Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: atsiliepimai apie žaislus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
migliux
Olimpiete, išaugs mirksiukas.gif
Olimpiete
QUOTE(migliux @ 2007 11 13, 22:51)
Olimpiete, išaugs  mirksiukas.gif
*

Aha, va del to dar ir laikausi smile.gif
*Lina*
aš pliušinį karlsoną mačiau Akropolio Čipoline
Zana4
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 12, 23:37)
gal galit pora nuorodeliu ar adresiuku pas ka kreiptis norint uzsisakyti zaislu
*

ČIA
IR ČIA
cia keli adresiukai zaislu, o kreiptis i internetines parduotuves smile.gif ten uzsakineja merginos biggrin.gif
žaislas
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 14, 09:51)
aš  pliušinį karlsoną mačiau Akropolio Čipoline
*

Labai ačiū 4u.gif , o gal Klaipėdos Akropolio Čipoline bus ax.gif
vaida L
QUOTE(Daivija @ 2007 11 10, 21:26)
O iš kokių parduotuvių užsisakinėjai  bigsmile.gif ?
*

www.amazon.com
www.toyrus.com
www.etoys.com
Va čia gali pažiūrėt mirksiukas.gif
Daivija
QUOTE(vaida L @ 2007 11 14, 17:03)
www.amazon.com
www.toyrus.com
www.etoys.com
Va čia gali pažiūrėt  mirksiukas.gif
*

Ačiū 4u.gif
zvaigzdute23
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 14, 14:50)
ČIA
IR ČIA
cia keli adresiukai zaislu, o kreiptis  i internetines parduotuves smile.gif ten uzsakineja merginos  biggrin.gif
*

aciu labai cia toks didelis forumas, kad regis dar daug ko nezinau 4u.gif
*rutuliukas*
Zana4 stai tos masinos foto 4u.gif
user posted image
user posted image
atidaryta
user posted image
ir traktoriuko foto
user posted image
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 18, 16:54)
user posted image
user posted image
atidaryta
user posted image
ir traktoriuko foto
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif be komentaru... idomu kas uzsakines dabar greitu laiku blush2.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 18, 18:03)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  be komentaru... idomu kas uzsakines dabar greitu laiku  blush2.gif
*

gal Agneta antradieni uzsakynes, pasiteirauk
Zana4
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 18, 17:03)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  be komentaru... idomu kas uzsakines dabar greitu laiku  blush2.gif
*

traktoriukas ir super mes turim tokiu ir ne viena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dar paklausiu per ka uzsakinejai? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 18, 17:11)
gal Agneta antradieni uzsakynes, pasiteirauk
*

pasiteirausiu, ir dar pas luka pasiteiraavu, is usa,ten pigiau tik kazi ar nesigaus brangiau is usa su visais siuntimo ir kt mokesciais blush2.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 18, 18:13)
traktoriukas ir super mes turim tokiu ir ne viena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
dar paklausiu per ka uzsakinejai?  blush2.gif
Papildyta:

*

per Agneta biggrin.gif
jurgitav
thumbup.gif
user posted image
user posted image
atidaryta
user posted image
ir traktoriuko foto
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif apsidziaugs Kristupukes gaves po egle tongue.gif
septyniuke
O jums nėra baimės, kad žaislai gali atkeliauti sulūžę ar pan. ? ax.gif Aš kažkaip bijau užsakinėti žaislus. Nes turiu patirties kaip vienas plastmasinis daiktelis atkeliavo su skyle (per gabenimą įlūžo).
*rutuliukas*
unsure.gif unsure.gif niekad nesusimasciau
na bet viskas ok
visi zaisliuai sveiki, nieks nesuluze thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 18, 18:52)
thumbup.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  apsidziaugs Kristupukes gaves po egle  tongue.gif
*

taip, manau, kad tikrai apsidziaugs
tik jis laukia ateinant kaledu senelio, pernai jis buvo, tai jau symet pasakoja, kur kedes statys, kur ji sodins doh.gif lotuliukas.gif reiks kaz ka vel aprengt rolleyes.gif
mercedes
As tai apie rizika pagalvojau tada,kai zaislai buvo uzsakyti doh.gif Del leliu nebijau,bet vienas zaislas su baterijomis ir uzsakiau drauges paprasyta. doh.gif
inga76
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 18, 15:54)
user posted image
user posted image
atidaryta
user posted image
ir traktoriuko foto
user posted image
*

Maniskis pamate Traileri ir rekia, kad Kaledu Senio prasys lotuliukas.gif ir nubego laiska rasyti su siuo prasymu lotuliukas.gif . Tai reikia greiciau Agnetos klausti, kada uzsakines g.gif lotuliukas.gif . O kiek viso kainavo, jei ne paslaptis blush2.gif ?
*rutuliukas*
QUOTE(inga76 @ 2007 11 19, 15:50)
Maniskis pamate Traileri ir rekia, kad Kaledu Senio prasys  lotuliukas.gif  ir nubego laiska rasyti su siuo prasymu  lotuliukas.gif . Tai reikia greiciau Agnetos klausti, kada uzsakines  g.gif  lotuliukas.gif . O kiek viso kainavo, jei ne paslaptis  blush2.gif ?
*

apie 110-120 lt, tiksliai nezinau, nes siunciausi dar keleta daiktu 4u.gif
Noja78
QUOTE(inga76 @ 2007 11 19, 13:50)
Maniskis pamate Traileri ir rekia, kad Kaledu Senio prasys  lotuliukas.gif  ir nubego laiska rasyti su siuo prasymu  lotuliukas.gif . Tai reikia greiciau Agnetos klausti, kada uzsakines  g.gif  lotuliukas.gif . O kiek viso kainavo, jei ne paslaptis  blush2.gif ?
*

uzsakinejant is Amerikos, kaina mazesne. jei Anglijoj jis kainuoja ~17svaru, tai Amerikoj tiek doleriu. nu aisku tik, kad is Amerikos siuntimas brangesnis, bet sake, kad jis nesunkus mirksiukas.gif
inga76
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 19, 14:27)
apie 110-120 lt, tiksliai nezinau, nes siunciausi dar keleta daiktu 4u.gif
*

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Noja78 @ 2007 11 19, 15:58)
uzsakinejant is Amerikos, kaina mazesne. jei Anglijoj jis kainuoja ~17svaru, tai Amerikoj tiek doleriu. nu aisku tik, kad is Amerikos siuntimas brangesnis, bet sake, kad jis nesunkus mirksiukas.gif
*

Aciu uz info 4u.gif , bet is Amerikos bijau, kad gali nespeti ateiti iki svenciu, kazkaip Anglija arciau ir patikimiau ax.gif (pfu, kad neprisisnekeciau)
superciocia
user posted image
user posted image
atidaryta
user posted image
ir traktoriuko foto
user posted image
*

o gal nuorodą galima?
Papildyta:
Ir ar ta didelė mašina su batarėjom?
Olimpiete
Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu smile.gif pasikelia ten tas priekis, o daugiau nieko. o kur scoop'as uz 6.99 svaro, tai ir vaziuoja pats ir mojuoja savo priekiu ir daug visokiu ten atsilenkia, issitraukia. idomu man ar jusu scoop'as ir mano scoop'as vienodai gali ar vis tik kainu skirtumas lemia kazka. nes dar mastau zaislu imt, tai nezinau ar pigiau imt ar brangiau smile.gif
Olimpiete
Gal kas nors turit Aquadraw is Tomy. kokie atsiliepimai butu? ar verta vaikui pirkti 2.5 metu ar ne?
*rutuliukas*
QUOTE(superciocia @ 2007 11 20, 16:58)
o gal nuorodą galima?
Papildyta:
Ir ar ta didelė mašina su batarėjom?
*

stai nuoroda
http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruO...3958?ref=Search
jis be elementu
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2007 11 20, 16:59)
Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu smile.gif pasikelia ten tas priekis, o daugiau nieko. o kur scoop'as uz 6.99 svaro, tai ir vaziuoja pats ir mojuoja savo priekiu ir daug visokiu ten atsilenkia, issitraukia. idomu man ar jusu scoop'as ir mano scoop'as vienodai gali ar vis tik kainu skirtumas lemia kazka. nes dar mastau zaislu imt, tai nezinau ar pigiau imt ar brangiau smile.gif
*

jis su elementais, ka tikslai jis daro, negaliu pasakyt, nes jis dar supakuotas, ir neimanoma graziai jo isimt blush2.gif palikom, gal dar prireiks pas kaledu seneli i TBB mokyklele nest 4u.gif
jis kaunavo berots apie 5 svarus, nukainuotas jis buvo 4u.gif
adrija
Nu o aš labai lauksiu šitos mašinos.
My Webpage
inga76
QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 19:28)
Nu o aš labai lauksiu šitos mašinos.
My Webpage
*

Labai patiko thumbup.gif
O per ka tu uzsisakei?
adrija
QUOTE(inga76 @ 2007 11 22, 22:54)
Labai patiko  thumbup.gif
O per ka tu uzsisakei?
*

Per luką 4u.gif .iš pradžių norėjau tokią,kaip kristupėlio,bet pagalvojau,kad tokios smulkios detalės viduje,tai mums ilgai nelaikys biggrin.gif .Šita didesnė,kitoks vidus,tai gal kaip nors ilgiau paturėsim.
*Lina*
gal kas pirkot tokį žaisliuką

user posted image
ar įdomus vaikui?

mano Ugnė šiandien tokią pamatė senukuose, tai kaip užsimanė, padėjo cypti, rėkti jog nori "džiam džiam"(taip ji vadina beždžiones) tai ištempiau iš parduotuvės rėkiančią doh.gif dar ir dabar prisemena jog mama džiam džiam nenupirko doh.gif tai galvoju galparsisisiųsti, pigiau išeis nei LT pirkti g.gif
inga76
QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 22:08)
Per luką 4u.gif .iš pradžių norėjau tokią,kaip kristupėlio,bet pagalvojau,kad tokios smulkios detalės viduje,tai mums ilgai nelaikys biggrin.gif .Šita didesnė,kitoks vidus,tai gal kaip nors ilgiau paturėsim.
*

Aciu uz atsakyma.
Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus biggrin.gif , jau ilgesniam laikui zaislo uztenka biggrin.gif , bet man jusu labai patiko irgi, kad yra nuvaziavimo trasa.
adrija
QUOTE(inga76 @ 2007 11 24, 17:52)
Aciu uz atsakyma.
Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus  biggrin.gif , jau ilgesniam laikui zaislo uztenka  biggrin.gif , bet man jusu labai patiko irgi, kad yra nuvaziavimo trasa.
*

Tai jums jau pats tas. 4u.gif O pas mane tai tik capt,ir jau nulūžo biggrin.gif
Ingadi
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 14, 14:50)
ČIA
IR ČIA
cia keli adresiukai zaislu, o kreiptis  i internetines parduotuves smile.gif ten uzsakineja merginos  biggrin.gif
*

Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų g.gif ? Gal padėsite dar blush2.gif , nurodysite, kaip su jomis susisisekti. Ir ar dar yra tokių merginų, kurios užsiima tais užsakinėjimais?
be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju.
Olimpiete
QUOTE(Ingadi @ 2007 11 25, 23:18)
Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų  g.gif  ? Gal padėsite dar  blush2.gif , nurodysite, kaip su jomis susisisekti. Ir ar dar yra tokių merginų, kurios užsiima tais užsakinėjimais?
be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju.
*

supermamu klubas/internetines parduotuves.
ten rasi ir is UK ir is JAV uzsakanciu tarpininkiu temu.
kaip su JAV as nezinau, bet kiekvienoje temoje yra salygos pirmam lape surasytos, o kaip su UK galiu pasakyt konkreciai, jei per tarpininke Agneta is UK siunties.
tai tada kaina+10 proc.+5lt/kg.
kursas mazdaug skaiciuokj 5 lt uz svara. gausi orientacine suma.
jei zaislas kainuoja 10 svaru ir sveria apie puse kg, tai viso gausis 57 lt mazdaug iki tarpininkes namu smile.gif o nuo jos siunties iki savuju kaip tau patogu - pastu, autobusu, pasiimi pati. sekmes.
mercedes
Gavau siandien ir as savo uzsakytas Barbes,tik truputi suerzino,kad atsiunte nevisai tas.Uzsakinejau sitas
user posted image
O atsiunte
user posted image
Dar atkeliavo ponis-naujagimis,tai viskas su juo gerai.Palyginus kainas su LT,siustis apsimokejo ax.gif
migliux
Mercedes, o iš kur ponį užsakinėjai? Neradau niekur
mercedes
Va cia visokiu yra
http://www.toysrus.com/search/index.jsp?fb...w=&view=all
Vailingo
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 24, 18:48)
gal kas pirkot tokį žaisliuką

user posted image
ar  įdomus vaikui?

mano Ugnė šiandien tokią pamatė senukuose, tai kaip užsimanė, padėjo cypti, rėkti jog nori "džiam džiam"(taip ji vadina beždžiones)  tai  ištempiau iš parduotuvės rėkiančią doh.gif  dar ir dabar prisemena jog mama džiam džiam nenupirko doh.gif  tai galvoju galparsisisiųsti, pigiau išeis nei LT pirkti  g.gif
*

aš pirkau tą didesnę smile.gif Tikrai pigiau išeina siųsti, nei. Lietuvoj. Labai faina makaka smile.gif
*Lina*
QUOTE(Vailingo @ 2007 12 06, 02:07)
aš pirkau tą didesnę smile.gif Tikrai pigiau išeina siųsti, nei. Lietuvoj. Labai faina makaka smile.gif
*

teks pirkti LTm nes anuliavo toysrus mūsų užsakymą verysad.gif verysad.gif

šiandien gavau va tokį baby born
user posted image

labai faina lėlytė wub.gif wub.gif
*Lina*
nupirkau savo vaikui tą didelę beždžionę, pasinaudojai proga kad maximoj 30 proc., nuolaida žaislams, tai sumokėjau nepilnai 120 lt thumbup.gif thumbup.gif
Vailingo
QUOTE(*Lina* @ 2007 12 06, 22:46)
nupirkau savo vaikui tą didelę beždžionę, pasinaudojai proga kad maximoj 30 proc., nuolaida žaislams, tai sumokėjau nepilnai 120 lt thumbup.gif  thumbup.gif
*

oba blink.gif išėjo net pigiau nei siųstis smile.gif thumbup.gif
Limcamca
QUOTE(septyniuke @ 2007 11 18, 19:03)
O jums nėra baimės, kad žaislai gali atkeliauti sulūžę ar pan. ?  ax.gif  Aš kažkaip bijau užsakinėti žaislus. Nes turiu patirties kaip vienas plastmasinis daiktelis atkeliavo su skyle (per gabenimą įlūžo).
*

Aš, asmeniškai labai daug pakavimo medžiagos įdedu, kad nesulūžtų 4u.gif

QUOTE(Olimpiete @ 2007 11 20, 21:57)
Gal kas nors turit Aquadraw is Tomy. kokie atsiliepimai butu? ar verta vaikui pirkti 2.5 metu ar ne?
*

Maniškis, trejų su puse turi. PIrmas įspūdis žinoma buvo labai įdomus, nes vistik naujas žaislas. O dabar jau truputį pabodo. Ir ne tiek daug piešia, kaip tikėjausi rolleyes.gif
saintlina
mielos mamytės, patarkit, iš kurios internetinės parduotuvės spėčiau gauti žaislų iki Kalėdų (noriu Disnėjaus žaislų). Norėjau užsakytt forume organizuojamame užsakyme iš JAV, bet sakė, kad iki Kalėdų tikrai nespėsim gaut verysad.gif
Limcamca
QUOTE(saintlina @ 2007 12 07, 17:19)
mielos mamytės, patarkit, iš kurios internetinės parduotuvės spėčiau gauti žaislų iki Kalėdų (noriu Disnėjaus žaislų).  Norėjau užsakytt forume organizuojamame užsakyme iš JAV, bet sakė, kad iki Kalėdų tikrai nespėsim gaut  verysad.gif
*

pas mane gautum iš Lego, ELC. REiktų apmokėti skubų siuntimą. ARba savaitgalį eisiu apsipirkti, tai pro šalį bus tokios parduotuvės kaip woolworth, elc, - galiu pažiūrėti tau ko reikia. Jei domina rašyk į až arba į temą.
saintlina
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 07, 16:27)
pas mane gautum iš Lego, ELC. REiktų apmokėti skubų siuntimą. ARba savaitgalį eisiu apsipirkti, tai pro šalį bus tokios parduotuvės kaip woolworth, elc, - galiu pažiūrėti tau ko reikia. Jei domina rašyk į až arba į temą.
*

domina būtent toks žaislas
http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11798

ir va tokio reiktų..
http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11900

ir, deja, nei ELC, nei Woolworth aš tokių nematau..
Limcamca
QUOTE(saintlina @ 2007 12 07, 17:58)
domina būtent toks žaislas
http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11798

ir va tokio reiktų..
http://disneyshopping.go.com/webapp/wcs/st...ategoryId=11900

ir, deja, nei ELC, nei Woolworth aš tokių nematau..
*

Jooo, UK jų nėra schmoll.gif
saintlina
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 07, 17:10)
Jooo, UK jų nėra  schmoll.gif
*

bent jau pirmasis tikrai yra smile.gif bet Disnėjaus parduotuvėj, UK. Bet kaip įdomiai su kainom, kiek JAV doleriais, tik UK svarais biggrin.gif
O antrojo tai ir ten nėra, kaip bebūtų gaila verysad.gif
Reiks ieškot, kaip nors žaislą parsisiųst.
Limcamca
QUOTE(saintlina @ 2007 12 07, 18:23)
bent jau pirmasis tikrai yra  smile.gif  bet Disnėjaus parduotuvėj, UK.  Bet kaip įdomiai su kainom, kiek JAV doleriais, tik UK svarais  biggrin.gif 
O antrojo tai ir ten nėra, kaip bebūtų gaila  verysad.gif
Reiks ieškot, kaip nors žaislą parsisiųst.
*

jie yra abu UK, pvz. Amazonėje. Tik šiuo metu pirmojo neturi.
Disnėjaus parduotuvė yra centre, nežinau mūsų planų, jei važiuotume rytoj į centrą, parašysiu.
saintlina
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 07, 17:28)
jie yra abu UK, pvz. Amazonėje. Tik šiuo metu pirmojo neturi.
Disnėjaus parduotuvė yra centre, nežinau mūsų planų, jei važiuotume rytoj į centrą, parašysiu.
*

ačiū, lauksiu smile.gif
Noja78
O per Luka nebandei sakytis?? ji is JAV siuncia zaislus. pvz manieji atejo per 2 savaites. siuntimas is JAV i LT uztruko tik 4d smile.gif
saintlina
QUOTE(Noja78 @ 2007 12 07, 18:52)
O per Luka nebandei sakytis?? ji is JAV siuncia zaislus. pvz manieji atejo per 2 savaites. siuntimas is JAV i LT uztruko tik 4d smile.gif
*

va per ją ir bandžiau užsisakyt, šiandien. Ji pasakė, kad iki Kalėdų negausiu niekaip g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.