Kaledos jau ant nosies ir taip norisi kalediniu dainu.
Gal kas žinot iš kur internete galima parisiusti, gal kas šiaip ką turit. Gal kas koki serveri zinot? Jei kas nenorit viešai, galit man ir į AŽ . Bučiau labai dėkinga
Kaledos jau ant nosies ir taip norisi kalediniu dainu.
Gal kas žinot iš kur internete galima parisiusti, gal kas šiaip ką turit. Gal kas koki serveri zinot? Jei kas nenorit viešai, galit man ir į AŽ . Bučiau labai dėkinga QUOTE(dovesa @ 2005 12 10, 16:29) Kaledos jau ant nosies ir taip norisi kalediniu dainu. Gal kas žinot iš kur internete galima parisiusti, gal kas šiaip ką turit. Gal kas koki serveri zinot? Jei kas nenorit viešai, galit man ir į AŽ . Bučiau labai dėkinga Sveikutė, Kalėdinių uzsienietiškų tai labai lengva rast. Per google pieškos sistema aš susiradau tikrai nemažai dainų. Įvedžiau: free christmas mp3 ir išmetė kalnus puslapiu,tik aišku ne visur buvo tas, apie ką rašo ar ko iškai. Dar galiu pavardint ir puslapiukų, kur gali pasiieškoti: www.musica.tinkle.lt - yra ir lietuviškų, bet l. nedidelis dainų kiekis.Gali rast Kelias į žvaigždes dainas. www.emp3world.com - daug užsienio atlikėjų dainų. www.files.lt - čia gali susirasti bet ką, tik ilgokai ieško, o kartais ir neranda. http://m11.net.tc - čia tiklietuviškos įvairių grupių dainos. www.musictown.666.lt - yra įvairių dainų, bet nedaug. Gali rast Kelias į žvaigždes dainas. Na ką. Tau belieka tik ieškoti. Gal nieks nenubaus manęs už piratavimą. IKI
Ačiū raganiukshte, reiks pašniurkštinėti ir paieškoti.
Man tai šiaip labai vienos Mango, Pikaso ir dar kažkas dainavo tokia dainą, nes "vėl kalėdos" muzikos, nes vaikai per karnavalą nori dainuoti, bet matyt, nelbai kažką tokio rasiu. O ieškoti nelabai turiu kada, tad todėl ir prašausi pagalbos QUOTE(dovesa @ 2005 12 11, 19:51) Ačiū raganiukshte, reiks pašniurkštinėti ir paieškoti. Man tai šiaip labai vienos Mango, Pikaso ir dar kažkas dainavo tokia dainą, nes "vėl kalėdos" muzikos, nes vaikai per karnavalą nori dainuoti, bet matyt, nelbai kažką tokio rasiu. O ieškoti nelabai turiu kada, tad todėl ir prašausi pagalbos Na aš tą dainą kompe turiu, tik nelabai išeis persiųst, nebent MSN mesenger turėtum. O šiaip gal turi kokią siuntimo programą. Aš tai per ten susiradau. Jos tiksluspavadinimas toks: Mango, Pikaso, Deivis - Jau Kalėdos.
Dainą tai aš irgi turiu, bet norėjau fonogramos, kad vaikai galėtų patys dainuoti, todėl ir galvojau, kad kažką tokio panašaus nelabai rasiu
Tai va pasiziurejau, ten yra tokia sritis kaledos ir radau PIKASO - JAU KALEDOS
bek ieskot
Kokios Kaledos be kaledines muzikos?
Kokios jusu megstamiausios dainos? Mano top 3: 1) Shakin“Stevens - Merry Christmas everyone (labai sventiska) 2) Blink 182 - Won't Be Home For Christmas (paselusiai linksma ir ironiska) 3) Kylie Minogue - Santa Baby Ir asiku begale kitu...
Labas
"Snow is falling all arounding, children playing, having fun, it's the season, love and understuding, Merry Cristmas everyone" Už žodžių rašybą neatsakau...
Neabejotinai Marijonas Mikutavičius "Man patinka Kalėdos"
Man patinka tradicines, tokios kaip jingle bells, tyli naktis ir tt. Aisku ir tokios kaip merry christmas evetyone, last christmas
Na iš parašytųjų man patinka "merry christmas everyone".
O dar labai patinka Ericos Jennings-Coming home for Christmas
O gal kas turit "Tyli naktis" žodžius?
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 11 09, 17:23) O internete nebandei ieškot? Būna tinklapių su dainų tekstais, tuoj paieškosiu Na va, labai lengvai radau Tyli naktis Tyli naktis, šventa naktis, Viskas miega, tik dar vis Motinėlė ten budi viena, Kūdikis su meilia šypsena, Ilsisi miega ramiai, Ilsisi miega ramiai. Tyli naktis, šventa naktis, Pildos dieviška mintis. Viešpats tapęs mažu vaikeliu Žada sieloms malonių gausių Savo šventu gimimu, Savo šventu gimimu. Tyli naktis, šventa naktis, Vyksta meilės paslaptis. Angelų giesmė skamba nakčia, Nešdama piemenims žinią šią: Jau Išganytojas čia! Jau Išganytojas čia.
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Man atrodo, kad jei dabar reikėtų SM'e Kalėdinių dainų Top'us sudaryt, tai kaip suprantu, "Merry Christmas everyone" būtų pirmoj vietoj
man patinka
Wham-Last Christmas (Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away This year, to save me from tears I'll give it to someone special) Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (I don't want a lot for Christmas There is just one thing I need I don't care about the presents Underneath the Christmas tree I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true All I want for Christmas is you) QUOTE(Keite @ 2007 11 10, 12:08) Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (I don't want a lot for Christmas There is just one thing I need I don't care about the presents Underneath the Christmas tree I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true All I want for Christmas is you) Man sita irgi labai patinka I don't want a lot for Christmas There's just one thing I need I don't care about presents Underneath the Christmas tree I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true... All I want for Christmas Is you... I don't want a lot for Christmas There is just one thing I need I don't care about presents Underneath the Christmas tree I don't need to hang my stocking There upon the fireplace Santa Claus won't make me happy With a toy on Christmas day I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true All I want for Christmas is you... You baby I won't ask for much this Christmas I won't even wish for snow I'm just gonna keep on waiting Underneath the mistletoe I won't make a list and send it To the North Pole for Saint Nick I won't even stay awake to Hear those magic reindeer click 'Cause I just want you here tonight Holding on to me so tight What more can I do Baby all I want for Christmas is you You... All the lights are shining So brightly everywhere And the sound of children's Laughter fills the air And everyone is singing I hear those sleigh bells ringing Santa won't you bring me the one I really need - won't you please bring my baby to me... Oh I don't want a lot for Christmas This is all I'm asking for I just want to see baby Standing right outside my door Oh I just want him for my own More than you could ever know Make my wish come true Baby all I want for Christmas is You... All I want for Christmas is you baby...
Dziulka. O gal turi kokią nuorodą, kur pasiklausyt būtų galima?
QUOTE(FallOutBoy @ 2007 11 07, 17:43) Kokios Kaledos be kaledines muzikos? Kokios jusu megstamiausios dainos? Mano top 3: 1) Shakin“Stevens - Merry Christmas everyone (labai sventiska) 2) Blink 182 - Won't Be Home For Christmas (paselusiai linksma ir ironiska) 3) Kylie Minogue - Santa Baby Ir asiku begale kitu... Blink 182 - Won't Be Home For Christmas sita labai juokinga Outside the carolers start to sing I can't descibe the joy they bring 'Cause joy is something they don't bring me My girlfriend is by my side From the roof are hanging sickles of ice Their whiny voices get irritating It's Christmas time again So I stand with a dead smile on my face Wondering how much of my time they'll waste Oh God, I hate these Satan's helpers And then I guess I must have snapped Because I grabbed the baseball bat And made them all run for shelter It's Christmas time again It's time to be nice to the people you can't stand All year I'm growing tired of all this Christmas cheer You people scare me Please stay away from my home If you don't wanna get beat down Just leave the presents and then leave me alone Well, I guess it's not cool to freak on Christmas Eve 'Cause the cops came and arrested me They had an unfair advantage And even though the jail didn't have a tree Christmas came a night early 'Cause a guy named bubba unwrapped my package It's Christmas time again It's time to be nice to the people you can't stand All year I'm growing tired of all this Christmas cheer You people scare me Please stay away from my home If you don't wanna get beat down Just leave the presents and then leave me alone I won't be home, I won't be home for Christmas I won't be home, I won't be home for Christmas I won't be home, I won't be home for Christmas I won't be home, I won't be home for Christmas I won't be home, I won't be home for Christmas I won't be home, I won't be home for Christmas D-liute, gal žinai kokį tinklalapį, kur kalėdinių dainų būtų galima paklausyt Nes šios tavo, ir kitos dainos nepamenu, tad smagu būtų prisiminti... Reiks apsikeitimo programose paieškot QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 11, 22:54) Nelabai Va,gali cia paziuret ir paklausyt http://www.youtube.com/watch?v=-8rY0Fyws20 QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 12, 00:01) D-liute, gal žinai kokį tinklalapį, kur kalėdinių dainų būtų galima paklausyt Nes šios tavo, ir kitos dainos nepamenu, tad smagu būtų prisiminti... Reiks apsikeitimo programose paieškot Zinok as siunciu per torrentus. Isirasyk kokia torrentu programa (utorrent, bitcomet...) ir tada googlej ivesk raktini zodi kad ir "christmas" ir dar pridek zodi "torrent" Tiesiog bandyk paieskoti, tikrai rasi QUOTE(dziulka @ 2007 11 12, 13:10) Nelabai Va,gali cia paziuret ir paklausyt http://www.youtube.com/watch?v=-8rY0Fyws20 Tai irgi vienas is budu kaip paklausyti tos ar kitos dainos. Tik nevisoms dainoms klipai sukurti, bet zmones sukuria savo namu vaizdelius ir uzdeda ta daina - gaunasi gamintas namuose klipas
Cia tradiciniu (pop stiliaus
Papermoon - doop doop xmas Chrstina Aguilera - have yourself a merry little christmas Britney Spears - my only whish Brenda Lee - rockin around the christmas tree Neil Diamond - jingle bell rock Celine Dion - Ave Maria Celine Dion - o holy night John & Yoko arba Hot Rod Circuit- Happy Xmas (War Is Over) Slade - Merry Xmas Everybody Paul McCartney - Wonderful Christmastime Samantha Mumba - All I Want For Christmas Jackson Five arba All-4-One - Frosty The Snowman Robbie Williams - Walk This Sleigh Wham arba Billie Piper arbaT he Finals arba Rapp Allstars & Leroy Daniels - Last Christmas Kylie Minogue - Santa Baby Spice Girls - Christmas Wrapping Spice Girls - Sleigh Ride Bryan Adams - Christmas Time Chris Rea - Driving Home for Christmas David Pomeranz - Christmas ist he Time of the Year Loona - Navidad (Christmas) Loona - Hijo De La Luna A*Teens arba ABBA - Happy New Year Cliff Richard - Mistletoe and Wine Shakin“Stevens - Merry Christmas everyone Dave Mellilo - All I Want For Christmas Haste The Day - O' Come Emmanuel Yello - Jingle Bells Smokey Robinson & the Miracles - Christmas Everyday Fall Out Boy - Yule Shoot Your Eye Out (cia matyt temos kurejas dainuoja Taip pat dar ir jingle bells, o sios dainos versiju, manau, tikrai daug QUOTE(dziulka @ 2007 11 12, 12:10) Nelabai Va,gali cia paziuret ir paklausyt http://www.youtube.com/watch?v=-8rY0Fyws20 QUOTE(D-liute @ 2007 11 12, 13:19) Zinok as siunciu per torrentus. Isirasyk kokia torrentu programa (utorrent, bitcomet...) ir tada googlej ivesk raktini zodi kad ir "christmas" ir dar pridek zodi "torrent" Tiesiog bandyk paieskoti, tikrai rasi Tai irgi vienas is budu kaip paklausyti tos ar kitos dainos. Tik nevisoms dainoms klipai sukurti, bet zmones sukuria savo namu vaizdelius ir uzdeda ta daina - gaunasi gamintas namuose klipas Ačiū, pasižiūrėsiu
Man lb patinka visos, kurias turiu... O ju lb daug
![]() Bet labiausiai "It's Christmas Again"
As parsisiunciau uTorrent'a ir siunciuosi muzika is sio puslapio http://www.torrentvalley.com/Download/Torrent-Files/25.html
Negaliu pakęst gruodžio mėnesio, nes jau kelinti metai visur skamba ta pati:
Wham-Last Christmas (Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away This year, to save me from tears I'll give it to someone special) O jin visai nesutampa su mano biolauku Yra kelios kurios patinka, bet jų niekada negroja viešose vietose
man visos Kaledines dainos sukelia nostalgija
viskas uzsikreciau kaldeine nuotaika galutinai susiradau kalediniu dainu diska ir kaifuoju, draug4 atejus i svecius, tai pirstu pasukiojo
QUOTE(*gidryte* @ 2007 11 20, 17:30) viskas uzsikreciau kaldeine nuotaika galutinai susiradau kalediniu dainu diska ir kaifuoju, draug4 atejus i svecius, tai pirstu pasukiojo todėl aš ir nenoriu puošti namų iš anksto, nes visai manija kalėdinė užeina
Invincibile, o su kokia programa reiktu klausytis parsisiuntus muzika is Torrent?
Na, isbandziau su Mediaplayeriu, Realplayeriu, VLC ir dar keliais, truksta tik Winampo
Tikrai muzikos, tiksliau Elton John kaledines dainos
man fainiausia daina yra george michael "last christmas"
http://zaycev.net/search.html?tip=track&am...%E0%E9%F2%E8%21
cia galit paklausyt ir parsisiust patikusia kaledine daina o labiausiai man patinka white christmas ir mariah carey all i want for christmas is you... labai nostalgiskos dainos
Gal turite kas nors daina "Jingle Bells"? Visokiu prisisiunciau, na Jingle Bells niekur nerandu, gal galite kas imesti?
Man patinka šitos
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin Santa Claus Is Coming To Town - daug atlikėjų, tai nežinau katrą paminėti Jingle Bell Rock -Wild Rose White Christmas - Louis Armstrong ir Bing Crosby atlikimai Silent Night -Ella Fitzgerald Have Yourself A Merry Little Christmas - Bing Crosby Please Come Home For Christmas -State Of The Heart Rudolph The Red-Nosed Reindeer -Dean Martin I Wish It Could Be Christmas Every Day -Wizzard Lonely This Christmas -Mud Rocking Around The Christmas Tree -Mel Smith & Kim Wilde Frosty The Snowman -Jan & Dean Blue Christmas -Elvis Presley The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire) Wham! - Last Christmas John Lennon - Happy Xmas (War Is Over) Band Aid - Do They Know It's Christmas David Bowie & Bing Crosby - Peace On Earth/Little Drummer Boy Bing Crosby - I'll Be Home For Christmas Elton John - Step Into Christmas Billy Squier - Christmas Is The Time To Say I Love You Silent night - irgi daug kas atlieka Please come home for christmas - the Platters, Bon Jovi versija irgi nieko Jinngle bells - dažniausiai klausausi Sinatros versijos The Christmas song - Nat King Cole Let it snow - Sinatra Mistletoe and wine - Cliff Richard Silver bells - Bing Crosby ir Elle Fidzerald Have yourself a merry little christmas - nežinau, kas dainuoja Rudolph the red nose reindeer - Ella Fidzerald Merry Christmas Darling - irgi nežinau, kas atlieka Oh Christmas tree - vokiškai irgi yra o pati pačiausia tai man White Christmas Kompe tai 128 turiu, bet jos kartojasi, tik atlikėjai kiti būna
o gal kas zinot lietuvisku dainu vaikuciams? ar kokiu liaudies kalediniu? labai reikia , nes turim pasiruot pries kalediniam vakarui ir nelabai ka prisimenu
Labai reikia sios giesmes teksto, butu gerai ir muzika - KALĖDŲ GIESMĖ Bėkim, bėkim, paskubėkim
muzika J.Čiurlionytės / ž. Vytės Nemunėlio Tiesa, gal cia muzikantu lankosi Labai lauksiu jusu atsako QUOTE(gieruze @ 2007 12 01, 19:32) Labai reikia sios giesmes teksto, butu gerai ir muzika - KALĖDŲ GIESMĖ Bėkim, bėkim, paskubėkim muzika J.Čiurlionytės / ž. Vytės Nemunėlio Tiesa, gal cia muzikantu lankosi Labai lauksiu jusu atsako Pasiskaityk čia dėl natų. Jei nerasi jau įdėtų, pasiklausk
O gal žinot iš kur galima parsisiųst Ericos Jennings kalėdinių dainų, kaip Coming home for christmas ir t.t
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 01, 20:09) Aciu uz nuoroda
Man patinka All I want for Xmas is you..
|