Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėl mišinuko BELAKT
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
Gabe
as likau patenkinta sia produkcija, tik vienintelis minusas, jog viduriukai pakietejo geriant misinuka.. g.gif koses - labai patiko, neprikrauta saldikliu, naturalesnis skonis kazkiek nei LT parduodamu
alinadok
Galiu pasakyt, kad Dvieju mano draugiu vaikai užaugo su Bellakt mišinukais ir savo vaika maitinu juo. Taip pat duodu vaikui šios firmos košes ir dabar užsakiau ir tyreliu. 4u.gif
Sveta_ja
Mes irgi labai megstam Bellakt produkcija, tik va paskutiniu metu labai sudetinga su atvežimu. Gal kasnors gali pasidalinti kur perkat Bellak mišinukus Vilniuje ?
irenocka*
Mes taip pat labai patenkinti sia produkcija, labai patinka koses ir atradome dabar tyreles 4u.gif
Mamusik
QUOTE(avilinka @ 2011 03 31, 18:00)
Ziuriu kainas uzsikele,nes as pernai pirkau Naujos Vilnios turgelyje,tai man po 8lt paradve,bet as iskart emiau 12 pakeliu,kad ramu butu smile.gif O kai baigesi,nutariau KAlvariju turguje paziureti,tai ten po 12lt pardavinejo,tai neemiau. Sakau skirtumas koks kur vienam turguj,o kur kitam  unsure.gif
Beje,pirkau ne misini, o kosytes ivairias,bet kaina buvo ta pati ar kosiu ar misiniu.
*

Mes perkam Baltarusijoj miestelyje prie sienos, tai kainos panasios. Misinukai buvo po 9 lt, o kose pigesnes (tai buvo pries devolvacija).
Ingiosik
Mes valgom Belakt nuo 3 gymimo savaites labai patinka ir tinka juokiu berimu mes patenkinti smile.gif))
bemsiuke
jei vargstam su pilvo putimu dieglias tais labai, tai gert tada su bifido geriau? gal galit pasidalinti kas kontaktais patikimais ir pastoviais?
nebezinau ka bandyt maziui duot sad.gif nuo aptamilio zaliai tirstai kakojo nors verke maziau, Nan HA pucia labiau pilva ir daugiauy verkia nors kakojimas sustivarke... paprastas Nan - retai kakojo, jau sakiau imsiu pigiausia tutteli ir gal bus geriau... tai dabar noriu pabandyti ta bellakta
Brile
QUOTE(bemsiuke @ 2011 08 20, 14:11)
jei vargstam su pilvo putimu dieglias tais labai, tai gert tada su bifido geriau? gal galit pasidalinti kas kontaktais patikimais ir pastoviais?
nebezinau ka bandyt maziui duot sad.gif nuo aptamilio zaliai tirstai kakojo nors verke maziau, Nan HA pucia labiau pilva ir daugiauy verkia nors kakojimas sustivarke... paprastas Nan - retai kakojo, jau sakiau imsiu pigiausia tutteli ir gal bus geriau... tai dabar noriu pabandyti ta bellakta
*

labai geras misinukas tas BELAKT,mano alergiskas sunus uzaugo su Belaktu smile.gif dukryte maitinu ikik siol pati biggrin.gif jokiu bedu su pilvuko putimu ar degliais niekada neturejome.siuliciau pabandyti belakta,blogiau nuo jo tikrai nebus 4u.gif
ona24
labuka musu ir bedele susijusi su pilvuku gal reiketu paprasyti kad ir mums parvestu belaco nes jau nzn jau koki misinuka duoti ne vienos ramios dienos gerai rik kad dar nakti miega (diena issikankine).
jau ir as pavargau nelengva du maziukus auginti kuriems pastoviai beveik rekia biski numiega ir vel
gal reiketu paprasyti tu kur vaziuoja pastoviai i baltarusija kad parvestu, bet pirma dar su daktarais pasikonsultuosim smile.gif
bemsiuke
pradejom gerti belakta, labai sviesiai geltonai kakoja, ir jum taip? ir daznai po nedaug doh.gif mabn kai nuo aptamilio kas antra para kazkur zaliai ir tirstai labai kakojo tai dabar keista labai doh.gif
Sveta_ja
QUOTE(bemsiuke @ 2011 09 02, 17:40)
pradejom gerti belakta, labai sviesiai geltonai kakoja, ir jum taip? ir daznai po nedaug  doh.gif  mabn kai nuo aptamilio kas antra para kazkur zaliai ir tirstai labai kakojo tai dabar keista labai  doh.gif
*

Koki misinuka valgote, nes pas mus buvo taip pat kol valgeme Bellakt Optimus, Dabar valgom Belakt Immunis ir viskas gerai kakojam kas diena ryte ir vakare.
bemsiuke
bifido, sian tris kartus kakojo, nors pagalvojau kad gal cia ir nedaznai g.gif nes kai gerem aptamili tai sakau kas dvi paros kazkur
Pagunda20
sveikos mamytes,pasidalinsiu savo patirtim,mano pipiriukui vos du menesiai,taip jauatsitiko kad pati pieno neturiu,tad teko maitinti misinukais,okokiais tik nebandziau,ir nan hiperalergiskiem,ir paprasta nan,netgi tuteli nuo visu buvo katastrofa bere,kakojo zaliai,daznai reikalavo valgyt,nuo tutelio taip pilvuka pusdavo kad reke diena nakti,ir stai antra diena kaip mes draugaujam su bilaktu,tiesiog super! thumbup.gif kakoja labai geraiir konsistencija,ir spalva tokiakokia turi but!valgom jau kas 4val nes vaikas sotus jauciasi,juokiasi pastoviai,neatpilineja kaip nuo kitu,pati paragavau misinuko jis tikrai labai skanutis,o to nan net as negaledavau isgert nes slykstus budavo,net berimas pradejo slugti!taigi visom mamom patariu pirkti bilakt pamirsite savo vargus! wub.gif thumbup.gif
Avietytė
QUOTE(Pagunda20 @ 2011 09 13, 16:44)
sveikos mamytes,pasidalinsiu savo patirtim,mano pipiriukui vos du menesiai,taip jauatsitiko kad pati pieno neturiu,tad teko maitinti misinukais,okokiais tik nebandziau,ir nan hiperalergiskiem,ir paprasta nan,netgi tuteli nuo visu buvo katastrofa bere,kakojo zaliai,daznai reikalavo valgyt,nuo tutelio taip pilvuka pusdavo kad reke diena nakti,ir stai antra diena kaip mes draugaujam su bilaktu,tiesiog super! thumbup.gif kakoja labai geraiir konsistencija,ir spalva tokiakokia turi but!valgom jau kas 4val nes vaikas sotus jauciasi,juokiasi pastoviai,neatpilineja kaip nuo kitu,pati paragavau misinuko jis tikrai labai skanutis,o to nan net as negaledavau isgert nes slykstus budavo,net berimas pradejo slugti!taigi visom mamom patariu pirkti bilakt pamirsite savo vargus! wub.gif  thumbup.gif
*

O kur galima nusipirkti to Belakt? g.gif Nes nuo Nan ha1 žiauriai išbėrė veidą tokiais smulkiais spuogeliais, kasdien kakojo žaliai ir skmirdančiai doh.gif bandom aptamil ha1, bet jau pilvą pučia tai ne tas žodis doh.gif
Pagunda20
QUOTE(Avietytė @ 2011 09 14, 13:01)
O kur galima nusipirkti to Belakt?  g.gif Nes nuo Nan ha1 žiauriai išbėrė veidą tokiais smulkiais spuogeliais, kasdien kakojo žaliai ir skmirdančiai doh.gif bandom aptamil ha1, bet jau pilvą pučia tai ne tas žodis  doh.gif
*

vilniuje arduoda toks vyriskis veza po 8lt va numeris 862093965 4u.gif
Austejos*Mamyte
Galvoju ir as pabandyti nupirkti mazajai Belakt misinuka.Ja taip isbere... Jau bandem paprasta aptamil,aptamil ha1,hipp ha1... netinka mums.kuris geriau yra: kokiu rusiu yra ir koki naudojate jus?koks prilipo jusu mazyliui? Per kiek laiko jums dingo alergija pavartojus belakt?
Pagunda20
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 15, 01:17)
Galvoju ir as pabandyti nupirkti mazajai Belakt misinuka.Ja taip isbere... Jau bandem paprasta aptamil,aptamil ha1,hipp ha1... netinka mums.kuris geriau yra: kokiu rusiu yra ir koki naudojate jus?koks prilipo jusu mazyliui? Per kiek laiko jums dingo alergija pavartojus belakt?
*

na spuogiukai preis po biskuti nieko nebuna per greitai,visokiu ira hiperalergiskiems yra su gerosiom bifido bakterijom,as pvz naudoju su bifido bakterijom,mano visom draugem toks pat misinukas prilipo 4u.gif
bemsiuke
Man taip pat pasitvirtino sie misinukai, tik gaila kad tenka is vilniaus dar siustis pastu nes gyvename mazame miestelyje doh.gif
o geriame bifido 1. pradedam skanaut jau darzoves, kita men gal jau koses reikes bandyt.
kadangi nemoku skaityt rusiskai gal galit pasakyt kaip ruosiamos koses?
beatka1983
sveikos mamytes
gal kas duoda savo vaikui bepienes belakt koses? ar jos saldintos- ar turi cukraus sudetyje? kaip jos paruosiamos?
danuciux
galima dar misinuku uzpilt! smile.gif
rircik
kaip galvojate, primaitinti geriau kosem balakt su ryziu arba grikiu miltais ir su pienu ar geriau tokia kose be pieno?
Unruuly
QUOTE(rircik @ 2011 10 11, 15:25)
kaip galvojate, primaitinti geriau kosem balakt su ryziu arba grikiu miltais ir su pienu ar geriau tokia kose be pieno?
*

As tai pradedavau nuo be pieno koses ax.gif
rircik
su kokiu zinduku maitinat savo atzaleles kai valgo belakt kose su pienu ir ryziu ar kitais miltais?
user posted image
bemsiuke
as isivaizdavau kad su sauksteliu jos maitinamos g.gif is vis man tai tik piena satrodo is buteliuko geriamos, o koses tai nezinau g.gif
rircik
cia tik toks pavadinimas kose, is tikruju tai toks pat misinukas tik su ryziu ar kitais miltais. mano drauge maitina su avent buteliuku ir zinduku 1 įpjova kintamosios tėkmės, tinkanciu ir tirštiems skysčiams. maniskiai leliukai nelabai ima ta avent, tai su kuo galima dar maitinti?

Papildyta:
sita kose galima valgyti ir skystai, ir tirstai, priklauso nuo sauksteliu idejimo skaiciaus.
tai gal kas patars,su kokiu zinduku ja galima valgyti skystai? gal kas valgote tokias ar panasias koses?
HappyAngel

! 
Mielos mamos,

Jau nebežinau kelintą kartą kartoju: maisto produktų prekyba/dovanojimas (tame tarpe ir mišinukų, tyrelių ir kt.) forume yra draudžiamas!
doniukas
Uzauginau dukra su baltarusiskais misinukais nors gydytojai sake negalima bet as neklausiau ir kuo puikiausiai sekmingai valgem ir augom smile.gif
do2vka
QUOTE(doniukas @ 2011 11 22, 12:08)
Uzauginau dukra su baltarusiskais misinukais nors gydytojai sake negalima  bet as neklausiau ir kuo puikiausiai sekmingai  valgem ir augom  smile.gif
*

o kur galima gauti belakt ar gal galite mamytes patarti nes atpylyneja mano dukryte o aptamilas ar jei netinka iskart suvyduriuoja
bemsiuke
*infected* nemazai skelbimu kas veza 4u.gif pasiskambini ir susitari, ci akontaktu deti negaliu nes tai neskelbimu tema blush2.gif
ciapa
Mane irgi domina Belak misinukai. Pabandziau duoti ir tiko ir dabar ieskau ju. Gal kas gali pasakyti kur ju galima isigyti?
Exige
kuzave platina 4u.gif
rircik
QUOTE(ciapa @ 2012 01 03, 21:21)
Mane irgi domina Belak misinukai. Pabandziau duoti ir tiko ir dabar ieskau ju. Gal kas gali pasakyti kur ju galima isigyti?
*

cia toks zenia veza
http://vilniuscity.olx.lt/bellakt-misinuka...s-iid-276927658
Ariana&D
QUOTE(bemsiuke @ 2011 09 02, 18:40)
pradejom gerti belakta, labai sviesiai geltonai kakoja, ir jum taip? ir daznai po nedaug  doh.gif  mabn kai nuo aptamilio kas antra para kazkur zaliai ir tirstai labai kakojo tai dabar keista labai  doh.gif
*

geltonai, cia yra normalu, zaliai nelabai gerai
bemsiuke
mum susitvarke kakis nuo belakto, nuo aptamilio zaliai ir kietai kakojo, su labai aitriu kvapu, o va belakt duodant graziai jei taip galima issireikst pradejo kakot, geltonai taip
Ariana&D
QUOTE(bemsiuke @ 2012 01 12, 18:25)
mum susitvarke kakis nuo belakto, nuo aptamilio zaliai ir kietai kakojo, su labai aitriu kvapu, o va belakt duodant graziai jei taip galima issireikst pradejo kakot, geltonai taip
*

Aiskutis.
simonalka
o mums nuo Belkt'o pradėjo viduriukai kietėti..
bet visą kitą ok- toliaravo..
patinko man jų sudėtis ir kaina smile.gif
dabar kai mažius paaugo, tai reiks pabandyti košeles thumbup.gif
tiunina
Gal kas bandetė Belakt PRE?Noriu pabanditi savo neisnesiotukui smile.gif
ciukcia76
mes geriam bellakt AR atpilinejantiems, tai super dar geriau nei aptamil AR ir del kainos zinoma taip pat biggrin.gif
jur78
pritariu
zuikaa
QUOTE(simonalka @ 2012 02 28, 13:48)
o mums nuo Belkt'o pradėjo viduriukai kietėti..
bet visą kitą ok- toliaravo..
patinko man jų sudėtis ir kaina smile.gif
dabar kai mažius paaugo, tai reiks pabandyti košeles  thumbup.gif
*

mes valgom koses, tai zuikiui labai patinka smile.gif
AKALIFA
Gal kas maziukam duoda belakt bl(be laktozes misinukas)?
dzoita
QUOTE(AKALIFA @ 2012 03 02, 11:45)
Gal kas maziukam duoda belakt bl(be laktozes misinukas)?
*

mane ir domina sis misinukas.... g.gif ko tik nebandem,valgom db aptamil lactose free,bet niekaip nesusitvarko pilviukas....(kakoja zaliai). gal yra platinanciu kaune?
dzoita
Nu va. Jau du kartus valgėme Bellakt BL. Po pirmo karto gausiai atpylė, po antro jau nieko nebeatpylė. Aptamil Lactose free valgė skaniau, nes šitas pasirodė man mažiau saldus. Tik va mastau: jis turi būti toks riebus riebus? g.gif Net patys milteliai kažkokie riebūs atrodo, sunkūs... O po pavalgymo visas buteliukas būna tarsi aliejumi pateptas. Sakau, gal sotesnis bus ax.gif O maniškė apetitu nesiskundžia... blush2.gif Aptamilio savaitei reikėdavo 4 skarbonkių....
Papildyta:
Tiesa, laukiu nesulaukiu kakučio biggrin.gif Žiūrėsime kokios spalvos bus, nes paskutiniu laiku tuštinosi žaliai žaliai, su aštriu kvapu doh.gif
bemsiuke
QUOTE(dzoita @ 2012 03 23, 11:44)
Nu va. Jau du kartus valgėme Bellakt BL. Po pirmo karto gausiai atpylė, po antro jau nieko nebeatpylė. Aptamil Lactose free valgė skaniau, nes šitas pasirodė man mažiau saldus. Tik va mastau: jis turi būti toks riebus riebus? g.gif Net patys milteliai kažkokie riebūs atrodo, sunkūs... O po pavalgymo visas buteliukas būna tarsi aliejumi pateptas. Sakau, gal sotesnis bus ax.gif O maniškė apetitu nesiskundžia... blush2.gif Aptamilio savaitei reikėdavo 4 skarbonkių....
Papildyta:
Tiesa, laukiu nesulaukiu kakučio biggrin.gif Žiūrėsime kokios spalvos bus, nes paskutiniu laiku tuštinosi žaliai žaliai, su aštriu kvapu doh.gif
*

labai laukiam tavo tolimesniu ispudziu thumbup.gif
Paulina25
ir mes esam Belakto gerbėjai,tik geras kakas būna nuo Belakto su gerom bakterijom,nuo paprasto Belakto pradėjo žaliuot g.gif
jur78
kokia jo kaina dabar ?
Paulina25
QUOTE(jur78 @ 2012 03 25, 22:25)
kokia jo kaina dabar ?
*

apie 10lt per skelbimus, turguj iš bobučių lyg ir brangiau
dzoita
Nu bet rimtai koks tas Belakt BL riebus! Vis tekdavo paragauti nuo rankos, kai tikrindavau ar nekarštas, tai aš truputi jo pasidariau į puodelį, paragavimui blush2.gif Toks grietininis.... Ar čia man tik po kitų taip atrodo g.gif Ir kažkaip lėčiau išvalgo... Aptamil Lactose free taip skubiai ir godžiai rydavo, paskui žagsėdavo. O dabar buteliuką kokias dešimt minučių zelnioja.... Gal dėl dantukų, lyg dygt turėtų... g.gif Nu net pati nežinau. O dabar apie kakalus biggrin.gif Sulaukėme pirmo geltono, bet kietoko. Šiandien ryte jau kakojo normaliai, nei kietai, nei skystai, kaip geltonas paštetas lotuliukas.gif Va neseniai vėl biški pirstelėjo, patikrinau - ten toks nedidelis gabaliukas kietesnio lotuliukas.gif Bet gražiai geltonas.... Dėl viso pikto jau turiu nusipirkus 4 žvakutes ax.gif Alergija kol kas neatsinaujina. Žiūrėsim kaip čia toliau....
jurguze30
Mes valgome taip pat Bellkt Optimum.Tikrai geras misinukas,niekuom nenusileidzia tiems kurie parduodami musu prekybos centruose ax.gif Del sio misinuko konsultavomes su gyd.alergologe,ir gyd.mus patikino,kad sudetis ta pati kaip ir kitu misineliu, kurie yra Lietuvos rinkoje. thumbup.gif
HappyAngel

! 
Nuo šiol visoms skelbimų autorėms (nepriklausomai nuo to, perka, parduoda ar dovanoja mišinukus) skirsiu įspėjimus su draudimu rašyti. Nejaugi taip sunku laikytis taisyklių? http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=513795
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.