Sesuo laukiasi. Jei gims sunus, nori pavadint Maksu.
Kaip jums skamba sis vardas?
Sesuo laukiasi. Jei gims sunus, nori pavadint Maksu.
Kaip jums skamba sis vardas? Geriau jau Maksimas.. O jei tėvai nori būtinai trumpo vardo, tai pvz. Mikas man daug kartų geresnis variantas nei Maksas
tik nesupykit ir nieko asmenisko,bet mano suns toks vardas...tad manau vaikui jis tikrai nelabai tinkamas
incia, o ką aš tau sakiau
normalus vardas, Lt neįprastas. asmeniškai vadinčiau Maksimu, o ne Maksu QUOTE(muminukas @ 2007 11 07, 20:16) Tai pradzioj taip ir galvojo, tik galvojo trumpinti Maksu. bet as pasakiau, kad nelabai tevams trumpint, draugai gali trumpiniais vadinti. Siaip man is pradziu irgi keistai skambejo, bet dabar visai nieko.
man tai nelabai..
neblogas vardas, tik kad kažkaip prie lietuviškų pavardžių nelimpa
man tai negražu
man jis siaip Maksimo trumpinys
na sakykim puse velnio
čia iš tos pačios serijos kaip Nika
užsienyje -- taip, o pas mus taip vadina šuniukus. ir pyk nepykęs, bet taip yra, ir nieko čia nepadarysi -- žmonės reaguos atitinkamai. Na, jei esat rusai ir taip trumpinat Maksimą, tai dar pusė velnio.
Man tai visai patinka, trumpas, aiskus
incia mano sesuo (ji cia apie mano sugalvota varda sunui, kuris gims neuzilgo)
QUOTE(Dios @ 2007 11 08, 12:11) čia iš tos pačios serijos kaip Nika užsienyje -- taip, o pas mus taip vadina šuniukus. ir pyk nepykęs, bet taip yra, ir nieko čia nepadarysi -- žmonės reaguos atitinkamai. Na, jei esat rusai ir taip trumpinat Maksimą, tai dar pusė velnio. Papildyta: QUOTE(laurrencja @ 2007 11 08, 13:25) incia mano sesuo (ji cia apie mano sugalvota varda sunui, kuris gims neuzilgo) Malonu susipažint O be Maxo nėra daugiau retų gražių vardų?
Tragedija.Čia gi tradicinis taksų veislės šuns vardas...
suniui tiktu, negrazu
o man visai grazu, tik jei seima nelietuviska, o maziausiai- misri. Nes visi Maksimai, Maksai, kuriuos esu sutikusi, buvo is nelietuviu seimu
Na, ne tragiskas tas vardas, bet man tai nepatinka
Jei seima ne lietuviai tai normaliai, jei lietuviai
Gal koki kita varianta teveliai turi susigalvoja?
vaikai vadins parduotuve maxima
ne, ne, ne
Nepatinka
tai gal vaikiukui ir nelabai
Tik ne vaikui toks vardas
As visai uz, man graziai skamba, toks su charakteriu
nelabai man patinka, labiau tinka suniukui bet ne zmogui
Labai grazus ir tikrai didingas vardas - Maksimas.
mergaites, nepamirskite, kad sis vardas tikrai ne rusiskas (kaip ir Aleksandras ir t.t.) - graiku-romenu laikotarpio. is lotynu kalbos isvertus reiskia - labai didelis. o kaip jau trumpins, tai cia teveliu reikalas
maksimas gal geriau
QUOTE(miig @ 2007 11 22, 15:50) tai gal vaikiukui ir nelabai Vat vat ir aš "pažįstu" šuniuką Maksą. O jei ir paūgėjusiam vaikeliui ar jo draugams kils tokios asociacijos... kažin ar labai džiaugsis... jei trumpinys nuo maksimo, tai dar nieko, bet tik maksas -
Norejau ir as savo nuomone siuo vardu pareiksti.
Maksas yra trumpinys nebutinai nuo rusiskojo varianto Maksimas, bet nuo Maksimillian (Maximillian). Sis vardas buvo labai populiarus savo laiku tarp popieziu. O ir dabar sis vardas yra populiarus pvz. Vokietijoje. Trumpinys Max nuo Maximillian man visai grazus.
Nuomonė tokia, kad vardas negražus
kazkodel su suniu asocijuojasi
nors maksimilijanas tai visai nieko, bet... hm QUOTE(reniote @ 2007 12 02, 01:03) Norejau ir as savo nuomone siuo vardu pareiksti. Maksas yra trumpinys nebutinai nuo rusiskojo varianto Maksimas, bet nuo Maksimillian (Maximillian). Sis vardas buvo labai populiarus savo laiku tarp popieziu. O ir dabar sis vardas yra populiarus pvz. Vokietijoje. Trumpinys Max nuo Maximillian man visai grazus. nu Vokietijoj gražus vardas Max, Amerikoj gražus vardas Ricky, bet pas mus Lietuvoj dauguma žmonių taip vadina šunis. Ir šiko visi ant tų popiežių ar vokiečių, kas tuos vardus nešioja. svarbu kaip vaikas jausis su tokiu vardu savo krašte.
Nu negražus vardas, bet čia mano nuomonė
Maksas nebent trumpinys, nors taip ir šaukia šuniukus
QUOTE(Dios @ 2007 12 02, 17:49) nu Vokietijoj gražus vardas Max, Amerikoj gražus vardas Ricky, bet pas mus Lietuvoj dauguma žmonių taip vadina šunis. Ir šiko visi ant tų popiežių ar vokiečių, kas tuos vardus nešioja. svarbu kaip vaikas jausis su tokiu vardu savo krašte. Kaip suprantu, Lietuvoje siais laikais vyrauja vardu kurybine ivairove. Kas nori Max'ais vadina, kas nori Grantais vadina. (pazistu daugeli sunu tokiais vardais, na ir kas? Wow! Wow! Wow! Kas per folkloras per krastus liejasi. QUOTE(reniote @ 2007 12 02, 23:00) Kaip suprantu, Lietuvoje siais laikais vyrauja vardu kurybine ivairove. Kas nori Max'ais vadina, kas nori Grantais vadina. (pazistu daugeli sunu tokiais vardais, na ir kas? įvairovė tai įvairovė -- bet nei čia juoktis nei čia verkt, kai žmonės nesiskaito nei su savo šalim, nei su tautybe. pirma -- argi ne kraštutinumas duoti vaikui populiariausią šunų vardą (aš asmeniškai nenorėčiau būt nei Dora, nei Mirta, nesvarbu kad kitose šalyse tie vardai labai gražūs). Faunos forume buvo tema, kaip reaguot kai gyvūnui duodamas žmogaus vardas. tai vienas iš atsakymų buvo, kad greit jau nebeskirsim, kuris vardas gyvūno, nes vaikai dažnokai jau taip pavadinami. kita -- kam vaizduot amerikonus ar vokiečius, kai esi lietuvis ir gyveni Lietuvoj?
Man labiau Reksas patinka
O, jei rimtai, tai Maksimilianas arba Maksimas - normalūs vardai, apie tokius galėtų ir galvoti..
Man irgi nelabai
Bet matau, mama jau ir pavadino sunu Maksu
man nelabai toks vardas, draugai turi suni pavadine tokiu vardu...
|