Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: atsiliepimai apie žaislus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Forgete
QUOTE(Gabanne @ 2008 09 14, 13:38)

Ar cia siuncia i lietuva, ar reiki per tarpininkes?
Limcamca
QUOTE(Forgete @ 2008 09 15, 18:27)
Ar cia siuncia i lietuva, ar reiki per tarpininkes?
*

Man atrodo, tik per tarpininkes ax.gif
greitute
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 15, 18:45)
Man atrodo, tik per tarpininkes  ax.gif
*

Gal galit pasakyt kaip jus tas tarpininkes susirandat? 4u.gif
Olimpiete
QUOTE(greitute @ 2008 12 10, 19:28)
Gal galit pasakyt kaip jus tas tarpininkes susirandat?  4u.gif
*

Supermamos Skelbimu lentoj pats paskutinis irasas yra Internetines parduotuves, tai ten gyvena visos UK, JAV ir kitos tarpininkes, tereikia pasirinkti.
Is UK siunciuosi per Agneta, nes ji man labai patinka smile.gif ji tikrai uzsakineja is toysrus puslapiuko.
greitute
QUOTE(Olimpiete @ 2008 12 10, 20:49)
Supermamos Skelbimu lentoj pats paskutinis irasas yra Internetines parduotuves, tai ten gyvena visos UK, JAV ir kitos tarpininkes, tereikia pasirinkti.
Is UK siunciuosi per Agneta, nes ji man labai patinka smile.gif ji tikrai uzsakineja is toysrus puslapiuko.
*

Labai didelis ACIU Olimpiete uz patarimus smile.gif
SKAISTES mama
sveikos mamytes gal kas turite toki komplektuka?ar kokybiskas?patvarus? smile.gif norim pirkti bet bijom del vezimo ratu,gal geriau butu guminiai?patarkit prasau 4u.gif
user posted imageHosted on Fotki
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.