Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kviečiai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Teresa
Labai patinka kviečiai.
Bet landžiojau internete ir neradau jokių receptu. Tik vienintelis kalėdinis patiekalas. verysad.gif
Aš kviečius išverdu, įdedu šaukšta medaus ir valgau.
Bet norėtusi ir kitaip pagaminti. Gal su mėsa. g.gif
Pasidalinkyte prašau receptukais. 4u.gif
Laba labai busiu dėkinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
crocus
Mama kažkada lankė sveikatingumo grupę ir ten buvo išmokus a la kotletus kepti. Nelabai atsimenu. Kviečius reikia pamirkyti, malti mėsmale ir kepti. Gal kas žino tiksliau. Atsimenu, kad labai skanu buvo. Kepė regis be riebalų - sausai, tai tokie apskrudę buvo essen.gif

Paįvairinimui kviečius išvirus ir su spirgučiais būtų galima paskanauti, kaip košę.
SUNO
Kvieciu kotletukai: wub.gif
2 stiklines daigintu kvieciu sumalame,pakepiname svoguna ir ipilame i maltus kviecius,iberiame prieskoniu,druskos pipiru ir darome kotletukus.
Padazas:pienas,sviestas,svogunau,miltai.Svogunus pakepiname svieste,iberiame miltu ir ipilame pieno.
Skanaus, 4u.gif
Marija5
Ir aš mėgstu kviečius. biggrin.gif
Turiu užsilikusių kruopų. Ar visus kviečius daiginti galimą? blush2.gif
Pabandysiu su spirgučiais rytoj padaryti. ax.gif
Charle
aš ir turiu kelis kilogramus kviečių ir nežinau ką su jais daryti ax.gif viriau košę, bet nežinau, nelabai patiko doh.gif
kaip ten su tais kotletukais?? blush2.gif
nerilyte
Aš žinau kiek kitoki kviečių grūdų kotletukų receptą.
Kviečiai, 2 kiaušiniai, svogūnas, virtos bulvės, prieskoniai.
Kviečius išvirti ir juos atvėsusius sumalti. Virtas bulves taip pat sumalti. Svogūnus supjaustyti smulkiais kubelisi ir apkepinti. Visus produktus sumaišyti, formuoti kotletukus ir kepti įkaitintuose riebaluose. Man tai labai skanu 4u.gif
Skanaus ir Jums!!!!!
siluetas
Kur galima nusipirkti kviečių???
siluetas
QUOTE(siluetas @ 2011 12 14, 22:18)
Kur galima nusipirkti kviečių???
*

PAti ir atsakysiu - urmo bazėje yra.
body
O Vilniuje gal kas žino kur galima nusipirkti? Prieš Kalėdas tai turgui būna, bet dabar...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.