tiutia
Na tai prisijuokiau
Na o mes vadinam tiute arba soske
Mūsiškė visiškai nenori imti čiulptuko, o retkarčiais na verkiant jo reikia.. tai aš ją ramiu balsu įkalbinėju, kad čia tavo draugas, imk čia draugas... taip ir prilipo - draugas.
Imdama krūtį pradėjo vis tikrinti pradžioje atsargiai, ar čia ne tas nemėgstamas "draugas" - vos vos praveria lūpytes, bando įsiurbti ar pienas bėga pažiūrėti.. tada aš jai sakau, kad plačiai imtų, kad čia krūtytė, čia ne draugas. Vyras pastirom akim atlėkė pirmą kartą išgirdęs vakare: ėėėė, kodėl čia dabar krūtis nedraugas???? Broliui augant vadinom "tipcia".
mes vadinam sose, zose arba tiesiog gumine boba... nes visgi guminis pakaitalas...
as vadiu tiutiuku ar tūte
Mano tėviškėje vadina soske, o va uošvijoje - tiūtė. Tai šitas labiau mums ir prilipo
Mes jau jos nebenaudojam bet seniau vadinom tiute:4u:
mes vadinam soske, o mano mama vadina duda
Deja, bet mano mazius sito gerio ne i burna, o nusiramina tik su mano (.)(.), tai ir soske papu vadinanam, nors ji pas mus tik pakramtymui, kai gera nuotaika
Mes tai soskyte vadinam. Tėtis mano vadina- papu
Mes tiesiog papuciu
Mes tai soske arba tiute
soske,tiute,pypke
dūda
Mes tai vadiname daiduku
papkis, papas,o labiausiai man patinka (mamos isgalvotas) vadinti papinskiu
Pas mus tai Tiute
O as vadinu ciulptuku
Tiūte, tiūtis
Pas mus tai tiūtiniukas, tiūtytė
Soskyte - trumpa , aisku ir grazu
Vadinom tiute, tiutiuku... o esu girdejusi, kad tuškiu vadina
Maniškis čiulptuko nenaudoja. O dukra naudojo. O vadinam jį dažniausiai soske arba tiūte. Bet kartais pasakydavom ir ČIUNKALAS
soske, tiūte
Mes vadinam ciupsium
tiute,tiukane
tiūte
Čiulptukas
as tai vadinu ciupaciupsu
as kol neturejau mazylio vadindavau papkis=] o dabar sakau soskyte, tiutis=]
o sakykit mamytes, mano vaikui jau beveik metai, bet jis labai kandziojasi, vat uzeina ir kanda, ar jusu vaikeliai taip daro? kodel taip daro?
Mes tai soske arba nuku vadiname
mano zuikelis ji vadino ilga laika ,,aale''-dabar tik jau besako aaaa,kai pamato tiuti,tai mes visi vadinam aale ir dabar ir visi zino kas ta aale
tik i papke atkreipia demesi
QUOTE(HakunaMatata @ 2007 11 08, 16:23) Sveiki Jam suteikta įvairiausiu vardų- Žindukas, Soskė, Tiūtė, Papkis, Papkiukas.... Įdomu būtų sužinoti, o kaip Jūs, Jūsų tėvai, seneliai, pažįstami ir kaip Jūsų VAIKAI jį vadina?? Linkiu linksmo ir įdomaus įspūdžių pasidalinimo vadinam daiktus tikrais savardais - čiulptukas
O mes tutuku vadinam
Mano mažulka kažkodėl nelaiko tutuko iki šiol (mums 7 mėnuo eina) jei viena tutuka duodi tai iškart jis nukrenta. Taigi mums teko prie tutuko pririšti merliuka ir pradėjom vadinti tutuka lapės juodega
Vyro dukterecia pirma syki pamaciusi vaika, sako ''Imk ta savo tutala'' , Tai pasijuokdami taip kartais ir sakom tutalas
na mes vadiname papiu, tiute, soskiu ir kamstuku
soske
mėgstamiausias - tiūtyte
mes vadinam - "pypke"
antidepresantais
|