skanumelis ,vertas pabandyti.
pas mus irgi liko paskutinis kasniukas tiremisu pagal pirmaji reeptuka
Tik man visgi tie permirke damu pirsteliai nilabai
gerulis as irgi ismeginsiu ,fantastiskai atrodo.
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 15, 17:09) Sveikutes, Pasidariau Tiramisu, taip jau gavosi, kad 2 dienas negalejau jo valgyti, nes blogavau, tad jau saldytuve stovi 3 dienas. Kaip manot, ar tinkamas dar naudojimui? Siaip labiau permirkes, bet jokio blogo skonio ar kvapo nejauciu paskutinį kartą gamintą tiramisu (su kiaušiniais) specialiai laikiau 2 paras šaldytuve ir super
tai jei nesuruges tai ir
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 24, 15:18) sveikos Kaip gaila kad tik dabar suradau jūsų pateiktą mascarponės receptą, nes vakar jau prisipirkau Kitą kartą būtinai išbandysiu mascarponę pasigaminti namie
Vilkyškių maskarponė nerekomenduotina Tiramisu gamybai....
Kad piršteliai Tiramisu torte nebūtų išmirkę, juos geriau ne mirkyti stiprioje kavoje, o sutepti su konditeriniu teptuku. Galima kavą sumaišyti lygiomis dalimis su VanaTallinn likeriu. Kad tortas nebūtų toks riebus grietinėlę galima per pusę sumaišyti su nesaldintu BIOS ekologišku jogurtu be cukraus.
na štai ir mano tiramisu jau nuo pietų šaldytuve stovi
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ?
aciu
As pilu Amareto. Tik nepilkit lietuvisko kavos likerio, pinigu metymas, nei skonio, nei kvapo
aš brendžio pyliau, tikrai negailėjau
Skonio reikalas
nu po simts...
Dariau vakar TIRAMISU,tai kai pirmas kartas tai tikrai neblogai gavosi,tik truputi kava per stipria padariau tai jauciasi kartumas
Siandien antra kart gyvenime darytas tiramisu jau saldytuve ir laukia vakaro
Ikeliu video nuorodele pagal koki recepta dariau, darant pagal ji nepavykt negali http://vimeo.com/15048193 QUOTE(Gretabac @ 2011 04 10, 12:05) Siandien antra kart gyvenime darytas tiramisu jau saldytuve ir laukia vakaro Ikeliu video nuorodele pagal koki recepta dariau, darant pagal ji nepavykt negali http://vimeo.com/15048193 kaip idomiai,visai kiausiniu kremuj nereikia Papildyta: QUOTE(irmulia @ 2011 03 17, 19:36) o kodėl jis turi būti surūgęs? man ir po poros dienu dar skanesnis buna,negu is pradziu QUOTE(irmma @ 2011 04 10, 12:18) kaip idomiai,visai kiausiniu kremuj nereikia Papildyta: man ir po poros dienu dar skanesnis buna,negu is pradziu tikra teisybe, kuo ilgiau palaikai tuo skaniau, tik islaukt baisiai sunku Pabandykit si kremuka butinai, nerealaus skonio Vietoj tu dvieju indeliu musu svelniosios varskes(neradau niekur pirkt), as naudojau 4 MUSU varskes surelius su vanile
Ananasinis tiramisu labai skanu
QUOTE(Gretabac @ 2011 04 10, 12:05) Siandien antra kart gyvenime darytas tiramisu jau saldytuve ir laukia vakaro Ikeliu video nuorodele pagal koki recepta dariau, darant pagal ji nepavykt negali http://vimeo.com/15048193 aciu uz gera nuoroda
Vis ruošiuosi išbandyti gamint tiramisu - reiks peržiūrėt šią temelę ir pagaliau prisikaupti... Mat virtuvėj nesu labai didelė virtuozė, truputį bijau, kad gali nesigauti
QUOTE(murkute @ 2011 04 13, 10:37) Vis ruošiuosi išbandyti gamint tiramisu - reiks peržiūrėt šią temelę ir pagaliau prisikaupti... Mat virtuvėj nesu labai didelė virtuozė, truputį bijau, kad gali nesigauti Virtuvėje nereik bijot, reik daryt pagal receptą tiksliai ir gausis (čia jei bijai improvizuot). Jei kažkas nesigauna, kitą kartą jau tobulai gautųs
Nesuprantu, antrą kartą dariau tiramisu ir kremas gavosi skystas
Tai jis ir turi buti skystas
nerealiausias desertas!!!!
Grietines tirstumo
O man niekas nesipjausto. Sausainiai tik, o visa masė skysta kaip vanduo
Pats skaniausias ragautas Tiramisu. Labai gražiai sustingo ir be proto skanus....
Itališkas desertas tiramisu
man skaniausias : http://www.beatosvirtuve.lt/blog/2008/04/tiramisu/
QUOTE(kregzde1 @ 2011 04 25, 15:26) pagal kokį receptą darėt?
kas gautusi jei nedeciau kiausu zaliu ? visiskas s....? noriu gamint bet tie zali kiausai kazkaip nezinau
QUOTE(Gretabac @ 2011 04 10, 12:05) Išbandžiau šitą, skanus, bet...daugiau nedarysiu
Tikras tiramisu yra kabinamas saukstais ,jeigu ne tai jau ne tiramisu
jau dabar seiles teka kai pagalvoju Papildyta: QUOTE(kregzde1 @ 2011 04 25, 16:26)
Sia savaite nuolaida maskarponei ir sausainiams top budget (nu cia kaip ir tiramisu tinka) Maximoi.
Man tai labai gaia,kad ipyliau brangu roma i kava (kaip rekomendavo Beata) ir kazkaip nelabai skanu su alkoholiu.Nors sveciai tai labai gyre!
Sveiki,
Radau tokį receptėlį Tiramisų, noriu išbandyti, tačiau nežinau iš kur gauti vyšnių likerio priedo kepiniams. Gal kas žino kur galima gauti? Ačiū QUOTE(Mamosjega @ 2011 04 16, 15:59) Pats skaniausias ragautas Tiramisu. Labai gražiai sustingo ir be proto skanus.... Itališkas desertas tiramisu šis skanus turėtų būti
Niugi ateinu su kvailai naiviu klausimu - po pirmojo gyvenime torto gamybos ir puosybos metosi saldytuve kondensuotas pienas ir sausainiukai - ka is ju (na ir plius visa kita - kiausai, sviestas, varske ir t.t.) galima sukurti?
QUOTE(gretusiu @ 2012 04 16, 12:08) Niugi ateinu su kvailai naiviu klausimu - po pirmojo gyvenime torto gamybos ir puosybos metosi saldytuve kondensuotas pienas ir sausainiukai - ka is ju (na ir plius visa kita - kiausai, sviestas, varske ir t.t.) galima sukurti? .... šitie sausainiukai tai labai tiramisu tinkami o su kondesuotu jei ne tinginį, tai kokį varškinį tortą galit padaryt
Man tiramisu gaunasi minkstas, bet graziai i lekstute isideda pjaunant peiliu...be jokiu zelatinu.
|