Labutis viseims kurie myli katytes,laikau turku angoros negrynaveisle,noriu suzinoti apie sia veisle kuo daugiau?
Galiu pasidalint esamoms problemoms
labutis,noriu suzinoti kodel ji needa sauso kaciu edalo? jei tuoj bus 4men o ji dar vis laka piena ar gali kas nors jai atsitikti nuo pieno?ar galima ja pabarti? nes kiek zinau kates yra kerstingos. ji yra mano draugo lepunele
Gali buti, kad jai tiesiog tas maistas neskanus, galit pabandyti nusipirkti sveriamo keliu rusiu ir tada galesit issirinkti, koks jai labiausiai patinka. O koki butent duodi? Siaip taip ilgai pienuko geriau neduot, reikia pratinti prie vandenuko. As dabartini savo kaciuka per kelias dienas pripratinau. Tarkim, is pradziu duodi tik 2 kartus per diena, po dienos kitos tik 1 karta ir galiausiai turetu atprasti. O ji tik piena laka ar dar ka nors valgo? O kates tikrai labai kerstingos
QUOTE(Bratz @ 2007 11 09, 16:42) jei tuoj bus 4men o ji dar vis laka piena ar gali kas nors jai atsitikti nuo pieno? negalima pienelio. Kačiukai neįsisavina laktozės ir paleidžia viduriukus. Kokiu maistu šeriate?
as taip pat namuose laikau 4menesiu turku angora ir noreciau paklausti ka daryti su kate, kuri visikai neklauso seimininko, ji pleso tapetus, dauzo vazas, karstosi ant spintos ir viska ten isvarto, iskapsto visas geles..nebezinau ka daryti, ji visiskai nereguoja i barima, musima ar kitas priemones, prasau patarkit!
Tokia pat nuostabia isdykele turiu. Siaip kol mazute buvo, baisiai dukdavo, bet su amzium ir protas ateina
QUOTE(perlyte @ 2008 01 03, 20:18) na mano katyte ne kurcia, bet kartais manau jog speceliai apsimeta manes negirdinti, jau tokia neklauzada, neimanoma suvaldyti. Ji kaip mazas vaikas, visur reikia eiti is paskos ir ziureti ka daro, na nejaugi visada taip bus? juk kazkada ir vaikais reikes rupintis, tai ka reikes daryt su kate? Truputi paaugs ir praes tai, bus isdykele, bet jau nebe tokia
Sveikutes.
As ir tokia kurtuole baltuole turiu:) kadangi esu super kaciu myletoja viska kenciam:) ji spicialiai viska meto ant zemes: vazas, geles, telefonus ir kita. pasiziuri. garso negirdi ir nuslepsi kaip niekur:) mes kai norim pabarti aptaskom ja vandeniu:)) turi darbuotis kol isislaizo tai aprimsta. saukiam barbendami i zeme. arba zvilgsniais. maniskiai jau 3 metukai tai pripratom. didelis pliusas kad nebijo vazinetis. taigi tampausi kaip rankinuka, ir i kaima ir siaip i keliones. sunys loja, masina uzia o jai ne motais:P~ kaime vasara paleidziu, tai laksto, labai atsargi, per gatve eidavo atsargiai. visada gryzdavo nakciai i kambari. aisku buvo situaciju kai riekejo gelbet, nes 7 sunys aplink medi suko, o katukas net sysiu is abimes apsidares buvo nejo islipt;) bet zodziu sauni kate, kuri "sauniai" pukuojasi, yra tikra siemininke, vsiai nemegsta buti prie zmoniu, ta prasme ant keliu, ar tampoma. skaiciau kad ji mieliau renkasi grindis ar kietesni pavirisu kad girdetu vibravima.
dabar isikrausciau as, tai baltoji liko su tevais, o as turiu kita mazule. tai ja vezuosi visada kai varau pas tevus. is pradziu baltoji, snypste, nenorejo net paziuret i ta puse, ir ant manes purkstavo.o po to taip susidraugavo. dabar atvarau uzdedu mazyle ant baltosios, ta atsimerkia nei soka nei ka. randa uzsiiemima, duksta dviese, nereikia nei vazu dauzyt nei kitaip i save demesi atkreipt. tiesa kaip jusu su miaukimu? baltuke kartais taip uzriaumoja savo balso negirdedama kad ohohoho:) o kartais kaip delfinas, visai be garso ziopcioja;)) uj tos kates Papildyta: drauges
kokia simpatinga nuotraukyte
kazkada labai senai turejom pilka turku angora katina, niu fantastika man patiko tai, kad musu 2 sunys - suomiu laika ir azijos aviganis - jo vengdavo, namuose tupedavo per vidury kambario, tai sunys apeidavo ir net net nekliudydavo, o tas kaip karalius. Kadangi gyvenam nuosavam name, tai visi aplinkiniai kiemai buvo jo valdos ir katinai jo bijodavo gaila nuotraukos neturiu mano grazuolio ![]()
o mano isdykele sedi dabar prie vazos ir jau kesinasi i mano gelytes
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 09, 10:29) va to as irgi nesuprantu, maniske irgi tokia jau kerstinga, tik pabandyk pamaskatuot pirstu pries nosi, iskart prades galvot kersto plana. Gali kokia valanda uz kokio kampo sedet ir laukt manes, kad galetu netiketai ikast ar idrekst Matyt jų tokia rūšis - truputį agresyvios
pas mus kai antras isdykelis atsirado, tai truputi ramiau pasidare, nes jis labai jau nori jos kompanijos ir nuolat lenda prie jos
QUOTE(nijona @ 2008 04 09, 13:51) paprastas toks konteinerinis Aišku, jei tik sveiki. Aš turėjau tokį, tai labai buvo neatsargus, vis bėgdavo po mašinom pasėdėt, tai ir neišsaugojau...
Maniskis tai i lauka neina, nebent pas veterenara ar seneliu aplankyt
Jis, tiesa sakant, veisles neturi, o tik statusa - jis mano, tuo viskas ir pasakyta
Va taip mes iskylaudavom ana vasara
cia su mociute ![]() o cia pasislepe nuo uodu
Maniske irgi kaip ir kartais kazka girdi, kai buna garsas aukstu decibelu, o siaip gestais bendraujam
Nešiau katę į kliniką - gavo dozę nuo kirminų. Dėl visa ko, nes šiaip lyg ir neturi, bet jau laikas skiepams, tai profilaktiškai nepakenks. Vargšelė - taip ji bijo svetimų žmonų- net nagus man į petį suleido kol laikiau ant rankų...
Labuka. O mes nuo kirminuku namie valgom, be to, dviguba doze
Toki dalyka iskart prisiminiau, po sterelizacijos, atrodo, eidavom i proceduras, o paskui dar kazkokiu svirstamu vaistuku israse, jau neatsimenu kam, ir pasake, kad, tarkim, 3 dienas is eiles reikes tuos vaistukus jai svirkst namie. Aisku, man nepavyko to padaryt, atvaziavau i veterinarke, ten is manes pasijuoke, kad nesugebu katei vaistu suleist, o kai patys bande, tai ji taip reke, kad visi darbuotojai suleke i ta kabineta ziuret, ka ten be narkozes pjauna
Tai tavoji vargšiukė tur būt vetams alergiją jaučia, gal nuo sterilizacijos? Mes tai jai nieko nedarėm - per morčių nunešam vaistų suleist ir ramu. Aišku - išeina brangokai, bet mūsų tokia mažytė - gaila kankint. Gudrė šiaip svetimų nemėgsta, bet pas vetą eina ramiai. Net laikyt nereikia kai vaistus leidžia. Tik kad tų žmonių amžinai pilna - kol sulaukiam eilės tai ne vienoj vietoj lieka nagų žymės
Kai ja tik paemem, ja prikankino vetai, tai uztat ju ir nemegsta ir siaip labai jau kaprizinga, jai ka nors padaryt praktiskai neimanoma
Su nagais ir mes vargstam, tikriau vyras vargsta. Jis ir maudo, ir šukuoja - žodžiu jam galima, manęs tiems darbams neprisileidžia
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 13, 21:23) QUOTE(nijona @ 2008 04 13, 21:51) Matai, tu jai patarnauji, tai ir laiko tave už tarnaitę
O pas mus tai atvirksciai - abu katinuzikai mano. MB truputi prisibijo, bet ir ji gali is uz kokio kampo uzpulti, ar per galva nakti prasinesti
Pas mus , turbūt, kaip ir su vaikais: mamą myli, bet nebijo, tėvą myli ir bijo, nes tas ir su šlepete kartais užploja
Labutis
Papildyta: QUOTE(vilrita @ 2008 04 14, 21:26) Labutis Tiesa mano katinuko vardas ir yra Angoras QUOTE(vilrita @ 2008 04 14, 21:29) Labutis Papildyta: Tiesa mano katinuko vardas ir yra Angoras Sveika atvykusi ![]() Papasakok daugiau apie Angoriuką. Mano Gudrė irgi trupučiuką turi Rusų Mėlynųjų kraujo- jos močiutė buvo truputį ''padykus''. QUOTE(vilrita @ 2008 04 14, 21:29) Labutis Papildyta: Tiesa mano katinuko vardas ir yra Angoras Laba laba, aisku, kad priimsim Papildyta: QUOTE(nijona @ 2008 04 14, 21:44) Sveika atvykusi ![]() Papasakok daugiau apie Angoriuką. Mano Gudrė irgi trupučiuką turi Rusų Mėlynųjų kraujo- jos močiutė buvo truputį ''padykus''. ir kas jai per orlaide mirktelejo? Papildyta: QUOTE(nijona @ 2008 04 14, 19:10) Pas mus , turbūt, kaip ir su vaikais: mamą myli, bet nebijo, tėvą myli ir bijo, nes tas ir su šlepete kartais užploja ir balso uztenka, o kurciajai vien zvilgsnio, tai kad ir slepeciu nereikia net nusiiminet QUOTE(*Marija* @ 2008 04 14, 21:54) Laba laba, aisku, kad priimsim Papildyta: ir kas jai per orlaide mirktelejo? Papildyta: ir balso uztenka, o kurciajai vien zvilgsnio, tai kad ir slepeciu nereikia net nusiiminet Dėl šlepetės - gavo vieną kartą, kai muzikinį centrą nuo spintelės numetė... Nors išsigando gal daugiau už vyrą - raminau visą vakarą(prie vyro nėjo,po koldra pas mane palindo) QUOTE(nijona @ 2008 04 14, 21:59) Dėl šlepetės - gavo vieną kartą, kai muzikinį centrą nuo spintelės numetė... Nors išsigando gal daugiau už vyrą - raminau visą vakarą(prie vyro nėjo,po koldra pas mane palindo) maniskiai kartais, jei ka jau grandiozinio pridaro, tai issigasta ir apsikakuoja
Ačiū už priėmimą
Mano Angoriukas gyvena bute,tačiau vasaros metu mes vežamės jį į sodą,o ten jis laksto kur nori.Tik labai nepatinka(dainuoja visą kelia)kai važiuojame su mašina Nežinau koki būna Turkų Angorai,bet mano Angoriukas va toks
Skaitau ir nesuprantu, ar cia apie mano Aliska parasyta, ar tiesiog jie tokie panasus
del nuotraukytes, gali man atsiust, ikelsiu. O paciai reiketu sukurti albuma, tarkim, http://photobucket.com/ ir tada is ten drasiai galesi kelt nuotraukytes.
sveiki, turku angoros augintojai....
QUOTE(Akmeja @ 2008 04 15, 22:09) sveiki, turku angoros augintojai.... Su mielu noru padeciau, bet mes sterilizuoti
Labutis Akmeja
Sėkmės ieškant katinuko,tikrai pažiūrėkite skelbimuosia ten juk turėtų būti Marija norėjau paklausti,o kaip man jum atsiųsti QUOTE(Akmeja @ 2008 04 15, 22:09) sveiki, turku angoros augintojai.... Labas visoms ![]() Mes irgi savąją gavom dovanų... Pas vyrą paklausiu, kai grįš. Žinau, kad keli jo draugai irgi turi angoriukus, tai gal ką ir žinos...
Labas
Senokai buvau - vis to laiko nelieka... Mano katytei kažko pradėjo akytės traiškanot, o pas vetą nėra kada nunešt, nes išeinu ryte, o grįžtu sutemus. Kaži, jeigu aš jai pavalyčiau savo akių lašiukais? Ar nebuvo jūsiškėm taip?
Laba. Mano kitam katinuzikui buvo problemos su akytem, tai lasinom gentamicina ir dar kazka, nebeatsimenu pavadinimo, bet irgi kazkokie zmoniski lasiukai. Tai kad, jei nera labai baisios situacijos ir laiko lekti pas vetus, pabandyk palasint ar tiesiog pavalyt. Sveikit
Labas
Vakar pavaliau ir dar šiandien ryte ir vakare, tai kol kas nieko blogo neatsitiko. Lyg ir mažiau traiškanoja. Gal pakentės iki savaitgalio, tada jei nepraeis, tai vešim į kliniką. Labiau traiškanoja mėlynoji akytė... QUOTE(nijona @ 2008 04 22, 22:27) Labas Vakar pavaliau ir dar šiandien ryte ir vakare, tai kol kas nieko blogo neatsitiko. Lyg ir mažiau traiškanoja. Gal pakentės iki savaitgalio, tada jei nepraeis, tai vešim į kliniką. Labiau traiškanoja mėlynoji akytė... Labas vakarelis. Galejo kur nors netycia uzsigaut. Maniskia kartais kai "pazaidzia" tai irgi paskui verkia didelem asarom QUOTE(*Marija* @ 2008 04 22, 22:36) Labas vakarelis. Galejo kur nors netycia uzsigaut. Maniskia kartais kai "pazaidzia" tai irgi paskui verkia didelem asarom Labai mieli ''vaikai'', didžiausia šunybė - tai kad įkąs, apdraskys ar sudaužys ką nors... Tai kad su vaikais tik tokios problemos būtų... |