Mano sunus alergiskas namu dulkiu erkems ir kt.Gal zinote kur isigyti antialergine patalyne, ciuzini ir kt. Aciu
Pirma tema.
Mano sunus alergiskas namu dulkiu erkems ir kt.Gal zinote kur isigyti antialergine patalyne, ciuzini ir kt. Aciu
*** Pirma tema.
alergiskiem zmonem tinka sintetine patalyne tik uzvalkalus reiktu rinktis medvilninius. Sintetinej-negyvena erkutes o ir ja galima skalbti skalbimo masina.
Tokias patalynes turi "Merkys","Trivilita" ir kt. QUOTE(happy @ 2007 11 05, 21:03) alergiskiem zmonem tinka sintetine patalyne tik uzvalkalus reiktu rinktis medvilninius. Sintetinej-negyvena erkutes o ir ja galima skalbti skalbimo masina. Tokias patalynes turi "Merkys","Trivilita" ir kt. Na seniau buvau skaicius kad yra speciali kazkokia alergiskiems vaikams, bet dabar nerandu kur skaiciau, zinomaji kainuoja apie 1000 lt
Sveikos,
Gal galit patart, kur pirkti patalyne jau paaugusiam vaikiukui ? Isvazinejom visas parduotuves - nera Gal zinot kokiu slaptu vieteliu, nes cia Kaune tai tokiu tikrai nera... QUOTE(ievalas @ 2008 09 03, 08:39) Sveikos, Gal galit patart, kur pirkti patalyne jau paaugusiam vaikiukui ? Isvazinejom visas parduotuves - nera Gal zinot kokiu slaptu vieteliu, nes cia Kaune tai tokiu tikrai nera... beda del ismatavimu? ar tiesiog kad spalvu pasirinkimo nera? arba jeigu vaikiska, tai jau tiek ismarginta visokiais supermenais, kad vaikui gali ir kosmarai sapnuotis?
nu tai va va... tie supermenai, voragyviai, kosmines mashinos, meskinu galybe ir pan...
negi niekur nera normalios
hmmm keista, kaip taip tiekejai uzsiciklino
o gal tiesiog bando igrusti vaikams reklaminius produktus...
Greiciausiai taip ir yra. Na, patalynes pirkimui manishkis dar noru nereiskia
sakyciau jei ieskot paprastos originaliso ar ne reklamines, tiesiog nusiperkat audinuko ir pasisiunat ar einat pas siuveja sitas forumas pilnas mamyciu siuveju kurios sukurs neraulu grozi is nematytu audiniu ir tikrai bus originalu ir kokybiska as pati savo vaikui niekus nerandu tinkamu ismatavimu kaldrai uzvalkalo, tai nesuku galvos- pasiunu pati, sau aisku perku, nes tingiu didelius patalus isuti gariunuose tai viskas daroma ant greicio ir kokybes nulis..bet kaip ir minejot, audinukai nublunka gan greitai parduotuvese as tai bent ja unemaciau flaneliniu pataliuku
hmmm tikrai flaneliniu ir as nemaciau...
nors jie tokie faini, ypac rudeniui ir ziemai... o ir medziageliu flaneliu tokiu graziu yra margulyciu... QUOTE(Gita_jj @ 2008 09 06, 16:12) hmmm tikrai flaneliniu ir as nemaciau... nors jie tokie faini, ypac rudeniui ir ziemai... o ir medziageliu flaneliu tokiu graziu yra margulyciu... tikrai taip as tai savo mazuliui net neiskojau parduotuvese viska siuvausi pati medziagytes rinkausi kad butu minkstos svelnios a flaneliniu manau nera nes neapsimoka fabrikams siuti gerai kai yra internetas ir galima cia viska nusipirkti
Kaune , pc Mole , parduotuvėje Otile yra antialergine su antimikrobine apsauga patalynė.
Labukas,
Gal kas turite patalus su bambuko pluoštu?? Labai lauksiu atsiliepimų
Sveikos. Norejau jusu nuomuones.
Padiskutuokime jos gerases ir blogases savybes. Ka manome brangi pataline?.Nera kur isigyti?. Nepraktiska?Ir t.t. Aciu
per mažai variantų, aš va pvz nenaudoju, bet negaliu sakyt, kad nenaudočiau... Bet negaliu ir sakyt, kad tikrai naudočiau ir tuo būčiau patenkinta
QUOTE(Isila @ 2009 08 13, 10:42) per mažai variantų, aš va pvz nenaudoju, bet negaliu sakyt, kad nenaudočiau... Bet negaliu ir sakyt, kad tikrai naudočiau ir tuo būčiau patenkinta Kaip daug varijantu nenusprendi koki rinktis Jei nera ats i klausima galima parasyti komentara ir viskas. O kodel nenaudojet ?O kodel nebutumet patenkita? Na .................
Mes naudojam paprasta ir nesiskundziam. Apie linine patalyne net nepagalvojau. Gal todel, kad nesam alergiski, tai nebuvo poreikio ieskoti kazko imantresnio
Mes iki 2men naudojom flaneline, dabar is drobeles
O kaip atsakot i klausima nenaudoju ir nenaudociau? O idomu kodel nenaudotumet kame priezastis? Klausiu nes pati naudoju ir esu patenkinta Tai idomi nuomuone nenaudociau kodel
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 08 13, 13:52) Kiek zinau vieni velka kiti ne vilnos pataline?
As daznai apie tokia patalyne pagalvoju, bet nelabai matau, kur jos isigyti... Tai pamaniau, kad gal linas per kietas kaip patalynei
QUOTE(gosas @ 2009 08 13, 12:15) Kaip daug varijantu nenusprendi koki rinktis Jei nera ats i klausima galima parasyti komentara ir viskas. O kodel nenaudojet ?O kodel nebutumet patenkita? Na ................. 1. Niekad apie tokią nepagalvojau 2. Niekad nemačiau tokios 3. Niekas iš pažįstamų/draugų nebandė 4. Neteko pačiupinėt, pažiūrėt 5. Nesu girdėjus blogų/gerų atsiliepimų 6. Neturiu kažkokio pagrindo keisti dabartinę patalynę QUOTE(Isila @ 2009 08 20, 10:21) 1. Niekad apie tokią nepagalvojau 2. Niekad nemačiau tokios 3. Niekas iš pažįstamų/draugų nebandė 4. Neteko pačiupinėt, pažiūrėt 5. Nesu girdėjus blogų/gerų atsiliepimų 6. Neturiu kažkokio pagrindo keisti dabartinę patalynę Papildyta: QUOTE(rututu @ 2009 08 19, 23:33) As daznai apie tokia patalyne pagalvoju, bet nelabai matau, kur jos isigyti... Tai pamaniau, kad gal linas per kietas kaip patalynei Uztenka viena syki isskalbti ir suminksteja O jei maisytas su medvilnia tai iskarto minkstas As pirma karta pries uzvelkant isskalbiu Na gal kita savaite pabandysiu ikelti foto baltos patalynes varijanta
Ikelk ikelk, lauksiu
Labai jau taip sakyčiau idomiai iškelta tema, atrodo kad lininė patalynė butu kažkokia super naujiena. Bent pas mano mama jos nors vežimu vežk ir pas mane yra, bet labiau mėgstu medvilnine, o kodėl net pati nežinau, gal todėl , kad ji šiek tiek grubesnė
QUOTE(Katinytis @ 2009 08 20, 15:41) Labai jau taip sakyčiau idomiai iškelta tema, atrodo kad lininė patalynė butu kažkokia super naujiena. Bent pas mano mama jos nors vežimu vežk ir pas mane yra, bet labiau mėgstu medvilnine, o kodėl net pati nežinau, gal todėl , kad ji šiek tiek grubesnė Ne nenaujiena Siais laikais naujienu nera arba jos pamirstos
Naujienu ,tai gal ir yra, tarkim šilku kimšti patalai ir dar galima rasti visokiu bambukiniu audiniu, kas nėra labai paplite arba atėje iš amžiu gludumos. Bet linas atrodo mums toks ganėtinai iprastas audinys, kad net nekelia jokios nuostabos. Turbut ir ne pas vienos mama , močiute rastumėt dar glėbi lininės patalynės puoštos ranku darbo nėriniais
Manau kad nebe pas visus
mes pirkom antialergine patalyne vaikams, tai esam kol kas labai patenkinti, vyresniam net veiduko odyte lygesne pasidare
Galbut ir noreciau isbandyt.
QUOTE(gosas @ 2009 08 14, 22:12) O kaip atsakot i klausima nenaudoju ir nenaudociau? O idomu kodel nenaudotumet kame priezastis? Klausiu nes pati naudoju ir esu patenkinta Tai idomi nuomuone nenaudociau kodel viena mamyte parase, kad linas gal per kietas kaip patalynei, tai sutinku su ja nenaudoju, nes net nekilo mintis tokios patalynes kudikiui pirkti, be to, nezinau kur jos isigyti, o nenauduociau, nes tikriausiai ir kainos butu nemazos ir man labai patinka feretti patalyna, kuria ir pirkau savo suneliui
Užvalkaliukau medvilniniai, esu jais patenkinta ir vaikas nesiskundžia. Lininiai man patikrų bet brangoki ir kai jau yra tokie kokie yra, negi dabar pirksi.
Mes tai irgi naudojam medvilne
Aš perku irgi tik medvilninę, dažniausiai su vaikiškais personažais, mašinėlėmis ir pan.
Patalynė iš lino vaikams manau nėra labai populiari, nes ir glamžosi labiau nei medvilninė ir spalvų, paveikslėlių pasirinkimas skurdokas, daug kam kaina irgi per didelė Aišku, jeigu vaikas turėtų kokių alergijų, tai ir mano pasirinkimas kitoks būtų
mes irgi medvilnine naudojame,bet ir linine gal kada isbandysime
Turiu nuostabia drauge kuri uzsiimineja patalyne tad ji mums tiek pridovanojusi,tiek as is jos prisipirkusi,tad sunui tik medvilnine ir tik vaikiskais paveiksliukais
Mes lininė paklode naudojam, o antklodės , pagalvės užvalkalus medvelninius.
Kažkaip net nebuvau atkreipus į tai dėmesio... Perku paprasčiausią patalynę, kurios pilna kiekvienam prekybcentry...
Man regis, kad čia svarbiau (nu, jei ne svarbiau, tai labai svarbu) kuo mes išskalbiame tą patalyną
Medvilnine
Aš medvilninę naudoji, kai kurios paklodės yra frotinės. Linas labai jau brangus. Po apačia abiem turiu vilnonius paklotus. Tik tiek, kad niekda savo patalynės nededu vaikams.
naudojam medvilnine patalyne, bet ir linine noretusi kada nors pabandyti
QUOTE(svencele @ 2007 11 05, 00:37) Mano sunus alergiskas namu dulkiu erkems ir kt.Gal zinote kur isigyti antialergine patalyne, ciuzini ir kt. Aciu pirmiausia patarciau naikinti dulkiu erkutes su karstais garais
grazia su vaikisku filmuku herojais
Mes ir medvilninę, ir lininę. Nors kokybė man labiau patinka lininės
|