Mano vaikis į rieduliukų grupę eina (lopšelinukas), o kas svarbiausia, kad ir nenori išeiti
Gal tai priklauso nuo kiekvieno vaiko - bet maniškiui viskas ten labai patinka, o man tai ir yra svarbiausia
Sveikos, Obeleles mamytes
Mano vaikis į rieduliukų grupę eina (lopšelinukas), o kas svarbiausia, kad ir nenori išeiti Gal tai priklauso nuo kiekvieno vaiko - bet maniškiui viskas ten labai patinka, o man tai ir yra svarbiausia QUOTE(zydroji @ 2008 02 13, 12:33) Sveikos, Obeleles mamytes Mano vaikis į rieduliukų grupę eina (lopšelinukas), o kas svarbiausia, kad ir nenori išeiti Gal tai priklauso nuo kiekvieno vaiko - bet maniškiui viskas ten labai patinka, o man tai ir yra svarbiausia O ar geros auklėtojos? Mano pupa nuo rudens irgi eis į lopšelinukų grupę, net nežinau kokią pasirinkti...
Sveikos, mamytes!
Mes praeita vasara uzsirasem i sita darzeli, bet man vedeja tiksliai nieko nepasake, norejau leisti nuo balandzio, bet ji sake kad jau nera vietu. Pasake, jei kartais, kuris vaikelis nelankys galesim ateiti nuo birzelio, o jei ne, tai tikrai nuo rugsejo, kai bus suformuota nauja grupe. Tai ir likau nesupratus, kaip ten grupes formuoja. Mane irgi domina sis darzelis, gyvenam tarp obeleles ir ryto darzeliu, bet obelele man labiau patiko kai apsilankiau, beto esu girdejus daug neigiamu atsilepimu is aplinkui gyvenanciu mama apie ryta. QUOTE(zydroji @ 2008 02 13, 12:33) Sveikos, Obeleles mamytes Mano vaikis į rieduliukų grupę eina (lopšelinukas), o kas svarbiausia, kad ir nenori išeiti Gal tai priklauso nuo kiekvieno vaiko - bet maniškiui viskas ten labai patinka, o man tai ir yra svarbiausia labas
Labas,
na šiandien pirma diena buvom daržely
Zydroji, o tavo vaikas ne Matas kartais ?
O mergaitės tai visos labai draugauti norėjo Šiaip tai pirmas bendras įspūdis gana geras - žiūrėsim, kaip toliau seksis QUOTE(Pie @ 2008 03 03, 17:25) Zydroji, o tavo vaikas ne Matas kartais ? O mergaitės tai visos labai draugauti norėjo Šiaip tai pirmas bendras įspūdis gana geras - žiūrėsim, kaip toliau seksis Noreciau nuraminti mamyte ir pasakyti kad aukletojos tikrai geros abi QUOTE(Lasta @ 2008 03 04, 08:49) Noreciau nuraminti mamyte ir pasakyti kad aukletojos tikrai geros abi Labai tikiuosi, kad tas pripratimas bus lengvas ir greitas, nors kol kas į tai visai nepanašu Lasta, o tavo mergaitė greitai priprato? QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 15:20) Labai tikiuosi, kad tas pripratimas bus lengvas ir greitas, nors kol kas į tai visai nepanašu Lasta, o tavo mergaitė greitai priprato? Oi, mano mergynai ir visko buvo kol pripratom praejo menuo,paskui gana daznai sirgdavom tai kai ateini ir vel tas pats is naujo QUOTE(Lasta @ 2008 03 04, 16:06) Oi, mano mergynai ir visko buvo kol pripratom praejo menuo,paskui gana daznai sirgdavom tai kai ateini ir vel tas pats is naujo aaa...Kotryna Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 17:15) aaa...Kotryna Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs aciu,bet namie tai ji visai ne fainuole,todel man ir patinka darzelis kad mano vaikas ten auksinis ,o svarbiausia kad jai ten patinka. o tai tu dar buni su savo mazium kol pripras biski grupej QUOTE(Lasta @ 2008 03 04, 16:36) aciu,bet namie tai ji visai ne fainuole,todel man ir patinka darzelis kad mano vaikas ten auksinis ,o svarbiausia kad jai ten patinka. o tai tu dar buni su savo mazium kol pripras biski grupej Šiandien ir vakar buvau nuolat. Rytoj gal jau bandysiu palikti kuriam laikui. Man taip auklėtoja patarė, tai taip ir darau... O tu kaip darei ? Kada jau palikai vieną ir kuriam laikui ? QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 18:09) Šiandien ir vakar buvau nuolat. Rytoj gal jau bandysiu palikti kuriam laikui. Man taip auklėtoja patarė, tai taip ir darau... O tu kaip darei ? Kada jau palikai vieną ir kuriam laikui ? as tai is karto palikau gal porai valandu,tai labai negerai padariau isgasdinau tik o paskui pabudavau kol apsiprasdavo ir tada iseidavau bet miegoti nepalikdavau gal pora savaiciu nes ,mano buvo labai pripratus prie manes tai aukletojos vargo ten su ja ir supdavo ir kartu guldavosi
laba diena
QUOTE(Lasta @ 2008 03 06, 13:57) Šiandien vyras vežė ir buvo jau palikės beveik 2 val., tai auklėtoja sakė, kad kelias minutes pasėdėjo jai ant kelių, o paskui nuėjo žaisti, tik žaidė daugiau vienas... Na nekopaneiskas jis Tai ryt galvojam bandyt jau ir miegui palikti Aš taigi skystalas, man gaila palikti vaiką...
Labutis, mamytes, o kaip su vietoj barzeliuose? Ar labai dideles grupes?
QUOTE(Lasta @ 2008 03 07, 19:49) Sąrašinių yra 16. Žinau, nes maniškis 16-as yra O grupėj tai apie 9-11 būna - bent jau šią savaitę tiek būdavo. QUOTE(Stebukle @ 2008 03 07, 20:48) Auklėtoja tikrai gera...tik nuo balandžio grįžta kita. Kiek supratau, tai dabartinė bus nuo rudens su šita grupe
Domiuosi ir aš šiuo darželiu... Vis ateinu pasiskaitinėt. Teks, matyt, ir mano mažiui ten keliauti.
QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 16:15) Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs ...čia lopšelinukų "meniu" toks? QUOTE(Pie @ 2008 04 03, 13:03) Nea, čia tik šiaip pasiskaninimui. Šitą aš suprantu. Šiandien užrašiau savo bernioką į "Obelėlę". 2009 metų rugsėjui jau beveik pilnos dvi lopšelinukų grupės. Vedėja pasirodė labai maloni, o "daržiukas" - jaukus ir šiltas. QUOTE(Lasta @ 2008 04 08, 09:41) labas rytelis kaip jum sekasi darziuke PIE ar lankot,o gal tu sviesiais plaukais esi ir berniukas verke ryte siandiena kai ejot i darziuka Labukas, ai visai gerai sekasi - ryte dar pasigraudena, bet vakare jau namo eiti nenori - matyt smagu jam ten visai Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į darželį vedė Kažkaip nemačiau tavo mergaitės jau kurį laiką - gal sirgo, ar gal šiaip anksčiau pasiimat QUOTE(Pie @ 2008 04 08, 10:16) Labukas, ai visai gerai sekasi - ryte dar pasigraudena, bet vakare jau namo eiti nenori - matyt smagu jam ten visai Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į darželį vedė Kažkaip nemačiau tavo mergaitės jau kurį laiką - gal sirgo, ar gal šiaip anksčiau pasiimat tai smagu kad jau gerai QUOTE(Lasta @ 2008 04 08, 10:21) tai smagu kad jau gerai Vaje, vargšiukė Mes tai vėliau pasiimam - apie 17:30 - 18:00 val.
Oi, kiek cia Rieduliuku mamyciu...
As retokai pasiimu savaji, dazniau tetis ar mociute... bet maniskis ne Matas... Taip jis ten "viercha lauzia" Na, maniskis tai labai ramus. Sake daugiau su mergaitem zaidzia. O del aukletoju -buvo pora situaciju, kai man labai nepatiko, kaip elgesi... O jums nebuvo tokiu situaciju? Nes kakziap kartais jauciuos kaip paranojike Papildyta: [quote=zydroji,2008 04 10, 09:21] Na, bet nenugasdinant kitu mamyciu - siaip tikrai labai neblogas darzelis. O ir atokiau nuo judriu gatviu, salia miskelio Be to, tiesa mamyte pastebejo, kad aukletojos tikrai geros, daug kantrybes turi, uzsiima su vaikuciais.
[quote=zydroji,2008 04 10, 10:36]
Oi, kiek cia Rieduliuku mamyciu... As retokai pasiimu savaji, dazniau tetis ar mociute... bet maniskis ne Matas... Taip jis ten "viercha lauzia" Na, maniskis tai labai ramus. Sake daugiau su mergaitem zaidzia. O del aukletoju -buvo pora situaciju, kai man labai nepatiko, kaip elgesi... O jums nebuvo tokiu situaciju? Nes kakziap kartais jauciuos kaip paranojike Papildyta: [quote=zydroji,2008 04 10, 09:21] Na Jokuba as jau zinau tikslaiu jo teti,nes ryte mano mergina is tolo jau pamacius pasake kad tai Jokubo tetis eina Jo del aukletojos tai ir man yra buve tokiu situaciju bet bandau save nuteikti teigiamai gal pasirode gal viskas gerai,bet yra tokiu dalykeliu kurie man nelabai patinka,butu idomu suzinoti kas tau nelabai gal brukstelk i az Papildyta: [quote=Pie,2008 04 08, 10:16] Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į darželį vedė PIE ,man toks jausmas kad mes ryte tikrai prasilenkem,tu rudais plaukais garbanotais ir su akinukais,su sijonu buvai siandiena
Labas,
o tai kas Jokūbui buvo nutikę ? QUOTE(Lasta @ 2008 04 10, 12:16) [ PIE ,man toks jausmas kad mes ryte tikrai prasilenkem,tu rudais plaukais garbanotais ir su akinukais,su sijonu buvai siandiena Aha, man irgi toks jausmas buvo, kad ten tu, nes labai su dukryte esat panašios ** Man irgi įdomu, kas ten jums su auklėtojom nepatinka... Man tai nauja ta padėjėja nelabai... QUOTE(Pie @ 2008 04 10, 13:16) Labas, o tai kas Jokūbui buvo nutikę ? Aha, man irgi toks jausmas buvo, kad ten tu, nes labai su dukryte esat panašios ** Man irgi įdomu, kas ten jums su auklėtojom nepatinka... Man tai nauja ta padėjėja nelabai... nu va pagaliau dabar pasisveikinti nors galesim QUOTE(Lasta @ 2008 04 10, 15:08) nu va pagaliau dabar pasisveikinti nors galesim Tai va ir sakau, kad galėjo būti pirmas įspūdis klaidingas Šiandien auklėtoja pasakė, kad mano vaikinas valgyti pradėjo, tai džiūgauju nuo pat ryto. Jau maniau nieko daržely nevalgo, nes namo grįžęs kemša nesustodamas Ir dar - šiandien pirmas rytas, kai pasiliko be ašarų QUOTE(Pie @ 2008 04 11, 09:48) Tai va ir sakau, kad galėjo būti pirmas įspūdis klaidingas Šiandien auklėtoja pasakė, kad mano vaikinas valgyti pradėjo, tai džiūgauju nuo pat ryto. Jau maniau nieko daržely nevalgo, nes namo grįžęs kemša nesustodamas Ir dar - šiandien pirmas rytas, kai pasiliko be ašarų Maniske prie sitos aukletojos ir geriau pasilikdavo pradzioj o dabar tai jai vienodai su kuria buti ji jau priprato bet galiu pasakyti kad sita man labiau patinka nei kita.
Mamos, o kaip su vaikų vedimu į lauką šiame darželyje? Gal kieno jau didesni vaikiukai lanko, kurie patys gali pasakyt, buvo/nebuvo lauke? O kaip pasak auklėtojų - ar kasdien vedami?
Klausiu, nes pro savo langus iš aukštai matau du darželius (Žinoma, suprantu, kad kas tinka vyresniems darželinukams, netinka lopšelinukams, bet gi ir "Obelėlėje" yra vyresniukų grupės.
Goya, na mano vaikas lanko lopšelinukų grupę ir tikrai į lauką eina kasdien, jei tik nelyja. Čia šiltom dienom net du kartus ėjo - ryte ir po miego
sveikos mamytes,
Ir as savo kavalieriu uzrasiau i Obelele, direktore is tiesu labai gera ispudi paliko, minejote,kad aukletoja jums nepatiko, bet neminejote vardo, gal galite nors i az. man parasyti, kuri ten"nesimpatiska" p.s. mano kavalierius toks nevalgus, taip tikiuosi,kad darzelyje atsiras apetitas uz kompanija QUOTE(Rasinka @ 2008 05 22, 15:56) sveikos mamytes, Ir as savo kavalieriu uzrasiau i Obelele, direktore is tiesu labai gera ispudi paliko, minejote,kad aukletoja jums nepatiko, bet neminejote vardo, gal galite nors i az. man parasyti, kuri ten"nesimpatiska" p.s. mano kavalierius toks nevalgus, taip tikiuosi,kad darzelyje atsiras apetitas uz kompanija Negera ta musu aukletoja todel kad megsta pasedeti koja ant kojos,jei butu mano valia tai as apkeisciau jas su seimininkute vietom,nes jei ne seimininkutes gerumas ir rupestis tai daugelio vaikai butu nepavalge ir neaprengti po pietu miego ir t.t ir panasiai.as ateinu anksciau pasiimti kartais tai viska puikiai matau,atsiveda savo vaika i grupe net kelis ir jie ten duodasi rengia savo nes buvo apsisiusiavus o musu vaikus renge seimininkute,nors tai visai ne jos darbas nu žodžiu bardakelis kaip turi buti guodzia tas kad kitais metais jos nebus. Papildyta: QUOTE(Lasta @ 2008 05 23, 09:04) Negera ta musu aukletoja todel kad megsta pasedeti koja ant kojos,jei butu mano valia tai as apkeisciau jas su seimininkute vietom,nes jei ne seimininkutes gerumas ir rupestis tai daugelio vaikai butu nepavalge ir neaprengti po pietu miego ir t.t ir panasiai.as ateinu anksciau pasiimti kartais tai viska puikiai matau,atsiveda savo vaika i grupe net kelis ir jie ten duodasi rengia savo nes buvo apsisiusiavus o musu vaikus renge seimininkute,nors tai visai ne jos darbas nu žodžiu bardakelis kaip turi buti guodzia tas kad kitais metais jos nebus. Pie o tavo maziukas vakar liudnas buvo labai nevalge vakarienes tik pienuko isgere ir vel nueejo sestis,bet ir tai butu negeres jei seimininke nebutu prikalbinus,o aukletoja net uzpakalio nepakele ir nepriejo prie jo. QUOTE(Lasta @ 2008 05 23, 09:07) Pie o tavo maziukas vakar liudnas buvo labai nevalge vakarienes tik pienuko isgere ir vel nueejo sestis,bet ir tai butu negeres jei seimininke nebutu prikalbinus,o aukletoja net uzpakalio nepakele ir nepriejo prie jo. Aha, sakė man, kad vakarienės nevalgė Ir dar gi vakar grįžo su didžiausiu guzu ir auklėtoja nesugebėjo pasakyti, kas nutiko QUOTE(Pie @ 2008 05 23, 10:03) Aha, sakė man, kad vakarienės nevalgė Ir dar gi vakar grįžo su didžiausiu guzu ir auklėtoja nesugebėjo pasakyti, kas nutiko As ir sakau atsiveda savo vaikus aplink juos soka o musu pamirsta ir maniske grizo sukandziota o ji nieko tik pasake kas nu siaubas kazkoks jau man nervai nebelaiko jauciu eisiu pas dirike
Mes lankome Obelėlę nuo 1.4 metukų, dabar sūneliui 4.3 metukų. Startavome nuo lopšelio, tai būdavo kasdien tragedija
Vakar mūsų darželyje buvo suorganizuota šeimos šventė, vaikai dalyvavo spektaklyje, buvo
P.S. labai gaila, bet kokias 2 savaites nelankysime darželio, nes kaimyninėj grupėj paskelbė vėjaraupių karantiną QUOTE(cookiller @ 2008 05 29, 12:56) Vakar mūsų darželyje buvo suorganizuota šeimos šventė, vaikai dalyvavo spektaklyje, buvo P.S. labai gaila, bet kokias 2 savaites nelankysime darželio, nes kaimyninėj grupėj paskelbė vėjaraupių karantiną QUOTE(Lasta @ 2008 05 30, 12:21) Lasta, o tavo lialius irgi lanko Obelėlę?
Sveikos mamytes norejau paklausti ar vedat vaikucius i darzeli vasara ir kaip jum tvarka dabar,nes man tai ta aukletoju maisaline jau
QUOTE(Lasta @ 2008 07 14, 12:00) Sveikos mamytes norejau paklausti ar vedat vaikucius i darzeli vasara ir kaip jum tvarka dabar,nes man tai ta aukletoju maisaline jau Įsivaizduoju Gal žinai, kada visa tai baigsis ? Kada jau grįžta tikrosios auklėtojos ? Reik jau planuot kada mūsų bernužėlį iš senelių parsivežt namo
Mano vaikas SIAUBINGAI nenori eiti į daržą
Vistiek lengviau, kai sava auklėtoja. Mūsų Jūratė žino, kad maniškis labai linkęs prakaituoti, tai neleidžia į kiemą prirengto. Dabar palakstė, sukaito ir jau kosti, o sekmadienį prie jūros planuojam varyt Manau, kad balaganas baigsis rugpjūčio pabaigoj. Laukiam nesulaukiam.
[quote=cookiller,2008 07 14, 12:30]
Mano vaikas SIAUBINGAI nenori eiti į daržą Vistiek lengviau, kai sava auklėtoja. Mūsų Jūratė žino, kad maniškis labai linkęs prakaituoti, tai neleidžia į kiemą prirengto. Dabar palakstė, sukaito ir jau kosti, o sekmadienį prie jūros planuojam varyt Manau, kad balaganas baigsis rugpjūčio pabaigoj. Laukiam nesulaukiam. mes ir prasirgom ka tik
[quote=Lasta,2008 07 14, 19:39]
[quote=cookiller,2008 07 14, 12:30] Mano vaikas SIAUBINGAI nenori eiti į daržą Vistiek lengviau, kai sava auklėtoja. Mūsų Jūratė žino, kad maniškis labai linkęs prakaituoti, tai neleidžia į kiemą prirengto. Dabar palakstė, sukaito ir jau kosti, o sekmadienį prie jūros planuojam varyt Manau, kad balaganas baigsis rugpjūčio pabaigoj. Laukiam nesulaukiam. mes ir prasirgom ka tik [/quote] Mūsų Jūratė atostogauja, berods Živilė dabartinė auklėtoja, net nežinau.
Mano sunus irgi lanko strakaliuku grupe
|