm taip?
*Marija*
Laba. Mano kitam katinuzikui buvo problemos su akytem, tai lasinom gentamicina ir dar kazka, nebeatsimenu pavadinimo, bet irgi kazkokie zmoniski lasiukai. Tai kad, jei nera labai baisios situacijos ir laiko lekti pas vetus, pabandyk palasint ar tiesiog pavalyt. Sveikit 4u.gif
nijona
Labas 4u.gif
Vakar pavaliau ir dar šiandien ryte ir vakare, tai kol kas nieko blogo neatsitiko. Lyg ir mažiau traiškanoja. Gal pakentės iki savaitgalio, tada jei nepraeis, tai vešim į kliniką. Labiau traiškanoja mėlynoji akytė... g.gif
*Marija*
QUOTE(nijona @ 2008 04 22, 22:27)
Labas 4u.gif
Vakar pavaliau ir dar šiandien ryte ir vakare, tai kol kas nieko blogo neatsitiko. Lyg ir mažiau traiškanoja. Gal pakentės iki savaitgalio, tada jei nepraeis, tai vešim į kliniką. Labiau traiškanoja mėlynoji akytė... g.gif
*

Labas vakarelis. Galejo kur nors netycia uzsigaut. Maniskia kartais kai "pazaidzia" tai irgi paskui verkia didelem asarom doh.gif Ka padarysi, vaikai mirksiukas.gif
nijona
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 22, 22:36)
Labas vakarelis. Galejo kur nors netycia uzsigaut. Maniskia kartais kai "pazaidzia" tai irgi paskui verkia didelem asarom doh.gif  Ka padarysi, vaikai  mirksiukas.gif
*

Labai mieli ''vaikai'', didžiausia šunybė - tai kad įkąs, apdraskys ar sudaužys ką nors... Tai kad su vaikais tik tokios problemos būtų...
*Marija*
QUOTE(nijona @ 2008 04 22, 22:53)
Labai mieli ''vaikai'', didžiausia šunybė - tai kad įkąs, apdraskys ar sudaužys ką nors... Tai kad su vaikais tik tokios problemos būtų...
*

Maniskiai neseniai sugebejo kriaukle sudauzyt vonioj mastau.gif bash.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.