Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lazdynai: Obelėlė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
zydroji
Sveikos, Obeleles mamytes smile.gif

Mano vaikis į rieduliukų grupę eina (lopšelinukas), o kas svarbiausia, kad ir nenori išeiti doh.gif lotuliukas.gif

Gal tai priklauso nuo kiekvieno vaiko - bet maniškiui viskas ten labai patinka, o man tai ir yra svarbiausia thumbup.gif
mamaErika
QUOTE(zydroji @ 2008 02 13, 12:33)

Mano vaikis į rieduliukų grupę eina (lopšelinukas), o kas svarbiausia, kad ir nenori išeiti  doh.gif  lotuliukas.gif

Gal tai priklauso nuo kiekvieno vaiko - bet maniškiui viskas ten labai patinka, o man tai ir yra svarbiausia  thumbup.gif
*

O ar geros auklėtojos? Mano pupa nuo rudens irgi eis į lopšelinukų grupę, net nežinau kokią pasirinkti...
Kerroly
Sveikos, mamytes!
Mes praeita vasara uzsirasem i sita darzeli, bet man vedeja tiksliai nieko nepasake, norejau leisti nuo balandzio, bet ji sake kad jau nera vietu. Pasake, jei kartais, kuris vaikelis nelankys galesim ateiti nuo birzelio, o jei ne, tai tikrai nuo rugsejo, kai bus suformuota nauja grupe. Tai ir likau nesupratus, kaip ten grupes formuoja. Mane irgi domina sis darzelis, gyvenam tarp obeleles ir ryto darzeliu, bet obelele man labiau patiko kai apsilankiau, beto esu girdejus daug neigiamu atsilepimu is aplinkui gyvenanciu mama apie ryta. g.gif
Lasta
QUOTE(zydroji @ 2008 02 13, 12:33)

Mano vaikis į rieduliukų grupę eina (lopšelinukas), o kas svarbiausia, kad ir nenori išeiti  doh.gif  lotuliukas.gif

Gal tai priklauso nuo kiekvieno vaiko - bet maniškiui viskas ten labai patinka, o man tai ir yra svarbiausia  thumbup.gif
*

labas 4u.gif ir as noreciau prisijunkti prie jus,nes mano vaiaks ir lanko Rieduliuku grupe thumbup.gif
Pie
Labas,
na šiandien pirma diena buvom daržely bigsmile.gif - rieduliukų grupėj 4u.gif
Pie
Zydroji, o tavo vaikas ne Matas kartais ? rolleyes.gif Man susidarė toks įpūdis, kad jis ten geriausiai iš visų vaikų jaučiasi - judrus toks biggrin.gif

O mergaitės tai visos labai draugauti norėjo rolleyes.gif wub.gif

Šiaip tai pirmas bendras įspūdis gana geras - žiūrėsim, kaip toliau seksis g.gif
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 03 03, 17:25)
Zydroji, o tavo vaikas ne Matas kartais ?  rolleyes.gif  Man susidarė toks įpūdis, kad jis ten geriausiai iš visų vaikų jaučiasi - judrus toks  biggrin.gif

O mergaitės tai visos labai draugauti norėjo  rolleyes.gif  wub.gif

Šiaip tai pirmas bendras įspūdis gana geras - žiūrėsim, kaip toliau seksis  g.gif
*

Noreciau nuraminti mamyte ir pasakyti kad aukletojos tikrai geros abi thumbup.gif rieduliukuose mirksiukas.gif Matas yra labai paslaugus berniukas ir manau didziausias pagalbininkas aukletojom,aisku jis ne mano vaikas lotuliukas.gif,todel nepergyvenkit vaikuti paliekate gerose rankose,o vaikuciai siaip visi geri ir draugiski grupeje as butent labai dziaugiuosi kad mes pakliuvome i sita grupe thumbup.gif sekmes priprantant mirksiukas.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 03 04, 08:49)
Noreciau nuraminti mamyte ir pasakyti kad aukletojos tikrai geros abi  thumbup.gif rieduliukuose  mirksiukas.gif Matas yra labai paslaugus berniukas ir manau didziausias pagalbininkas aukletojom,aisku jis ne mano vaikas lotuliukas.gif,todel nepergyvenkit vaikuti paliekate gerose rankose,o vaikuciai siaip visi geri ir draugiski grupeje as butent labai dziaugiuosi kad mes pakliuvome i sita grupe  thumbup.gif sekmes priprantant  mirksiukas.gif
*

Labai tikiuosi, kad tas pripratimas bus lengvas ir greitas, nors kol kas į tai visai nepanašu doh.gif

Lasta, o tavo mergaitė greitai priprato? 4u.gif
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 15:20)
Labai tikiuosi, kad tas pripratimas bus lengvas ir greitas, nors kol kas į tai visai nepanašu  doh.gif
Lasta, o tavo mergaitė greitai priprato?  4u.gif
*

Oi, mano mergynai ir visko buvo kol pripratom praejo menuo,paskui gana daznai sirgdavom tai kai ateini ir vel tas pats is naujo doh.gif doh.gif bet cia priklauso nuo vaiko dabar tai ji ten kaip zuvis vandeny manau thumbup.gif pripras ir tavo mirksiukas.gif o beje mano mergaite Kotryna drinks_cheers.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 03 04, 16:06)
Oi, mano mergynai ir visko buvo kol pripratom praejo menuo,paskui gana daznai sirgdavom tai kai ateini ir vel tas pats is naujo  doh.gif  doh.gif bet cia priklauso nuo vaiko dabar tai ji ten kaip zuvis vandeny manau  thumbup.gif pripras ir tavo  mirksiukas.gif o beje mano mergaite Kotryna drinks_cheers.gif
*

aaa...Kotryna bigsmile.gif fainuolė tokia wub.gif

Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs bigsmile.gif Gražu būna žiūrėt, kaip visi tvarkingai susėdę laukia saldainiukų ar sausainiukų wub.gif
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 17:15)
aaa...Kotryna  bigsmile.gif  fainuolė tokia  wub.gif

Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs  bigsmile.gif Gražu būna žiūrėt, kaip visi tvarkingai susėdę laukia saldainiukų ar sausainiukų  wub.gif
*

aciu,bet namie tai ji visai ne fainuole,todel man ir patinka darzelis kad mano vaikas ten auksinis ,o svarbiausia kad jai ten patinka.
o tai tu dar buni su savo mazium kol pripras biski grupej smile.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 03 04, 16:36)
aciu,bet namie tai ji visai ne fainuole,todel man ir patinka darzelis kad mano vaikas ten auksinis ,o svarbiausia kad jai ten patinka.
o tai tu dar buni su savo mazium kol pripras biski grupej  smile.gif
*

Šiandien ir vakar buvau nuolat. Rytoj gal jau bandysiu palikti kuriam laikui. Man taip auklėtoja patarė, tai taip ir darau... O tu kaip darei ? Kada jau palikai vieną ir kuriam laikui ?
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 18:09)
Šiandien ir vakar buvau nuolat. Rytoj gal jau bandysiu palikti kuriam laikui. Man taip auklėtoja patarė, tai taip ir darau... O tu kaip darei ? Kada jau palikai vieną ir kuriam laikui ?
*

as tai is karto palikau gal porai valandu,tai labai negerai padariau isgasdinau tik o paskui pabudavau kol apsiprasdavo ir tada iseidavau bet miegoti nepalikdavau gal pora savaiciu nes ,mano buvo labai pripratus prie manes tai aukletojos vargo ten su ja ir supdavo ir kartu guldavosi doh.gif doh.gif sakau ten aukletojos gelezine kantrybe turi thumbup.gif
Lasta
laba diena 4u.gif o kaip jum sekasi darzeli lankyti PIE smile.gif nebeuzsuki gal cia g.gif gal daugiau yra is musu grupes mirksiukas.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 03 06, 13:57)
laba diena  4u.gif o kaip jum sekasi darzeli lankyti PIE smile.gif nebeuzsuki gal cia  g.gif gal daugiau yra is musu grupes  mirksiukas.gif
*

Šiandien vyras vežė ir buvo jau palikės beveik 2 val., tai auklėtoja sakė, kad kelias minutes pasėdėjo jai ant kelių, o paskui nuėjo žaisti, tik žaidė daugiau vienas... Na nekopaneiskas jis ax.gif

Tai ryt galvojam bandyt jau ir miegui palikti bigsmile.gif

Aš taigi skystalas, man gaila palikti vaiką... doh.gif Tai dabar bandysim, kad vyras nuveža, o aš parsivežu ax.gif
Stebukle
Labutis, mamytes, o kaip su vietoj barzeliuose? Ar labai dideles grupes?
Lasta
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 07, 12:53)
Labutis, mamytes, o kaip su vietoj barzeliuose? Ar labai dideles grupes?
*

labas pas mus tai grupej dabar net nera penkiolikos vaiku lankanciu o kaip del kitu tai nezinau blush2.gif
Stebukle
QUOTE(Lasta @ 2008 03 07, 21:49)
labas pas mus tai grupej dabar net nera penkiolikos vaiku lankanciu  o kaip del kitu tai nezinau  blush2.gif
*

unsure.gif gal reik bandyt...
O kaip darzelio aukletoja? Ar sukalbama?
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 03 07, 19:49)
labas pas mus tai grupej dabar net nera penkiolikos vaiku lankanciu  o kaip del kitu tai nezinau  blush2.gif
*

Sąrašinių yra 16. Žinau, nes maniškis 16-as yra bigsmile.gif
O grupėj tai apie 9-11 būna - bent jau šią savaitę tiek būdavo.

QUOTE(Stebukle @ 2008 03 07, 20:48)
unsure.gif gal reik bandyt...
O kaip darzelio aukletoja? Ar sukalbama?
*

Auklėtoja tikrai gera...tik nuo balandžio grįžta kita. Kiek supratau, tai dabartinė bus nuo rudens su šita grupe 4u.gif
-Goya-
Domiuosi ir aš šiuo darželiu... Vis ateinu pasiskaitinėt. Teks, matyt, ir mano mažiui ten keliauti. smile.gif

QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 16:15)
Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs  bigsmile.gif Gražu būna žiūrėt, kaip visi tvarkingai susėdę laukia saldainiukų ar sausainiukų  wub.gif
*

...čia lopšelinukų "meniu" toks? g.gif
Pie
QUOTE(-Goya- @ 2008 04 03, 12:55)

...čia lopšelinukų "meniu" toks?  g.gif
*

Nea, čia tik šiaip pasiskaninimui.
-Goya-
QUOTE(Pie @ 2008 04 03, 13:03)

Šitą aš suprantu. ax.gif Atsiprašau, gal netiksliai parašiau - tiesiog nustebau, kad lopšelinukams duodama ir saldumynų. (Kita vertus, mano žinios apie maitinimą lopšeliuose/darželiuose - 20-ties su + metų senumo... biggrin.gif Tai jau matau, kad reikės stipriau "pasikaustyt" ir šiuo klausimu, kai ateis metas. smile.gif )

Šiandien užrašiau savo bernioką į "Obelėlę". 2009 metų rugsėjui jau beveik pilnos dvi lopšelinukų grupės. unsure.gif (Manasis buvo 24-as sąraše iš daugmaž 30-ies oficialiai galimų.) Aišku, čia tik sąrašai, bet visgi...

Vedėja pasirodė labai maloni, o "daržiukas" - jaukus ir šiltas. smile.gif Reik manyt, kad viskas taip ir yra.
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 04 03, 14:03)
*

labas rytelis kaip jum sekasi darziuke PIE ar lankot,o gal tu sviesiais plaukais esi ir berniukas verke ryte siandiena kai ejot i darziuka g.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 04 08, 09:41)
labas rytelis kaip jum sekasi darziuke PIE ar lankot,o gal tu sviesiais plaukais esi ir berniukas verke ryte siandiena kai ejot i darziuka  g.gif
*

Labukas,
ai visai gerai sekasi - ryte dar pasigraudena, bet vakare jau namo eiti nenori - matyt smagu jam ten visai thumbup.gif (tris kart per kairį petį)

Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į darželį vedė 4u.gif

Kažkaip nemačiau tavo mergaitės jau kurį laiką - gal sirgo, ar gal šiaip anksčiau pasiimat g.gif
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 04 08, 10:16)
Labukas,
ai visai gerai sekasi - ryte dar pasigraudena, bet vakare jau namo eiti nenori - matyt smagu jam ten visai  thumbup.gif  (tris kart per kairį petį)

Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į  darželį vedė  4u.gif

Kažkaip nemačiau tavo mergaitės jau kurį laiką - gal sirgo, ar gal šiaip anksčiau pasiimat  g.gif
*

tai smagu kad jau gerai 4u.gif o mes nelankem menesi nes trauma turejom blink.gif galva prasikirtus buvo dabar jau sugijo tai ir lankyti pradejom pamatysi kad randas yra kaktytej doh.gif tai gal kada ir susitiksim as siaip visa laika apie puse penkiu pasiimu kai pavakarieniauja,o jus jau miegat smile.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 04 08, 10:21)
tai smagu kad jau gerai 4u.gif o mes nelankem menesi nes trauma turejom  blink.gif galva prasikirtus buvo dabar jau sugijo tai ir lankyti pradejom pamatysi kad randas yra kaktytej  doh.gif tai gal kada ir susitiksim as siaip visa laika apie puse penkiu pasiimu kai pavakarieniauja,o jus jau miegat  smile.gif
*

Vaje, vargšiukė 4u.gif Kur čia taip jai nutiko ?

Mes tai vėliau pasiimam - apie 17:30 - 18:00 val.

zydroji
Oi, kiek cia Rieduliuku mamyciu... thumbup.gif

As retokai pasiimu savaji, dazniau tetis ar mociute... bet maniskis ne Matas... Taip jis ten "viercha lauzia" lotuliukas.gif bet ir kitus vaikus megsta paskriausti... ax.gif Neseniai trauma del jo apturejo mano vaikis... Jokubas, beje 4u.gif

Na, maniskis tai labai ramus. Sake daugiau su mergaitem zaidzia. O del aukletoju -buvo pora situaciju, kai man labai nepatiko, kaip elgesi... O jums nebuvo tokiu situaciju? Nes kakziap kartais jauciuos kaip paranojike doh.gif
Papildyta:
[quote=zydroji,2008 04 10, 09:21]
Na, bet nenugasdinant kitu mamyciu - siaip tikrai labai neblogas darzelis. O ir atokiau nuo judriu gatviu, salia miskelio thumbup.gif
Be to, tiesa mamyte pastebejo, kad aukletojos tikrai geros, daug kantrybes turi, uzsiima su vaikuciais.
Lasta
[quote=zydroji,2008 04 10, 10:36]
Oi, kiek cia Rieduliuku mamyciu... thumbup.gif

As retokai pasiimu savaji, dazniau tetis ar mociute... bet maniskis ne Matas... Taip jis ten "viercha lauzia" lotuliukas.gif bet ir kitus vaikus megsta paskriausti... ax.gif Neseniai trauma del jo apturejo mano vaikis... Jokubas, beje 4u.gif

Na, maniskis tai labai ramus. Sake daugiau su mergaitem zaidzia. O del aukletoju -buvo pora situaciju, kai man labai nepatiko, kaip elgesi... O jums nebuvo tokiu situaciju? Nes kakziap kartais jauciuos kaip paranojike doh.gif
Papildyta:
[quote=zydroji,2008 04 10, 09:21]

Na Jokuba as jau zinau tikslaiu jo teti,nes ryte mano mergina is tolo jau pamacius pasake kad tai Jokubo tetis eina lotuliukas.gif,Matas skriaudzia vaikus g.gif kazkaip jis man atrodo toks draugiskas,padukes labiau bet ne museika nu bent tada mano mergina tai is tisai apie ji kalba kad Matas zaidzia su ja ir t.t ax.gif
Jo del aukletojos tai ir man yra buve tokiu situaciju bet bandau save nuteikti teigiamai gal pasirode gal viskas gerai,bet yra tokiu dalykeliu kurie man nelabai patinka,butu idomu suzinoti kas tau nelabai gal brukstelk i az mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Pie,2008 04 08, 10:16]

Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į darželį vedė 4u.gif

PIE ,man toks jausmas kad mes ryte tikrai prasilenkem,tu rudais plaukais garbanotais ir su akinukais,su sijonu buvai siandiena g.gif g.gif ar as pataikiau mirksiukas.gif
Pie
Labas,

o tai kas Jokūbui buvo nutikę ? blink.gif

QUOTE(Lasta @ 2008 04 10, 12:16)
[ PIE ,man toks jausmas kad mes ryte tikrai prasilenkem,tu rudais plaukais garbanotais ir su akinukais,su sijonu buvai siandiena  g.gif  g.gif ar as pataikiau mirksiukas.gif
*

Aha, man irgi toks jausmas buvo, kad ten tu, nes labai su dukryte esat panašios wub.gif

**

Man irgi įdomu, kas ten jums su auklėtojom nepatinka...
Man tai nauja ta padėjėja nelabai... g.gif o gal tik šiaip neteisingas pirmas įspūdis g.gif
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 04 10, 13:16)
Labas,

o tai kas Jokūbui buvo nutikę ?  blink.gif
Aha, man irgi toks jausmas buvo, kad ten tu, nes labai su dukryte esat panašios  wub.gif

**

Man irgi įdomu, kas ten jums su auklėtojom nepatinka...
Man tai nauja ta padėjėja nelabai... g.gif  o gal tik šiaip neteisingas pirmas įspūdis  g.gif
*

nu va pagaliau dabar pasisveikinti nors galesim lotuliukas.gif o nauja padejeja pagal sena tai patikek tikrai gera nematei kaip ji su vaikais uzsiima ir pamaitina juos jei nevalgo ir tikrai maloni moteris cia mano nuomone bet man ji labiau patinka nei viena aukletoja nenoriu cia rasyti bet ji tikrai maziau uzsiima su vaikais ir pabamba ant ju ir patampyti megeja.Nu zodziu cia tik mano nuomone smile.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 04 10, 15:08)
nu va pagaliau dabar pasisveikinti nors galesim  lotuliukas.gif o nauja padejeja pagal sena tai patikek tikrai gera nematei kaip ji su vaikais uzsiima ir pamaitina juos jei nevalgo ir tikrai maloni moteris cia mano nuomone bet man ji labiau patinka nei viena aukletoja nenoriu cia rasyti bet ji tikrai maziau uzsiima su vaikais ir pabamba ant ju ir patampyti megeja.Nu zodziu cia tik mano nuomone smile.gif
*

thumbup.gif malonu susipažinti lotuliukas.gif

Tai va ir sakau, kad galėjo būti pirmas įspūdis klaidingas bigsmile.gif

Šiandien auklėtoja pasakė, kad mano vaikinas valgyti pradėjo, tai džiūgauju nuo pat ryto. Jau maniau nieko daržely nevalgo, nes namo grįžęs kemša nesustodamas thumbup.gif

Ir dar - šiandien pirmas rytas, kai pasiliko be ašarų thumbup.gif Pastebėjau, kad su šita auklėtoja daug mieliau pasilieka g.gif
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 04 11, 09:48)
thumbup.gif  malonu susipažinti  lotuliukas.gif

Tai va ir sakau, kad galėjo būti pirmas įspūdis klaidingas  bigsmile.gif

Šiandien auklėtoja pasakė, kad mano vaikinas valgyti pradėjo, tai džiūgauju nuo pat ryto. Jau maniau nieko daržely nevalgo, nes namo grįžęs kemša nesustodamas  thumbup.gif

Ir dar - šiandien pirmas rytas, kai pasiliko be ašarų  thumbup.gif  Pastebėjau, kad su šita auklėtoja daug mieliau pasilieka  g.gif
*

Maniske prie sitos aukletojos ir geriau pasilikdavo pradzioj o dabar tai jai vienodai su kuria buti ji jau priprato bet galiu pasakyti kad sita man labiau patinka nei kita. smile.gif
-Goya-
Mamos, o kaip su vaikų vedimu į lauką šiame darželyje? Gal kieno jau didesni vaikiukai lanko, kurie patys gali pasakyt, buvo/nebuvo lauke? O kaip pasak auklėtojų - ar kasdien vedami?
Klausiu, nes pro savo langus iš aukštai matau du darželius smile.gif, tačiau kiek bežiūrėčiau, "Obelėlės" teritorijoje mažius vaikštančius mačiau tik porą kartų, kai tuo tarpu kito darželio vaikai, galima sakyt, ištisai lauke būna, jei tik oras geras.

(Žinoma, suprantu, kad kas tinka vyresniems darželinukams, netinka lopšelinukams, bet gi ir "Obelėlėje" yra vyresniukų grupės. g.gif Tačiau nesimato jokių - nei mažų, nei didelių. Gal man tik nepasiseka užtaikyt... mastau.gif )
Pie
Goya, na mano vaikas lanko lopšelinukų grupę ir tikrai į lauką eina kasdien, jei tik nelyja. Čia šiltom dienom net du kartus ėjo - ryte ir po miego bigsmile.gif
Rasinka
sveikos mamytes,

Ir as savo kavalieriu uzrasiau i Obelele, direktore is tiesu labai gera ispudi paliko, minejote,kad aukletoja jums nepatiko, bet neminejote vardo, gal galite nors i az. man parasyti, kuri ten"nesimpatiska" mirksiukas.gif . Kiek skaiciau lyg abiems mamytems nepatiko, as irgi prie tu " tryzniu"mamyciu priklausau lotuliukas.gif tai norejau susizinoti.

p.s. mano kavalierius toks nevalgus, taip tikiuosi,kad darzelyje atsiras apetitas uz kompanija mirksiukas.gif
Lasta
QUOTE(Rasinka @ 2008 05 22, 15:56)
sveikos mamytes,

Ir as savo kavalieriu uzrasiau i Obelele, direktore is tiesu labai gera ispudi paliko, minejote,kad aukletoja jums nepatiko, bet neminejote vardo, gal galite nors i az. man parasyti, kuri ten"nesimpatiska"  mirksiukas.gif . Kiek skaiciau lyg abiems mamytems nepatiko, as irgi prie tu " tryzniu"mamyciu priklausau lotuliukas.gif  tai norejau susizinoti.
p.s. mano kavalierius toks nevalgus, taip tikiuosi,kad darzelyje atsiras apetitas uz kompanija  mirksiukas.gif
*

Negera ta musu aukletoja todel kad megsta pasedeti koja ant kojos,jei butu mano valia tai as apkeisciau jas su seimininkute vietom,nes jei ne seimininkutes gerumas ir rupestis tai daugelio vaikai butu nepavalge ir neaprengti po pietu miego ir t.t ir panasiai.as ateinu anksciau pasiimti kartais tai viska puikiai matau,atsiveda savo vaika i grupe net kelis ir jie ten duodasi rengia savo nes buvo apsisiusiavus o musu vaikus renge seimininkute,nors tai visai ne jos darbas nu žodžiu bardakelis kaip turi buti guodzia tas kad kitais metais jos nebus.
Papildyta:
QUOTE(Lasta @ 2008 05 23, 09:04)
Negera ta musu aukletoja todel kad megsta pasedeti koja ant kojos,jei butu mano valia tai as apkeisciau jas su seimininkute vietom,nes jei ne seimininkutes gerumas ir rupestis tai daugelio vaikai butu nepavalge ir neaprengti po pietu miego ir t.t ir panasiai.as ateinu anksciau pasiimti kartais tai viska puikiai matau,atsiveda savo vaika i grupe net kelis ir jie ten duodasi rengia savo nes buvo apsisiusiavus o musu vaikus renge seimininkute,nors tai visai ne jos darbas nu žodžiu bardakelis kaip turi buti guodzia tas kad kitais metais jos nebus.
*

Pie o tavo maziukas vakar liudnas buvo labai nevalge vakarienes tik pienuko isgere ir vel nueejo sestis,bet ir tai butu negeres jei seimininke nebutu prikalbinus,o aukletoja net uzpakalio nepakele ir nepriejo prie jo.
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 05 23, 09:07)
Pie o tavo maziukas vakar liudnas buvo labai nevalge vakarienes tik pienuko isgere ir vel nueejo sestis,bet ir tai butu negeres jei seimininke nebutu prikalbinus,o aukletoja net uzpakalio nepakele  ir nepriejo prie jo.
*

Aha, sakė man, kad vakarienės nevalgė unsure.gif Nemėgėjas jis tos auklėtojos, o va šita jau kitas reikalas - pati matei, kaip glaustėsi ryte bigsmile.gif

Ir dar gi vakar grįžo su didžiausiu guzu ir auklėtoja nesugebėjo pasakyti, kas nutiko blink.gif Juk guzai nei iš šio, nei iš to neatsiranda g.gif Vistiek turėjo griūti kažkur ar pan...kaži kur ji tuo metu buvo ir ką veikė cool.gif
Lasta
QUOTE(Pie @ 2008 05 23, 10:03)
Aha, sakė man, kad vakarienės nevalgė  unsure.gif Nemėgėjas jis tos auklėtojos, o va šita jau kitas reikalas - pati matei, kaip glaustėsi ryte  bigsmile.gif

Ir dar gi vakar grįžo su didžiausiu guzu ir auklėtoja nesugebėjo pasakyti, kas nutiko  blink.gif  Juk guzai nei iš šio, nei iš to neatsiranda  g.gif  Vistiek turėjo griūti kažkur ar pan...kaži kur ji tuo metu buvo ir ką veikė  cool.gif
*

As ir sakau atsiveda savo vaikus aplink juos soka o musu pamirsta ir maniske grizo sukandziota o ji nieko tik pasake kas nu siaubas kazkoks jau man nervai nebelaiko jauciu eisiu pas dirike doh.gif doh.gif
cookiller
Mes lankome Obelėlę nuo 1.4 metukų, dabar sūneliui 4.3 metukų. Startavome nuo lopšelio, tai būdavo kasdien tragedija doh.gif doh.gif , vaikas su baisiausiais skandalais ir ašarų upėm ėjo. Niekaip negalėjom suprasti kas darosi, net būdavo, kad vaiką palieku, apeinu aplinkui ir pasilipusi ant kelmo kokias 15 min stebėdavau per langą ar sūnaus kas neskriaudžia. Viskas baigėsi, kai perėjom į darželinę grupę pas auklėtoją Jūratę. Vaikas su dideliu džiaugsmu eina, auklėtoja labai lengvai bendrauja su vaikais. Esame su vyru labai patenkinti ir dėl auklėtojos nenorime keisti darželio, savo sūnų kasdien vežiojam iš Fabijoniškių (pradėjome lankyti Obelėlę gyvendami Lazdynuose). Auklėtoja Jūratė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
cookiller
Vakar mūsų darželyje buvo suorganizuota šeimos šventė, vaikai dalyvavo spektaklyje, buvo thumbup.gif . Po to auklėtoja Jūratė pakvietė visus tėvelius į grupę ir visi gavome dovanų santa2.gif . Vaikučiai nupiešė savo šeimą (tėtis, mama ir aš) ant A3 formato popieriaus. Mes suvyru įrėminsim ir pakabinsim atminimui. Be to, buvo suorganizuota fotografijos studija, kuri fotografavo vaikučius po vieną, visą grupę ir padarė įvairaus dydžio nuotraukų komplektus kiekvienam. Žodžiu esame labai labai patenkinti Jūrate ir kas svarbiausia, kad vaikai akivaizdžiai ją labai myli wub.gif .
P.S. labai gaila, bet kokias 2 savaites nelankysime darželio, nes kaimyninėj grupėj paskelbė vėjaraupių karantiną verysad.gif , o aš vaikystėje neprasirgusi (tik vieną skiepą pasidariusi, antras 06.09.) ir labai bijau užsikrėsti.
Lasta
QUOTE(cookiller @ 2008 05 29, 12:56)
Vakar mūsų darželyje buvo suorganizuota šeimos šventė, vaikai dalyvavo spektaklyje, buvo  thumbup.gif . Po to auklėtoja Jūratė pakvietė visus tėvelius į grupę ir visi gavome dovanų  santa2.gif .  Vaikučiai nupiešė savo šeimą (tėtis, mama ir aš) ant A3 formato popieriaus. Mes suvyru įrėminsim ir pakabinsim atminimui. Be to, buvo suorganizuota fotografijos studija, kuri fotografavo vaikučius po vieną, visą grupę ir padarė įvairaus dydžio nuotraukų komplektus kiekvienam. Žodžiu esame labai labai patenkinti Jūrate ir kas svarbiausia, kad vaikai akivaizdžiai ją labai myli  wub.gif .
P.S. labai gaila, bet kokias 2 savaites nelankysime darželio, nes kaimyninėj grupėj paskelbė vėjaraupių karantiną  verysad.gif , o aš vaikystėje neprasirgusi (tik vieną skiepą pasidariusi, antras 06.09.) ir labai bijau užsikrėsti.
*

verysad.gif kaip gaila bet pas mus nieko panasaus nera su aukletoja,bet gal bus nuo rudens thumbup.gif nes aukletoja bus superine.Bet smagu kad kitiem taip gerai,o vejaraupiu ir as bijau,bet sirgo musu pusbrolis neuzsikrete mazoji matyt dar nelaikas as pati tai prasirgus smile.gif
cookiller
QUOTE(Lasta @ 2008 05 30, 12:21)
verysad.gif kaip gaila bet pas mus nieko panasaus nera su aukletoja,bet gal bus nuo rudens thumbup.gif nes aukletoja bus superine.Bet smagu kad kitiem taip gerai,o vejaraupiu ir as bijau,bet sirgo musu pusbrolis neuzsikrete mazoji matyt dar nelaikas as pati tai prasirgus  smile.gif
*

Lasta, o tavo lialius irgi lanko Obelėlę?
Lasta
QUOTE(cookiller @ 2008 05 30, 13:56)
Lasta, o tavo lialius irgi lanko Obelėlę?
*

Jo mano ir obelele Rieduliukų grupę smile.gif
cookiller
QUOTE(Lasta @ 2008 06 01, 13:38)
Jo mano ir obelele Rieduliukų grupę smile.gif
*

O pas kokią jūs auklėtoją dabar esate ir pas kokią žadate eiti?
Lasta
Sveikos mamytes norejau paklausti ar vedat vaikucius i darzeli vasara ir kaip jum tvarka dabar,nes man tai ta aukletoju maisaline jau blink.gif o kaip jum g.gif
Pie
QUOTE(Lasta @ 2008 07 14, 12:00)
Sveikos mamytes norejau paklausti ar vedat vaikucius i darzeli vasara ir kaip jum tvarka dabar,nes man tai ta aukletoju maisaline jau  blink.gif o kaip jum  g.gif
*

Įsivaizduoju cool.gif

Gal žinai, kada visa tai baigsis ? Kada jau grįžta tikrosios auklėtojos ?
Reik jau planuot kada mūsų bernužėlį iš senelių parsivežt namo g.gif
cookiller
Mano vaikas SIAUBINGAI nenori eiti į daržą doh.gif doh.gif . Vis skundžiasi, kad jį auklėtojos sodina pagalvoti g.gif . Vis verkia ir kartoja, kad Jūratės nėra, Nijolės nėra (auklėtojos ir šeimininkutės) ir neis į daržą.
Vistiek lengviau, kai sava auklėtoja. Mūsų Jūratė žino, kad maniškis labai linkęs prakaituoti, tai neleidžia į kiemą prirengto. Dabar palakstė, sukaito ir jau kosti, o sekmadienį prie jūros planuojam varyt doh.gif doh.gif
Manau, kad balaganas baigsis rugpjūčio pabaigoj. Laukiam nesulaukiam.
Lasta
[quote=cookiller,2008 07 14, 12:30]
Mano vaikas SIAUBINGAI nenori eiti į daržą doh.gif doh.gif . Vis skundžiasi, kad jį auklėtojos sodina pagalvoti g.gif . Vis verkia ir kartoja, kad Jūratės nėra, Nijolės nėra (auklėtojos ir šeimininkutės) ir neis į daržą.
Vistiek lengviau, kai sava auklėtoja. Mūsų Jūratė žino, kad maniškis labai linkęs prakaituoti, tai neleidžia į kiemą prirengto. Dabar palakstė, sukaito ir jau kosti, o sekmadienį prie jūros planuojam varyt doh.gif doh.gif
*

mes ir prasirgom ka tik verysad.gif o kada cia baigsis tai nezinau kazkokia liktai jurate pas mus ziuri ir zivile liktai g.gif gerai kad seimininkute ta pati tai vis vaikam ne taip
verysad.gif
cookiller
[quote=Lasta,2008 07 14, 19:39]
[quote=cookiller,2008 07 14, 12:30]
*

mes ir prasirgom ka tik verysad.gif o kada cia baigsis tai nezinau kazkokia liktai jurate pas mus ziuri ir zivile liktai g.gif gerai kad seimininkute ta pati tai vis vaikam ne taip
verysad.gif
*

[/quote]

Mūsų Jūratė atostogauja, berods Živilė dabartinė auklėtoja, net nežinau.
mazge
Mano sunus irgi lanko strakaliuku grupe thumbup.gif Aukletoja Jurate superine. Kadaise pas ja mano vyriausia dukra lanke, tai dar dabar kai vezu i mokykla, ji vis nueina su manim i grupe ir myluojasi su Jurate rolleyes.gif Kadaise be problemu uzrasiau i si darzeli tiek dukra, tiek sunu, nors visur kitur buvo didziausios eiles. Taigi vasara paskambinu i darzeli, galvoju, gal jau nuo siu metu paleisiu savo jauniausia dukryte i darziuka.... ir sako nera vietu unsure.gif Gaila. Teks laukti kito rudens blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.