Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: Šilelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Raganiūkštė
Sveikos, mamos,
Neradau diskusijų apie šį darželį, todėl atidarau temą. Taigi, ar leidžiate kas nors savo mažylius į šį darželį? Jis yra adresu Sietyno 5, kiek girdėjau yra mišrus (kalbiniu požiūriu), be to, jame papildomai rūpinamasi vaikučiais, turinčiais problemų su akytėmis. Jį mums rekomenduoja okulistė, bet jokių kitų nuomonių apie jį ir negirdėjau.Taigi, įdomu būtų sužinti kokių nors atsiliepimų, juolab, kad ruošiamės kraustytis į Karoliniškes 4u.gif
Gabri
Girdejau nusiskundima, kad vaiko su sloga, kad ir nedidele, jau nepriima. Net ir gydytoja stebejosi, kaip taip galima. Tiesa, tai buvo pries pora metu.
SuperMama
Įdomu būtų sulaukti daugiau nuomonių, nes aš nors ir Karoliniškėse gyvenu apie jį nieko negirdėjau. Gal į jį priima vaikučius tik turinčius regos problemas?

O tai kas su sloga nepriima - tai tik pliusas, mano nuomone.
Gabri
Pliusas, jei vedi vaika i darzeli ir nedirbi, bet kada gali pasilikti namie. O buvo tokia situacija, kad vaiko del slogeles i darzeli nepriima, o gydytoja mamai ligonlapio israsyti negali - nera pagrindo...
Raganiūkštė
blink.gif Su sloga nepriima? Gal ir perdeda kiek doh.gif .
Akių gyd. E. Danielienė iš klinikos ,,Rega" šį darželį siūlo lankyti dėl to, kad jame rūpinamasi žvairuojančių ir šiaip turinčių regos sutrikimų vaikiukų akytėmis: pratimukai, mankštelės...Siūlė duoti siuntimą, jei reikės 4u.gif
Bet dėl mišrumo (kalbos požiūriu) tas darželis esą nėra populiarus doh.gif Gal dėl to nelabai kas ir žino unsure.gif Bet vistiek lauksiu dar gandų 4u.gif
vaižgantė
Mano abu sūnūs lankė šį darželį. Vyresnysis turi regos sutrikimų, todėl ir gavom siuntimą. Buvau tikrai labai patenkinta darželiu. Tiesa, kadangi jis sanatorinis, mokėjom brangiau. Esu labai patenkinta visomis auklėtojomis, vaikų parengimu mokyklai. Grupės mažesnės nei kituose darželiuose. Maitinimas geras. Tik akių mano sūnui nė kiek nepagydė, nes gydytoja Strazdienė nesugebėjo nustatyti astigmatizmo ir parinko netinkamus akinius.
Savo sūnus į šį darželį vežiojom penkerius metus.
O kad dėl slogos nepriimtų, negirdėjau. Ir kosintys ateidavo, ne tik nosim varvančiom.
Raganiūkštė
QUOTE(vaižgantė @ 2005 03 20, 14:26)
Mano abu sūnūs lankė šį darželį. Vyresnysis turi regos sutrikimų, todėl ir gavom siuntimą. Buvau tikrai labai patenkinta darželiu. Tiesa, kadangi jis sanatorinis, mokėjom brangiau. Esu labai patenkinta visomis auklėtojomis, vaikų parengimu mokyklai. Grupės mažesnės nei kituose darželiuose. Maitinimas geras. Tik akių mano sūnui nė kiek nepagydė, nes gydytoja Strazdienė nesugebėjo nustatyti astigmatizmo ir parinko netinkamus akinius.
Savo sūnus į šį darželį vežiojom penkerius metus.
O kad dėl slogos nepriimtų, negirdėjau. Ir kosintys ateidavo, ne tik nosim varvančiom.
*

O ką reiškia ,,sanatorinis''? Tai gaunasi, kad kaip ir savaitinis darželis ar ne? Ar nereiškia, kad savaitinis? O brangiau mokėti - tai kiek? g.gif
Sweetstrawberry
sanatorinis tai nzn kaip paaiskint...zinau kad ten yra naktine grupe..kur galima vaika palikti nakciai...nuo pirmadieni iki penktadienio dirba ta natine grupe..o jau savitgaliui reikia pasiimt vaikuti...kad labai jau gera gydytoja akiu nepasakyciau nes as irgi lankiau ta darzely kai buvau maza tai ji man negyde ta prasme israse per silpnus akinukus..o kai nuejom su mama pas gydytoja E. Danieliene tai ji nustebo kodel man nekeicia akinuku i stipresnius nes jei taip ir nepakeisciau tada isvis man jau niekas negaletu padet...tai va...o seip tas darzelis thumbup.gif matinimas 3 kart per diena ir tikrai labai skaniai sveikai del to jokiu nusiskundimu...aukletojos labai geros na yra pora tokiu schmoll.gif bet apskritai ten dirba labai malonus zmones...aplinka labai grazi..sutvarkyta...viduj viskas grazu...daug nauju zaislu sienos papuostos...kai uzeini tikrai labai malonu ir matai kad tai vaiku darzelis..ir vaikutis manau su malonumu eina i ji...nes dirbau :delfinuke: tai ten nera zoziu..baisu...baisu...
Raganiūkštė
Prieš porą mėn. skambinau dėl galimybių užrašyti į tą darželį, tai vedėja/ direktorė nepatenkintu tonu pareiškė, kad ČIA GRYNAI RUSIŠKAS DARŽELIS - JEIGU JUMS TAI TINKA - PRAŠAU. blink.gif Tai ir likau nesupratus - ligi šiol iš niekur negirdėjau, kad jis -GRYNAI RUSIŠKAS, o čia - še tau g.gif Tai kaip ten su tom kalbom, kas žinot, ką? Ar čia vedėja vaiposi - kyšio nori?
Sweetstrawberry
ten ir lietuviskas ir rusiskas ir lenkiskas darzelis....nera jis grynai rusiskas...
vaižgantė
Anksčiau buvo trikalbis, bet gal panaikino lietuviškas grupes? Jos buvo tik dvi. Buvau girdėjus, kad tai bus rusų darželis- mokykla. Gal kartais taip ir padarė?
Maze_
Nejaugi nieks neveda savo vaikučių į šį darželį? g.gif Įdomu būtu daugiau išgirst nuomonių apie jį smile.gif
straige
Siandien skambinau i darzeli, ir man pikta moteriske (vedeja) "paaiskino", kad tai - rusu darzelis, ir jokiu kitokiu grupiu kitomis kalbomis nera. Gal reikejo pinigeliu pasiulyti? blush2.gif
Nezinau, kur "priduoti" vaika, jei aplink tik darzeliai rusu kalba?
rlaurute
Mes tai žiemą buvom ir vedėja sakė kai tik reiks ateikit ir priimsim.Balandžio pradžioj buvom nuėję,tai vedėja jau nesileido į kalbas eikit iš čia,čia tik rusų darželis ir išvarė...Matyt kyšio norėjo...Buvau vieną mamą sutikus tai ji pasakojo kad be jokio vargo juos priėmė ir be jokių kyšių.Tai nesuprasi,gal dar reikia kad patiktum poniai vedėjai ar kad nuotaika būtų gera.Dabar ieškom darželio su kyšiais smile.gif
Maze_
QUOTE(rlaurute @ 2007 04 20, 14:29)
Mes tai žiemą buvom ir vedėja sakė kai tik reiks ateikit ir priimsim. Balandžio pradžioj buvom nuėję,tai vedėja jau nesileido į kalbas eikit iš čia,čia tik rusų darželis ir išvarė...Matyt kyšio norėjo...Buvau vieną mamą sutikus tai ji pasakojo kad be jokio vargo juos priėmė ir be jokių kyšių.Tai nesuprasi,gal dar reikia kad patiktum poniai vedėjai ar kad nuotaika būtų gera.Dabar ieškom darželio su kyšiais  smile.gif
*

Man lygiai tą patį sakė. Ir dar sakė, kad priims be kyšių. Tik viena problema, neaišku ar išliks lietuviška grupė g.gif Nes nori jas panaikint, bet tėvų dėka jos dar gyvuoja mirksiukas.gif
Raganiūkštė
Taigi, taigi, žiūriu, kad situacija visai nesikeičia, praėjus daugiau nei metams.Mums irgi piktu tonu buvo paaiškinta, kad ,,tai rusų darželis ir viskas" , jei tinka- prašom, bet lietuviškai su jūsų vaiku čia niekas nekalbės". Jau bandžiau aiškintis per Švietimo skyrių (ten išsiaiškinau, kad niekada tas darželis nebuvo grynai rusiškas, ir dabar nėra, kaip ir nebuvo grynai rusiško nė vieno darželio Vilniuj), bet kas iš to - negi eisi su ta šoviniste ,,vedėja" muštis? Pasirinkom kitą darželį, nors šitas ir šalia namų, ir tinkantis turintiems problemų su akytėmis vaikams (kas aktualu mano vaikui).
ausriuks
O mes nuėjom pasiprašyti, tai jau po dvieju dienu lankem darželi. Nei kyšio neprašė, aš ir nesiūliau ax.gif Ir grupė lopšelinukų lietuviška ir auklėtojos lietuvės. O nuo rudens sakė jau mus perves į darželio (nuo triju metų) grupe, tai irgi manau problemu nebus dėl lietuvių kalbos. Tiesa su regėjimu tai pas mus jokios problemos, mes tiesiog šiaip, nes jis arčiausiai ten nukeliavom. Tik dabar dukrytė nelabai nori eiti, neįpratusi dar, lankom tik savaitę blush2.gif
Dryzute
Sveikutės 4u.gif
Mano vaikutį irgi be jokių problemų ir kyšių priėmė g.gif
O darželiu esu be galo patenkinta bigsmile.gif Ir auklėtojos labai puikios thumbup.gif
Ir dar atrodo, kad mano zuikis kartu su Ausriuks dukryte lanke ax.gif
Raganiūkštė
QUOTE(Dryzute @ 2008 03 28, 18:22)
Sveikutės 4u.gif
Mano vaikutį irgi be jokių problemų ir kyšių priėmė g.gif
O darželiu esu be galo patenkinta bigsmile.gif Ir auklėtojos labai puikios thumbup.gif
Ir dar atrodo, kad mano zuikis kartu su Ausriuks dukryte lanke ax.gif
*

Na, o kaip ten su kalba ir lavinimu? Koks tautinis kontingentas?Kokia kalba ten bendraujama su vaikučiais?Gal pasikeitė kas nors ir baigėsi ,,rusizmo" propagavimas?
Nežinau ar keisčiau dabar darželį, nes jau beveik 2 m. kitą lankom, tiesiog šitas prie pat namų beveik, tai tiesiog įdomu 4u.gif
Dryzute
QUOTE(Raganiūkštė @ 2008 03 30, 10:45)
Na, o kaip ten su kalba ir lavinimu? Koks tautinis kontingentas?Kokia kalba ten bendraujama su vaikučiais?Gal pasikeitė kas nors ir baigėsi ,,rusizmo" propagavimas?
Nežinau ar keisčiau dabar darželį, nes jau beveik 2 m. kitą lankom, tiesiog šitas prie pat namų beveik, tai tiesiog įdomu 4u.gif
*

Su vaikais bendrauja lietuvių kalba. Kai vaikutis grįžta iš darželio iš tiesų jaučiasi, kad su vaikučiais bendrauja: grįžęs dainuoja daineles, eilėraštukus deklamuoja (žinoma savo kalba biggrin.gif )) Darželyje daug piešia: piešinukus darželyje ant sienos vis keičia. Be to vaikučius veda į kiemelį. Jeigu gražus oras ir du kartus.
Būna kad grįžęs namo pasako ir rusiškų žodžių iš kitų vaikučių nugirdęs. Bet aš tame problemos nematau.
virguliuke
Valioooooooooooo! pagaliau girdziu kad graziai lietuvius priima.

leksiu as i ji uzsirasyti pirmadieni.Jai antra kart isvis-parasysiu lotuliukas.gif Bet tikiuosi to nebus...ir jai kysis nemazas-tikrai duosiu,nes prie pat namu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dryzute @ 2008 04 06, 16:58)
.
Būna kad grįžęs namo pasako ir rusiškų žodžių iš kitų vaikučių nugirdęs. Bet aš tame problemos nematau.
*

ir as tame problemos nematau, nes seimoje yra rusu, ir gerai kad ta kalba ismanys... ax.gif
Irishka
Sveikutes mamos. 4u.gif Kaip Virguliukei sekasi savo mazy uzrasyti i darza? Ar ten dar vietu yra, o tai mes is kito rajono, tai pas mus ir vietu net nera verysad.gif norim bandyti i jusu darzeli uzsirasyti, gal pasiseks 4u.gif ax.gif
kiri111
Mes lankom si darzeli ir esam labai patenkinti, mielu noru mano panele be jokiu kysiu prieme, mes net is Rieses veziojam. 4u.gif
virguliuke
jau dabar prieme?
mus i lietuviu grupe irgi irase,bet... tik nuo rugsejo priimtu....
neblogas darzelis,tik labai nemaloni direktore, nauja aukletoja buvusi ilgamete norfos kasininke... ir tik nepatiko tas kad nera "nuline" paruosiamosios lietuviu grupes i mokykla...
Papildyta:
Irishka ar radai kur mazyli uzrasyt? nes mano draugai is pilaites,beveik i visus bande, ir tik i lazdynus prieme...
kiri111
QUOTE(virguliuke @ 2009 05 14, 17:03)
jau dabar prieme?
mus i lietuviu grupe irgi irase,bet... tik nuo rugsejo priimtu....
  neblogas darzelis,tik labai nemaloni direktore, nauja aukletoja  buvusi ilgamete norfos kasininke... ir  tik nepatiko tas kad nera "nuline" paruosiamosios lietuviu grupes i mokykla...
Papildyta:
Irishka ar radai kur mazyli uzrasyt? nes mano draugai is pilaites,beveik i visus bande, ir tik i lazdynus prieme...
*

o koks aukletojos vardas, kur norfoj dirbo, gal maniske i ta grupe eina? g.gif
virguliuke
QUOTE(kiri111 @ 2009 05 22, 16:00)
o koks aukletojos vardas, kur norfoj dirbo, gal maniske i ta grupe eina? g.gif
*

nezinau smile.gif , tik ja labai isodemejus nes gan ilgai noroj dirbo lotuliukas.gif , tokia vidutinio ugio, trumpais plaukais ir negrqziom ispustom-didelem akim...gal atpazinsi is aprasymo g.gif lotuliukas.gif
kiri111
QUOTE(virguliuke @ 2009 05 24, 21:03)
nezinau smile.gif , tik ja labai isodemejus nes gan ilgai noroj dirbo lotuliukas.gif , tokia vidutinio ugio, trumpais plaukais ir negrqziom ispustom-didelem akim...gal atpazinsi is aprasymo g.gif  lotuliukas.gif
*

tai jinai ne aukletoja, o aukletojos padejeja. Taip, mano dukryte i ta grupe ir eina, nykstukai vadinasi smile.gif
virguliuke
na bet vistiek doh.gif
kai tokia padetis su darbais lietuvojo, tai tikrai nors su pedagoginiu issilavinimu galima auklyte rast-net ir i padejejos pareigas ax.gif
agacaga
Sveikos smile.gif

Va siandien suzinojau,kad ir mano sunelis bent i sita darzeli pakliuvo bigsmile.gif . O jau buvau vilti praradus,kad kurnors bepaklius, nes mes is Pilaites, tai savo rajone aisku nepakliuvom i darzeli,o i Karoliniskiu artimesnius irgi nepakliuvom,nes pirmenybe teikiama savo rajono vaikuciams,tai jau bijojau,kad ir sita nepakliusim, nors kai uzrasinejom ir sake,kad nuo rudens,tikrai pakliusim smile.gif Biski tolokai bus vezioti, bet vis geriau,nei nieko smile.gif
O su direktore teko bendrauti tiktai kai uzrasinejom,tai kaip tik tokia maloni pasirode. Na bet gal nuotaikos zmogus jinai ax.gif
agacaga
QUOTE(virguliuke @ 2009 05 27, 11:45)
na bet vistiek  doh.gif
  kai tokia padetis su darbais lietuvojo, tai tikrai nors su pedagoginiu issilavinimu galima auklyte rast-net ir i padejejos pareigas ax.gif
*

O gal jinai su pedagoginiu issilavinimu anksciau Norfoj dirbo ax.gif
Irishka
Ir mes pagaliau pakliuvom i sita darzeli, bet dar pilnai neapsisprendem del grupes ax.gif ,(lyg lietuviu grupei nera vietu) na tai eisim laikinai i rusu 4u.gif irgi eisim nuo rugsejo men gal ir susipazinsim su kuom nors is cia 4u.gif
Roso
QUOTE(agacaga @ 2009 05 27, 20:22)
O gal jinai su pedagoginiu issilavinimu anksciau Norfoj dirbo  ax.gif
*

Sveikos. Džiaugiuosi pakliuvusi į šį darželį. Lankom mažiukų grupę,begalo džiaugiuosi auklėtojomis, nuostabios moterys,labai myli vaikus. O dėl šeimininkės,tai atrodo ji ne savo vietoje, labai visur kišasi. Mes su vyru patenkinti darželio pasirinkimu nors direktorė ir nelabai maloni, bet ji su vaikais nedirba. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Irishka @ 2009 07 07, 14:20)
Ir mes pagaliau pakliuvom i sita darzeli, bet dar pilnai neapsisprendem del grupes  ax.gif  ,(lyg lietuviu grupei nera vietu) na tai eisim laikinai i rusu 4u.gif  irgi eisim nuo rugsejo men  gal ir susipazinsim su kuom nors is cia 4u.gif
*

Labutis. Patarčiau iškarto prašytis į tą grupę kur norit, nes po to neprisiprašysit kad perkeltų. Tai žinau iš kitų mamų.
diva3
Mes lankom sita darzeli. Labai esam patenkinti aukletojomis, matau kiek teigiamu dalyku ji is darzelio parsinesa thumbup.gif
Direktore griezta, bet tikrai maloni bent jau mums buvo rolleyes.gif
Siuo metu musu darzelis vasarai uzdarytas , bet laukiu nesulaukiu kol vel ten eisim! Dukryte nuolat primena kaip pasiilgo akletojos thumbup.gif Man labai patinka kaip darzelyje uzsiima su vaikais. 4u.gif
giedree_grey
Sveikos, klausykit, o kaip su maziuku gruoem siame darzelyje? Musu mazajai rugseji bus 1,4m. ir mum mirtinai reikia lopselio, bet niekaip nerandam, nes gyvenom kitam mieste ir gan neplanuotai persikeliam atgal i vilniu, tai nebuvom niekur uzsirase... blush2.gif
kaip su priemimu i si darzeli? ar butina ilgus metus eileje stoveti, ar greiciau priima su "paremimu"? ax.gif
Roso
Labutis. Aš kiek žinau tai jei kalbėsit "gražiai" turėtų priimti. Nes šiame darželyje atidaro dar dvi grupes, tai manau vietų turėtų būti. Linkiu sekmės. smile.gif
Justulis
[quote=Roso,2009 08 04, 20:43]
Labutis. Aš kiek žinau tai jei kalbėsit "gražiai" turėtų priimti. Nes šiame darželyje atidaro dar dvi grupes, tai manau vietų turėtų būti. Linkiu sekmės. smile.gif
*

[/quote

Bet kad i tas grupes irgi jau eiles kosmines, stovejom valanda gyvoj eilej pas vedeja, kad uzsirasyti blink.gif
cate
Sveikos, mamytes, mes taip pat patekom i si darzeli "septintaja" lietuviska grupe. Gal yra mamyciu kuriu vaikuciai pateko i ta pacia grupe? 4u.gif
Justulis
QUOTE(cate @ 2009 08 09, 18:47)
Sveikos, mamytes, mes taip pat patekom i si darzeli  "septintaja"  lietuviska grupe. Gal yra mamyciu kuriu vaikuciai pateko i ta pacia grupe?  4u.gif
*

Mes pakliuvom i kazkuria,tik dar nezinau i kokia. Sake ateit po 20 dienos, bet gal jau dabar sarasai aiskus?
cate
Dėl sąrašu nežinau, kažkaip nepasižiūrėjau, bet man liepė ateiti rugsėjo 10 diena.
Beje norėjau paklausti kada pristatyti pažyma iš poliklinikos apie vaikučio sveikata reikia? Kaip kažkur girdėjau, kad pažyma tik 3 dienas nuo išrašymo datos priimama.
Justulis
na va,mes pakliuvom i 9 lietuviska grupe. Sarasai yra, vaikai irasyti, bet direktore sako, kad is savivaldybes negavo nei lito, finansavimo nera,ir neaisku ar ta grupe isvis bus biggrin.gif kazkoks absurdas...o savivaldyben paskambinus sako-mes nieko nezinom, cia direktores reikalas...gal dar yra teveliu pakliuvusiu i sita stebuklinga grupe? smile.gif
cate
Tai ir musu grupe kazkokia papildoma skaitosi kaip supratau. Eisiu pirmadieni su sveikatos pazyma pas vedeja ir pasistengsiu suzinoti kaip ten istikruju. ax.gif
Justulis
QUOTE(cate @ 2009 08 17, 19:31)
Tai ir musu grupe kazkokia papildoma skaitosi kaip supratau. Eisiu pirmadieni su sveikatos pazyma pas vedeja ir pasistengsiu suzinoti kaip ten istikruju. ax.gif
*

ten turejo papildomas 4 grupes atidaryti, kazin kaip is tikruju. Na, mums direktore zadejo iki ketvirtadienio paskambint, tai lauksim, ir bus matyt ka dabar papasakos:) Tik tiek tepasake, kad jei viskas bus ok, reikes tevu finansines pagalbos, nes grupes tuscios, net puoduku neturi, beveik viska reiks patiems supirkt smile.gif
cate
Siandiena buvau darzelyje ir pristaciau med pazyma. Pasirodo darzelis nuo siandien pradejo veikti po atostogu. Mus priema nuo rugsejo 1 dienos thumbup.gif nors kai buvau seniau sake nuo spalio 1d. Vedeja buvo labai maloni aprode grupe kuria lankysime, supazindino su aukletoja (labai siltas zmogus pasirode) . 4u.gif
O del paramos ir ko reiks darzeliui tai zadamas tevu susirinkimas kurio metu bus sprendziama apie siuos reikalus.(info is aukletojos) Tai tiek pavyko suzinoti ax.gif
svetelis
o kada reikia pristatyti medicinine pazyma, kazkaip niekas neuzsimne nei aukletoja nei direktore? o kaip jus vesit savo maziukus - pradziai po 2 valandas palikinesit ar visai dienai? o jeigu visa savaite po pora valandu palikineti, tai kaip paskaiciuos kiek moketi?
kas_as_esu?
Laba diena.

Mano vaikis nuo rugsėjo pradės lankyti šį darželį, kregždučių (8-ą) grupę. Ieškojau apie jį informacijos ir radau http://www.silelis.vilnius.lm.lt/index.html . Nuotraukos atrodo gana jaukiai.
Direktorė, nors ir pavargusi, atrodė labai normali. Grupė tuščia ir erdvi, yra atskira patalpa miegojimui. Kolkas tėra viena auklėtoja. Pirmas įspūdis apie ją - thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2009 08 26, 19:08)
o kada reikia pristatyti medicinine pazyma, kazkaip niekas neuzsimne nei aukletoja nei direktore? o kaip jus vesit savo maziukus - pradziai po 2 valandas palikinesit ar visai dienai? o jeigu visa savaite po pora valandu palikineti, tai kaip paskaiciuos kiek moketi?
*

Priima ir dabar.
Man atrodo, kad skaičiuos už dieną.
cate
Pazymas priima jau dabar ir direktore sake, kad iki rugsejo 10 dienos noretu susirinkti. Cia man taip buvo pranesusi telefonu, todel ir skubejom pristatyti.

Del pratinimo prie darzelio aukletoja man sake, kad 2-3 dienas reikes atvesti nuo 9 iki 11 ilgiau palikti nerekomenduoja. O paskui padal situacija. Taippat minejo jog pirmas dienas ir nevalgysim darzelyje, nes kol vaikas nesiadaptaves kazkodel taip pat nerekomenduoja g.gif tik i savaites gala kai pasiliks iki pietu meto pietaus kartu su kitais leliais unsure.gif

Kas liecia mokescius buvo pasakyta, kad gausim du kvitukus ir reiks moketi uz du menesius t.y. vienas menuo kaip koks depozitas. Kaip supratau si sistema pirmi metai. Taip pat informavo jog jei vaikutis sirgs bus perskaiciuojamas menesio mokestis kita menesi pateikus med pazyma ax.gif
Atrodo daug maz parasiau viska, bet jei kas klauskit 4u.gif
svetelis
QUOTE(cate @ 2009 08 26, 20:13)
Pazymas priima jau dabar ir direktore sake, kad iki rugsejo 10 dienos noretu susirinkti. Cia man taip buvo pranesusi telefonu, todel ir skubejom pristatyti.

Aciu cate
lina.pukotukas
labas rytas 4u.gif

o as tik vakar vakare suzinojau, kad ir mano zuikis pateko i si darzeli. pasirodo ir tevu susirinkimas jau buvo blink.gif vienu zodziu nzn ir nuo ko cia pradejus... med pazyma g.gif gydytoja iki 4 dienos uzimta visiskai...
cate
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 08 27, 10:32)
labas rytas  4u.gif

o as tik vakar vakare suzinojau, kad ir mano zuikis pateko i si darzeli. pasirodo ir tevu susirinkimas jau buvo  blink.gif  vienu zodziu nzn ir nuo ko cia pradejus... med pazyma  g.gif  gydytoja iki 4 dienos uzimta visiskai...
*

I kokia grupe patekote?
Nes musu nykstuku grupes susirinkimo dar nebuvo g.gif
lina.pukotukas
QUOTE(cate @ 2009 08 27, 12:50)
I kokia grupe patekote?
Nes musu nykstuku grupes susirinkimo dar nebuvo  g.gif
*

i anciuku grupe ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.