makedonija
2007 12 03, 09:14
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 09, 18:39) O internete nebandei ieškot? Būna tinklapių su dainų tekstais, tuoj paieškosiu  Na va, labai lengvai radau [COLOR=blue] Tyli naktis
Tyli naktis, šventa naktis , Viskas mi[SIZE=7][COLOR=blue]ega, tik dar vis Motinėlė ten budi viena, Kūdikis su meilia šypsena, Ilsisi miega ramiai, Ilsisi miega ramiai. Tyli naktis, šventa naktis, Pildos dieviška mintis. Viešpats tapęs mažu vaikeliu Žada sieloms malonių gausių Savo šventu gimimu, Savo šventu gimimu. Tyli naktis, šventa naktis, Vyksta meilės paslaptis. Angelų giesmė skamba nakčia, Nešdama piemenims žinią šią: Jau Išganytojas čia! Jau Išganytojas čia.

Gal turit nateles pianinui? Aciu.
Mercredi
2007 12 03, 20:29
QUOTE(makedonija @ 2007 12 03, 09:14) [color=blue][/color] Gal turit nateles pianinui? Aciu. Aš tau į až parašiau. Nusiunčiau natas
gieruze
2007 12 04, 13:01
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 03, 18:29) Aš tau į až parašiau. Nusiunčiau natas  migle, o man ar galetum atsiusti nateles  Busiu labai dekinga
Man patinka All I Want for Christmas is You Christmas all around (ar kazkaip panasiai; is filmo Love Actually), Blink182 I Won't be Home for Christmas, Merry Christmas Everyone limbi, Ericos Jennings dainu, manau, galima atsisiust per bet kokia siuntimo programa. Jei nerasi, as busiu kalediskai gera ir pabandysiu tau suveikt
QUOTE(GANE @ 2007 12 04, 15:06) limbi, Ericos Jennings dainu, manau, galima atsisiust per bet kokia siuntimo programa. Jei nerasi, as busiu kalediskai gera ir pabandysiu tau suveikt  Turiu lime wire programa, bet per ją nei vienos jos dainos neranda
Mercredi
2007 12 04, 17:25
QUOTE(gieruze @ 2007 12 04, 13:01) Nusiunčiau, jei tau pianino natų reikėjo
gieruze
2007 12 04, 18:34
Aciu
Beieškodama Kalėdinės nuotaikos Labai labai patiko - Sarah McLachlan "A song for a winter's night" Čia su klipuku šiokiu tokiu bendram įspūdžiui: (bet atsisiuntus - muzika dar gražesnė...) http://www.youtube.com/watch?v=1zFEUcciueU...feature=related
QUOTE(limbi @ 2007 12 02, 15:13) O gal žinot iš kur galima parsisiųst Ericos Jennings kalėdinių dainų, kaip Coming home for christmas ir t.t  Labai noriu, bet nerandu  aš atsisiunčiau per DC+
man visu laiku pati paciausia George Michael "Last Christmas"
QUOTE(limbi @ 2007 12 04, 18:15) Turiu lime wire programa, bet per ją nei vienos jos dainos neranda  nepagavau, kaip cia atsitiko, galvojau, kad jau parasiau, o dabar tik ziuriu, kad mono posto niekur ner  zodziu, jei nori, galiu tau dainu paieskot ir po atsiust emailu, tik pasakyk, kokiu dainu nori
QUOTE(GANE @ 2007 12 11, 14:55) nepagavau, kaip cia atsitiko, galvojau, kad jau parasiau, o dabar tik ziuriu, kad mono posto niekur ner  zodziu, jei nori, galiu tau dainu paieskot ir po atsiust emailu, tik pasakyk, kokiu dainu nori Labiausiai norėčiau "coming home for christmas"  O kitas turiu kitų atlikėjų, bet rocking around the christmas tree gal dar norėčiau, ir santa claus is coming to town, all i want for christmas is you  Bet šiaip tai labiausiai noriu tos vienos, būčiau laaabai dėkinga už ją, nes niekur nerandu, o ji man tokia kalėdiška
QUOTE(limbi @ 2007 12 11, 15:24) visas, kurių nori turiu parsisiunčiau Ally McBeal Christmas Album. kalėdinės dainos iš serialo
Murielė
2007 12 11, 15:46
coming home for christmas - pati pačiausia
reallywomen
2007 12 11, 16:03
QUOTE(Savvy @ 2007 12 10, 10:21) Beieškodama Kalėdinės nuotaikos Labai labai patiko - Sarah McLachlan "A song for a winter's night" Čia su klipuku šiokiu tokiu bendram įspūdžiui: (bet atsisiuntus - muzika dar gražesnė...) http://www.youtube.com/watch?v=1zFEUcciueU...feature=relatedGal žinot kur galima rasti žodžius šios dainos?
Rhealife
2007 12 11, 16:04
QUOTE(cutka @ 2007 12 10, 12:32) man visu laiku pati paciausia George Michael "Last Christmas" aha, man irgi sita pati svarbiausua, pati paciausia, labai daug visokiu kaledu primena
Limcamca
2007 12 11, 16:22
Ta pati metai iš metų: George Michael "Last christmas"
QUOTE(Isila @ 2007 12 11, 16:36) visas, kurių nori turiu parsisiunčiau Ally McBeal Christmas Album. kalėdinės dainos iš serialo  Tai aš tau galiu parašyt savo email į až  Būčiau labai labai dėkinga jai atsiųstum
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 11, 16:04) aha, man irgi sita pati svarbiausua, pati paciausia, labai daug visokiu kaledu primena  man ir šita
jurasili
2007 12 12, 00:38
Gal kas netyčia turite lietuviškos dainos "Už jūrų marių ugnelė dega (Kalėda, Kalėda)" žodžius ar žinote kokį puslapį, kur galima būtų juos rasti. Iš anksto labai dėkoju.
Mercredi
2007 12 12, 07:29
QUOTE(jurasili @ 2007 12 12, 00:38) Gal kas netyčia turite lietuviškos dainos "Už jūrų marių ugnelė dega (Kalėda, Kalėda)" žodžius ar žinote kokį puslapį, kur galima būtų juos rasti. Iš anksto labai dėkoju. Už girių ugnelė degė Už girių girių Ugnelė degė Ei, Kalėda, Kalėda Pas tą ugnelę Broliai žirgus ganė Ei, Kalėda, Kalėda Broliai pamigo, Žirgai pabėgo Ei, Kalėda, Kalėda O ir nubėgo Į tėvo dvarą Ei, Kalėda, Kalėda Atvažiav' važiai Tėvulio važiai Ei, Kalėda, Kalėda Oi ką parvešit, Manį brolaliai Ei, Kalėda, Kalėda Baltų bliedynų, Mergom prausynų Ei, Kalėda, Kalėda
Krentam
2007 12 12, 09:17
Mano megstamiausia Last Christmas
Ak neuzilgo Kaledos netveriu kailiu kaip laukiu ju o man pati paciausia Maria Carey-All I Want for Christmas is you Tik sia viena turiu tai negaliu daugiau kuo pasidziaugti gal galit man pasakyti is kur galima atsisiusti kaledines dainas nu labai noriu visu  kad ir galit y elpasta
QUOTE(limbi @ 2007 12 11, 16:25) rašyk, bandysiu suspaust ir atsiųst. Tik parašyk kurių tiksliai nori
QUOTE(reallywomen @ 2007 12 11, 16:03) Gal žinot kur galima rasti žodžius šios dainos? SARAH McLACHLAN "Song For A Winter's Night"
[Written and first sung by Gordon Lightfoot in 1975]
The lamp is burnin' low upon my table top The snow is softly fallin' The air is still within the silence of my room I hear your voice softly callin'
If I could only have you near To breathe a sigh or two I would be happy just to hold the hands I love Upon this winter night with you
The smoke is rising in the shadows overhead My glass is almost empty I read again between the lines upon the page The words of love you sent me
If I could know within my heart That you were lonely too I would be happy just to hold the hands I love Upon this winter night with you
The fire is dying now, my lamp is growing dim The shades of night are liftin' The mornin' light steals across my windowpane Where webs of snow are driftin'
If I could only have you near To breathe a sigh or two I would be happy just to hold the hands I love And to be once again with with you To be once again with with you
reallywomen
2007 12 21, 11:51
QUOTE(node @ 2007 12 19, 10:24) Ačiū labai labai
sveikutes, visur isieskojau google kalediniu dainu atsisiuntima sau i kompiuteri,ir perskaiciau sia temuke,bandziau atsisiusti is jusu nuorodu daineles,bet nieko man nesigauna,o taip noreciau kalediniu daineliu paklausyti ar uzsenietisku ar lietuvisku nesvarbu.maziukai mano labai apsidziaugtu.jei neuzsieme gal galite man pagelbeti,rasykite i az arba skype reap4reap4( per ji galetumete atsiusti jei nesunku).aciu Papildyta: Isila gal ir man i emaila atsiusti galetum daineles.buciau labai dekinga.
šįvakar nepažadu, nes vakare turiu planų. Bet ryt galim planuoti siuntimą per skype
Geriausios kalėdinės dainos: Wham-Last Christmas (originalas), Brenda Lee-Rockin Around the Christmas Tree (groja per "Vienas namuose"), Frank Sinatra-White Christmas, Mariah Carey-All I Want For Christmas Is You, Abba-Happy New Year, John Lennon-Happy Christmas arba So This Is Christmas Aktorių trio-Kalėdos, V.Riaubiškytė-Kalėdos jau čiaGeriausia tokias dainas siųstis per programą. Pvz.: aš naudoju ARES. Ją galima atsisiųsti iš čia http://sourceforge.net/project/downloading...e_mirror=switch Ir labai paprasta naudotis, ir randa begalę dainų, kurių paprastam tinklapy nerasi, nebent google kankintum visą dieną. Be to, ir siuntimo greitis neblogas.
Carolina
2008 09 19, 22:29
Mano mėgstamiausios: Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone Wham - Last Christmas Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Babyface - White Christmas Backstreet Boys - Christmas Time Aly & AJ - I'll Be Home For Christmas Frank Sinatra - Let It Snow Let It Snow Let It Snow Cascada - Last Christmas
KaleduManiake
2008 09 21, 14:35
Mano megstamiausios:[/b] Home Alone 2 - Jingle Bells Rock Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Dean Martin - Let It Snow Shakin'Stevens - Merry Christmas Everyone Erika Jennings - Santa Claus Is Comgt To Town ABBA - Happy New Year Brenda Lee - Rockin' Around The Christmas Tree (Home Alone soundtrack) Home Alone soundtrack - It's Beginning To Look A Lot like Christmas Crazy Frog - Last Christmas Disney Christmas Collection - Jingle Bells Disney's - Deck The Halls Holly Dolly - Jingle Bells Rock Home Alone Soundtrack - I'm Dreaming About White Christmas Kenny G - Oh Christmas Tree
beveik tuoj bus galima kalėdinius cd pradėt kepti
KaleduManiake
2008 09 21, 20:15
labai gera idėja turbūt ir man reiks pasinaudoti šiuo pasiūlymu
Prestige
2008 09 22, 17:27
Man šitos QUOTE(KaleduManiake @ 2008 09 21, 15:35) Home Alone 2 - Jingle Bells Rock Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Dean Martin - Let It Snow Shakin'Stevens - Merry Christmas Everyone ABBA - Happy New Year  Dar pridedu : Wham - Last Christmas Michael Bubble - White Christmas (tikriausiai būsiu kažką pamiršus  )
QUOTE(Braškė. @ 2008 09 22, 18:27) (tikriausiai būsiu kažką pamiršus  ) tai dar yra šiek tiek laiko pasitaisymui
QUOTE(Meduvė @ 2008 09 24, 19:38) viskas nroiuu kalėdų labai labai labai
KaleduManiake
2008 09 30, 19:07
QUOTE(node @ 2008 09 22, 10:00) labai gera idėja turbūt ir man reiks pasinaudoti šiuo pasiūlymu 
Smagu
QUOTE(Carolina @ 2008 09 19, 23:29) Mano mėgstamiausios: Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Backstreet Boys - Christmas Time Frank Sinatra - Let It Snow Let It Snow Let It Snow wub: Mano irgi tos pačios. Ir dar Faith Hill - Where Are You Christmas Melanie Thornton - Wonderful Dreams
Mano mėgstamiausios: Kenny G - Have Yourself A Merry Little Christmas George Michael - Last Christmas
Katrytė
2008 10 17, 19:12
Man tai pati kalėdiškiausia yra Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone  bet labiausiai patinka tos įprastos amerikietiškos kalėdinės giesmės - Joy To The World, The First Noel, Oh Holy Night ir pan. Gaila, lietuviškų nedaug turime...
Ernestyyte
2008 10 27, 12:23
manau, kad būtų galima ir dainų pageidavimus rašyti. Juk nesunku pasidalinti kalėdine dvasia su kitais
KaleduManiake
2008 10 28, 15:34
Aš manau lapkričio pabaigoje surašyti dainas į CD diskus, ir prasidėjusio Advento proga padovanoti giminaičiams, draugams :] Kad tyliai klausydami galėtų laukti Kalėdų
Ernestyyte
2008 10 29, 14:13
QUOTE(KaleduManiake @ 2008 10 28, 16:34) Aš manau lapkričio pabaigoje surašyti dainas į CD diskus, ir prasidėjusio Advento proga padovanoti giminaičiams, draugams :] Kad tyliai klausydami galėtų laukti Kalėdų labai liux sugalvota
pactior
2008 10 30, 10:23
dar viena lietuvaiciu daina kaledoms O Mum Ziema - Kaledine Pasakareikia ir man kompaktus kauptis
Talalita27
2008 10 31, 01:28
Merginos kam nesunku gal galetumet i emeila imest kokiu kalediniu dainu? talalita27@gmail.com  Buciau labai dekinga, nes kol kas neturiu nieko sventinio, ir nelabai moku naudotis siuntimo programomis
QUOTE(Talalita27 @ 2008 10 31, 01:28) Merginos kam nesunku gal galetumet i emeila imest kokiu kalediniu dainu? talalita27@gmail.com  Buciau labai dekinga, nes kol kas neturiu nieko sventinio, ir nelabai moku naudotis siuntimo programomis  gerai, permesiu, ką turiu
supermama69669
2008 11 04, 13:04
|
|