Nestumo metu turejau diiiiiiiideli pilva.Toki dideli, kad mano metro juostos neuztekdavo jo pamatuot
Aš kiek girdėjusi, tai jei nepadeda pratimai presui, tai tas perteklius niekur ir nedings
Pas mane ir pilvuko neliko, bet man jis atrodo nestangrus..Noretusi vel normalaus presiuko..Reiks sportuoti
As sveikinu tave kad numetei tiek daug kilogramu- shaunuole mano pusbrolis numete beveik 30kg, jam ir buvo likusi pilvo oda kaboti. JIs ejo i grozio centra ir ten su kazkokiu aparatu jam masazavo ( manu tai buvo vakuminis drenazas ar kazka pan). Sake kazkiek pagerejo Sekmes
pas mane pilvukas grizo i savo vietas iskart po gimdymo
vienai pazistamai taip buvo, pasidare ji plastine operacija, nes tikrai negraziai atrode, bet kiek zinau dabar kazkas ten jai negerai vistiek.. kazkaip blogai padare..
Ot rupke, tai man visad su tokiu pilvu vaiksciot?O siaube..
Presas yra, raumenys stiprus, o oda kaba..O plastine operacija-is fantastikos srities.
Na ką gi čia ir padarysi.Turbūt reikia susitaikyt
aš tą "gėrį" vadinu kengūros sterble
dar dvi "kengūros", ar gal tiksliau spanielio ausys - krūtinė, nu irgi nedaug geresnis vaizdelis
as irgi turiu sia beda.. mano pilvas irgi buvo pasiekes 103cm. kilogramai istirpo, oda ant pilvo liko. kol kas dar nieko nedariau, gal mazai laiko praejo dar.. (teisinuos sau)
rimtai, kiek kainuotų aną vietą plastikui patikėt?
aga-problemyte..
Sveika,
Ką gi čia patarsi... Pas mane 2.5 metų praėjo po antro gimdymo, o ta pilvo oda
Maniskiui irgi netrukdo mano minkstas pilvas,sake neprerlenkti lazdos
kazkur skaiciau, kad lanko sukimas padeda... paciai reiks isbandyt, ba situacija irgi panasi... tik tas metalinis lankas but gerai. Senukuose maciau ta lanka ir dar tokie keturi masazuokliai ant jo uzsideda - tai kainuotu viskas apie 90 lt.
Kuku!Kalba eina NE apie riebalus, NE apie minkstus pilvus, o apie istampytos odos pertekliu.Isivaizduokit-ant tvirto preso gailiai kabanti skuryte.Lankas nepades.
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 11, 22:13) rimtai, kiek kainuotų aną vietą plastikui patikėt? Idomuir man,kiek kainuoto tokia operaciaj
Jo
ir mano cezariai, du pametiniai. iš skūros, strijomis išvagotos, vaizdingas topografinis žemėlapis išeitų
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 14, 10:02) ir mano cezariai, du pametiniai. iš skūros, strijomis išvagotos, vaizdingas topografinis žemėlapis išeitų Prasiskyrė raumenys (tiesa, kažkiek suėjo po 1,5 metų), išsiskaidė poodinis audinys, ta skūra nejautri kabo sau. Nu ir ką, čia tik dvi išeitys - pilvo plastika arba susitaikymas su tuo, ką turi. Be to, su metais kažkiek traukiasi, tik va ar tai mums tinka?
pas mane taip pat strijos ir suglebes pilvukas. o dar svoris krenta, nors tikrai nieko nedarau kad kristu....
QUOTE(Alabama @ 2007 11 06, 20:58) Ot rupke, tai man visad su tokiu pilvu vaiksciot?O siaube.. Presas yra, raumenys stiprus, o oda kaba..O plastine operacija-is fantastikos srities. Moters figura po gymdimo pilnai atsistato tik po 2 mėtų. Mūsų oda ne guma kuria galima tampyti i visas puses ir ji iškart grižta i buvusia padetį. Suglebusiai odai ant pilvo po gymdimo reikia padėti atsistatyti. Mano pilvukas irgi dar nekaip atrodo. Tai kad tu darei pratimus puiku
pas mane is po cezario ir kabo pilvas.verkti noris...
Mano pilvas irgi nekaip atrodo, ypac del striju, pilvas dar nera stagrus ir kai ji sutraukiu jis pasidaro toks rauksletas, fuj bloga ziuret
QUOTE(Sfinksutė @ 2007 11 16, 21:41) Mano pilvas irgi nekaip atrodo, ypac del striju, pilvas dar nera stagrus ir kai ji sutraukiu jis pasidaro toks rauksletas, fuj bloga ziuret deja strijos neisnyks QUOTE(Sfinksutė @ 2007 11 16, 22:41) Mano pilvas irgi nekaip atrodo, ypac del striju, pilvas dar nera stagrus ir kai ji sutraukiu jis pasidaro toks rauksletas, fuj bloga ziuret Kad odai gražinti stangruma, elastinguma padėda kantrastinis dušas, lengvi masažai ir liftingo kremai, losjonai, geliai. Man padeda koreguojantis kūno gelis ir stangrinamasis gelis FABERLIC firmos. Jie patempia odą ir didina jos stangrumą. FABERLICe yra aktyaus poveikio kremas nuo strijų, kurismažina jau susidariusių ilgį ir gylį, vienodina strijų spalvą ir lygina oda. Jai idomu kreipkites, galių smulkiau supažindinti marie@one.lt
Aciu, Lotos.
Nupirkau ta Lorealio krema pilvui, bandysiu.
Alabama, nepamiršk pasidalint įspūdžiais
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 17, 10:45) deja strijos neisnyks aš kaip tik einu į soliarumą, kad strijos pabaltų, nes kol jos šviežios, deja, yra ryškiai mėlynos QUOTE(angelo2 @ 2007 11 12, 00:20) Kaip baisu, galvojau praeis pora menesiuku ir oda prades trauktis, bet jei ir po metu lieka tokia pati, tai Matau musu gimdymai vienodi Taiva nemanyk kad viskas greit susitvarkys, o paskaicius kitu dalyviu parasymus, turbut teks su tuo pilvu gyventi visa likusi gyvenima. QUOTE(Ritacka @ 2007 11 17, 23:48) Matau musu gimdymai vienodi Taiva nemanyk kad viskas greit susitvarkys, o paskaicius kitu dalyviu parasymus, turbut teks su tuo pilvu gyventi visa likusi gyvenima. Va ka ir as sakau P.s. sorry del lietuvisku raidziu, kompas kazko uzsispyre... tai dabar tokia pikta, kad net nenoriu ziuret kas jam atsitiko
kiekvienai vis kitaip man tai nebuvo problemu, del to dziaugiuosi, bet nezinia kaip bus kito gimdymo... kada nors
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 17, 10:45) deja strijos neisnyks o as kaip tik maniau eisiu i soliariuma idegsiu ir nesimatys taip tu striju, o pasirodo klydau QUOTE(lotos @ 2007 11 17, 11:34) Kad odai gražinti stangruma, elastinguma padėda kantrastinis dušas, lengvi masažai ir liftingo kremai, losjonai, geliai. Man padeda koreguojantis kūno gelis ir stangrinamasis gelis FABERLIC firmos. Jie patempia odą ir didina jos stangrumą. FABERLICe yra aktyaus poveikio kremas nuo strijų, kurismažina jau susidariusių ilgį ir gylį, vienodina strijų spalvą ir lygina oda. Jai idomu kreipkites, galių smulkiau supažindinti marie@one.lt aciu uz patarimus QUOTE(Alabama @ 2007 11 17, 17:06) nepamirsk paskui pasidalinti ispudziu padejo- nepadejo
MAN PO PIRMO GIMDYMO SKURA APIE 3 MEN. KABEJO, JAUCIUASI KLAIKIAI NEGRAZI, BET PO ANTRO GIMDYMO KAZKAIP GREITAI SUSITRAUKE, AISKU PILVUKAS KIEK PADRIBES, BET PLOKSCIAS. MANAU PADETI GALI TIK KREMAI IR MASAZAI KOMPLEKSISKAI
zinot kiek zinau taip kybot oda lieka kai per daug greit riebalai tirpsta. ir suvartojama mazai skysciu(pilvuko staigus dingimas taip pat turi ytakos), bet matyt likusius kilogramus taip pat per greit pradanginai tai taip ir gavosi, o jei dar ir skysciu nepakankamai vartojai... bandyk ivairius kremus gal pades, matau jau isigijai. (tikiuos kad jie tau pagelbes)
oi oi oi ir mano pilvuką remontuot reikia... vis planuoju sportuot pradėt, bet įtariu, kad nelabai ir pagelbės... kg papildomų jau kaip ir nėr, o va skuros... galiu ir aš padovanot, jei kam reikia
Nu va ir prisigąsdinau. Dar tik laukiuosi, todėl galiu tik įsivaizduoti, bet man būtų sunku irgi susitaikyt jei taip atsitiktų. Gal patartumėt, ką galiu daryt dabar, kad taip nenutiktų? Wiqtea rašo, kad nenumesti staigiai svorio, bet tai kaip tai padaryti jei tie kilogramai netyčia kartu su leliuku dings?
QUOTE(Cukrute @ 2007 11 22, 20:03) Nu va ir prisigąsdinau. Dar tik laukiuosi, todėl galiu tik įsivaizduoti, bet man būtų sunku irgi susitaikyt jei taip atsitiktų. Gal patartumėt, ką galiu daryt dabar, kad taip nenutiktų? Wiqtea rašo, kad nenumesti staigiai svorio, bet tai kaip tai padaryti jei tie kilogramai netyčia kartu su leliuku dings? Naudok ką tik nori, daryk ką tik nori, bet viskas priklauso nuo tavo odos struktūros, elastingumo ir nuo tavo genų... Jei oda bus neelastinga - išvagos strijom - tepkis brangiausiais kremais, nieks nepades QUOTE(gebene @ 2007 11 22, 20:46) Naudok ką tik nori, daryk ką tik nori, bet viskas priklauso nuo tavo odos struktūros, elastingumo ir nuo tavo genų... Jei oda bus neelastinga - išvagos strijom - tepkis brangiausiais kremais, nieks nepades Ech, na supratau, kaip bus taip
aš papirkau va tokią dušo žele
![]() masažinuosi dabar, bandau dar tepuosi ![]() čia dupcę ir pilvą, ir ![]() čia krūtinę
Oho, sunkioji artilerija!
O as jau matau rezultatus.Jei oda buvo siubingai apgailetina, dabar tapo tesiog apgailetina.Rezultatus pamate ir mano vyras.Taigi tepu toliau ta Loreali. QUOTE(Rucelie @ 2007 11 23, 22:28) aš papirkau va tokią dušo žele masažinuosi dabar, bandau dar tepuosi čia dupcę ir pilvą, ir čia krūtinę Rimtai skamba visas kompleksas
Na ir šaunuolė, kad tiek prisipirkai
Ir iš tiesų, žinokit, nuolatinis masažavimas, tepimas kremais - pagerina situaciją QUOTE(Alabama @ 2007 11 23, 23:56) Oho, sunkioji artilerija! O as jau matau rezultatus.Jei oda buvo siubingai apgailetina, dabar tapo tesiog apgailetina.Rezultatus pamate ir mano vyras.Taigi tepu toliau ta Loreali. po kiek laiko tepliojimosi pastebejot rezultatus? QUOTE(Cukrute @ 2007 11 24, 00:10) Rimtai skamba visas kompleksas taigi grozis reikalauja auku
šiandien trečia diena, kaip aš tepliojuosi ir masažinuosi, ir jau pasimatė pirmi rezultatai
Ir man vargas su pilvo oda ir kabojimu labai didelis... Nutariau pabandysi Vichy produkciją. gal kas bandėte ir kokie atsiliepimai ?
QUOTE(blogiete @ 2007 11 26, 09:33) Ir man vargas su pilvo oda ir kabojimu labai didelis... Nutariau pabandysi Vichy produkciją. gal kas bandėte ir kokie atsiliepimai ? Bandžiau Vichy dar po pirmo, žinok... Nieko gero, bent jau man - pinigai į balą išmesti (ten buvo stangrinamasis nuo strijų kremas, 100lt kainavo). Man kartais atrodo, kad ne esmė koks kremas, jis tik sudrėkina, jis gali būti ir pigesnis - esmė yra MASAŽAS, TRYNIMAS tos odos taip, kad net paraustų, na tonusą pakelt ir sportas |