as likau patenkinta sia produkcija, tik vienintelis minusas, jog viduriukai pakietejo geriant misinuka..
Galiu pasakyt, kad Dvieju mano draugiu vaikai užaugo su Bellakt mišinukais ir savo vaika maitinu juo. Taip pat duodu vaikui šios firmos košes ir dabar užsakiau ir tyreliu.
Mes irgi labai megstam Bellakt produkcija, tik va paskutiniu metu labai sudetinga su atvežimu. Gal kasnors gali pasidalinti kur perkat Bellak mišinukus Vilniuje ?
Mes taip pat labai patenkinti sia produkcija, labai patinka koses ir atradome dabar tyreles
QUOTE(avilinka @ 2011 03 31, 18:00) Ziuriu kainas uzsikele,nes as pernai pirkau Naujos Vilnios turgelyje,tai man po 8lt paradve,bet as iskart emiau 12 pakeliu,kad ramu butu Beje,pirkau ne misini, o kosytes ivairias,bet kaina buvo ta pati ar kosiu ar misiniu. Mes perkam Baltarusijoj miestelyje prie sienos, tai kainos panasios. Misinukai buvo po 9 lt, o kose pigesnes (tai buvo pries devolvacija).
Mes valgom Belakt nuo 3 gymimo savaites labai patinka ir tinka juokiu berimu mes patenkinti
jei vargstam su pilvo putimu dieglias tais labai, tai gert tada su bifido geriau? gal galit pasidalinti kas kontaktais patikimais ir pastoviais?
nebezinau ka bandyt maziui duot QUOTE(bemsiuke @ 2011 08 20, 14:11) jei vargstam su pilvo putimu dieglias tais labai, tai gert tada su bifido geriau? gal galit pasidalinti kas kontaktais patikimais ir pastoviais? nebezinau ka bandyt maziui duot labai geras misinukas tas BELAKT,mano alergiskas sunus uzaugo su Belaktu
labuka musu ir bedele susijusi su pilvuku gal reiketu paprasyti kad ir mums parvestu belaco nes jau nzn jau koki misinuka duoti ne vienos ramios dienos gerai rik kad dar nakti miega (diena issikankine).
jau ir as pavargau nelengva du maziukus auginti kuriems pastoviai beveik rekia biski numiega ir vel gal reiketu paprasyti tu kur vaziuoja pastoviai i baltarusija kad parvestu, bet pirma dar su daktarais pasikonsultuosim
pradejom gerti belakta, labai sviesiai geltonai kakoja, ir jum taip? ir daznai po nedaug
QUOTE(bemsiuke @ 2011 09 02, 17:40) pradejom gerti belakta, labai sviesiai geltonai kakoja, ir jum taip? ir daznai po nedaug Koki misinuka valgote, nes pas mus buvo taip pat kol valgeme Bellakt Optimus, Dabar valgom Belakt Immunis ir viskas gerai kakojam kas diena ryte ir vakare.
bifido, sian tris kartus kakojo, nors pagalvojau kad gal cia ir nedaznai
sveikos mamytes,pasidalinsiu savo patirtim,mano pipiriukui vos du menesiai,taip jauatsitiko kad pati pieno neturiu,tad teko maitinti misinukais,okokiais tik nebandziau,ir nan hiperalergiskiem,ir paprasta nan,netgi tuteli nuo visu buvo katastrofa bere,kakojo zaliai,daznai reikalavo valgyt,nuo tutelio taip pilvuka pusdavo kad reke diena nakti,ir stai antra diena kaip mes draugaujam su bilaktu,tiesiog super!
QUOTE(Pagunda20 @ 2011 09 13, 16:44) sveikos mamytes,pasidalinsiu savo patirtim,mano pipiriukui vos du menesiai,taip jauatsitiko kad pati pieno neturiu,tad teko maitinti misinukais,okokiais tik nebandziau,ir nan hiperalergiskiem,ir paprasta nan,netgi tuteli nuo visu buvo katastrofa bere,kakojo zaliai,daznai reikalavo valgyt,nuo tutelio taip pilvuka pusdavo kad reke diena nakti,ir stai antra diena kaip mes draugaujam su bilaktu,tiesiog super! O kur galima nusipirkti to Belakt?
Galvoju ir as pabandyti nupirkti mazajai Belakt misinuka.Ja taip isbere... Jau bandem paprasta aptamil,aptamil ha1,hipp ha1... netinka mums.kuris geriau yra: kokiu rusiu yra ir koki naudojate jus?koks prilipo jusu mazyliui? Per kiek laiko jums dingo alergija pavartojus belakt?
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 15, 01:17) Galvoju ir as pabandyti nupirkti mazajai Belakt misinuka.Ja taip isbere... Jau bandem paprasta aptamil,aptamil ha1,hipp ha1... netinka mums.kuris geriau yra: kokiu rusiu yra ir koki naudojate jus?koks prilipo jusu mazyliui? Per kiek laiko jums dingo alergija pavartojus belakt? na spuogiukai preis po biskuti nieko nebuna per greitai,visokiu ira hiperalergiskiems yra su gerosiom bifido bakterijom,as pvz naudoju su bifido bakterijom,mano visom draugem toks pat misinukas prilipo
Man taip pat pasitvirtino sie misinukai, tik gaila kad tenka is vilniaus dar siustis pastu nes gyvename mazame miestelyje
o geriame bifido 1. pradedam skanaut jau darzoves, kita men gal jau koses reikes bandyt. kadangi nemoku skaityt rusiskai gal galit pasakyt kaip ruosiamos koses?
sveikos mamytes
gal kas duoda savo vaikui bepienes belakt koses? ar jos saldintos- ar turi cukraus sudetyje? kaip jos paruosiamos?
galima dar misinuku uzpilt!
kaip galvojate, primaitinti geriau kosem balakt su ryziu arba grikiu miltais ir su pienu ar geriau tokia kose be pieno?
as isivaizdavau kad su sauksteliu jos maitinamos
cia tik toks pavadinimas kose, is tikruju tai toks pat misinukas tik su ryziu ar kitais miltais. mano drauge maitina su avent buteliuku ir zinduku 1 įpjova kintamosios tėkmės, tinkanciu ir tirštiems skysčiams. maniskiai leliukai nelabai ima ta avent, tai su kuo galima dar maitinti?
Papildyta: sita kose galima valgyti ir skystai, ir tirstai, priklauso nuo sauksteliu idejimo skaiciaus. tai gal kas patars,su kokiu zinduku ja galima valgyti skystai? gal kas valgote tokias ar panasias koses?
Uzauginau dukra su baltarusiskais misinukais nors gydytojai sake negalima bet as neklausiau ir kuo puikiausiai sekmingai valgem ir augom
QUOTE(doniukas @ 2011 11 22, 12:08) Uzauginau dukra su baltarusiskais misinukais nors gydytojai sake negalima bet as neklausiau ir kuo puikiausiai sekmingai valgem ir augom o kur galima gauti belakt ar gal galite mamytes patarti nes atpylyneja mano dukryte o aptamilas ar jei netinka iskart suvyduriuoja
*infected* nemazai skelbimu kas veza
Mane irgi domina Belak misinukai. Pabandziau duoti ir tiko ir dabar ieskau ju. Gal kas gali pasakyti kur ju galima isigyti?
kuzave platina
QUOTE(ciapa @ 2012 01 03, 21:21) Mane irgi domina Belak misinukai. Pabandziau duoti ir tiko ir dabar ieskau ju. Gal kas gali pasakyti kur ju galima isigyti? cia toks zenia veza http://vilniuscity.olx.lt/bellakt-misinuka...s-iid-276927658
mum susitvarke kakis nuo belakto, nuo aptamilio zaliai ir kietai kakojo, su labai aitriu kvapu, o va belakt duodant graziai jei taip galima issireikst pradejo kakot, geltonai taip
o mums nuo Belkt'o pradėjo viduriukai kietėti..
bet visą kitą ok- toliaravo.. patinko man jų sudėtis ir kaina dabar kai mažius paaugo, tai reiks pabandyti košeles
Gal kas bandetė Belakt PRE?Noriu pabanditi savo neisnesiotukui
mes geriam bellakt AR atpilinejantiems, tai super dar geriau nei aptamil AR ir del kainos zinoma taip pat
pritariu
Gal kas maziukam duoda belakt bl(be laktozes misinukas)?
Nu va. Jau du kartus valgėme Bellakt BL. Po pirmo karto gausiai atpylė, po antro jau nieko nebeatpylė. Aptamil Lactose free valgė skaniau, nes šitas pasirodė man mažiau saldus. Tik va mastau: jis turi būti toks riebus riebus?
Papildyta: Tiesa, laukiu nesulaukiu kakučio QUOTE(dzoita @ 2012 03 23, 11:44) Nu va. Jau du kartus valgėme Bellakt BL. Po pirmo karto gausiai atpylė, po antro jau nieko nebeatpylė. Aptamil Lactose free valgė skaniau, nes šitas pasirodė man mažiau saldus. Tik va mastau: jis turi būti toks riebus riebus? Papildyta: Tiesa, laukiu nesulaukiu kakučio labai laukiam tavo tolimesniu ispudziu
ir mes esam Belakto gerbėjai,tik geras kakas būna nuo Belakto su gerom bakterijom,nuo paprasto Belakto pradėjo žaliuot
kokia jo kaina dabar ?
Nu bet rimtai koks tas Belakt BL riebus! Vis tekdavo paragauti nuo rankos, kai tikrindavau ar nekarštas, tai aš truputi jo pasidariau į puodelį, paragavimui
Mes valgome taip pat Bellkt Optimum.Tikrai geras misinukas,niekuom nenusileidzia tiems kurie parduodami musu prekybos centruose
|