Bet landžiojau internete ir neradau jokių receptu. Tik vienintelis kalėdinis patiekalas.
Aš kviečius išverdu, įdedu šaukšta medaus ir valgau.
Bet norėtusi ir kitaip pagaminti. Gal su mėsa.
Pasidalinkyte prašau receptukais.
Laba labai busiu dėkinga.
Labai patinka kviečiai.
Bet landžiojau internete ir neradau jokių receptu. Tik vienintelis kalėdinis patiekalas. Aš kviečius išverdu, įdedu šaukšta medaus ir valgau. Bet norėtusi ir kitaip pagaminti. Gal su mėsa. Pasidalinkyte prašau receptukais. Laba labai busiu dėkinga.
Mama kažkada lankė sveikatingumo grupę ir ten buvo išmokus a la kotletus kepti. Nelabai atsimenu. Kviečius reikia pamirkyti, malti mėsmale ir kepti. Gal kas žino tiksliau. Atsimenu, kad labai skanu buvo. Kepė regis be riebalų - sausai, tai tokie apskrudę buvo
Paįvairinimui kviečius išvirus ir su spirgučiais būtų galima paskanauti, kaip košę.
Kvieciu kotletukai:
2 stiklines daigintu kvieciu sumalame,pakepiname svoguna ir ipilame i maltus kviecius,iberiame prieskoniu,druskos pipiru ir darome kotletukus. Padazas:pienas,sviestas,svogunau,miltai.Svogunus pakepiname svieste,iberiame miltu ir ipilame pieno. Skanaus,
Ir aš mėgstu kviečius.
Turiu užsilikusių kruopų. Ar visus kviečius daiginti galimą? Pabandysiu su spirgučiais rytoj padaryti.
aš ir turiu kelis kilogramus kviečių ir nežinau ką su jais daryti
kaip ten su tais kotletukais??
Aš žinau kiek kitoki kviečių grūdų kotletukų receptą.
Kviečiai, 2 kiaušiniai, svogūnas, virtos bulvės, prieskoniai. Kviečius išvirti ir juos atvėsusius sumalti. Virtas bulves taip pat sumalti. Svogūnus supjaustyti smulkiais kubelisi ir apkepinti. Visus produktus sumaišyti, formuoti kotletukus ir kepti įkaitintuose riebaluose. Man tai labai skanu Skanaus ir Jums!!!!!
Kur galima nusipirkti kviečių???
O Vilniuje gal kas žino kur galima nusipirkti? Prieš Kalėdas tai turgui būna, bet dabar...
|