Sveikuciai, mano mergaitei 3 metukai. Ji labai bijo kraujo
O kur ji tą kraują mato?
tai ir suaugę bijo
Jai is nosytes bego kraujas ir ji seip jo bijo. Pvz kai ligonineje ima krauja is pirsto ar taip. As tada net nezinau kaip tada bus kai ji bus paaugle ir sirgs menesinem. O kaip tada bus? Jei ji neatsikratys sios baimes? Ka daryti kai jai padeti?
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 11 10, 21:13) Jai is nosytes bego kraujas ir ji seip jo bijo. Pvz kai ligonineje ima krauja is pirsto ar taip. As tada net nezinau kaip tada bus kai ji bus paaugle ir sirgs menesinem. O kaip tada bus? Jei ji neatsikratys sios baimes? Ka daryti kai jai padeti? o iš jūsų aprašytų atvejų -- nenuostabu kad bijo kai iš piršto kraują ima -- juk skauda ir nemalonu. QUOTE(Dios @ 2007 11 11, 15:09) o iš jūsų aprašytų atvejų -- nenuostabu kad bijo kai iš piršto kraują ima -- juk skauda ir nemalonu. QUOTE(mamyciukasm @ 2007 11 10, 16:06) nu jezau gi triju metu vaikas, neiprasta ir tt, o jei ima is pirsto tai skauda, asociacijos susiriso su skausmu ir bijo suaugusiu zmoniu pilna bijanciu kraujo, bet irgi negirdejau kad menesiniu kraujo bijotu
mano mažius irgi bijo kraujo (manau, kad bijo). vakar įsipjovė pirštą, tai jau baisiausiai verkė, kad tas kraujas bėgo. tiesiog dar jis nepažįsta savo oranizmo, jam gal dar nesuvokiama, kaip čia nei iš šio, nei iš to bėga iš pirštuko kažkoks skystis.
o paaugę vaikai kraujo bijo daug mažiau negu suaugę
baisus tas baimes jausmas
na man tai nieko keisto,kad mazas vaikas bijo kraujo. Kiek aplinkui yra vaiku,visi bijo,o po kiek laiko ta baime dingsta.
|