Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maksas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
incia
Sesuo laukiasi. Jei gims sunus, nori pavadint Maksu.
Kaip jums skamba sis vardas?
ore|gano
biggrin.gif biggrin.gif juokingas kažkoks vardas. Tokia pirma reakcija, nesupyk..
Geriau jau Maksimas.. O jei tėvai nori būtinai trumpo vardo, tai pvz. Mikas man daug kartų geresnis variantas nei Maksas g.gif Maksas, Max - labiau taksų veislės šunyčiui, o ne vaikui tiktų... mirksiukas.gif
renateliaaa
tik nesupykit ir nieko asmenisko,bet mano suns toks vardas...tad manau vaikui jis tikrai nelabai tinkamas g.gif
muminukas
incia, o ką aš tau sakiau doh.gif
normalus vardas, Lt neįprastas. asmeniškai vadinčiau Maksimu, o ne Maksu smile.gif
incia
QUOTE(muminukas @ 2007 11 07, 20:16)
incia, o ką aš tau sakiau  doh.gif
normalus vardas, Lt neįprastas. asmeniškai vadinčiau Maksimu, o ne Maksu  smile.gif
*

Tai pradzioj taip ir galvojo, tik galvojo trumpinti Maksu. bet as pasakiau, kad nelabai tevams trumpint, draugai gali trumpiniais vadinti.
Siaip man is pradziu irgi keistai skambejo, bet dabar visai nieko.
ore|gano
QUOTE(incia @ 2007 11 07, 20:20)
Tai pradzioj taip ir galvojo, tik galvojo trumpinti Maksu. bet as pasakiau, kad nelabai tevams trumpint, draugai gali trumpiniais vadinti.
Siaip man is pradziu irgi keistai skambejo, bet dabar visai nieko.
*

Prie visko galima priprasti mirksiukas.gif
haifa
man tai nelabai.. schmoll.gif
shara
QUOTE(incia @ 2007 11 07, 20:32)
*

Visai normalus vardas smile.gif ir visai graziai skamba smile.gif
*GAILĖ*
neblogas vardas, tik kad kažkaip prie lietuviškų pavardžių nelimpa
Isila
man tai negražu schmoll.gif
rena
man jis siaip Maksimo trumpinys g.gif bet mano ausiai skamba grubokai ax.gif
na sakykim puse velnio tongue.gif
Pangasija
čia iš tos pačios serijos kaip Nika g.gif
užsienyje -- taip, o pas mus taip vadina šuniukus. ir pyk nepykęs, bet taip yra, ir nieko čia nepadarysi -- žmonės reaguos atitinkamai. Na, jei esat rusai ir taip trumpinat Maksimą, tai dar pusė velnio.
pupux
Man tai visai patinka, trumpas, aiskus thumbup.gif
laurrencja
incia mano sesuo (ji cia apie mano sugalvota varda sunui, kuris gims neuzilgo) ax.gif man sis vardas nors retas, nes Luku, Titu ir Piju pilna Lietuvoje doh.gif
ore|gano
QUOTE(Dios @ 2007 11 08, 12:11)
čia iš tos pačios serijos kaip Nika  g.gif
užsienyje -- taip, o pas mus taip vadina šuniukus. ir pyk nepykęs, bet taip yra, ir nieko čia nepadarysi -- žmonės reaguos atitinkamai. Na, jei esat rusai ir taip trumpinat Maksimą, tai dar pusė velnio.
*

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(laurrencja @ 2007 11 08, 13:25)
incia mano sesuo (ji cia apie mano sugalvota varda sunui, kuris gims neuzilgo) ax.gif man sis vardas nors retas, nes Luku, Titu ir Piju pilna Lietuvoje doh.gif
*

Malonu susipažint mirksiukas.gif
O be Maxo nėra daugiau retų gražių vardų? mastau.gif
***Žaltvykslė
Tragedija.Čia gi tradicinis taksų veislės šuns vardas...
UREJA
suniui tiktu, negrazu sad.gif
daivazek
QUOTE(ula000 @ 2007 11 11, 19:37)
suniui tiktu, negrazu sad.gif
*

Pritariu nuomonei blink.gif
Onora
o man visai grazu, tik jei seima nelietuviska, o maziausiai- misri. Nes visi Maksimai, Maksai, kuriuos esu sutikusi, buvo is nelietuviu seimu
Amica
Na, ne tragiskas tas vardas, bet man tai nepatinka schmoll.gif . O kitu variantu nera?
tasha
Jei seima ne lietuviai tai normaliai, jei lietuviai doh.gif Nu patys pagalvokit-Maksas Petrauskas doh.gif doh.gif
Gal koki kita varianta teveliai turi susigalvoja?
idomu
QUOTE(renateliaaa @ 2007 11 07, 21:02)
tik nesupykit ir nieko asmenisko,bet mano suns toks vardas...tad manau vaikui jis tikrai nelabai tinkamas g.gif
*

as ir pazystu kelis suniukus su tokiu vardu ax.gif nors maksimas man visai nieko gal ax.gif
nez
vaikai vadins parduotuve maxima g.gif
Nieko sau
ne, ne, ne schmoll.gif
helena
Nepatinka schmoll.gif
miig

g.gif mano kaimynės toks šuniuko vardas.... ir mano močiutės kaimynės šuniuko.... gerai pagalvojus tikriausiai ir daugiau šunų prisiminčiau .... doh.gif
tai gal vaikiukui ir nelabai schmoll.gif
vaivam
QUOTE(incia @ 2007 11 07, 21:32)
*

ne ne ne, nei sis nei tas.
maksu nebent gali trumpint rusiska varda- maksimas, o siaip paieskokit grazesnio vardelio 4u.gif
rence*
Tik ne vaikui toks vardas schmoll.gif doh.gif
Žanetyte
As visai uz, man graziai skamba, toks su charakteriu mirksiukas.gif thumbup.gif
Nicollette
nelabai man patinka, labiau tinka suniukui bet ne zmogui smile.gif
oira
Labai grazus ir tikrai didingas vardas - Maksimas.
mergaites, nepamirskite, kad sis vardas tikrai ne rusiskas (kaip ir Aleksandras ir t.t.) - graiku-romenu laikotarpio. is lotynu kalbos isvertus reiskia - labai didelis. o kaip jau trumpins, tai cia teveliu reikalas ax.gif
Leilla
schmoll.gif
micietta
maksimas gal geriau smile.gif
Miglužė
QUOTE(miig @ 2007 11 22, 15:50)
g.gif  mano kaimynės toks šuniuko vardas.... ir mano močiutės kaimynės šuniuko.... gerai pagalvojus tikriausiai ir daugiau šunų prisiminčiau ....  doh.gif
tai gal vaikiukui ir nelabai  schmoll.gif
*

Vat vat ir aš "pažįstu" šuniuką Maksą. O jei ir paūgėjusiam vaikeliui ar jo draugams kils tokios asociacijos... kažin ar labai džiaugsis... g.gif Na, bet tėveliams spręsti...
grange
schmoll.gif schmoll.gif negražus,
jurgitagirolaguna
schmoll.gif suniukas.. "klicka" arba nick'as.
jei trumpinys nuo maksimo, tai dar nieko, bet tik maksas - schmoll.gif
reniote
Norejau ir as savo nuomone siuo vardu pareiksti.
Maksas yra trumpinys nebutinai nuo rusiskojo varianto Maksimas, bet nuo Maksimillian (Maximillian). Sis vardas buvo labai populiarus savo laiku tarp popieziu. bigsmile.gif
O ir dabar sis vardas yra populiarus pvz. Vokietijoje. Trumpinys Max nuo Maximillian man visai grazus.
MT
Nuomonė tokia, kad vardas negražus
Valetta
kazkodel su suniu asocijuojasi blush-anim-cl.gif
nors maksimilijanas tai visai nieko, bet... hm
Wedi
schmoll.gif nevadinčiau taip sūnaus.
Pangasija
QUOTE(reniote @ 2007 12 02, 01:03)
Norejau ir as savo nuomone siuo vardu pareiksti.
Maksas yra trumpinys nebutinai nuo rusiskojo varianto Maksimas, bet nuo Maksimillian (Maximillian). Sis vardas buvo labai populiarus savo laiku tarp popieziu. bigsmile.gif
O ir dabar sis vardas yra populiarus pvz. Vokietijoje. Trumpinys Max nuo Maximillian man visai grazus.
*

nu Vokietijoj gražus vardas Max, Amerikoj gražus vardas Ricky, bet pas mus Lietuvoj dauguma žmonių taip vadina šunis. Ir šiko visi ant tų popiežių ar vokiečių, kas tuos vardus nešioja.
svarbu kaip vaikas jausis su tokiu vardu savo krašte.
Achimenė
Nu negražus vardas, bet čia mano nuomonė blush2.gif Savo mažyliui tokio neduočiau, o šuniuką, tai gal ir pavadinčiau taip biggrin.gif
Pliukšt
Maksas nebent trumpinys, nors taip ir šaukia šuniukus lotuliukas.gif
reniote
QUOTE(Dios @ 2007 12 02, 17:49)
nu Vokietijoj gražus vardas Max, Amerikoj gražus vardas Ricky, bet pas mus Lietuvoj dauguma žmonių taip vadina šunis. Ir šiko visi ant tų popiežių ar vokiečių, kas tuos vardus nešioja.
svarbu kaip vaikas jausis su tokiu vardu savo krašte.
*

Kaip suprantu, Lietuvoje siais laikais vyrauja vardu kurybine ivairove. Kas nori Max'ais vadina, kas nori Grantais vadina. (pazistu daugeli sunu tokiais vardais, na ir kas? bigsmile.gif ). Man Makss neissisoka is siuolaikinio lietuvisko vardu konteksto
Wow! Wow! Wow! Kas per folkloras per krastus liejasi. blink.gif

Pangasija
QUOTE(reniote @ 2007 12 02, 23:00)
Kaip suprantu, Lietuvoje siais laikais vyrauja vardu kurybine ivairove. Kas nori Max'ais vadina, kas nori Grantais vadina. (pazistu daugeli sunu tokiais vardais, na ir kas?  bigsmile.gif ). Man Makss neissisoka is siuolaikinio lietuvisko vardu konteksto
*

įvairovė tai įvairovė -- bet nei čia juoktis nei čia verkt, kai žmonės nesiskaito nei su savo šalim, nei su tautybe. pirma -- argi ne kraštutinumas duoti vaikui populiariausią šunų vardą (aš asmeniškai nenorėčiau būt nei Dora, nei Mirta, nesvarbu kad kitose šalyse tie vardai labai gražūs). Faunos forume buvo tema, kaip reaguot kai gyvūnui duodamas žmogaus vardas. tai vienas iš atsakymų buvo, kad greit jau nebeskirsim, kuris vardas gyvūno, nes vaikai dažnokai jau taip pavadinami. kita -- kam vaizduot amerikonus ar vokiečius, kai esi lietuvis ir gyveni Lietuvoj?
ore|gano
Man labiau Reksas patinka hihihi.gif
O, jei rimtai, tai Maksimilianas arba Maksimas - normalūs vardai, apie tokius galėtų ir galvoti.. g.gif O tie visi trumpiniai tai ir liks trumpiniais, net nepretenduoja į vardus irnesakyk.gif
waiduliux
QUOTE(pliukšt @ 2007 12 03, 00:36)
Maksas nebent trumpinys, nors taip ir šaukia šuniukus  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Obuoliautoja
Man irgi nelabai schmoll.gif
Bet matau, mama jau ir pavadino sunu Maksu smile.gif 4u.gif
virgonca
man nelabai toks vardas, draugai turi suni pavadine tokiu vardu...
daika
smile.gifšis vardas man nepatinka
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.