Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ignučio gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ignasser
Štai ir mūsų gimdymo istorija.
Aš visada žinojau, kad noriu vaikiuko, bet kai nėštumo testas parodė dvi rožines juosteles gerokai išsigandau. O vyras kaip kepė kiaušiniene taip ir kepė. Tik konstatavo, kad jau seniai aišku, kad aš liaukiuosi. Nėštumas buvo normalus. Jei nebūčiau tiek daug dirbusi, turbūt nebūtų tekę pagulėti ligoninėje, kai Ignučiui buvo vos 20 savaičių. Gimdyti turėjau gruodžio 12 dieną, bet visi kaip susitarę ragino pasidaryti sau gimtadienio dovaną ir pagimdyti gruodžio 9 dieną. Ach, jei nuo mūsų kas nors priklausytų.Praėjo ir tos gruodžio 9 ir 12dienos, o Ignutis sau puikiai leido laiką mano pilve. Taigi gruodžio 13 d. važiavom į konsultaciją pas gydytoją.Pakeliui juokais vyrui sakau, kad kaklelis jau bus atsivėręs 3 cm. Ogi tai ir buvo, nors jokių sąrėmių aš nejaučiau.Tiksliau nepastebėjau doh.gif . Man visą nėštumą buvo žiauriai užkietėję viduriai, tai kai gruodžio 12 prasidėjo veikla, aš pamaniau, kad man vidurius pučia. Taigi daktarė patarė gultis į ligoninę, nes veikla prasidėjus, o aš net nepastebėjau, po to dar nespėsiu atlėkt. Grįžom namo, pasiėmėm daiktus ir atvažiavos į Klinikas. Nors nei man, nei vyrui nesitikėjo, kad TA diena jau atėjo. Paguldė mane į palatą ir visos seselės laksto kas 10 min. – ar jau gimdai. O aš guliu, kepsnį valgau ir juokauju, kad turbūt nepastebėsiu kaip pagimdysiu. Taip ir pernakvojau sau saldžiu miegeliu, o gimdymo net iš tolo nesimatė. Rytą mane daktarė „išbarė“, kad negimdau ir paleido namo pasiganyti kelias valandas. Vakare pasitarėm su ja ir nutarėm, kad jau ryt tai tikrai gimdysim. Tą gražų gruodžio 15 rytą palatoje merginai dėjo skatinamuosius, o mes su ja buvome susiginčiujusios kuri pirma pagimdys. Tai man iš to pavydo, kad jai viskas prasideda, irgi prasidėjo veikla. Abi bepasakodamos anekdotus su visais daiktais persikrautėme į gimdyklas. Tuo metu būsimas tėvelis visas persigandęs atlėkė iš darbų. Buvo 11 val. ryto. Saulė švietė, gimdykloje buvo taip šviesu, grojo Nohra Johns muzika ir dar visai nesijaučiau begimdanti. Daktarė pažiūrėjusi konstatavo, kad jau 6 cm. ir nuleido vandenis, nes jie stabdė veiklą. Pažadėjo, kad iki 17 val. pagimdysiu. Tada jau ir prasidėjo pats „malonumas“. Kelios minutės poilsio ir vėl baisus skausmas, kelios minutės poilsio ir vėl skauda. Vienu momestu visų dėmesys nukrypo į tėvelį, nes laaaabai jau jis perbalo. Teko man reikalauti dėmesio – juk gimdau tai aš!!! Apie 12 val. pažiūrėjo, kad jau pilnas atsidarymas ir leido stumti. Aš stumiu, stumiu, o naudos jokios. Tarpuose anekdotus pasakojame, nes tokia jau mano „natūra“, kai skauda ir negera, turiu juokauti,o ne gailėti savęs. 12.25 val. daktarė pažadėjo, kad 15 val. jau turėsim leliuką, bet aš mintyse pagalvojau, kad iki 13 val. turiu viską pabaigti ir jokių čia iki 15 val. Stūmiau daug kartų, visada mane gyrė, sakė, kad esu šaunuolė. Galaiusiai daktarė paklausė, koks bus vaiko vardas,o mes vienbalsiai pasakėme, kad Ignas.Tada daktarė tik šūktelėjo: „Ignuti, ateik pas mus“ ir užgimė mano sūnus. Buvo 13.01 val. Tai pati gražiausia akimirka mano gyvenime.
elia
Fantastika wub.gif , tau tik gimdyt ir gimdyt thumbup.gif Atrodo, taip viskas greitai ir lengvai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Sėkmės jums 4u.gif
Alambra
Smagu, kad taip lengvai 4u.gif
O kokia daktarė?
ignasser
QUOTE(Alambra @ 2005 03 07, 15:29)
Smagu, kad taip lengvai 4u.gif
O kokia daktarė?
*

Mano daktarė Ona Černiauskaitė thumbup.gif
O nuostabiosios akušerės net pavardę pamiršau paklausti per tuos džiaugsmus blush2.gif
burbuole
Shaunuole, viskas kaip per sviesta thumbup.gif
Linkiu, kad ir sunelio gyvenimas butu toks pat lengvas - kaip per sviesta 4u.gif wub.gif

Erina
Tikra teisybė, vaikučio gimimas - tai pati nuostabiausia akimirka gyvenime. Jos nėra su kuo palyginti. Sėkmės 4u.gif
Virdzinija
QUOTE(ignasser @ 2005 03 07, 15:10)
O vyras kaip kepė kiaušiniene taip ir kepė. Tik konstatavo, kad jau seniai aišku, kad aš liaukiuosi.
*

Liuks vyras! thumbup.gif
Džiuga+
Faina - saulė šviečia, muzika groja...tikras malonumas gimdyti. Ir dar su anekdotais biggrin.gif Smagu, kad kai kurioms taip lengvai.
Lali
4u.gif
Labai grazu...
Gipo
Ignasser, labai faina ir įspūdinga wub.gif

4u.gif o tavo stilius liuks 4u.gif
pekutis
kaip smagu kad lengvai pagimdei. clap.gif aukit sveikuciai 4u.gif gal ir as kada prisiruosiu parasyt savo istorija ax.gif
Juodaplauke
Negalejau neperskaityti sios istorijos 4u.gif Sveikiname Ignuti ir mamyte atejusi i si pasauli.daug sveikatytes jums.Linkejimai nuo bendravardzio blush2.gif
knielita
Labai faina istorija, mamyte taip ja graziai pasakoja thumbup.gif , tikiu, kad toks ivykis isliks visam gyvenimui atminty wub.gif Sekmes jums mirksiukas.gif
Giedruciukas
Super ! 4u.gif Grazios cia istorijos surasytos !!! Ir tie skausmai ne tokie baisus atrodo kai sugebi is savo jautrumo pajuokauti...Kad tik nuotaika visoms tokia butu! smile.gif Sveikinu. drinks_cheers.gif
aitė
labai ignasser'iška istorija biggrin.gif liuks, aukit sveiki-drūti-laimingi, linkiu, kad ir broliai/sesės taip pat smagiai pasaulį išvystų biggrin.gif 4u.gif
indreka
Tokias istorijas tik skaityt ir skaityt, džiaugiuosi už jus thumbup.gif . Sėkmės.
millamia
4u.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.