Mūsų pagrandukė(1m 4mėn) miega kartu su tėveliais. Kai jau nori miegučio, markstosi, ar zirzena, einam į lovą, prigulu šalia, pažaidžia su mano plaukais ir užmiega. Nematau dėl to problemos, lova plati, mergaitė gerai miega visą naktį, tai poilsio užtenka, o intymumui su MB vietos randam namie
vis dar užmiega pas mus lovoj, paskui pernešam į jo...mažoji užmiega nešiojama, tada keliauja į lovytę irgi
manoji uzmiega pati savo lovyteje
seniau ir as visaip migdydavau, vezimelyje supuodavau(supuoji 30min, miega 10 min
QUOTE(laikine @ 2010 03 26, 23:07) seniau ir as visaip migdydavau, vezimelyje supuodavau(supuoji 30min, miega 10 min taip turbūt geriausia,bet aš visvien neiškenčiu ir paimu ant rankų,gaila kažkaip pasidaro
manoji uzmiega pati savo lovyteje, bet kai ji jau ruosiasi miegeliui kamabryje neturi nieko buti
Dukryte uzmiega ant ranku, kartais pasupu, jei labai nori miego, tai "luzta" bezindant
Dabar uzmiega gerdama pienuka (is buteliuko) teveliu lovoj, o as salia turiu guleti, nes kartais jei neuzmiega butinai reikia dar pabuciuoti, pamyluoti mama. Po to ant soniuko ir miega, tiesa dar tyliai reikia ka nors paniuniuoti. Anksciau bandziau migdyti lovytej paliekant viena, bet labai verkdavo, gal kad sviesa budavo isjungta, ir nemaciau jokio progreso toj vietoj, tai kazkaip savaime radom si mygdymosi buda... 10-15 min ir jau sapnu karalystej... O ir man smagu pagulet su maze
Mums jau 2 metukai ir3 men., bet vienas neuzmiega, turiu pasedeti salia jo, kol uzmigs, kitaip nemiegos ir bus daug pykciu.
Per pietus uzmiega su mamyte, bet laikant ant ranku nors jai jau 1,5men.bet tai pradejau daryti kad greiciau uzmigtu pati pries keleta menesiu,nes labai ilgai voliojasi
parasysiu savo patirti ir nuomone apie migdyma:))
mes nuo gimimo miegojom drauge ir diena ir nakti musu lovoj, is pradziu tik supdavau mazdaug iki 6 men veliau paguldziau prie saves paniuniuodavao paglostydavau ir uzmigdavo, o 1 m 2 men nutariau migdyti atkirai visada, ir diena ir nakti. Tad atejus pietu miegeliui paguldziau i lovyte ir isejau na migdesi gal 1.5 val: gulejo zaide, po to pradejo metyt soske ant zemes nes pamate kad kai numeta as ateinu paduot bet greitai nustojo ir uzmigo; o nakti tai pasistumiau lovyte prie lovos paguldziau priguliau salia, tai is pradziu atsistojo ir ziurejo ko cia mes is jos norim, as paguldziau ji vel atsitojo taip gal 5 kartus, tada guledama pazaide su kojom iskiso man rankyte as jai paniuniavau ir uzmigo. Be jokiu asareliu, taip ir miegam ir uzmiegam be asareliu:) Mes siaip turim tam tikrus ritualus pries miega(is pradziu nusiprausiam uzsidedam pampi tada pizama einam su visais atsibuciuojam visiem atia sakom tada paguldzius as jai i lupytes ir i kakta pabuciuoju pasakau atia ir kad darytu liuli) tie ritualai padeda vaikui tuo kad smegenys gauna signalus apie artejanti miegelio laika(aisku viskas visada turi vykti paeiliui ir tokia pat tvarka!!) nakti ir diena musu ritualai skiriasi:)) o del migdymo kitaip nei vaikas yra iprates tai galiu pasakyti taip, nereikia bandyti kitaip migdyti vaika reikia tiesiog imti ir migdyti kitaip, apsispresti ir padaryti, o jei daug kartu bandysi vaikai labai imlus jie supranta kas tevelius nuginkluoja ir puikiausiai tuo naudojasi:))
Savojoj lovytėj
mes taip pat turime ritualus, tikrai labai padeda
Oi kaip as pavydziu tom kuriu maziukai uzmiega ir miega savoso lovytese,manoji tai uzmiega tik salia manes,uzmigusia perkeliu i jos lovele,bet po kurio laiko pabudusi,ji vel nori pas mus,ir niekaip neina uzmigdyti jos lovyteje,ir guldziau,ir glosciau,ir niuniavau,ir salia gulejau,ir lovyte salia savo lovos stumemes,nu niekaip neiseina ir viskas,rodo kad nori i musu lova,asaros didziausios ir viskas.Lengva pasakyti kad nenusileisk,toms kas gyvena nuosavame name,bet daugiabutyje tu nerikdysi vaiko 2-3val nakties,juk reikia atsizvelgti ir i kaimynus kuriem ryt anksti is ryto i darbus.Na zodziu turiu vilti kad mazoji paugejus pati susipras ir nores miegoti savoje loveleje
musu maze iki kokiu 2metuku uzmigdavo tik pas mane ant keliu atsisedus. na o paskui viena diena pati pasake,kad nori i savo lovyte.su malonumu ja nuvedziau,paguldziau,o ji-mama ir tu gulk pas mane. taip ir iki siol,turiu visada salia prigult kol uzmigs. tada galiu sau ramiai i savo lova eit. dar karts nuo karto vidury nakties pasisaukia mane i savo lova,bet pagrinde ismiega visa nakti.o pietu miego jau beveik kaip metai nebemiegam.( mazei dabar 2m8men.)
Mano sunelis tai nuo gimimo gerai miegodavo, buvo ramus
pasmus kol mazylis nesusirgo pirma karta viskas buvo tvarkoj uzmigdavo pats ir nakciai ir perpietus loveleje paguldai apkloji ir iseini na bet po ligos paprato ligonineje su manim miegot ir viskas gryzom namo nei pietu pats neuzmiega nei nakciai riaikia eiti ssu juo atsigulti tada kai uzmiega perkeliu y lovelia bet ir tai nevisai nakciai atsibunda kartais vidury naktu ir pas mus y lova atkeliauja buna kad ir ismiega visa nakty bet retai kada tai nei mes nepailsim nei jis pats gerai neisimiega,ir jau nezinau kaip reikes sita isgyvendinti.....
uzmiega TIK su teveliais,ir visa nakti miega TIK su teveliais.
Užmiega savo lovytėj, bet vis reikia supti
Kai gimė dukrytė, tai buvo tikra miegaliukė, ir vakarais miegodavo, ir rytais iki 11 val. Lauke irgi miegodavo, būdavom kur gamtoje irgi tas pats. Buvo tikra miegaliukė, pažįstami vis klausdavo ar neduodam mes kartais kokių vaistukų, kad miegotų...Vėliau, kai paaugo, labai mėgdavo, kad tėtis užmigdytų, o kai žiemą teko pagulėti ligoninėj, tai miegojo kartu su manimi vienoje lovoje. Grįžus namo į savo lovytę net nežiūrėjo, tik į mūsų lovą ir kartu miegot. Po kiek laiko šiaip ne taip vėl pripratinom. Tiesa, užmigdyti, t .y. pabūti kartu dabar galiu tik aš, tėtį gena iš kambario
Mes niekada neturejome problemu del miego, nuo pat gimimo miega atskirai. As isvis manau, vaikuciams reikia miegoti atskirai, jie ramiau miega. Aisku yra vaiku kur labai neramus, tai tada gal ir as kartu miegociau
musu dukra ilga laika uzmigdavo ant ranku, veliau su manim lovoj. Dabar jai 2 metukai, paaiskinau kad jau laikas vienai miegot savo lovytej
Mano panelė nuo pat mažens miega savo lovytėj
Na, kad pasilengvinti sau gyvenima, tai tevelis pritaise prie lovytes pavazas. Daba galima lovele linguoti. Gal ir negerai darau, nes sveciuose nelabai nores miegot nesupamas. Bet greit uzmiega supamas. siaip tai jau nuo 5 menesiuku jis miega savam kambareli ir savoje lovyteje. Prabunda, tai ciauska arba zaidzia, kol kas nors apie ji prisimena ir ateina paziuret kaip jis ten
Mano berniukas iki 8men uzmigdavo tik supamas ant ranku, bet tai buvo kosmaras teik man tiek teciui, vaikas sunkus..12kg, tai patikekit...
O va nuo 8men, teko imtis grieztesniu priemoniu, verke, spiege, reke, bet as jo nesupavau, paguldau i lovele, ir skaitau sau zurnala, jis atsistoja, as ji vel paguldau, ir taip kokias dvi savaites, aisku sirdis per puse plyso, bet zinot, nesinori ir to svorio bereikaliingai nesiot, ir ka, ismokom, ne tik diena patys uzmigti, bet ir vakara. Dabar jau nuo metu laiko pasiekem ta lygi, kad paguldau ir iseinu is kambario, ir jis pats uzmiega Aisku, tai reikalavo daug pastangu...
Uzmiega tik esant man salia
Mūsiškiui jau po kelių mėnesių bus 3, bet vis dar užmiega pas mus lovoje, o tada pernešame į jo lovytę, kartais dar ir po naktinio tualeto reikalauja, kad neščiausi pas save į lovą, nors ne visada... bet ir man nesinori klausytis serenadų vidury nakties..., tai tenka parsinešti jei jau labai reikalauja...
QUOTE(kupriukas @ 2011 02 01, 18:22) Mūsiškiui jau po kelių mėnesių bus 3, bet vis dar užmiega pas mus lovoje, o tada pernešame į jo lovytę, kartais dar ir po naktinio tualeto reikalauja, kad neščiausi pas save į lovą, nors ne visada... bet ir man nesinori klausytis serenadų vidury nakties..., tai tenka parsinešti jei jau labai reikalauja... pas mus tokia pati situacija....
o mes gal nuo 3 mėn pripratinom vaiką užmigti grojant tajos lopšinėms, aišku tuo metu ir aš šalia kur nors atokiau ant lovos sėdžiu. dabar mums 1.6 mėn, tai stengiamės kad vaikas atsigultų tuo pačiu metu, kompą į kambarį, muzonas tyliai groja, o jis, apsikabinęs savo lovos draugą migdosi.
gal prieš savaitę tik išmokom atsigultus į lovytę užsikloti antklodę, nes pastoviai užmigdavo be jos,o po to jau užklodavau.. ir dienos metu stengiuosi guldyti tuo pačiu metu, na ir aišku lopšinės taip pat groja, tad ačiū Dievui viskas gerai, tik galėtų keltis rytais kur kas vėliau, bet čia jau kita tema..
Mano pupai pavasarį bus du. Užmiega kartu lovoje su manim arba tėtuku (pakaitom migdom). Paskui paguldom i lovyte. Kartais rytai pati įsiropščia i mūsų lova. Nieko blogo nematau kad su kuriuo nors iš tėvelių migdosi. Vaikui reikia jausti meilę iršiluma, o iš kur tai gaus jei neiš tėvų. Reikia vertinti kiekvieną akimirką praleista su vaikų, netgi jei ta migdymas. Juk šiais laikais taip to trūksta kai reikia skubėti į darbus, namus, tvarkytis ir taip toliau.
Vyresnelis uzmigdavo supuodamas, apie 4men prisipratinau uzmigti vezime (buvo didziausia klaida), tekdavo stumdyti po miegamaji kol uzmiega, paskui 5men, emiausi iniciatyvos ir teko mokinti uzmigti paciam, paguldydavau i lovyte ir atsisesdavau ant zemes kad matytu, dainuodavau ar siaip sededavau, po truputi ismoko, paskui pasitraukdavau nuo lovytes, taip ir ismoko miegoti pats.
Maziuke nuo gimimo uzmiega paguldyta i lovyte, isjungiam sviesa ir iseinam, jokiu ciuciavimu iekada nebuvo. Meile yra meile, o tvarka namie ir rutina turi buti, galbut skamba ir grieztokai
Na po tris valandas nečiučiuojam. Užtenka pusvalandžio kartu ir užmiega kai šalia paguliu. Turim savo laiką kada einam miegot ir normalią dienotvarkę. Juk nieko blogo kad migdant vaikuti apsikabini ir paguli šalia kol užmiega
Dukrytei jau 1 m ir 4 men, bet jeigu noriu, kad uzmigtu vis dar tenka supti ant ranku
Pazistu tokiu mamu kurios ciuciuodavo po valanada pries miega, o vaikas miegodavo du kart dienoj ir nakti, ir reikedavo uzmigdyti iki pilno miego, nes jei padetas prabuzdavo- rekdavo. nepasakyciau kad mamyte labai dziaugesi tuom
Mano mazoji uzmiega visuomet savo loveleje.
Kai eina miegoti pietu miegucio, pati ilipa i lovyte (isimti 2 pagaliai), pasiguldo meskuti salia, atsigeria arbateles ir uzmiega. Dziaugiuosi, kad nuo pat pirmu dukrytes dienu pasirinkom toki migdymo buda, uztai dabar neturim jokiu problemu. QUOTE(miix @ 2011 02 03, 16:03) Mano mazoji uzmiega visuomet savo loveleje. Kai eina miegoti pietu miegucio, pati ilipa i lovyte (isimti 2 pagaliai), pasiguldo meskuti salia, atsigeria arbateles ir uzmiega. Dziaugiuosi, kad nuo pat pirmu dukrytes dienu pasirinkom toki migdymo buda, uztai dabar neturim jokiu problemu.
Mano sunus uzmiega tik tada kai yra kas nors salia
Vakare pasiimam pas save i lova, ten prie tv ir atluzta
Mūsų vaikinukas mėgsta užmigti pats. jei būnam šalia, jam atsiranda daug "reikaliukų"- atsistoti lovelėje, pažaisti dar kas nors. Geriausiai užmiega kai paliekam jį vieną kambary. Jis tada ramiai atsigula ir gan greit užsnūsta
Savo abi mazyles nuo kudikystes pratinau miegoti tik savo lovytese
Mano maziuke tai kaip dievas duoda... viena vakara nuluzta graziausiai, o kita vakara reikia visa ritualu serija padaryti - vesti po kambarius, akd parodyt, kad nera nieko (tetis pasislepes tuo metu buna
Visada užmiega vienas
Mano berniukas uzmiega vienas pats
Musu vyresnioji 4m kartais uzmiega pati, taciau dazniausiai reikia, kad vienas is teveliu pasektu pasaka ir pasedetu kol ji uzmigs. Mazoji (1m) uzmiega tik su manim, musu lovoje, apsikabinusi apie kakla. Paniuniuoja sau lopsine ir po 5 min neber. Kai tetis bando migdyti buna klyksmas,snargletekis visa valanda kol mamai nervai nebeislaiko.....
Bet manau, idealiausiai butu vyresnelei papasakoti pasaka ir palikti viena uzmigti savo kambaryje, o mazaja per klyksmus, bet pripratinti, kad kartais uzmigdo ir tetis.
Mano vaikinas užmiega vienas, nors ilgai mėgo suptis. Tai iki 1,5m. Supdavom lovytėje. O dabar užmiega vienas, kartais būna išimčių
Na maniske (1,4men) viena tai neuzmiega
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|