Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lazdynai:Žibutė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
55Laura55
Kaip sekasi vaikučiams darželyje? Gal yra lankančių zuikių grupę?
*Grazina*
Kiek daug naujoku musu grupeje.. Mano mazius ir lanko ja jau antrus metus mirksiukas.gif
bet db sergam,bet labai gaila teks palikti sia grupe,nes isvykstam i uzsieny gyventi... verysad.gif
BLACK ESCAPE
QUOTE(*Grazina* @ 2011 09 17, 13:41)
Kiek daug naujoku musu grupeje.. Mano mazius ir lanko ja jau antrus metus  mirksiukas.gif
bet db sergam,bet labai gaila teks palikti sia grupe,nes isvykstam i uzsieny gyventi... verysad.gif
*

Laba, o kelintu metu vaikuciai grupeje?Och kaip gerai butu i jusu vietele..... ax.gif mes norim pereiti i si darzeli blush2.gif
*Grazina*
QUOTE(BLACK ESCAPE @ 2011 10 08, 19:40)
Laba, o kelintu metu vaikuciai grupeje?Och kaip gerai butu i jusu vietele..... ax.gif  mes norim pereiti i si darzeli blush2.gif
*

2008-2009m.
BLACK ESCAPE
QUOTE(*Grazina* @ 2011 10 09, 13:22)
2008-2009m.
*

Mano 2008 m ..., bet į Jūsų vietą tikriausiai pretendentų netrūksta..Mes pagal gyvenamą vietą tinkami, tik registruoti kitoj Lazdynų vietoje.Tai kaži ,kaip į tai žiūrima g.gif
vikta
QUOTE(BLACK ESCAPE @ 2011 10 09, 18:05)
Mano  2008 m ..., bet  į Jūsų vietą tikriausiai pretendentų netrūksta..Mes pagal gyvenamą vietą tinkami, tik registruoti kitoj Lazdynų vietoje.Tai kaži ,kaip į tai žiūrima g.gif
*

o kažin negalima susitarti, visi trys (Darželis, Gražina ir Black Escape), kad jūs į Gražinos mažiuko vietą
*Grazina*
QUOTE(vikta @ 2011 10 10, 14:27)
o kažin negalima susitarti, visi trys (Darželis, Gražina ir Black Escape), kad jūs į Gražinos mažiuko vietą
*

drinks_cheers.gif kad galima butu smile.gif
BLACK ESCAPE
QUOTE(*Grazina* @ 2011 10 10, 20:37)
drinks_cheers.gif kad galima butu smile.gif
*

4u.gif GERAI BŪTŲ!!!! drinks_cheers.gif BET AR NEBUS KAD EILĖ KOMPE IR VEDĖJA ŠIŲ DALYKŲ NEGALI KONTROLIUOT, NORS IR NEBUS PRIEŠ? *GRAZINA*, KADA JŪS IŠVYKSTATE? bigsmile.gif
Majuryte
Laba diena mamytes,

Norejau paklausti ar per paskutines savaites nepasitaike jusu darzelyje smarkaus viduriavimo tarp vaikuciu? Gal buvo kam rasta salmoneliozė?
BLACK ESCAPE
QUOTE(Majuryte @ 2011 10 12, 11:26)
Laba diena mamytes,

Norejau paklausti ar per paskutines savaites nepasitaike jusu darzelyje smarkaus viduriavimo tarp vaikuciu? Gal buvo kam rasta salmoneliozė?
*

Koki darzeli lankote? Man ir aktualus sis klausimas, nes noriu patekt i darzeli be salmoneliozes protrukiu doh.gif .Yra liudnai pagarsejusiu, kur tai kartojasi, tad tikrai gerai butu susirinkt info.Vistik ne vien puikios aukletojos svarbu.Tikrai nera sunku laikytis higienos ruosiant maista ir negaliu pateisint tu istaigu , kurios nedaro isvadu...kai kuriem vaikuciam itin skaudzios pasekmes,komplikacijos, darzelio negali lankyt 1 -3menesius.Noreciau ir as suzinot kaip ar SIAME DARZELYJE buvo SALMONELIOZES protrukiu??
amaz
QUOTE(BLACK ESCAPE @ 2011 10 13, 10:22)
Koki darzeli lankote? Man ir aktualus sis klausimas, nes noriu patekt i darzeli be salmoneliozes protrukiu doh.gif .Yra liudnai pagarsejusiu, kur tai kartojasi, tad tikrai gerai butu susirinkt info.Vistik ne vien puikios aukletojos svarbu.Tikrai nera sunku laikytis higienos ruosiant maista ir negaliu pateisint tu istaigu , kurios nedaro isvadu...kai kuriem vaikuciam itin skaudzios pasekmes,komplikacijos, darzelio negali lankyt  1 -3menesius.Noreciau ir as suzinot kaip ar SIAME DARZELYJE buvo SALMONELIOZES protrukiu??
*

Lankom Zibute trecius metus, kol kas tokio dalyko nepasitaike. Roto virusai buvo, o salmaneliozes ne.
vikta
QUOTE(Majuryte @ 2011 10 12, 11:26)
Laba diena mamytes,

*

mes irgi lankom Žibutę ne pirmus metus. tai nė karto negurdėjau kad būtų buvusi salmoneliozė, ar kokia kita per maistą plintanti liga.
brasta
QUOTE(amaz @ 2011 10 13, 10:19)
Lankom Zibute trecius metus, kol kas tokio dalyko nepasitaike. Roto virusai buvo, o salmaneliozes ne.
*

drinks_cheers.gif Man ir neteko girdėti. Mes irgi trečius metus lankom.
*Gaja*
Labas visoms Zibutes mamytes wub.gif

Mes nuo rugsejo pradejom lankyti si darzeli, Boruzeliu grupe,tai esu tokia laiminga ir patenkinta siuo darzeliu, grupe,auklotojom,nes neitiketina,bet mano dukryte su didziausiu noru kas ryta skuba i darzleli bigsmile.gif Sakau,neitiketina,nes pries tai buvom kita darzeli pradeje lankyti,nes kitur gyvenom,bet budavo kas ryta kancia,nes vaikas visais imanomais budais nenorejo i darzeli,verke, reke jau nuo namu,o cia linksmute eina wub.gif Kol kas jokiu viduriavimu nebuvo. Tiesa, meniu kartais keistas (sake,duoda 2-3metu vaikams keptus sumustinius,nors pagal save zinau,kad keptas suris labai sunkiai virskinasi, arba kad duoda desreliu,kur zinome,kad visokio s.. buna primalta...,arba kiauliena,nors namie jos seniai nevalgom,nes baisu,kuo jas seria,na bet apie ekologiskus produktus darzelyje ir sveika mityba turbut beviltiska svajoti,nes tai juk kainuoja... Nors darzelis lyg kazkaip bando eko programa vykdyti, moko vaikus rusiuoti atliekas,bet idomu ar i mityba atsizvelgs g.gif ). Ai,ir dar gaila,kad darzelyje vaikams neduoda gerti gryno vandens. As nunesu buteli,kad duotu,bet gi aukletojos nepripilstys visiems kas ko nori,o tokios tvarkos duoti vandeni vaikams nera sad.gif O juk tai taip svarbu zmogaus organizmui...
O siaip daugiau lyg viskas super,labai patinka,kad ir daineles mokosi,jau man grizus padainuoja, ir pasportuoti eina,ir pildo,piesia,ir i lauka net 2 kartus eina,o dar i baseina planuoju leisti smile.gif Ir is viso,man sitas darzelis toks jaukus, aplinka sutvarkyta,tarp medziu,ne kokia dykuma. O ir grupese yra gausybe zaislu,zaidimu, ciuozyklele, namukas,ka vaikai labai megsta! Ir net psichologe darzelis turi,kuo mes irgi labai dziaugiames ir naudojames,nes gi iskyla vis kokiu auklejimo klausimu ax.gif Ir dar su akytem pratimukus daro,nes mums labai reikejo kaip tik. Zodziu, bijau pergirti,bet kol kas as nerealiai patenkinta thumbup.gif Ir direktore,kaip suprantu dar nauja,nes lyg tik nuo vasario,bet tokia atrodo, labai organizuota, bendraujanti su teveliais,ko ir reikia smile.gif
Oi,atsiprasau,kad issipleciau blush2.gif
Papildyta:
Beje,gal dar yra is Boruzeliu? bigsmile.gif
Sawanna
QUOTE(*Gaja* @ 2011 10 18, 14:42)
Labas visoms Zibutes mamytes  wub.gif

Beje,gal dar yra is Boruzeliu? bigsmile.gif
*

Sveiki,
Mes irgi Boruziukai blush2.gif Kuri jusu mergyte?
Maniskis tai dar tik tik adaptuojasi, ilgai ejom su asarom, bet cia labiau ne del darzelio, o del to, kad jis prie manes labai prisirises, mamyciukas, sunku issiskirt..bet jau matau didele pazanga, vakarais mociute pasiima tai sake nenori eit namo, patinka jam ten smile.gif
Alincik
QUOTE(Sawanna @ 2011 10 19, 14:12)
Sveiki,
Mes irgi Boruziukai blush2.gif Kuri jusu mergyte?
Maniskis tai dar tik tik adaptuojasi, ilgai ejom su asarom, bet cia labiau ne del darzelio, o del to, kad jis prie manes labai prisirises, mamyciukas, sunku issiskirt..bet jau matau didele pazanga, vakarais mociute pasiima tai sake nenori eit namo, patinka jam ten smile.gif
*

Sveiki! Ir mes is Boruziuku!
Esu Maksimo mama smile.gif

Beje, Sawanna, ziuriu, kad jau antro leliuko susilauket! Nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif
Atsimenu viena mamyte nestuke.gif , tai tikriausiai Jus buvot 4u.gif
Sawanna
QUOTE(Alincik @ 2011 10 20, 18:56)

Beje, Sawanna, ziuriu, kad jau antro leliuko susilauket! Nuosirdziausi sveikinimai!  4u.gif
Atsimenu viena mamyte  nestuke.gif , tai tikriausiai Jus buvot  4u.gif
*

Aga, turbut as blush2.gif nes daugiau nestuke.gif mamyciu lyg nepastebejau..
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
*Gaja*
QUOTE(Alincik @ 2011 10 20, 19:56)

Beje, Sawanna, ziuriu, kad jau antro leliuko susilauket! Nuosirdziausi sveikinimai!  4u.gif
Atsimenu viena mamyte  nestuke.gif , tai tikriausiai Jus buvot  4u.gif
*

Oi,Maksima gerai pazistam, dukryte ji draugu vadina thumbup.gif

Ir mes labai sveikinam Sawanna su antru zmogiuku wub.gif
Alincik
QUOTE(*Gaja* @ 2011 10 21, 20:41)
Oi,Maksima gerai pazistam, dukryte ji draugu vadina thumbup.gif

Ir mes labai sveikinam Sawanna su antru zmogiuku wub.gif
*

Rimtai? biggrin.gif
Gal ta drauge - Emilija? 4u.gif
55Laura55
o zuikiu mamyciu cia nera? smile.gif
*Grazina*
QUOTE(55Laura55 @ 2011 10 23, 18:49)
o zuikiu mamyciu cia nera? smile.gif
*

yra yra biggrin.gif
55Laura55
o musu grupeje siandien pavaduoja aukletoja Nijole. Superine aukletoja - rami, kantri.

Viena mergaite numete kazka - aukletoja net nesusinervino, isliko VISAI rami - kantriai be jokio pykcio paaiskino, kad negalima.

O kad daugiau tokiu aukletoju ...

*Grazina*
QUOTE(55Laura55 @ 2011 11 21, 16:36)
o musu grupeje siandien pavaduoja aukletoja Nijole. Superine aukletoja - rami, kantri.

Viena mergaite numete kazka - aukletoja net nesusinervino, isliko VISAI rami - kantriai be jokio pykcio paaiskino, kad negalima.
O kad daugiau tokiu aukletoju ...
*

Tai Sandros dar nera?
55Laura55
QUOTE(*Grazina* @ 2011 11 22, 11:37)
Tai Sandros dar nera?
*

jau po pietu ir sandra buvo. Tik vakar ryte pavadavo.
Braskiautoja
Sveikos mamytes,
pagaliau sulaukem savo dziaugsmelio ir nusprendem kuo skubiau uzrasyti i darzeli.
Sakykit, ar labai sunkiai pakliut i sita darzeli?Ar reikia vedejai duoti pinigu?
55Laura55
QUOTE(vikta @ 2010 05 04, 08:39)

žinau, kad erikiuxxx nepatiko auklėtojos. mano dičkė lankė zuikių grupių. viskas ok, neturiu nusiskundimų, gal auklėtoja marija biški šaltoka. dabar dičkė eina į peledžiukų grupę, tai vis vien sako kad zuikiuose labiau patiko.
mažoji turėtų irgi eiti į pas zuikius, nes kiek girdėjau ši grupė bus sudaryta iš vaikučių kurie neturi problemų su akytėm.
tai kažkaip ramu - tos pačios žinomos auklėtojos, žinoma tvarka ir pan.
*

o man visai patinka aukletoja Marija, net labiau uz kitas. Is tiesu jinai nera saldi, bet man susidare ispudis, kad moka su vaikais, turi patirties. Maniske tai ja megsta, dziaugiasi, jeigu jinai buna. (na, ir as dziaugiuosi wink.gif
kazkada girdejau kaip bendrauja su vaikais, kai dar negirdejo, kad iejau - tai taip pasirode, kad nuosirdziai dziaugiasi tais vaikais. Na, kazkaip man ramu jai vaika palikti.

man atrodo, kad labai svarbu, kad aukletoja turetu patirties su vaikais, kad zinotu, ko yra normalu is vaiko reikalauti, o ko jis dar negali pagal savo amziu. Manau net ir emocini intelekta reikia mokinti vaikus mokyti. Pvz. viena cia aukletoja (ne Marija) taip numoke vaika kai kalbejo apie emocijas, kad vaikas dabar istisas dienas namie tik ir kartoja "as pikta, as pikta" - nors kas kas, o mano vaikas tai visai neturi savyje jokio pykcio.
*Gaja*
Va ir mano dukryte pradejo sakyti,kad "as pikta" unsure.gif Negi irgi is darzelio parsinese g.gif Bet siaip tai man labai patinka Boruzeliu aukletojos, visada,kai ateinu,tai taip jauku grupej, daznai muzika skamba arba pasakele aukletoja skaito wub.gif

Braskiautoja, mes jokiu pinigeliu nesiulem ir lengvai prieme,bet mano dukryte turi problemu su akytem,tai labai laukia tokiu vaikuciu i spec.grupe. O jus manau, uzsirasykit kuo anksciau,jei jums sis darzelis priklauso 4u.gif
Braskiautoja
QUOTE(*Gaja* @ 2011 12 02, 19:54)
Va ir mano dukryte pradejo sakyti,kad "as pikta"  unsure.gif  Negi irgi is darzelio parsinese g.gif Bet siaip tai man labai patinka Boruzeliu aukletojos, visada,kai ateinu,tai taip jauku grupej, daznai muzika skamba arba pasakele aukletoja skaito wub.gif

Braskiautoja, mes jokiu pinigeliu nesiulem ir lengvai prieme,bet mano dukryte turi problemu su akytem,tai labai laukia tokiu vaikuciu i spec.grupe. O jus manau, uzsirasykit kuo anksciau,jei jums sis darzelis priklauso 4u.gif
*

na o kaip zinot kuris priklauso? Mes gyvenam Architektu 88.
*Gaja*
QUOTE(Braskiautoja @ 2011 12 02, 20:48)
*

Nezinau,gal seniunijoj uzeikit paklausti 4u.gif
renaldina
QUOTE(Braskiautoja @ 2011 12 02, 20:48)
*

cia info is zibutes puslapio :
Priėmimo tvarka

Į „Žibutės" lopšelio-darželio ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes vaikai priimami, gyvenantys steigėjo mūsų įstaigai priskirtoje teritorijoje vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2009 m. birželio 9 d. įsakymu Nr.30-1043 dėl „Vaikų priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės ikimokyklinio ugdymo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes tvarkos aprašu.

Tėvų pageidavimu vaikai gali būti priimti ir iš kitų miesto teritorijų, jeigu mūsų įstaigoje yra laisvų vietų. Tėvai prašymus dėl vaikų priėmimo į lopšelį-darželį teikia direktorei, prie prašymo pridedama vaiko gimimo liudijimo kopija ir dokumentas patvirtinantis vaiko gyvenamąją vietą. Priimant vaiką į ikimokyklinę ugdymo įstaigą ir kartą į metus tėvai turi pateikti vaiko sveikatos pažymėjimą ( forma Nr. 027-1/a, bei pažymą iš akių daktaro su gydymo paskyra 2 kartus metuose : rugsėjo bei sausio mėnenį )

Grupės sukomplektuojamos kasmet iki liepos 1 dienos. Jeigu yra laisvų vietų, grupės gali būti komplektuojamos visus metus.

Priimant vaikus į ikimokyklinio ugdymo grupes pirmenybė teikiama:

1. socialiai remtinų šeimų vaikams;
2. vaikams iš šeimų, auginančių tris ir daugiau vaikų;
3. vaikams, kuriuos augina vienas iš tėvų (jeigu vienas iš tėvų yra miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios ar nežinia kur esančiu, teismo pripažintas neveiksniu arba atlieka laisvės atėmimo bausmę pataisos įstaigose);
4. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią ikimokyklinio ugdymo įstaigą;
5. vaikams, kurių vienas iš tėvų (globėjų) yra 25-40 procentų darbingumo lygio;
6. įstaigos darbuotojų vaikams.

Į „Žibutės" lopšelį-darželį priimami vaikai, gyvenantys šiose gatvėse:

1. Architektų g . poriniai namų numeriai 56,58,60,60A, 64, 64A, 66, 70,72,74,76,80,86,88,90 bei neporiniai 17-41

2. Bukčių g. 58-76

3. Jonažolių g. poriniai namų numeriai 4-10 bei neporiniai 7-17

4. Petešosg. Visi namai

5. Vakaro g. Visi namai

DĖMESIO : Vaikai su regos problemomis priimami iš viso Vilniaus miesto

http://www.zibute.lt/index.php?option=com_...=9&Itemid=5
Deimantuke*
Jo, su regos problemelem is viso miesto
55Laura55
Zuikuciu mergaiciu mamytes,

kokias kaledu senelio dovaneles ketinate pirkti? Lelytes?

smile.gif
slyfka
QUOTE(55Laura55 @ 2011 12 09, 11:37)
Zuikuciu mergaiciu mamytes,

kokias kaledu senelio dovaneles ketinate pirkti? Lelytes?

smile.gif
*

Sveiki,

as dukrytei nupirkau arkliuka poni (toks su ilgais karciais ir uodega) biggrin.gif , ten komplektuke yra ir jo sukytes ir visokiu ktokiu priedu, pirkau kai akcija buvo, iprasta kaina berods apie 24lt buvo:)
*Gaja*
Na, mamytes ar nesusalot? Ar vedat vaikucius darzelin per situs salcius? Mes tai vedam i Boruzeles ir dukryte labai nori eiti,tai net per salcius vezam smile.gif Is viso,gaila,kad sioje grupeje tik vienus metus tebusim sad.gif nes tokia jauki man pati grupe ir aukeltojos labai patinka, ne tik man, bet ir dukrytei Gabrielei wub.gif Vis grizus pasakoja,kad Zita dare ta,o Birute pasaka skaite,o Advyga (cia Jadvyga taip vadina biggrin.gif ) irgi padejo kazka daryti, ir Vile labai patinka, zodziu, gaila bus skirtis,nes matau,kad vaikui gera ten ax.gif Ir taip smagu,kad kasdien kai ateinu pasiimti,tai vis kokiu darbeliu nauju pridaryta, pasakoja man dukryte kur ji dare,o kur kiti vaikuciai kokius besmegenius pilde ar klijavo biggrin.gif
O tai kiekvienais metais vis keisis grupe ir aukletojos? Idomu ar gerai vaikams taip,juk vis tiek pripranta,prisirisa prie aukletoju,o nuo rugsejo vel viskas is pradziu doh.gif
Beje,taip pergyvenau ar eis dukryte pratimuku akytems daryti,nes ji pas mus tokia labai bijanti naujoviu,bet irgi atrodo,kad viskas gerai,nes ortoptiste moka su vaikais bendrauti,tai irgi labai dziaugiuosi,nes tikrai tikiu,kad pratimukai labai gali akytems padeti wub.gif
O kaip kitose grupese ispudziai? Gal kas esat buve Boruzelese pernai? Idomu i kokia paskui grupe perveda is Boruzeliu? Ar patinka grupe ir aukletojos?
amaz
QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 06, 23:37)
....
O kaip kitose grupese ispudziai? Gal kas esat buve Boruzelese pernai? Idomu i kokia paskui grupe perveda is Boruzeliu? Ar patinka grupe ir aukletojos?
*

Mano sūnus buvo boružiukas 2 metus. Labai faina buvo, pradėjo lankytii grupę kai jam buvo 1 metai ir 8 mėnesiai. Super, adaptavosi nuo pirmos dienos ir šauniai ir greitai prabėgo 2 metai. O beje, Jadvygą irgi Adyga vadindavo. Aišku buvo liūdna keisti grupę, bet tokios darželio taisyklės...
Jei turite problemų su akytėmis, tai jūsų kita grupė bus Kačiukų. Dabar sūnus kaip tik joje. Irgi labai šaunu. Grupėje dirba Jurga, Raminta ir Rolanda bei Raselė. Pagal tai, kad noriai kiekvieną rytą eina į darželį, galima spręsti, kad viskas puiku. smile.gif
*Gaja*
QUOTE(amaz @ 2012 02 07, 09:52)
Mano sūnus buvo boružiukas 2 metus. Labai faina buvo, pradėjo lankytii grupę kai jam buvo 1 metai ir 8 mėnesiai. Super, adaptavosi nuo pirmos dienos ir šauniai ir greitai prabėgo 2 metai. O beje, Jadvygą irgi Adyga vadindavo. Aišku buvo liūdna keisti grupę, bet tokios darželio taisyklės...
Jei turite problemų su akytėmis, tai jūsų kita grupė bus Kačiukų. Dabar sūnus kaip tik joje.  Irgi labai šaunu. Grupėje dirba Jurga, Raminta ir Rolanda bei Raselė. Pagal tai, kad noriai kiekvieną rytą eina į darželį, galima spręsti, kad viskas puiku.  smile.gif
*

Tai smagu,kad ir pas Kaciukus patinka,tai gal ir manoji lengvai pereis smile.gif
brasta
Mes irgi du metus buvom boružiukai, dabar kačiukai. Pradžioje labai ilgėjosi savo buvusios grupės, bet greitai priprato ir viskas gerai. Jadvygą irgi vadindavo Adyga lotuliukas.gif O kadangi lauke žaidimų aikštelės šalia, tai dar turėdavo progos ir buvusioms auklėtojoms ant kelių pasėdėti.
Dėl akyčių klijavimo problemų taip pat nekyla. Labai maloni ir Lina, ir tiflopedagogė Regina. Žodžiu, bent jau kol kas, tai esame viskuo patenkinti.
upucka
Sveikos mamytes,

mes esam uzsirase lankyti si darzeli nuo kitu metu kovo 1 d. Tik mane dabar kamuoja klausimas ar tai realu? T.y. juk visur grupes formuojamos rudeni ir nebus taip, kad mums veliau pasakys, kad nebera laisvu vietu? verysad.gif
amaz
QUOTE(upucka @ 2012 03 08, 21:28)
Sveikos mamytes,

mes esam uzsirase lankyti si darzeli nuo kitu metu kovo 1 d. Tik mane dabar kamuoja klausimas ar tai realu? T.y. juk visur grupes formuojamos rudeni ir nebus taip, kad mums veliau pasakys, kad nebera laisvu vietu?  verysad.gif
*

Tikrai taip nebus, jei jau jums patvirtino, kad jums yra skirta vieta ir jeigu turite gydytojo nukreipimą. O kad nuo kovo 1-os tai irgi ne problema matyt, nes pas mus Kačiukų grupėje berods nuo pirmadienio pradėjo lankyti nauja mergytė. Jei taip neramu, visda galite pasiskambinti darželio vedėjai ir ji pasakys kaip viskas yra. smile.gif
vbg
QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 07, 18:55)
Tai smagu,kad ir pas Kaciukus patinka,tai gal ir manoji lengvai pereis smile.gif
*

Paklausiau pas auklėtoją Birutę į kokią grupę vaikai eis, tai supratau, kad reformos vyksta ir nebebus spec. grupių. Nepereisim iš "boružėlių" pas "kačiukus", o bus mišrios grupės, t.y. vaikai su akiniukais bus išsklaidyti ir "integruoti" į kitas grupes verysad.gif
Čia todėl, kad nebefinansuos spec.grupės. Man labai gaila, kad juos išskirs, nes juk priprato ir susidraugavo jau.
lina.pukotukas
QUOTE(vbg @ 2012 03 23, 10:56)
Paklausiau pas auklėtoją Birutę į kokią grupę vaikai eis, tai supratau, kad reformos vyksta ir nebebus spec. grupių. Nepereisim iš "boružėlių" pas "kačiukus", o bus mišrios grupės, t.y. vaikai su akiniukais bus išsklaidyti ir "integruoti" į kitas grupes  verysad.gif
Čia todėl, kad nebefinansuos spec.grupės. Man labai gaila, kad juos išskirs, nes juk priprato ir susidraugavo jau.
*

as kaip supratau tai dar tik bus komisija ir tik balandzio gale bus aisku ar liks spec. grupes ar nea.
*Gaja*
Tikrai butu gaila,jei isskirtu sad.gif Kaip as nekenciu visokiu reformu... niekada i gera nepakeicia, gal ir sutaupo pinigu,bet apie vaikus negalvoja...
*Gaja*
Mamytes, turbut jau girdejot,kad rimtai zada panaikinti musu darzelio specializacija ir tada jau nebebus jokiu treniruociu akytems, jokiu aparaturu, jokiu tiflopedagogu, ortoptisciu... kada valdzia nustos griauti tai,kas gera?.. liudna,na,bet bandom dar pakovoti smile.gif Rasykim kiekviena asmeniskai nuo savo seimos po laiska svietimo ministrui Gintarui Steponaviciui, papasakokim kokios musu vaikuciu bedos ir kaip mums reikalinga sita pagalba akytems darzelyje, gal visgi isgirs musu balsa. Rasyti reiketu kuo greiciau,nes geguzes pradzioj jau zada naikinti specializacija sad.gif
As rasiau tiesiogiai svietimo ministrui,nes jis tikrai atrodo protingas, is sirdies dirbantis zmogus,tai gal isiklausys ir supras, ko prasome.
Rasykit adresu: gintaras.steponavicius@lrs.lt
evru
Kiek girdejau naikina dauguma spec darzeliu statusa, ne tik Žibutes. Bet ne ant to gi taupo, labai jau daug sutaupys
Papildyta:
YRA DAR VIENA BEDA DARZELYJE Direktore sugalvojo naikinti burelius, pvz. estradini ansambliuka, keramika ir kt. Renkami parasai, kad bureliai liktu
*Gaja*
QUOTE(evru @ 2012 04 28, 16:20)
YRA DAR VIENA BEDA DARZELYJE Direktore sugalvojo naikinti burelius, pvz. estradini ansambliuka, keramika ir kt. Renkami parasai, kad bureliai liktu
*

O tai cia kokia nauda? Kodel juos nori naikinti, kodel jie trukdo? blink.gif
evru
QUOTE(*Gaja* @ 2012 04 28, 18:06)
O tai cia kokia nauda? Kodel juos nori naikinti, kodel jie trukdo? blink.gif
*

va ir man įdomu? būrėliai gi papildomai mokami, tai manau vadovai dar ir darželiui kažkiek sumoka. tai ar nebus taip, kad naujoji direktorė nori savo žmones į būrelių vadovus susikviesti

na, su mažąją man įie metai nebuvo aktualūs, nes niekur nėjo, per maža. bet kitais metais tai tikrai noriu, kad lankytų estradinį ansambliuką. matau kaip didžioji sesė toje srityje patobulėjo, tikrai į naudą.
būtų gaila jei būrelių nebūtūų. kažkaip jau pripratę vaikai prie Gitos (vadovės)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.