Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvo oda, pilvo išvaizda po gimdymo/CZ
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Alabama
Nestumo metu turejau diiiiiiiideli pilva.Toki dideli, kad mano metro juostos neuztekdavo jo pamatuot biggrin.gif Po to gime mano geris, as numeciau 27 kilogramus ir dabar sveriu tiek, kiek ir sveriau iki nestumo(na, beveik.Liko 2 kilai, bet tai juk nesiskaito biggrin.gif ).Bet..Mano oda ant pilvo atrodo apgailetinai.Praradusi stangruma, ji tesiog atrodo it susiraukslejes maisiukas.Vaizdas labai nekoks, o laikas ir pratimai nepadejo.Mamos, gal kuri esat susidurusi su tokia problema?Nerandu jokios informacijos, rasoma tik apie strijas, apie virssvori, o apie tokia beda-ne.Ka daryt?
vaivos juosta
Aš kiek girdėjusi, tai jei nepadeda pratimai presui, tai tas perteklius niekur ir nedings verysad.gif - nebent su skalpeliu Kaikaris brūkšteltų smile.gif . Tfu tfu tfu - man neliko pilvelio ( pasak vyro - dabar ten duobė...) . O gal pas Tave dar ir raumenys prasiskyrę? Tuos į vietą sugrąžint irgi sunku ( ar iš vis neįmanoma....). Korseto nenešiojai?
rence*
Pas mane ir pilvuko neliko, bet man jis atrodo nestangrus..Noretusi vel normalaus presiuko..Reiks sportuoti g.gif
As sveikinu tave kad numetei tiek daug kilogramu- shaunuole thumbup.gif
mano pusbrolis numete beveik 30kg, jam ir buvo likusi pilvo oda kaboti. JIs ejo i grozio centra ir ten su kazkokiu aparatu jam masazavo ( manu tai buvo vakuminis drenazas ar kazka pan). Sake kazkiek pagerejo mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif
Miegaliuke S
pas mane pilvukas grizo i savo vietas iskart po gimdymo
soske
vienai pazistamai taip buvo, pasidare ji plastine operacija, nes tikrai negraziai atrode, bet kiek zinau dabar kazkas ten jai negerai vistiek.. kazkaip blogai padare..
Alabama
Ot rupke, tai man visad su tokiu pilvu vaiksciot?O siaube.. verysad.gif
Presas yra, raumenys stiprus, o oda kaba..O plastine operacija-is fantastikos srities.
mammka
Na ką gi čia ir padarysi.Turbūt reikia susitaikyt verysad.gif .Aš irgi buvau stooooora stooora doh.gif .Po gimdymo teliko 1kg viršaus,tačiau...pilvo raumenys prasiskyrė verysad.gif .Atrodau vis dar "besilaukianti" .Nieks negelbėja verysad.gif .Ypač nervina kai kas nors paklausia: dar vieno laukies doh.gif .Negi visos gali susigražinti buvusias formas mad.gif .
Rucelie
aš tą "gėrį" vadinu kengūros sterble biggrin.gif po dviejų cezarių pametinių nespėjo ten niekas man susitvarkyt, manau jau ir turėsiu kaip yra, t.y. kraupiai klaikiai siaubingai. iš skūros krepšio būtų galima lagaminą pasiūt (o gal idėja? bigsmile.gif ). visai ryžčiausi ir plastinei, jei ju pusę mūsų būsto paskolos neatsieitų rolleyes.gif kažin kiek realiai tas džiaugsmas kaštuoja?
dar dvi "kengūros", ar gal tiksliau spanielio ausys - krūtinė, nu irgi nedaug geresnis vaizdelis unsure.gif spėju kad irgi iš fantastikos srities jau ta buvusi putli C+ puošmena verysad.gif
mila vanila
as irgi turiu sia beda.. mano pilvas irgi buvo pasiekes 103cm. kilogramai istirpo, oda ant pilvo liko. kol kas dar nieko nedariau, gal mazai laiko praejo dar.. (teisinuos sau)
Rucelie
schmoll.gif metai praėjo. kilogramus numečiau, o va oda baisi kokia ir buvo, tiksliau dar baisesnė, nes kai buvo lašininis gelbėjimo ratas, tai nebuvo ta oda tokia sudribusi kaip mazgotė doh.gif dabar visai baisu...nors vėl svorio užsimesk doh.gif blush2.gif svorio nenoriu, skūros irgi. gal kam reikia bigsmile.gif dovanoju, dar ir primoku blush2.gif
rimtai, kiek kainuotų aną vietą plastikui patikėt? blush2.gif
angelo2
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 11, 23:13)
schmoll.gif metai praėjo. kilogramus numečiau, o va oda baisi kokia ir buvo, tiksliau dar baisesnė
*

Kaip baisu, galvojau praeis pora menesiuku ir oda prades trauktis, bet jei ir po metu lieka tokia pati, tai doh.gif
jurgitagirolaguna
aga-problemyte.. verysad.gif ir ash jau pradejau dometis ka reikes daryt, be pratimuku. klp WEYERGANS HIGH CARE CENTRAS odos stangrinimui siulo vakuumini masaža bei ultragarso procedūras- gal kas bande? ar veiksminga tai?
gebene
Sveika,
Ką gi čia patarsi... Pas mane 2.5 metų praėjo po antro gimdymo, o ta pilvo oda doh.gif plius dar su strijom... Aš bandau masažuoti visaip kaip, su stangrinamu kremu tepu, sportuoju, na ko tik nedarau... Dabar vaizdelis kiek geresnis, negaliu sakyt... Bet manau, kad jei mano pastangos bus beveik bevaisės, teks tą odą nupjaut, nes labai kompleksuoju aš dėl jos (nors vyrui sakė netrukdo)...
Nerytė
Maniskiui irgi netrukdo mano minkstas pilvas,sake neprerlenkti lazdos cool.gif o man jis trukdo, nera jis toks didelis, bet... noriu tokio koks buvo pries gimdyma rolleyes.gif
kamejukas
kazkur skaiciau, kad lanko sukimas padeda... paciai reiks isbandyt, ba situacija irgi panasi... tik tas metalinis lankas but gerai. Senukuose maciau ta lanka ir dar tokie keturi masazuokliai ant jo uzsideda - tai kainuotu viskas apie 90 lt.
Alabama
Kuku!Kalba eina NE apie riebalus, NE apie minkstus pilvus, o apie istampytos odos pertekliu.Isivaizduokit-ant tvirto preso gailiai kabanti skuryte.Lankas nepades. schmoll.gif
Miegaliuke S
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 11, 22:13)
schmoll.gif metai praėjo. kilogramus numečiau, o va oda baisi kokia ir buvo, tiksliau dar baisesnė, nes kai buvo lašininis gelbėjimo ratas, tai nebuvo ta oda tokia sudribusi kaip mazgotė  doh.gif dabar visai baisu...nors vėl svorio užsimesk  doh.gif  blush2.gif svorio nenoriu, skūros irgi. gal kam reikia  bigsmile.gif dovanoju, dar ir primoku  blush2.gif
rimtai, kiek kainuotų aną vietą plastikui patikėt?  blush2.gif
*

Idomuir man,kiek kainuoto tokia operaciaj g.gif g.gif g.gif
gebene
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 13, 20:55)
Idomuir man,kiek kainuoto tokia operaciaj g.gif  g.gif  g.gif
*

Apie tai jau kalbėta temose apie strijas. Nuo 3000 lt., berods mirksiukas.gif
irmux0918
Jo g.gif ,ir uz ka mums taip?Jus tai didelius pilvus turejot ir oda pakibo,o as tik 9 kg.buvau priaugus,per pati gimdyma(cezari) tik 6kg tebuvo like ir "kabo" oda.o dar dalis ir apmirusi,na nejauciu.Kas turejo cezari,sako atsigaus,bet oda tai nemanau,kad be skalperio susitrauks. schmoll.gif
Rucelie
ir mano cezariai, du pametiniai. iš skūros, strijomis išvagotos, vaizdingas topografinis žemėlapis išeitų biggrin.gif
una
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 14, 10:02)
ir mano cezariai, du pametiniai. iš skūros, strijomis išvagotos, vaizdingas topografinis žemėlapis išeitų  biggrin.gif
*

biggrin.gif tai tiesa, mano irgi, nors tam užteko ir vieno vaiko. Beveik visi nėštuminiai kg pas mane buvo PILVAS, dideliausias, išsišovęs priekin. Tikrąja ta žodžio prasme vos užteko centimetro juostelės išmatuoti (apie 130 cm, jei būsim tikslūs). Kadangi aš pati nestambi ir nestora, vaizdas buvo įdomus.
Prasiskyrė raumenys (tiesa, kažkiek suėjo po 1,5 metų), išsiskaidė poodinis audinys, ta skūra nejautri kabo sau. Nu ir ką, čia tik dvi išeitys - pilvo plastika arba susitaikymas su tuo, ką turi. Be to, su metais kažkiek traukiasi, tik va ar tai mums tinka? g.gif
mantuke
pas mane taip pat strijos ir suglebes pilvukas. o dar svoris krenta, nors tikrai nieko nedarau kad kristu.... verysad.gif baisu, jau ir y nevilty pradejau pult verysad.gif
lotos
QUOTE(Alabama @ 2007 11 06, 20:58)
Ot rupke, tai man visad su tokiu pilvu vaiksciot?O siaube.. verysad.gif
Presas yra, raumenys stiprus, o oda kaba..O plastine operacija-is fantastikos srities.
*

Moters figura po gymdimo pilnai atsistato tik po 2 mėtų. Mūsų oda ne guma kuria galima tampyti i visas puses ir ji iškart grižta i buvusia padetį. Suglebusiai odai ant pilvo po gymdimo reikia padėti atsistatyti. Mano pilvukas irgi dar nekaip atrodo. Tai kad tu darei pratimus puiku thumbup.gif . Pratimai padeda atsistatyti tavo raumenims. Man tai nevisada paviksta. verysad.gif Bet kad odai gražinti stangruma, elastinguma padėda kantrastinis dušas, lengvi masažai ir liftingo kremai, losjonai. Man patinka koreguojantis kūno gelis ir stangrinamasis gelis FABERLIC firmos. Jie patempia odą ir didina jos stangrumą. Jai idomu kreipkites. 4u.gif
liutem
pas mane is po cezario ir kabo pilvas.verkti noris... verysad.gif
Aero
Mano pilvas irgi nekaip atrodo, ypac del striju, pilvas dar nera stagrus ir kai ji sutraukiu jis pasidaro toks rauksletas, fuj bloga ziuret verysad.gif nezinau ar kremus kokius naudoti ar ka daryti, jei pilvas nesustangres bent kad strijos pasvesietu nors noreiau, kad isvis pradingtu verysad.gif
Nerytė
QUOTE(Sfinksutė @ 2007 11 16, 21:41)
Mano pilvas irgi nekaip atrodo, ypac del striju, pilvas dar nera stagrus ir kai ji sutraukiu jis pasidaro toks rauksletas, fuj bloga ziuret  verysad.gif  nezinau ar kremus kokius naudoti ar ka daryti, jei pilvas nesustangres bent kad strijos pasvesietu nors noreiau, kad isvis pradingtu  verysad.gif
*

deja strijos neisnyks sad.gif bet kad jos dar labiau neparysketu tai saugokis saules, kuri laika neik i soliariuma wink.gif
lotos
QUOTE(Sfinksutė @ 2007 11 16, 22:41)
Mano pilvas irgi nekaip atrodo, ypac del striju, pilvas dar nera stagrus ir kai ji sutraukiu jis pasidaro toks rauksletas, fuj bloga ziuret  verysad.gif  nezinau ar kremus kokius naudoti ar ka daryti, jei pilvas nesustangres bent kad strijos pasvesietu nors noreiau, kad isvis pradingtu  verysad.gif
*

Kad odai gražinti stangruma, elastinguma padėda kantrastinis dušas, lengvi masažai ir liftingo kremai, losjonai, geliai. Man padeda koreguojantis kūno gelis ir stangrinamasis gelis FABERLIC firmos. Jie patempia odą ir didina jos stangrumą. FABERLICe yra aktyaus poveikio kremas nuo strijų, kurismažina jau susidariusių ilgį ir gylį, vienodina strijų spalvą ir lygina oda. Jai idomu kreipkites, galių smulkiau supažindinti marie@one.lt
Alabama
Aciu, Lotos.
Nupirkau ta Lorealio krema pilvui, bandysiu.
user posted image
Rucelie
Alabama, nepamiršk pasidalint įspūdžiais 4u.gif mano ir krūtinė labai nukentėjo po gimdymo, pirkau liemenėlę naują, ir pastebėjau, kad visu dydžiu mažesnė dabar verysad.gif visa kabanti kadaruojanti, ir dar mažesnė nei buvo verysad.gif
Meina
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 17, 10:45)
deja strijos neisnyks sad.gif bet kad jos dar labiau neparysketu tai saugokis saules, kuri laika neik i soliariuma wink.gif

aš kaip tik einu į soliarumą, kad strijos pabaltų, nes kol jos šviežios, deja, yra ryškiai mėlynos verysad.gif dabar vos vos vaizdas geresnis unsure.gif
Ritacka
QUOTE(angelo2 @ 2007 11 12, 00:20)
Kaip baisu, galvojau praeis pora menesiuku ir oda prades trauktis, bet jei ir po metu lieka tokia pati, tai  doh.gif
*

Matau musu gimdymai vienodi bigsmile.gif as viena diena anksciau. As priaugusi buvau per nestuma30kg. taipogi plyso raumenys. tai tas pilvelis baisus. Nors pati esu kuno kulturos mokytoja, bet i save ziureti nebegaliu.
Taiva nemanyk kad viskas greit susitvarkys, o paskaicius kitu dalyviu parasymus, turbut teks su tuo pilvu gyventi visa likusi gyvenima. doh.gif
gebene
QUOTE(Ritacka @ 2007 11 17, 23:48)
Matau musu gimdymai vienodi  bigsmile.gif  as viena diena anksciau. As priaugusi buvau per nestuma30kg. taipogi plyso raumenys. tai tas pilvelis baisus. Nors pati esu kuno kulturos mokytoja, bet i save ziureti nebegaliu.
Taiva nemanyk kad viskas greit susitvarkys, o paskaicius kitu dalyviu parasymus, turbut teks su tuo pilvu gyventi visa likusi gyvenima.  doh.gif
*

Va ka ir as sakau doh.gif Daug kas pataria - sportuokit iki gimdymo... na ir... sportavau, pilvo presas kaip akmenukas buvo, svoris stabilus laikesi n metu (pirma gimdziau 23). O deja strijos, prasiskyre raumenys, nukarusi oda - nieko nepavyko isvengt (nors ir kremais tepiausi nestumo metu ir nesciuju gimnastika uzsiiminejau) doh.gif Kita karta galvoju, jei as buciau kaip tik to svorio tai priauginus, tai vel numetus, tai sportavus tai ne - gal ir nebutu buve taip ziauriai kaip dabar verysad.gif Ir va rasiau, mergytei antrai jau 2.3 (tu striju po antro dar padaugejo), nesitraukia ir nebala man jos kol kas... nors po bodyflex'o, po masazu geru ir negailestingu sau paciai, gerai kremuko itrinimu, dar dermawond'u bruzinu - situacija kiek taisosi... bent jau nebera to pilvo skuros kabejimo(na kur apacioj net rauksle susidaro)... unsure.gif
P.s. sorry del lietuvisku raidziu, kompas kazko uzsispyre... tai dabar tokia pikta, kad net nenoriu ziuret kas jam atsitiko smile.gif
jurgitazi
kiekvienai vis kitaip man tai nebuvo problemu, del to dziaugiuosi, bet nezinia kaip bus kito gimdymo... kada nors 4u.gif
Aero
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 17, 10:45)
*

o as kaip tik maniau eisiu i soliariuma idegsiu ir nesimatys taip tu striju, o pasirodo klydau verysad.gif

QUOTE(lotos @ 2007 11 17, 11:34)
Kad odai gražinti stangruma, elastinguma padėda kantrastinis dušas, lengvi masažai ir liftingo kremai, losjonai, geliai. Man padeda koreguojantis kūno gelis ir stangrinamasis gelis FABERLIC firmos. Jie patempia odą ir didina jos stangrumą. FABERLICe yra aktyaus poveikio kremas nuo strijų, kurismažina jau susidariusių ilgį ir gylį, vienodina strijų spalvą ir lygina oda. Jai idomu kreipkites, galių smulkiau supažindinti marie@one.lt
*

aciu uz patarimus thumbup.gif

QUOTE(Alabama @ 2007 11 17, 17:06)
Aciu, Lotos.
Nupirkau ta Lorealio krema pilvui, bandysiu.
user posted image
*

nepamirsk paskui pasidalinti ispudziu padejo- nepadejo mirksiukas.gif
kristinulia28
MAN PO PIRMO GIMDYMO SKURA APIE 3 MEN. KABEJO, JAUCIUASI KLAIKIAI NEGRAZI, BET PO ANTRO GIMDYMO KAZKAIP GREITAI SUSITRAUKE, AISKU PILVUKAS KIEK PADRIBES, BET PLOKSCIAS. MANAU PADETI GALI TIK KREMAI IR MASAZAI KOMPLEKSISKAI
Nettle
zinot kiek zinau taip kybot oda lieka kai per daug greit riebalai tirpsta. ir suvartojama mazai skysciu(pilvuko staigus dingimas taip pat turi ytakos), bet matyt likusius kilogramus taip pat per greit pradanginai tai taip ir gavosi, o jei dar ir skysciu nepakankamai vartojai... bandyk ivairius kremus gal pades, matau jau isigijai. (tikiuos kad jie tau pagelbes)mirksiukas.gif na o as tai jau pries nestuma pradejau naudot stangrinimo krema ( jis dar ir nuo striju buvo)Avent. na man jis padejo, nes po gimdymo irgi pilvuko oda kabojo doh.gif . o dabar jau vietoe ji ir tokia kokia buvo. mirksiukas.gif sekmes mirksiukas.gif
giedre777
oi oi oi ir mano pilvuką remontuot reikia... vis planuoju sportuot pradėt, bet įtariu, kad nelabai ir pagelbės... kg papildomų jau kaip ir nėr, o va skuros... galiu ir aš padovanot, jei kam reikia biggrin.gif o ir papukai... teisingas pastebėjimas - kaip spanielio ausys...
Cukrute
Nu va ir prisigąsdinau. Dar tik laukiuosi, todėl galiu tik įsivaizduoti, bet man būtų sunku irgi susitaikyt jei taip atsitiktų. Gal patartumėt, ką galiu daryt dabar, kad taip nenutiktų? Wiqtea rašo, kad nenumesti staigiai svorio, bet tai kaip tai padaryti jei tie kilogramai netyčia kartu su leliuku dings? blink.gif Kremukus nuo strijų naudoju, korsetą nešioju, bet tai nereiškia, kad nuo to oda mažiau tempiasi unsure.gif
gebene
QUOTE(Cukrute @ 2007 11 22, 20:03)
Nu va ir prisigąsdinau. Dar tik laukiuosi, todėl galiu tik įsivaizduoti, bet man būtų sunku irgi susitaikyt jei taip atsitiktų. Gal patartumėt, ką galiu daryt dabar, kad taip nenutiktų? Wiqtea rašo, kad nenumesti staigiai svorio, bet tai kaip tai padaryti jei tie kilogramai netyčia kartu su leliuku dings?  blink.gif Kremukus nuo strijų naudoju, korsetą nešioju, bet tai nereiškia, kad nuo to oda mažiau tempiasi  unsure.gif
*

Naudok ką tik nori, daryk ką tik nori, bet viskas priklauso nuo tavo odos struktūros, elastingumo ir nuo tavo genų... Jei oda bus neelastinga - išvagos strijom - tepkis brangiausiais kremais, nieks nepades schmoll.gif Jei bus lemta taip, kad kabotų lišna oda - kabos... Deja tokia realybė, tik tiek kad tie stebukliukai mūsų atperka viską mirksiukas.gif Juk geriau būti tokiais pilvais nei iš viso negalėt pastoti, ar ne?
Cukrute
QUOTE(gebene @ 2007 11 22, 20:46)
Naudok ką tik nori, daryk ką tik nori, bet viskas priklauso nuo tavo odos struktūros, elastingumo ir nuo tavo genų... Jei oda bus neelastinga - išvagos strijom - tepkis brangiausiais kremais, nieks nepades  schmoll.gif Jei bus lemta taip, kad kabotų lišna oda - kabos... Deja tokia realybė, tik tiek kad tie stebukliukai mūsų atperka viską  mirksiukas.gif Juk geriau būti tokiais pilvais nei iš viso negalėt pastoti, ar ne?
*

Ech, na supratau, kaip bus taip irnesakyk.gif O dėl stebukliukų, tai be abejo, net kalbos apie tai būti negali drinks_cheers.gif wub.gif bigsmile.gif
Rucelie
aš papirkau va tokią dušo žele
user posted image
masažinuosi dabar, bandau biggrin.gif
dar tepuosi
user posted image
čia dupcę ir pilvą, ir
user posted image
čia krūtinę blush2.gif plius mazochizmas su masažiniais rutuliukais, ir bandysim vėl supanašėt su žmonių gimine biggrin.gif
Alabama
Oho, sunkioji artilerija! smile.gif
O as jau matau rezultatus.Jei oda buvo siubingai apgailetina, dabar tapo tesiog apgailetina.Rezultatus pamate ir mano vyras.Taigi tepu toliau ta Loreali.
Cukrute
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 23, 22:28)
aš papirkau va tokią dušo žele
masažinuosi dabar, bandau  biggrin.gif
dar tepuosi
čia dupcę ir pilvą, ir
čia krūtinę  blush2.gif plius mazochizmas su masažiniais rutuliukais, ir bandysim vėl supanašėt su žmonių gimine  biggrin.gif
*

Rimtai skamba visas kompleksas smile.gif Tik nenorom kyla klausimas, kiek laiko užima visas tas "malonumas"... doh.gif Nors kaip sako močiutės - nori būt graži, kentėk ax.gif
gebene
Na ir šaunuolė, kad tiek prisipirkai bigsmile.gif Tik neužmesk dabar - naudok, nes žinai kaip pas mus moteris būna: svarbu su geriausiais ketinimais nusipirkti, o po to... tai laiko nėra, tai tas tai anas doh.gif
Ir iš tiesų, žinokit, nuolatinis masažavimas, tepimas kremais - pagerina situaciją thumbup.gif (bent jau man šiuo metu ax.gif ). Plius aš dar su šiurkščiu apydrėgniu frotiniu rankšluoščiu ištrinu gerai, taip kad net oda paraudonuoja, irgi labai gerai odos tonusą pakelia. Ir dar nenoriu čia reklama užsiimti, bet su derma wond'u, kur per teliką reklamuoja pilvą brūžinu... Žodžiu, paskelbiau karą lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(Alabama @ 2007 11 23, 23:56)
Oho, sunkioji artilerija! smile.gif
O as jau matau rezultatus.Jei oda buvo siubingai apgailetina, dabar tapo tesiog apgailetina.Rezultatus pamate ir mano vyras.Taigi tepu toliau ta Loreali.
*

po kiek laiko tepliojimosi pastebejot rezultatus?

QUOTE(Cukrute @ 2007 11 24, 00:10)
Rimtai skamba visas kompleksas  smile.gif Tik nenorom kyla klausimas, kiek laiko užima visas tas "malonumas"... doh.gif  Nors kaip sako močiutės - nori būt graži, kentėk  ax.gif
*

taigi grozis reikalauja auku cool.gif
Alabama
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 24, 11:52)
po kiek laiko tepliojimosi pastebejot rezultatus?
*

Per savaite.
Nerytė
QUOTE(Alabama @ 2007 11 24, 14:01)
Per savaite.
*

blink.gif oho taip greitai! as tepliojuosi su Eveline serijos produktais pries celiulita ir stangrinamaisiais, bet man ir po menesio rezultato nesimato unsure.gif verysad.gif
Rucelie
šiandien trečia diena, kaip aš tepliojuosi ir masažinuosi, ir jau pasimatė pirmi rezultatai bigsmile.gif labiausiai ant šlaunų (tikrai stangrėja, nors ten ir nebuvo labai blogai), mažiau ant pilvuko (bet irgi truputį oda lyg įsitempė), mažiausiai ant krūtinės, bet ją tik tepu, nemasažuoju masažuokliu. todėl manau, kad:didžiausias poveikis ne tik tepant, bet ir masažuojant (masažuoklius turiu du skirtingus), o tepaliukas manlyg veiksmingesnis Nivea, nei Garnier (ir susigeria greičiau Nivea, nors ant Garnier reklama kad žaibiškai susigeria). aš patepu, įtrinu kremą ir tada "imuosi" masažuoklių - viena ranka vieną koją vienu, kita-kitą...
blogiete
Ir man vargas su pilvo oda ir kabojimu labai didelis... Nutariau pabandysi Vichy produkciją. gal kas bandėte ir kokie atsiliepimai ?
gebene
QUOTE(blogiete @ 2007 11 26, 09:33)
Ir man vargas su pilvo oda ir kabojimu labai didelis... Nutariau pabandysi Vichy produkciją. gal kas bandėte ir kokie atsiliepimai ?
*

Bandžiau Vichy dar po pirmo, žinok... Nieko gero, bent jau man - pinigai į balą išmesti (ten buvo stangrinamasis nuo strijų kremas, 100lt kainavo). Man kartais atrodo, kad ne esmė koks kremas, jis tik sudrėkina, jis gali būti ir pigesnis - esmė yra MASAŽAS, TRYNIMAS tos odos taip, kad net paraustų, na tonusą pakelt ir sportas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.