Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tiramisu, tikras itališkas desertas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
karolina888
skanumelis ,vertas pabandyti.smile.gif
Lusasita
pas mus irgi liko paskutinis kasniukas tiremisu pagal pirmaji reeptuka ax.gif
Tik man visgi tie permirke damu pirsteliai nilabai blush2.gif o vat kremas thumbup.gif wub.gif
karolina888
gerulis as irgi ismeginsiu ,fantastiskai atrodo.
irmulia
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 15, 17:09)
Sveikutes,

Pasidariau Tiramisu, taip jau gavosi, kad 2 dienas negalejau jo valgyti, nes blogavau, tad jau saldytuve stovi 3 dienas. Kaip manot, ar tinkamas dar naudojimui? Siaip labiau permirkes, bet jokio blogo skonio ar kvapo nejauciu  schmoll.gif  Kiek galima laikyti si deserta saldytuve?
*

paskutinį kartą gamintą tiramisu (su kiaušiniais) specialiai laikiau 2 paras šaldytuve ir super thumbup.gif o suvalgytas buvo trečiąją mirksiukas.gif taip kad viskas ok mirksiukas.gif
Lusasita
tai jei nesuruges tai ir thumbup.gif thumbup.gif
Erina
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 24, 15:18)
sveikos  4u.gif  pasidžiaugsiu savaitės žygdarbiu, jau įtariat, kad tai tiramisu smile.gif bet jis įpatingas tuo, jog mascarpone ir savoiardi yra mano pačios gamybos.

Kaip gaila kad tik dabar suradau jūsų pateiktą mascarponės receptą, nes vakar jau prisipirkau doh.gif . Ir ištikro, jau seniau buvau atkreipus dėmesį, kad pvz į Vilkyškių sūrių Mascarponės sudėtį ieina tik grietinėlė ir citrinų rūgštis bigsmile.gif Bet maniau gal pats gamybos procesas kažkuo labai sudėtingas ir ypatingas, nes pats sūris nepigus blush2.gif
Kitą kartą būtinai išbandysiu mascarponę pasigaminti namie thumbup.gif
Ciuple
Vilkyškių maskarponė nerekomenduotina Tiramisu gamybai....
Lusasita
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 14:12)
*

cia kodel ???? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Ciuple
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 17, 15:20)
cia kodel ???? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
vida2
Kad piršteliai Tiramisu torte nebūtų išmirkę, juos geriau ne mirkyti stiprioje kavoje, o sutepti su konditeriniu teptuku. Galima kavą sumaišyti lygiomis dalimis su VanaTallinn likeriu. Kad tortas nebūtų toks riebus grietinėlę galima per pusę sumaišyti su nesaldintu BIOS ekologišku jogurtu be cukraus.
user posted image
Lusasita
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
*

butent kas nesigauna blink.gif g.gif blink.gif kas ten gaunasi tada ????
nu pati dariau su vilkyskiu, tai ar cia reiskia kad man nesigavo g.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
rasike
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)
*

Neviena karta dariusi esu ir viskas kuo puikiausiai gaunasi... thumbup.gif
irmulia
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 16, 13:18)
tai jei nesuruges tai ir  thumbup.gif  thumbup.gif
*

o kodėl jis turi būti surūgęs? g.gif jei visi produktai švieži, tai ir jokiu būdu nesurūgs per porą parų biggrin.gif o kaip tik bus dar skanesnis thumbup.gif
Rūtkė
na štai ir mano tiramisu jau nuo pietų šaldytuve stovi smile.gif nekantrauju paragauti, bet turbūt dar ankstoka traukti ir teks laukti rytojaus?
Gretabac
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ? 4u.gif Kokiu nerekomenduotumet?
aciu 4u.gif
Ciuple
QUOTE(Gretabac @ 2011 03 29, 14:08)
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ?  4u.gif  Kokiu nerekomenduotumet?
aciu  4u.gif
*

Man skaniausia su tamsiuoju romu smile.gif
laurindre
As pilu Amareto. Tik nepilkit lietuvisko kavos likerio, pinigu metymas, nei skonio, nei kvapo doh.gif
jolanta.jjolanta
aš brendžio pyliau, tikrai negailėjau
Redauta
Skonio reikalas wub.gif
irmulia
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 30, 08:04)
Man skaniausia su tamsiuoju romu smile.gif
*

puikiai tinka Havana Club tamsusis romas thumbup.gif jo įpilu 2 val.g š. į tirpios kavos užpilą sausainiams mirkyti biggrin.gif
Redauta
QUOTE(irmulia @ 2011 03 30, 23:01)
puikiai tinka Havana Club tamsusis romas  thumbup.gif  jo įpilu 2 val.g š.  į tirpios kavos užpilą sausainiams mirkyti  biggrin.gif
*

Skanu,reiks pabandyti,viliojanciai skamba wub.gif
In-
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 15:12)
*

vilkysiu pienines ta mascorpote apgailetinos skonio , geriau sumoket brangiau ir nusipirkt normalu produkta. akivaizdaziai skyriasi skoniai.
In-
nu po simts... doh.gif dariau dabar tiramisu toks grazus standus nesklystas kremukas , beje ir skanus buvo kol nesudejau baltymu doh.gif tada pasidare skystas kaip jogurtas . nezinau kas cia gausis nes atrodo tai labai skystai. jau imu gailetis tokios brangios mascorpanes ir damu pirsteliu doh.gif
Velma
Dariau vakar TIRAMISU,tai kai pirmas kartas tai tikrai neblogai gavosi,tik truputi kava per stipria padariau tai jauciasi kartumas verysad.gif vietomis matyt kur labiau isigere,sekanti karta darysiu normalia kava mirksiukas.gif
Gretabac
Siandien antra kart gyvenime darytas tiramisu jau saldytuve ir laukia vakaro smile.gif Si kart dariau su pacios keptu biskvitu, paziuresim kas gausis smile.gif
Ikeliu video nuorodele pagal koki recepta dariau, darant pagal ji nepavykt negali thumbup.gif

http://vimeo.com/15048193
irmma
QUOTE(Gretabac @ 2011 04 10, 12:05)
Siandien antra kart gyvenime darytas tiramisu jau saldytuve ir laukia vakaro  smile.gif  Si kart dariau su pacios keptu biskvitu, paziuresim kas gausis smile.gif
Ikeliu video nuorodele pagal koki recepta dariau, darant pagal ji nepavykt negali  thumbup.gif

*

kaip idomiai,visai kiausiniu kremuj nereikia g.gif ,reiks isbandyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 03 17, 19:36)
o kodėl jis turi būti surūgęs?  g.gif  jei visi produktai švieži, tai ir jokiu būdu nesurūgs per porą parų  biggrin.gif  o kaip tik bus dar skanesnis  thumbup.gif
*

man ir po poros dienu dar skanesnis buna,negu is pradziu drinks_cheers.gif (ir nei kart dar nebuvo praruges unsure.gif )
Gretabac
QUOTE(irmma @ 2011 04 10, 12:18)
kaip idomiai,visai kiausiniu kremuj nereikia  g.gif ,reiks isbandyt rolleyes.gif
Papildyta:
man ir po poros dienu dar skanesnis buna,negu is pradziu drinks_cheers.gif (ir nei kart dar nebuvo praruges unsure.gif )
*

tikra teisybe, kuo ilgiau palaikai tuo skaniau, tik islaukt baisiai sunku biggrin.gif biggrin.gif

Pabandykit si kremuka butinai, nerealaus skonio thumbup.gif
Vietoj tu dvieju indeliu musu svelniosios varskes(neradau niekur pirkt), as naudojau 4 MUSU varskes surelius su vanile mirksiukas.gif
fruktozoide
Ananasinis tiramisu labai skanu smile.gif Toks gaivus. wink.gif
Redauta
Siandien antra kart gyvenime darytas tiramisu jau saldytuve ir laukia vakaro  smile.gif  Si kart dariau su pacios keptu biskvitu, paziuresim kas gausis smile.gif
Ikeliu video nuorodele pagal koki recepta dariau, darant pagal ji nepavykt negali  thumbup.gif

*

aciu uz gera nuoroda wub.gif
murkute
Vis ruošiuosi išbandyti gamint tiramisu - reiks peržiūrėt šią temelę ir pagaliau prisikaupti... Mat virtuvėj nesu labai didelė virtuozė, truputį bijau, kad gali nesigauti doh.gif
Push_Push
QUOTE(murkute @ 2011 04 13, 10:37)
Vis ruošiuosi išbandyti gamint tiramisu - reiks peržiūrėt šią temelę ir pagaliau prisikaupti... Mat virtuvėj nesu labai didelė virtuozė, truputį bijau, kad gali nesigauti    doh.gif
*

Virtuvėje nereik bijot, reik daryt pagal receptą tiksliai ir gausis (čia jei bijai improvizuot). Jei kažkas nesigauna, kitą kartą jau tobulai gautųs smile.gif Iš klaidų ir gaunasi šedevrai biggrin.gif
cindy
Nesuprantu, antrą kartą dariau tiramisu ir kremas gavosi skystas unsure.gif Atrodo ir baltymus išplaku iki kol nekrenta jau, ir tą maskarponę išsuku normaliai.. unsure.gif
laurindre
Tai jis ir turi buti skystas 4u.gif
kate+++
nerealiausias desertas!!!! wub.gif
cindy
QUOTE(laurindre @ 2011 04 14, 17:23)
Tai jis ir turi buti skystas 4u.gif
*

Visiškai skystas? Kažkaip kiek esu mačiusi, tai jis toks ne kietas, bet ir ne kaip vanduo..
laurindre
Grietines tirstumo 4u.gif Kai pastovi gatavam torte truputi patirsteja, beveik pjaustosi, kartoju "beveik" smile.gif
cindy
O man niekas nesipjausto. Sausainiai tik, o visa masė skysta kaip vanduo unsure.gif
Mamosjega
Pats skaniausias ragautas Tiramisu. Labai gražiai sustingo ir be proto skanus.... wub.gif

Itališkas desertas tiramisu
kregzde1
mano tiramisu tortukas.. smile.gif
http://www.part.lt/perziura/877764b856018d...7725fb51410.jpg
annesears
man skaniausias : http://www.beatosvirtuve.lt/blog/2008/04/tiramisu/

wub.gif du kartus dariau, abu labai pavyko, iskart viskas suvalgyta buvo!tik mano pastebejimas, kad damu pirstelius pamerkiu i kava tik viena puse, o poto i inda apverciu kita, nepermirksta tada ir nesutezta.
Rose Prick
QUOTE(kregzde1 @ 2011 04 25, 15:26)

pagal kokį receptą darėt? ax.gif
degto molio plyta
kas gautusi jei nedeciau kiausu zaliu ? visiskas s....? noriu gamint bet tie zali kiausai kazkaip nezinau
Ciuple

Išbandžiau šitą, skanus, bet...daugiau nedarysiu ax.gif Vis tik su maskarpone yra su maskarpone wub.gif
Sabbatini
Tikras tiramisu yra kabinamas saukstais ,jeigu ne tai jau ne tiramisu rolleyes.gif kad nebutu labai minkstas paprasciausiai reikia idet zelatinos ,tada galima normaliai supjaustyt ax.gif Esu dariusi su vysniom, l.skanu tongue.gif vysnios geriausiai tinka saldytos ,kad truputi rugsties butu thumbup.gif reikia padaryt kazka panasaus i kisieliu ,kad vysniu sluoksnis nesusigertu i sausainius ir krema .Kita savaite bandysiu daryt torto varianta ,bet greiciausiai pati kepsiu puru biskvita be riebalu ,tada bus stabilesnis tortukas ax.gif
jau dabar seiles teka kai pagalvoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde1 @ 2011 04 25, 16:26)

thumbup.gif labai gerai atrodo pabandysiu kazka panasaus ax.gif
Vytuke
Sia savaite nuolaida maskarponei ir sausainiams top budget (nu cia kaip ir tiramisu tinka) Maximoi.
Man tai labai gaia,kad ipyliau brangu roma i kava (kaip rekomendavo Beata) ir kazkaip nelabai skanu su alkoholiu.Nors sveciai tai labai gyre!
bitutute
Sveiki,

Radau tokį receptėlį Tiramisų, noriu išbandyti, tačiau nežinau iš kur gauti vyšnių likerio priedo kepiniams. Gal kas žino kur galima gauti? Ačiū smile.gif
rosebud1
QUOTE(Mamosjega @ 2011 04 16, 15:59)
Pats skaniausias ragautas Tiramisu. Labai gražiai sustingo ir be proto skanus.... wub.gif

Itališkas desertas tiramisu
*

šis skanus turėtų būti ax.gif
gretusiu
Niugi ateinu su kvailai naiviu klausimu - po pirmojo gyvenime torto gamybos ir puosybos metosi saldytuve kondensuotas pienas ir sausainiukai - ka is ju (na ir plius visa kita - kiausai, sviestas, varske ir t.t.) galima sukurti?
user posted image
keistuole
QUOTE(gretusiu @ 2012 04 16, 12:08)
Niugi ateinu su kvailai naiviu klausimu - po pirmojo gyvenime torto gamybos ir puosybos metosi saldytuve kondensuotas pienas ir sausainiukai - ka is ju (na ir plius visa kita - kiausai, sviestas, varske ir t.t.) galima sukurti?
....

šitie sausainiukai tai labai tiramisu tinkami
o su kondesuotu jei ne tinginį, tai kokį varškinį tortą galit padaryt
rugiagele26
Man tiramisu gaunasi minkstas, bet graziai i lekstute isideda pjaunant peiliu...be jokiu zelatinu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.