Zuika Padukele15
2007 12 09, 20:51
QUOTE(edutukas @ 2007 12 09, 08:39) Pusantru metuku tai gal dar mazyte ,kad jau net kitam kambari pripratinti vienai miegoti.Ustektu,kad ji savo lovytej miegotu.Bet aisku kaip kam geriau atrodo.  Tai kad jinia ne viena miega su sese O ja iskeliau todel, kad jinai pastoviai prisikeldavo musu miegamajam, kai i darba vyras eidavo, ar kai miegot mes patys einam, labai jautrus miegas buvo. Kai iskeliau mazaja, jau buvau pasiruosus atvargt kokia savaitele kol pripratinsiu, bet kur tau. Nespejau apsisukti o jinai jau devinta sapneli sapnavo - labai gerai ismiegojo pradzioj. Tik va dabar abiem iskarto kazkas pasidare, kad naktim keliasi.
Helenė18
2007 12 09, 21:56
QUOTE(rututu @ 2007 12 08, 01:40) Musiske 1,5 metu su buteliuku uzmiega, o jei isgerus neuzmiega, tai reikia eiti su ja guleti Ir nakti pabudus reikalauja i lova pas mus - reikia kazkaip atpratinti  pas mus ta pati beda!miega tik isgerus, na dabar jau truputuka apsiramino(neduodu buteliuko ir viskas  ) beje nei liuliuoju as ja, tiesiog paguldau i lovyte ji ten pasimaivo ir užmiega.. tik nakti ateina pati pas mus i lova(pagalius is lovytes istraukem) o kartais visa nakti ir pas save lovyteje ismiega
stebukliuke
2007 12 10, 18:02
Enytė dar nė metukų neturėjo, kai pradėjo užmigti pati Aš tik paguldau, apklostau, pabučiuoju ir mes atsisveikinam  Viskas, to pakanka
edutukas
2007 12 11, 12:54
o kodel nenorit duoti atsigert pries miegeli.As tai visada duodu?
dangausvaivorykste
2007 12 11, 14:07
Mano sunus jau pagaliau koks menuo o gal daugiau uzmiega vienas savo lovyteje su savo meskinais
ernestaaa
2007 12 12, 14:38
musu mazyliui 1,4m,tai iki kokiu metuku miegojo savo lovyteje,aisku uzmigdyt tekdavo savo lovoja,bet dabar miega su mumis kartu nes lovyteje jau mazai vietos  jis megsta skersai, isilgai atsigult ir nebetelpa savo loveleje.teks jieskot ir pirkt kazkoke didesne.
edutukas
2007 12 12, 17:19
QUOTE(ernestaaa @ 2007 12 12, 13:38) musu mazyliui 1,4m,tai iki kokiu metuku miegojo savo lovyteje,aisku uzmigdyt tekdavo savo lovoja,bet dabar miega su mumis kartu nes lovyteje jau mazai vietos  jis megsta skersai, isilgai atsigult ir nebetelpa savo loveleje.teks jieskot ir pirkt kazkoke didesne.  Tai kokio dydzio tavo vaikas ,kad tokio amziaus netelpa savo lovytej.Kad megsta skersai ir isilgai tai visi vaikai taip miega,bet as tai nesprendziu,kad lovyte jam maza.Mano irgi visaip miega ryte kartais atsikelia kur buvo galva ten dabar kojos ,bet as neskaitau,kad lovyte jam maza
lauryzi
2007 12 12, 22:34
QUOTE(edutukas @ 2007 12 06, 19:05) Lauryzi ne visos mamos sita metoda pripazysta.Paprasciausiai kai jau vaikas kaska suvokia paguldyti ilovyte duodi ciulptuka ir paprasciausiai palieki uzmigti viena.Tie vaikai kurie priprate buti supami ar kitais budais uzmigdomi aisku verks ir dar kaip,bet butent ne visos mamos iskencia ta vaiku verksma.Ustai daugelis mamu to netoleruoja,bet patikekit manim 3-4 vakarai ir lelius supras,kad jis turi uzmigti vienas,kad mama neateis ir jis pripras.Aisku kas nusprendzia taip pratinti turi butinai zinoti viena dalyka ,kad jokiu budu nenueiti pas verkianti vaika nes jis tada supras,kad prisisauke ir laimejo reiskias ir visada prisisauks.Na jeigu jau labai neiskentet po kokiu 10 min.nueikit,bet tik tam kad vaika vel paguldyt(jei jis atsistoja ar atsiseda)tik neimt i rankas ir nesupuot.Daug kas smerkia toki buda atseit kaip galima vaikui leisti klykti ,bet patikekit labai veiksmingas budas ir ji ne as sugalvojau o psichologu yra patvirtinas.Mes per 3 dienas pradejom miegot be problemu.Dabar nunesiau paguldziau ir jis jei ir nelabai nori miego tai pazaidzia kiek jam reikia ir krenta be jokiu kaprizu.Ir dar labai svarbus dalykas,vaikas turi miegoti savo lovytej o ne kaskokie miegojimai su tevais kartu ar su mama ir pan.Aisku kai leliukai buna tai taip nes ir maitint lengviau ir t.t. bet kai vaikas jau kaska ima suprasti reikia pratinti tik lovytej.As nesuprantu tevu kurie miega kartu su vaiku.Nei patiems normalaus miego nei tam vaikui.Kai turiu pavizdy pazystama kartu miegojo su sunum kol buvo mazas,tai ka jus manot dabar tam vaikui 13 metu o jis negali miegoti vienas be mamaos nes priprates.Siaubas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cia jau kaip kam atrodys. Papildyta:Labai gerai pasakyta kas bus darzelyje.Tikrai manau vaika reikia pratinti po truputi buti savarankiskam. Cia mano nuomone  Aciu mamyte uz patarima  teks pabandyti si metoda - uzsikimsiu ausis ir iseisiu i kita kambary - tikiuosi pavyks...
gintuks
2007 12 13, 08:58
Nu man tas uzmigdinimas paliekant vaika viena verkti asmeniskai man ziaurus...Juk vaikas nesupranta, kad palikot ji uzmigti viena, naudojant kazkokius tai metodus...As isivaizduoju kas to maziuko galvytei dedasi kai tevai ji palieka viena ir negali prisisaukti...As dar prisimenu jau vyresne budama ir tai nakti prasiverdavau duris, kad girdeciau mamos knarkima, kad ramiau butu...O vaikutis dar nelabai supranta, kad jus salia ir niekur nedingsite...Nezinau, bet man atrodo reikia jau atkenteti ta laika, kol vaikai paaugs ir gales jau patys uzmigti savo lovelese, zinoma mes visada norim, kad viskas vyktu kuo greiciau ir patogiau, kad pats uzmigtu, atsikeles nezadintu, o geraiusia butu, kad dar atsikeles kavos padarytu Mes migdome savo loveleje visada, kazkaip jis net ir nelabai nori eiti pas mus i lova, kuiciasi savo lovelej, dar nelabai nori kad ir iskeltume is ten. Pietu miego tai uzmiega gana greit(tik neseniai atpratinom nuo vezimelio), o vakariniam miegeliui uzmigti kartais tenka paaukoti daugiau laiko, vis dar megsta buti pasupamas, ir jau gudrutis darosi, kartais padainuoju lopsine kad uzmigtu, o man jis opapa sako, tipo pasupk
edutukas
2007 12 13, 13:19
QUOTE(gintuks @ 2007 12 13, 07:58) Nu man tas uzmigdinimas paliekant vaika viena verkti asmeniskai man ziaurus...Juk vaikas nesupranta, kad palikot ji uzmigti viena, naudojant kazkokius tai metodus...As isivaizduoju kas to maziuko galvytei dedasi kai tevai ji palieka viena ir negali prisisaukti...As dar prisimenu jau vyresne budama ir tai nakti prasiverdavau duris, kad girdeciau mamos knarkima, kad ramiau butu...O vaikutis dar nelabai supranta, kad jus salia ir niekur nedingsite...Nezinau, bet man atrodo reikia jau atkenteti ta laika, kol vaikai paaugs ir gales jau patys uzmigti savo lovelese, zinoma mes visada norim, kad viskas vyktu kuo greiciau ir patogiau, kad pats uzmigtu, atsikeles nezadintu, o geraiusia butu, kad dar atsikeles kavos padarytu Mes migdome savo loveleje visada, kazkaip jis net ir nelabai nori eiti pas mus i lova, kuiciasi savo lovelej, dar nelabai nori kad ir iskeltume is ten. Pietu miego tai uzmiega gana greit(tik neseniai atpratinom nuo vezimelio), o vakariniam miegeliui uzmigti kartais tenka paaukoti daugiau laiko, vis dar megsta buti pasupamas, ir jau gudrutis darosi, kartais padainuoju lopsine kad uzmigtu, o man jis opapa sako, tipo pasupk  labai netgi supranta ko is jo norima.Ustai sita metoda ir pataria naudoti nuo 6 men kada vaikas jau pradeda kaska suprasti.Juk nesako palikti 2 men vaika tada tai taip nesupranta.Kas liecia,kad ziauru nepasakyciau juk tu jo nekankini.Po 3 dienu jis jau pats uzmigs be problemu reiskiasi suprato,kad paguldytam reikia eiti miegelio ir mama neateis.O tu sakai nesupranta ko is jo norima.Va kai vaika nuo 6 men jau bando sodinti ant puoduko tada tai tikrai vaikas nesupranta ko is jo norima.O sitas dalykas yra patvirtintas daktaru psichologu ir nemanau,kad jienoretu musus leliam blogo.Sakai prziauru o kaip tada kai vaikai buna labai kapryzingi ir kaip daugelis mamu isvaro ozius.Vel gi nekreipia demesio ir leidzia isiklykti.Tai kaip tada cia supranti irgi perziauru?Juk vaikas auga ir mokinasi pazinti pasauli,suprasti kas galima o kas ne. Mano tokia nuomone nezinau.Aisku kiekvienam savo
QUOTE(pipire:) @ 2007 12 09, 21:13) sveikos  niu,as ir prisiskaiciau sioj temelej,jusu-dziaugsmeliu ir vargeliu auginame dukryte,kuriai 1m.7.men.,taciau tokia problema,kaip migdymas taip pat turime  nuo,pat gimimo dukryte uzmigdau pas save lovoje ir taip iki siu dienu atsigulu salia dukrytes ir pradedu dainuoti,lopsine-ji,tuoj pat uzminga ir tada jau keliauja miegoti i savo lovele  o,savo loveleje ismiega visa nakti,del to nesiskundziu,nebent kokia nors isimtis...  pietu taip pat migdau,kaip ir nakciai.... noriu tik vieno-atpratinti mazyle nuo tokio uzmigdymo,bet ...  paguldau i jos lovyte paduodu tiute ir jau atrodo miegos,bet kurgi-tik uzdarau kambario duris,ji strykt is loveles ir beldzia i duris(dar laime,nors neverkia). taip ir baigiasi jos atpratinimas nuo uzmigimo musu lovoje,juk lovytej nepririsi.o is jos jau seniai pati islipa  tai kaipgi man isspresti tokia problemele?  Apie mano dukra parasei  Ti kad ji pacioj pradzioj uzmigdavo savo lovytej
gintuks
2007 12 13, 14:12
QUOTE(edutukas @ 2007 12 13, 14:19) labai netgi supranta ko is jo norima.Ustai sita metoda ir pataria naudoti nuo 6 men kada vaikas jau pradeda kaska suprasti.Juk nesako palikti 2 men vaika tada tai taip nesupranta.Kas liecia,kad ziauru nepasakyciau juk tu jo nekankini.Po 3 dienu jis jau pats uzmigs be problemu reiskiasi suprato,kad paguldytam reikia eiti miegelio ir mama neateis.O tu sakai nesupranta ko is jo norima.Va kai vaika nuo 6 men jau bando sodinti ant puoduko tada tai tikrai vaikas nesupranta ko is jo norima.O sitas dalykas yra patvirtintas daktaru psichologu ir nemanau,kad jienoretu musus leliam blogo.Sakai prziauru o kaip tada kai vaikai buna labai kapryzingi ir kaip daugelis mamu isvaro ozius.Vel gi nekreipia demesio ir leidzia isiklykti.Tai kaip tada cia supranti irgi perziauru?Juk vaikas auga ir mokinasi pazinti pasauli,suprasti kas galima o kas ne. Mano tokia nuomone nezinau.Aisku kiekvienam savo  Manau kiekvienas vaikas individualus ir ne kiekvieno daktaro neva patvirtintas metodas tinka vaikeliui...Pabandziau ir as karta palikti viena uzmigti, kas is to jei po to visa nakti vaikas klyke mama, kad isitikintu kas as salia, nemanau kad jis suprato, ko is jo buvo norima..  o manau taikytini metodai vaiko oziukam isvaryti ir vaiko ieskojimo silumos miegeliui du skirtingi dalykai ir tai su kiekvienu vaiku reikia elgtis individualiai
lauryzi
2007 12 13, 14:19
QUOTE(gintuks @ 2007 12 13, 15:12) Manau kiekvienas vaikas individualus ir ne kiekvieno daktaro neva patvirtintas metodas tinka vaikeliui...Pabandziau ir as karta palikti viena uzmigti, kas is to jei po to visa nakti vaikas klyke mama, kad isitikintu kas as salia, nemanau kad jis suprato, ko is jo buvo norima..  o manau taikytini metodai vaiko oziukam isvaryti ir vaiko ieskojimo silumos miegeliui du skirtingi dalykai ir tai su kiekvienu vaiku reikia elgtis individualiai  Zodziu, mamytes, jauskim savo mazuliukus ir pasidziaukim jais kol jie tokie mazyciai - juk tuoj uzaugs ir bus ate ate....
edutukas
2007 12 13, 16:36
QUOTE(gintuks @ 2007 12 13, 13:12) Manau kiekvienas vaikas individualus ir ne kiekvieno daktaro neva patvirtintas metodas tinka vaikeliui...Pabandziau ir as karta palikti viena uzmigti, kas is to jei po to visa nakti vaikas klyke mama, kad isitikintu kas as salia, nemanau kad jis suprato, ko is jo buvo norima..  o manau taikytini metodai vaiko oziukam isvaryti ir vaiko ieskojimo silumos miegeliui du skirtingi dalykai ir tai su kiekvienu vaiku reikia elgtis individualiai  Taip aisku as niekam nepersu savo nuomones kaip kiekviena isiaukles taip tures.Cia visiskai ne mano reikalas.As parasiau savo nuomone ir viskas.O del daktaru tai jei pasaulyje pripazintas toks metodas tai jis tinka kiekvienam vaikeliui tik reikia sugebet ji pritaikyt.Ir jie manau daug daugiau supranta vaiku psichologija nei mes
**Gin**
2007 12 14, 15:20
Su migdymusi mums irgi problema, pas mus yra tokie trys sakyciau ritmai ar kaip pavadint...buna laikas kai migdomes 15min, paskui pusvalandis, o paskui valanda ir daugiau, ir kartojas viskas kas keleta menesiu...tai nepyragai "atsikratyt vaikuciu", o taip noris kad greiciau uzsnustu, kad galetum pailset zmoniskai...  migdom visada lovelej.
dangausvaivorykste
2007 12 20, 17:03
Na pas mus sunus jau uzmiega pats savo lovyteje,ir visa nakti miega joje jau pas mus i lova net nesipraso tad jau pajutome ta laisvuma kai miegame tik su vyru  Nakti viena kart prabunda arba ne ir savo lovyteje miega su meskinais
linuxox
2007 12 20, 21:46
iki 2.5 metu musu dukryte miegojo kartu su mumis.Lova didele,vietos visiems uzteko,o persikrauscius i naujus namus,kur ji turi savo grazu kambari,net neuzeina i musu miegamaji.Be to pastebejau,kad pasakos labai padeda,as jai pasakodavau pasaka apie gera mergaite,kuri miegojo savo kambaryje,ji tvarke,nemetydavo zaisliuku.
edutukas
2007 12 20, 23:14
Nu nakti atsikelia koki viena karta manau prisisapnuoja kaskas nes buna ,kad verkia.Paduodi ciulptuka paglostai ir vel uzmiega
deividaite
2007 12 21, 02:10
mano dukrytei 1,5metuku, bet viena niekaip neuzmiega  iki metuku migdziau ant ranku, nes l.niurzgalyte buvo nuo gimimo(pilvuko skausmai gadino gyvenima  ), tad tik nesiojimas uzmigdydavo...aisku, laikui begant priprato, tad vargau tampydamasi...  nuo metuku jau nebenesioju, o guliu salia kol uzmiega, anksciau budavo iki val praguliu  dabar maziau, bet kad viena uzmigtu nesvajoju o va mazylis mano, visai kitoks nei dukryte...buna tiutiuka ikisu ir uzmiega, pakisu merliuka kvepianti pienuku dar ir viskas...nors dar tik 3menesiukai... tad manau kiekv vaikiukas skirtingas, viena kamuoja kazkokie gal skausmai, kitam gal baimes kokios yra...tad nepergyvenkim labai, manau viskas isaugama  sekmes visoms mamytems
irenairsavi
2007 12 21, 09:50
mūsų mažutei jau 1 metukai ir 3 men. Jokių problemų su miegeliu visiškai neturime  - užmiega viena, nei čiūčiuot, nei liūliuot nereikia. Aišku anksčiau turėjom ir mes tokią problemytę, bet kai pastebėjau, kad nuo mano dainavimų ir pasakų sekimų jai tik juokas ima ir pradeda linksmintis  , tai nusprendžiau imtis kitokios taktikos - paguldau į lovytę, duodu apsikabinti minkštutėlį zuikį, pabučiuoju ir išeinu į kitą kambarį - vaikas laaabai greit užmiega  Cia kol mes namuose, bet kai išvažiuojam... ...Bet užtat kai išvažiuojam, kyla tookių problemų, ypač kai su nakvyne  - kadangi jau tenka gultis miegoti į vieną lovą (lovytė su "ribomis" lieka namuose, o kelioninės neturime  ), vienos jau nepaliksi, dar išgrius, susižeis, tai nebepaliekame vienos  tai kol užmiega, tenka paprakaituoti kokias pora valandų , nes jai linksma, kai tėveliai neriasi iš kailio, kad tik vaikas užmigtų  ir miegoti visai nenusiteikus
musiskis nera nei karto uzmiges vienas, visada tik su mumis, ir butu gerai,kad guletu ir tetis ir mama.
Mano dukryte uzmiega kartu su manim, po yra perkeliama i lovyte.
electra23
2008 01 07, 14:53
Maniske tai jau pati uzsimigdo,visai nesvarbu ar pietu miegelis ar vakare  Idedu i lovyte,kelis zaislus turi,tai dar pasimyluoja,pazaidzia,atsigeria pienuko ir pasiziuri,kad jau miega
Kaip jus ismoket vaika uzsimigdyti paciai niekaip negaliu idedu i lovyte pabuna islipa ir ateina pas mane migdytis o vakare tai be musu net neina miegot  labai sunku taip.
Maniškis užmiega prie MP. Pasiskanauja ir aprimsta. Tada apsikabinu ir užmiega po kokių 5 min. Tada jau perkeliu į lovytę.
dangausvaivorykste
2008 01 07, 16:07
Mano mazius uzmiega tai labai gerai tikrai jokiu jokiu rupesciu neturejau ir neturiu paguldau tai paniuniuoju,tai pasaka pasakau ir uzmiega tikrai del to problemu neturiu
Mano lelytei 1.7 metu, uzmiega viena. Iki metu budavo palieku kambary lovyteje, uzdarau duris, ji pora minuciu patriuksmauja ir uzmiega. Po to truksmas dingo ir siaip patikta viena uzmiega. Mociutes stebejosi, kodel visus isvarau is kambario ir neleidziu ieiti ir nesioti vaiko ar jam dainuoti kai nerimsta...  paprasciausiai is patirties zinau, kad jai kazkam esant salia visi miegai issisklaido. Ir dabar, nusiprausiam, uzdegam mazai sviesu ir rengiant padainuoju lopsyne, pabuciuoju, labos nakties palinkiu ir iseinu. Tiesa, uzmiegam iki siol su siulptuku. Siaip jis tik lovyteje guli, bet bijau be jo migdyti, o tai dar pasibaigtu tie grazus vakarinai ritualai
romse13
2008 03 05, 17:40
Maniske niekaip pati neuzmiega, reikia momos arba tecio  Uzmiega tik linguojama lovyteje arba turi kartu su ja atsigulti ir glostyti ar tai nugaryte ar kojyte, zodziu ka nors glostyti, ir tada greitai uzmiega
maniske tai kartu su mumis,bet jau nepergyvenu,svarbu,kad supt nereikia,nes iki metu teko  man net patinka su ja atsigult,tiek juoko buna kai jinai pasakoja savo visus dienos ivykius
maniskis jau kokie metai kai uzmiega pats savo lovyteje
Maniškis miega savo lovytėje, tik reikia kol užmiega prie jo pasėdėti  Dažniausiai užmiega greitai per kokias 10-15 min.
raciren
2008 03 06, 10:43
mano mažius iki 2 m, niekad neužmigdavo vienas, visada kažkas turėdavo būt kambary, gulėt ir laukt kol jis užmigs  ... , bet kai periskėlem į kitą butą, didesnį erdvesnį, ir jam paskyrėm kambarį, nuo to laiko, pradėjo vienas miegot  , mus iš kambario galima sakyt net išveja  , kad jis tik vienas miegotų
peliucka
2008 03 06, 12:03
mes dvieju metuku proga irengem ugnei atskira kambari, tai jai iskart labai patiko ir uzmigdavo ramiai viena, bet tada dar turejo buteliuka. tik atsisveikinom su buteliuku prasidejo bedos. dabar kiekviena vakara turiu pasedeti salia ir palaikyti ranka kol uzmiega, bet nakti susirenka visus zaislus ir atbega i musu lova  nors kelis kartus yra iki ryto ismiegojus savo lovytej  ot kad taip visada ...
ŽuvelėNEauksinė
2008 03 06, 12:59
Manoji nuo pat gimimo uzmiega pati,kaip jau kelios sake,paduodu arbatos ar pienuko ir uzmiega begerdama  na buna isimciu kai labai skauda ka nors,arba kai bunam sveciuose ir ten lovytes nebuna,tada jau tenka pasupuoti
berniukai
2008 03 06, 13:33
Mano sūnelis vienas neužmiega  reikia gulėti kartu su juo,kartais ir visą valandą pragulim  Bet jau kažkuri minėjo,kad nepergyvena,nes iki metuku tik ant rankų užmigdavo  tai aš savo mažių irgi iki metų supau  Tai dabar tas pagulėjimas yra juokas..................
karibiete
2008 03 06, 23:28
As savo dukrytei neseniai lovyte vel pastaciau, nes buvo ipratusi miegot tik su manim nuo kokiu 8 men., bet uzmiegant butinai turiu buti salia, skaityt pasakas, ar padainuoti, ar tiesiog salia guleti. Idomu, kada jau galesiu paguldyti ir ji savarankiskai uzmigs  turbut dar negreitai
saldumelisss
2008 03 07, 01:48
tikra svajone butu jei mano pipiriukas pats uzmigtu ir dar savo lovyteje  bet iki siol dar miega musu lovoj nors niekad specialiai ir nepratinom  gal delto kad dar maitinu ir jam vis dar reikia to ypatingojo artumo  visi meginimai pripratinti miegoti savo loveleje baigdavosi bemiege naktim su daug daug triuksmo kol galiausiai neistverdavom ir pasiimdavom didyji reksniuka pas save
daivoshius
2008 03 07, 14:44
Na,mum jau metai, pagaliau vakare nebereikia supti  , įdedu į lovytę ir pats užmiega, nors ir malasi ilgokai, bet turiu gulėti šalia. O vat dieną tenka dar supti  Nes turbūt šviesu kambary,o ir jautrumas garsams  . Tik tai barkšt ir stovi lovytėj. Na gal vėliau priprasim ir poguliuko miegot be supimo.
ausrele_
2008 03 07, 15:07
Musu karalaite (2.10m) pati miegu karalysten keliauja  Susitvarkom visus reikalus vonioje, pasiima norima pliusinuka ir graziai bucinuka davusi keliauja i lovyte. Belieka apkamsyti bei saldziu sapnu palinketi Kaip taip graziai gavosi, net pati nezinau.. Tiesa, buna vakaru kai su asaromis miegoti eina, bet uzmiega visada pati. Kad tik neprisisnekeciau
Meilushka
2008 03 07, 17:04
Musu ponaitis dazniausiai uzmiega pats savo lovyteje. tik kartais prasosi kad pabuciau kelias minutes kol imigs  tiesa, turiu palikti blausia sviesele, nes jei tamsu iskart nepasitenkinimo verksmai prasideda
vasara77
2008 03 07, 17:35
Musiskis pats neuzmiega. Tenka pasupti arba guleti salia  Nera blogai, bet laukiam geresniu laiku
Limcamca
2008 03 08, 02:42
Smagu pasidziaugti, kad jau moka uzmigti vienas. Paguldai, palieki, buteliukas, suniukas ir liulia  Buna, aisku, bajeriu: kai nelabai miego nori, meto buteliuka lauk, kelnes nusimauna pizamines, kviecia, sokineja lovyteje, o paskui galu gale uzmiega atvirksciai kojomis ant pagalves
Didziaja (2m.3men.) reikia migdyti su procedurom - pasakele pasekti, lopsine padainuot ir glostyti - pati pasako ar rankyte, ar kojyte, ar nugaryte  Ipratinom vaika, bet kai sese gime, kartais tai budavo vienintelis laikas, kuri galejau skirti tik JAI  Kartais pagalvoju, kad tas laikas, kai dainuoji vaikuciams toks trumpas. Uz poros meteliu kazin ar benores... Maze (5men.) tai uzmiega bevalgydama - visalaik sitaip - ir diena, ir vakare.
Panthera 1981
2008 03 08, 14:03
Siaip mano mazoji uzmiega pati, tik kartais mano lovoje, o kartais prasosi i savo lovyte. Visaip buna, bet sedeti su ja nereikia. Apsikabina meski ant sonelio ir miega.
Miega musu lovoj ir uzmiega su manim.Tenka pagulet salia arba apsimest,kad jau miegu  Kartais reikia pasekt pasaka,padainuot lopsine ir paglostyti  taip pat kaip ir youstes mergyte,pasako ka glostyti:rankyte,kojyte,nugaryte ar galvyte
užmiega pati ir savo lovytėj, paguldau duodu arbatytės, išgeria, paimu buteliuką ir išeinu uždarydamą duris, dukrytė miega
kristinka
2008 03 10, 21:14
suguldau  isbuciuoju ir uzmiega
mama_x2
2008 03 10, 21:21
buvo laikas, kai pasiimdavo pagalve ir kambary ant zemes uzmigdavo - ir diena ir nakciai, paskuj pernesdavau  dabar uzmiega ant keliu geriant misinuka  net neplanuoju dar kitaip mokyt - man laaaabai taip miela
mano maze kartais pati viena uzmiega musu lovoj bet lovutej savo ne o seip dazniausiai reik kartu paguleti su ja
ornelaxxx
2008 03 10, 23:11
Mano sūnui 2,2m. tai net dabar nei nakti nei diena jis pats neuzmiega as ji turiu supti, nesioti, bandziau atpratinti, nepasiseke ir siaip labai blogai miega. As keliuosi per nakti kokius 10 kartu.
|
|