QUOTE(mylimuke @ 2009 03 31, 00:45)
na nezinau ar geriau, bet butu arciau namu dabar
Sveikos mamytės, norėjau paklausti, jei esame seniai parašę prašymą dėl priėmimo į darželį pas darželio vedėją, o dabar padarė centralizuotai, ar kartais nereikia perrašyti?
QUOTE(simba 7 @ 2009 04 01, 14:22) Sveikos mamytės, norėjau paklausti, jei esame seniai parašę prašymą dėl priėmimo į darželį pas darželio vedėją, o dabar padarė centralizuotai, ar kartais nereikia perrašyti? Prasymo nereikia perrasyti, automatiskai darzeliai perduoda info apie vaikus svietimo skyriui. Tau tik reikes eit ten, o ne i darzeli.
sveikutes
QUOTE(neriuxxx @ 2009 06 01, 11:38) Į Spindulį? Mes buvom eilėje pirmi (kaip sakė), bet čia po tų pakeitimų tipo reikėjo ateit rašyt prašymą, nes mes norim į Spindulį irgi pereit Kiek žinau, kaip tik tokio amžiaus vaikiukų grupę formavo, tai nesistebiu, kad priėmė
taip i spinduli, niu mums liepe irgi ateit ir seimos sudeti atnesti, tai reiks ko gero ir prasyma rasyt , o gal darze jau,net nezinau
betgi pagalvojau, mes rasem lyg prasyma ,kai ejom i darza registruotis
Gal žinot kas, ar Žvaigždutėj daro papildomų grupių, ten kur darbo birža buvo?
Vargu... Bent jau nieko negirdėjau.
QUOTE(Meina @ 2009 07 15, 06:50) Gal žinot kas, ar Žvaigždutėj daro papildomų grupių, ten kur darbo birža buvo? Sunkmetis, gi krizė Man tai baisu darosi. Draugės vaikas gimęs balandį, o savivaldybėj aiškino, kad tokio amžiaus vaikui jau nėra vietos nei Spinduly nei Žvaigždutėj. O ką daryt man, kai mano vaikas gims spalio mėn. Jaučiu gausim vietą tik į priešmokyklinę grupę
Sveiki, gal kam reikia tautiniu rubeliu mergaitei,cia kurie lanko "spindulys" darzeli
Gal kas zino kaip kaisiadoryse pakliuti i darzeli?? nes matau kad tai neimanomas dalykas.
Kazkokia nesamone. Nera kur vaika deti norint gristi i darba.
nuo gimimo i eile uzsirasyt, tada gal ir pateksit
Sveikutes, mano sunus nuo rugsejo 1 d. lankys "Zvaigadutes" darzeli. O patekt nebuvo sunku,lapkricio men savivaldybej prasyma parasiau,nuo to laiko jau trecia karta eiles sulaukiau,anksciau atsisakydavau vietos,nes neturejau dar galimybes pervesti vaiko,kadangi kitame mieste lankem darzeli. Tikrai nenesiau jokiu "pakistuku",nusistacius grieztai pries tokius dalykus,o ir jokiu lengvatu del priemimo neturejau. taip,kad mamytes,eikit i savivaldybe,rasykit prasyma ir tikrai atsiras vieta
Nu kaip keista
o koks darzelis geresnis? Spindulis ar Zvaigzdute?
Čia gal nuo auklėtojų priklauso? Mes lankėm abu ir nors Žvaigždutę daug kas išgyrė, ir man, ir dukrai daug labiau patiko Spindulys, bet mes tik apie lopšeliukų grupes galim pasakyt. Tiesa, dabar Spindulys atsinaujinęs
Mylimuke, o kuo konkreciai jums abiems patiko Spindulys?
QUOTE(Meina @ 2010 08 22, 20:08) Kaip jau sakiau, tikriausiai dėl auklėtojų QUOTE(mylimuke @ 2010 08 22, 17:52) Čia gal nuo auklėtojų priklauso? Mes lankėm abu ir nors Žvaigždutę daug kas išgyrė, ir man, ir dukrai daug labiau patiko Spindulys, bet mes tik apie lopšeliukų grupes galim pasakyt. Tiesa, dabar Spindulys atsinaujinęs mes tai prieisim, as jau tikrinausi QUOTE(mylimuke @ 2010 08 22, 20:15) Kaip jau sakiau, tikriausiai dėl auklėtojų Dėl atsisveikinimo pradžioj aš nieko prieš buvau, kad pasiima, nes maniškis rėkė įsikabinęs ir pati viena niekaip nebūčiau palikus Ar jau leidi Elzę? QUOTE(Meina @ 2010 08 23, 11:07) Dėl atsisveikinimo pradžioj aš nieko prieš buvau, kad pasiima, nes maniškis rėkė įsikabinęs ir pati viena niekaip nebūčiau palikus Ar jau leidi Elzę? Maniškė elgdavosi taip pat, bet kai neliko kitos išeities, teko išmokt kitaip atsisveikint Spindulys visą vasarą nedirba ir mes dar beveik visą gegužę sirgom, tai atpratus bus visiškai
SVEIKOS
MYLIMUKE, matyt taviškė jau buvo prasikalusi darželiniais klausimais, viskas kas sunkiausia, pirmos dienos prabėgo žvaigždutėje, gal todel tau ir atrodo, kad ten buvo baisiau,o į spindulį atėjote jau visties kažkiek apsigludinę,o mums kaip pradėjusioms eiti iškart į šį, tai kaip ir MEINA sakė, budavo pradeda isteriškai rėkti, ir tik auklėtojos atplėšimas nuo manęs padėdavo, bet po kokių poros sav. viskas išsisprendė, po to truputuką lūpytę patampydavom, o link pavasario visai buvo super... dabar visus tris mėnesius atostogavome, galvojau, kaip čia bus , pirmą dieną -nieko, antrą- tampom lūpą, trečią- žliumbiam, nuo ketvirtos-viskas vėl super
Pas mus tai nekoks ir šis rugsėjis
as ateinu,paduodu vaiko ranka ir iseinu, vaikas supranta kad nera isejimo,mamai su teciu reikia dirbti.
Vaikai labai greitai nusiramina, tik issiskyrimas jiems sunkus
Maniskis irgi perejo i vyresniu grupe, bet siemet jokios asaros, o ir tos vyresniu aukletojos, pastebejau, nepopina ju jau. Nors verkia jau antra savaite kai kurie...
Meile0409, kai tik mano sunus pradejo lankyt darzeli ir as su tokia nuostata ejau, kad reikia atsisveikint, kad vaikas privalo suprasti, zinoti... bet oi, kaip realybej sunku buvo, kai rekia isteriskai i kakla, plaukus rubus isikibes ir kalbek tu, mama, ka nori... dekinga buvau aukletojoms, kad padedavo mums issiskirti Tarp kitko auklyte Zvaigzdutes lopsiuke tai
Ir mums buvo vargo pirmomis dienomis darželyje. Bet dabar eina noriai, net savaitgalį norėjo eiti. Tfu, tfu, tfu.
QUOTE(Meina @ 2010 09 11, 17:51) Maniskis irgi perejo i vyresniu grupe, bet siemet jokios asaros, o ir tos vyresniu aukletojos, pastebejau, nepopina ju jau. Nors verkia jau antra savaite kai kurie... Meile0409, kai tik mano sunus pradejo lankyt darzeli ir as su tokia nuostata ejau, kad reikia atsisveikint, kad vaikas privalo suprasti, zinoti... bet oi, kaip realybej sunku buvo, kai rekia isteriskai i kakla, plaukus rubus isikibes ir kalbek tu, mama, ka nori... dekinga buvau aukletojoms, kad padedavo mums issiskirti Tarp kitko auklyte Zvaigzdutes lopsiuke tai as ir neturejau tokios nuostatos,bet paprasciausia mane priverte. Supratau,jei as ceckinsiuos jis isviso manes nepaleis,o man reikia i darba ir negaliu veluoti
Sveikutes,
norejau paklausti gal kas girdejote apie Zvaigzdutes remonta? Kada jis baigsis? |