P.S.: tiesa, is situacijos gali pasirodyti, kad maniskis - tikras teroras. tai nesikartoja daznai ( nes apsikibirksciuopjam reciau), bet visviena nervina
Laukiames pirmagimio. Santykiai seimoje puikus: abipusis supratimas, parama ir t.t. Didesniu "bedu" neturejome jau 5 metus. Zinoma, smulkiu, vietines reiksmes apsibarimu budavo kaip ir kiekvienoje seimoje. Bet jie buvo reikalingi - padejo apsizulinti spygliukus ir prisitaikyti prie vienas kito charakterio vingiu ir posukiu. Mano vyras laaaabai apsidziauge, kai suzinojo, kad turesim
P.S.: tiesa, is situacijos gali pasirodyti, kad maniskis - tikras teroras. tai nesikartoja daznai ( nes apsikibirksciuopjam reciau), bet visviena nervina
Kaip suprantu, jo toks charakteris, choleriškas (čia ne keiksmažodis). Man tai ir nenėščiai nepatiktų, jei ant manęs kas nors stūgautų, o besilaukiančiai moteriai tai nelabai tinkamas bendravimo būdas - gal tu jam taip ir pasakyk?
O gal tavo pačios pojūčiai tiek sustiprėję, kad tau tik atrodo, jog vyras rėkia?
Kita vertus, gali būti ir taip, kad tavo vyras irgi "truputį nėsčias" Beje, jei jis vis dėlto šaukia, galiu pasiūlyti taktiką, kurią taikau bendraudama su vaikais (nes mes su vyru kažkaip ne rėksniai esam)
Taip tai taip. Prisipazistu, kad ir as niekada saviskiui nebuvau dovanele: "praktikuoju" vaikiskus oziavimusis, uzsiplieskiu, etc. Siaip esu gan kietoko charakterio, bet ne tiek, kad leisciau sau kelti balsa ( man tai vienas svarbesniuju principu, nes esu isitikinusi, kad saukti - zema, kad tai - pats didziausias krastutinumas). Suprantu, kad as dabar - tarsi is kitos planetos, kad persudau ir pan. Keisciausia tai, kad abu esame is ganetinai darniu seimu... vaikysteje nematem tevu rietenu. Del atsakomosios strategijos ( kad reikia "neprigirdeti" ir pan.) - visiskai sutinku. Musu seimoje dazniausiai buna taip, kad po balso pakelimo stoja spengianti tyla ( is mano puses) ir tuomet vyras pasijaucia baaaisiai nepatogiai. Atsipraso. Bet kas is to, kad tai po kiek laiko vel kartojasi.
Bijau, kad gimus vaikuciui, kai padauges rupesciu, netaptu dar blogiau. Del saves per daug nebijau, bet va - nenoriu, kad
Manau, kad jei vyras yra mėgėjas kelti toną , tai dėl nėštumo tikrai nepasikeis. Tiesiog pačiai linkiu kreipti mažiau dėmesio. Pirmaisiais
|