Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čiulptukas- o kaip Jūs ji vadinate? :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gabred
Jo, įdomus daikčiukas bigsmile.gif Net nežinau kodėl, bet stengiuosi kuo mažiau naudoti g.gif Labiausia buvo linksma kai močiutė čiulptuką pavadino širdies vaistukais ir duoda kai mažius pasidaro labai neramus tongue.gif
CAT DELUXE
mes vadinam soskiukas,tutiukas,tuckiukas tongue.gif
Ryški
Tiūte. smile.gif
svajokle8
mes tai ji vadiname duda 2.gif
a.aurute
dazniausiai sakau popas blush2.gif a kartais ir tiute ir popsiukas ax.gif
jurate4
MB sako papukas, as vadinu suskiu
aurusha
mes tai vadinam poshke smile.gif nors vyras daznai klausia kur vaiko tu tu smile.gif
Putlutė
mes sakom Tūtukas,nes soske man kazkaip rusiskai/negraziai skamba rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aurusha @ 2007 12 21, 15:49)
mes tai vadinam poshke smile.gif nors vyras daznai klausia kur vaiko tu tu smile.gif
*

poshke-krutai skamba thumbup.gif
Fira
Mano dukra savo čiulptuką Niamu vadino smile.gif
brasta
QUOTE(Putlutė @ 2007 12 21, 15:53)
mes sakom Tūtukas,nes soske man kazkaip rusiskai/negraziai skamba rolleyes.gif
*

Mes irgi vadiname tūtuku. Mano močiutė iš Žemaitijos visada tūte vadindavo, tai man ir liko toks širdžiai mielas ir gražiai skambantis pavadinimas. O jeigu reikia oficialiau, tai čiulptuku ir vadinam...
Kriste29
Mes vadinam papsium arba papsiuku smile.gif
wiliwy
mes vadiname soske vyras daznai sako popka betman tai ngraziai skamba rusiskai o tiute irgi nlb grazei,idomu kaip mazyle vadinsta daigta g.gif
mmamuliuke
jau nepamenu kurios drauges butent vaikis vadino dziunndziu ir manai istrigo galvoj, tad taip ir vadinam lotuliukas.gif
*ksenija*
Aš tai vadinu soske, o mažylė- ziūzia 4u.gif
enriga
Zemaitijoj budami vadinam tuciu,o kai vaziuojam pas senelius i Aukstaitija sakom soske,nes tutis jiems neiprasta biggrin.gif
Alexarina
mes vadinam "DUDA" biggrin.gif
Tyra_Situacija
Tiūtė... lotuliukas.gif wub.gif
Simonsita
Popkė arba popkiukas biggrin.gif
virguliuke
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2008 01 05, 19:34)
Tiūtė...  lotuliukas.gif  wub.gif
*

thumbup.gif ir mes tiute vadinam lotuliukas.gif
dilgelyti
papkiukas arba tutiukas smile.gif
TJolke
Sesers mergyte vadina Puka Puka. Kai uzsimanydavo - tai sukaliodavo: puka puka... puka puka....

Beje, jo prireike tik tuomet, kaip apie metukus pradejo kaltis dantukai. Iki tol neeme.
Asisveikinti su juo irgi buvo sunku - nei pelytes, nei kiti juokeliai tiesiog nepadejo. Kai buvo siek tiek daugiau nei 2 metukai - puka puka netycia ikrito i ... puoduka su sysiuku.... taip ir atsisveikino. Teko ismesti. Vaikiukas jau samoningai ivertino ir suprato, kad naudoti tokio puko jau negalima.

Maniskei mergaitei 4.5 men - dar niekaip neima... Dabar ima zaisti kaip eilini zaisliuka.
gupija
Dūda, dūdukas.
Draugės vaikai vadino papu lotuliukas.gif
roky
mes vadiname poku,taip vyresnelis pramine,tai dabar tinka ir mazyliui smile.gif
Ibi patria, ubi bene!
na mano mazylis dar jo niekaip nevadina, bet va as tai ciulptuku, labai paprastai
Anetė
Dukrytė vadina niam - niam , o aš tai vadinu tūtukas .
Vanileee24
daugiausia Soske.. biggrin.gif arba soskyte..arba Pypke!! lotuliukas.gif
Pliušė
Mes paprastai - tūtuku vadiname ax.gif
kulka
mūsų mažiukė dar tik išmoko įsikišt soskių, tai dar niekaip nevadina, aš vadinu soskiuku, tevelis tiūtia, draugė ateina sako "dūnia", močiutė sako "papapcius" biggrin.gif
mrs.ieva
mes vadinam DUDKA 4u.gif
tik man negrazu kai vadina PAPAS blush2.gif
Nosferatu
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 27, 18:16)
mes vadinam DUDKA  4u.gif
tik man negrazu kai vadina PAPAS  blush2.gif
*

mes vadiname "tiutis" mirksiukas.gif
luckylein
mes vadiname tiuteliu
Migdole
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 27, 18:16)
mes vadinam DUDKA  4u.gif
tik man negrazu kai vadina PAPAS  blush2.gif
*

Sveiki, gimem ta pacia diena smile.gif

Mes tai vadinam atiatiute. nors mažius visai jos nepripažysta
mrs.ieva
QUOTE(Migdole @ 2008 01 27, 17:50)
Sveiki, gimem ta pacia diena smile.gif

Mes tai vadinam atiatiute. nors mažius visai jos nepripažysta
*

labai malonu susipazinti 4u.gif 4u.gif
saunuolis mazylis, maniske dudka labai retai paleidzia is burnytes blush2.gif labai nakti daznai pameta ir inkscia, atsibosta padavineti doh.gif
Jurgachka
TUTULIS, TUK TUKAS 4u.gif Maniske neypatingai prisirsus kol kas...
artita
sesers 2 metukų dukrytė pati susigalvojo "tiutė" ir mes taip vadinam....o turi 5 "tiūtes" ir su visom miega, pasidėjus po pagalve lotuliukas.gif
Semi
Na kolkas musu maziukas nepasako dar nieko ant savo soskes,tai mes su vyru vadiname soske arba tiutis lotuliukas.gif Mociute vadina kamsciu,man negraziai skamba tai mum ir neprilipo sis pavadinimas doh.gif
skotija
Na, as tai vadinu papkiu, bet mano mazoji jo neima doh.gif
-edita-
biggrin.gif mes vadiname soske arba tiute... kartais ciulptuku ...
Pakalnutės
Pas mus tiutė arba tutė 4u.gif
Dajevu
o mes vadinam pupuliuku ax.gif
lineli
Mes vadinam tiute rolleyes.gif
picea
Pas mus tai "papsiukas" lotuliukas.gif
TJolke
Pirma mazyle - anuke seimoje (kalbu ir apie sesers, seima, tevus) vadino ''puka puka'' tai ir visiems prilipo.
Kana
Mano dičkis vadindavo "tiūtiukas", dabar, kai mažoji čiulpia sako "tuškis", bet pats mačiau dar paragavo, pabandė koks skonis, nors jau 11 metų doh.gif
Arni
Mes nors nekalbam, bet pavadinome tutyte... smile.gif
tali3
Pas mus tai ciulpinas lotuliukas.gif
rebelle
sesuo kažkaip įsigudrino soskę vadinti "drauge", o mazgė neištardama sakydavo "diaudė" biggrin.gif ir be draugės neidavo miegoti viena.

po to karto man patiko šiam daikčiukui suteikti kažkokį smagų pavadinimą, ir galvojau, kaip čia tą čiulptuką pavadinti, bet nereikėjo nė galvoti, nes natūraliai soskė, atsiradus jos poreikiui, įgavo pavadinimą - "RAMYBĖ"
vinipukas
Mes visa laika vadinom TIUTE arba TUTE , kai ateina uosviai vadina papu , man tai klaikiai skamba doh.gif Isivaizduokit vaiko klausia kur tavo papas tas ziuri ir nesupranta ko is jo mori. g.gif
Dar kartais sakydavom DRAUGE musu.
Gutia
Nors maniskis tasisako tokio dalykelio, bet vadinam ji sioske arba tiute
LUKY
Mano dukryte,kai buvo mazyte vadino soske tiutia ,bet veliau pradejo tarti soske smile.gif dabar auga sunelis o kaip jis vadins dar mums reiks palaukt rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.