Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dangausvaivorykste
Ta tema jau pabaigta ,tad as ja pabaigiau ir nusprendziau atidaryti kita tokia tema,tad mielos mamytes kaip musu vaikuciai uzmiega?
Jurgulė
pats neužmiega, tenka vakarais tėtei migdyti . O šiaip jei paguldysi , kad pats užmigtų į lovytę tai toks karas kils, kad sunku bus jį ir numalšinti. smile.gif
gelite
QUOTE(Jurgulė @ 2007 11 08, 13:01)
pats neužmiega, tenka vakarais tėtei migdyti . O šiaip jei paguldysi , kad pats užmigtų į lovytę tai toks karas kils, kad sunku bus jį ir numalšinti. smile.gif
*

mums tas pats.tik migdau as pati,ir miega tik musu lovoj.
erikanas
4u.gif kol kas gaunasi taip - pirmąją miego porciją miga savo lovelėje, o paskui persikelia pas mus į lovą, nes jau sunku naktį kaskart po maitinimo perkelti į lovelę, o nevalgyti naktį dar neišeina...
jurgita112
maniskei jau tuoj metukai, bet pati neuzmiega. Reikia sedeti salia, laikyti uz rankos, paglostyti, tada labai greitai uzmiega. Bandziau viena palikti uzmigti, tai atsistojusi trina akytes, matosi nori miego, bet jei paguldai, iseini is kambario, stojasi ir klykia nesavu balsu. Gaila vaiko, tada paguldai, paglostai, pora minuciu ir vaikas miega. smile.gif
leuleu
Maniškis pats užmigti pradėjo ką tik, t.y. sulaukęs trejų. Paskaitau pasaką, pasikalbam apie dienelę, gesinam šviesą ir ate. Nes jau buvo bėda, kai šalia gulėdavau ir laukdavau, kol užmigs, tai ir po valandą reikėdavo laukt.
Klaipeda
Vaikas jau nuo 11 mėn. vienas užmiega mirksiukas.gif Nuo metukų miega vienas savo kambaryje, tai paduodu pieno buteliuką ir jį begerdamas užmiega, kambaryje būna išjungta šviesa ir uždarytos durys smile.gif
Danielle
Sveikos smile.gif . O mano mergina dar dabar, nors jau 2 metai ir trys mėn., viena neužmiega. Reikia pagulėti šalia, apkabinti,tada viskas greitai vyksta smile.gif .
jolka31
smile.gif sveikos, mano dukryte taip pat viena neuzmiega unsure.gif , reikia guleti salia, duoti ranka ir laukti, nors jai jau 1,6m. ir dar puse namkties miega lovelej, po to ateina pas mus ir niekaip neiseina atpratinti verysad.gif
TeQuiLa
Mano dukrytei 1 metukai, pati užmiega viena nuo kokių 4 mėnesiukų, gauna buteliuką su naktiniu pienuku, šalia paguldau triušiuką, kuris gyvena tik lovytėje ir visada su juo miega, užgesinu šviesą, uždarau duris ir išeinu, ji išgeria ir gerdama užmiega, arba išgeria pienuką ir sukriuksi, kad mama, jau ateik soskiuką paduok ir tada jau labanaktis galutinai.
O šiaip nuo gimimo pratinom migdyti be rankų, supimų lovytėje, vėžinimų vežimėlyje, tiesiog paguldydavau lovytėje ir glostydavau galvytę, kaktą, nosytę, kai taip įprato, tada pradėjom po truputį vieną palikti, ateidavau ir pasilikdavau glostyti iki užmigimo po minutės, dviejų, trijų, palaipsniui tas laikas vis ilgėdavo, o dabar jau senai miega be jokių problemų tiek dieninį, tiek naktinį miegutį thumbup.gif Tiesiog ji jau žino, kad kai įkeliu į lovytę reikės miegoti, tai taip žaviai apsikabiną savo sugulovą triušiuką, įsikniaubia į jį, atsigula ant šoniuko ir iš karto užsimerkia wub.gif
žibutė
Mano dukrytei dabar metukai, ji užmiega tik ant rankų. Ankščiau būdavo taip, kad dieną užmiega ant rankų, o vakare mūsų lovoje begerdama pienuką, bet paskutiniu metu paguldžius ją į lovą, ji pradeda laipioti, vaikščioti, kol jai miegai visi išgaruoja, taip kad tenka migdyti ant rankų. Po to paguldau į lovytę ir viskas. Bet naktį dažniausiai pasiimu pas save, nes kai nubunda, jau tingiu ją migdyti, nes kartais įkišti soskiuką nepadeda. O kartais įkišu ir toliau sau parpia smile.gif
zuasta
Iki 1,5 metų užmigdavo vienas lovytėj, o dabar mama turi kambary pabūt
lauriukkas
mano dukryte miega su teveliu.kai buvo maza reikedavo nesiot ant ranku, veliau uzmigdavo gerdama piena, o dabar dar reikia migdyt, uztenka su ja pagulet, bet viena niekaip neuzmiega tik pietu miego jau pratinasi viena uzmigt. dabar ja migdo tevelis, bet jis greiciau uz ja nuluzta doh.gif , o ji dar ilgai burbuliuoja.
o mazasis dabar isgeria piena, isideda soske ir jau bando miegot, reikia salia pagulet, kartais paniuniuot ar pasupt, bet man su juo lengviau mirksiukas.gif negu su dukra, ta ir dabar dar nakty keliasi, verkia, labai neramiai miega doh.gif
krisjon
QUOTE(leuleu @ 2007 11 19, 15:20)
Maniškis pats užmigti pradėjo ką tik, t.y. sulaukęs trejų. Paskaitau pasaką, pasikalbam apie dienelę, gesinam šviesą ir ate. Nes jau buvo bėda, kai šalia gulėdavau ir laukdavau, kol užmigs, tai ir po valandą reikėdavo laukt.
*

drinks_cheers.gif
laukiu ir as sios stebuklingos akimirkos ir tikiuos rolleyes.gif , o kol kas ir as po valanda guliu salia.. Veliau keliu i lovyte, ir labai daznai pusiaunakti parkeliauja panele pas mama... Mums 2m 4men.
*Elenute*
as savo mazyte migdau jos lovyteje , paguldau asn sono ir paglostau nugaryte biggrin.gif
Gėlėta
Mums 1,2 mėn. Susikūrėm miego ritualą: bučkis sesei ir tėčiui, pasiima savo minkštą žaislą ir keliaujame į lovytę, atsisėda joje meškis prie veiduko wub.gif paniūnuoja, tada galvą ant sulankstytos antklodės( kai užmiega ją ištraukiu, miega be pagalvės) ir niūniuoja, kartais kelis kartus atsistoja, atsigula , pats patraukia savo muzikėlę, aš sėdžiu šalia ir per 10 - 20 min. užmiega. Kartais vietoj muzikėlės pati padainuoju biggrin.gif Užteko savaitės tokiam užmigimui, anksčiau būdavo tik su MP ir ant rankų doh.gif
Eglucius
na mano mazius, ir nemiega vienas... reikia mikdyti, nesioju tai atrodo kad reikes rankas amputuoti... sad.gif , lovelej savo visai nemiega, tik su manim...salia, tai taip ir miegam apsikabine, o tetis ant sofos istremtas ax.gif
Zuikis-Puikiss
pas mus tai beda..Uzmiega tik valgydamas MP. Niekaip kitaip schmoll.gif
medituk
Maniškė tik ant rankų vis dar užmiega. Jei bandau šalia gulėt, tai ji sėdi, gula, kelia, ima žaisti... ir tada jau ate miegeliui doh.gif Užmigo taip vieną kartą- bet teko beveik 2 val. laukt doh.gif
olivija1981
Mano dukryte uzmiega pati, palieku kambaryje lovyteje ir ji uzmiega. tongue.gif
Teresiukas
Mano kleckas uzmiega tik vezimuke.Ant ranku nemegsta,buteliuko nepripazista schmoll.gif As tai vargstu,kol uzmigdau,uztat teciui sekas puikiai-i vezima paguldo,ijungia Stinga,biski pasupa ir jau miega kleckiukas.O nakti prabudes pavalgo MP ir pasilieka su manim lovoj.Visi kiti budai migdyt vaika niekaip netinka.Manau ateis laikas ir viskas pasikeis.Nes buvo laikas,kai paguldytas i lovyte pats uzmigdavo smile.gif
BABY
maniskui pusantru metuku .buna idedu i lovyte pasivarto biski ir ziuredamas ka as veikiu (tvarkausi arba prie neto sedziu) paima ir uzmiega.o jei dar nelabai nori miegoti bet jau reikia tai tada salia sedziu lovytes ir jis tada uzmiega.nu arba vakare lovoj gulim abu ir tv ziurim ir uzmiega.poto i lovyte perkeliu. aisku jam geriau miegoti su teveliais smile.gif bet kad negalima.
Ugile
Maniske pati neuzmiega, nors uz keliu savaiciu jau 2 metukai sueis. Reikia salia guleti, ji dar is pradziu pasneka, papasakoja kas darzelyje nutiko, paskui as jau apsimetu, kad miegu, o ji dar pasimala, pasimala ir uzmiega. Toks migdymasis trunka apie valanda... rolleyes.gif
Gėlėta
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 12 01, 13:06)
pas mus tai beda..Uzmiega tik valgydamas MP. Niekaip kitaip  schmoll.gif
*

Susidūriau ir aš su šia problema, buvo baisu, bet kažkaip vieną kartą, antrą kartą pabandėme pavalgyti MP valandą prieš miegą. Tada jis žindė ilgai doh.gif paskui ėjom praustis, persirengėm nakčiai ir. . leidau toliau žaisti, bet kambarį palikau mažai šviesos ax.gif jis pradėjo akis trinti, truputį niurgzti, tai paėmiau ant rankų, prisiglaudė, krūties nedaviau, nors trynėsi, norėjo, lopšinę dainavau, mylavau ir . . nulūžo thumbup.gif kokią savaitę taip migdėm, o paskui persikėlėm į lovytę, kad joje užmigtų, aišku aš šalia, bandė ir tėtis, bet netiko verysad.gif reikia mamos, pirmą kartą per pusvalandį nulūžo, o dabar 10-20 min, pats 4u.gif
Net pačiai dabar keista, kad taip gražiai išmoko pats užmigti ax.gif praeis kiek laiko, bandysiu nebesėdėti šalia, kad jau vienas užmigtų rolleyes.gif
edutukas
Cia aisku kaip vaikaspripratintas.mes uzmiegam patys tiek pietu tiek naktiniam miegeliui.Jau nuo pat leliuko as ji pratinau uzmigti paciam jokiu supimu ar nesiojimu.Ir dabar neturim jokiu problemu,jei vaikas lovytej tai jis zino ,kad reikia eiti liulis biggrin.gif
shara
Mano dukryte naktiniam miegeliui uzmiega pati, o vat pietu, tai reikia salia jos atsigulti,nes kitaip neuzmiega doh.gif .Paglostau,paniuniuoju ir mazyle jau sapne, bet lovyteje pietu miegelio niekaip neuzmiega.
Alpes
Mūsų tai sūpavimus ant rankų prieš miegą labai mėgsta, bet miega tik savo lovytėje.
deluxe
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 12 01, 13:06)
pas mus tai beda..Uzmiega tik valgydamas MP. Niekaip kitaip  schmoll.gif
*

pas mus tas pats.
Miega tik su manim lovoje,savo lovytes nepripazista. Dar kartais uzmiega kai salia guliu,bet ilgai laukti reikia...
Zuikis-Puikiss
QUOTE(deluxe @ 2007 12 03, 11:04)
pas mus tas pats.
Miega tik su manim lovoje,savo lovytes nepripazista. Dar kartais uzmiega kai salia guliu,bet ilgai laukti reikia...
*

Na dar 5 men, gerai pasistengus galima pripratinti manau.
lauryzi
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 07, 17:03)
Ta tema jau pabaigta ,tad as ja pabaigiau ir nusprendziau atidaryti kita tokia tema,tad mielos mamytes kaip musu vaikuciai uzmiega?
*

Pirmasis musu berniukas tai buvo auksinis (ir yra), jam tereikedavo kelias minutes galvyte paglostyti - ir jau pucia i aki, o va mazoji - priesingybe... Buna kad iki 1 val.nakties neuzmiega, o jei ir uzmiega anksciau tai tik prie mamytes krutines (nes vis dar valgo mamytes pienuka), zinau, kad tai didele problema, bet net neissivaizduoju kaip atpratinti nuo tokios "soskes" g.gif
gintuks
O musu brangenybe dar uzmiega tik supamas vezimelyje, ir pietu miegelio ir naktinio miegelio. kaip buvo maziukas, laaabai sunkiai uzmigdavo, tai pradejome supti vezimuke, padejo...tai va supam iki siol...Ir kaip nekeista nors pas mus jis jau didelis bet taip priprates vezimuki, kad pvz nors jis jam jau gana ankstas vistiek miega pietu miego tik jame, nes jei perkeli i lovyte ziurek jau spokauja, ir niekaip neuzmigdysi....Ka gi reiks kazkaip atpratint, itariu bus laaabai sunku.... doh.gif
dangausvaivorykste
As tai dziaugiuosi nes mano pipiras darosi tikras vyras lotuliukas.gif dabar ir pietini miegeli ir vakarini,miegeli eina i lovyte ir uzmiega pats thumbup.gif ,,,
O dar didele pazanga naktimis arba nesikelia arba atsikeles atsigeria ir toliau savo lovyteje miega,pas mus i lova jau nesipraso thumbup.gif mirksiukas.gif
Gegas
mes nemiegam lovytej nuo pat gimimo doh.gif
bet savo kambaryje be jokiu problemu miega nuo metu ir 5 men: nunesi,pabuciuoji,labaktis ir uzdarai duris mirksiukas.gif
bandem skaityt pasakas,tai kur tau, pradeda bliaut,kad netrukdytume lotuliukas.gif
zinoma buna isimciu: dantys, pervargimas, uzvalgo ko blink.gif
*Caras*
Sveikos mamkos. Anksčiau, kai buvo mažesnis tai ir vežime supdavom, vėliau ant rankų migdydavom doh.gif ,po to lovoj mūsų su juo reikdavo pagulėt kol užmiega, bet dabar mano mažius tai pats lovytėj užmiega. Kiekvieną vakarą nusiprausiam, išvalom dantukus ir į lovytę. Pasibučiuojam, padarom ate ir paliekam vieną,o patys į kitą kambarį išeinam. Būna, kad labai greit užmiega, būna,kad pazyzia biskuti.
Rėjyte
as tai iki metu ir 2 men migdydavau su papuku, o dabar jau kelios dienos kaip migdau glostydama, lopsines dainuodama ir musu lovoje...nes jei idedu ja i savo lovyte tai siaubas doh.gif tai taip ir vartomes kol uzmiega,bet neuzilgo vistiek teks pratinti savo lovyteje miegoti,nes anksciau tai miegodavo,bet va nuo papuko atpratinau ir viskas.
adriu
mano dukrytejau nuo 4men.puikai miega biggrin.gif .paguldai,tai ji pasirausia ir užmiega pati.naktį miega kartais po 12 val.neprabusdama.juokiames su vyru kad miegale :lotuliukas:tai aš bemiegių naktų kaip ir neturiu tputpu.kad neprisikalbečiau mirksiukas.gif
edutukas
Cia kaip prisipratinsi taip turesi.Vaika reikia pratinti uzmigti ir miegoti lovytej.Jei vaika kaskas cia sake supa vezimeli iki tokio laiko tai kuo toliau tuo sunkiau bus ji pripratinti.Mano irgi lelius kai buvo nemiegojo niekur apart vezimelyje.Bet sugebejau pripratinti lovytej ir vienam.O jei jus ir toliau supat vezimelyje tai supsit dar ilgai 4u.gif
lauryzi
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 12 03, 22:51)
As tai dziaugiuosi nes mano pipiras darosi tikras vyras lotuliukas.gif dabar ir pietini miegeli ir vakarini,miegeli eina i lovyte ir uzmiega pats thumbup.gif ,,,
O dar didele pazanga naktimis arba nesikelia arba atsikeles atsigeria ir toliau savo lovyteje miega,pas mus i lova jau nesipraso thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

Jetau, kaip as pavydziu tokioms mamytems thumbup.gif juk kai nereikia sedeti prie leliaus ir laukti kol jis uzmigs - ir sau laiko galima daugiau skirti... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(edutukas @ 2007 12 05, 12:53)
Cia kaip prisipratinsi taip turesi.Vaika reikia pratinti uzmigti ir miegoti lovytej.Jei vaika kaskas cia sake supa vezimeli iki tokio laiko tai kuo toliau tuo sunkiau bus ji pripratinti.Mano irgi lelius kai buvo nemiegojo niekur apart vezimelyje.Bet sugebejau pripratinti lovytej ir vienam.O jei jus ir toliau supat vezimelyje tai supsit dar ilgai  4u.gif
*

Cia tikra teisybe - kaip pripratinsi taip ir turesi - bet miela, Edutukai, pasidalink savo patirtimi, kaip pavyko atpratinti???? g.gif
Domalavija1

na maniskis pietu uzmiega kartais ir vienas,bet vakare paskaitom pasakas ir tik tada miegam,bet turim gulet salia nors ir atskiruose lovose.dar noredavo kad laikytum uz rankos,bet po truputi atpratinam.didelis vyras ir dar uz rankytes laikyt,kas bus darzelyje
agne_vvr
as ir taip galvoju, kaip vaikuti pripratinsi, taip ir turesi smile.gif manoji tai pati uzmiega vakarais be jokio vargo, jau 8.3 prausiames ir i lovyte, ir pietu miega eina be problemu ko 12 val ir ismiega kokia 4-5 val. thumbup.gif

Norejau paklaust iki kokio amziaus vaikas turi miegot pietu miega? Nes drauges vaikui 2.3 metuku jau ji leidzia nemiegoti vaikui man atrodo kad tai yra nenormalu schmoll.gif
light blue
Prisipratinome nuo gimimo supti ant rankų tai ir kačalinam iki dabar, o jau metinukė. Kartais jau jai pačiai nebepatogu taip migdytis, bet pabandė kelis vakarus lovoje miegoti tai dar labiau nepatiko doh.gif. Ir dar turim tokią kaldrytę, su kuria (kaip kiti su marliuku) migdomės. Ai, kol pakeliu tai ir supsiu 4u.gif Po to gal išvis ant rankų nenorės būti, tai dabar dantis sukandusi atsidžiaugsiu lotuliukas.gif
edutukas
Lauryzi
ne visos mamos sita metoda pripazysta.Paprasciausiai kai jau vaikas kaska suvokia paguldyti ilovyte duodi ciulptuka ir paprasciausiai palieki uzmigti viena.Tie vaikai kurie priprate buti supami ar kitais budais uzmigdomi aisku verks ir dar kaip,bet butent ne visos mamos iskencia ta vaiku verksma.Ustai daugelis mamu to netoleruoja,bet patikekit manim 3-4 vakarai ir lelius supras,kad jis turi uzmigti vienas,kad mama neateis ir jis pripras.Aisku kas nusprendzia taip pratinti turi butinai zinoti viena dalyka ,kad jokiu budu nenueiti pas verkianti vaika nes jis tada supras,kad prisisauke ir laimejo reiskias ir visada prisisauks.Na jeigu jau labai neiskentet po kokiu 10 min.nueikit,bet tik tam kad vaika vel paguldyt(jei jis atsistoja ar atsiseda)tik neimt i rankas ir nesupuot.Daug kas smerkia toki buda atseit kaip galima vaikui leisti klykti ,bet patikekit labai veiksmingas budas ir ji ne as sugalvojau o psichologu yra patvirtinas.Mes per 3 dienas pradejom miegot be problemu.Dabar nunesiau paguldziau ir jis jei ir nelabai nori miego tai pazaidzia kiek jam reikia ir krenta be jokiu kaprizu.Ir dar labai svarbus dalykas,vaikas turi miegoti savo lovytej o ne kaskokie miegojimai su tevais kartu ar su mama ir pan.Aisku kai leliukai buna tai taip nes ir maitint lengviau ir t.t. bet kai vaikas jau kaska ima suprasti reikia pratinti tik lovytej.As nesuprantu tevu kurie miega kartu su vaiku.Nei patiems normalaus miego nei tam vaikui.Kai turiu pavizdy pazystama kartu miegojo su sunum kol buvo mazas,tai ka jus manot dabar tam vaikui 13 metu o jis negali miegoti vienas be mamaos nes priprates.Siaubas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cia jau kaip kam atrodys.
Papildyta:
QUOTE(Domalavija1 @ 2007 12 05, 23:59)
na maniskis pietu uzmiega kartais ir vienas,bet vakare paskaitom pasakas ir tik tada miegam,bet turim gulet salia nors ir atskiruose lovose.dar noredavo kad laikytum uz rankos,bet po truputi atpratinam.didelis vyras ir dar uz rankytes laikyt,kas bus darzelyje
*

Labai gerai pasakyta kas bus darzelyje.Tikrai manau vaika reikia pratinti po truputi buti savarankiskam. Cia mano nuomone 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jurgutėlė
Mūsų mažiukui tuoj bus 2 metukai ,užmiega tik su manimi {išskirtiniais atvejais su tėčiu ,tačiau taip buvo gal tik pora kartų] Geriausia jam kai miegot einam visi 3 kartu ,kadangi aš taip anksti[apie 22 val ]miego dar nenoriu ,tai tyliai jam užmigus išsliūkinu iš lovos ,tačiau jei pajunta ,pradeda verkti ,ir būtinai turiu pareiti ,tada jau be šansų greit pabėgti ,nes jautriau miega ax.gif
Užmiega mūsų lovoje ,vėliau įkelia MB į lovytę ,tačiau dažnai naktį vėl pas mus parkeliauja rolleyes.gif Kartais išmiega visą naktį naktį savo lovytėj ,tačiau taip būna retai doh.gif
Per dvejus metus tik kartą buvo paliktas su močiute [vakare kai jau turėjo jį užmigdyt],tai mama sakė ,kad nežinojo net ką daryt ,kelis kartus buvo pasiėmus tel ,žadėjo skambint ,tačiau labai nenorėjo mūsų trukdyti ,juk pirmą kartą buvom išvažiavę švęsti gimtadienio] Žodžiu ,sakė nuo močiutės pasislėpė už lovytės ,ir kai tik ji artindavosi ,pradėdavo klykti blink.gif O kai paguldė miegoti ,tai taip verkė ,kad pagalvė visa buvo šlapia verysad.gif ,ir nusisukęs buvo ,labai turbūt supykęs unsure.gif
Artėja Naujieji metai ,labai norėčiau kur nors išeit ,bet tiesiog širdis neleidžia palikti vaiko ,ką jūs tokiu atveju darote? Gal reikia išeiti tada kai užmiega?Geriausiai pasiliktų su broliu ,tačiau brolis jau paauglys ,neprivesrsiu aš gi jo sėdėt namie tongue.gif
saulyte69

mano tai 1,4men, pas uzmiega paguldau ir iseinu is kambario ir miega pats
edutukas
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 06, 21:56)
Mūsų mažiukui tuoj bus 2 metukai ,užmiega tik su manimi {išskirtiniais atvejais su tėčiu ,tačiau taip buvo gal tik pora kartų] Geriausia jam kai miegot einam visi 3 kartu ,kadangi aš taip anksti[apie 22 val ]miego dar nenoriu ,tai tyliai jam užmigus išsliūkinu iš lovos ,tačiau jei pajunta ,pradeda verkti ,ir būtinai turiu pareiti ,tada jau be šansų greit pabėgti ,nes jautriau miega ax.gif 
Užmiega mūsų lovoje ,vėliau įkelia MB į lovytę ,tačiau dažnai naktį vėl pas mus parkeliauja rolleyes.gif Kartais išmiega visą naktį naktį savo lovytėj ,tačiau taip būna retai doh.gif
Per dvejus metus tik kartą buvo paliktas su močiute [vakare kai jau turėjo jį užmigdyt],tai mama sakė ,kad nežinojo net ką daryt ,kelis kartus buvo pasiėmus tel ,žadėjo skambint ,tačiau labai nenorėjo mūsų trukdyti ,juk pirmą kartą buvom išvažiavę švęsti gimtadienio] Žodžiu ,sakė nuo močiutės pasislėpė už lovytės ,ir kai tik ji artindavosi ,pradėdavo klykti blink.gif O kai paguldė miegoti ,tai taip verkė ,kad pagalvė visa buvo šlapia verysad.gif ,ir nusisukęs buvo ,labai turbūt supykęs unsure.gif
Artėja Naujieji metai ,labai norėčiau kur nors išeit ,bet tiesiog širdis neleidžia palikti vaiko ,ką jūs tokiu atveju darote? Gal reikia išeiti tada kai užmiega?Geriausiai pasiliktų su broliu ,tačiau brolis jau paauglys ,neprivesrsiu aš gi jo sėdėt namie  tongue.gif
*

As manau jei priprates su jumis uzmigti tai jei atsikels ir jusu neras bus tragedija nepatarciau palikti ir iseiti(cia apie nuajus) 4u.gif
Lotyna
manau, kad pietu miego vaikui reikia miegot minnimum iki 3 metu,.. o paskui priklausomai nuo vaiko organizmo..
su musu uzmigimu irgi ne viskas tvarkoj.. bet tiesiog per viena susirgima pagailejom vaiko isikelem i lova ir vsio doh.gif o siaip nuo pat gimimo vienas pats uzmigdavo savo lovelej iki pat 2metu g.gif reiks kazkaip susiimt .. ax.gif
rututu
Musiske 1,5 metu su buteliuku uzmiega, o jei isgerus neuzmiega, tai reikia eiti su ja guleti doh.gif
Ir nakti pabudus reikalauja i lova pas mus - reikia kazkaip atpratinti rolleyes.gif
Zuika Padukele15
As vyresniaja pernesiau i jos kamary , kai ji buvo pusantru metuku. Pavargau kelias savaites ir priprato miegoti viena. Taciau kuo toliau tuo blogiau(o as galvojau kad atvirksciai). Is pradziu liepdavo net duris uzdaryti, veliau pradejo rekalauti kad neuzdaryciau duru, dabar reikalauja kad kororiui lempa palikciau ir dar savo miegamojo duris visai atidaryciau(man ta lempa is koridoriaus tiesiai i akis sviecia). Vakar jau reikalavo verkdama, kad lempa kambary jos palikciau. Nezinau gal kuo didesne tuo daugiau baimiu atsiranda, pastoviai prasibudineja kelis kartus ir mane kviecia ir prasosi pas mane, jei tik pasiseka nuraminti vistiek paryciais ateina i lova. Dar viena problemele - yra maza sesyte jos kambary, kuri supratusi, kad nera seses pradeda verkti ir prasosi pas mane i lova. Taip kad dvguba problemele. Jau visa savaite kaip neisimiegu normaliai, nes keliuosi po 4-5 kartus, tai viena verkia , tai kita o galu gale abi atsiduria mano lovoj ir tada adr labaiu neisimiegu uzspausta is visu pusiu smile.gif
As galvoju, kad jos prisikelia del uzdegtu sviesu koridoriui, bet jei uzgesinu tada didzioji paleidzia dudas. O jei leidziu paverkti, tai iskartop mazoji prisikelia ir tada jau dvigubos dudos doh.gif Nebezinau ka ir daryti unsure.gif
edutukas
Pusantru metuku tai gal dar mazyte ,kad jau net kitam kambari pripratinti vienai miegoti.Ustektu,kad ji savo lovytej miegotu.Bet aisku kaip kam geriau atrodo. 4u.gif
pipire:)
sveikos smile.gif niu,as ir prisiskaiciau sioj temelej,jusu-dziaugsmeliu ir vargeliu unsure.gif
auginame dukryte,kuriai 1m.7.men.,taciau tokia problema,kaip migdymas taip pat turime doh.gif nuo,pat gimimo dukryte uzmigdau pas save lovoje ir taip iki siu dienu verysad.gif
atsigulu salia dukrytes ir pradedu dainuoti,lopsine-ji,tuoj pat uzminga ir tada jau keliauja miegoti i savo lovele biggrin.gif o,savo loveleje ismiega visa nakti,del to nesiskundziu,nebent kokia nors isimtis... ax.gif pietu taip pat migdau,kaip ir nakciai....
noriu tik vieno-atpratinti mazyle nuo tokio uzmigdymo,bet ... schmoll.gif paguldau i jos lovyte paduodu tiute ir jau atrodo miegos,bet kurgi-tik uzdarau kambario duris,ji strykt is loveles ir beldzia i duris(dar laime,nors neverkia). tongue.gif
taip ir baigiasi jos atpratinimas nuo uzmigimo musu lovoje,juk lovytej nepririsi.o is jos jau seniai pati islipa lotuliukas.gif tai kaipgi man isspresti tokia problemele? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.