Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laidos ir filmai su gyvūnais
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pages: 1, 2
Cikadelė
Sveiki, gal yra ziurinciu per BTV laida Musu gyvunai :)arba gal kokias kitas ziurite

Butu idomu pakalbeti apie ten rodytas temas ir siaip padiskutuoti, ne tik apie tradicinius gyvunus- sunis, kates, papugeles, kiaulytes ir t.t

As pvz labai megstu ziureti per LNK, TV3 ar LTV visokias laidas apie gyvunus, ju gyvenimo ypatybes. Ypac kur rodo National Geography smile.gif

Sekmadieni per Musu gyvunai rode naguotasias Afrikos varles...brrr....net nupurte kokios slykscios...

Na as tikiuosi pasisneketi su gyvunu myletojais- ka jie idomaus suzino apie gyvunus- tikrai, drambliai, struciai, falmingai, vorai, zirafos ir t.t Visiems isvardinti neuztektu ir viso gyvenimo biggrin.gif
Sinuhe
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 07, 16:41)
Sekmadieni per Musu gyvunai rode naguotasias Afrikos varles...brrr....net nupurte kokios slykscios...
*

Cikadele, neprimink geriau tų varlių fear.gif fear.gif fear.gif Aš kaip tik pusryčius valgiau kai jas rodė blink.gif Siaubas kažkos, nesuprantu kaip žmonės gali tokias laikyti ax.gif
Storos, riebalinės tokios, o jau ta balta iš vis pabaisa - nekiščiau aš nei piršto į tokį akvariumą unsure.gif
Jau salamandrų lervas tada geriau laikyti - nors jos man irgi feee fear.gif Vyras kažkada gundė pirkt - tai paskui išsiaiškinau, kad jam jos irgi nemalonios, ale kaip sakoma "ant prikolo" laikytų g.gif blink.gif smile.gif
Rasma
Aš žiūriu laidą "Mūsų gyvūnai". Aš nieko naujo nesužinau, beveik nieko naujo..žiūriu vien dėl to, kad nelabai išmanau akvariumistikos, tai vis įdomu, kai rodo ką susijusio su žuvimis, vandens augalais, akvariumų įrengimu. Šunys, katės, papūgos, kiti paukščiai rodos jau iki skausmo pažįstami.
O šiaip, man tai - smagi laida smile.gif
Mally
Man kažkaip lietuviškos laidos nelabai įdomios, o vat animal planet laidas pasižiūriu kiekvieną vakarą - patinka apie veterinarus kai rodo, konkrečius atvejus, kai atveda gyvūnus, nustatinėja diagnozes, gydo ir t.t. dar patinka toks laidų ciklas apie gyvūnų sugebėjimus, na jų gebėjimas mokytis, jausti šeimininką ir pan., žodžiu supranti kokie tie gyvūnhai protingi ax.gif ir apie veisles labai išsamios laidos būna.
Rasma
Animal planet tikrai labai thumbup.gif kanalas..Aš labai mėgstu jų rodomą laidą apie tarnybas, kurios rūpinasi gyvūnų gerove thumbup.gif Apie tai, kaip elgiamasi su žiauriaisi, gyvūnus neprižiūrinčiais savininkais, apie tai, koks tų tarnybos pareigūnų dėmesys pačiam gyvūnui..
Aišku, veterinarinė praktika irgi įdomi, nor sir per televizorių. tačiau kiek teko matyt, čia lyg specialiai televizijai..Gyvenime viskas kiek kitaip, netgi užsienyje.
Mally
Pamiršau ir tarnybas paminėti. Tai irgi patinka net labai. Kad lietuvoj tokia tvarka būtų ax.gif
Cikadelė
Sveikutes gyvuneliu myletojos thumbup.gif

Na as sioje temoje noreciau pasikalbeti ne tik apie laida Musu gyvunai. Taciau tenka pastebeti, kad laidu apie gyvunus nera tiek daug (turiu omeny laidas, o ne jau sukurtus filmus apie flora ar fauna). O ir tiesa, kad visada rodo apie tuos pacius musu numyletinius- sunelius, katytes, pauksciukus. Uztat ir nustebau kai per MG parode tas naguotasias varles. Kad ir bjauru, bet kazkas naujo.

As taip pat labai megstu ziureti ivairius National Geography sukurtus filmus, kai yra proga ziuriu ir animal planet. Bet mane labiau domina ivairenybes, idomybes. Pvz apie dramblius labai patinka ziureti- kazkokie unikalus gyvunai, patiko serijos apie vorus. Arba labai domina tokie visokie unikumai- sarvuociai, echidnos, anciasnapiai.

Ti stai- cia siulau pasidalinti visokiomis idomybemis apie egzotinius gyvunus. Gal matet, gal girdejot, gal skaitet...

Egzotika ar ne, taciau mano drauge nusipirko ir namie augina vora pauksteda biggrin.gif Buvusi bendradarbe namie augina pitona Ramzi biggrin.gif kiekviena menesi maitina ji saldytomis arba gyvomis pelytemis... brrr...

Gal jusu pazystami taip pat augina kazka egzotisko? smile.gif

Sinuhe
Aš auginau gyvalazdes ax.gif Bet viena per tėčio žioplą galvą pabėgo, o kita buvo jau sena - tai po kiek laiko baigė savo dienas rolleyes.gif
Vyras jas namo partempė, pats ir terariumą gamino biggrin.gif Man tai jos įdomios - aš turėjau kur panašios į šakeles, o būna panašių ir į lapus mirksiukas.gif
laPerlla
Na, voro, tai tikrai nelaikyciau namuose, man jie kazkaip visai nemieli. Va, mano draugas labai myli vorus, ir mazus voriukus ir didelius, bet as ne, man ir gyvates ne prie sirdies. Nieko negaliu sakyti, gyvaciu oda grazi, spalvingos tokios, rastuotos, bet kai jos rangosi, sliauzia, tai net siurpas pereina beziurint. Bet laidos apie gyvates patinga.

Man tai iguanos visai nieko, gal ir galeciau auginti namuose... Kai kas jas vasara lauke su pavadeliu (triusio, ar kates) vedzioja, leidzia pasiganyti po zolyte. rolleyes.gif

Kalbant apie laidas, tai man labai patinka ta , kur rodo per LNK savaitgaliais (bet nevisuomet) "The most extreme", ar kazkas panasaus. thumbup.gif Kur visokius gyvunus lygina su zmonemis.
Vicious Vici
Mėgstu žiūrėti filmus, kuriuose vaidina gyvūnai: šunys, katės ar dar kokie. Manau ir kiti mėgsta. Esu kelis mačiusi, bet norėčiau daugiau smile.gif gal yra žinovų?
Esu mačiusi "Along came Polly" su šeškiuku
"Geltonojo šuns nuotykiai" su retriveriu
Aišku "Komisarą Reksą", nu bet čia serialas
Kai buvau vaikas "Meškutė Nida"
"Meet the Fockers" ir kitą dalį "Paskutinis jaunikio išbandymas" thumbup.gif
"The animal" šitas tikrai geras thumbup.gif
daugiau dabar neprisimenu, siūlau pildyt sąrašiuką 4u.gif
Aziza
Labai superinis filmas '' sugrizimas namo '' yra ne viena dalis thumbup.gif maciau ji kelis kartus, ir dar paziureciau thumbup.gif
Vicious Vici
QUOTE(aziza @ 2006 02 13, 14:41)
Labai superinis  filmas '' sugrizimas namo '' yra ne viena dalis  thumbup.gif maciau ji kelis kartus, ir dar paziureciau  thumbup.gif
*

Ačiū 4u.gif o gal žinai kaip jis tiksliai angliškai vadinasi, nes dažnai lietuviai ne pažodžiui išverčia originalą bigsmile.gif
Aziza
QUOTE(*VICI* @ 2006 02 13, 15:25)
Ačiū 4u.gif o gal žinai kaip jis tiksliai angliškai vadinasi, nes dažnai lietuviai ne pažodžiui išverčia originalą bigsmile.gif
*

kad ne blush2.gif bet gal maciusi? tame filme vaidina retriveris, amerikietisas buldogas ir colorpint veisles katinas, bet nemaciusi geresnio filmo su gyvunais thumbup.gif o pabaiga kokia cray.gif tik nepamenu kiek ar 2 ar 3 dalys jo yra g.gif bet esu maciusi 2 tai tikrai, o del 3 nesu tikra g.gif
Vicious Vici
QUOTE(aziza @ 2006 02 13, 16:07)
kad ne blush2.gif bet gal maciusi? tame filme vaidina retriveris, amerikietisas buldogas ir colorpint veisles katinas, bet nemaciusi geresnio filmo su gyvunais  thumbup.gif  o pabaiga kokia cray.gif tik nepamenu kiek ar 2 ar 3 dalys jo yra  g.gif bet esu maciusi 2 tai tikrai, o del 3 nesu tikra  g.gif
*

Ne nemačiau, bet bandysiu susirast smile.gif
French kiss
Aš tai dar esu mačius betoveną su senbernaru 4u.gif Jo yra net 5 dalys thumbup.gif
Vicious Vici
QUOTE(French kiss @ 2006 02 13, 17:22)
Aš tai dar esu mačius betoveną su senbernaru  4u.gif Jo yra net 5 dalys  thumbup.gif
*

Tiksliai, o aš šito kažkaip niekad ir nepažiūrėjau, reikės taisytis bigsmile.gif
Aziza
QUOTE(French kiss @ 2006 02 13, 17:22)
Aš tai dar esu mačius betoveną su senbernaru  4u.gif Jo yra net 5 dalys  thumbup.gif
*

pirmos dvi dalys neblogos, bet kuo toliau tuo man jos neidomesnes schmoll.gif
zaza09
na jau neblogas tas filmas apie betovena ax.gif as irgi savo betovena leisiu filmuotis biggrin.gif http://public.fotki.com/ZAZA09/as_ir_mano_suo/
Vasska
"Mažylis" ir "Mažylis mieste" su paršeliu
"1000+kažkiek dalmatinų" biggrin.gif
"Išlaisvinti Vilį" su orka
Neprisimenu pavadinimo, bet visai nieko filmas yra, kaip papūga savo šeimininkės ieškojo tongue.gif
Vicious Vici
QUOTE(Vasska @ 2006 02 14, 08:58)
Neprisimenu pavadinimo, bet visai nieko filmas yra, kaip papūga savo šeimininkės ieškojo tongue.gif
*

Ačiū 4u.gif "Išlaisvinti Vilį" atrodo mačiau
dianita
Hmm visos pamiršote klasika tapusį filmą "Lesė", ten berods irgi kelios dalys buvo.. ax.gif
Vicious Vici
QUOTE(dianita @ 2006 02 14, 15:20)
Hmm visos pamiršote klasika tapusį filmą "Lesė", ten berods irgi kelios dalys buvo.. ax.gif
*

Lesę žiūrėjau vaikystės metais... Tiesa, va dar prisiminiau filme "Stok, arba mano mama šaus" ta mamytė su savim jorkiuką tampėsi doh.gif kartais ir nepatogu jam ten sėdėt buvo, tas tikrai matėsi doh.gif Zoolanderį neseniai mačiau, ten nykštukinis pudelis buvo, bet pats filmas tai schmoll.gif jį tik gerai išgėrus žiūrėti doh.gif
<Troja>
QUOTE(Vasska @ 2006 02 14, 08:58)
*

Yra "101 dalmatinas" ir antra dalis "102 dalmatinai"
Bijau primeluot ,bet rodos "Papuga Pole" ar tiesiog "Pole"

Dar zinau "Kates ir sunys",filmas "Garfildas" (pats katinas netikras,bet kiti gyvunai tikri) smile.gif
gravel
Keturi tankistai ir šuo biggrin.gif
Vicious Vici
QUOTE(gravel @ 2006 02 14, 18:32)
Keturi tankistai ir šuo biggrin.gif
*

Šitas geras, praleidau tik vieną seriją, bet atsimenu tada labai graužiaus doh.gif
Ašura
Pamenu vaikystėj žiūrėjau ir žliumbiau filmą"Baltasis Bimas juodoji ausis".Manau nėra jo nemačiusių ar bent jau knygos neskaičiusių.Po to filmo visi kiemo šunys balti ir ne buvo vadinami Bimais biggrin.gif .
Vestina
QUOTE(Ašura @ 2006 02 16, 22:30)
Pamenu vaikystėj žiūrėjau ir žliumbiau filmą"Baltasis Bimas juodoji ausis".Manau nėra jo nemačiusių ar bent jau knygos neskaičiusių.Po to filmo visi kiemo šunys balti ir ne buvo vadinami Bimais biggrin.gif .
*

man tai labai graudus filmas, kiek žiūriu tiek verkiu.

iš linksmesnių "Kaukė" smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(Vestina @ 2006 02 16, 23:36)
man tai labai graudus filmas, kiek žiūriu tiek verkiu.

Va va, lenda yla iš maišo, aš nemačiau doh.gif
Cukrauspudra
Kaip tik shi savaigali per tv ziurejau 'gelezini Vili" (iron will) - shunu tempiamu roguciu lenktynes ziema, labai jau grazus sibiro haskiai ten vaidina smile.gif
O shiaip rekomenduociau abi dalis 'men in black' (vyrai juodais drabuziais) - ne tiek del paties filmo konteksto, kiek del to, kad ten superinis mopsiukas figuruoja
wub.gif mes auginam dvi mopsiukes, todel shis filmas mums kultinis thumbup.gif
French kiss
Aš tai dar vieną prisiminiau - " Baltoji Iltis " 4u.gif
Vicious Vici
Kaip fajna, sąrašiukas didėja thumbup.gif
<Troja>
Sveikos 4u.gif
Neseniai per TV pradejo reklamuot filma su rogiu sunimis "Palikti sniegynuose" (Kiek pamenu toks pavadinimas)..o gal "Palikti ledynuose" g.gif ..Visai susipainiojau doh.gif Labai laukiu sio filmo,nes labai dievinu malamutus ir haskius..Gal kas pamenat,nuo kada ji pradeda rodyt?
Ir dar gal kas zinot kaip tas filmas angliskai vadinasi?Kai paskutini karta buvau Cocacola plaza kino teatre,gerai atsimenu buvo plakatas sio filmo su anglisku pavadinimu,bet kai reikia niekaip negaliu prsimint doh.gif ...
<Troja>
Jau radau internete doh.gif idedu gal kam idomu bus 4u.gif
„Palikti sniegynuose“
(Eight Below)

Nuotykių filmas

Rež. Frankas Marshallas („Vorų baimė“, „Kongas“, „Likę gyvi“)
Vaidina: Paulas Walkeris („Greiti ir įsiutę“, „Greiti ir įsiutę 2“, „Laiko įkaitai“), Bruce’as Greenwoodas („Kovos taisyklės“, „Trylika dienų“, „Branduolys“, „Holivudo žmogžudysčių skyrius“, „Aš, robotas“), Jasonas Biggsas („Amerikietiškas pyragas“, „Amerikietiškas pyragas II“, „Amerikietiškas pyragas: vestuvės“)
Trukmė: 120 min.
Oficiali svetainė: http://disney.go.com/disneypictures/8below
Premjera Lietuvoje: 2006 04 14

Tyrinėti pavojų kupino amžinos žiemos krašto išsiruošia trijų mokslininkų ekspedicija. Džeris Šepardas (akt. P. Walkeris), jo geriausias draugas Kuperis (akt. J. Biggsas) ir sunkių gyvenimo sąlygų atšiauriame krašte užgrūdintas geologas (akt. B.Greenwoodas) buvo pasiruošę rūsčios gamtos išbandymams, tačiau netgi patyrę tyrinėtojai nesitikėjo, jog Antarktika jiems ruošia tokių nežmoniškai sunkių išbandymų. Netikėtai planus sugriovęs nelaimingas atsitikimas ir vis prastėjančios oro sąlygos priverčia herojus pasukti atgal, palikus baltajame pragare savo geriausius ir ištikimiausius pagalbininkus – kinkomus šunis. Spaudžiant siaubingam šalčiui, siaučiant pūgoms, gyvūnai sniegynuose ištvėrė net pusę metų, kol į Antarktiką atvyko gelbėtojų ekspedicija.
Šio įspūdingo nuotykių filmo siužetas paremtas tikrais įvykiais, kurie 1957 m. nutiko japonų Antarktikos tyrinėtojų ekspedicijai. „Palikti sniegynuose“ – tai jaudinanti įtampos kupina istorija apie tikrą ištikimybę ir draugystę, besirutuliojančią atšiauriose Antarktikos dykynėse.
Vicious Vici
Kateetia ačiū 4u.gif reikės perduoti forumietei iš Lenkijos, gal dar nematė g.gif jinai labai rūpinasi sibiro haskių padėtimi Lietuvoje, pati turi haskius, manau susidomės smile.gif
Alexandra.R.
Rusiskas filmas "Suo, kuris nutrauke kara". Ten senbernaras vaidino, kuris pabaigoj filmo zuvo verysad.gif
mamaedita
"Visa teisybe apie sunis ir kates" Ten vaidina Uma Thurman ir Jeanine Garofalo. Nezinau ar kas parase "Komisara Reksa". Rusu filmai : "Suo Barbosas ir nepaprastas rudens krosas", "Muchtarai, sen".
mamaedita
Taigi, dar atsiminiau: "Gimusi laisva" - apie liūtę Elsą (pagal nepaprasto grožio knygą, remiantis tikrais faktais), ir dar kažkada 70 -tų metų topinį indų filmą "Drambliai - mano draugai", po kurio blioviau gal dvi dienas, kodel nušovė tą dramblį. Dar atsimenu filmą apie gorilas, vadinasi "Gorilos migloje" ir apie gorilų tyrinėtoją Afrikoje, ją vaidina Sigourney Weawer, filmas skirtas nuzudytai gorilu tyrinėtojai Dian Fossey. Dabar visai neseniai rodė filmą "Instinktas" taip pat apie gorilų tyrinėtoją, kurį vaidino Anthony Hopkins. Nuostabus filmas 'Rudens legendos", ten vaidino grizlis, tarp kitko, siuo metu jo jau nebera gyvo, jis gyveno 19 metu privacioje rancoje ir nusifilmavo daugelyje filmu bei reklamu.
<Troja>
Va dar prisiminiau apie gorilą "Galiūnas Džo".Labai labai fainas filmas wub.gif
Ir dar kažkada rodė apie geopardę filmą,bet pavadinimo nepamenu..Jos vardas buvo lygtai Diuma,tai gal ir filmo toks pavadinimas..
Vicious Vici
Labai ačiū už pilnėjantį sąrašiuką, bet problemytė ta, kad reiktų originalių filmų pavadinimų, nes kitaip labai sunku bus juos surasti verysad.gif kai kurie gal ir verčiasi tiesiogiai, bet kiti, tai tikrai turbūt ne, žinant lietuvių ir anglų kalbos panašumą mirksiukas.gif nu bet bandyti ieškoti verta smile.gif
vėjo_fėja
Nežinau ar kas jau minėjo (baisiai tingiu visą temą skaityt blush2.gif ) - nerealus filmas - "Eight Below". Dabar kino teatruose, nežinau ar jau rodomas. Iš tikro nerealus, jau vien dėl to kad ten malamutai ir haskiai vaidina thumbup.gif

Nu parašiau ir pamačiau kad ir išsamesnė info jau pateikta apie šį filmą biggrin.gif 4u.gif
Wolke
mes kiekviena sestadienio vakara ziurime "Musu Charli" ("Unser Charly") apie fainuole ir gudrute simpanze mirksiukas.gif
dar labai geras filmas apie parsiuka Babe,kaip lietuviskas pavadinimas nezinau g.gif australu-amerikieciu gamybos (vokiskai "Ein Schweinchen namens Babe") smile.gif
Pangasija
nu va, isvardinsiu as man zinomus gyvuniskus filmus:
"Paulie" -- apie papugiuka
"Any Which Way You Can" -- su orangutangu
"MVP: Most Valuable Primate " -- apie simpanziuka
"Garfield" -- visiems gi zinoma
"Flash" -- apie arkliuka
"Cats and Dogs" -- ten toks pusiau fantastinis

LoJoo
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 06, 00:05)
Rusiskas filmas "Suo, kuris nutrauke kara". Ten senbernaras vaidino, kuris pabaigoj filmo zuvo  verysad.gif
*

taip, sugriuvo sniego tvirtovė ir jį prispaudė verysad.gif ... šiaip ten tai tikrai nerealus filmas thumbup.gif vaikystėj žiūrėjau, bet jau blioviau verysad.gif verysad.gif dėl suprantamų priežasčių dabar vėl mielai pažiūrėčiau, bet kur gi jį gauti verysad.gif

o dėl "Bethoveno" aziza teisi - tik pirmos dvi dalys geros. kol neturėjau savo liapsiaus, buvau mačiusi pirmas dvi dalis tiek kartų, kad videojuosta gal jau greitai subyrės, paskui vieną vakarą likusias tris pažiūrėjau - visai nieko gero.
VICI, jei žiūrėsi "Bethoveną" turėk minty, kad viskas labai jau ten hiperbolizuota.
Karminta
Ei, o kaip dėl "Daktaro Dolitlio", kurio abi dalis neseniai TV3 rodė? 4u.gif biggrin.gif

Ir dar filme "Sabrina" apie raganaitę šiokį tokį vaidmenuką katinas atliko 4u.gif

Daiva D.
Jau gana senas filmas "Ugly dachshund" - apie dogą ir taksus.
Gana šviežias rusų filmas "Keturi taksistai ir šuo" - apie taksą.
fado
Man tai patiko "Arklių užkalbėtojas" ("Horse Whisperer"). Dar yra "K-19", tas toks panašus į "Komisarą Reksą". "Nąsrai" dar su rykliukais lotuliukas.gif Labai geras, labai labai juokingas yra senas rusų "Dryžuotas reisas" - kaip laivu tigrus ir liūtus vežė. smile.gif Dar - "Nauji italų nuotykiai Rusijoje", ten liūtas labai gerai vaidina biggrin.gif

Šiaip labai daug yra multikų, kur pagal tikrus gyvūnus piešta, bet nežinau, ar įdomu. Yra "Lion King" - nerealiausias filmukas iš matytų wub.gif Dar "Brolis lokys", kiti visokie. "Balto" labai labai gražus, pažiūrėkit, jei nematėt. Ten apie šunis, kurie Aliaskoj kinkinius traukia (neatsimenu tiksliai veislės... blush2.gif).
Vytaute13
K19 su vokieciu aviganiu, Lese (ar Lesli?) su koliu, kazkoks filmas, kur 2 suniukai ir 1 katyte ieskojo kelio namo, neprisimenu pavadinimo, "Mazylis" su parsiuku, "Bethovenas" (klasika biggrin.gif), dar kazkoks filmas su orangutangu, kuris buvo beisbolo zvaigzde... Viskas, issisemiau smile.gif
regata
kas cia nutiko? kodel nieko nesimato?
duokanka
Zebriukas dryzius - neseniai rode kinoteatre
Skotas ir huncas - vaidina Tomas Henksas, senas filmas
Andre - apie juru liuta ir zavia mergaite
Fliperis - irgi nenaujas filmas apie delfina
Juodasis grazuolis Black beauty - apie zirga, serialas
Skraidantis suo ar kazkaip - apie aiksaspalvi retvireri kuris zaide krepsini. Yra antra dalis kur jis zaidzia amerikietiska futbola.
Buvo serialas apie kenguriuka Skipy, neseniai rode TV
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va kiek prisiminiau
*Gizmo*
" Two brothers" labai idomus ir grazus filmas apie du tigrus brolius good.gif Kas nematet Butinai paziurekit biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.