visada per menesines skausma jausdavau tik nugaroj. ten pat ir saremius jauciau, tik buvo simtakart skaudziau
Su pirmu per saremius jauciau skausma nei pilve, nei nugaroje, o tarpvieteje, nu toks jausmas buvo,kad kas ten koki kuola ikalt bande
Su antru - greit suzinosiu
aš jaučiau skausmą pilve
man irgi pilva skaudejo. labai baisus skausma,s kaip per mmm + atrode, kad pilva raizho kas su peiliais
apie masazha, kaip naturalu nuskausminima, kalbos net nebuvo - nebuvo kur masazhuot/glostyt, kai pilva raizho beje, buvo prakirpti vandenys (naturalus skatinamieji), + skatinamieji lashinami, nes perneshiojimo savaite jau praejus buvo.
Eina sau kaip cia baisiai rasote...Ar tikrai viskas taip...Nu po keliu menesiuku ir as pakomentuosiu...
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 15, 15:28) Eina sau kaip cia baisiai rasote...Ar tikrai viskas taip...Nu po keliu menesiuku ir as pakomentuosiu... maziau skaityk tokias temas,nieko ten nepakeliamo nera viskas bus gerai
Aš su pirmą jaučiau taip kaip per mėnesines skauda, stipriai maudžia - bet nieko nepakeliamo, nugaros tai visai neskaudėjo.
O antro kaip tik laukiuosi, tai labai greitai sužinosiu.... QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 15, 16:28) Eina sau kaip cia baisiai rasote...Ar tikrai viskas taip...Nu po keliu menesiuku ir as pakomentuosiu... Na, atsiprašau, kad užvedžiau tokią Baisią temą Bet kai pradėjau jausti tuos garsiuosius skausmus, mane buvo apėmęs pyktis: kodėl niekas nesakė, kad šitaip skauda, atrodė, būčiau atitinkamai nusiteikusi ir lengviau ištvėrusi...
man sarėmiai prasidėjo po kokios val kai nubėgo vandenys ,po truputi, po truputi ir įsivažiavo papilvėj,kaip per pačias smagiausias mėnesines - galėjau dar kentėt, bet akušerė sako jei per 10 min nesuleisiu į veną nuskausminamų tai jie nebereikalingi, nes nespės suveikti,
suleido
Per pirmą gimdymą skausmą jutau tik nugaroje ir visai sakyčiau nestiprų - gana lengvai iškenčiau. Antrą kartą žiauriai skaudėjo pilvą, o į pabaigą ir nugarą - dar baisiau (kaip kažkuri rašė, atrodė, kad pjauna per pusę
Violla, labai gražus tavo pilvelis, sėkmės
Man skaudejo rodesi, kad visur aplink visa juosmeni ir pilvo apacia ir ziauriai nugara, jai antra pasiprasiau, kad operuotu, vadinasi "saldu" buvo
Man pilvą skaudėjo ..... Neleidau, kad vyras jį masazuotų, nes labai erzino
daugiau nugaroje,bet siaip tai visur labai
Man tai pilvą skaudėjo, panašiai kaip per mėnesines, po to skaudžiau, aštriau ir pradėjo eiti į nugarą skausmas sąrėmio pabaigoje.
O prasidėjo nuo nežymaus strėnų maudimo ir kaklelis jau buvo 5cm atsidaręs. Bet gavau epidurą ir kaip karalienė gulėjau sau ir laukiau savo stebuklėlio..... Gimdymas buvo
as tai saremius jauciau pilve
man tai skaudejo pilva, kazkaip nugaros visai ne
Man tai suimdavo kartu ir pilva ir nugara
Man skaudejo tik nugara, pilvo visai neskaudejo.
neatsimenu
saremiai prasidejo nuo pilvo, tokiai nestiprus, taip dziugiai suimdavo, kad jau gimdysiu, nes mano pupa velavo. Bet paskui jokio dziaugsmo nebuvo, kadangi skatino, tai liepiau patiems daktarmas ir gimdyt stipriai suimdavo pilva, nugaros lyg ir nejauciau
Iš pradžių skaudėjo tik pilvą, o paskui pradėjo ir nugarą laužti
QUOTE(violla @ 2008 01 15, 12:39) Su pirmu per saremius jauciau skausma nei pilve, nei nugaroje, o tarpvieteje, nu toks jausmas buvo,kad kas ten koki kuola ikalt bande Su antru - greit suzinosiu Pagimdziau antra, saremius jauciau taip - pirma nuo pilvo virsaus ejo stiprus spaudimas tiesiai i apacia su stipriu gelimu i tarpviete.
Jauciau stipru skausma nugaros apacioje, ypac kairiam sone.
QUOTE(Keiti @ 2007 11 23, 01:43) Man labiausiai tai skaudėjo... kojas... taip, šlaunis QUOTE(Puccha @ 2007 11 29, 12:53) O man kažkaip keistai: nuo pilvo apačios į kojas(tiksliau į kirkšnis ir šlaunis) man irgi BAISIAI skaudejo slaunis Man kaip tik kaklelis labai letai atsidarinejo, net 16 val prasikankinau su tuo skausmu...kol pagimdziau. O dabar jau antras ar antroji turi tuoj pradeti belstis, tai ziauriai vel bijau kad jau geriau nugara ar pilva skaudetu, TIK NE KOJAS.
pradzioje tik pilve, o kai saremiai sustiprejo, tai skaudejo ir nugaroj.
Paruosiamuosius saremius jutau kaip skausminga pilvo (gimdos) kietejima.O tikruju nespejau pajusti (dare planini cezari)
man tai nugara pradejo skaudet tik tada kai vandenis nuleido, o gimda td jau mano buvo 8 cm atsidarius
nugaroje, o pacioje pabaigoje tai visur
Skaiciau sia tema pries kelis men. ir galvojau, kaip gali saremiai jaustis nugaroj, nes pirmo gimdymo metu skaudejo tik pilva. Taciau per antra gimdyma ir as pajutau, ka tai reiskia
Man skaudejo visur, nors labiau nugara
Du naturalius gimdymus skaudejo daugiau nugara, o trecia, skatinama gimdyma, skaudejo pilva ir visai nejauciau skausmu nugaroj.
o as skausma jauciau pilve
skaudejo labai paskutinius saremius, bet net negaliu pasakyti kur
Pilvo apacioje, visai kaip per menesines. Tik nepatogiai atsigulus skaudedavo ir nugaros apacia, bet stovint ar klupint ne.
Nugaroje, ties juosmeniu, labai panašiai skaudėjo , kai "turėjau" inkstų uždegimą
Ir nugara,ir pilva,ir inkstus,ir kirksnyje nervas buvo uzspaustas,ir inkstai(turiu inkstu liga)trumpiau tariant visus galus skaudejo
man tai strenas..toks jausmas kad lauztu perpus ..o pilvo visai neskaudejo...
Nugaros isvis neskaudejo, o skaudejo pilva. Pradzioj skausmas buvo kiek stipresnis nei menesiniu.
man nugara, strenas ir uzpakali skausmai plese
kai prasidejo saremiai tai man skaudejo pilvo apacia taip smarkiai, kad kai reikejo ramiai pasedet kol suleis vaistus i stubura, negalejau net issitiest kiek liepe
Man tai skaudėjo pilvo apačia ir tikrai ne kaip per mmm, net nežinau su kuo palyginti, nes skausmas buvo
as saremius jutau irgi pilve
AS tik nugaroje
ir aš nugaroje jutau todėl irgi nesupratau iki tol kol jau ryto sulaukiau
Jaučiau stiprų deginimą pilvo apačioje. Nugarą ėmė skaudėti tik, kai jau vaikelį reikėjo stumti.
Skausmą jutau nugaroje
|