Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
laurrencja
visada per menesines skausma jausdavau tik nugaroj. ten pat ir saremius jauciau, tik buvo simtakart skaudziau blink.gif
violla
Su pirmu per saremius jauciau skausma nei pilve, nei nugaroje, o tarpvieteje, nu toks jausmas buvo,kad kas ten koki kuola ikalt bande doh.gif
Su antru - greit suzinosiu smile.gif
Aero
aš jaučiau skausmą pilve doh.gif
vataipva
man irgi pilva skaudejo. labai baisus skausma,s kaip per mmm + atrode, kad pilva raizho kas su peiliais blink.gif
apie masazha, kaip naturalu nuskausminima, kalbos net nebuvo - nebuvo kur masazhuot/glostyt, kai pilva raizho biggrin.gif
beje, buvo prakirpti vandenys (naturalus skatinamieji), + skatinamieji lashinami, nes perneshiojimo savaite jau praejus buvo.
Burbulytis
Eina sau kaip cia baisiai rasote...Ar tikrai viskas taip...Nu po keliu menesiuku ir as pakomentuosiu...
Omrum
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 15, 15:28)
Eina sau kaip cia baisiai rasote...Ar tikrai viskas taip...Nu po keliu menesiuku ir as pakomentuosiu...
*

maziau skaityk tokias temas,nieko ten nepakeliamo nera viskas bus gerai mirksiukas.gif kitaip istveri sita skausma nes jis kitoks nu toks nepotologinis, o labiau fiziologinis jeigu jis yra reiskia taip reikia cool.gif
-Lilė-
Aš su pirmą jaučiau taip kaip per mėnesines skauda, stipriai maudžia - bet nieko nepakeliamo, nugaros tai visai neskaudėjo.
O antro kaip tik laukiuosi, tai labai greitai sužinosiu.... smile.gif
Oceane
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 15, 16:28)
*

Na, atsiprašau, kad užvedžiau tokią Baisią temą g.gif
Bet kai pradėjau jausti tuos garsiuosius skausmus, mane buvo apėmęs pyktis: kodėl niekas nesakė, kad šitaip skauda, atrodė, būčiau atitinkamai nusiteikusi ir lengviau ištvėrusi...
Pusele_
man sarėmiai prasidėjo po kokios val kai nubėgo vandenys ,po truputi, po truputi ir įsivažiavo papilvėj,kaip per pačias smagiausias mėnesines - galėjau dar kentėt, bet akušerė sako jei per 10 min nesuleisiu į veną nuskausminamų tai jie nebereikalingi, nes nespės suveikti,
suleido blush2.gif skausmą nuėmė , bet visas stangas puikiai jaučiau
Bahama mama
Per pirmą gimdymą skausmą jutau tik nugaroje ir visai sakyčiau nestiprų - gana lengvai iškenčiau. Antrą kartą žiauriai skaudėjo pilvą, o į pabaigą ir nugarą - dar baisiau (kaip kažkuri rašė, atrodė, kad pjauna per pusę doh.gif).

Violla, labai gražus tavo pilvelis, sėkmės mirksiukas.gif
daluzenik
Man skaudejo rodesi, kad visur aplink visa juosmeni ir pilvo apacia ir ziauriai nugara, jai antra pasiprasiau, kad operuotu, vadinasi "saldu" buvo blush2.gif
Grigė
Man pilvą skaudėjo ..... Neleidau, kad vyras jį masazuotų, nes labai erzino bash.gif
mamiux
daugiau nugaroje,bet siaip tai visur labai blink.gif smile.gif
-Lilė-
Man tai pilvą skaudėjo, panašiai kaip per mėnesines, po to skaudžiau, aštriau ir pradėjo eiti į nugarą skausmas sąrėmio pabaigoje.
O prasidėjo nuo nežymaus strėnų maudimo ir kaklelis jau buvo 5cm atsidaręs.
Bet gavau epidurą ir kaip karalienė gulėjau sau ir laukiau savo stebuklėlio..... wub.gif

Gimdymas buvo thumbup.gif nepalyginsi su pirmu, kai be epiduro gimdžiau unsure.gif
giedrute25
as tai saremius jauciau pilve
beni
man tai skaudejo pilva, kazkaip nugaros visai ne g.gif
neringuska
Man tai suimdavo kartu ir pilva ir nugara doh.gif
austra
Man skaudejo tik nugara, pilvo visai neskaudejo.
dixita
neatsimenu lotuliukas.gif

saremiai prasidejo nuo pilvo, tokiai nestiprus, taip dziugiai suimdavo, kad jau gimdysiu, nes mano pupa velavo. Bet paskui jokio dziaugsmo nebuvo, kadangi skatino, tai liepiau patiems daktarmas ir gimdyt blush2.gif
stipriai suimdavo pilva, nugaros lyg ir nejauciau
Šypsenėlė24
Iš pradžių skaudėjo tik pilvą, o paskui pradėjo ir nugarą laužti doh.gif
Daina
QUOTE(austra @ 2008 01 29, 16:48)
Man skaudejo tik nugara, pilvo visai neskaudejo.
*

Aš irgi pilve jokių skausmų nejaučiau, tik nugarą per sąrėmius suimdavo, bet ir tai pakenčiamai ax.gif nedaug man teko kentėt blush2.gif
violla
QUOTE(violla @ 2008 01 15, 12:39)
Su pirmu per saremius jauciau skausma nei pilve, nei nugaroje, o tarpvieteje, nu toks jausmas buvo,kad kas ten koki kuola ikalt bande  doh.gif
Su antru - greit suzinosiu  smile.gif
*

Pagimdziau antra, saremius jauciau taip - pirma nuo pilvo virsaus ejo stiprus spaudimas tiesiai i apacia su stipriu gelimu i tarpviete.
koška
Jauciau stipru skausma nugaros apacioje, ypac kairiam sone.
AgataS
QUOTE(Keiti @ 2007 11 23, 01:43)
Man labiausiai tai skaudėjo... kojas... taip, šlaunis doh.gif Atrodė, kad geriau jau jas nusirausiu negu, kad kęsti tą skausmą doh.gif Na, mano gimdos kaklelis labai greitai atsidarė, gal dėl to...
*

QUOTE(Puccha @ 2007 11 29, 12:53)
O man kažkaip keistai: nuo pilvo apačios į kojas(tiksliau į kirkšnis ir šlaunis) blink.gif Va būtent tas kojų skausmas ir baisiausias buvo.
*

man irgi BAISIAI skaudejo slaunis doh.gif laukiau laukiau, kada cia man prades skaudet pilva ar nugara, bet taip ir nesulaukiau. o skausmas nuo trapvietes ejo ligi keliu ir atrode tuoj suplysiu i dvi ar daugiau daliu blink.gif
Man kaip tik kaklelis labai letai atsidarinejo, net 16 val prasikankinau su tuo skausmu...kol pagimdziau.
O dabar jau antras ar antroji turi tuoj pradeti belstis, tai ziauriai vel bijau kad jau geriau nugara ar pilva skaudetu, TIK NE KOJAS.
Severute
pradzioje tik pilve, o kai saremiai sustiprejo, tai skaudejo ir nugaroj.
Rhetta
Paruosiamuosius saremius jutau kaip skausminga pilvo (gimdos) kietejima.O tikruju nespejau pajusti (dare planini cezari)
ugne23
man tai nugara pradejo skaudet tik tada kai vandenis nuleido, o gimda td jau mano buvo 8 cm atsidarius blush2.gif o siaip tai man praktiskai visai jokiu skausmu nebuvo, buciau namie buvus, tai ir buciau pasigimdzius manu doh.gif blush2.gif nes man tik maude pilvo apacia, o as juk laukiau kada ta nugara prades skaudet biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Laura_online
nugaroje, o pacioje pabaigoje tai visur lotuliukas.gif
SD
Skaiciau sia tema pries kelis men. ir galvojau, kaip gali saremiai jaustis nugaroj, nes pirmo gimdymo metu skaudejo tik pilva. Taciau per antra gimdyma ir as pajutau, ka tai reiskia doh.gif bet skirtumo jokio - nugara ar pilva, skaudejo vis tiek nezmoniskai verysad.gif
me_gustas_tu
Man skaudejo visur, nors labiau nugara ax.gif
laide
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 05 13, 15:56)
Man skaudejo visur, nors labiau nugara  ax.gif
*

man ir labiau nugara skaudejo mirksiukas.gif
sena pažįstama
Du naturalius gimdymus skaudejo daugiau nugara, o trecia, skatinama gimdyma, skaudejo pilva ir visai nejauciau skausmu nugaroj.
Atisa
QUOTE(Severute @ 2008 03 27, 02:32)
pradzioje tik pilve, o kai saremiai sustiprejo, tai skaudejo ir nugaroj.
*

drinks_cheers.gif ie man taip pat ax.gif
papse
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 05 14, 08:38)
Du naturalius gimdymus skaudejo daugiau nugara, o trecia, skatinama gimdyma, skaudejo pilva ir visai nejauciau skausmu nugaroj.
*

na man su pirmu skaudejo nugara, o su antru pilva, gal del to kad skatino smile.gif
editada
o as skausma jauciau pilve verysad.gif
...Dream...
skaudejo labai paskutinius saremius, bet net negaliu pasakyti kur doh.gif atsimenu tik kad galvodavau kaip iskesti... o kur skaudejo, net negaliu pasakyti blink.gif
biti atskrend
Pilvo apacioje, visai kaip per menesines. Tik nepatogiai atsigulus skaudedavo ir nugaros apacia, bet stovint ar klupint ne.
E.V.
Nugaroje, ties juosmeniu, labai panašiai skaudėjo , kai "turėjau" inkstų uždegimą schmoll.gif
ievute_ch
QUOTE(superUla @ 2008 05 19, 16:04)
Nugaroje, ties juosmeniu, labai panašiai skaudėjo , kai "turėjau" inkstų uždegimą schmoll.gif
*

O ar ta maudimas turi bute reguliarus? nes kazkaip jau sian beveik nuo pietu vis maudena tai nugara, tai pilvo apacia, tai kojas parakina...o pilvuka sustangdina tai reciau... g.gif
bimkutele
Ir nugara,ir pilva,ir inkstus,ir kirksnyje nervas buvo uzspaustas,ir inkstai(turiu inkstu liga)trumpiau tariant visus galus skaudejo doh.gif
Tinar
man tai strenas..toks jausmas kad lauztu perpus ..o pilvo visai neskaudejo...
Ingulyte
Nugaros isvis neskaudejo, o skaudejo pilva. Pradzioj skausmas buvo kiek stipresnis nei menesiniu.
nanainis
man nugara, strenas ir uzpakali skausmai plese biggrin.gif jausmas, kad tuoj iskakosiu visus vidurius doh.gif taciau tas vyko gimdymo diena, o pries tai diena strenas maude (inkstu uzdegimas) ir pilvo apacia bei tarp koju skaudziai dilgciojo rolleyes.gif
tomulexxx
kai prasidejo saremiai tai man skaudejo pilvo apacia taip smarkiai, kad kai reikejo ramiai pasedet kol suleis vaistus i stubura, negalejau net issitiest kiek liepe doh.gif
morozko
Man tai skaudėjo pilvo apačia ir tikrai ne kaip per mmm, net nežinau su kuo palyginti, nes skausmas buvo doh.gif
vilmutee
as saremius jutau irgi pilve blush2.gif
Ereses
AS tik nugaroje smile.gif , todel ir nesupratau is pradziu kad gimdau lotuliukas.gif , nesupratau, prie ko cia tu nugara, isivaizdavau kad pilva turi skaudet smile.gif
Ibi patria, ubi bene!
ir aš nugaroje jutau todėl irgi nesupratau iki tol kol jau ryto sulaukiau lotuliukas.gif tada patikėjau pagaliau, kad tikrai kažkas jau vyksta blush2.gif
Jasper
Jaučiau stiprų deginimą pilvo apačioje. Nugarą ėmė skaudėti tik, kai jau vaikelį reikėjo stumti.
justagnė
Skausmą jutau nugaroje smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.