Nu gal kas patars
As girdejau gerus atsiliepimus apie Giraite ir LAzdyneli
Gal kitu mamyciu vaikuciai butent lanko darzelius LAzdynuose???
man irig kaip aktualu lopseliai-darzeliai Lazdynuose
Nu gal kas patars As girdejau gerus atsiliepimus apie Giraite ir LAzdyneli Gal kitu mamyciu vaikuciai butent lanko darzelius LAzdynuose???
Mane labai domina atsiliepimai apie GIRAITĘ. Mano dukra lanko "Riešutėlį". Nei nieko labai gero, nei nieko labai blogo negalėčiau pasakyti... Nors esu šiek tiek nusivylusi, tikejausi ir tikiuosi daugiau dėmesio, ganėtinai apatiškos auklėtojos ir visa veikla labai pasyvi. Nors lankom tą pačią grupę su darželio vedėjos anūke Beje į "Lazdynėlį", jei nepriklauso pagal gyvenamąją vietą, pakliūti gan sudėtinga. Man atrodo juos finansuoja ALF, tad jis laikomas prestižiniu darželiu.
O ar reikia uzsirasyti i darzeli isanksto?Jei taip-tai pries kiek laiko?Gal kieno nors vaikuciai lanko darzeli, nepamenu pavadinimo-virs parodu rumu?kaip ten aukletojos?
Bent jau i RIESUTELI nereikejo nieko. I GIRAITE irgi. Bet i LAZDYNELI manau ir isankstinio uzrasymo neuztektu
Lazdynuose yra be proto daug darzeliu, tad dar nereiskia, kad i "Lazdyneli" gali eiti visi lazdynieciai Lune, ne, dar neperejom. Cia as tik garsiai svarstau, bet jokiu veiksmu nesiemu. Nieks nesuteikia jokios info apie ta Giraite. Is isores - darzelis kaip visi... Idomu kaip aukletojos...
apie Giraite girdejau daugiau pliusu, nei apie Riesuteli
Vate, butent tas darzelis ir vadinasi Lazdynelis. Priima tik vaikus, kurie salia gyvena, tai yra ne is paciu Lazdynu, bet is to rajonelio kuris salia darzelio. Siap kiek girdejau, reikia pamoketi nemazai, kad priimtu.
As saviski keturmeti isleidau i Giraite. Mes lankom Grybuku grupe, kuri yra seimynine - vaikai nuo 2 iki 6 metu. Lankom 2 savaites ir pakol kas viska gerai, jau ketvirta diena pasiliko miegoti ir mano didziai nuostabai miega pietu po 2 val., nors siap namie jokiu miegu nebuna. Man si darzeli rekomendavo giminaite, kuris sunus lanke pas ta aukletoja.
nu papasakokit ppasakokit apie darzelius lazdynuos
kur ten ta giraite randas?nes tu darzeliu matau daug kai iseinu pasivaiksciot,tik va pavadinimu tai nezinau
Anna. Giraite yra priesais IKI, tarp namu.
Obelele tai uz Pigiau pasukus, o Riesutelis prie poliklinikos.
Mano dukrytei irgi ketveri, ir nuo rugsejo 6 pradejome lankyti Giraite. Buvau uzrasiusi i Spygliuka bei nuejusi pasiteirauti i Lazdyneli, bet kadangi mes gyvename ne Lazdynuose, tai i pastaraji darzeli patekti sunkiau. Nuejau pas vedeja Giraiteje, ir ji man pasirode labai maloni- is karto paklause kokios aukletojos noreciau savo vaikui- svelnesnes ar grieztesnes, nes as juk geriau pazistu savo vaika nei ji. Paskui parasiau prasyma, o pavyzdi dave kaip tik Poviliuko mamytes, kuri pageidavo i Grybuku grupe. Mes irgi lankom seimynine grupe. Mes kol kas darzelyje buname tik iki pietu. Jau trecia diena, manoji pareiske, kad noretu pasilikti pasakos paklausyti bei eiti pietu miego, bet kol kas dar nepalikau. Kiek teko girdeti, tai Giraite ne ka prastesnis darzelis nei Lazdynelis.Tiesa, i si darzeli saviske uzrasiau rugpjucio pabaigoje.
coco, jei tau reikia prie IKI netoli, tai nuo 1 metu priima "Giraite"
mano vaikas ji lanko. Galiu tau pasakyt tik viena - jei aukletoja gera, tai ir baisiausiai apsiures darzelis gali buti Ziurint kokie tavo lukesciai ir ka reiskia geras? Bent musu aukletoja nuostabi, grupe seimynine (man aktualu, nes du vaikus turiu), zaislu grupeje daug, i lauka eina, maistas normalus. Gali ko nors konkreciai klaust. Mano patirtis del pratinimo jums ko gero netiks. Mano sunus pradejo lankyti tik 4 sulaukes, taigi tokio amziaus vaikui viska galima buvo zmoniskai paaiskint. Tas pripratimas labai individualu - vieni pripranta per kelias dienas, o buna tokiu, kurie isvis nepripranta. Tiesiog mano nuomone vaikas iki treju metu turi augt namie. Mandalina, o tu cia savo mazaja ruosesi leist, kazkaip tik dabar paziurejau, kad ji net uz mano Adoma jaunesne, o darza tai vyresnelis lanko, maziu dar net negalvoju leist artimiausiu metu. QUOTE(Tea @ 2005 01 23, 14:48) mano vaikas ji lanko. Galiu tau pasakyt tik viena - jei aukletoja gera, tai ir baisiausiai apsiures darzelis gali buti Ziurint kokie tavo lukesciai ir ka reiskia geras? Bent musu aukletoja nuostabi, grupe seimynine (man aktualu, nes du vaikus turiu), zaislu grupeje daug, i lauka eina, maistas normalus. Gali ko nors konkreciai klaust. O ka reiskia ta seimynine grupe? Ar kad vaiku ten nedaug?Ar tevu nereketuoja su iv. baldu pirkimu,remontais?Buvau i viena darza nuejusi pasiklaust kaip ir kas,tai vedeja pasake,kad vienam vaikui per diena skiriama netoli 5lt pavalgymui ir zaislams,o tai tikrai labai maza suma,tai turbut visuose darzuose panasiai? O med. personalas darzelyje yra?
seimynine grupe - reiskia vaikai grupeje yra skirtingo amziaus - nuo 2iki 6 metu.
Reketo pas mus nera - tevu sprendimu "susimokam" kas men. po 10 Lt. ivairioms priemonems, valikliams indu plovikliams ir t.t. visuose valstybiniuose darzeliuose yra skiriama vienoda suma, maistui, zaislams ir t.t.
Siaip as pati lankiau ta Giraite, tik tada ji Gandru vadinosi, ir man jis tikrai patiko, Ir savo dukra zadu ten vesti. Kai nuejau urasyti, man aprode grupes, sokiu sale ir tt. Likau patenkinta. Ir vedeja maloni ir aukletojos pasirode liuks. Pasirodo dar dirba mano pacios aukletoja, kuria mes vaikai dievinom. Zodziu man Giraite labai tinka. Ir dar mano kaimyne ten dirba, tai paklausinejau apie darzeli ir uzkulisines puses - sake viskas gerai. Zodziu palyginus su Lazdyneliu, apie kuri rasiau kitoje temoje ir nuo kurio mane iki siol purto
mes Giraite lankom jau savaite laiko ir pakolkas viskas
Lune, o jus lopselio grupeje? Mano giminaite nuo pirmadienio savo vaikiuka ten vesti pradejo. Gal susipazinsit - Valentas.
QUOTE(Tea @ 2005 04 07, 20:56) Lune, o jus lopselio grupeje? Mano giminaite nuo pirmadienio savo vaikiuka ten vesti pradejo. Gal susipazinsit - Valentas. pasirodo Valentas pradejo eiti ta pacia diena kaip ir mes QUOTE(Tea @ 2004 09 15, 08:22) Vate, butent tas darzelis ir vadinasi Lazdynelis. Priima tik vaikus, kurie salia gyvena, tai yra ne is paciu Lazdynu, bet is to rajonelio kuris salia darzelio. Siap kiek girdejau, reikia pamoketi nemazai, kad priimtu. As saviski keturmeti isleidau i Giraite. Mes lankom Grybuku grupe, kuri yra seimynine - vaikai nuo 2 iki 6 metu. Lankom 2 savaites ir pakol kas viska gerai, jau ketvirta diena pasiliko miegoti ir mano didziai nuostabai miega pietu po 2 val., nors siap namie jokiu miegu nebuna. Man si darzeli rekomendavo giminaite, kuris sunus lanke pas ta aukletoja. Mano irgi dukrytė lanke tą pačią grybukų grupę - auklėtoja Gaiva buvo Kai buvo lialiukas - lankė žirniukų grupę - auklėtoja Aldona. Labai puiki moteriškė, nors jau vyresnio amžiaus. Turi medicininį išsilavinimą - ne viena klibantį dantuką ištraukus yra
o mes palankėm 2 savaites ir sergam
Noriu pervesti tuos 2 procentus Giraitei, ale žinau tik jų kodą. Banko ir saskaitos Nr. nežinau. Kadangi nelankom šio darželio, tai jau užpildytų blankų neturim. Į darželį neprisiskambinu. Gal kas žinote ką ten kur nurodyti reikia ?
čia apie jūsų darželį per Abipus sienos rodė, kur mažylė namo sugrįžo su atviru rankos lūžiu?
mano sunus taip pat lanko Giraitės daržely,grybukų grupę.tos grupės auklėtojos tikrai
Mano sūnus irgi giraitės uogelių grupę lanko. Jam labai patinka. O ir mes su vyreliu patenkinti. Auklėtojos puikios, šiltos, švelnios, linksmos, na žodžiu viskas
taigi tas darzelis giraite musu pazystamu mergaitei buvo ranka luzus ir aukletojos nutilejusios mazyle dave namo o ne i ligonine nuveze
as kolkas negaliu skustis,sunus lanko grybuku grupe jau du metai
lune, o i kokia grupe eina tavo mergyte?
siaip valentas dabar musu grupej ir su amno amelija sako, kad labai benrauja QUOTE(JulieTa @ 2006 08 31, 16:47) lune, o i kokia grupe eina tavo mergyte? siaip valentas dabar musu grupej ir su amno amelija sako, kad labai benrauja Pas mus su tuo darželiu taip einam-neinam Mes dabar nebelankom vėl Būtų labai įdomu gal atsilieps mamytės, kaip šiame darželyke vaikai paskiriami į kitas grupes. Nes mes kaip ir 3 metų, tai turėtumėme į kitą grupę pereiti. QUOTE(Lune @ 2006 09 04, 16:16) Pas mus su tuo darželiu taip einam-neinam Mes dabar nebelankom vėl Būtų labai įdomu gal atsilieps mamytės, kaip šiame darželyke vaikai paskiriami į kitas grupes. Nes mes kaip ir 3 metų, tai turėtumėme į kitą grupę pereiti. Mano sūnus į darželį perėjo visa grupe. Gavo vieną naują, bet tiesiog nuostabią auklėtoją Aušrą, o viena pasiliko iš lopšelio Margrita. Pasikeitė ir šeiminikė Birutė. Žodžiu turi tris nuostabius žmones, kurie juos labai prižiūri. Na iš vaikų beveik niekas nepasikeitė, tik kita patalpa, bet greitai apsiprato. Be to yra trys būreliai: Karate, Muzikos ir Šokių. QUOTE(lyra @ 2006 09 13, 22:16) Mano sūnus į darželį perėjo visa grupe. Gavo vieną naują, bet tiesiog nuostabią auklėtoją Aušrą, o viena pasiliko iš lopšelio Margrita. Pasikeitė ir šeiminikė Birutė. Žodžiu turi tris nuostabius žmones, kurie juos labai prižiūri. Na iš vaikų beveik niekas nepasikeitė, tik kita patalpa, bet greitai apsiprato. Be to yra trys būreliai: Karate, Muzikos ir Šokių. Kokioj čia grupėj QUOTE(Lune @ 2006 09 18, 13:40) Kokioj čia grupėj Kai perskaičiau, ką anksčiau parašiau, pasidarė gėda
sveikutes.Kadangi pradejau dirbti tai teko savo dukryte 1.4men atiduoti i darzeli,jau 3 diena einam i Giraites darzeli,tai kolkas esu labai patenkinta,vedu i boruzeles grupe,labai gera aukletoja Ramune,kolkas tik geru zodziu menu si darzeli,SUPPER.
QUOTE(Loretaaiva @ 2006 10 17, 15:56) sveikutes.Kadangi pradejau dirbti tai teko savo dukryte 1.4men atiduoti i darzeli,jau 3 diena einam i Giraites darzeli,tai kolkas esu labai patenkinta,vedu i boruzeles grupe,labai gera aukletoja Ramune,kolkas tik geru zodziu menu si darzeli,SUPPER. Mes irgi lankėme Boružėles pas Ramunę ir auklytę Evutę
tai as savo amelija ir vedu i gandriuku grupe
lune, siaip turiu viena aukle rezerve, mergina is kaimo, galetum jai pasiskambint
Sveikos
Aš savąjį burbulą užrašiau kitam rugsėjui į lopšelį. Būtų įdomu sužinoti mamyčių nuomonę apie lopšelio auklėtojas,tvarką.ar ten gerai pažiūri mažuosius?
JulieTa tai mūsų mergužėlės bus vienoje grupėje
Mes rytoj jau keliaujam, nežinau kaip čia rytais aš ją prikelsiu O kaip auklėtoja ir auklytės Gandriukų grupės Papasakok ką nors, nes nieko nežinau apie tą grupę Aukle pabus kai reikės giminaitė. Bet turėsiu omeny ir tavo pasiūlymą, dėkui menade žiūrint į kokią grupę papulsit Tik dabar bandysim normaliai eiti
JulieTa
Mes pasirodo esame ne Gandriukuose, o Geniukuose Šįryt nuvedžiau, pasižiūrėsim kaip seksis menade gal tau papasakos kitos mamytės, kurių vaikučiai lanko ilgiau.
Sveikos mamos! Mano kleckas pradejo lankyti si lopseli. Stazas dar tik savaite, bet aukletojom esu patenkinta. Kantrybes su manuoju joms tikrai reikia, nes labai jis dar mamyciukas. Tvarka ir siaip nesiskundziu. Manau jei aukletoja gera, vaikai tai parodo. Vos iejus maniskis ir kiti vaikai tiesia rankas i jas, tampo uz skvernu ir tt.
QUOTE(Loretaaiva @ 2006 10 17, 15:56) sveikutes.Kadangi pradejau dirbti tai teko savo dukryte 1.4men atiduoti i darzeli,jau 3 diena einam i Giraites darzeli,tai kolkas esu labai patenkinta,vedu i boruzeles grupe,labai gera aukletoja Ramune,kolkas tik geru zodziu menu si darzeli,SUPPER. QUOTE(margarittta @ 2006 11 13, 11:41) Sveikos mamos! Mano kleckas pradejo lankyti si lopseli. Stazas dar tik savaite, bet aukletojom esu patenkinta. Kantrybes su manuoju joms tikrai reikia, nes labai jis dar mamyciukas. Tvarka ir siaip nesiskundziu. Manau jei aukletoja gera, vaikai tai parodo. Vos iejus maniskis ir kiti vaikai tiesia rankas i jas, tampo uz skvernu ir tt. Musu vaikuciai kaip suprantu lanko ta pacia Boruzeliu grupe Beje su Aivos mociute karta labai draugiskai vaikucius namo vedem
Kaip malonu!:) As dar naujoke supermamose, bet labai malonu paplepeti:) Darbo ir as palengva pradedu ieskoti. Tikiuos musu kleckai graziai zais grupeje... Nors siandien aukletoja pasake: su charakteriu ir dar kokiu tas musu ugniukas:)
Mano sūnus ketverius metus lanko šį darželį. Deja rudenį jau į mokyklą. Lankome šeimyninę grupę Aviliukas pas auklėtoją Zita. Man ši auklėtoja labai patinka. Nebuvo dienos, kad vaikas nenorėtų eiti į darželį. Šiemet kaip tik 11 vaikų išeina iš šios grupės į mokyklą. Turiu pasakyti, kad visi šie vaikai moka skaityti, o nemažai ir rašyti. Auklėtoja pakankamai griežta, bet niekada nesako - negalima, nedaryk, neimk - nera žodžio ne. Viskas pasiekiama kitokiu budu, kazkokiu tik jai vienai žinomu būdu. Vaikai nemuštruojami. Kiek žinau, kad kai kurių turtingų tėvų vaikai sugrįžo pas ją iš privačių darželių.
Sveikos mamytes
QUOTE(Renata G @ 2007 02 25, 14:05) Sveikos mamytes Kiek žinau, tai jei darželis "priklauso" pagal gyvenamąją vietą - nėr problemų, jei ne - tada reikia paskubėti kreiptis
sūnų į Giraitę norėjau užrašyt, bet nepriėmė, sakė lopšelio grupės perpildytos. Turim bėdą, nuo balandžio nėra kur dėt vaiko. Nes ir Riešutėlis ir Spygliukas nepriėmė.
QUOTE(Tomatas @ 2007 03 01, 11:44) sūnų į Giraitę norėjau užrašyt, bet nepriėmė, sakė lopšelio grupės perpildytos. Turim bėdą, nuo balandžio nėra kur dėt vaiko. Nes ir Riešutėlis ir Spygliukas nepriėmė. Kadangi mes gyvename tarp Zemuogeles ir Giraites, tai is dvieju darzeliu teko rinktis viena. Ir vis delto nugalejo Zemuogele, kadangi yra prie Pasaku parko, pamanem, kad bus grynesnis oras. Ten uzrasiau savo mazyle. Ten pareiskima prieme be problemu.
Gal kas gali daugiau papasakoti apie priešmokyklinukus, jų paruošimą, auklėtojas, etc?
QUOTE(vija @ 2007 05 11, 21:29) Tai, kad priešmokyklinukai nelabai kuo ir skiriasi nuo kitų darželinukų, gal kiek daugiau užduotėlių daro, bet šiaip jų nei skaityti, nei rašyti nemoko - jie tik "žaidžia" su raidėm. Dar daro užduotis iš užduočių knygelių, kurios skirtos priešmokyklinukams. Esmė, kaip suprantu, mokytis sutelkti dėmesį, nebijoti klausti auklėtojos, jei kas neaišku. Dar priešmokyklinukai, jei yra reikalas, lankosi pas logopedę kas savaitę. Maniškis nemokėjo "r" raidės - pavaikščiojęs pas logopedę išmoko Lankom "Šaltinėlio" grupę, tai vaikas šiais metais "kaifuoja" kaip niekad (prieš tai 2 grupėse buvo) - ir vaikai draugiškai sugyvena (na, aišku, visko pasitaiko - kartais pasipyksta, bet greit pasimiršta) ir auklėtojos Jurga ir Dalia - puikios - jokių priekaištų neturiu |