Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aijgozel
Pilvo apacioje, lygiai kaip per menesines, tik daug skaudziau ...
zhiu
Pagrindini skausma jauciau nugaros apacioje, labai sunku buvo guleti ant nugaros kai aparata vaikiuko sirdeles toniukams matuoti pajunge, man norejosi vaikscioti visalaika, kazkaip lengviau saremi iskesti buvo stovint ir vaikstant pirmyn - atgal, beto manau kad vaiksciojimas (pravaikciojau visa gimdyma) padejo man greiciau pagimdyti smile.gif
Ruby Tuesday
Is pradziu tik pilve, veliau buvo ir stipriu saremiu, kai skausmas pereidavo i nugara.
bova
kol vandenys nenubego tau skausmas jautesi nugaroje...
okai nubego ir pagulde ant nugaros tai kirksnis ir i klyna ejo skausmas
mazasvelniukas
man pilvo visiskai neskaudejo g.gif skaudejo nugaros apacia ir siek tiek kojas - slaunu vidine puse ax.gif
egllute
Pradiniai jautesi pilve, o po to padare CP ax.gif
k@mylye
maude tik pilva. Laukiau laukiau kada prades ir nugara skaudeti (nes visi sake, kad skaudes) taip belaukdama ir pagimdziau lotuliukas.gif
Musyte_
Man kai buvo labai sulpni saremiai maudeno nugara ir pilva, o kai jau prasidejo rimti saremiai tai pilva maude labai doh.gif smile.gif
deltadu
Man neskaudėjo nugaros, o vien tik pilvom apačią.
** Svaja**
Ir pilvo apacioje ir strenose buvo ziauru verysad.gif verysad.gif abu sykius po 20 virs valandu verysad.gif jausmas kad plysi i 1000 gabalu blink.gif bet.... viskas baigias wub.gif wub.gif
Viktė.
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso. doh.gif
MOja
nugaroje, ir gal siek tiek kirksnyse, bet tikrai ne pilve. turedavau nezmoniskai skausmingas menesines, bet nu ne kiek man sitas skaumas i menesines nebuvo panasus... schmoll.gif
gal is dalies del to, kad vaikelis pakausiu atsisukes ir dar galva atloses ejo? nezinau.
*milka*
Skaudejo tik pilvo apacioje.
*Lukro*
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35)
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso.  doh.gif
*

lygiai kaip mano pirmas gimdymas doh.gif tikiuosi si karta saremiai nebus tokie skausmingi
Qwertyio
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35)
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso.  doh.gif

Abu kartus lygiai taip pat.
virsukalne
visur biggrin.gif tik nugaroje siek tiek "lengvesnis" skausmas, o pilvo apacioje lb stiprus..
nuar
Iš pradžių toj srity, kur skauda per mmm, tik stipriau, aišku. Paskui daugiau nugaroj, o paskui jau viiiiiiisuuuuuuur.
jurslan
su pirmąja nugaroje ties kryžkailiu, maudimą
su antruoju pilvo apačioje skausmą, gal kiek panašų į mėnesinių skausmą.. bet atrodė, kad vieną tašką skauda..
Airisė
QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 12:09)
Iš pradžių toj srity, kur skauda per mmm, tik stipriau, aišku. Paskui daugiau nugaroj, o paskui jau viiiiiiisuuuuuuur.
Taip pat. biggrin.gif
*Lukro*
is pradziu maude kaip per mmm, o po to sueme pilva...nugara pradejo mausti kai jau buvo 8cm atsidarymas
MissMartini
Man tai tik nugara skaudejo per saremius, i pabaiga jau ten viska is eiles skauda, bet saremiai juosmens dalyje buvo doh.gif
Lika84
Paskaiciau jusu komentarus, ir labai nustebau, kad kai kurioms skauda nugara blink.gif Man asmeniskai taip pilva skaudejo, kad ko gero daugiau ir nepasirysiu gimdyti doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif
sumitukas
pagrindinis skausmas buvo pilvo, saremio piko metuj skiausmas skverbesi per nugaros apacia, strenas, uzpakali biggrin.gif
malvina0797
skaudėjo tik pilvo apačią, skausmas toks, kaip per mėnesines, tik milijoną kartų didesnis blink.gif
Jovani
iš pat pradžių, kiek pamenu, nubėgus vandenims skausmas pradėjo jaustis pilvo apačioje, na o jau intensyviai atsidarinėjant kakleliui tai apėmė visą nugarą, bet taip apėmė kad ohohoho blink.gif
someday...
Siaip tai labiausiai pilvo apacioj jautesi, bet i gala, toks vaizdas, kad skaudejo viska, nuo galvos iki koju... doh.gif
tikroji meile
man taip pat skaudejo nugara 4u.gif net nebepamenu ar pilva pradejo skaudet ar ne g.gif lotuliukas.gif turbut ne biggrin.gif
Dain@ra
pradzioj pilvo apacia ir sakyciau kazkiek uzpakali hihihi.gif o gale jau nugara visa rolleyes.gif
vaikuliai
Laimingos tos kurios nepajaučia nugaros skausmo. Esu perėjusi abu atvejus tai galiu palyginti, nejaučiant nugaros skausmų praktiškai galima sakyti nėra ir baisių gimdymo skausmų, tik maži skausmeliai smile.gif bet čia kol nepajausi nesuprasi smile.gif
saule19841984
Nei vieno skausmelio nugaroj...bet uztat pilva kaip skaudejo, maniau pleso kazkas is vidaus, peiliais bado doh.gif
Simuute
Prasidėdavo skausmas nugaroje ir eidavo į pilvą. Todėl padėdavo, kai vyras spausdamas masažuodavo strėnas smile.gif
Wild Pearl
pilvo apačioje kylant viršun..o paskui jau nebepamenu, rodos visur skaudėjo biggrin.gif cool.gif
Tvyge
Pilvo apacia ir sonai ir nugara. Viskas ratu
spengla
Nugaros apačioje, pabaigoje, kai sąrėmiai tapo dažni ir ilgi, skausmas iš nugaros plito ir į kojas (šlaunis).
Linutas
Tik kazkaip keistai skaudejo strenas, lyg pasitempus buciau. g.gif
po to jau likus keliolikai minuciu skaudejo per visa dubeni, bet ir tai turejus atsiplaidavimo minute spejau pajuokauti ir ,,atsigauti" naujai skausmo bangai. tiesa sakant, man tas skausmas nebuvo baisesnis uz kartais man bunancias skausmingas menstruacijas thumbup.gif
Žaidėja
Man gale srameniu tik pradejo skaudet labai nugara. Bet taip nejuokais. O dubens skausmas irgi nebuvo juokingas smile.gif
Bet uzmirsta smile.gif
daivytiaa
Man skausmai buvo ir pilvo, ir nugaros srityse, skaudėjo visą apačią doh.gif Vyras bandė glostyti, bet atrodė, kad dar labiau skauda. Padėjo tik kvėpavimas smile.gif
bride
Skaičiau, kad skausmo vieta - nugara ar pilvas - priklauso nuo to, į kur pasisukęs vaikas - ar veidu į mamos pilvą, ar į nugarą.
Ar dar kas nors apie tai ką nors girdėjo g.gif ?
InTro
Nugara, atrode pusiau lenkia doh.gif
Simuute
QUOTE(bride @ 2011 10 15, 09:05)
Skaičiau, kad skausmo vieta - nugara ar pilvas - priklauso nuo to, į kur pasisukęs vaikas - ar veidu į mamos pilvą, ar į nugarą.
Ar dar kas nors apie tai ką nors girdėjo  g.gif ?
*

drinks_cheers.gif Aš irgi apie tai skaičiau
RitaRazi
Man labiau skaudejo nugara su pirmuoju vaiku, o su antruoju - tai nugara, tai pilva doh.gif
Auttti
QUOTE(bride @ 2011 10 15, 09:05)
Ar dar kas nors apie tai ką nors girdėjo  g.gif ?
*

Irgi girdėjau tokį dalyką drinks_cheers.gif

Man skaudėjo tik pilvo apačia.
myliuvasara
sakyciau skaudejo pilvo vidu,jutau labai gerai kaip veriasi
Sairella
As saremius jauciau pilvelyje smile.gif Na man visuomet buvo labai skausmingos menesines ir labai spazmuodavo, tai pirmi saremiai buvo labai panasus, paskui tik padazne ir pasidare skausmingesni smile.gif
Martute
Man tai griebe nugara, juosmeni. Nesinorejo net jokio masaziuko, kuris turejo palengvinti skausma saremio metu... unsure.gif
Jangaja
Is pradziu nesmarkius nugaroj, po to smarkius pilvo apacioj doh.gif Gal ju dar buvo ir nugaroj, bet nebesupratau jau nieko biggrin.gif
Kitte
Pilve, toks jausmas buvo lyg raizytu ji.
Kliurka
O man ir nugarą ir pilvą doh.gif
amellija
QUOTE(Kliurka @ 2012 04 19, 23:05)
O man ir nugarą ir pilvą  doh.gif
*

man ir taip pat drinks_cheers.gif , atrodo, kad visur skauda
Fifux'e
per abu gimdymus nugaroje
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.