Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čiulptukas- o kaip Jūs ji vadinate? :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ingulka35
tiutia smile.gif
asta13_13
Na tai prisijuokiau smile.gif Labiausiai patiko kamstukas smile.gif ir papas smile.gif
Na o mes vadinam tiute arba soske smile.gif
Medula
Mūsiškė visiškai nenori imti čiulptuko, o retkarčiais na verkiant jo reikia.. tai aš ją ramiu balsu įkalbinėju, kad čia tavo draugas, imk čia draugas... taip ir prilipo - draugas.
Imdama krūtį pradėjo vis tikrinti pradžioje atsargiai, ar čia ne tas nemėgstamas "draugas" - vos vos praveria lūpytes, bando įsiurbti ar pienas bėga pažiūrėti.. tada aš jai sakau, kad plačiai imtų, kad čia krūtytė, čia ne draugas. Vyras pastirom akim atlėkė pirmą kartą išgirdęs vakare: ėėėė, kodėl čia dabar krūtis nedraugas???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vyras tai vadina "čmuok čmuok", nuo garso kurį leidžia vaikas kai susimilsta paimti soskę. Ale gerai skamba "praplauk čmuok čmuok, nukrito" lotuliukas.gif

Broliui augant vadinom "tipcia".
Vitalka81
Tikrai juokingi pavadinimai, smagiai pasijuokiau biggrin.gif

Mes vadinom tiutkinas arba tiutiukas

user posted image
Alvyda
mes vadinam sose, zose arba tiesiog gumine boba... nes visgi guminis pakaitalas... biggrin.gif
tikroji meile
as vadiu tiutiuku ar tūte biggrin.gif o kaip mazylis vadins dar nezinau biggrin.gif
lyra
Mano tėviškėje vadina soske, o va uošvijoje - tiūtė. Tai šitas labiau mums ir prilipo
ElijaP
Mes jau jos nebenaudojam bet seniau vadinom tiute:4u:
ausryttiaa
mes vadinam soske, o mano mama vadina duda biggrin.gif
agnelaM
Deja, bet mano mazius sito gerio ne i burna, o nusiramina tik su mano (.)(.), tai ir soske papu vadinanam, nors ji pas mus tik pakramtymui, kai gera nuotaika doh.gif
raskila74
schmoll.gif Sveikos maniskei jau8menesiai mes ciulptuka vadinam tiutiku,betji jo visiskai neima ji mielai ima buteliuko papa vietoj ciulptuko blush2.gif
Elee
Mes tai soskyte vadinam. Tėtis mano vadina- papu biggrin.gif
Safina
Mes tiesiog papuciu ax.gif
uoga000
Mes tai soske arba tiute smile.gif
egllute
smile.gif soske
jancikas
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 12, 22:45)
smile.gif soske
*

mes irgi soske - ciulptuku tegul kalbininkai vadina biggrin.gif
a i r a
soske,tiute,pypke biggrin.gif
Ievuliuks
dūda smile.gif
linadd
Mes tai vadiname daiduku thumbup.gif mano mama soske maza vadino daida, tai kazkaip prilipo ir mums biggrin.gif
liaga
papkis, papas,o labiausiai man patinka (mamos isgalvotas) vadinti papinskiu 4u.gif lotuliukas.gif
Majaus mamytė
Pas mus tai Tiute smile.gif
Ruby Tuesday
O as vadinu ciulptuku bigsmile.gif
skruzdeliukas11
Tiūte, tiūtis biggrin.gif žiūrėsim, kaip vadins mažoji, kai paaugs ir pradės kalbėti smile.gif
llietuvaite
Pas mus tai tiūtiniukas, tiūtytė 4u.gif
viksvaa
Soskyte - trumpa , aisku ir grazu biggrin.gif
pheasant
Vadinom tiute, tiutiuku... o esu girdejusi, kad tuškiu vadina biggrin.gif
jurgap.
Maniškis čiulptuko nenaudoja. O dukra naudojo. O vadinam jį dažniausiai soske arba tiūte. Bet kartais pasakydavom ir ČIUNKALAS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dominyka123
soske, tiūte
Austejos*Mamyte
Mes vadinam ciupsium biggrin.gif 4u.gif
Flinstoun'ai
tiute,tiukane biggrin.gif
jautuke21
tiūte blush2.gif
Ir vėl Pavasaris ateis...
Čiulptukas
aneta777
as tai vadinu ciupaciupsu smile.gifsmile.gif:smile.gif)
Eridana
as kol neturejau mazylio vadindavau papkis=] o dabar sakau soskyte, tiutis=]

o sakykit mamytes, mano vaikui jau beveik metai, bet jis labai kandziojasi, vat uzeina ir kanda, ar jusu vaikeliai taip daro? kodel taip daro?
diadora
Mes tai soske arba nuku vadiname smile.gif
Rasmucka
mano zuikelis ji vadino ilga laika ,,aale''-dabar tik jau besako aaaa,kai pamato tiuti,tai mes visi vadinam aale ir dabar ir visi zino kas ta aale biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jordan
tik i papke atkreipia demesi biggrin.gif
Annia
QUOTE(HakunaMatata @ 2007 11 08, 16:23)
Sveiki  bigsmile.gif

2.gif Čiulptukas- gana reikšmingas "herojus" daugybės šeimų gyvenime tam tikru laikotarpiu, susilaukęs įvairiausių nuomonių ir požiūrių. Vieniems jis pagelbėja, kiti jį peikia, kai kam su juo būna labai liūdna atsisveikinti.. biggrin.gif
Jam suteikta įvairiausiu vardų- Žindukas, Soskė, Tiūtė, Papkis, Papkiukas....  lotuliukas.gif
Įdomu būtų sužinoti, o kaip Jūs, Jūsų tėvai, seneliai, pažįstami  ir kaip Jūsų VAIKAI jį vadina?? g.gif

Linkiu linksmo ir įdomaus įspūdžių pasidalinimo gathering.gif
*

vadinam daiktus tikrais savardais - čiulptukas biggrin.gif
Nikole2
O mes tutuku vadinam biggrin.gif
Tobi
2.gif Mes vadiname "papuliu" biggrin.gif
ZyznMoja
Mano mažulka kažkodėl nelaiko tutuko iki šiol (mums 7 mėnuo eina) jei viena tutuka duodi tai iškart jis nukrenta. Taigi mums teko prie tutuko pririšti merliuka ir pradėjom vadinti tutuka lapės juodega biggrin.gif
Janushka_
Vyro dukterecia pirma syki pamaciusi vaika, sako ''Imk ta savo tutala'' , Tai pasijuokdami taip kartais ir sakom tutalas lotuliukas.gif
Smaragdine
na mes vadiname papiu, tiute, soskiu ir kamstuku biggrin.gif
zuikaa
soske smile.gif
medeya
mėgstamiausias - tiūtyte smile.gif
dorade
mes vadinam - "pypke"
rircik
antidepresantais biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.