Pilvo apacioje, lygiai kaip per menesines, tik daug skaudziau ...
Pagrindini skausma jauciau nugaros apacioje, labai sunku buvo guleti ant nugaros kai aparata vaikiuko sirdeles toniukams matuoti pajunge, man norejosi vaikscioti visalaika, kazkaip lengviau saremi iskesti buvo stovint ir vaikstant pirmyn - atgal, beto manau kad vaiksciojimas (pravaikciojau visa gimdyma) padejo man greiciau pagimdyti
Is pradziu tik pilve, veliau buvo ir stipriu saremiu, kai skausmas pereidavo i nugara.
kol vandenys nenubego tau skausmas jautesi nugaroje...
okai nubego ir pagulde ant nugaros tai kirksnis ir i klyna ejo skausmas
man pilvo visiskai neskaudejo
Pradiniai jautesi pilve, o po to padare CP
maude tik pilva. Laukiau laukiau kada prades ir nugara skaudeti (nes visi sake, kad skaudes) taip belaukdama ir pagimdziau
Man kai buvo labai sulpni saremiai maudeno nugara ir pilva, o kai jau prasidejo rimti saremiai tai pilva maude labai
Man neskaudėjo nugaros, o vien tik pilvom apačią.
Ir pilvo apacioje ir strenose buvo ziauru
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso.
nugaroje, ir gal siek tiek kirksnyse, bet tikrai ne pilve. turedavau nezmoniskai skausmingas menesines, bet nu ne kiek man sitas skaumas i menesines nebuvo panasus...
gal is dalies del to, kad vaikelis pakausiu atsisukes ir dar galva atloses ejo? nezinau.
Skaudejo tik pilvo apacioje.
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35) Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso. lygiai kaip mano pirmas gimdymas QUOTE(Viktė. @ 2011 06 13, 17:35) Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso. Abu kartus lygiai taip pat.
visur
Iš pradžių toj srity, kur skauda per mmm, tik stipriau, aišku. Paskui daugiau nugaroj, o paskui jau viiiiiiisuuuuuuur.
su pirmąja nugaroje ties kryžkailiu, maudimą
su antruoju pilvo apačioje skausmą, gal kiek panašų į mėnesinių skausmą.. bet atrodė, kad vieną tašką skauda.. QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 12:09) Iš pradžių toj srity, kur skauda per mmm, tik stipriau, aišku. Paskui daugiau nugaroj, o paskui jau viiiiiiisuuuuuuur. Taip pat.
is pradziu maude kaip per mmm, o po to sueme pilva...nugara pradejo mausti kai jau buvo 8cm atsidarymas
Man tai tik nugara skaudejo per saremius, i pabaiga jau ten viska is eiles skauda, bet saremiai juosmens dalyje buvo
Paskaiciau jusu komentarus, ir labai nustebau, kad kai kurioms skauda nugara
pagrindinis skausmas buvo pilvo, saremio piko metuj skiausmas skverbesi per nugaros apacia, strenas, uzpakali
skaudėjo tik pilvo apačią, skausmas toks, kaip per mėnesines, tik milijoną kartų didesnis
iš pat pradžių, kiek pamenu, nubėgus vandenims skausmas pradėjo jaustis pilvo apačioje, na o jau intensyviai atsidarinėjant kakleliui tai apėmė visą nugarą, bet taip apėmė kad ohohoho
Siaip tai labiausiai pilvo apacioj jautesi, bet i gala, toks vaizdas, kad skaudejo viska, nuo galvos iki koju...
man taip pat skaudejo nugara
pradzioj pilvo apacia ir sakyciau kazkiek uzpakali
Laimingos tos kurios nepajaučia nugaros skausmo. Esu perėjusi abu atvejus tai galiu palyginti, nejaučiant nugaros skausmų praktiškai galima sakyti nėra ir baisių gimdymo skausmų, tik maži skausmeliai
Nei vieno skausmelio nugaroj...bet uztat pilva kaip skaudejo, maniau pleso kazkas is vidaus, peiliais bado
Prasidėdavo skausmas nugaroje ir eidavo į pilvą. Todėl padėdavo, kai vyras spausdamas masažuodavo strėnas
pilvo apačioje kylant viršun..o paskui jau nebepamenu, rodos visur skaudėjo
Pilvo apacia ir sonai ir nugara. Viskas ratu
Nugaros apačioje, pabaigoje, kai sąrėmiai tapo dažni ir ilgi, skausmas iš nugaros plito ir į kojas (šlaunis).
Tik kazkaip keistai skaudejo strenas, lyg pasitempus buciau.
po to jau likus keliolikai minuciu skaudejo per visa dubeni, bet ir tai turejus atsiplaidavimo minute spejau pajuokauti ir ,,atsigauti" naujai skausmo bangai. tiesa sakant, man tas skausmas nebuvo baisesnis uz kartais man bunancias skausmingas menstruacijas
Man gale srameniu tik pradejo skaudet labai nugara. Bet taip nejuokais. O dubens skausmas irgi nebuvo juokingas
Bet uzmirsta
Man skausmai buvo ir pilvo, ir nugaros srityse, skaudėjo visą apačią
Skaičiau, kad skausmo vieta - nugara ar pilvas - priklauso nuo to, į kur pasisukęs vaikas - ar veidu į mamos pilvą, ar į nugarą.
Ar dar kas nors apie tai ką nors girdėjo
Nugara, atrode pusiau lenkia
Man labiau skaudejo nugara su pirmuoju vaiku, o su antruoju - tai nugara, tai pilva
sakyciau skaudejo pilvo vidu,jutau labai gerai kaip veriasi
As saremius jauciau pilvelyje
Man tai griebe nugara, juosmeni. Nesinorejo net jokio masaziuko, kuris turejo palengvinti skausma saremio metu...
Is pradziu nesmarkius nugaroj, po to smarkius pilvo apacioj
Pilve, toks jausmas buvo lyg raizytu ji.
O man ir nugarą ir pilvą
per abu gimdymus nugaroje
|