Olimpiete, išaugs
aš pliušinį karlsoną mačiau Akropolio Čipoline
Zana4 stai tos masinos foto
![]() ![]() atidaryta ![]() ir traktoriuko foto
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 18, 17:03) traktoriukas ir super mes turim tokiu ir ne viena dar paklausiu per ka uzsakinejai? Papildyta: QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 18, 17:11) pasiteirausiu, ir dar pas luka pasiteiraavu, is usa,ten pigiau tik kazi ar nesigaus brangiau is usa su visais siuntimo ir kt mokesciais
O jums nėra baimės, kad žaislai gali atkeliauti sulūžę ar pan. ?
na bet viskas ok visi zaisliuai sveiki, nieks nesuluze Papildyta: QUOTE(jurgitav @ 2007 11 18, 18:52) taip, manau, kad tikrai apsidziaugs tik jis laukia ateinant kaledu senelio, pernai jis buvo, tai jau symet pasakoja, kur kedes statys, kur ji sodins
As tai apie rizika pagalvojau tada,kai zaislai buvo uzsakyti
QUOTE(inga76 @ 2007 11 19, 13:50) Maniskis pamate Traileri ir rekia, kad Kaledu Senio prasys uzsakinejant is Amerikos, kaina mazesne. jei Anglijoj jis kainuoja ~17svaru, tai Amerikoj tiek doleriu. nu aisku tik, kad is Amerikos siuntimas brangesnis, bet sake, kad jis nesunkus QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 19, 14:27) Aciu uz atsakyma Papildyta: QUOTE(Noja78 @ 2007 11 19, 15:58) uzsakinejant is Amerikos, kaina mazesne. jei Anglijoj jis kainuoja ~17svaru, tai Amerikoj tiek doleriu. nu aisku tik, kad is Amerikos siuntimas brangesnis, bet sake, kad jis nesunkus Aciu uz info
Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu
Gal kas nors turit Aquadraw is Tomy. kokie atsiliepimai butu? ar verta vaikui pirkti 2.5 metu ar ne?
QUOTE(superciocia @ 2007 11 20, 16:58) stai nuoroda http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruO...3958?ref=Search jis be elementu Papildyta: QUOTE(Olimpiete @ 2007 11 20, 16:59) Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu jis su elementais, ka tikslai jis daro, negaliu pasakyt, nes jis dar supakuotas, ir neimanoma graziai jo isimt jis kaunavo berots apie 5 svarus, nukainuotas jis buvo
Nu o aš labai lauksiu šitos mašinos.
My Webpage QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 19:28) Labai patiko O per ka tu uzsisakei?
gal kas pirkot tokį žaisliuką
![]() ar įdomus vaikui? mano Ugnė šiandien tokią pamatė senukuose, tai kaip užsimanė, padėjo cypti, rėkti jog nori "džiam džiam"(taip ji vadina beždžiones) tai ištempiau iš parduotuvės rėkiančią QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 22:08) Per luką Aciu uz atsakyma. Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus QUOTE(inga76 @ 2007 11 24, 17:52) Aciu uz atsakyma. Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus Tai jums jau pats tas. QUOTE(Zana4 @ 2007 11 14, 14:50) ČIA IR ČIA cia keli adresiukai zaislu, o kreiptis i internetines parduotuves Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju. QUOTE(Ingadi @ 2007 11 25, 23:18) Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju. supermamu klubas/internetines parduotuves. ten rasi ir is UK ir is JAV uzsakanciu tarpininkiu temu. kaip su JAV as nezinau, bet kiekvienoje temoje yra salygos pirmam lape surasytos, o kaip su UK galiu pasakyt konkreciai, jei per tarpininke Agneta is UK siunties. tai tada kaina+10 proc.+5lt/kg. kursas mazdaug skaiciuokj 5 lt uz svara. gausi orientacine suma. jei zaislas kainuoja 10 svaru ir sveria apie puse kg, tai viso gausis 57 lt mazdaug iki tarpininkes namu
Gavau siandien ir as savo uzsakytas Barbes,tik truputi suerzino,kad atsiunte nevisai tas.Uzsakinejau sitas
![]() O atsiunte ![]() Dar atkeliavo ponis-naujagimis,tai viskas su juo gerai.Palyginus kainas su LT,siustis apsimokejo
Mercedes, o iš kur ponį užsakinėjai? Neradau niekur
Va cia visokiu yra
http://www.toysrus.com/search/index.jsp?fb...w=&view=all QUOTE(*Lina* @ 2007 11 24, 18:48) gal kas pirkot tokį žaisliuką ![]() ar įdomus vaikui? mano Ugnė šiandien tokią pamatė senukuose, tai kaip užsimanė, padėjo cypti, rėkti jog nori "džiam džiam"(taip ji vadina beždžiones) tai ištempiau iš parduotuvės rėkiančią aš pirkau tą didesnę
nupirkau savo vaikui tą didelę beždžionę, pasinaudojai proga kad maximoj 30 proc., nuolaida žaislams, tai sumokėjau nepilnai 120 lt
QUOTE(septyniuke @ 2007 11 18, 19:03) O jums nėra baimės, kad žaislai gali atkeliauti sulūžę ar pan. ? Aš, asmeniškai labai daug pakavimo medžiagos įdedu, kad nesulūžtų QUOTE(Olimpiete @ 2007 11 20, 21:57) Gal kas nors turit Aquadraw is Tomy. kokie atsiliepimai butu? ar verta vaikui pirkti 2.5 metu ar ne? Maniškis, trejų su puse turi. PIrmas įspūdis žinoma buvo labai įdomus, nes vistik naujas žaislas. O dabar jau truputį pabodo. Ir ne tiek daug piešia, kaip tikėjausi
mielos mamytės, patarkit, iš kurios internetinės parduotuvės spėčiau gauti žaislų iki Kalėdų (noriu Disnėjaus žaislų). Norėjau užsakytt forume organizuojamame užsakyme iš JAV, bet sakė, kad iki Kalėdų tikrai nespėsim gaut
QUOTE(saintlina @ 2007 12 07, 17:19) mielos mamytės, patarkit, iš kurios internetinės parduotuvės spėčiau gauti žaislų iki Kalėdų (noriu Disnėjaus žaislų). Norėjau užsakytt forume organizuojamame užsakyme iš JAV, bet sakė, kad iki Kalėdų tikrai nespėsim gaut pas mane gautum iš Lego, ELC. REiktų apmokėti skubų siuntimą. ARba savaitgalį eisiu apsipirkti, tai pro šalį bus tokios parduotuvės kaip woolworth, elc, - galiu pažiūrėti tau ko reikia. Jei domina rašyk į až arba į temą. QUOTE(Limcamca @ 2007 12 07, 16:27) pas mane gautum iš Lego, ELC. REiktų apmokėti skubų siuntimą. ARba savaitgalį eisiu apsipirkti, tai pro šalį bus tokios parduotuvės kaip woolworth, elc, - galiu pažiūrėti tau ko reikia. Jei domina rašyk į až arba į temą. domina būtent toks žaislas http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11798 ir va tokio reiktų.. http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11900 ir, deja, nei ELC, nei Woolworth aš tokių nematau.. QUOTE(saintlina @ 2007 12 07, 17:58) domina būtent toks žaislas http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11798 ir va tokio reiktų.. http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11900 ir, deja, nei ELC, nei Woolworth aš tokių nematau.. Jooo, UK jų nėra QUOTE(saintlina @ 2007 12 07, 18:23) bent jau pirmasis tikrai yra O antrojo tai ir ten nėra, kaip bebūtų gaila Reiks ieškot, kaip nors žaislą parsisiųst. jie yra abu UK, pvz. Amazonėje. Tik šiuo metu pirmojo neturi. Disnėjaus parduotuvė yra centre, nežinau mūsų planų, jei važiuotume rytoj į centrą, parašysiu.
O per Luka nebandei sakytis?? ji is JAV siuncia zaislus. pvz manieji atejo per 2 savaites. siuntimas is JAV i LT uztruko tik 4d
|