Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Modelinas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jutare
dirbam, tobulėjam, rodomės 4u.gif
o-pa-pa
as su saullute susitariau,lengvai ir neskausmingai yahoo.gif jai uz tai balionelis 4u.gif
Jutare
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 11 05, 17:09)
as su saullute susitariau,lengvai ir neskausmingai yahoo.gif jai uz tai balionelis 4u.gif
*

tai jau kočiosi kočiosi su ta mašinka biggrin.gif
o-pa-pa
QUOTE(Jutare @ 2007 11 05, 19:13)
tai jau kočiosi kočiosi su ta mašinka biggrin.gif
*

aha bigsmile.gif
iki gyvo kaulo nusibodo bandymai padaryt vienodo storio blyna doh.gif
Jutare
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 11 05, 17:15)
aha bigsmile.gif
iki gyvo kaulo nusibodo bandymai padaryt vienodo storio blyna doh.gif
*

bus smagu biggrin.gif
o tai...vaizdų šiandien nebus? biggrin.gif
saullute, negausiu į kaktą, kad paviešinau viešą paslaptį? unsure.gif
ItaBita
nius mdaaaaaaaaauz
ale buvo toks itarimas g.gif g.gif
kad labai jau viska ismano smile.gif
nu fsio reiks spausti smile.gif
stai kodel ir fimas atsirado pas juos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai gal neuzilgo ir dar visokio gerio atsiras smile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
nebereikes po ineto platybes ieskoti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
saulute kip manai? mirksiukas.gif
Jutare
užsisakiau tos pudros, 32 spalvas didis.gif
Morta_Morta
Sveikutes, mano naujas blinas ax.gif , tik vakar buvau biskeli ne is ten idejus.
user posted image

Jutare, sveikinu, o tai is kur saketes?
ItaBita
nu tai jau dabar tepliosies smile.gif

Morta labai simpatiskas :
labai idealiai apskritas smile.gif thumbup.gif
Jutare
QUOTE(Morta_Morta @ 2007 11 05, 19:12)
Jutare, sveikinu, o tai is kur saketes?
*

iš Amerikos užsisakiau ax.gif

gražus blynas, Morta 4u.gif
kamuoliukas
QUOTE(Jutare @ 2007 11 05, 19:20)
iš Amerikos užsisakiau ax.gif

formeles užsakei rolleyes.gif g.gif
Jutare
QUOTE(kitty*** @ 2007 11 05, 19:24)
formeles užsakei rolleyes.gif  g.gif
*

pioneer.gif tikrai taip hihihi.gif devynias biggrin.gif
Morta_Morta
Oj, kaip aciu, labai malonu 4u.gif . Saullute, ar galiu jums i az parasyt del kai ko? doh.gif
ItaBita
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
nu geras doh.gif doh.gif doh.gif
as tik dabar pamaciau kad Jurate ne Jurate blink.gif blink.gif
Jutare
QUOTE(ItaBita @ 2007 11 05, 19:27)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
nu geras  doh.gif  doh.gif  doh.gif
as tik dabar pamaciau kad Jurate ne Jurate  blink.gif  blink.gif
*

hihihi.gif
vis tiek aš Jūratė flirt.gif
kunigunda78
QUOTE(Jutare @ 2007 11 05, 19:25)
pioneer.gif tikrai taip hihihi.gif devynias biggrin.gif
*

formeles? kokios formeles g.gif -man reikia ?
ir kasdo daiktas ta pudra -ar tipo kur i fimo maisoma, -ar cia kazka as esu praliedusi
saullute
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 05, 20:07)
formeles? kokios formeles  g.gif -man reikia ?
ir kasdo daiktas ta pudra -ar tipo kur i fimo maisoma, -ar cia kazka as esu praliedusi
*

Ir vel tau visko maza lotuliukas.gif
dydo
Saulute, a Saulute ir man labai reikia pasta mašinos blush2.gif ar galėčiau kaip nors iš Jūsų gauti ax.gif
kunigunda78
QUOTE(saullute @ 2007 11 05, 20:12)
Ir vel tau visko maza lotuliukas.gif
*

nu rimtai mergaite nesveikuoja doh.gif
QUOTE(dydo @ 2007 11 05, 21:12)
Saulute, a Saulute ir man labai reikia pasta mašinos  blush2.gif ar galėčiau kaip nors iš Jūsų gauti  ax.gif
*

tai duokit atvezti, o jau tada ir gausit ax.gif
Jutare
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 05, 20:07)
formeles? kokios formeles  g.gif -man reikia ?
*

hihihi.gif
formeles užsisakiau visas skirtingas, viena iš jų user posted image

o ta pudra gali būti maišoma ir į fimo, ir tik ant viršaus, ant jau pabaigto daikčiuko tepama biggrin.gif
kunigunda78
QUOTE(Jutare @ 2007 11 05, 21:21)
o ta pudra gali būti maišoma ir į fimo, ir tik ant viršaus, ant jau pabaigto daikčiuko tepama biggrin.gif
*

vaje wub.gif koks kicia mielas
a nu tada auksines pudros as turiu biggrin.gif -tik ja kol kas esu dekupaze naudojus ax.gif
Jutare
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 05, 21:35)
vaje  wub.gif  koks kicia mielas
a nu tada auksines pudros as turiu  biggrin.gif -tik ja kol kas esu dekupaze naudojus  ax.gif
*

auksinės, sidabrinės ir bronzinės ir aš turiu biggrin.gif Bet ten šiek tiek kitokia ax.gif user posted image
konfiguracija28
Sveikos, Na bandau deti ka sumeistravau tik kokybe foto nekokia, tad is karto atsiprasau. Dovana. auskarai ir karoliai.
user posted image
Nebaigta apyranke pritrukau karoliuku. user posted image

Bandziau aplipdyti stikline, vaikiskai taip, ir murzina visa, bet pabego mano fotografas tai turiu ka turiu. user posted image

nepavyke pakabukai user posted image

Teiskit. 4u.gif

p.s. o cia papuosalams irgi tas katytes formas naudojat?
Jutare
Kentaure, o tu šlifuoji darbelius?
konfiguracija28
Jutare taip, nejaugi nesimato ? blink.gif neslifuota tik stikline. manau jos ir neslifuosiu.ir taip gerai.
Jutare
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 05, 22:52)
Jutare taip, nejaugi nesimato ? blink.gif neslifuota tik stikline. manau jos ir neslifuosiu.ir taip gerai.
*

na, nelabai matosi... blush2.gif
o ta stiklinė... čia kas bus? Ji jau baigta?

įtariu, užsitarnausiu blogietės ir priekabiautojos vardą dry.gif
kamuoliukas
QUOTE(Jutare @ 2007 11 05, 23:00)

įtariu, užsitarnausiu blogietės ir priekabiautojos vardą dry.gif
*

neprisigalvok flirt.gif
Jutare
QUOTE(kitty*** @ 2007 11 05, 23:03)
neprisigalvok flirt.gif
*

tai...kad vis prisikabinu... ax.gif blush2.gif
konfiguracija28
na nezinau tada kaip turi atrodyti idealiai tavo supratimu nuslifuotas darbelis, bet sitie tiek raudonieji apyrankes, tiek geltonieji, tiek raudonas pakabukas buvo net blizgantys nuo poliravimo. O iki tolei praeita pro kai kuriuos 180, 320, 400, 800, 1500, 2000, minimum nuo 400. Zalio tik krastai poliruoti nes ten duru rankena atspausta, mazai isispaude ir kazkodel pakeite spalva norejau kad matytusi tai nieko ir nedariau, o ir buvo iskociotas pavirsiu tai nemanau, kad reikejo.

O del stiklines tai nulakuosiu, kad nenusiciupinetu, o bus arba zvakide kaledine arba vaza.

p.s. gailiuosi kad sudejau butent dabar darbelius. galvojau prikibsit prie formos, blogu foto neisbaigtumo, galu gale spalvu, bet del slifavimo mega_shok.gif

Labanankt visoms.
Jutare
va kaip žmonės reaguoja... nemokam dar kritikos ir pastabų priimti... Nejaugi reikėtų užsimerkti ir vien tik girti? Tada kokia iš to nauda? smile.gif
varlyte
QUOTE(dydo @ 2007 11 05, 22:12)
Saulute, a Saulute ir man labai reikia pasta mašinos  blush2.gif ar galėčiau kaip nors iš Jūsų gauti  ax.gif
*

Ir as noriu pasta masinkos thumbup.gif Bus man ant Kaledu dovana santa2.gif
konfiguracija28
Taip jautri as kritikai, bet tik tai su kuria nevisai sutinku. Pati rasiau kas man cia kliuva.Bet tikrai nesuprantu kaip turi atrodyti idealiai nuslifuotas daiktas. Man idealiai tai toks kur nera jokio ibrezimo, pirstu atspaudo, ar dar ko kito, nesimato ankstesnes svitrinio eiles dryziu, ir pavirsius tarsi stiklas braukiant.

Paaiskinkit man zioplai jei yra kitaip?. Nes slifavimas visam sitame ir uzeme daugiausiai laiko.. Jau sakiau manes girti nereikia, nes as tik mokausi. Bet ir smugdyti nereikia.
Jutare
taip, gerai nušlifuotą paviršių tu taip supranti. Aš jau net neminėjau nuotraukų kokybės, ji tikrai prasta ir sunku ką įžiūrėti. Bet iš to, ką matau, padariau tokias išvadas kokias padariau...
Visi mes mieliau girdėtume pagyras nei kritiką smile.gif
Aišku, galėjau kaip protingas žmogus patylėti ir iš viso nieko nesakyti cool.gif
konfiguracija28
Labankt buvo smagu..... unsure.gif

galejai pasakyti svelniau " kai kur dar reikia paslifuoti" ar panasiai ,o dabar mano darbas gavosi visiskai bevertis.
Jutare
nuo šiol, jeigu kas ne taip, aš tyliu ax.gif
As :)
Kentaure, man gražūs Tavo karoliai thumbup.gif . Ir apyrankė turbūt bus nebloga, kai pabaigsi 4u.gif .
konfiguracija28
Aciu AS smile.gif

Jutare, tylejimas butu maziau skausmingas patikek.
ItaBita
Oho blink.gif blink.gif
kas cia atsitiko g.gif g.gif
Kentaure, nu nereaguok tu taip, mirksiukas.gif viskas ten tvarkoj, ir labai simpatiski tavo darbeliai, beje apziurjau is arciau tavo darbelius, nu tikrai padirbeta su svytriniu smile.gif mirksiukas.gif
Jurate pas mus perfekcioniste, todel kritikuoja, bet tai yra gerai ir as manau, kad reikia kritikos. ir mane ne karta iskritikavo, nu ir kas tongue.gif
tai yra gerai, kritika geras dalykas, vercia varyti i prieki ir neuzsisedeti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
priimk tai kaip patarima o ne peikima mirksiukas.gif
tik nesupyk an manes dabar blush2.gif ax.gif 4u.gif
Cinside
Na jau, supykt dėl tokių dalykų tai reikia sugebėt mastau.gif
O Jutares komentaras tikrai buvo į temą, nebuvo čia jokios žiaurios kritikos drinks_cheers.gif
Kaktusine
Aš jau irgi taip buvau "užsirovus" kitoj temoj, kai kažkiek pakritikavau, tai pasiūlymas būtų toks, kas be galo jautrus kritikai, įdėjus foto prirašyti mažą prierašą: "Pageidautini gražūs, gražūs ir tik gražūs kometarai". Kad vėl aukos sindromas nepasireikštų. Žiauru, bet iš šono žiūrint taip atrodo.
konfiguracija28
Na turbūt niekad nesijautėt taip, kad kalbat jog nėra dėl ko taip reaguot. Aš sėdėjau brūžinau bele kiek laiko, ir dar net pagalvojau, kad va Jutare uz grazias formas ir tikslu nuslifavima bent tos raudonos apyranke spagirs, o gavau ka gavau. Pasimokiau. Geriau foto cia nebedėt. schmoll.gif

P.s. as nesupykau, tik sureagavau. mirksiukas.gif

O dabar kita tema. maciau pas visas,kurios darot pakabukus jie kitokie nei pas mane. As saviskius pirkau Uloj, tai man ten gyrė , kad tai patys geriausi, bet jie įklijuojami, o mano klijai (momentas neatlaiko pakabuko) ar klijai cia blogi ar pakabukai ? Kaip cia yra? g.gif
ItaBita
saullute, cia ne i tema smile.gif mirksiukas.gif
bet gal po poros menesiuku pas jus atsiras kato ax.gif ax.gif ax.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif
as cia papriekabiausiu dabar prie taves smile.gif
kai tokia paslapti suzinojau mirksiukas.gif
Papildyta:
na matai ten tu pakabuku kilputes kojale labai trumpa todel ir neatlaiko smile.gif
as paprasciausiai pasidarau kita kilpele is sidrb vielos ilgesne ir uzdedu ant tu pakabuku, ir puikiai atlaiko smile.gif mirksiukas.gif

Cinside
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 06, 09:09)
kad va Jutare uz grazias formas ir tikslu nuslifavima bent tos raudonos apyrankes pagirs, o gavau ka gavau.
*

QUOTE(Kentaure @ 2007 11 05, 22:11)
Teiskit. 4u.gif
*

Jei norėjai pagyrimų, tai kam rašei "teiskit"? biggrin.gif
Ai, beprasmiška gilintis. Jautriems žmonėms sunku turbūt smile.gif
konfiguracija28
Ladystar teiskit ir sumindykit manau yra skirtumas.
Ai baigiam tema vistiek as ziopla su svitriniu dirbt nemoku. Ka jau ten ir lipdyt nemoku tik visokius marmalus irnesakyk.gif

Aciu Ita Bita uz patarima. 4u.gif Pabandysiu, nes jau galvojau kad juos mesti lauk reikės.
ItaBita
ir dar vienas momentas del tu pakabliuku,
gal tu padarai siek tiek perdideles skilutes?
jei skylute perdidele tada blogai, turi skylute buti vos vos vos mazesne nei to strypelio diametras smile.gif
kad isikistu bet sunkiai smile.gif
tada geriau laikys
rimtai palikime ta tema, o tai atmusime zmogui nora fimintis mirksiukas.gif mirksiukas.gif
konfiguracija28
Niu pabandysiu, kai vel kils noras palipdyti 4u.gif aciukas.
Aistiene
Juk tam cia ir kalbames, rodomes, kad gauti pagyru bei sulaukti kritikos smile.gif
o-pa-pa
oho kokios aistros blink.gif
Atsimenat klausiau kodel niekada nesakot kai yra negrazu,dabar suprantu......Duodu galva nukirst bet tikrai negalvojau kad kai kurie zmones taip jautriai sureaguoja i kritika ar pastebejimus.Ko gero tikrai reiktu jiems prirasyti "P.S. tik grozetis!" arba "P.S jokios kritikos!" smile.gif pajuokavau,aisku kad taip niekas nerasys.Nebent "nekritikuokit smarkiai"
Zinot,nesvarbu kad as lipinu tik sau ir draugams artimiesiems,bet man labai norisi tobulet,kad ir tiems draugams dovaneles butu malonu dovanot ir nereiktu raudonuot del ju,todel as dziaugiuosi bet kokiu Jusu pasakytu geru zodziu,kritika ir pastebejimais taip pato jeigu tai pastebi patyrusios,tai tik dziaukis.Kartais tik tereikia pora pastebejimu kad uzvestu ant teisingo kelio.As uz teisinga kritika ax.gif
o-pa-pa
Kentaure,gi niekas nesiruosia cia taves mindyt,gi kas nuo to Jutarei? nu gi nieko......nu as manau kad ji tikrai ne toks zmogus kad pasakytu "paslifuok truputi daugiau" ir paskui krizentu i saujele,kad ,vo kaip as cia padariau.Kiekvienos darbeliai grazus ir savotiski,tavo irgi,ir nereaguok daugiau taip.Gal tu nepagalvojai kad zmogus tau gero norejo,o gavosi kokia makalyne g.gif
ItaBita
o davai nesipykstam mirksiukas.gif mirksiukas.gif

kazkas kazka kazkada apie desru swapa kalbejo ax.gif ax.gif ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.