Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lazdynai: Giraitė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*TAU*
QUOTE(_celeste @ 2011 06 23, 16:43)

buvom daržiuke tai jau yra sąrašai. ir mano dukra (2,4 m) nuo rudens pradės lankyt daržiuką. patenkam į gandriukų grupę, auklėtojos Aldona ir Meilė.

labai superinės auklėtojos thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mindaiva
QUOTE(*TAU* @ 2011 06 23, 21:17)
labai superinės auklėtojos thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

kad aš tą patį galiu pasakyti apie visas ten dirbančias lopšiuko auklėtojas, o ypač boružėlių wub.gif wub.gif wub.gif
_celeste
QUOTE(*TAU* @ 2011 06 23, 21:17)
labai superinės auklėtojos thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(mindaiva @ 2011 06 23, 23:13)
kad aš tą patį galiu pasakyti apie visas ten dirbančias lopšiuko auklėtojas, o ypač boružėlių  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

smagu tada..
tikiuosi, kad dukrai patiks daržiuke. aš pati jį lankiau, tai šiaip prisiminimai neblogi ax.gif nors dabar daug naujų auklėtojų.
JustinaD
Mamytes, ar leisite savo atzaleles i darzeli vasaros laikotarpiu,kai grupes bus sujungtos?
patinuke
QUOTE(JustinaD @ 2011 06 27, 19:23)
Mamytes, ar leisite savo atzaleles i darzeli vasaros laikotarpiu,kai grupes bus sujungtos?
*

Musu atostogos baigesi ir neseniai pradejau leist i darziuka. Mums tai kosmaras..Jau mastau, kaip cia rudens greiciau sulaukti, kada vel bus normali grupe, tos pacios aukletojos kasdien, normalus vaiku skaicius...
Visus metus maze su dideliu noru keliavo i darziuka, bet dabar kai nuvedziau i ta " skruzdelyna ", pas kitas aukletojas ( net nelyginu bendravimo, koks buvo ) tai ne kas..Palieku dukryte klykiancia, vaziuoju i darba ir pati vos nezliumbiu. Paskutini kart kai pasiiminejau, tai visa apsisiusiojusi nuo galvos iki koju ir dar su skudurinem tapkytem po lauka vaiksto...Nu vnz, mums sunku vasaros laikotarpiu, kai ten toks " balaganas "
mindaiva
QUOTE(patinuke @ 2011 07 03, 12:20)
Musu atostogos baigesi ir neseniai pradejau leist i darziuka. Mums tai kosmaras..Jau mastau, kaip cia rudens greiciau sulaukti, kada vel bus normali grupe, tos pacios aukletojos kasdien, normalus vaiku skaicius...
Visus metus maze su dideliu noru keliavo i darziuka, bet dabar kai nuvedziau i ta " skruzdelyna ", pas kitas aukletojas ( net nelyginu bendravimo, koks buvo ) tai ne kas..Palieku dukryte klykiancia, vaziuoju i darba ir pati vos nezliumbiu. Paskutini kart kai pasiiminejau, tai visa apsisiusiojusi nuo galvos iki koju ir dar su skudurinem tapkytem po lauka vaiksto...Nu vnz, mums sunku vasaros laikotarpiu, kai ten toks " balaganas "
*

oho, taip žiauriai? su dičkiais jus sujungė gal?
JustinaD
Eina sau,tikrai baisu... verysad.gif Kaip man reikes saviskius leisti neisivaizduoju. Maniau,kad vasara buna mazai vaikuciu,nors ir grupes sujungtos,o pasirodo buna skruzdelynas....
patinuke
QUOTE(JustinaD @ 2011 07 03, 14:06)
Eina sau,tikrai baisu... verysad.gif  Kaip man reikes saviskius leisti neisivaizduoju. Maniau,kad vasara buna mazai vaikuciu,nors ir grupes sujungtos,o pasirodo buna skruzdelynas....
*

Aha.. ir as taip maniau. Net nera kuo kvepuoti, kai nueinu pasiimti. Kalbejau su aukletoja, tai tikisi, kad nuo liepos pradzios sumazes vaiku, nes daug kas eina atostogauti, tai gal bus laisviau.Ir dar idomu, kad kitos aukletojos ne is musu darzelio, o is kitu. Ta aukletoja, su kuria bendravau, tai sake ji is " Lazdynelio " pas mus, nieko cia nezino..O seimininkele nematyta, tai isvis man kaip is kosmoso.Ko paklausi, niekada neatsakys ( pvz; ar valge, ar miegojo, ar ilgai verke kai isejau..) Kiek supratau tai 3 grupes siuo metu sujungtos, nes musu pirmas dienas vis klause ; ar jus is Kiskeliu, ar Zvirbleliu ar..kazkokios ten..

JustinaD
QUOTE(patinuke @ 2011 07 03, 15:13)
Aha.. ir as taip maniau. Net nera kuo kvepuoti, kai nueinu pasiimti. Kalbejau su aukletoja, tai tikisi, kad nuo liepos pradzios sumazes vaiku, nes daug kas eina atostogauti, tai gal bus laisviau.Ir dar idomu, kad kitos aukletojos ne is musu darzelio, o is kitu. Ta aukletoja, su kuria bendravau, tai sake ji is " Lazdynelio " pas mus, nieko cia nezino..O seimininkele nematyta, tai isvis man kaip is kosmoso.Ko paklausi, niekada neatsakys ( pvz; ar valge, ar miegojo, ar ilgai verke kai isejau..) Kiek supratau tai 3 grupes siuo metu sujungtos, nes musu pirmas dienas vis klause ; ar jus is Kiskeliu, ar Zvirbleliu ar..kazkokios ten..
*

O tai Jusu PATINUKE vaikas yra is darzeliniu grupiu? Neds maniskiai tai is lopseliu,idomu kaip ten?
patinuke
QUOTE(JustinaD @ 2011 07 03, 19:49)
O tai Jusu PATINUKE vaikas yra is darzeliniu grupiu? Neds maniskiai tai is lopseliu,idomu kaip ten?
*

maniske irgi lopseline, buvom KISKELIU gr.,Ziurejau sarasus, tai nuo rugsejo busim UOGELIU grupeje, tik dar neaisku kokios aukletojos bus. Nes dauguma siuo metu atostogauja, tai rugpjuti jau zinosim
patinuke
Labai atsiprasau uz klaidinga informacija.Aukletoja yra ne is kito darzelio, kaip rasiau, o is kitos grupes ( Lazdynelio ) blush2.gif As ne taip supratau..
Smagu, kad si aukletoja jau kuris laikas ta pati, tai ir musu asaros jau baigesi thumbup.gif

JustinaD
QUOTE(patinuke @ 2011 07 07, 10:31)
Labai atsiprasau uz klaidinga informacija.Aukletoja yra ne is kito darzelio, kaip rasiau, o is kitos grupes ( Lazdynelio ) blush2.gif  As ne taip supratau..
Smagu, kad si aukletoja jau kuris laikas ta pati, tai ir musu asaros jau baigesi  thumbup.gif
*

Patinuke, papasakok smulkiau apie ta sujungta grupe. Kiek mazdaug vaikuciu ja lanko, ar prieziura gera, as saugu leisti vaika i ta sujungta grupe,kaip aukletojos? Nuo kada vaikai prades jau eiti i savo grupes, nuo rugsejo 1 ar rugpjucio pabaigos? Aciu smile.gif
_celeste
sveiki, norėčiau paklaust, ar būna koks tėvų susirinkimas prieš rugsėjo pirmąją?
Bambina0229
Sveikos mamytės,

gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lankys kiškelių grupę nuo rugsėjo 1?
*dange*
Laba diena mamytes, norejau pasiteirauti nuo kokio amziaus priima vaikuciusi si darzeli? Kokie atsiliepimai apie lopseliu grupes?
Mes ieskome lazynuose lopseliu i kuriuos priima jau nuo metuku laiko.. smile.gif
JustinaD
QUOTE(*dange* @ 2011 07 17, 16:35)
Laba diena mamytes, norejau pasiteirauti  nuo kokio amziaus priima vaikuciusi si darzeli? Kokie atsiliepimai apie lopseliu grupes?
Mes ieskome lazynuose lopseliu i kuriuos priima jau nuo metuku laiko..  smile.gif
*

Sveiki

I darzeli priima nuo 1 metuku.Lopselines grupes labai geros ir aukletojos labai geros smile.gif Vaikuciai ten mylimi ir priziureti, todel ramu palikti darzelyje smile.gif
mindaiva
QUOTE(JustinaD @ 2011 07 18, 12:23)
Sveiki

I darzeli priima nuo 1 metuku.Lopselines grupes labai geros ir aukletojos labai geros smile.gif Vaikuciai ten mylimi ir priziureti, todel ramu palikti darzelyje smile.gif
*

kad kiek teko domėtis, šiemet į lopšiuką priima, tik gimusius 2009m. , manau ne forume tuo domėtis geriau, o pačiame darželyje wink.gif
JustinaD
[U]
QUOTE(mindaiva @ 2011 07 18, 12:44)
kad kiek teko domėtis, šiemet į lopšiuką priima, tik gimusius 2009m. , manau ne forume tuo domėtis geriau, o pačiame darželyje wink.gif
*

Negali to buti Mindaiva, nes jei darzelyje yra lopselis vadinasi privalo priimti vaikucius nuo 1 metuku, jei jie patenka pagal sarasus.Kiek zinau musu, Boruzeliu, grupeje nuo rugsejo ateis 2009 metu vaikai, bet ne delto,kad nepriima jaunesniu, o tiesiog taip sutapo.. Bet irgi nezinau kur cia tiesa kur cia melas, todel tikrai pritariu,kad geriausia dometis yra paciame darzelyje, nes forumas pagrinde juk susideda is nuogirdu, o ne konkreciu faktu smile.gif
*dange*
QUOTE(JustinaD @ 2011 07 18, 18:08)
[U]
Negali to buti Mindaiva, nes jei darzelyje yra lopselis vadinasi privalo priimti vaikucius nuo 1 metuku, jei jie patenka pagal sarasus.Kiek zinau musu, Boruzeliu, grupeje nuo rugsejo ateis 2009 metu vaikai, bet ne delto,kad  nepriima jaunesniu, o tiesiog taip sutapo.. Bet irgi nezinau kur cia tiesa kur cia melas, todel tikrai pritariu,kad geriausia dometis yra paciame darzelyje, nes forumas pagrinde juk susideda is nuogirdu, o ne konkreciu faktu smile.gif
*

Aciu labai uz atsakyma, teisingai sakote, pasodomesi geriau apie lopsiukus paciame darzelyje 4u.gif
DiJuKe*
QUOTE(Bambina0229 @ 2011 07 12, 08:46)
Sveikos mamytės,

gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lankys kiškelių grupę nuo rugsėjo 1?
*

kiskeliu grupes labai geros aukletojos, mano vienas jau atlanke, dabar eis kitas,
Bambina0229
QUOTE(DiJuKe* @ 2011 07 22, 14:50)
kiskeliu grupes labai geros aukletojos, mano vienas jau atlanke, dabar eis kitas,
*

Sveika DiJuke*,

tai kaip suprantu mūsų vaikiukai lankys tą pačią grupę drinks_cheers.gif Labai šaunu, kad auklėtojos geros, tikiuos, kad lelius mano greit pripras mirksiukas.gif
mindaiva
QUOTE(Bambina0229 @ 2011 08 01, 12:10)
Sveika DiJuke*,

tai kaip suprantu mūsų vaikiukai lankys tą pačią grupę  drinks_cheers.gif  Labai šaunu, kad auklėtojos geros, tikiuos, kad lelius mano greit pripras  mirksiukas.gif
*

aišku, kad pripras, kieme, kai matau jus, neatrodo, kad jis nedrąsus būtų wink.gif , o būsimų lopšelinukų mamas, galiu tik padrąsinti, auklėtojos, labai moka su mažiukais bendrauti, mielos, geros, ir paguodžia, ir ant rankų paima, didžiausia darželio blogybė yra ligos, o visą kitą tikrai neturėtų neraminti smile.gif
Bambina0229
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 01, 14:49)
aišku, kad pripras, kieme, kai matau jus, neatrodo, kad jis nedrąsus būtų wink.gif , o būsimų lopšelinukų mamas, galiu tik padrąsinti, auklėtojos, labai moka su mažiukais bendrauti, mielos, geros, ir paguodžia, ir ant rankų paima, didžiausia darželio blogybė yra ligos, o visą kitą tikrai neturėtų neraminti smile.gif
*

O, tai mes is vieno kiemo busim?
mindaiva
QUOTE(Bambina0229 @ 2011 08 01, 22:27)
O, tai mes is vieno kiemo busim?
*

jo, tik mes retai aikštutėj būnam, o ir mano pana vyresnė metais smile.gif, pagal vaiko vardą jus atsimenu smile.gif
Bambina0229
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 01, 23:35)
jo, tik mes retai aikštutėj būnam, o ir mano pana vyresnė metais smile.gif, pagal vaiko vardą jus atsimenu smile.gif
*

Aiskutis, va koks mazas pasaulis 4u.gif Tai vaikiukai vienoj grupej bus thumbup.gif
mindaiva
QUOTE(Bambina0229 @ 2011 08 02, 13:09)
Aiskutis, va koks mazas pasaulis  4u.gif  Tai vaikiukai vienoj grupej bus  thumbup.gif
*

ne, nebus smile.gif. mano jau iš lopšiuko išėjo, eis pas meškučius biggrin.gif
DiJuKe*
QUOTE(Bambina0229 @ 2011 08 01, 12:10)
Sveika DiJuke*,

tai kaip suprantu mūsų vaikiukai lankys tą pačią grupę  drinks_cheers.gif  Labai šaunu, kad auklėtojos geros, tikiuos, kad lelius mano greit pripras  mirksiukas.gif
*

Aisku, kad pripras, nes aukletojos ir seimyninkele tikrai labai labai geros
budvista
Gal prisijungs mamytės, kurios nuo rudens pirmą kartą ves savo vaikučius į šį darželį smile.gif Mums du metukai, planuojam nuo rugsėjo eiti į darželį. Norėčiau paklausti, kaip darysit: ar vesit vaikelį iš karto visai dienai, ar pusei g.gif Gal kalbėjot su auklėtojom, gal ką patarė g.gif Būtų gerai, jei pasidalintumėt 4u.gif
budvista
Ir dar klausimėlis: gal žinot, kas per pertvarkos vyskta darželyje g.gif Kalbu konkrečiai apie kiškelių grupę. Vyras buvo užvažiavęs, tai jam kažkokio auklėtoja pasakė, kad kiškelius iškelia į antrą aukštą. Gal ką girdėjot?
mindaiva
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 13:10)
Ir dar klausimėlis: gal žinot, kas per pertvarkos vyskta darželyje g.gif Kalbu konkrečiai apie kiškelių grupę. Vyras buvo užvažiavęs, tai jam kažkokio auklėtoja pasakė, kad kiškelius iškelia į antrą aukštą. Gal ką girdėjot?
*

o iš esmės koks skirtumas kuriam aukšte bus grupė? g.gif
budvista
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 13:45)
o iš esmės koks skirtumas kuriam aukšte bus grupė? g.gif
*

Na, man patiko, kad įėjimas buvo ne iš pagrindinio kiemo pusės, ir žaidimų aikštelė priklausė nuošalesnė, toliau nuo automobilių, o tokiems mažiams manau tai geriau, negu kad jie žaistų, kur važinėja automobiliai, o dar toks bardakas būna, kai privažiuoja pilnas kiemas ir apsisukt nėra kur doh.gif Mano dukra lankė šį darželį, tai žinau visą situaciją, kaip būna vakarais blink.gif Ir laipiojimas laiptais g.gif
mindaiva
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 14:01)
Na, man patiko, kad įėjimas buvo ne iš pagrindinio kiemo pusės, ir žaidimų aikštelė priklausė nuošalesnė, toliau nuo automobilių, o tokiems mažiams manau tai geriau, negu kad jie žaistų, kur važinėja automobiliai, o dar toks bardakas būna, kai privažiuoja pilnas kiemas ir apsisukt nėra kur doh.gif Mano dukra lankė šį darželį, tai žinau visą situaciją, kaip būna vakarais  blink.gif Ir laipiojimas laiptais g.gif
*

na, manau jau greit viskas paaiškės 4u.gif
budvista
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 14:07)
na, manau jau greit viskas paaiškės  4u.gif
*

Būtų gerai, rugsėjis tai "ant kulnų" lipa smile.gif
mindaiva
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 14:27)
Būtų gerai, rugsėjis tai "ant kulnų" lipa smile.gif
*

tai, kad žinojimas, vistiek nepakeis nieko, gal pas Direktorę reiks nueit ir mums tuoj, kad rastume grupę, nes irgi kažką girdėjau vis keičia ax.gif
budvista
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 14:34)
tai, kad žinojimas, vistiek nepakeis nieko, gal pas Direktorę reiks nueit ir mums tuoj, kad rastume grupę, nes irgi kažką girdėjau vis keičia ax.gif
*

O jūs į kurią eisit? Ir nuo kada? Mano dukrai tai rugsėjo 1 į pirmą klasę, tai nežinau, kaip su mažium daryt g.gif Ar 2 d. vest, ar 1 keliom valandom g.gif Ir dar neaišku, kur vest, nes snd auklėtojos kiškiukų tai nebuvo, tad nepavyko pakalbėt ax.gif
Laukine25
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 12:10)
*

Kiškelių grupėje bus kitos auklėtojos, Violeta su Jūrate keliauja su tais pačiais vaikais kuriuos prižiūrėjo šiais ir praeitais metais. Berods bus auklėtoja Gitana.
O kad grupė pirmame aukšte, prie išėjimo į kiemą dar labai gerai ir tuo, kad žiemą vaikus tik aprengia į lauką ir iškart kažkuri ar auklėtoja ar šeimininkė veda kieman po kelis, nereikia kaitint jau aprengtų vaikų ir laukt ko visi 15 ar kiek bebūtų bus suruošti..
budvista
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 15:02)
Kiškelių grupėje bus kitos auklėtojos, Violeta su Jūrate keliauja su tais pačiais vaikais kuriuos prižiūrėjo šiais ir praeitais metais. Berods bus auklėtoja Gitana.
O kad grupė pirmame aukšte, prie išėjimo į kiemą dar labai gerai ir tuo, kad žiemą vaikus tik aprengia į lauką ir iškart kažkuri ar auklėtoja ar šeimininkė veda kieman po kelis, nereikia kaitint jau aprengtų vaikų ir laukt ko visi 15 ar kiek bebūtų bus suruošti..
*

Na va doh.gif , o mes specialiai rašėm į kiškelius pas Violetą. Gal ką žinot apie auklėtoją Gitaną?
Laukine25
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 14:18)
Na va doh.gif , o mes specialiai rašėm į kiškelius pas Violetą. Gal ką žinot apie auklėtoją Gitaną?
*

Kiek girdėjau, tai neblogi atsiliepimai.. Bet asmeniškai nesidomėjau ir tiksliai negaliu nieko pasakyti.. Tik nuogirdos.. Gal daugiau kitos mamytės pakomentuos..
budvista
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 15:19)
Kiek girdėjau, tai neblogi atsiliepimai.. Bet asmeniškai nesidomėjau ir tiksliai negaliu nieko pasakyti.. Tik nuogirdos.. Gal daugiau kitos mamytės pakomentuos..
*

Na va, aišku, kad niekas neaišku doh.gif Iš pradžių su papuolimu į darželį, dabar su auklėtojom doh.gif
mindaiva
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 15:02)
*

kaip suprasti žiūrės, vaikus, kur pernai žiūrėjo? tuos, kur jau ne lopšiukai bus? nes yra išeinančių į darželį, yra ir liekančių
mano iš lopšiukų jau išėjo į meškučių grupę
Budvista Tai manau eikit kartu į mokyklos šventę, kam vaikiuką vest dienai vieną? tegu pasidžiaugia dar šeima smile.gif
Laukine25
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 15:18)
kaip suprasti žiūrės, vaikus, kur pernai žiūrėjo? tuos, kur jau ne lopšiukai bus?

Taip. Nuo šių metų šios auklėtojos bus Meškiukų grupės auklėtojomis.
JustinaD
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 16:37)
Taip. Nuo šių metų šios auklėtojos bus Meškiukų grupės auklėtojomis.
*

Laukine 25 kazka Jus painiojate.... Pati buvau pas vedeja ir ji sake,kad meskiukuose buvo 2 aukletojos, viena is ju perkele kazkur kitur, o Meskiukuose paliko aukletoja Jolanta g.gif
Laukine25
QUOTE(JustinaD @ 2011 08 23, 16:26)
Laukine 25 kazka Jus painiojate.... Pati buvau pas vedeja ir ji sake,kad meskiukuose buvo 2 aukletojos, viena is ju perkele kazkur kitur, o Meskiukuose paliko aukletoja Jolanta g.gif
*

Lyg nepainioju, kalbėjau asmeniškai su auklėtoja Violeta, pas kurią mano sūnus jau du metai grupėje buvo.. Vakar visa tai paaiškėjo.
mindaiva
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 21:44)
Lyg nepainioju, kalbėjau asmeniškai su auklėtoja Violeta, pas kurią mano sūnus jau du metai grupėje buvo.. Vakar visa tai paaiškėjo.
*

aš tai labai norėčiau, kad mūsų lopšiuko auklėtoja eitų kartu su vaikais į kitą grupę ax.gif
Laukine25
Mes, mamos irgi norėjome, prašėme ir auklėtojų ir direktorės, bet sprendimas visą laiką buvo, kad jos lieka ir ima naują mažiukų grupę.. Galiausiai, nuleidom rankas, o va kažkas iš viršaus viską, dėl man nežinomų priežąsčių visgi sudėliojo taip, link ko mes taip ėjom visos. bigsmile.gif Manau ir vaikams bus lengviau ir auklėtojos jau visus ir tėvelius ir vaikus ir jų kaprizus pažįsta.. Bus lengviau visiems. Plius grupė kita (patalpos)m, vaikams tam tikras stresas, bet savos auklėtojos padės lengviau įveikti naujus pasikeitimus.. Aš asmeniškai labai džiaugiuosi, nes ir vaikai ir jų tėveliai labai susibendravom, kažkaip radom bendrą kalbą, visi aktyvūs, stengiasi visi ne dėl to, kad nusimuilinti ar kažko nedaryti, bet kaip tik, visi darydami įdeda daug savęs, nes darom juk dėl savo vaikų.. Kitose grupėse/darželiuos dažnai pastebiu reiškinį, kad tėvai nenori/pritingi/vengia kažką daryt.. Toks jausmas, kad dėl kitų stengtųsi.. O va kiškiai labai visi geranoriški. Ir grupę taisėm ir šventėms ką reikėjo suoorganizuotk, visi krūvoj, bendrai.. Smagu.
Apskritai apie šį darželį esu pačios geriausios nuomonės. Auklėtojos kolkas pasitaikė puikios, direktorė visada išklauso ir kas svarbiausia- juntame jos dėmesį, kad mūsų nuomonė yra ne tik išklausoma, bet į ją atsižvelgiama. Taip, gal norėtųsi kiek geresnių sąlygų, kad įvažiavimas į darželį nebūtų toks duobėtas ar naujesni san mazgai grupėse, bet čia toookia smulkmena palyginti su viskuo, kas yra teigiama.
budvista
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 24, 15:46)
Mes, mamos irgi norėjome, prašėme ir auklėtojų ir direktorės, bet sprendimas visą laiką buvo, kad jos lieka ir ima naują mažiukų grupę.. Galiausiai, nuleidom rankas, o va kažkas iš viršaus viską, dėl man nežinomų priežąsčių visgi sudėliojo taip, link ko mes taip ėjom visos.  bigsmile.gif Manau ir vaikams bus lengviau ir auklėtojos jau visus ir tėvelius ir vaikus ir jų kaprizus pažįsta.. Bus lengviau visiems. Plius grupė kita (patalpos)m, vaikams tam tikras stresas, bet savos auklėtojos padės lengviau įveikti naujus pasikeitimus.. Aš asmeniškai labai džiaugiuosi, nes ir vaikai ir jų tėveliai labai susibendravom, kažkaip radom bendrą kalbą, visi aktyvūs, stengiasi visi ne dėl to, kad nusimuilinti ar kažko nedaryti, bet kaip tik, visi darydami įdeda daug savęs, nes darom juk dėl savo vaikų.. Kitose grupėse/darželiuos dažnai pastebiu reiškinį, kad tėvai nenori/pritingi/vengia kažką daryt.. Toks jausmas, kad dėl kitų stengtųsi.. O va kiškiai labai visi geranoriški. Ir grupę taisėm ir šventėms ką reikėjo suoorganizuotk, visi krūvoj, bendrai.. Smagu.
Apskritai apie šį darželį esu pačios geriausios nuomonės. Auklėtojos kolkas pasitaikė puikios, direktorė visada išklauso ir kas svarbiausia- juntame jos dėmesį, kad mūsų nuomonė yra ne tik išklausoma, bet į ją atsižvelgiama. Taip, gal norėtųsi kiek geresnių sąlygų, kad įvažiavimas į darželį nebūtų toks duobėtas ar naujesni san mazgai grupėse, bet čia toookia smulkmena palyginti su viskuo, kas yra teigiama.
*

Tai taip ir nesupratau: ar lieka Violeta kiškiukuose, ar ateina kita auklėtoja g.gif
prokruste
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 24, 15:46)
Galiausiai, nuleidom rankas, o va kažkas iš viršaus viską, dėl man nežinomų priežąsčių visgi sudėliojo taip, link ko mes taip ėjom visos.  bigsmile.gif Manau ir vaikams bus lengviau ir auklėtojos jau visus ir tėvelius ir vaikus ir jų kaprizus pažįsta.. Bus lengviau visiems.
*

Jums gal ir gerai, o ka daryti tiems vaikams, kurie pasilieka dar lopšelyje kiškelių grupėje. Aš jau buvau rami, kad po vasaros atostogu grįšim pas Violeta, o va kokios naujienos. Kitais metais jau i darželi ir vel kita auklė. Kiekvienais metais vis po kita aukle.
mindaiva
QUOTE(prokruste @ 2011 08 25, 12:33)
Jums gal ir gerai, o ka daryti tiems vaikams, kurie pasilieka dar lopšelyje kiškelių grupėje. Aš jau buvau rami, kad po vasaros atostogu grįšim pas Violeta, o va kokios naujienos. Kitais metais jau i darželi ir vel kita auklė. Kiekvienais metais vis po kita aukle.
*

aha tikrai vaikučiams sunku vis kita unsure.gif
budvista
Jei yra lankančių kiškelių grupę, galiu pasidalinti paskutinėmis žiniomis: pagrindinė auklėtoja bus Edita smile.gif Tikrai labai miela, rūpestinga, mylinti vaikus thumbup.gif Va o dėl antros auklėtojos, tai manau bus prasčiau verysad.gif Gražina doh.gif
*TAU*
QUOTE(budvista @ 2011 08 30, 08:41)
Jei yra lankančių kiškelių grupę, galiu pasidalinti paskutinėmis žiniomis: pagrindinė auklėtoja bus Edita smile.gif Tikrai labai miela, rūpestinga, mylinti vaikus thumbup.gif Va o dėl antros auklėtojos, tai manau bus prasčiau verysad.gif Gražina doh.gif
*

O kas su Gražina negerai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.